🔴نگاه دین زرتشتی در مورد گرسنگان و محرومان
🔷هرکسی که #شکم_سیر داشته باشد یا شکمش از گوشت پر باشد به عنوان انسان محسوب میشود و کسی که شکمش خالی و #گرسنه باشه ارزش #نیمه_مرده دارد ، و ارزش او کمتر از انسان کامل است.
🔶همچنین در مورد #ثروتمند و #فقیر کسی که ثروت زیادی دارد نسبت به مرد بی ثروت ترجیح دارد.
🔻در توجیه این رفتارها آورده اند که مرد شکم سیر توانایی جنگ با دیو مرگ و زمستان سرد و ستمکارها را دارد اما کسی که به خود گرسنگی دهد و روزه بگیرد بالاترین کیفرها را خواهد دید.
📕 مجموعه قوانین زردشت، یا وندیداد اوستا ، جیمز دارمستتر، ترجمه موسی جوان، ص 110-111؛
💠در اسلام به روزه گرفتن توصیه شده است با انجام این دستور مذهبی، افراد متمکن، وضع #گرسنگان و #محرومان اجتماع را به طور محسوس درمی یابند، و این باعث می شود که به کمک محرومان بشتابند .
👈امام صادق ( علیه السلام) می فرماید: «روزه به این دلیل واجب شد که میان #فقیر و #غنی مساوات برقرار گردد، و این بدان جهت است که غنی، طعم گرسنگی را بچشد و نسبت به فقیر ادای حق کند; چرا که اغنیا معمولا هر چه را بخواهند، برای آن ها فراهم است . خدا می خواهد میان بندگان خود مساوات باشد، و طعم گرسنگی و درد و رنج را به اغنیا بچشاند تا به ضعیفان و گرسنگان رحم کنند».
📌 #پندانه
🔸هر گاه عیبی در من دیدی،به خودم خبر بده نه کسی دیگری...
چون تغییر آن دست من است!!!
🔺کار اولت باعث پیشرفت و بهبودم میشود اما گزینه دوم غیبت است و مرا در تاریکی نگه میدارد...
⁉️چرا موقعی که چیز منفی در کسی می بینیم، جز خودش همه را خبر میدهیم؟؟؟
🔸جمله ای که در یک هتل نوشته بود:
"اگر سبب رضایتت شدیم از ما سخن بگو و گرنه با خود ما بگو"
بر خود تطبیقش دهیم تا غیبت از میانمان از بین برود!!!
💠بهشت وعده دور از دسترسی نیست اگر بی بهانه خوب باشیم!
🔅حضرت علی (عليه السلام) :
دردناکترین مردم ( در قیامت ) غیبت کننده است.
📚غررالحکم ج۲ ص۳۸۱ حدیث ۲۹۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_مهدوی
📺 محبت امام زمان نسبت به ما چقدر است؟
🎤 #استاد_پناهیان
💢اشاعه #اومانیسم در مجموعه کتب با عناوین #موفقیت
🕳#مرگ_تدریجی_معنویت (بخش #اول)
📕بررسی و نقد کتاب "قدرت زمان"، نوشته "برایان تریسی"
✍قدرت زمان، کتابی است در راستای بزرگنمایی نقش و اهمیت زمان و القای جایگاه محوری برای آن در تمام شئون زندگانی. به عبارتی هدف نویسنده، القای نوعی جهانبینی خاص به مخاطب است؛ جهانبینیای که در آن مقوله زمان و مدیریت آن، حرف اول را میزند و پایه و اساس همه چیز، کسب موفقیت است. این نوع جهانبینی، فرد را به سمت برخورداری از یک زندگی مبتنی بر حداکثر رفاه و لذت مطابق با نظام سرمایهداری رهنمون میسازد؛ یعنی اشاعه ارزشها و هنجارهای مادیگرایانه و فرهنگ مصرفگرایی. این رویکرد در لابهلای مطالب با ارائه دستورالعملهای مستقیم و یا به شکل توصیههای غیرمستقیم به مخاطب منتقل میشود. با این مقدمه، به بررسی جزئیتر محتوای کتاب قدرت زمان میپردازیم.
⭕️ استفاده از اصول و مبانی #روانشناسی
➖ یکی از شگردهای نویسنده برای تأثیر بر مخاطب و توجیه ادعاهای خود، بهرهگیری از دانش روانشناسی و اصول و قواعد آن است تا بدینوسیله از یکسو، پشتوانهای علمی برای سخنان خود ایجاد نموده و از سوی دیگر، جذابیت اثرش را افزایش دهد؛ پوشیده نیست که روانشناسی، یکی از جذابترین و مقبولترین علوم است که از مقبولیتی جهانی برخوردار است. همین مسئله میتواند وزنه و اعتبار علمی کتاب را بالا برده و اشتیاق مخاطب را نیز برای همراهی، دوچندان سازد. بر این اساس، در بخشهای مختلف کتاب –به تناسب موضوع و هدف- به مبانی و اصول روانشناسی در حوزههای مختلف (از روانشناسی مدیریت گرفته تا شخصیت) استناد شده، بهخصوص فصول ابتدایی که به صورت آشکار مورد تأکید قرار گرفتهاست. بهرهگیری از تکنیک شرطیسازی در موارد مختلف(برای مدیریت زمان)، تلقین و تجسم ذهنی، مباحث مربوط به ذهن(ضمیر) ناخودآگاه و کنترل آن، عزت نفس، خودانگیختگی و...، نمونههایی از اصول و مبانی روانشناسی مطرحشده در کتاب مزبور است که در راستای توجیه اندیشههای القایی و اقناع سریعتر مخاطب به کار گرفته شدهاند.
https://goo.gl/FJgsdU
⭕️استناد به سخنان افراد #مشهور و #انجیل
➖ از دیگر ترفندهای نویسنده برای جلب اطمینان و اعتباربخشی –غیرمستقیم- به اثر خود، استناد به سخنان افراد مشهور(از اندیشمندان و نویسندگان و شخصیتهای تاریخی گرفته تا بازیگران و بهاصطلاح سوپراستارها) و بخشهایی از انجیل است(که با توجه به گستردگی دین مسیحیت و تمرکز بیشتر مخاطبان هدف وی در امریکا و غرب، طبیعی مینماید). این ترفند با ایجاد پیوند و ارتباط میان محتوای ارائهشده و شخصیت مشهور، به صورت غیرمستقیم بر مخاطب تأثیر گذاشته و به نوعی باعث انتقال آن اعتبار و اطمینان به مطلب میگردد.
✨﷽✨
♨️غیرت و حیا چه شد؟
🔅شیخ بهاءالدین عاملی در یکی از کتاب های خود مینویسد:
«روزی زنی نزد قاضی شکایت کرد که پانصد مثقال طلا از شوهرم طلب دارم و او به من نمیدهد. قاضی شوهر را احضار کرد. سپس از زن پرسید: آیا شاهدی داری؟
🔻زن گفت: آری، آن دو مرد شاهدند.قاضی از گواهان پرسید: گواهی دهید که این زن پانصد مثقال از شوهرش طلب دارد.
💠گواهان گفتند: سزاست این زن نقاب صورت خود را عقب بزند تا ما وی را درست بشناسیم که او همان زن است. چون زن این سخن را شنید، بر خود لرزید!
👌شوهرش فریاد برآورد شما چه گفتید؟برای پانصد مثقال طلا، همسر من چهره اش را به شما نشان دهد؟! هرگز! هرگز! من پانصد مثقال را خواهم داد و رضایت نمیدهم که چهرهی همسرم درحضور دو مرد بیگانه نمایان شود.
🌷چون زن آن جوانمردی و غیرت را از شوهر خود مشاهده کرد از شکایت خود چشم پوشید و آن مبلغ را به شوهرش بخشید.»
✅چه خوب بود که آن مرد با غیرت، جامعه امروز ما را هم میدید که چگونه رخ و ساق به همگان نشان میدهند و شوهران و پدران و برادرانشان نیز هم عقیده آنهایند و در کنارشان به رفتار آنان مباهات می کنند.
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1996 - نظر زن هلندی: دوست داری مادری کنی یا کار ؟!
#فمینیسم