♨️بررسی سوابق گزینه اصلی ریاست بانک مرکزی/ صالح آبادی کیست؟
💢 با مشخص شدن اسامی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی و بطور مشخص دو عضو اصلی از تیم اقتصادی کابینه دولت سیزدهم، یعنی وزیر پیشنهادی اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه، این روزها گمانه زنی ها بیش از پیش به عضو دیگر تیم اقتصادی، یعنی رئیس کل بانک مرکزی معطوف شده است، عضوی که بدون شک در شرایط فعلی نقش کلیدی در موفقیت سیاست های اقتصادی دولت خواهد داشت.
💠در میان اسامی که طی یکی دو هفته اخیر درخصوص تصمیم رئیس جمهور برای واگذاری مسئولیت بانک مرکزی به وی شنیـده میشود، نام دکتر علی صالح آبادی از بقیه گزینه ها پررنگ تر است و به احتمال زیاد، بزودی باید وی را رئیس کل بانک مرکزی در دولت سیزدهم بدانیم.
⭕علی صالح آبادی کیست؟
علی صالح آبادی، دانش آموخته دکتری مدیریت مالی دانشگاه تهران است و کارشناسی ارشد خود را هم در همین رشته، از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرده است. او اولین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بعد از تصویب قانون بازار اوراق بهادار بود که از سال 1384 تا اواخر سال 1393، یعنی به مدت حدود 10 سال، ابتدا مسئولیت دبیرکلی سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران و پس از آن، مسئولیت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را برعهده داشت. صالح آبادی را به عنوان مدیری توسعه گرا می شناسند که نقش کلیدی در شکل گیری ساختار نوین بازار سرمایه داشتـه است. برخی از مهمترین اقدامات صالح آبادی در سازمان بورس و اوراق بهادار عبارتند از:
🔷️- تأسیس بورس های چهارگانه (بورس اوراق بهادار تهران، فرابورس ایران، بورس کالای ایران و بورس انرژی) در چارچوب قانون بازار اوراق بهادار
🔶️- تأسیس نهادهای مالی جدید شامل صندوق های سرمایه گذاری، شرکت های تأمین سرمایه، شرکت های سبدگردان، مشاور سرمایه گذاری و سایر نهادهایی که امروز، سهم قابل توجهی در توسعه بازار سرمایه و تأمین مالی از این بازار داشتهاند.
🔸️- توسعه و عملیاتی کردن ابزارهای مالی جدید شامل انواع صکوک، اسناد خزانه اسلامی و ..... که علاوه بر شرکت ها، دولت در حاضر بخش عمده ای از کسری بودجه خود را ازطریق انتشار این اوراق تأمین میکند.
🔹️- توسعه فناوری اطلاعات در بازار سرمایه، راه اندازی معاملات آنلاین به عنوان مهمترین زیرساخت فناورانه در تسهیل امکان سرمایه گذاری در بورس.
🔻- تسهیل در روند پذیرش شرکت های متعدد در بازار سرمایه، تنوع بخشیدن به شرکت ها و صنایع حاضر در بورس به ویژه در اجرای اصل 44 قانون اساسی.
🔺️- تکمیل قوانین و مقررات بازار سرمایه، از جمله قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید.
❗علی صالح آبادی در آذر ماه سال 1393، یعنی تقریبا اواخر دوره قانونی مسئولیت 10 ساله خود در سازمان بورس و اوراق بهادار، با حکم علی طیب نیا، وزیر وقت امور اقتصادی و دارایی به مسئولیت ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی بانک توسعه صادرات، به عنوان یکی از بانک های تخصص کشور در حوزه صادرات و فعالیت های ارزی صادرات محور منصوب شد و از آن تاریخ تا به امروز به مدت بیش از 6 سال، وی عهده دار مسئولیت مدیرعاملـی این بانک است.
♨️حضور صالح آبادی که پیشتر در سازمان بورس، تجربه نظارت بر بانک های پذیرفته شده در بازار سرمایه را که اغلب جزو بانک های بزرگ کشور بودند، در کارنامه خود داشت در بانک توسعه صادرات به عنوان یک بانک مهم ارزی، آنهم در شرایط تحریم، از او مدیری جوان اما با تجربه و در عین حال، بدون حاشیه و تخصص گرا در سطوح ارشد بازار مالی کشـور، به ویژه بازار پول و سرمایـه ساخته است.
🚫عضویت در شورای فقهی بانک مرکزی با حکم وزیر اقتصاد، رئیس و موسس انجمن مالی اسلامی ایران، عضویت در شورای عالی بورس، عضویت در شورای عالی اصل 44 و ریاست هیات پذیرش بورس ها، از جمله سایر مسئولیت های صالح آبادی به شمار میرود.
♦️مروری به سوابق اجرایی و علمی علی صالح آبادی نشان میدهد 17 سال تجربه مدیریت ارشد بازار پول و سرمایـه و رویکرد توسعه ای وی، شاید مهمترین دلیلی است که رئیس جمهور را به این نتیجه رسانده که وی میتواند مناسب ترین گزینه برای ریاست کل بانک مرکزی باشد، به ویژه اینکه به نظر میرسد اشتراک دیدگاهها بین صالح آبادی و خاندوزی در حوزه های اقتصادی، در مقایسه با دولت های قبل بسیار بیشتر بوده و همین امر، میتواند به سال ها ناهماهنگی و اختلاف نظر بین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد که در دولت های مختلف، سبقه تاریخی داشته و هزینه های مختلی را به اقتصاد کشور تحمیل کرده است، پایان دهد، اختلافاتی که یک نمونه بارز آن – که در اواخر دولت روحانی به دعوای علنی دژپسند و روحانی در رسانه ها بدل شد - بحران بازار سرمایه در سال 99 را رقم زد و با فرصت سوزی و ایجاد هزینه های بسیار برای کشور، میلیــون ها سهامدار را به خاک سیاه نشاند.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 رمز انتقام؛ قاسم سلیمانی
📥 دانلود کیفیتهای مختلف:
➕ aparat.com/v/SDfvW/
#مرد_میدان
#کاری_از_انصار_کلیپ
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری | نفس نفسم ذکر کربلاست
#الحسین_یجمعنا
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
💢 فارینپالیسی: افزایش قیمت نفت و حجم صادرات آن، فوریت اقتصادی توافق هستهای برای تهران را کاهش داده
✍🏻 این نشریه آمریکایی در گزارشی پیرامون دلایل سخت بودن حصول توافق هستهای غرب با ایران نوشت:
♦️مشکلات مالی ایران کاهش یافته؛ افزایش شدید و مداوم قیمت نفت و حجم صادرات ایران، درآمد غیرقابل پیشبینیای به تهران داد و فوریت اقتصادی توافق هستهای برای این کشور را کاهش داد
♦️ایران متوجه شده است که منافع اقتصادی بازگشت به توافقنامه ۲۰۱۵ به اندازه آنچه در ابتدا اعلام شده بود نیست و حتی با یک توافق جدید هم (به واسطه اقدامات آمریکا) بسیاری از بانکها و شرکتهای جهانی با ایران تجارت نخواهند کرد.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🌹✓❈﷽❈✓🌹
☀️ #حدیث_روز
⚜امام سجاد (ع) :
♨️در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود.🏴
💢 عمّه ام زينب، با وجود همه مصيبت ها و رنج هايى كه در مسير شام به او روى آورد ، حتّى يك شب نماز شب را ترک نکرد.✨
📚{رمز المصیبه به نقل از تذکره الشهدا ص۴۱۱}
#امام_حسین
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
Sarih.5.31.mp3
12.97M
در میدان هوایی کابل چه خبر است؟ / فرودگاه کابل کانون " جنگ روایت ها " در آخرین لحظات
آخرین تلاش های آمریکایی ها برای ارائه ضدِ روایت خود به ملت ها در فرودگاه کابل در جریان است. آنچه این روزها و این ساعات زیر پوست میدان هوایی کابل میگذرد جهانیان را شوکه کرده است...
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷💐
💐
🌀 #انیمیشن_بومی
💢 موضوع: سلامتی خود را فدای شایعات نکنیم
🍃🌻🍃
#کرونا
#روشنگری
#کرمانشاه
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
یدالله جوانی آیا با واردات واکسن آمریکایی مشکل حل بود 20210822_164408.m4a
4.02M
🇮🇷💐
💐
✅ #صدای_ثامن(۵)
💢 موضوع: پاسخ به شبهات مربوط به واکسن کرونا
1⃣ آیا با واردات واکسن از آمریکا مشکل کرونا حل می شد؟
2⃣ چرا مقام معظم رهبری واردات واکسن را ممنوع کردند؟
🍃🌻🍃
🎙کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#کرونا
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
☎️ زنگ عبرت:
🔴 سریال گاندو۲ و شخصیتهای واقعی آن
1️⃣ محمدعلی شعبانی ( مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل ) با نام محمدعلی موسی پور در سریال گاندو ۲
2️⃣ عبدالرسول دری اصفهانی ( عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است ) با نام اشرفی در سریال گاندو ۲
3️⃣ علی صدقی ( صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال ۹۱ و سال ۹۷ که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است ) با نام صادقی در سریال گاندو ۲
4️⃣ حسین فریدون ( شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سالهای ۹۱ و ۹۷ که به چندین جرم در زندان بسر می برد ) با نام غلامرضا رحمانی در سریال گاندو ۲
5️⃣ کارلی مور گیلبرت (افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد)
با نام شارلوت والر
6️⃣ جیسون رضاییان (جاسوس آمریکایی مبادله شده) با نام مایکل هاشمیان در سریال گاندو ۱
7️⃣ احمد عراقچی ( معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال ۹۷ ) با نام دکتر کمالی
اینها تنها بخشی از شبکه نفوذ در سطوح بالای مدیریت کشور است...
#وطن_فروش
#غارتگران_بیت_المال
#نفوذ_را_جدی_بگیریم
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅