🔴 آمار_نتایج
ریاست جمهوری
تا ساعت 19:22
18 میلیون نفر
درصد مشارکت: 30.73%
شورای شهر: 17.570 میلیون نفر
آمار ثبت دستی هنوز نیامده
و این یعنی افزایش
مهم//
تا ساعت 20:15 تعداد 23.7میلیون تعرفه صادر شده است که درصد مشارکت تا این ساعت 40% می باشد.
@shsanatkar
۶ استان با کمبود تعرفه مواجه شدند
با شروع موج جدید مشارکت مردم در پای صندوقهای رای از ساعاتی قبل، برخی شعب اخذ رای در تعدادی از استانها با کمبود تعرفه روبرو شدهاند.
ازجمله این استانها میتوان به خراسان رضوی، ایلام، سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان و غرب تهران اشاره کرد.
صبح امروز نیز در پی حضور گسترده و غافلگیرکننده مردم در اولین ساعات رای گیری در شعب، روند اخذ آرا با اختلال روبرو بود بطوری که برخی از شعب کار خود را با تاخیر یک ساعته آغاز کردند و در فرایند رای گیری نیز دچار اختلال شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 حرکت قابل تأمل آیت الله صافی
بعد از انداختن رأی در صندوق دست خود را بوسیدند
حرکات و افعال علما برای ما درس آموز است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حمله منافقین به رای دهنده ایرانی در بیرمنگام انگلستان
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف(ایتا و روبیکا)
🇮🇷@basir3najaf
🇮🇷https://rubika.ir/basir3najaf
⭕️نــــــوخــــــــــوارج
✅رای دادن خاتمی و کروبی
❌و رای نــــــــدادن احمدی نژاد
💯💯نشان داد همواره خوارج از سپاه معاویه خطرناکترند!
‼️عاقبت به شر!!
#انتخابات
#جریان_انحرافی
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف(ایتا و روبیکا)
🇮🇷@basir3najaf
🇮🇷https://rubika.ir/basir3najaf
43.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نجف آباد اصفهان
جشن حماسه حضور و پیروزی رئیسی
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف(ایتا و روبیکا)
🇮🇷@basir3najaf
🇮🇷https://rubika.ir/basir3najaf
╔═══❖🌹🌼🌷🌸❖═══╗
#کــــریـــمــــانــــه🔻
🔸eitaa.com/karimaneh118
╚═══❖🌹🌼🌷🌸❖═══╝
52.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نجف آباد اصفهان
جشن حماسه حضور و پیروزی رئیسی
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف(ایتا و روبیکا)
🇮🇷@basir3najaf
🇮🇷https://rubika.ir/basir3najaf
╔═══❖🌹🌼🌷🌸❖═══╗
#کــــریـــمــــانــــه🔻
🔸eitaa.com/karimaneh118
╚═══❖🌹🌼🌷🌸❖═══╝
بسم الله الرحمن الرحیم
✳️ انتخابات (14)
🔵 همیشه پیروز
(بخش پایانی)
انتخابات، انجام شد.
✅ از نامزدها؛ کسی که برای رضای خدا وارد کارزار شده باشد، چه پیروزِ این انتخابات باشد و چه رأی نیاورده باشد، در صورتی که برای رضای خدا و انجام وظیفه و خدمت به مردم آمده باشد، پیروز است.
✅ از مردم؛ این مردم، همیشه پیروزند، همیشه سربلندند، همیشه ـ با حضورشان در سنگرهای پشتیبانی از نظام اسلامی ـ بار مسؤولان و حساب و کتابِ آن ها را در آخرت سنگین کرده و می کنند.
🔴 اما مسؤولیت همه در زمان پسا انتخابات چیست؟
رقابت، در انتخابات به معنای «عداوت» نیست، بلکه به معنای «سبقت» است؛ سبقت به سوی کار خیر. «رقابت در کار خیر»، سباقت است نه عداوت. بنابراین، پس از رقابت، همه برای پیروزِ میدانِ مسابقه، خوشحال اند و به او تبریک می گویند، زیرا همه در خطِ میدان مسابقه ـ که خط انجام وظیفه بود ـ حضور داشتند.
حتی اگر کدورتی شد و کینه ای پیش آمد و عداوتی نتیجه داد، قرآن می فرماید:
وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيئَةُ، ادْفَعْ بِالَّتِي هِي أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَينَكَ وَبَينَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِي حَمِيمٌ (34 فُصّلت).
خوبی و بدی، يکسان نيستند؛ بدی را با خوبی دفع کن، تا ناگهان ببینی کسی که بین تو و او عداوتی هست، گویا دوستی صمیمی است.
❤️ مرحوم شهید مطهری داستان زیبائی را در صفحه ی 170 از جلد اول کتاب «داستان راستان» نقل می کند. می نویسد:
صفا و صمیمیت و همكاریِ صادقانه ی هشام بن حَكَم [از یاران درجه ی اول امام صادق علیه السلام] و عبد اللّه بن یزید اباضی [از بزرگان فرقه ی خوارج] مورد اِعجاب همه ی مردم كوفه شده بود. این دو نفر، ضرب المثل دو شریك خوب و دو همكار امین و صمیمی شده بودند. این دو به شراكتِ یكدیگر، یك مغازه ی خرّازی داشتند، جنس خرازی می آوردند و می فروختند. تا زنده بودند میان آنها اختلاف و مشاجره ای رخ نداد.
چیزی كه موجب شد این موضوع زبانزد عموم مردم شود و بیشتر موجب اعجاب خاص و عام گردد، این بود كه این دو نفر از لحاظ عقیده ی مذهبی در دو قطب كاملا مخالف قرار داشتند، زیرا هشام از علما و متكلمین سرشناس شیعه ی امامیه و یاران و اصحاب خاص امام جعفر صادق علیه السلام و معتقد به امامت اهل بیت بود، ولی عبد اللّه بن یزید از علمای اباضیه [خوارج] بود. آنجا كه پای دفاع از عقیده و مذهب بود، این دو نفر در دو جبهه ی كاملا مخالف قرار داشتند، ولی آنها توانسته بودند تعصّب مذهبی را در سایر شؤون زندگی دخالت ندهند و با كمال متانت كارِ شركت و تجارت و كسب و معامله را انجام دهند. عجیب تر اینكه بسیار اتفاق می افتاد كه شیعیان و شاگردان هشام بن حکم، به همان مغازه می آمدند و هشام، اصول و مسائل تشیّع را به آنها می آموخت و عبد اللّه از شنیدنِ سخنانی برخلاف عقیده یِ مذهبی خود، ناراحتی نشان نمی داد. نیز، اباضیه می آمدند و در جلو چشم هشام تعلیمات مذهبی خودشان را كه غالباً علیه مذهب تشیّع بود فرا می گرفتند و هشام ناراحت نمی شد.
یك روز عبد اللّه به هشام گفت: «من و تو با یكدیگر دوستِ صمیمی و همكاریم. تو مرا خوب می شناسی. من میل دارم كه مرا به دامادیِ خودت بپذیری و دخترت فاطمه را به ازدواج من درآوری. هشام در جواب عبد اللّه، فقط یك جمله گفت و آن اینكه: «فاطمه مؤمنه [یعنی شیعه] است. عبد اللّه با شنیدن این جواب، سكوت كرد و دیگر سخنی از این موضوع به میان نیاورد. این حادثه نیز نتوانست در دوستی آنها خللی ایجاد كند. همكاریِ آنها باز هم ادامه یافت. تنها مرگ بود كه توانست بین این دو دوست، جدایی بیندازد و آنها را از هم دور سازد.
🌹❤️ بنابراین از تمام دوستان عزیز و گرامی؛ برادران و خواهران، کسانی که این نوشته ی بنده را می خوانند و کسانی که نوشته ی بنده را می توانند به نحوی ـ با فرستادن، با توضیح دادن، با سخنرانی کردن و... ـ به دیگران برسانند، درخواست دارم که در «میدانِ» مبارزه با هوایِ نفس نیز، تابع «دیپلماسیِ حق» باشند، و دیپلماسیِ حق، چیزی جز مضمونِ آیه ای که ذکر شد نیست:
«هرگز خوبی و بدی، يکسان نيستند؛ بدی را با خوبی دفع کن، تا ناگهان ببینی کسی که بین تو و او عداوتی هست، گویا دوستی صمیمی است».
از خداوند متعال، مقامی عظیمی که پس از این آیه، ذکر شده است را برای همه ی مردم سرافراز ایران آرزو مندم.
...پایان...
وَ لِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ (41 حج)
محمد ذکاوت صفت ـ قم ـ 29 خرداد 1400