eitaa logo
حسین کریمی
83 دنبال‌کننده
91 عکس
67 ویدیو
1 فایل
معمار، پژوهشگر و مدرس معماری آدرس اینستاگرام، تلگرام و ایتا: @karimi_hosssein این کانال توسط ادمین مدیریت می‌شود @Ahmadi_112233
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهر ابلیسک... چهار برادر و خواهر به نامهای اوسیروس و ایسیس و نفتیس و ست بود اوسیروس و ایسیس علاوه بر خواهر و برادر بودن زن و شوهر نیز بودند. اوسیروس بعد از مرگ پدرش خود را شاه معرفی کرد برادرش ست از این حرف ناراحت شد و برادر خود اوسیرویس را کشت و او را 14 تکه کرد و هر تکه را در یک جای از کره زمین پنهان کرد. ایسیس وقتی از مرگ شوهرش با خبر شد شروع به پیدا کردن تکه های شوهرش میکنه.او اولین تکه را در کنار رود نیل پیدا کرد،ایسیس آنقدر گشت تا اینکه همه تکه ها رو پیدا کرد به جز یک تکه از که آن آلت تناسلی اوسیروس بود. ایسیس همسر اوسیرایس در چنین حالتی حامله شد.(به نظر شما هم چنین چیزی محال است چون یک تکه از بدن او کامل نبود) و او 13 تکه آن را پیدا کرده بود که در این باره گفته شده است که هورس فرزند ایسیس بدون پدر متولد شد و ایسیس از اوسیرویس حامله نشد بلکه این شیطان بود که در ایسیس هلول کرد و او را بچه دار نمود. این آلت که گم شدآسیس آلت تناسلی مصنوعی ساخت که اسمش بود آبلیسک، «اُبلیسک» (Obelisk) در لغت به بنایی چهارضلعی اطلاق می شود که بلند و باریک باشد و رأس آن به یک هرم ختم شود. این بنا نمادی از الهه خورشید «رع» (Ra) در مصر باستان بود، بدین صورت که این نماد اشعه ای از اشعه های خورشید بود که به صورت سنگی درآمده است و «رع» الهه خورشید درون این سنگ قرار دارد. و اما قرار است به زودی شهری برای این ....یا ابلیسک ساخته شود! شهر ...یا ابلیسک!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در روایتی با این مضمون که اگر چنانچه در کودکی بازیگوشی نکنید، در بزرگسال حماقت و بازیگوشی میکنید! بیان شده بود! حالا دریابید نسل بزرگ شده در آپارتمانهای کوچک را! چقدر مبحث بازی کودکان در طراحی خانه لحاظ میشود؟!
🔷️ چند نمونه از تاییدات رهبر معظم انقلاب درباره مفهوم شهر اسلامی و معماری اسلامی رهبر انقلاب برخلاف جناب لنکرانی دقیقا لفظ معماری و شهرسازی اسلامی را استفاده نموده و آن قبول دارند. 🔹”شوراهای شهر در فعالیتهای خود به مختصات شهر اسلامی توجه کرده و خدمات شهری را در جهت تأمین این مقصود به کار گیرند و به خصوص به معماری و شهرسازی متناسب با حیات طیبه‌ی اسلامی به طور کامل توجه کنند. در شهر اسلامی، عدالت در تقسیم خدمات شهری، تأمین آرامش روحی و امنیت معنوی، ظهور و اعتلای مظاهر اسلامی و انقلابی، عمران و آبادی و زیبایی، حفظ طبیعت و صفای طبیعی، همه با هم باید مورد توجه قرار گیرد” (۸ اردیبهشت ۱۳۷۸). 🔹” آنچه را که من تأکید می‌کنم، معماری و شهرسازی قم است. امروز کارهای بزرگی در قم دارد انجام میگیرد، ساخت و سازهایی انجام میگیرد؛ حتماً در این معماریها باید ملاحظه کنند که معمارى اسلامی باشد؛ نمادهای انقلاب در این شهر، در معماریها مشاهده شود؛ چون اینجا شهر اسلام و شهر انقلاب است“ (۲۷ مهر ۱۳۸۹). 🔹 "حقیقتاً معماری و نمای تهران، نمای یک شهر اسلامی نیست و شهرداری و شورای شهر باید این موضوع را جزو جدی‌ترین مسائل خود بدانند" (۲۳ دی ۱۳۹۲). 🔹 "علی‌الظاهر اروپایی‌ها در زمینه‌ی حفظ نشانه‌ها و یادگارهای تاریخی‌شان پیشقدم هستند و خیلی به آن اهمیت می‌دهند؛ خانه‌ی فلان‌کس، زادگاه فلان دانشمند، محل تدریس فلان استاد، ساختمان‌های یادگاری قدیمی. البته اینها را باید حفظ کرد و اینها چیزهای لازمی است؛ اما شاید از این مهمتر، یا به همین اندازه اهمیت، مسأله‌ی فضای شهری است و تجلیِ معماری اسلامی" (۱۷ مرداد ۱۳۸۴).
حسین کریمی
🔷️ چند نمونه از تاییدات رهبر معظم انقلاب درباره مفهوم شهر اسلامی و معماری اسلامی رهبر انقلاب برخلاف
منظور بنده از وجود ندارد یعنی جزئیات اجرایی نداشته اسلام راجب معماری! آیا میدانستید اسلام در مورد متریال کف صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد ارتفاع سقف صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد ارتفاع جانپناه صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد ابعاد فضا صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد گچ کجا استفاده کنید در طراحی صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد هندسه صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد نوع کاربری ها و انواع دسته ریز فضاها صحبت نموده؟ آیا میدانستید اسلام در مورد تعداد و نوع مساجد هر شهر صحبت نموده؟ آیا میدانستید جناب لنکرانی گفته اسلام هیچ صحبتی راجب برخی از مطالب فوق صحبت ننموده؟ آیا میدانید رهبری لفظ معماری و شهرسازی اسلامی را استفاده نموده ولی لنکرانی آن را رد مینماید؟ اما آیا میدانستید اگر اسلام راجب دیتیل فنی معماری اسلامی دقیق صحبتی هم ننماید، این بدین معنا نیست که معماری وشهرسازی اسلامی نداریم! اگر این چنین باشد، ژاک دریدا راجب مسائل فنی معماری دیکانستراکشن صحبت ننموده لذا معماری دیکانستراکشن وجود ندارد! کانت و افلاطون و دکارت هم راجب دیتایل فنی معماری و شهرسازی مدرن و پست مدرن صحبت ننموده لذا معماری و شهرسازی مدرن پست مدرن هم وجود ندارند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش کامل مبحث حکمرانی مسکن را می‌توانید در 👈 خبرگزاری فارس 👉مطالعه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر میخواید بدونید معماری اسلام هست یا نیست؟ دایرکت پیام بدین نقد این مبحث فلسفی رو براتون ارسال خواهم کرد.
مسجد قیطریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گنبد کاووس عجایب کمی ندارد...سازه ای عجیب که عمری بیش از یک هزار سال دارد و همچنان استوار با متریال آجر! آن هم در منطقه ای رطوبت زا (دریای خزر)! این معجزه نیست چیست؟! باید بدانید که تا چند صد سال پیش مسلمانان جایگاه برندینگ خاصی در دنیا داشتند و در معرفی آنان می‌گفتند؛ آنان چون خدا دارند از جنس شان نمی‌زنند! هم زیبا مسازند و هم ماندگار! باید بدانید که راز ماندگاری این برج نیز علاوه بر هندسه خاص سازه ای آن، آجر خاص آن است! آجرهای این بنا معمولی نیستند! در این بنا از روش پیشرفته و خاصی استفاده شده که رطوبت کرانه خزر بر آن تاثیر نگذارد! آجر واکوب! آنان تک تک آجرها را قبل از پخت، به کارگران می‌دادند تا تک تک آنها را قبل از کوره انداختن، بسابند! و سپس درون کوره قرار می‌دادند! به همین دلیل آجرها قابلیت شوره زدایی و سکوریت شدن در مقابل رطوبت پیدا می‌کردند و بسیار ماندگار تر می‌شدند! مانایی از صفت های ایرانیان مسلمان است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تصویر اول هم جایزه معمار میگرفت دیگ نمیشد کوه خواری، جنگل خواری، ساحل خواری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفری ۱۷متر سرانه مسکن! وقتی تفکر سکولار و لیبرال مغز اساتید برترین دانشگاه های ایران را هم شستشو داده!!!!!!! چقدر بیچاره شدیم که استانداردهای امیرالمومنین را کنار گذاشته و تفکر لیبرال ها؛ دولت و دانشگاه ها را در دست گرفته اند! امیرالمومنین ع: «شرف خانه در وسعت آن و رفت و آمد دوستان صالح به آن است» (مجلسی، ۱۴۰۳ ق، جلد ۱۵۴، ۷۳).
✅برای ۴۰ متر خونه، نزدیک ۴ میلیارد باید پول بدی. اونم نه بالای شهر تهران، درحد جمهوری. و البته نه نوساز، خونه ۱۳ ساله. 🔺 همون ۴ میلیارد رو هم جوان ایرانی باید ماهی ۲۰ میلیون پس‌انداز کنه، بعد از ۱۶ سال و به شرط ثابت ماندن قیمت مسکن! بتونه بخره. 📎در کشور‌های سرمایه داری هم وضع مسکن به این بغرنجی نیست. 👈دو اشتباه در نظام تصمیمات کلان کشور که باعث چنین بحرانی شده است ۱_ تمرکز گرایی زیاد نظام برنامه‌ریزی کشور امکانات و خدمات را برای تهران به عنوان پایتخت سیاسی،اقتصادی،ورزشی و...لحاظ کرده ، جذابیت های بیش از ظرفیت ایجاد شده برای کلانشهری مانند تهران سبب شد که جمعیت انبوهی از سایر نقاط کشور و شهرهای اطراف تهران به پایتخت کشور برای زندگی بهتر مهاجرت کنند. ۲_ از طرفی تاکید بر رشد فشرده و تراکم فروشی سبب شد زمین به عنوان یک کالای نایاب،رشد عجیبی داشته باشد تا جایی که ۵۰-۶۰ درصد هزینه ساخت مربوط به زمین باشد. 🗣زمانی که زمین نایاب و گران شد مهاجران به دلیل عدم حضور در متن اقتصادی شهر تهران مجبور شدند در کلونی های خود رو،سکونتگاه های غیر رسمی و حاشیه شهر سکونت کنند. و همچنان قیمت ملک در تهران به دلیل عدم اصلاح نظام برنامه‌ریزی در کشور بالا هست و اصلاح قیمت با این خط مشی و سیاست گذاری غیر ممکن است. https://eitaa.com/hejazialihejazi
نمونه موردی اتم و اکمل خانه ۳۰ متری دولت برای ما مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معمار نیوز و معمارانی که یقه جر می‌دادید چرا حرفی نمیزنید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« فَانظُرْ إِلَی‌ََّ ءَاثَـَرِ رَحْمَت‌ِ اللَّه‌ِ کَیْف‌َ یُحْی‌ِ الاْ رْض‌َ بَعْدَ مَوْتِهَآ إِن‌َّ ذَ َلِکَ لَمُحْی‌ِ الْمَوْتَی‌َ وَ هُوَ عَلَی‌َ کُل‌ِّ شَی‌ْءٍ قَدِیرٌ ؛ پس به آثار رحمت خدا بنگر که چگونه زمین را پس از مرگش زنده می‌گرداند. در حقیقت‌، هم اوست که قطعاً زنده کنندة مردگان است و اوست که بر هر چیزی تواناست‌. » (روم‌،آیه 50) وقتی درختی را روزانه چندبار مینگری که تا چند روز پیش چوب خشک و مرده شده بود، و حالا جوانه ای سبز و زنده بیرون از آن خشکیده شکفته، تازه آیه فوق برایت قابل فهم می‌شود. زندگی رباتیک ما را از تمامی این آیات دور نموده.
تاثیر معماری بر روحیه کودکان: تحقیقات نشان داده‌اند که دلیل برخی از ناهنجاری‌های رفتاری در جوامع شهری مانند خشم، پرخاشگری، آزار و اذیت دیگران، و رعایت نکردن قانون، ضمن داشتن ریشه‌های تاریخی، فرهنگی و اقتصادی در کیفیت فضاهای سکونتی، آموزشی و کاری افراد نهفته است. محیط کالبدی با عناصر تشکیل‌دهنده خود مانند رنگ، بافت، سایه‌روشن، نور، صدا، فرم و وسایل و تجهیزات و غیره بر جسم و روان انسان تأثیرگذار است (ضرغامی و دیگران، ۱۳۹۳).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ آشپزخانه اوپن، اتاق‌خواب اوپن، حمام اوپن و حالا سرویس بهداشتی اوپن آیا مسئولین شهری از تاثیرات این موضوع بر فرهنگ خبر ندارند؟ براساس کدام آیه و روایت مجوز به ساخت چنین سرویس بهداشتی در سطح شهر تهران داده‌اند؟ 📎 لینک توییت 💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف 💠 @masaf_memari
هدایت شده از فارس زندگی
در آرمانشهر مهدوی خانه‌ها و خیابان‌ها چگونه است؟ 🔹در «آرمان‌شهر مهدوی» بالکن‌هایی که به حریم خیابان تجاوز می‌کنند، ناودان‌هایی که در مسیر مردم است، پنجره‌هایی که به هم مشرف هستند و به طور کلی ساختمان‌هایی که حق‌الناس را رعایت نکرده‌اند، اصلاح می‌شوند. 🔹مهندس «حسین کریمی» پژوهشگر، طراح و مدرس معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی از ساختمان‌ها و خیابان‌های «آرمان‌شهر مهدوی» می‌گوید. 🔸گزارش کامل را اینجا بخوانید. @fars_zendegi
با سلام و عرض ادب وقت شما بخیر. گوشی اینجانب راس ساعت 21:57 دقیقه امشب یعنی 16 خرداد، ربوده شده و چنانچه از طرف سیم کارت های بنده یا اکانت های شخصی بنده در ایتا تلگرام واتساپ و اینستاگرام از شما پول قرض خواستند یا هر گونه موارد مشابه آن رقم خورد، از هر گونه کمک اجتناب نمائید.