لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| رهبرانقلاب، در حرم مطهر رضوی:
🔺 این☝️ نکته را توجّه کنید، چون بعضیها مغالطه میکنند من [این را] بگویم.
❌ این حرفهایی که من میزنم به هیچ وجه به معنای قطع رابطهی با کشورهای غربی نیست؛ ارتباط مانعی ندارد.
🔹 بنده در دولتهای مختلف، در طول این سالها همیشه دولتها را به ایجاد رابطه با کشورهای مختلف تشویق کردهام؛ با همسایگان یک جور، با کشورهای اسلامی یک جور، با حرکتهای مختلف یک جور، با کشورهای اروپایی هم همین جور؛ الان هم معتقدم.
👈 #ارتباط اشکال ندارد، دنبالهرَوی اشکال دارد، #اعتماد اشکال دارد؛ من میگویم اعتماد نکنید. شاید بسیاری یا لااقل بعضی از مشکلات ما ناشی از این است که به غربیها اعتماد شد؛ در مذاکرات گوناگون، در قراردادهای گوناگون، در تصمیمگیریهای سیاسی گوناگون، به غربیها اعتماد شد. ارتباط مانعی ندارد، ارتباط پیدا کنید، منتها طرفتان را بشناسید! ۹۸/۱/۱
📡 @TasnimNews
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
مقاله الف لام_بخش اول.pdf
16.26M
⭕الف لام تحریف/۴⭕
🔻الف لام و گزینشهای سلیقهای و جناحی🔻
با مطالعه دقیق کتاب الف لام مییابیم که نویسنده این کتاب در گردآوری مطالب و گزارشها پیرامون امام، دقت لازم را نداشته است و شاید نخواسته روایتهایی را که درباره امام آمده، بدون دخالت دادن خواست و #برداشت_سلیقهای و جناحی بازگو کند. از این رو برخی از گزارشها و روایتها را -از زبان دیگران- که به سالهای اخیر مربوط است #دوبارهنویسی کرده لکن از آوردن آنچه زیر نظر امام و آیتالله سیدمصطفی خمینی نگارش یافته است، خودداری ورزیده است.
⬅این رویه حتی در روایتهای جزئی نیز اعمال شده است به طور مثال میبینیم او آورده است که سیداحمد [جد امام] به سال ۱۲۵۷ با سکینه خانم، دختر محمدحسین بیک ازدواج کرده است لکن دیدگاه سیدمصطفی خمینی را مبنی بر اینکه سید احمد با خواهر یوسف خان ازدواج کرده نادیده انگاشته؛ در صورتی که طبق اسناد موجود امام نیز آن را رد نکرده است.
◀️دریافت مقاله از همین پیوند.
🔻🔻🔻
#الف_لام_تحریف
#نه_به_تحریف_امام
🔺🔺🔺
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
#دعای_هرصبح
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبـَاحَ الْـاَبـْـــــرَار
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الْـاَشَـــــرَار
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَقـْبـُولـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْمـَرْدُودِیــــن
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْصّـَالـِحـِیـن
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْطّـَالـِحـِیـن
اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـْخـَیْـرِ وَ السَّعـَادَة
وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا
صَـبَـاحَ الـشَّـرِ وَ الْشِّـقـَاوَة
@zohor_mahdi
هدایت شده از عکس نوشته و استیکرمذهبی
🍃❀✿❀🍃🌼🍃❀✿❀🍃
#مجموعه_مهدوی
#نشانه_های_ظهور
❃ نشانه های حتمی
❧ خروج سفیانی
برخی معتقدند که «سفیانی» نام فرد مشخصی نیست؛ بلکه کسی است که در آستانه ظهور، خروج میکند و در صفات اخلاقی و عملی او همانند ابوسفیان است.
از روایاتی دیگر برمیآید که سفیانی، یک تن نیست؛ بلکه ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Allah_Almighty
🍃❀✿❀🍃🌼🍃❀✿❀🍃
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ «سعید حجاریان» هوادار جدی فرآیند «سکولاریزم سیاسی» و استقرار «دموکراسی انگلیسی» بود؛ هم از شاخصهای «عرفیگرایی مدرن» دفاع میکرد و هم از ائتلاف «چپهای مسلمان» با «روشنفکران دینی»!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فرض کنید خانواده ای در یک منطقه دورافتاده زندگی می کنند و بخاطر برف سنگین ارتباطشان با شهر و امکانات سخت شده و درین شرایط سخت چند گرگ اطراف خانه در کمین است بزرگ خانواده مقداری آرد مهیا کرده به اهلبیت خانواده می دهد و می گوید خمیر کنید نان تهیه کنید تا گرگ ها را فراری بدهم ساعاتی بعد زخمی و خون آلود برمی گردد و می گوید گرگ ها را کشتم اهلبیت خانه که در خواب ناز بوده و نان هم تهیه نکرده است بر سرش می کوبد که تو ،چقدر بیرحمی چرا جانور مهاجم را کشته ای چرا به حقوق بشر تعدی می کنی تا کی جنگ و خونریزی ، این دنیا محل عشق و محبت و احسان و نیکوکاری است این تمثیل کشور ماست عده ای هستند در کارشان مسامحه و سهل انکاری و دزدی می کنند و دروغ می گویند و اگر معدود افراد دیگری کارشان را خوب انجام می دهند بر آنها خرده می گیرند نمونه اش همین جریان سیل شیراز است دو دوره است جناح دولت تدبیر و مجلس لیست امید و غربزده ها و طرفداران دموکراسی و عاشقان برجام ، حاکم شهر هستند تمام امکانات مادی و عمرانی دست آنهاست کارشان شده غر زدن که چرا سپاه و قاسم سلیمانی رفته اند گرگ های مهاجم را بکشند نمی گویند سردار همدانی و حجحی و تقوی توسط گرگ های مهاجم کشته شده اند که شما در سایه این امنیت بروید مسیل های شهر را پاکسازی کنید که باران بیست میلیمتری صد نفر را کشته و زخمی و هزار نفر را بی خانمان نکند این جماعت نمکنشناس دست آخر فرافکنی می کنند میگویند چون سپاهیان و طرفدارانشان گفتند مرگبر آمریکا ، پس سیل آمد یا می گویند سپاه عامل سیل بود جماعت بنی اسرائیل هم طبق نص صریح قرآن همین ایرادات را می گرفتند و آخرعاقبتشون آوارگی و بدبختی بود عاقبت شعار دموکراسی و تعامل این جماعت هم پذیرش برجام بود که اربابان این قماش جمعیت غربگرا برجامشان را پاره پوره کرد و بر شدت حملاتشان افزودند در حالیکه سپاه که غرب ستیز بود وظیفه اش فقط حفاظت از مرز ها بود که به نحو احسن انجامش داد و بعد می توانست با خیال راحت استراحت کند ولی گفت مرزهای امنیت را بهتر است جابجا کنم پس مرزهای امنیت را به انتهای مرزهای عراق و سوریه جابجا کرد و حریم دفاع از کشور را چند لایه کرد ولی این جماعت لیبرال سرسپرده به غرب و عربستان از پس یک باران بیست میلیمتری برنیامدند و اینچنین خدا دروغگویان را رسوا کند
● #رهبر_انقلاب :ما امروز نگاه میکنیم موسیبنجعفر ، خیال میکنیم یک آقای مظلوم بی سر و صدای سر به زیری در مدینه بود و رفتند مأمورین این را کشیدند آوردند در بغداد، یا در کوفه، در فلان جا، در بصره زندانی کردند، بعد هم مسموم کردند، از دنیا رفت، همین و بس، قضیه این نبود. قضیه یک مبارزهی طولانی، یک مبارزهی تشکیلاتی، یک مبارزهای با داشتن افراد زیاد در تمام آفاق اسلامی موسیبن جعفر کسانی داشت که به او علاقهمند بودند. آن وقتی که پسر عمو، پسر برادر ناخلف موسیبنجعفر که جزو افراد وابستهی به دستگاه بود دربارهی موسیبنجعفر با هارون حرف میزد، تعبیرش این بود که «خلیفتان یجبی الیه ما الخراج» گفت: هارون تو خیال نکن فقط تو هستی که خلیفه در روی زمین هستی در جامعهی اسلامی و مردم به تو خراج میدهند، مالیات میدهند. دو تا خلیفه هست؛ یکی تویی، یکی موسیبنجعفر. به تو هم مردم مالیات میدهند، پول میدهند، به موسیبنجعفر هم مالیات میدهند، پول میدهند و این یک واقعیت بود. او از روی خباثت میگفت؛ او میخواهد سعایت کند. اما یک واقعیت بود، از تمام اقطار اسلامی کسانی بودند که با موسیبنجعفر ارتباط داشتند.
#هدایت_در_اسارت
🏴 شهادت امام موسیبنجعفر (علیهالسلام) تسلیت.
✡ غزوه خیبر
1⃣ این غزوه در محرّم سال هفتم هجری اتفاق افتاد. ساکنان #خیبر قریب بیست هزار نفر بودند که در میان آنها، پهلوانان و مردان دلیر و جنگاور قرار داشتند. علت این درگیری آن بود که #یهودیان_خیبر تمام قبایل عرب را تشویق کرده و با کمک مالی، آنان را برای در هم کوبیدن حکومت اسلامی گردآورده و زمینهی #جنگ_احزاب را فراهم کرده بودند.
2⃣ رسولخدا (ص) پس از بازگشت از «حدیبیه» و مدتی اقامت در مدینه، رهسپار «خیبر» شد. پرچم را به حضرت علی (ع) سپرد و با سپاه خویش تا وادی «رجیع» پیش رفت و میان اهل «خیبر» و قبیله «غطفان» و «فزاره» فرود آمد که این قبیله را از کمک دادن به اهالی «خیبر» باز دارد. قبیله «غطفان» میخواست با کمک و پشتیبانی خویش، یهودیان را همراهی کند؛ زیرا آنان متحد و همپیمان «خیبر» بودند؛ اما با این تدبیر پیامبر، توفیق نیافتند و یهودیان تنها ماندند.
3⃣ رسولخدا (ص) هنگامیکه نزدیک «خیبر» رسید، توقف نمود و فرمود: پروردگارا! خیر این قریه و خیر اهلش را و خیر آنچه را در آن است از تو میخواهیم و از شرّ این قریه و شرّ اهلش و شرّ آنچه در آن است به تو پناه میبریم. سپس فرمود: به نام خدا، پیش روید!
4⃣ قلعههای «ناعم»، «قموص»، «صعب بن معاذ»، «نطاة»، «شق»، «نزار»، «کتیبه»، «ابی»، «وطیح» و «سلالم» یکی از پس از دیگری به دست مسلمان فتح گردید. در این دو قلعه اخیر بود که یکصد زره و چهارصد شتر و هزار نیزه و پانصد کمان عربی به دست مسلمانان افتاد.
5⃣ کار فتح یکی از قلعههای «خیبر»، که ریاست آن را #مرحب، یکی از پهلوانان نامی عهدهدار بود، دشوار شد و بیش از ده روز طول کشید. رسولخدا (ص) ابتدا دو نفر از مهاجران و مردی از انصار یا به ترتیب، ابوبکر و عمر را برای فتح آن فرستاد، اما فتح قلعه صورت نگرفت. این وضعیت پیامبر اعظم (ص) و سرداران اسلام را بهشدت ناراحت کرده بود.
6⃣ سرانجام، رسولخدا (ص) افسران و سربازان اسلام را فراخواند و در جمع آنان، جملهای تاریخی فرمود: فردا همین رایت را به مردی خواهم داد که خدا و رسولش را دوست دارد و خدا و رسولش هم او را دوست دارند. خدا به دست وی فتح را به سرانجام خواهد رساند؛ مردی که به دشمن حمله برد و هرگز پشت به دشمن نکرده و فرار نکرده است. وقتی رسولخدا (ص) این جمله را گفت، همهی اصحاب آرزو میکردند آن شخص او باشد.
7⃣ فردای آن روز، رسولخدا (ص) حضرت علی (ع) را خواست و فرمود: این رایت را بگیر و پیش برو تا خدا تو را پیروز گرداند! حضرت علی (ع) پرچم را گرفت و قلعه را فتح نمود. امام علی (ع) در این جنگ، شجاعت بینظیری از خود نشان داد. ابورافع میگوید: من در کنار امام بودم که سپرش افتاد. ایشان درِ قلعه را برداشت و به عنوان سپر استفاده کرد و تا پایان جنگ، در دستش بود. ابورافع میگوید: پس از جنگ، من و هفت نفر دیگر هرچند کوشیدیم نتوانستیم که آنرا از جا بلند کنیم.
8⃣ رسولخدا (ص) پس از فتح قلعههای «خیبر»، یهودیان باقی مانده را محاصره کرد و سرانجام، آنان تسلیم شدند و پیشنهاد کردند که در سرزمین «خیبر» سکنا گزینند، اراضی و نخلهایشان در اختیارشان بمانند و تنها نیمی از درآمد را به مسلمانان بدهند. رسولخدا (ص) پیشنهادشان را پذیرفت. مسلمانان آنقدر به این قرارداد معتقد و پایبند بودند که اگر چیزی میخواستند بگیرند، برای آن پول پرداخت میکردند.
9⃣ #فدک یکی از مراکز یهودیان بود و در نزدیکی «خیبر» قرار داشت. پیامبر اعظم (ص) کسانی را فرستاد که آنان را به اسلام دعوت نمایند و چون اهل «فدک» از ماجرای «خیبر» خبر یافتند، از رسولخدا (ص) خواستند تا با آنان نیز به همان صورت رفتار کند. رسولخدا (ص) پذیرفت و چون «فدک» بدون جنگ در اختیار پیامبر اعظم (ص) قرار گرفت، خالصه رسولخدا (ص) گردید. پیامبر گرامی (ص) نیز «فدک» را به دخترش حضرت فاطمه زهرا (س) بخشید.
✍ نویسنده: احمد سعادت
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 goo.gl/cNAxyW