Namaz_31_ostadshojae_softgozar.com.mp3
4.76M
#نماز_سکوی_پرواز 31
قبرما؛چیزی نیست جز همین نفس ما!
يه کم فکرکن؛
وقتی نماز میخونی؛
احساس میکنی قلبت نورانی شدو آرام گرفت؟
اگه اينجوريه؛قبرتو هم روشن میکنه!
#bentolhoda_81
4_5776175025308565550.mp3
3.83M
#نماز_سکوی_پرواز 33
برای ياد گرفتن رانندگی؛
چقدر انرژی گذاشتی؟
برای نمازی که؛
قراره تا خود خدا بالا ببردت؛ چی؟
هنوزم دیر نشده؛ بجنب.
@bentolhoda_81
1_786232213.mp3
4.77M
#نماز_سکوی_پرواز 38
تمام رفیق های ناب خدا؛
سخت ترین لحظات زندگی شون رو،
با امداد نماز،
بسلامت و عافیت سپری کردند!
راستی ؛
چرا ما نمیتونيم،
از نماز توی لحظه های سخت کمک بگیریم؟
@bentolhoda_81 🌱
60048531fb2381d2101b18cf_3740524938689263222.mp3
5.28M
#نماز_سکوی_پرواز 34
خدا کنه یاد بگیریم؛
چجوری ميشه سوار مرکب نماز شد!
اونوقت...
باید براش وقت بذاريم،
تمرکز بگیریم،
تا نماز رو، برای پرواز به استخدام بگیریم.
@bentolhoda_81
4_5814594594398011421.mp3
4.56M
#نماز_سکوی_پرواز 45
قد افلح المؤمنــــــون
الذین هم فی صلاتــــهم خاشـــــعون.
حتماً حتماً مومنان رستــــگارند؛
کسانی که در نماز، اهل «خشـــوع»ند
راستی خشــوع در نماز یعنی چه؟!
@bentolhoda_81
4_5814594594398011424.mp3
4.41M
#نماز_سکوی_پرواز 46
اگه واقعــاً مراقب زمـان و کیفیت نمازهات باشی؛
برای شیطون، قابل دسترســی نیستی!
نمـــازت رو ضایع نکـــن...
شیطون حتماً ضایعت میکنهها.
@bentolhoda_81
4_5814326300675932299.mp3
3.59M
#نماز_سکوی_پرواز 47
✍درست مثل لحظه ای که
با یه عزیزی قرار داری و...بی تابی:
اگه عاشــق باشی؛
دلت برای شنیدن صدای اذان بیقراره.
🔻عاشقترین آدمها👇
بیتاب ترینِ شون برای ملاقات باخدان.
@bentolhoda_81
4_5814419428451811417.mp3
3.27M
#نماز_سکوی_پرواز 48
میگن انتظـــار نمـــاز،
درست عیــن وقتی که به نماز ایستادی،
روحت رو وسیع و قدرتمند میکنه!
راستی؛
چه رازی در این انتظــــار هست؟
@bentolhoda_81
AUD-20220409-WA0004.mp3
4.38M
#نماز_سکوی_پرواز 49
تو
تا وقتی سر سجاده تی؛ مهمون خاص خدایی
مخصوصاً اینکه؛
سجاده ات رو توی خونه خدا پهن کرده باشی.
اکرام مهمـــــون
بر صاحبخونه واجبه.
@bentolhoda_81
🔻شرط اول عبودیت
"شرط اول عبودیت برای رسیدن به معرفت / خلع مالکیت از خود و دیدن فقیر محض بودن خود.
⬅️ اول اینکه خودت را مالک هیچ چیز ندانی. تا وقتی که می گویی دست من و چشم من، گوش من، آبروی من، سواد من، خانه من، همسر من و شغل من بنده نیستی. یعنی شرط اول بنده بودن این است که از خودش خلع مالکیت کند، چون همه عالم ملک خداست «لِلَّهِ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ»(آل عمران/109).
↩️ اگر کسی برای خودش ملکی قائل شد یعنی خودش را شریک خدا می داند و او دیگر بنده نیست. اولین رکن بندگی این است که از خودت خلع مالکیت کنی. این دارایی هایی که ما داریم اینها همه امانات خداست و باید در مسیری که خدا گفته خرج کنیم.
👈 قدم اول این است که خودت را مالک چیزی ندانی و این امانات خدا را ملک خودت ندانی. اگر کسی امانت دار خوبی شد و مردم اموالشان را امانت پیش او گذاشتند، او که وارث این امانات نمی شود.
↩️خدای متعال که نسبتش با ما خیلی عجیب و قریب است. ما که هیچی نداریم، هیچی نداشتیم، الان هم نداریم و بعدا هم نخواهیم داشت. فرمود: «یا أَیهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاء إِلَی اللَّهِ»(فاطر/15)
یعنی شما فقیر به خدا هستید، فقیر به موجودات و مخلوقات نیستید. این جزو الطاف خدا به ماست که خدای متعال ما را فقیر به خودش قرار داده است. دعای ابوحمزه ثمالی یکی از جملاتش این است: «وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی وَکلَنِی إِلَیهِ فَأَکرَمَنِی وَ لَمْ یکلْنِی إِلَی النَّاسِ فَیهِینُونِی»[3]؛ آن خدایی را که من ستایش می کنم و مستحق به حمد است، مرا به خودش واگذار کرده است. من فقیرم ولی خودش عهده دار امور من است، ما را به کسی واگذار نکرده است. وقتی ما را به خودش واگذار کرده ما را با کرامت اداره می کند با بزرگواری اداره می کند وما را مورد کرامت قرار داده است. ما را تامین می کند نیازمان را برطرف می کند ولی با کرامت و بزرگواری. به طوری که وقتی نیاز ما را برطرف می کند اصلا نمی فهمیم که او دارد نیاز ما را برطرف می کند.
👈نقل شده است: سائلی در خانه سید الشهدا(ع) آمد، حضرت هر چه در خانه بود جمع کردند و در یک دستمالی گذاشتند و از پشت در به این سائل دادند که مبادا روی حضرت را ببیند خجالت بکشد. کرامت در نوع خودش یعنی همین. کرامت یعنی خدا با بزرگواری ما را هدایت می کند طوریکه همه را می بینیم جز خدا.
⬅️ ما اگر بخواهیم به یک کسی احسان کنیم با ده واسطه هم که باشد دوست داریم اسم ما روی آن باشد. خدای متعال با ده واسطه هم که می دهد اصلا ما وسایط را می بینیم، خورشید را می بینیم ولی خدا را نمی بینیم، زمین را می بینیم خدا را نمی بینیم، ماه و ابر و باران را می بینیم، خدا را نمی بینیم. این ها که کاره ای نیستند. اوست که ما را هدایت می کند کریمانه هدایت می کند.
📚استاد محمد مهدی میر باقری
#مجله_مجازی_بنت_الهدی
#اعتقادی
@bentolhoda_81 🌱
"شرط دوم عبودیت
عدم مشغولیت به تدبیر دنیا و تفویض امور
🔸اگر بنده شدی خودت را مالک ندیدی این چشم و گوش و دست و زبان و خانه و میز و اداره و اینها مال تو نیست دیگر به تدبیر اینها مشغول نباش.
🔸 آیا شما هیچ وقت اتاق همسایه را جارو می کنید؟ و یا تا بحال رفته اید باغ همسایه را بیل بزنید؟ به ملک خدا که میرسد همه ما تعدی می کنیم. دلمان می خواهد در ملک خدا فضولی کنیم. اگر خودت و آبرو و آینده ات مال خداست به خدا واگذار کن.
🔸مگر آبرو برای توست که باید حفظ کنی؟ امانت خداست، اگر بخواهد حفظ می کند. اموالم را حفظ کنم، چکاره ای که اموالت را حفظ کنی، مگر می توانی حفظ کنی؟ همه رنج ما برای اینست که جایمان را با خدای متعال عوض کرده ایم، وقتی بنده جایش را با خدای متعال عوض می کند رنج می برد چون خدایی از ما ساخته نیست فقط غصه هایش می ماند. پس از ما چه ساخته است؟ بندگی. جایمان را با خدا عوض می کنیم و می گوییم اجازه بده ما کمی خدایی کنیم، تفرعن کنیم و لذت ببریم.
🔸 اگر بنده شدی دیگر تدبیر خود نکن چون اگر بنده تدبیر خود کرد به خودش مشغول شده است این که اشتغال به خدا نیست. اینکه دائم به فکر حفظ آبرو، مال یا جانمان باشیم، بندگی نیست، این اشتغال به نفس است و آدم را از خدا دور می کند. پرسید پس چه کنم؟ فرمود: این ها را تفویض کن، واگذار کن. از امیرالمومنین علیه السلام نقل شده است که ایمان چهار رکن است: تسلیم و توکل و تفویض و رضا. این دعایی هم که ظاهرا از حضرت در کافی نقل شده است: «اللَّهُمَّ مُنَّ عَلَی بِالتَّوَکلِ عَلَیک وَ التَّفْوِیضِ إِلَیک وَ الرِّضَا بِقَدَرِک وَ التَّسْلِیمِ لِأَمْرِک»؛ به من منت بگذار این چهار تا صفت را به من بده: توکل و تفویض و رضا و تسلیم. پس تفویض از ارکان ایمان است. حضرت فرمود امورت را تفویض کن. مِلک خداست به خدای متعال واگذار کن.
👈 اگر این طوری شد، سختی های دنیا برایت آسان می شود. همه رنجهایی که ما می بریم بخاطر اینست که می خواهیم خدایی کنیم. پولمان زیاد می شود یک طور غصه می خوریم، کم بشود یک جور غصه می خوریم، چون می خواهیم این پول را ما اداره کنیم. ولی وقتی به ما مربوط نباشد غصه نمی خوریم. میگویند بانک های آمریکا ورشکسته شد شما غصه نمی خورید و زیاد هم بشود خوشحال نمی شوید چون به ما مربوط نیست. وقتی آدم خیال می کند مال خودش است و می خواهد تدبیر کند، کم بشود یک جور غصه می خورد و زیاد هم بشود یک طور دیگر.
🔸معنای تفویض این نیست که کار خود را به خدا واگذار کن. تفویض یعنی کار خدا را به خدا واگذار کن. تو خدایی نکن بنده باش. اما اینکه فرمود رکن دوم بندگی اینست که تدبیر خودت را نکنی، این سوال پیش می آید که مگر می شود انسان تدبیر و محاسبه نکند؟ محاسبه از ارکان بندگی است. مرحوم کلینی رضوان الله علیه در کافی نقل کرده اند که موسی بن جعفر علیه السلام فرمودند: کسی که هر روز محاسبه نفس نکند از ما نیست.
#مجله_مجازی_بنت_الهدی
#اعتقادی
@bentolhoda_81 🌱