✅ #امام_حسین علیه السلام از دیدگاه اندیشمندان جهان
🔸مسیو «ماربین» مورخ آلمانی: شهادت حسین (ع) در تاریخ بشریت نظیر ندارد.
این دانشمند بزرگ مسیحی پس از تمجید و ستایش شکوه و عظمت روز عاشورا چنین میگوید:
✍🏻 «حسین (علیهالسلام) برای شرف و ناموس و اجرای احکام اسلام و از بین بردن ظلم و ستم و جلوگیری از حیف و میل مسلمین و حمایت از مستضعفین و بینوایان و به خاطر خدا از جان و مال و فرزند گذشت؛ امّا زیر بار استعمار نرفت؛ پس بیایید ما نیز شیوه او را سرمشق خود قرار داده، از زیردست استعمارگران خلاصی یابیم و مرگ با عزّت را بر زندگی با ذلت ترجیح دهیم؛ زیرا مرگ با عزّت بهتر از زندگی همراه با ذلت است».
📚 منبع: کتاب سیاست اسلامی، مسیو ماربین، ۱۹۰۹
#لبیک_یا_حسین
#عالم_به_فدایت
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
چند عبارت از ائمه علیهم السلام و افراد مختلف در خصوص حضرت زینب سلام الله علیها
🔰 عفت و حیا
یحیی المازنی میگوید: مدّت زیادی در مدینه همسایه حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام و نزدیک منزلی که دخترش زینب سکونت داشت، بودم. به خدا قسم هیچ وقت او را ندیدم و هیچ صدایی از او نشنیدم و هنگامی که میخواست به زیارت جد خود مشرف شود، شب از منزل خارج میشد. امام حسن علیه السلام در سمت راست او و امام حسین علیه السلام در سمت چپ او و امیرالمؤمنين علیه السلام در جلوی او حرکت میکرد. هنگامی که به قبر میرسیدند، امیرالمؤمنین سلام الله علیه جلوتر میرسیدند و نور قندیلها را خاموش میکردند. یک مرتبه امام حسن مجتبی سلام الله علیه از آن حضرت علت این کار را پرسیدند. امیرالمؤمنین سلام الله علیه پاسخ دادند: میترسم کسی چشمش به خواهرت زینب بیافتد.
📚وفیات الأئمة، ص ۴۳۵-۴۳۶
🔰عقل و کمال
زینب عقیله، دختر حضرت علی بن ابی طالب سلام الله علیهما میباشد. مادر او (حضرت) فاطمه دختر پیامبر میباشد. همین عقیله کسی است که ابن عباس کلام (حضرت) فاطمه پیرامون فدک را از او نقل کرده چنان چه ابن عباس گفت: عقیله ما زینب دختر (حضرت) علی برای من حدیث را نقل کرد.
📚مقاتل الطالبیین، ص ۲۵
🔰دکتر عایشه بنت شاطئ
این لقب (عقیله) بر ایشان غلبه یافت فلذا به ایشان عقیله گفته میشد و به این لقب شناخته شد.
📚السیدة زینب عقیلة بنی هاشم رضی الله عنها، ص ۵۳
🔰 علم
امام سجاد علیه السلام: به حمد الله شما زن عالمی هستی که استاد نداشته و فهمیدهای هستی که کسی به شما تفهیم نکرده است.
📚الاحتجاج، ج ۲، ص ۳۰۵
🔻چنانچه در برخی از روایات آمده است، حضرت زینب سلام الله علیها دارای مجلس علمی پرباری بوده و زنانی که قصد تفقه در دین داشتند بر (حلقه درسی) ایشان وارد میشدند... حضرت زینب سلام الله علیها از لحاظ لطافت و مهربانی شباهت به مادر خود داشته و در مقام علم و تقوا شبیه پدرش بود.
📚السیدة زینب عقیلة بنی هاشم رضی الله عنها، ص ۵۳
🔰نائب الامام
امام حسین سلام الله علیه روز عاشورا در ظاهر امر به خواهرش زینب دختر امیر المؤمنین علیه السلام وصیت نمود به طورى كه علومى كه از امام زین العابدین علیه السلام ظاهر میگشت، به حضرت زینب نسبت میرسانید و امام حسین علیه السلام براى حفظ جان فرزندش زین العابدین، آن علوم را به خواهرش وصیت كرده بود كه بعدها به امام زین العابدین بدهد.
📚كمال الدین و تمام النعمة، ج۲، ص ۵۰۱
🔰عبادت
امام سجاد علیه السلام میفرمایند: ندیدم که عمهام نماز شب را نشسته بخواند مگر شب یازدهم محرم چرا که او هیچ شبی تهجد خودش را ترک نکرد و عبادتهای مستحبی ایشان حتی تا این شب غمانگیزی که همه عزیزانش را از دست داده بود، برقرار بود و در آن روز، مصیبت بر آن حضرت پشت سر هم وارد میشد... به تحقیق که عمهام زینب سلام الله علیها با توجه به این مصیبتها و سختیها که در راه ما به شام بر او وارد شده بود، نافلههای شب او ترک نشد.
📚عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال، ج ۱۱ ص ۹۵۳
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
📸 عزاداری مردم مدینه و صحابه بر شهادت #امام_حسین علیه السلام تا چند سال پس از شهادت ایشان به گزارش ابن حمدون (عالم مشهور #اهل_سنت )
📝 هنگامی که حسین بن علی علیهما السلام به شهادت رسید، به مدّت یک سال در تمامی خانههای مدینه برای او مجلس نوحهخوانی برقرار بود و سپس در سال دوّم هر جمعه مجلس نوحهخوانی برگزار می کردند و در سال سوّم هر ماه مجلس نوحهخوانی برگزار میشد و مروان بن الحکم و مسور بن مخرمه در حالی که چهره خود را پوشانده بودند وارد این مجالس میشدند و به شدّت میگریستند تا نوحهخوانی تمام شود.
📚 ابن حمدون، محمد بن الحسن بن محمد بن علی (المتوفى 608هـ)، التذکرة الحمدونیة، ج۹، ص۱۴۹، تحقیق: إحسان عباس، بکر عباس، ناشر:دار صادر - بیروت،، الطبعة: الأولى، ۱۹۹۶م.
#محرم
#عزاداری
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا با چه رویی میگوید خدا وجود ندارد؟!
🔁 این کلیپ رو برای مخالفین وجود خدا ارسال کنید بلکه تلنگری باشد.
#الحاد
#اتئیسم
#خدا
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: امام حسین علیهالسلام حرکت کرد تا وظیفهاش را انجام بدهد.
🎞رهبر انقلاب: بعضی میگویند امام حسین -علیه السّلام- حرکت کرد که قدرت را بگیرد -از مردمان مؤمن هم این حرف را میزنند- اشتباه میکنند؛ بعضی [هم] میگویند حرکت کرد تا شهید بشود | #ببینید
🔸من میگویم حرکت کرد تا وظیفه را انجام بدهد؛ منتها در راه انجام وظیفه، یک احتمال این است که آدم به قدرت برسد، چه عیب دارد؟ یک احتمال این است که انسان شهید بشود، چه عیب دارد؟ مقصود این است که ما بتوانیم این عمل را انجام بدهیم، این وظیفه را انجام بدهیم؛ مسئله این است.
🏴#ما_ملت_امام_حسینیم
#ماه_محرم
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
#امام_حسین علیه السلام از دیدگاه اندیشمندان جهان
👤موریس دوکبری:
▪️در مجالس عزاداری حسین [علیه السلام] گفته میشود که حسین، برای حفظ شرف و ناموس مردم و بزرگی مقام و مرتبه اسلام، از جان و مال و فرزند گذشت و زیر بار استعمار و ماجراجویی یزید نرفت؛ پس بیایید ما هم شیوه او را سرمشق قرار داده از زیردستی استعمارگران خلاصی یابیم و مرگ با عزت را بر زندگی با ذلت ترجیح دهیم.
#لبیک_یا_حسین
#عالم_به_فدایت
╭──────๛- - - - - ┅╮
│🏴 @Mabaheeth 🥀
╰─────────────
✅ حضرت عباس عليه السلام در نگاه امام مهدی عليه السلام
🔅 مصلح بزرگ، حجت خدا و بقية الله الاعظم، امام زمان عجل الله تعالی فرجه قائم آل محمد صلی الله علیه وآله در بخشی از سخنان زيبای خود درباره عمويش عباس چنين میگويد:
🔹 «سلام بر ابوالفضل، عباس بن اميرالمؤمنين، همدرد بزرگ برادر كه جانش را فدای او ساخت و از ديروز بهره فردايش را برگزيد، آنكه فدايی برادر بود و از او حفاظت كرد و برای رساندن آب به او كوشيد و دستانش قطع گشت. خداوند قاتلانش، «يزيد بن رقاد» و «حيكم بن طفيل طايی» را لعنت كند...»
🔅 امام عصر عجل الله تعالی فرجه صفات والای ريشهدار در عمويش، قمر بنیهاشم و مايه افتخار عدنان را چنين برمیشمارد و میستايد:
1⃣ همدردی و همگامی با برادرش سيدالشهداء علیه السلام در سختترين و دشوارترين شرايط تا آنجا كه اين همگامی و همدلی ضربالمثل تاريخ گشت.
2⃣ فرستادن توشه آخرت با تقوا، خويشتنداری و ياری امام هدايت و نور.
3⃣ فدا كردن جان خود، برادران و فرزندانش در راه سرور جوانان بهشت، امام حسين علیه السلام.
4⃣ حفاظت از برادر مظلومش با خون خود.
5⃣ كوشش برای رساندن آب به برادر و اهل بيتاش هنگامی كه نيروهای ستمگر و ظالم مانع از رسيدن قطرهای آب به خاندان پيامبر صلی الله علیه و آله شده بودند.
📚 گزيدهای از كتاب زندگانی حضرت ابوالفضل العباس سلام الله علیه، باقر شريف قريشی، ترجمه سيد حسن اسلامی
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
◾️گذری بر زندگی و فضائل حضرت عباس بن اميرالمؤمنين عليه السلام
🔹عباس بن علی بن ابیطالب، مشهور به ابوالفضل قمر بنیهاشم است. برادر امام حسن (علیهالسلام) و امام حسین (علیهالسلام) در روز چهارم ماه شعبان سال ۲۶ هجری در مدینه منوره دیده به جهان گشود و در سال ۶۱ هجری به شهادت رسید.
سنّ مبارکاش را هنگام شهادت ۳۴ سال نوشتهاند. از این مدّت چهارده سال با پدرش امیرالمؤمنین (علیهالسلام) و نُه سال با برادرش امام مجتبی (علیهالسلام) و یازده سال با امام حسین (علیهالسلام) زیست.
🔅 در دوران کودکی از پدرش تحصیل علم کرد و امام علی (ع) فرمود:
اِنَّ وَلَدِی العَبّاسَ زُقَّ العِلمَ زَقّاً؛
همانا فرزندم عباس در کودکی علم آموخت و به سان نوزاد کبوتر، که از مادرش آب و غذا میگیرد، از من معارف فرا گرفت.
در مدّت ۱۴ سال که با پدر زیست، همیشه و در همه حال در کنار پدر حضور داشت.
ایشان در سال۳۷ق درجنگ صفین حضور داشت و سخنانی در توصیف شجاعت ایشان نقل شده است.
🔸امام صادق (علیهالسلام) در وصف عبّاس میفرماید:
«کانَ عَمُّنَا الْعَبَّاسَ نافِذَ البَصیرَةِ، صَلْبَ الْأیمانِ، جاهَدَ مَعَ أَبی عَبْدِاللَّهِ (علیهالسلام) وَأَبْلی بَلاءً حَسَناً وَمَضی شَهیدا»
عموی ما عباس (علیهالسلام) دیدهای تیزبین و ایمانی استوار داشت. همراه حسین (علیهالسلام) جهاد کرد و از امتحان سرافراز بیرون شد و سرانجام به شهادت رسید.
🔅در زیارت ناحیه، امام زمان علیه السّلام می فرمایند : «سلام بر ابوالفضل العباس، پسر امیرمؤمنان(علیه السلام)، آن که جان خود را نثار برادرش کرد، دنیا را وسیله آخرت خود قرار داد و فدای برادرش شد. او که نگهبان بود و بسیار کوشید تا آب را به لب تشنگان حرم برساند و دو دستش در جهاد فی سبیل الله قطع شد.
خداوند قاتلان او، یزید بن رقاد و حکیم بن طفیل طائی را از رحمت خود دور سازد.»
📚 منابع روایات :خصال، ۱۴۱۰ق، ج۱، ص۶۸. اعیان الشیعه، ج۷، ص۴۳۰. کامل الزیارات، ۱۳۷۷ش، ص۷۸۶، بطل العلقمی، ج۲، ص۳۱۱
🏴 منادی زمان
⚫️ @Monadizaman
✔️ برگزاری عزاداری به مناسبت تاسوعای حسینی در برلین
#ملت_امام_حسین
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
✔️ بانوان مسلمان پاکستانی و عزاداری با قرآن در لاهور
▪️همزمان با تکرار اقدامات موهن پیروان شیطان در کشورهای اروپایی علیه مقدّسات اسلامی، بانوان شیعه در شهرهای مختلف پاکستان از جمله شهر لاهور به عنوان قلب فرهنگی این کشور، با درست داشتن قرآن کریم در آیینهای عزاداری شرکت میکنند.
🔅در یکی از این مراسمی که با حضور صدها نفر از زنان در شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب منعقد شد، عزاداران حسینی قرآن کریم را بالا برده و با فریاد لبیک یا رسولالله و لبیک یا حسین (ع) هتاکی به قرآن کریم در سوئد و دانمارک را محکوم کردند.
#ملت_امام_حسین
🏴 منادی زمان
⚫️ https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03