eitaa logo
کشکول
79 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
6.9هزار ویدیو
21 فایل
مطالب سیاسی، اجتماعی، فرهنگی،... 💞خیال روی تو چون بگذرد بگلشن چشم * دل از پی نظر آید بسوی روزن چشم * سرای تکیه گهت منظری نمی بینم * منم ز عالم و این گوشه معین چشم 💞 آیدی بنده جهت تبادل نظر: @Waterlilies آدرس کانال جهت عضویت :
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی خاص
پیتزا لقمه ای اول دو لیوان آرد رو داخل کاسه بریزید نصف قاشق غذاخوری شکر ونصف قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری قاطی ارد کنید وبا قاشق مخلوط کنید وسط ارد رو گود کنید و یک عدد تخم مرغ 5 قاشق غذاخوری ماست نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان آب ولرم ریخته باز با قاشق خوب مخلوط کنید یک کاسه ارد بغل دستتون بذارید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید خمیر جمع شده شروع کنید با دست ورز دادن حدود 10 دقیقه باید خوب ورز بدید وارد زیاد به خمیر نزنید چون خمیر سفت میشه و کیفیت خمیر خوب نمیشه پس سعی کنید خمیر لطیفی باشه اگه کمی هم چسبندگی داشت زیاد مهم نیست با چرب کردن دست اداره کنید حتما یک ساعت خمیر رو تو دمای آشپزخونه استراحت بدید اگه زیاد بمونه بوی ترشیده میده بعد از عمل اومدن خمیر با نوک انگشتتون پف خمیر رو بگیرید ولی زیاد ورز ندید این خمیر کیفیت عالیه داره وبرای انواع پیراشکی و نون و پیتزا می تونید استفاده کنید خمیر رو با وردنه باز کنید وبا قالب کوکو که گل 5 برگ هستش و بزرگه خمیر رو قالب بزنید قالب پایین رو برعکس کنید وخمیر قالب زده رو روی قالبها مثل فیلم پهن کنید وبا چنگال روشون رو سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکنه ده دقیقه داخل فر 180 درجه بزارید تا خمیرها نیم پخته بشه واز فر خارج کنید میتونید این خمیر نیم پخته رو فریز کنید و موقع استفاده بزارید یخش باز بشه و استفاده کنید البته من از یه روز قبل خمیر رو پختم وروز مهمونی توش رو با مواد پر کردم پیاز داغ کردم وگوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه و آویشن و ادویه و رب و نمک زدم وتفت دادم رو ی خمر هارو سس زدم واز مایه گوشتی روش ریختم و پنیر پیتزا و کنسرو ذرت و گوجه گیلاسی روش گذاشتم و دوباره چند دقیقه داخل فر گذاشتم تا هم خمیر کاملا پخته بشه وهم پنیر پیتزا آب بشه و طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از « آشپزی شیک😋🍔 »
به آدم‌ها یادآوری کنید چقدر زیبان، بعضی وقت‌ها خودشون رو از زاویه درست تماشا نمی‌کنند. ‌@Divert1 ✔️
هدایت شده از « آشپزی شیک😋🍔 »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن جاسوس انگلیسی در سریال گاندو کیست؟ دانشجو نوشت: 🔹‏کایلی مورگیلبرت جاسوسی که در ‎گاندو2 نقشش به عنوان افسر رابط شریف و دیگر جاسوسان انگلیس در ایران به تصویر کشیده شده است، همان جاسوسی است که با 3ایرانی زندانی در تایلند مبادله شد و لبخند عراقچی هنگام تبادلش سوژه رسانه‌ها شد. ‌@Divert1 ✔️
💌امام حسن(ع): گناه را زود کیفر مده؛ بلکه راهی برای عذرخواهی باقی بگذار... بحار؛ ۱۱۵:۷۸ 🌐@rahyafte_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مجری تلویزیون به سخنان آخوندی 🔹اگر قرار بود دولت بیاید و جلوی قحطی را بگیرد، همان اول به ما میگفتند، نه اینکه هزار برنامه‌ دیگری دارد! 🔹اگر صف‌های مرغ را می‌بینید و خجالت‌زدتون نمی‌کند، مارا خیلی خجالت‌زده می‌کند. 🔹این نهایت بی‌احترامی به مردم است؛ به قولی اگر حرف زدن بلد نیستید حرف نزدن هم بلد نیستید؟ اخبار داغ سلبریتی ها ┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
هدایت شده از تخریب‌ چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار جدی برای طرفداران کاندیداهای محترم 🔰 به مناسبت تخریب نیروهای انقلابی، توسط غرب‌گراهای گاندوترس ✍ تخریب‌چی 🚨تخریب‌چی، کانال اخبار خاص 🆔 @takhribchi110 🆔 @takhribchi110
هدایت شده از تخریب‌ چی
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پرونده جاسوس‌های ریاست جمهوری سر دراز دارد. ⭕️ ممکن است در آینده پای کسانی در این پرونده باز شود که همه شگفت زده شویم. ⭕️ حدس می‌زنید آن جاسوس اصلی کیست؟ ✍ تخریب‌چی 🚨تخریب‌چی، کانال اخبار خاص 🆔 @takhribchi110 🆔 @takhribchi110
هدایت شده از  آشپزی خاص
چند نکته..... اول اینکه واسه هر نفر من یه مشت بسته لپه درنظر می گیرم که بازم سلیقه ها فرق داره ممکنه کسی پرلپه ویا کم لپه دوست داشته باشه چند ساعت قبل لپه را خیس می کنم لیمو عمانی واسه قیمه بایدلیموی رنگ روشن باشه که چند سوراخ می کنم وچند ساعت خیس می کنم تا تلخی لیمو گرفته بشه طرز تهیه ..... یه پیاز بزرگ را توی روغن تفت بدین کمی طلایی بشه حدود 300تا400گرم گوشت گوسفندی را اضافه با چوب دارچین وکمی تفت بدین بعد زردجوبه وفلفل سیاه وقرمز بزنید وگوشت را تفت دهید در این مرحله باید رب اضافه کنید که رنگ رب تاثیر خوبی توی رنگ قیمه شما داره من از رب گوجه با کیفیت وعالی امستریس استفاده کردم یک قاشق پر اضافه کردم وتفت دادم ورنگ خوبی بهم داد رب که رنگش باز شد پوره چهار تا گوجه را اضافه وصبر کنید تا اب گوجه کاملا کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریختم وگذاشتم گوشت نیم پز بشه لپه خیس خورده را با کمی روغن وکمی زردجوبه تفت دادم وبه گوشت نیم پز اضافه کردم وگذاشتم تا لپه کاملا پخته شد وبیست دقیقه اخر لیموی خیس خورده ونمک را اضافه کردم ودر ده دقیقه اخر زعفران وگلاب یه قاشق اضاف کردم در صورت تمایل میتونید یه قاشق ابلیمو هم در اخر اضافه کتید من نکردم وچند جوش زد حرارت را خاموش کردم اگر همه نکات را رعایت کنید یه قیمه جا افتاده وخوشرنگ داریم وکاملا به روغن افتاده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  آشپزی خاص
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از درس اخلاق
🗓  حضرت امام صادق علیه السلام   الذُّنُوبُ الَّتِي تُغَيِّرُ النِّعَمَ الْبَغْيُ وَ الذُّنُوبُ الَّتِي تُورِثُ النَّدَمَ الْقَتْلُ وَ الَّتِي تُنْزِلُ النِّقَمَ الظُّلْمُ وَ الَّتِي تَهْتِكُ السُّتُورَ شُرْبُ الْخَمْرِ وَ الَّتِي تَحْبِسُ الرِّزْقَ الزِّنَا وَ الَّتِي تُعَجِّلُ الْفَنَاءَ قَطِيعَةُ الرَّحِمِ وَ الَّتِي تَرُدُّ الدُّعَاءَ وَ تُظْلِمُ الْهَوَاءَ عُقُوقُ الْوَالِدَيْن‏   گناهی كه نعمت ها را تغيير مى دهد، تجاوز به حقوق ديگران است. گناهى كه پشيمانى مى آورد، قتل است. گناهى كه گرفتارى ايجاد مى كند، ظلم است. گناهى كه آبرو مى بَرد، شرابخوارى است. گناهى كه جلوى روزى را مى گيرد، زناست. گناهى كه مرگ را شتاب مى بخشد، قطع رابطه با خويشان است. گناهى كه مانع استجابت دعا مى شود و زندگى را تيره و تار مى كند، نافرمانى از پدر مادر است. علل الشرايع ج 2، ص 584 ، ح 27 🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃 🌹کانال درس اخلاق🌹 ✨✨✨✨✨✨ 🆔 @dars_akhlaq
هدایت شده از همسرداری حرفه‌ای
🔴 💠 ﺷﺨﺼﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﭘﻠﻮﯼ ﻏﺬﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽﺧﻮﺭﺩ، ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺮﻏﺶ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺷﺖ ﺁﺧﺮ ﮐﺎﺭ! ﻣﯽﮔﻔﺖ: ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺧﻮﺷﻤﺰﮔﯽﺍﺵ ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺯﯾﺮ ﺯﺑﺎﻧﻢ! ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭘﻠﻮ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﯽﺧﻮﺭﺩ، ﺳﯿﺮ ﻣﯽﺷﺪ، ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺮﻍ ﻏﺬﺍ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ ﮔﻮﺷﻪﯼ ﺑﺸﻘﺎﺑﺶ! ﻧﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﻥ ﭘﻠﻮ ﻟﺬﺕ ﻣﯽﺑﺮﺩ، ﻧﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯿﻠﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺮﻏﺶ! 💠 ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﺍﺳﺖ. ﮔﺎﻫﯽ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻧﺎﺟﻮﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺗﺤﻤﻞ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎﯼ ﺧﻮﺑﺶ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﺪ! ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﻮﺩ. ﻫﻤﻪﯼ ﺧﻮﺷﯽﻫﺎ ﺭﺍ ﺣﻮﺍﻟﻪ ﻣﯽدهیم به ﻓﺮﺩﺍﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﻨﺠﻪ ﻧﺮﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺍﺳﺖ. ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻣﯽﺁﯾﯿﻢ ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﻢ ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭘُﻠﻮی ﺧﺎﻟﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩﺍﯾﻢ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﻣﺮﻍ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎ، ﺩﺳﺖ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﮔﻮﺷﻪﯼ ﺑﺸﻘﺎﺏ! 🆔 @khanevadeh_313