۲۶ آبان ۱۳۹۸
۲۶ آبان ۱۳۹۸
#صدای_مردم
#طنز
💬 دادا این پول بسته اینترنت منو بدین بعدش تایه سال نتو باز نکنین !!
💬 یکی از عجایب اقتصاد ایران اینه که افزایش حداقل دستمزد باعث تورم میشه اما سه برابر شدن قیمت بنزین تاثیری بر تورم نداره!
💬 از وقتی اینترنتم قطع شده فکر کنم 376 بار در یخچال رو باز کردم 😐
💬 از وقتی نت محدود شده آب و غذا نمیخورم؛ همش استرس دارم که بهم اتک بزنند!! ما گیمرا فقط تو بازی آشوب میکردیم نمیدونم چی شد یهو!
💬 از ساعتی كه اطلاعيه قيمت بنزين رو اعلام كردن رفتم پشت بوم به صورت كاملا حرفه ای جا واسه ١٠،١٥ تا مرغ و خروس، دو تا گوسفند نر و ماده و يه قسمت برای سبزيجات طراحی كردم ...
💬 از فردا شغل جدید رانندگان تاکسی آغاز میگردد، فروش بنزین ۲۵۰۰ تومان :)))
@KhanevadehMontazeran
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_بحق_زینب_کبری_سلام_الله_علیها
#اللهم_صل_علی_محمدﷺو_آل_محمدﷺو_عجل_فرجهم
۲۶ آبان ۱۳۹۸
👓 دور جالب لیبرالها:
اگر رای نیاورند: تقلب شده است
اگر رای بیاورند: علی رغم تقلب باز ما پیروز شدیم!😊
اگر مذاکرات نتیجه دهد: ما زبان دنیا را بلدیم
اگر نتیجه ندهد: دلواپسان لجوجند و نمی گذارند!
اگر رهبر حمایتشان کند: این تصمیم رهبر بود نه ما!
اگر رهبر حمایت نکند: نمیگذارند کار کنیم!!!
قرآن زیبا میفرماید: فاذا جائتهم الحسنه قالوا لنا هذه! و ان تصبهم سیئه یطیروا بموسی!! (اعراف۱۳۱)
هرگاه خیر به آنها میرسد میگویند از خوبی خودمان است وهرگاه مشکلی به وجود می آید میگویند رهبرمان موسی مشکل داشت!!
@KhanevadehMontazeran
۲۶ آبان ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری :
آرام باشید!
این حوادث طبیعی رسیدن به قله است
@OfficialTwitTelegram
۲۶ آبان ۱۳۹۸
هدایت شده از رفیعی ..مشعلی
با سلام ..ظاهرا قرار شد که از فردا مبلغ حمایتی دولت به حساب مردم ریخته شود اولا که معلوم نیست به کی داده میشه و...ولی نکته قابل تامل در این طرح حمایتی اینه که، فقطتا سقف خانواده های سه فرزندراشامل میشه (خانواده های پنج نفره)به بالا مبلغ مساوی ..یعنی کسی که چهار فرزند وکسی که پنج فرزند وکسی که شش فرزند داره با سه فرزندی مساویه از نظرتعلق مبلغ ..آیااین عدالت هست .یعنی اون فرزند چهارم وفرزند پنجم و..جز جامعه نیستند؟؟هزینه سرویس مدرسه وپوشاک و....ندارند؟! آیا این با منویات رهبری درمورد فرزند آوری منافات ندارد🤔🤔🤔🤔؟؟؟؟!!!!!؟؟؟
۲۶ آبان ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺واریز ماهانه 180 هزار تومان مابه التفاوت نرخ #بنزین به حساب رانندگان سرویس مدارس🔺وزارت آموزش و پرورش: رانندگان در سامانه #سپند ثبت نام کنند👆
@khabarnews2 👈ایتا
۲۶ آبان ۱۳۹۸
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت صاحب یک پمپ بنزین از جریان آتش زدن پمپ بنزینش / آنهایی که آمده بودند آتش بزنند، آموزش دیده بودند، تحت تعلیم ارگانی بودند...
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
۲۶ آبان ۱۳۹۸
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای دردناک به غارت رفتن و آتش کشیدن یک پمپ بنزین از زبان شاهد عینی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
۲۶ آبان ۱۳۹۸
🔻حمله به پناهگاه ملت
◀️در حاشیه حمله آشوبگران به برخی از حوزههای علمیه
🔹 #حوزه_علمیه پیش از انقلاب و پس از آن پناهگاهی امن برای ملت بوده است. در دوران جنگ طلاب خالصانه در #میدانهای_نبرد حضور داشتند و پس از آن در وقایع مختلف دوشادوش ملت حرکت کردهاند.
🔸سطح معیشتی حوزه علمیه نشان میدهد که عموم طلاب از سطح زندگی متوسط و یا پایین برخوردارند. گرچه برخی #مرفهین_زالوصفت هم هستند که از کسوت روحانیت سوء استفاده کردهاند و به #بیماری_اشرافیت آلوده شدهاند.
🔹طلاب حوزه علمیه نشان دادند که در سختی و آسانی با مردماند و مردم نیز در مقاطع مختلف با روحانیت همگام شدهاند اما عدهای آشوبگر و جداافتاده از صف مردم از حوادث اخیر سوء استفاده نموده و به حوزههای علمیه و طلابی حمله کردند که وضع اقتصادیشان قطعا بهتر از سایر مردم نیست؛ اگر پایینتر نباشد.
🔸#حمله_کور به حوزههای علمیه نه به خاطر بنزین است نه گرانی؛ و حملهکنندگان نیز از مردم نیستند. آنها #دنبالههای_پهلوی هستند که نقش #پدران_دیکتاتور خود را بازی میکنند. چراکه رژیم پهلوی نیز در برهههای مختلف علیه حوزه علمیه اقدامات خشونتباری را داشت که جزئیات آن در تاریخ ثبت شده است.
🔹یکی از جنایات پهلوی علیه #فیضیه_مظلوم؛ در خرداد1354 اتفاق افتاد. جایی که حوزه علمیه قم پیشگام #حرکت_انقلابی_ملت شده بود و سالگرد پانزده خرداد 42 را زنده نگه میداشت اما رژیم غربپرست پهلوی برنتافت و با یورشی بیرحمانه فیضیه را به خاک و خون کشید:
🔸«نيروهای انتظامی و نظامی، شعاع وسيعی از دور و بر فيضيه را در محاصره قرار دادند، از رفت و آمد مردم پيشگيری كردند تا جنايت های خونين دژخيمان از ديد مردم پوشيده بماند و رهگذران به ياری طلاب برنخيزند.
كماندوها و ديگر مأموران، همانند ارتشی كه در جبهه جنگ روياروی دشمن قرار گرفته است، آرايش نظامی يافتند و به دو دسته پخش شدند:
🔹دستهای از سمت شرق و دسته دوم از سمت جنوبی با شعار #جاويدشاه به فيضيه هجوم بردند. در ساعت 16:30 حمله آغاز شد طلابی كه در بالای بام به مراقبت و مقاومت ايستاده بودند با زد و خوردی كوتاه به #صحن_فيضيه پرتاب شدند. در درون فيضيه نيز جنگ تن به تن آغاز شد. مبارزان روحانی هنگام يورش كماندوها با شعار الله اكبر، الله اكبر كه به شكل دسته جمعی سر می دادند، مردم و رهگذران كنار فيضيه را به جنايت هايی كه در دست انجام بود، آگاه كردند.
🔸طلاب جوان، حتی نوجوانانی كه بيش از ده دوازده سال از عمرشان نگذشته بود در برابر كماندوها تا واپسين نفس پايداری مي ورزيدند. به رغم درندگی ها، خشونت ها و #وحشیگریهای_بی حد و مرز كماندوها، صدای عجز، لابه، گريه، ناله و درخواست هرگز به گوش نرسيد.
🔹شماری از طلاب با سر، دست و كمر شكسته و بدن های خون آلود، نقش زمين شدند. كماندوها برخی از طلاب دست و پا شكسته و خونين را به حوض مدرسه میانداختند به گونهای كه آب حوض به رنگ ارغوانی درآمده بود. برخی از طلاب توانستند از دست كماندوها و مأموران بگريزند و جان سالم به در ببرند.برخی نيز توانستند در گوشه و كنار پنهان شوند و به چنگ دژخيمان نيفتند.
🔸#كماندوهای_شاه پس از سركوب طلاب كه در بام و صحن مدرسه بودند، به حجره ها يورش بردند، در و پنجره ها را شكستند، قرآ ن، كتاب های دينی و علمی را پاره و لگدمال كردند و طلابی را كه به درون حجره ها پناه برده بودند بيرون كشيدند و به شديدترين شيوه زير مشت و لگد گرفتند.
🔹مأموران ساواک، شهربانی و ژاندارمری قم نيز همراه كماندوها انجام وظيفه! كردند و در زدن طلاب و غارت حجره ها و پاره كردن كتاب ها كوشا بودند. برخی از طلاب به سبب ضربه هایی كه به سرشان وارد آمد، آسيب های جبران ناپذيری ديدند، به ضعف بينايی و سردردهای مزمن دچار شدند، برخی از جانب كمر، پا و زانو آسيب هاي سختی ديدند و ناتوان شدند.
🔸در اين رويداد خونين تاكنون روشن نشد كه چند تن قربانی گشته و شربت شهادت نوشيدند. »(نهضت امام خمینی ج4 ص485-484)
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
@tollabolkarimeh 🌷
۲۶ آبان ۱۳۹۸
گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
🆔️ @yaminpour
۲۶ آبان ۱۳۹۸