👓 دور جالب لیبرالها:
اگر رای نیاورند: تقلب شده است
اگر رای بیاورند: علی رغم تقلب باز ما پیروز شدیم!😊
اگر مذاکرات نتیجه دهد: ما زبان دنیا را بلدیم
اگر نتیجه ندهد: دلواپسان لجوجند و نمی گذارند!
اگر رهبر حمایتشان کند: این تصمیم رهبر بود نه ما!
اگر رهبر حمایت نکند: نمیگذارند کار کنیم!!!
قرآن زیبا میفرماید: فاذا جائتهم الحسنه قالوا لنا هذه! و ان تصبهم سیئه یطیروا بموسی!! (اعراف۱۳۱)
هرگاه خیر به آنها میرسد میگویند از خوبی خودمان است وهرگاه مشکلی به وجود می آید میگویند رهبرمان موسی مشکل داشت!!
@KhanevadehMontazeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری :
آرام باشید!
این حوادث طبیعی رسیدن به قله است
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از مشعلی
با سلام ..ظاهرا قرار شد که از فردا مبلغ حمایتی دولت به حساب مردم ریخته شود اولا که معلوم نیست به کی داده میشه و...ولی نکته قابل تامل در این طرح حمایتی اینه که، فقطتا سقف خانواده های سه فرزندراشامل میشه (خانواده های پنج نفره)به بالا مبلغ مساوی ..یعنی کسی که چهار فرزند وکسی که پنج فرزند وکسی که شش فرزند داره با سه فرزندی مساویه از نظرتعلق مبلغ ..آیااین عدالت هست .یعنی اون فرزند چهارم وفرزند پنجم و..جز جامعه نیستند؟؟هزینه سرویس مدرسه وپوشاک و....ندارند؟! آیا این با منویات رهبری درمورد فرزند آوری منافات ندارد🤔🤔🤔🤔؟؟؟؟!!!!!؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺واریز ماهانه 180 هزار تومان مابه التفاوت نرخ #بنزین به حساب رانندگان سرویس مدارس🔺وزارت آموزش و پرورش: رانندگان در سامانه #سپند ثبت نام کنند👆
@khabarnews2 👈ایتا
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت صاحب یک پمپ بنزین از جریان آتش زدن پمپ بنزینش / آنهایی که آمده بودند آتش بزنند، آموزش دیده بودند، تحت تعلیم ارگانی بودند...
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای دردناک به غارت رفتن و آتش کشیدن یک پمپ بنزین از زبان شاهد عینی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔻حمله به پناهگاه ملت
◀️در حاشیه حمله آشوبگران به برخی از حوزههای علمیه
🔹 #حوزه_علمیه پیش از انقلاب و پس از آن پناهگاهی امن برای ملت بوده است. در دوران جنگ طلاب خالصانه در #میدانهای_نبرد حضور داشتند و پس از آن در وقایع مختلف دوشادوش ملت حرکت کردهاند.
🔸سطح معیشتی حوزه علمیه نشان میدهد که عموم طلاب از سطح زندگی متوسط و یا پایین برخوردارند. گرچه برخی #مرفهین_زالوصفت هم هستند که از کسوت روحانیت سوء استفاده کردهاند و به #بیماری_اشرافیت آلوده شدهاند.
🔹طلاب حوزه علمیه نشان دادند که در سختی و آسانی با مردماند و مردم نیز در مقاطع مختلف با روحانیت همگام شدهاند اما عدهای آشوبگر و جداافتاده از صف مردم از حوادث اخیر سوء استفاده نموده و به حوزههای علمیه و طلابی حمله کردند که وضع اقتصادیشان قطعا بهتر از سایر مردم نیست؛ اگر پایینتر نباشد.
🔸#حمله_کور به حوزههای علمیه نه به خاطر بنزین است نه گرانی؛ و حملهکنندگان نیز از مردم نیستند. آنها #دنبالههای_پهلوی هستند که نقش #پدران_دیکتاتور خود را بازی میکنند. چراکه رژیم پهلوی نیز در برهههای مختلف علیه حوزه علمیه اقدامات خشونتباری را داشت که جزئیات آن در تاریخ ثبت شده است.
🔹یکی از جنایات پهلوی علیه #فیضیه_مظلوم؛ در خرداد1354 اتفاق افتاد. جایی که حوزه علمیه قم پیشگام #حرکت_انقلابی_ملت شده بود و سالگرد پانزده خرداد 42 را زنده نگه میداشت اما رژیم غربپرست پهلوی برنتافت و با یورشی بیرحمانه فیضیه را به خاک و خون کشید:
🔸«نيروهای انتظامی و نظامی، شعاع وسيعی از دور و بر فيضيه را در محاصره قرار دادند، از رفت و آمد مردم پيشگيری كردند تا جنايت های خونين دژخيمان از ديد مردم پوشيده بماند و رهگذران به ياری طلاب برنخيزند.
كماندوها و ديگر مأموران، همانند ارتشی كه در جبهه جنگ روياروی دشمن قرار گرفته است، آرايش نظامی يافتند و به دو دسته پخش شدند:
🔹دستهای از سمت شرق و دسته دوم از سمت جنوبی با شعار #جاويدشاه به فيضيه هجوم بردند. در ساعت 16:30 حمله آغاز شد طلابی كه در بالای بام به مراقبت و مقاومت ايستاده بودند با زد و خوردی كوتاه به #صحن_فيضيه پرتاب شدند. در درون فيضيه نيز جنگ تن به تن آغاز شد. مبارزان روحانی هنگام يورش كماندوها با شعار الله اكبر، الله اكبر كه به شكل دسته جمعی سر می دادند، مردم و رهگذران كنار فيضيه را به جنايت هايی كه در دست انجام بود، آگاه كردند.
🔸طلاب جوان، حتی نوجوانانی كه بيش از ده دوازده سال از عمرشان نگذشته بود در برابر كماندوها تا واپسين نفس پايداری مي ورزيدند. به رغم درندگی ها، خشونت ها و #وحشیگریهای_بی حد و مرز كماندوها، صدای عجز، لابه، گريه، ناله و درخواست هرگز به گوش نرسيد.
🔹شماری از طلاب با سر، دست و كمر شكسته و بدن های خون آلود، نقش زمين شدند. كماندوها برخی از طلاب دست و پا شكسته و خونين را به حوض مدرسه میانداختند به گونهای كه آب حوض به رنگ ارغوانی درآمده بود. برخی از طلاب توانستند از دست كماندوها و مأموران بگريزند و جان سالم به در ببرند.برخی نيز توانستند در گوشه و كنار پنهان شوند و به چنگ دژخيمان نيفتند.
🔸#كماندوهای_شاه پس از سركوب طلاب كه در بام و صحن مدرسه بودند، به حجره ها يورش بردند، در و پنجره ها را شكستند، قرآ ن، كتاب های دينی و علمی را پاره و لگدمال كردند و طلابی را كه به درون حجره ها پناه برده بودند بيرون كشيدند و به شديدترين شيوه زير مشت و لگد گرفتند.
🔹مأموران ساواک، شهربانی و ژاندارمری قم نيز همراه كماندوها انجام وظيفه! كردند و در زدن طلاب و غارت حجره ها و پاره كردن كتاب ها كوشا بودند. برخی از طلاب به سبب ضربه هایی كه به سرشان وارد آمد، آسيب های جبران ناپذيری ديدند، به ضعف بينايی و سردردهای مزمن دچار شدند، برخی از جانب كمر، پا و زانو آسيب هاي سختی ديدند و ناتوان شدند.
🔸در اين رويداد خونين تاكنون روشن نشد كه چند تن قربانی گشته و شربت شهادت نوشيدند. »(نهضت امام خمینی ج4 ص485-484)
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
@tollabolkarimeh 🌷
گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
🆔️ @yaminpour
🔴 فقط با #ولایت_مداری آرام شوید
🔹عموم مردم و بخشی از بدنه حزب الله از بیانات رهبری در حمایت از تصمیم سران قوا در مسئله #گرانی_بنزین قانع نشده و هیچ تبیین و تحلیلی را هم قبول ندارند.
🔸سال 60 وقتی آیت الله خامنه ای به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند قصد داشتند آیت الله مهدوی کنی یا فرد دیگری را برای نخست وزیری معرفی کنند. به علت فشار مجلس و نامه نگاری به رهبر کبیر انقلاب یعنی امام خمینی(ره)، ایشان خطاب به آیت الله خامنه ای فرمود که آقای میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنید.
🔹آیت الله خامنه ای مخالف بود چون اساساً خط فکری و سیاسی میرحسین موسوی را قبول نداشت. در اینجا نظر امام را پذیرفت و موسوی را به مجلس برای نخست وزیری معرفی کرد.
🔸سال 1364 بعد از اینکه آیت الله خامنه ای مجدد به ریاست جمهوری انتخاب شدند باز قصد نداشتند که جناب میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنند. باز مجلس به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی و جناب محسن رضایی بعنوان فرمانده سپاه به امام خمینی(ره) نامه نوشتند و از امام خواستند که نگذارد میرحسین موسوی از نخست وزیری حذف شود!
🔹جناب رضایی در نامه نوشته بود چنانچه میرحسین به عنوان نخست وزیر مجدد انتخاب نشود در جبهه ها و بین نیروها اختلاف می افتد و موضع ما در جنگ تضعیف می شود. هاشمی هم نوشته بود امروز مصلحت است که جناب میرحسین موسوی دوباره به عنوان نخست وزیر انتخاب شود.
🔸امام به یکی دو نفر پیام دادند که به آقای خامنه ای بگویید که آقای میرحسین موسوی را مجدد برای نخست وزیری معرفی کنید. اینجا آیت الله خامنه ای مقاومت کردند و گفتند تا امام به من حکم ندهد قبول نمی کنم. گفتند چرا حکم؟ پاسخ داد چون هیچ حجت شرعی برای معرفی آقای میرحسین موسوی ندارم و ایشان را کامل می شناسم به درد این جایگاه نمی خورد و ... .
🔹امام(ره) پیام دادند باشه من حکم می دهم. این چنین آیت الله خامنه ای با وجود اینکه قلباً و عقلاً با میرحسین موسوی مشکل داشت با نظر امام موافقت کرد.
🔸حالا در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین؛ همه می دانیم که اجرای این طرح در این زمان با این شرایط بدست بی کفایت ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی و بدست بی عرضه ترین وزرای تاریخ ایران و بدست ناکارآمدترین مدیران، کشور را دچار آشوب و بلوا کرده؛ اما هیچ کدام نمی توانیم ادعا کنیم بیشتر از رهبری می فهمیم! یعنی رهبر انقلاب خودشان نمی دانند که مردم قانع نشدند؟ قطعاً می دانند.
🔹اما تکلیف چیست؟ انفعال و غرزدن و عصبانیت و ناراحتی؟ آیا تکلیف این است که ناامید شویم؟ پس چه شد معنای ولایت مداری؟ چه شد «از تو به یک اشاره/ از ما به سر دویدن»؟ چه شد: «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد»؟
🔸به نظرم اگر تبیین ها و تحلیل ها آرام تان نکرده، تنها راه توکل به خدا و اطاعت از ولایت است. دنبال توجیهات هم نباشیم. میدانیم برخی حرف ها توجیه است. وقتی ولایت گفتند از این تصمیم حمایت می کنم ضمن انتقاد به عملکرد سران قوا و عدم مدیریت شان و مطالبه از آنها، دیگر ناامید نباشیم. امام فرمود: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملک تان آسیب نبیند. اینکه چرا حمایت کردند را مفصل هم توضیح دادیم اگر قانع نشدید تنها جواب ولایت پذیری است.
🔻این هم لینک تحلیل بیانات حضرت آقا:
https://eitaa.com/modaresian/1959
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
♻️ بازخوانی تاریخ
🔰 تکرار سه فتنه زمان علی(ع) در زمانه ما
۱ . فتنه رنگی جمل: سهم خواهی- حبس خانگی – انحراف توسط فرزند (ناکثین)
۲ . فتنه مذاکره: با شیطان بزرگ - فریب خوردن ابوموسی اشعری (قاسطين)
۳ . فتنه القای ناکارآمدی: القای عدم عدالت توسط مذهبی های احمق (مارقین یا خوارج)
🔹 در فتنه اول:
یاران نزدیک پیامبر (طلحه و زبیر) که بعد از شهادت پیامبر اکرم، در سایه رانت به ثروت زیادی رسیده بودند، وقتی دیدند نمی توانند در حکومت امام علی (ع) به پست و مقام برسند با همراه کردن خانواده پیامبر (یعنی عایشه) و به بهانه خونخواهی عثمان، علیه جانشین پیامبر شورش کردند. بسیاری از مسلمانان در این فتنه کشته شدند.
زبیر از اولین یاران پیامبر (ص) و علی (ع) بود که حب جاه و مقام او را منحرف کرد و هر بار می خواست برگردد، پسرش او را منصرف می کرد. زبیر به شکل بدی کشته شد. علی (ع) که از کشته شدن دوست قدیمی اش (یعنی زبیر) در حال انحراف ناراحت بود، وقتی چشمش به صورت بی جان زبیر افتاد، خطاب به جسد او فرمود: تو مدتی با پیامبر خدا مصاحب بودی و با او پیوند خویشاوندی داشتی (زبیر پسر عمه پیامبر بود) ولی شیطان بر عقل تو مسلط شد و کار تو به این جا انجامید.
این فتنه رنگی بود و به جمل (یعنی شتر سرخ مو که عائشه بر آن سوار بود) شهرت یافت- در آخر با اینکه عایشه موجب فتنه و قتل بسیاری از مسلمانان شده بود، حضرت علی (ع) عایشه را به حبس خانگی محکوم کرد تا در سایه بهره برداری از سابقه او، فتنه دیگری طراحی نشود و مردم بیشتری در این وسط کشته نشوند!
🔹 در فتنه دوم:
سپاه حضرت علی(ع) با سپاه شیطان بزرگ زمان (یعنی معاویه) در جنگ بود و چون معاویه در حال شکست بود، پیشنهاد مذاکره داد. برخی یاران ساده لوح و پشیمان حضرت علی (ع) فریب خوردند و پیشنهاد مذاکره را باور کردند. حضرت که از عاقبت کار مطلع و شیطان بزرگ را پایبند به عهدش نمی دانست، قبول نمی کرد و می فرمود به آنها اعتماد نکنید.
منافقین داخلی و درون خیمه علوی، با پیوند زدن معیشت و راحتی مردم به مذاکره با شیطان بزرگ معاویه، با فشار افکار عمومی، توافقی را به حضرت علی (ع) تحمیل کردند که خسران آن برای علی (ع) مشخص بود.
هر چند حضرت برای اینکه یاران جاهلش به عینه عهدشکنی معاویه را درک کنند، یکی از یاران زیرک و باهوشش (مالک اشتر) را برای مذاکره تعیین کرد اما منفعت طللان پشیمان از مبارزه با فضاسازی، مالک را تندرو و جنگ طلب معرفی و درخواست تعیین گزینه ای به عنوان مذاکره کننده داشتند که خود را مسلط به آداب مذاکره، باسواد و صلح طلب (ابوموسی اشعری) معرفی می کرد.
مذاکره ابو موسی اشعری ساده لوح و عمروعاص شیطان مدتی به طول انجامید تا اینکه ابوموسی فریب خورد و بر خلاف آداب مذاکره با شیطان، ابتدا شرایط طزف مقابل را اجرا کرد و انگشتر را از دستش بیرون آورد. معاویه و عمروعاص اما در مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند که برخلاف آن رفتار کردند.
این جماعت بعد از شکست مذاکراتی که ادعا می کردند با آن همه مشکلات را حل می کنند، به جای اینکه به راهکارهای تعیین شده ولی زمان خود تن بدهند و مسئولیت این مذاکره تحمیلی را بپذیرند، در رسانه های عمومی زمان خود و از پشت تریبون، مسئوایت مذاکرات را متوجه علی (ع) کردند و گفتند ما اشتباه کردیم، پس چرا علی قبول کرد پس علی هم اشتباه کرده!
🔹 اما فتنه سوم:
برخی از یاران حضرت علی(ع) که به مذهبی های بی بصیرت شناخته می شدند، به این نتیجه رسیده بودند که حکومت علوی ناکارآمد و ناعادلانه است. این جماعت که در نتیجه جنگ های متعدد و تخلف های برخی مدیران به این نتیجه رسیده بودند، از اینکه علی (ع) مطابق اشتیاق آنها عمل نمی کند، به حضرت اعتراض میکردند و با فشار و تعصب یک سوی نگری، قصد داشتند ایشان را وادار به توبه کنند.
این جماعت که خود را از حضرت علی (ع) عادل تر و دین شناس تر می دانستند، هر روز به بهانه ای با حق مطلق جلوه دادن خود، به نظام علوی اعتراض می کردند و آن را منحرف شده از اصول عدالت می دانستند.
نهروانی ها سه خصوصیت عجیب داشتند: همه را فاسد می دانستند و برای ولی مسلمین زمان خود، تعیین تکلیف می کردند، تنها خود را عدالت طلب و دین دار واقعی می دانستند و ابایی نداشتند تا جلوتر از امام حرکت کنند، و در آخر اینکه به راحتی به دیگران تعرض می کردند.
در تمام این فتنه ها رهبر زمان بهتر از دیگران و بیش از آنها به وجود مشکلات آگاهی داشت، اما جامعه اسلامی بویژه خواص، به جای همراهی با راهکارهای امام، یا عقب تر از او و یا جلوتر از امام، نسخه مطلوب خود را طلب و اجرا می کرد.
مراقب فتنه ها باشیم که فتنه شاید از رفیقان بوده باشد...
✍ یادداشت وارده با تغییرات و اضافات
🔺کانال حمید رسایی در پیام رسان ایتا🔻
Eitaa.com/rasaee
.
🔴🔴🔴🔴آیت الله بودن
برای آیت الله بودن نشانه های خدایی بودن لازم است نه امربری از شیطان
برای آیت الله بودن باید از خود بگذری از منیت و همه ی وجودت محبت و ایثار شود...
برای آیت الله بودن باید حجاب دل وا نهی و وابسته ی احدی نباشی و خود را وامدار فلان جناح سیاسی ندانی...
برای آیت الله بودن باید عبد صالح حضرت حق باشی و یک نگاهت دل دنیایی را بلرزاند نه اینکه حتی خانواده ات برایت تره خورد نکنند
برای آیت الله بودن باید همچون امام دلها از نزدیکترین افراد خانواده ات عبور کنی و مقابل انحراف آنها بایستی نه مثل فلان شیخ مقبور سپر دزدیها و درشتیهای فرزندانت شوی یا مثل آن دیگری راه جنگل خواری برای قبیله ات باز کنی
برای آیت الله بودن باید ادب و عفت کلام داشته باشی و استقلال شخصیت داشته باشی و نه مثل شیخ صانعی به رییس جمهور یک کشور لقب حرامزاده دهی و شخصیتت ذیل جناب خاتمی فتنه ساز تعریف شود.
برای آیت الله بودن باید که لزوما بزرگزاده و بزرگ منش و بصیر باشی و در آسمانها سیر کنی نه در زمین و قصرهای خواص آلوده ... باید مانند آقای بهجت آنقدر دقیق و خاضع باشی و احاطه ی کامل بر سیاست داشته باشی و آن چنان فردای دین خدا و مکتب اهل بیت برایت از همه چیز مهمتر باشد که به استقبال آقا سید علی بیایی و آن جمله را بگویی در وصف رهبر عزیزمان که دریایی از معنا دارد...
برای آیت الله بودن باید که معتقد و مقید به رعایت سیره ی علوی باشی نه باورت کاخ نشینی باشد ...
برای آیت الله بودن تعداد مقلدان و بادمجان دورقاب چینها مهم نیست زیرا اصولا دنیا برای مردان خدا پشیزی نمی ارزد صد البته اگر نیات خدایی باشد
برای آیت الله بودن باید باید باید و باید نوکر سیدالشهدا 'ع' باشی نه اینکه روز تاسوعا بروی با خانواده جت اسکی و تفریح ...آیت الله این چنینی برده و اسیر شیطان است...
برای آیت الله بودن باید رفیق و شریک درد فقرا باشی و خشم و مبارزه جویی در مقابل ظلم ظالمان را هیچ گاه از یاد نبری...
برای شناخت آیت الله و مرجع خادم و مبارز و عبد صالح خدا باید رجوع شود به روش زندگی و نوع نگاه بزرگانی چون:
آیت الله بروجردی ،امام خمینی،آیت الله بهجت و امام خامنه ای
پست اختصاصی کانال دلدادگی💙
✏️نوکر شرمسار سیدالشهدا
@deldadegi
دلدادگی💙