🔰 فهرست کانال های آیت الله سید ابراهیم رئیسی _ انتخابات ۱۴۰۰
در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/raisi_org/
تلگرام:
https://t.me/raisi_org
در ایتا :
https://eitaa.com/raisi_org
در گپ :
https://gap.im/raisi_org
در بله :
https://ble.ir/raisi_org
در آی گپ :
https://profile.igap.net/raisi_org
در سروش :
http://sapp.ir/raisi_org
روبیکا :
https://rubika.ir/raisi_org
📚 ———————
کانال رئیسیه در تلگرام
https://t.me/raisieh
در ایتا :
https://eitaa.com/raisieh
در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/raisieh/
پاسخ به سوالات و شبهات و تخریب ها + معرفی کارنامه و دستاوردها
📚 ———————-
کانال " برای مردم " – حامیان سید ابراهیم رئیسی در ایران 1400 + عکس نوشته ها و موشن گرافیک و...
برای مردم در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/BaraayeMardom/
برای مردم در ایتا :
https://eitaa.com/BaraayeMardom
برای مردم در توییتر:
https://twitter.com/BaraayeMardom
برای مردم در تلگرام :
https://t.me/baraayemardom
در بله :
http://ble.ir/baraayemardom
در روبیکا :
https://rubika.ir/baraayemardom1400
📚 ———————-
حامیان دانشجویی آیت الله رئیسی
دانشجویان در تلگرام :
https://t.me/raisi_stu
در ایتا :
https://eitaa.com/raisi_stu
در توییتر :
https://twitter.com/raisi_stu
📚 ———————
حامیان رئیسی در تلگرام + گروه های استانی :
https://t.me/HamyaneRaisi
📚 ———————
📡 همه کانالهای آیت الله سید ابراهیم رئیسی در همه شبکهها:
🔗 https://bonyana.com/9620
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زم:
💠تلاش کردیم تا رئیسی رئیس جمهور نشود...
🔸کاری کردیم تا مردم به نقطه ی جوش برسند...
✴️اعترافات زم قبل از دستگیری!
☢حتما این کلیپ را ببینید.💯
﷽؛اینجا با هم یاد میگیریم. با هم ریشه می کنیم. با هم ساقه می زنیم و برگ می دهیم. به زودی به اذن خدا انارهای ترش و شیرین و ملس.
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741
نمایشگاه باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
شرح مختصري بر نقاط گفتماني-.pdf
990.8K
مزایا و فایده های شرکت یا عدم شرکت رو قشنگ توضیح داده
هدایت شده از " من انقلابیام "
💠 هیچ فردی به ریاست ستاد آیتالله رئیسی منصوب نشده است
🔹مهر به نقل از یک منبع نزدیک به رئیسی، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر انتصاب «علی نیکزاد» به عنوان هماهنگ کننده ستادهای مردمی آیتالله سید ابراهیم رئیسی گفت: این خبر را برخی رسانهها در فضای مجازی با استناد به متن حکم آقای نیکزاد در انتخاب قبلی ریاستجمهوری در سال ۹۶ منتشر و مطابق آن مأموریتهایی را در انتخابات سال ۱۴۰۰ برای او پیشبینی کردند
🔹به گفته این منبع مطلع، آقای رئیسی به هواداران و حامیان خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیتها از جانب شورای نگهبان و آغاز تبلیغات انتخاباتی، هیچ انتصاب و فعالیتی در قالب ستادها انجام نپذیرد/ مهر
#انتخابات
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
هدایت شده از هاد
جمهوری؟!!! (۱)
خوب یادم هست آن روز را که با رفیق شفیق و یار گرمابه و گلستان ام مشغول گپ و گفتی بودیم با موضوع الدنیا و مافیها و از هر دری سخنی بود، تا رسیدیم به خمینی کبیر و جمهوری اسلامی اش و من فی المجلس تصمیم گرفتم به خیال خودم راز مگویی را فاش و از آخرین اکتشافات علمی م پرده برداری و رونمایی کنم! گفتم اش که: به نظر من امام به عمد جمهوری را به جای حکومت در شعار انقلاب جاساز کرد، تا مردم را به تماشا و مقایسه ی عملکرد انتصابی ها و انتخابی های نظام بنشاند و به تجربه بیاموزدشان که انتصابی های ولی فقیه، به مراتب به تر از انتخابی های جمهورِ اکثرهم لا یشعرون و اکثرهم لا یعقلون، عمل می کنند؛ باشد که ان شاء الله تعالی این انسان ظلومِ جهول، از خر شیطان پیاده شود و دست از سربزرگی و خود عقل کل پنداری بردارد و بیرق عجز و تسلیم اش را بالا ببرد و انتخابات اش را واگذارد و به انتصابات مهدی فاطمه تن دهد.
و رفیق ام در واکنش چیزهایی گفت که بماند! ....
سال ها گذشت و من بر این نظریه ی خودبافته باقی بودم تا همین چند روز پیش که فرمایش حضرت آقا حفظه الله در گوش م زنگ زد: .... حضور مردم و تحقق مردم سالاری، به معنای واقعی کلمه مهم است .... نفس حضور مردم برای انتخاب مسئولان کشور، از صدر تا ذیل، یک مسئله ی مهمی است؛ یک مسئله ی انسانی مهمی است، یک مسئله ی تمدنی بسیار مهمی است .... (دیدار رمضانی با دانش جویان، 21 اردیبهشت 1400)
مدت هاست که روی کلیدواژه ی تمدن در بیانات حضرت آقا حساس شده ام؛ تمدن .... تمدن اسلامی .... تمدن نوین اسلامی .... به تجربه آموخته ام که مدنیت حقیقی و تمدن در کلام حضرت آقا مترادف است با امپراطوری تراز، حاکمیت جهان شمول اسلامی، دولت کریمه ی مهدوی!
وقتی حضرت آقا فرمودند تحقق مردم سالاری به مثابه انتخاب مسئولان، از صدر تا ذیل، یک مسئله ی تمدنی بسیار مهمی است، چهار ستون نظریه ی خودبافته ام به لرزه درآمد! یعنی نه فقط در جمهوری اسلامیِ امامین انقلاب، که در دولت کریمه ی مهدوی هم حتی، جمهورِ مردم قرار است صدر تا ذیل حاکمیت را انتخاب کند؟؟!!!
****
ادامه دارد...
#انتخابات
✍ زینب بنی فاطمی
@haad1442
هدایت شده از روزنه
عیار شعار انتخاباتی
اختصاصی|| حجتالاسلام مهدوی زادگان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
داوطلبان ریاست جمهوری از همان ابتدای ورود به صحنه انتخابات با شعاری که سر می دهند، عیار خود را معلوم و مکشوف میکنند.
شعار انتخاباتی روایتگر مردمی بودن، صداقت، وفاداری، دوستی و جدی بودن است.
با این پنج معیار به خوبی می توان نامزدهای انتخاباتی را ارزیابی کرد.
📌 نامزد ریاست جمهوری می خواهد از مردم رأی بگیرد و مردم او را از خود بدانند. پس، باید نامزد مردمی باشد.
شعار انتخاباتی آینه تمام قد مردمی بودن نامزد نیست ولی می تواند بوی مردمی بدهد. مردمی بودن شعار به این است که آیا مشکلات اساسی مردم، مساله کانونی شعار انتخاباتی هست یا نه.
وقتی مساله مردم در شعار انتخاباتی جنبه فرعی پیدا می کند، نشانه غیر مردمی بودن آن نامزد است. اما وقتی نامزدی رقیب خود را مساله مردم بداند، نشانه مردمی بودن او است. چون مساله اصلی او، مسائل مردم است و نه مسائل فی مابین گروه های سیاسی.
📌صداقت، عیار سنج دیگر شعار انتخاباتی است. مردم به "راست پنداری" و "راست گفتاری" و "راست کرداری" نامزد ریاست جمهوری اهمیت می دهند. و این سه خصلت صداقت می تواند در پشت شعار انتخاباتی دیده شود. مردم باید بتوانند با کنار زدن شعار نامزد، آن صداقت سه گانه را مشاهده و حس کنند. وقتی نامزدی پندار سیاسی و اقتصادی خود را نزد مردم پنهان می کند، گفتار گذشته خود را سرپوش می گذارد و از همه مهم تجربه زیسته سیاسی و روابطش با دولتمردان مستقر را آشکارا انکار می کند، یعنی که شعار انتخاباتی او از پشتوانه صداقت بی بهره است. اما اگر نامزدی پندار سیاسی و اقتصادی خود را پنهان نمی کند و به سخنان گذشته خود ارجاع می دهد و تجربه زیسته سیاسی خود را گواه صداقت اش می گیرد و آن را در معرض نقد دیگران قرار می دهد، شعار انتخاباتی او واجد عیار صداقت است.
📌نامزد ریاست جمهوری قصد عهده داری پست بزرگی از نظام سیاسی را دارد. او متعهد به وفاداری به آرمان ها و اهداف آن نظام می شود و بعد انتخاب شدن، برای این اعلام وفاداری در پیشگاه خدا و ملت، سوگند یاد می کند. لذا باید وفاداری نامزد در شعار انتخاباتی او دیده شود. خصوصاً که این نظام سیاسی، مقدس و اسلامی است.
#امام_خمینی همواره به مسئولان نظام این موعظه سیاسی را می کردند که اگر دیدید دشمن از شما تعریف می کند، بدانید که در خطا هستید. شعار انتخاباتی را تنها مردم نمی شنوند، بلکه دشمنان نظام اسلامی هم می شنوند. وقتی دشمن از شعار انتخاباتی نامزدی خرسند می شود و دستور کار رسانه ایش را مطابق با آن شعار تنظیم می کند؛ باید، دست کم نسبت به تضمین عنصر وفاداری در آن شعار انتخاباتی تردید کرد.
📌انتخابات در تمام سطوح آن، عرصه رقابت دوستانه است و نه رقابت خصمانه. میدان انتخابات، میدان نبرد گلادیاتورها نیست که دو طرف به قصد کشتن بر هم یورش می برند. اگر نبردی هم باشد که هست، نبرد با مسائل اساسی مردم است. قرار نیست با برگزاری انتخابات، خصومت ها و دشمنی ها عمیق تر شود. بلکه اگر خصومتی هم باشد، می بایست به پاس احترام به ملت که چنین عرصه ای را برای آنان مهیا کرده اند، دشمنی ها را کنار بگذارند. لذا شعار انتخاباتی نامزدها نشان می دهد که کدامیک برای تشدید خصومت ها و شکاف های سیاسی آمده است و کدامیک برای تعمیق دوستی. مسلماً نامزدی که شعارش متضمن دوگانه سازی های کاذب است و برای رقیبان چنگ و دندان نشان می دهد و با گوشه و کنایه به آنها، رجز خوانی می کند؛ او برای کاشتن نهال دوستی وارد میدان نشده است. بخلاف نامزدی که با شعار دوستی وارد می شود و از همان آغاز تاکید می کند که رقیب من هیچیک از نامزدها نیستند بلکه رقیب من درد و رنج مردم است.
📌مردم مشتاق مشاهده و حس جدی بودن نامزدها در حل مسائل و مشکلات شان هستند. مردم می خواهند بدانند که آیا نامزدها درد و رنج آنها را می بینند و اگر دیده اند، عمق و سطح درک آنان چقدر است. آیا درک شان از مسایل اقتصادی و اجتماعی عمیق و درجه اول است یا اینکه درک سطحی و درجه دوم دارند. این مساله نشان می دهد که نامزد انتخاباتی تا چه اندازه در حل مسائل مردم جدی است. از این رو، اجمالاً همه این پرسش ها را می توان از شعار انتخاباتی استخراج کرد. وقتی مساله اصلی شعار انتخاباتی، رقیبان باشد و نه درد و رنج مردم، خوب می توان فهمید که آن نامزد، مساله مردم را جدی نگرفته است. بخلاف نامزدی که می گوید: " من خود را رقیب فساد و نا کارآمدی می دانم. رقیب گروه های سیاسی نیستم"، این شعار آشکارا بیان می کند که مساله اصلی و جدی معضلات و مسائل مردم است و نه مسائلی که میان گروه های سیاسی وجود دارد.
🔺بدون شک، غیر از پنج معیار مذکور، برای سنجش و تشخیص عیار شعارهای انتخاباتی، معیارهای فروان دیگری را میتوان ذکر کرد. امید که ملت شریف ایران، عیارمندانه دست به انتخاب خود بزنند.
#مثل_سلیمانی
@rozaneebefarda
✍️تجربههایی از کار تبلیغی در انتخاباتهای گذشته...
(قسمت دوم)
✅ در ادامه تجربههای تبلیغی در انتخاباتهای گذشته که در پست قبل آوردم، نکاتی را عرض میکنم:
4⃣ یک فکر درست این است که وقتی میخواهی شروع به کار کنی خودت را مرکز عالم بدانی و از خودت و اطرافت شروع به کار کنی، انگار همه تحولات عالم قرار است از همینجا رقم بخورد، اما متأسفانه این فکر وقتی با نگاه از بالا به پایین و دستوری، نگاه ساختار تشکیلاتی هرمی همراه میشود، شما میخواهید برای همه برنامهریزی کنید، زیر بار برنامه ریزی و هماهنگی با هیچ کس هم نمیروید، میخواهید همه را با تشکیلات خودتان و در بازی خودتان شرکت دهید در حالی که مثل شما در همان منطقه بسیارند و نتیجهاش این میشود که هیچ کس با هیچ کس همافزایی و تعاضد نمیکند و روحیه قوم و قبیلهای بر شما حاکم میشود.
از ویژگیهای این مدل نگاهها این است که میخواهد همه مشکلات آن منطقه را با تشکیلات خودش حل کند و برای همه چیز و همه کس هم فکر میکند.
اما میشود مأموریت خودمان را اولا بر اساس یکسری کارهای محدود و مشخص که نسبت به توان و امکانات ما و نیاز صحنه در اولویت است، انتخاب کنیم، ثانیا ساختار تشکیلاتی حلقهای داشت که لایههای مختلف از افراد بر اساس توانمندی، تجربه، تقوا، بصیرت و... بر پایه تبیین و نه دستور با همه افراد لایه بعد در ارتباط هستند و مجموعهها همه برای خودشان استقلال فکری و تصمیمگیری متخذ از راهبری لایه خواص را دارند، مثل یک بازی فوتبال که بازیکنها اینقدر با یکدیگر همکاری کردهاند که یک توپ را هدایت میکنند، هیچ کس وسط زمین به فوروارد یا دفاع و... نمیگوید الان تو چکار کن بلکه او خودش بر اساس صحنه رقیب و جایگاه خودش و بر اساس کلیاتی که مربی تبیین کرده است، در یک نسبت مشخص با افراد تیم خودش نقش خودش را پیدا میکند و همه با هم یک هدف مشخص را جلو میبرند.
در این سبک از تشکیلات افراد ذره ذره خودشان بزرگ میشوند؛ برخلاف تشکیلات دستوری از بالا به پایین که افراد را ذره ذره کوچک میکند.
حال خودتان این دو نگاه را در تشکیلاتهای مختلف ما و همچنین راهبردهای حضرت آقا تطبیق دهید.
5⃣ برای انتشار هر مطلب در فضای مجازی از گذاشتن یک وضعیت تا منتشر کردن یک پست و... به این دقت داشته باشیم که کیفیت است که کار اصلی را میکند نه کمیت. آنچه بر مخاطب تاثیر میگذارد کیفیت است، هرچه بالاتر رود جذابیت و تاثیر گذاری بیشتر میشود و برخلاف آن کمیت است که یک نساب حداقلی آن لازم است اما هرچه بیشتر شود از جذابیت کاسته میشود.
چه بسیار افرادی که صدها جلد کتاب نوشتهاند اما به اندازه یک جلد کتاب سعدی و حافظ در همان زمان خودشان هم منتشر نشده است، اگر اشعار سعدی هم حتی با همین کیفیت، صد جلد میشد مشتری آن کم میشد. پس در مطالبی که منتشر میکنیم هرچه میشود خلاصهتر و با کیفیتتر بنویسیم یا بگوییم.
ممکن است شما میخواهید یک وضعیت واتساپ، یا عکس نوشته یا... منتشر کنید چندساعت به جزئیات آن بپردازید، اشکال ندارد، تأثیرش صدها برابر از چندین عکس نوشته و متنی که بدون دقت به جزئیات در این چندساعت منتشر کنید بیشتر است.
مقید باشید قبل از انتشار متن خودتان را چندین بار بخوانید، در علائم نگارشی، کلمات و... دقت بسیار کنید، اگر میتوانید مطالبتان را قبل از انتشار با چند نفر مباحثه کنید و بعد منتشر کنید.
📌ادامه دارد...
.....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
تدارکاتچی-مجازی.pdf
246.8K
📚 مجموعه #جزوات_محتوایی ستاد حوزوی انتخاباتی ملت امام حسین علیه السلام
1⃣ #جزوه_اول: تدارکاتچی
(اندر حکایات اختیارات ریاست جمهوری در ایران)
⁉️ آیا رئیس جمهور تدارکاتچی نظام است و اختیاراتی از خود ندارد؟
⁉️ دامنه اختیارات رئیس جمهور در جمهوری اسلامی ایران تا چه اندازه ای می باشد؟
⁉️ آیا قوه مقننه دست و پا گیر قوه مجریه است و مانع فعالیت های آن می شود؟
#نسخه_مطالعه
💻 برای دریافت محصولات و اطلاع از سایر فعالیت های ستاد به آیدی
@mellat_emam_hosein
در پیامرسان ایتا پیام بفرستید.
🇮🇷 #ستاد_ملت_امام_حسین (ع) 🇮🇷
بسته ایده های فرهنگی_14002621329.pdf
3.34M
انتخابات2_compressed-1.pdf
ایدههای انتخاباتی برای حضور حداکثری
❗لطفا مطالب کانال بالینک ارسال شود❗
🔍 موسسه تخصصی خطابه امیربیان یزد 🔎
https://eitaa.com/amirbayanyazd
❤️ لشگر سایبری انقلاب اسلامی
🆔 Eitaa.com/Cyber_Army
🆔 Rubika.ir/Cyber_Army1
♦️تمام دشمنان و مخالفان این کشور با تمام توان تلاش می کنند که من رأی ندهم!
این بار هم به خواست خداوند
دشمن را زیر پا،نه
در زیر بند انگشت خود له می کنیم.
#هر_خانه_یک_ستاد_انتخاباتی
#انتخابات1400
#انتخاب_اصلح
#من_رأی_میدهم
#ایران_قوی
#گفتمان_انقلاب
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
✅https://eitaa.com/Nsiasi🇮🇷
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
🕊https://t.me/Nedaye_tamaddon_saz🌎
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
🕊https://Instagram.com/Nedaye_tamaddon_saz🌎