هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات
شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان ساده تر است
🇮🇷 گلچین سیاسی عضو شوید👇
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از توییتر انقلابی
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما رو هیچوت یادمون نمیره ....
#قهرمانان_غربت
🗣 احمد قصری 🇮🇷
@twtenghelabi
هدایت شده از توییتا
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔻با این فرمان که تو میروی، هلاک میشوی ...
👈 در خبرها آمده بود که سعید جلیلی، نماینده حدود نیمی از مشارکتکنندگان در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ در همان شنبه ۱۶ تیر با مسعود پزشکیان، رییسجمهور منتخب، علیرغم توهینهای پزشکیان به وی در مناظره، با او دیدار کرده و حضوری نیز به پزشکیان، تبریک گفته است.
👈 کاری که این جریان اصلاحطلب کمتر از ۲۷ درصد از واجدین شرایط رای فعلی و کمتر از ۲۹ درصدی سال ۱۳۸۸ در مقابل رییسجمهور منتخب و اکثریت قاطع ۵۴ درصدی از واجدین شرایط رای، نه مشارکتکنندگان، نکردند که البته آن نیز بماند!
👈 خلاصه در این دیدار، پزشکیان، رئیسجمهور منتخب، خطاب به جلیلی، مجددا بر حرفهای خود در مناظره، مبنی بر بیبرنامگی، اصرار و باز هم تاکید کرده که داشتن برنامه در امور، زیاد مهم نیست، بلکه به کار گرفتن افراد کارشناس و معتقد به کار! مهم است.
👈 یاد این کنایه دکتر سعید جلیلی از نهجالبلاغه مولا علی علیهالسلام، خطاب به پزشکیان در مناظره افتادم که گفت: مَنِ اسْتَبَدَّ بِرَأْيِهِ هَلَكَ؛ هر کس، دائما فقط حرف خودش را تکرار کند، هلاک میشود.
@makshufatEita
هدایت شده از مهدی پیروزمند
سلام
با منطق این عزیزان سال ۸۴ هم قطعا باید بین هاشمی و احمدی نژاد، هاشمی رو انتخاب میکردیم. چون احمدی نژاد یه جوان امتحان پس نداده بود که رهبری هیچ جا منصوبش نکرده بود، در مقابل هاشمی یه مدیر بسیار باتجربه و قوی بود که رهبری بارها ازش تعریف کرده بودن و مدیریت کلان بهش داده بودن (ریاست مجمع تشخیص مصلحت) و فرموده بودن هیچکس برای من هاشمی نمیشه.
در حالیکه وظیفه در سال ۸۴ قطعا رای به احمدینژاد بود. رهبری هم سالها از مدیریتش راضی بودن و مکرر تعریف کردن. و با وجود انحرافات احمدی نژاد هنوز میلیونها نفر از مردم دوستش دارن چون شیرینی خدماتش زیر زبونشونه.
ضمنا رهبری از آقای کروبی هم بعد از پایان مجلس ششم با عنوان «رئیس پرتلاش و پرانگیزه» تمجید کردن.
ضمنا رهبری خودشون در دهه شصت با وجود اینکه همون موقع هم مدیران باتجربه تکنوکرات داشتیم فرمودن دوست داشتیم شهید مطهری رئیس جمهور بشه. شهید چه سابقه مدیریت کلانی داشت؟
نداشتن سابقه اجرایی رو درباره شهید رئیسی هم مطرح میکردن ولی موفق ترین رئیس جمهور بعد از انقلاب شد.
پس مسائل صفر و صدی نیست و استناد به نظر رهبری هم به این سادگی نیست. چه اینکه الان هیچ طرفدار قالیبافی نمیتونه قسم حضرت عباس بخوره که رای آقا قالیبافه و جلیلی نیست. تعریفی که آقا چند بار از شهید رئیسی کردن این بود که رئیسی مظهر شعارهای انقلاب بود. حالا بین قالیباف و جلیلی کدوم بیشتر مظهر شعارهای انقلابه؟
اگه اونها به رای حاج قاسم استناد میکنن ما هم به رای علامه مصباح استناد میکنیم که حضرت آقا بارها روی بصیرت و قدرت تشخیص علامه مصباح تاکید کردن و ایشونو شاخص میدونستن.
ما میگیم کاری که جلیلی و قالیباف میخوان انجام بدن، یکی نیست، که بگیم قالیباف تو این کار باتجربهتره پس به اون رای بدیم. مسیری که جلیلی خواهد رفت با مسیر قالیباف تفاوت زیادی داره هر چند قالیبافم انقلابی میدونیم و اگه انتخاب بین پزشکیان و قالیباف باشه بی درنگ به قالیباف رای میدیم.
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
36.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 اگر جمهوری اسلامی دچار شاهسلطانحسینها بشود، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«شجاعت در برابر هیبت دشمن، جزو شاخصهاست. در مقابل دشمن اگر مسئولین کشور احساس رعب و خوف بکنند، بر سر ملت بلاهای بزرگ خواهد آمد. آن ملتهائی که ذلیل و مقهور دست دشمن شدند، عمدهی علت این بود که مسئولان - پیشروان قافلهی ملت - شجاعت لازم، اعتماد به نفس لازم را نداشتند. گاهی در بین آحاد مردم عناصر مؤمن، فعال، فداکار، آمادهی به جانبازی هستند، منتها مسئولین و رؤسا وقتی خودشان این آمادگی را ندارند، نیروهای آنها هم از بین میرود و این ظرفیت هم نابود میشود. آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود.
اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.» (۱۳۸۷/۹/۲۴)
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4992
هدایت شده از بصیرت محور
22.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار جدی رهبر انقلاب
مثل توابین نباشید ،به موقع عمل کنید...
📍http://Eitaa.com/basirat_mehvar
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
یک جریان رقبا را دور هم جمع می کند تا خدمت بیشتری کند
یک جریان تنها دو روز پس از پیروزی با راه انداختن کارزار دنبال حذف رقیب می رود❗️
🇮🇷 گلچین سیاسی عضو شوید👇
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
حتما بخونید
نقل است که روزی «معاویه» برای نماز در مسجد آماده میشد. به خیل عظیم جمعیتی که آماده اقتدا به او بودند نگاهی از سر غرور انداخت.
«عمروعاص» که در نزدیکی او ایستاده بود، در گوشش نجوا کرد که: بیدلیل مغرور نشو! اینها اگر عقل داشتند به جماعت تو نمیآمدند و «علی» را انتخاب میکردند.
«معاویه» برافروخت. «عمروعاص» قول داد که حماقت نمازگزاران را ثابت میکند.
پس از نماز، بر منبر رفت و در پایان سخنرانی گفت: از رسول خدا شنیدم که هر کس نوک زبان خود را به نوک بینیاش برساند، خدا بهشت را بر او واجب مینماید و بلافاصله مشاهدهکرد که همه تلاش میکنند نوک زبانِشان را به نوک بینیِشان برسانند تا ببینند بهشتیاند یا جهنمی؟
«عمروعاص» خواست در کنار منبر حماقت جمعیت را به «معاویه» نشان دهد، دید معاویه عبایش را بر سر کشیده و دارد خود را آزمایش میکند و سعی میکند کسی متوجه تلاش ناموفقش برای رساندن نوک زبان به نوک بینی نشود.
از منبر پایین آمد در گوش «معاویه» نجوا کرد: این جماعت احمق خلیفه احمقی چون تو میخواهند. «علی» برای این جماعت حیف است.
تاریخ در حال تکرار است
امتحان انسان همیشه در طول تاریخ بوده و خواهد بود .
از به آتش انداختن ابراهیم و......تا به شهادت حسین
ولایت ولایت ولایت همیشه مرز شناخت انسانیت بوده وهست .
تا سلمان فارسی ها و مالک اشتر ها شناخته شوند و عمر وعاص ها وعمر سعد ها در تاریخ به جا بمانند.
#طنز_سیاسی
🇮🇷 گلچین سیاسی عضو شوید👇
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ اولین وعده هوا شد/ عضو شورای سیاستگذاری ستاد پزشکیان: پزشکیان قول رفع فیلتر نداده است!
✖️مجری: ایشون در مناظرات قول رفع آن را دادند...
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از ✅گلچین سیاسی و اجتماعی
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات تموم شد ولی شجاعت هموطنانمون رو یادمون نمیره که چطوری پوزه سگهای چاهزاده رو به خاک مالیدن 💪🇮🇷
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
هدایت شده از اخبار ۲۴ ⏰
🌀 آذریها مقصر رأی نیاوردن ما انقلابیها هستند!!
📝 منطق سست برخی هواداران آقای جلیلی
📝 آدرس غلط قومیتگرایی
🖋 علی مهدوی
🔸 پیروزی جبهه رقیب بر کاندیدای انقلابی بسیاری را در شوک فرو برده است؛ اما آنچه مهمتر است نگاه واقعبینانه به صحنه است؛ نه اسیر تحلیلهای سطحی و عوامانهشدن، مثل پرخاش به شورای محترم نگهبان یا پرخاش و توهین به هموطنان آذریزبان!!
🔻 منطق برخی در این چند روز این شده که آقای پزشکیان را آرای قومیتی پیروز کرد! ببینید:👇🏻
«فاصله رأی پزشکیان با جلیلی فقط در همین ۴ استان [آذریزبان] ۲ میلیون ۹۵۶ هزار رأی بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام ۳۱ استان نیز حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار رأی بوده است! یعنی مزیت اصلی و پیروزکننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبیهای سیاسی، فرهنگی بلکه فقط رأی قومیتی او در ۴ استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رأی بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد!»
🔺 جملات عامیانه بالا در باطن، حاوی توهین به شعور مردم آذریزبان و زمینهساز فعالکردن گسلهای قومیتی است.
⁉️ اما مگر آقای مهرعلیزاده کاندیدای آذری و تبریزی نبود؟ در همین صدا و سیما نمایش داد تعداد بسیار اندکی در همایش او در تبریز جمع شدند، چه رسد به اینکه بخواهند به او رأی بدهند.
⁉️ مگر آذریها بین دوگانهی احمدینژاد سمنانی و میرحسین آذری، طرف میرحسین را گرفتند؟!!
❇️ بله! بسیاری از ما اصلح را در جلیلی تطبیق دادیم و با همه توان برایش تبلیغ، و ویژگیهای برجستهاش و نقاط ضعف شدید رقیبش را فریاد کردیم؛ اما این حق را برای دیگران قائل باشیم که دلایل خود را برای شناخت و تطبیق اصلح داشته باشند، مانند خدمات و دستاوردهایی که پزشکیان در طول سالها برایشان داشته، ادبیات همهفهمی که داشته، سادهزیستی که در نظر مردم داشته، گفتمان چالشی با درهمآمیختن ادبیات قرآنی و روایی و پزشکی و فنی که داشته و در نهایت ترسی که در مردم برای ابهام از سابقه و توان اجرایی کاندیدای انقلابی وجود داشته است.
♨️ کما اینکه بسیاری از مردم اعتقادی به پزشکیان نداشتند، از ترس رأیآوردن کاندیدای موهوم، به رقیبش رأی دادند.
❓چرا بجای واقعبینی و نگاه درست به نقاط قوت و ضعفِ دو طرف، صرفا با یک عبارت کوتاه «قومیتگرایی» هم به مخاطب خود آدرس غلط میدهیم، هم به شعور چندین میلیون انسان مسلمان توهین میکنیم؟!
چرا اشتباهات و کاستیها و ضعف خود را هیچ وقت قرار نیست ببینیم و برایش چارهاندیشی کنیم؟!
✅ کافی است به جدول تفکیکی آرای استانها نگاه کنیم؛ حتما تصدیق میکنیم که مسأله نگاه قومیتی نیست.
گرچه پزشکیان نهایت استفاده را از این موضوع کرد، اما اگر کاستیهای ما و ضعفهای جبهه انقلاب و همچنین دیگر موضوعاتی که پزشکیان در آن دست برتر را داشت نبود، میفهمیدیم مسأله قومیت برای همه مردم ایران چندان نقش پررنگی نداشت که بواسطه آن بتوانیم به همین راحتی خود را تبرئه کنیم و چند میلیون نفر را به نژادپرستی محکوم نماییم و تلویحا بگوییم اگر شما ترکها به پزشکیان رأی نداده بودید، جلیلیِ ما پیروز میشد!!
📈 جدول برتری آرای استانی پزشکیان و جلیلی را ببینید:
➖ پزشکیان پیروز: (۱۶ استان)
آذربایجان شرقی - آذربایجان غربی- اردبیل - البرز - ایلام - تهران - زنجان- سیستان و بلوچستان - فارس- قزوین - کردستان - کرمانشاه - گلستان - گیلان - لرستان - مازندران.
➖ جلیلی پیروز: (۱۱ استان)
اصفهان - خراسان جنوبی - خراسان رضوی- خوزستان- سمنان- قم - کرمان - کهگیلویه و بویراحمد - مرکزی - هرمزگان - همدان.
➖ هر دو تقریبا مساوی: (۴ استان)
بوشهر - چهارمحال و بختیاری - خراسان شمالی - یزد.
♨️ بنابراین فراموش نکنیم: به جای متهم کردن ۱۶ میلیون ایرانی مسلمان، ایرادات و نقاط ضعف خود را ببینیم و بعد از ۱۰۰۰ روز از گذشت فرمان جهاد تبیین رهبر انقلاب، دوباره غفلت نکنیم تا انتخابات آینده!
به جای اینکه یک هفته شبانهروز از کار و زندگی بزنیم، روزی یک ساعت برای جهاد تبیین آن هم نه محدود به ایتا، بلکه در پیامرسانهایی که عامه مردم حضور دارند به تکلیف شرعی جهاد تبیین عمل کنیم و از اساتید فن در این حوزه درس بیاموزیم.
#خط_تبیین
#قومیت_گرایی
📲 نگرشها و دغدغههای حوزه و روحانیت👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/3159949328Ce4657829f7