فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نود_و_هفتم
#استاد_وافی
#تک_فرزندی
🔴برنامه نود و هفتم
🔸 بررسی اثارسوء تک فرزندی
🔹 استاد محمدمسلم وافی
♦️لطفا با دقت گوش دهید و به سوالات پاسخ دهید.
#فرزندآوری #افزایش_جمعیت
........................................
برای شرکت در مسابقه در کانال نسل 110 عضو شوید :
👇🔻👇🔻👇🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/3788177457C1c24ab6741
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نود_و_هشتم
#استاد_اردبیلی
#خرافه
🔴برنامه نود و هشتم
🔸 بررسی خرافه فرزندکمتر زندگی بهتر
🔹 استاد خانم اردبیلی
♦️لطفا با دقت گوش دهید و به سوالات پاسخ دهید.
#فرزندآوری #افزایش_جمعیت
........................................
برای شرکت در مسابقه در کانال نسل 110 عضو شوید :
👇🔻👇🔻👇🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/3788177457C1c24ab6741
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نود_و_نهم
#استاد_اردبیلی
#غربالگری
🔴برنامه نود و نهم
🔸 توضیحات بسیار مهم در مورد تست غربالگری
🔹 استاد خانم اردبیلی
♦️لطفا با دقت گوش دهید و به سوالات پاسخ دهید.
#فرزندآوری #افزایش_جمعیت
........................................
برای شرکت در مسابقه در کانال نسل 110 عضو شوید :
👇🔻👇🔻👇🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/3788177457C1c24ab6741
🔺ای کاش از اول این آقا، ملبس به لباس روحانیت نبود! دورهی ریاست ایشان، جایگاه روحانیت را به شدت در بین مردم تنزل بخشیده و به تَبَع موجب تضعیف دینداری در بین بخشی از مردم شده است.
شاید حداقلیترین مجازات، #خلع_لباس باشد...
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
هدایت شده از توحید
2_5246930897189471803.mp3
22.18M
🔰طرح جامع تحول «شروع از صفر»
📋 فایل مقدماتی شماره 1
⭕️ موضوع: من کیستم؟
🌷 جهت آغاز «تحول انسانی» همراه شوید.
⚜️ @hayate_ensani
💠 امام حسين (ع):
«چشمى كه تو را مراقب خويش نبيند، كور است».
📘بحار الانوار، ج ۹۵، ص ۲۲۶، ح۳
🔷 @BDON_SANSOR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢جایگاه رهبری در جامعه اسلامی چیست؟
چرا میگوییم آیتالله خامنهای دیدبان انقلاب است...
💬 #er_sohrabi
@insta_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درسهایےازنهجالبلاغه
خطبه ۴۵
روش برخورد با #دنیا:
#دنیا خانه آرزوهایی است که زود نابود می شود ، و #کوچ کردن از #وطن حتمی است.
#حرفهاےخودمانی
دلت که بند دنیا باشه
بندش زود پاره میشه
چون دنیا بی وفاس
پس دلتو به چیزای محکم گره بزن
مثل خدا...:))
@az_del_bego
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رفتار فرعونی با دانشمندان طب سنتی🔸
یک مشکلی ما در طب سنتی داریم این است که تجربه طب سنتی ما به طب دانشگاهی ما منتقل نشده. یعنی به اطباء سنتی ما یک کرسی در دانشگاه ندادند که آن ها هم به عنوان کرسی طب سنتی، اطلاعات خودشان را به شاگردان آموزش بدهند. اجازه تولید مثل به آن ها ندادند و متاسفانه نسل آن ها منقرض شد. همان کاری که فرعون نسبت به قوم موسی می خواست انجام بدهد و نتوانست، این ها خواستند و توانستند. یعنی «يُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَكُمْ وَيَسْتَحْيُونَ نِسَاءَكُمْ». کسانی که ناقل تجربه هزار ساله طب سنتی ما بودند، حق داشتن فرزند نداشته باشند! شما می گویید خب این ها زن داشتند، بچه داشتند، من می گویم درست است که فرزند داشتند اما اولاد طبیبی او غیر از اولاد طبیعی اوست. اولاد طبیعی انسان، ناقل ژن های علمی انسان نیست. اولاد علمی انسان، ناقل میراث علمی انسان است.
چیزی که فرعون نسبت به آن حساسیت داشت، آن هایی بود که ناقل نسل هستند؛ لذا آن ها را می خواست ذبح کند. زنان گیرنده نسلند، نه آوردنده نسل. لذا می گفت ما مردهایشان را از بین می بریم و زنها را زنده نگه می داریم. این زن ها وقتی بزرگ شدند، مجبورند شوهر بکنند. وقتی هیچ اسرائیلی وجود ندارد با فرعونی ازدواج خواهند کرد و بچه آن ها فرعونی خواهد شد و بعد از مدتی نسل از بین خواهد رفت. تحلیلی که فرعون داشته این بوده. تحلیل جدی ای است. قرآن هم می گوید: «و فی ذلکم بلاء من ربکم عظیم»؛ این بلائی که در این نسل به وجود می آید، بلاء بزرگی است. یعنی آن نسل کلاً منقرض می شد.
عین همین کار در اطباء ما شد. این ها اجازه داشتند زن بگیرند و اولاد گیرشان بیاید که فرزند طبیعی آن ها باشد، اما فرزندی که حاوی میراث علمی آن ها باشد، اجازه داشتنش را نداشتند. چرا؟ چون اجازه داشتن کرسی در دانشگاه به آن ها داده نشده. اطباء قدیمی ما در دانشگاه حق تدریس پیدا نکردند، کرسی پیدا نکردند. اما در هندوستان این طور نبود. در چین این طور نبود. آن ها مواریث خودشان را حفظ کردند.
حالا من این را به شما عرض می کنم که اگر یک مقداری دستتان باز شد برای بعضی از کارها، نسبت به جمع آوری اطلاعات این اطباء سنتی اهتمام داشته باشید. پیرمردهایی در طب قدیم، در شکسته بندی، در چیزهای دیگر، وجود دارند که میراث علمیشان باید ثبت شود.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اهمیت شب و روز جمعه🔸
فقیر و بینوا چه گناهی کرده است که به مسجد الحرام دسترسی ندارد؟ خدای تعالی فکر آنها را کرده و برای ایشان برنامه ریزی کرده است.
حرمی درست کرده که لازم نیست جسم انسان در آن برود. حرمی که با انسان فاصله مکانی ندارد. چون برای خدا زمان و مکان فرقی ندارد ... خداوند برای کسی که دسترسی به اماکن متبرکه ندارد، شب جمعه و روز جمعه را مثل حرم خودش قرار داده است. این زمانهای متبرکه پهلوی او میآیند و عبادت در این زمانها اجر بیشتری دارد تا خارج از آن زمانها و این لطف خداست و از باب اینست که فقیر و غنی برایش فرقی ندارد.
از این جهت وقتی شب جمعه میشود انسان باید بداند که الان در حرم است، بداند که الان در مسجد الحرام است، وقتش را تلف نکند از وقتش خوب استفاده کند از یک ساعت وقت شب جمعه و روز جمعه درست بهرهگیری کند.
@haerishirazi
⭕️ گناه کبیره در مجلس انقلابی !
🔺پس از انتخاب نمایندگان انقلابی برای مجلس یازدهم ، اکثریت مردم توقع داشتند اولین مسئله ای که در دستور کار نمایندگان قرار بگیرد ، طرح استیضاح رئیس جمهور بی کفایت و ناکارآمد باشد .
🔺از آنجا که مقام معظم رهبری نیز به این مطالبه عمومی واقف بودند ، در تاریخ هفتم خرداد 99 در پیام کتبی آغاز به کار مجلس یازدهم ، بخشی از حقوق و وظایف مجلس را چنین بر شمردند :
« حق تحقیق و تفحص، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه، حق تذکر و سؤال و استیضاح، از آن جمله است، پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بهدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد، این است شأن والای مجلس و این است تکلیف حیاتی و مهم آن .»
🔺رهبری نظام در پاسخ به مطالبه عمومی مردم ، نه تنها به " حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه " اشاره می کنند ، بلکه "سؤال و استیضاح " را نیز به صراحت یادآور می شوند و آن را تکلیف حیاتی و مهم آن می شمارند .
⁉️اما چرا این خواست عمومی مردم و مطالبه رهبری ، محقق نشد ؟ برای اینکه برخی افراد در مجلس شایع کردند که مقام معظم رهبری به طور خصوصی به برخی افراد گفته اند که با استیضاح رئیس جمهور مخالف هستند !
🔺رهبری نظام که می بینند چنین اخباری در مجلس منتشر شده ، مجدداً در تاریخ 22 تیر 99 و در دیدار غیر حضوری با نمایندگان مجلس می فرمایند : « سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید .»
🔺منظور از " امثال اینها "، طبق اصل 89 قانون اساسی ، استیضاح است . یعنی ایشان فرموده اند : سؤال ، تفحص و استیضاح حق شما است ، بایستی انجام بدهید .
🔺توجه داشته باشید که رهبری نظام نه تنها برای دومین بار حقوق نمایندگان را به آنان یادآور می شوند ، بلکه دستور به انجام آن می دهند . یعنی کسانی که از انجام دستور رهبری امتناع کرده اند ، در واقع حکم رهبری را زیر پا گذاشته اند .
🔺اما کسانی که بنا نداشتند به این تذکرات و دستورات رهبری نظام عمل کنند ، باز هم در مجلس شایع کردند که مقام معظم رهبری در دیدار خصوصی با فلان شخص ، گفته اند که من با سؤال و استیضاح مخالفم !
🔺از جمله کسانی که این شایعات را به رهبری نظام منتسب کردند ، یکی جناب آقای امیرآبادی فراهانی عضو محترم هیئت رئیسه مجلس ، و دیگری جناب آقای قالیباف رئیس محترم مجلس بودند .
🔺در واقع اینان به نمایندگان مجلس القاء کردند که درست است رهبری مسئله سؤال و استیضاح را به صورت علنی مطرح کرده اند ، اما ما خبر داریم که در یک جلسه خصوصی ، به فلان آقا گفته اند که من با استیضاح رئیس جمهور مخالف هستم !
🔺به راستی آیا رهبری نظام در جلسات علنی یک جور موضع می گیرد و در جلسات خصوصی خلاف آن ؟!
🔺مقام معظم رهبری در تاریخ 31 مرداد 1389 در دیدار با دانشجویان می فرمایند : « مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل می کند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم. نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام می کند، وجود داشته باشد .»
🔺ایشان همچنین در تاریخ دوم تیر 1394 ، در دیدار با مسئولین نظام نیز می فرمایند : « آنچه بنده در این جلسه یا در جلسات عمومی می گویم ، عیناً همان حرفهایی است که در جلسات خصوصی به مسئولین و به دیگران می گویم.»
🔺لذا می بینیم که متأسفانه هم جناب آقای امیرآبادی فراهانی و هم جناب آقای قالیباف ، مطلب کذبی را به رهبری نظام نسبت داده اند و به تصریح مقام معظم رهبری ، مرتکب گناه کبیره شده اند .
🔺امید است که این برادران بزرگوار ، خطای فاحشی که مرتکب شده اند را جبران کنند و هر چه سریعتر ، استیضاح رئیس جمهور بی کفایت و ناکارآمدی که تا کنون خسارات سنگینی را به کشور وارد کرده ، در دستور کار مجلس انقلابی قرار دهند .
#کامران_غضنفری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✳️ پلیس خسته و عدلیه تماشاچی
١) در ابتدای هفته نیروی انتظامی، وقوع سه حادثه در کشور نشان داد که نيروهای ناجا خسته و بیانگیزه شدهاند:
الف) در تهران اراذل و اوباش دلگرم از حمایت سلبریتیها، به جان زن مردم افتاده و مدافع غیرتمند ناموس مسلمین را با چاقو سلاخی کردند!
ب) تبریز هم شاهد سرقت مسلحانه به شیوه گانگستری بود! آن هم در روز روشن و با خونسردی و خشونت کامل!
ج) در نجف آباد اما، مانور شجاعت یک مروج فحشا و بیعفتی مانند خار به چشم مؤمنان کشور نشست. زنی بیحجاب بدون هیچ مانعی توانست خیابانهای شهر را با دوچرخه طی کند و با خونسردی نشان دهد که در جمهوری اسلامی هم میتوان با آزادی کامل بیحجاب بود!
٢) در این میان، غیبت پلیس در هنگام وقوع جرائم فوق و آزادی عمل و احساس امنیت مجرمین در هنگام ارتکاب جرم، تلختر از اصل حوادث بود!
شناسایی و دستگیری مجرمین این حوادث در کمترین زمان ممکن، نشان داد نیروهای ناجا «میتوانند» اما مسائلی وجود دارد که مانع از برقراری امنیت توسط پلیس در سطح کشور شده است!
بدون تعارف باید قبول کرد ناجا و نیروهایش خسته و کمانگیزه شدهاند: وقتی پلیس برای شکستن شاخ اراذل و اوباش و ایجاد امنیت برای مردم اقدام میکند و در عوض حمایت و تشویق با تنبیه و مواخذه عدلیه روبرو میشود،
وقتی هر سلبریتی بیهنر و بیوطن جرات میکند همراه با ترامپ و آلسعود از قاتلان و سارقان مسلح حمایت کند و اجرای مجازاتشان را به تاخیر بیاندازد،
هنگامی که عوامل ناجا بارها مجرمین حرفهای را دستگیر و تحویل دستگاه قضایی داده و مدتی بعد مجبور میشوند تا همان مجرمین را برای چندمین بار دستگیر کنند آن هم در حالی که میدانند این مجرمان پس از مدت کوتاهی دوباره آزاد شده و به پلیس نیشخند خواهند زد و ...!
ناجا و نیروهایش در چنین شرایطی چگونه میتوانند از توانایی خود برای ایجاد امنیت استفاده کنند؟ وقتی افسر آگاهی مجرمی را برای بیست و هفتمین بار دستگیر میکند آیا میتوان از او خواست که برای مرتبه بیست و هشتم هم با قاطعیت و قدرت، همان مجرم را پس از ارتکاب جرم جدید، تحویل قانون بدهد؟
٣) عدم جدیت و قاطعیت دستگاه قضایی با مجرمین و طولانی شدن روند مجازات و بیفایده و بازدارنده نبودن مجازاتها باعث شده تا اقدامات ناجا در حفط امنیت عمومی و اجتماعی و اخلاقی، به نتیجه نرسد و ناجا و نیروهای آن سرخورده و مایوس شوند. آن هم در حالی که معمولا به جای تایید و تشویق پلیس، شاهد تبیه و تخریب عوامل ناجا از سوی مسئولان، اصلاح طلبان، سلبریتیهای وطنفروش و اصولگرایان جویای «رای» بودهایم!
۴) اگر عدلیه در روند تحول خود به فوریت برای این معضل چارهاندیشی نکند و پیشگیری از وقوع جرم از طریق اعمال مجازاتهای بازدارنده را تحقق نبخشد، شاهد افزایش گستاخی مجرمان خواهیم بود تا جایی که خدای نکرده، «ایران اسلامی» مانند «غرب وحشی» بهشت مجرمان و گانگسترها و فواحش شود!!
▪️برای مثال منتظریم تا مجازات زن بیحجاب نجف آباد را ببینیم! اگر برخورد عدلیه با این مجرم بازدارنده نباشد بعید نیست همین مجرم یا رفقایش ماموریت پیدا کنند تا در روزهای آینده با «پوشش کنار دریا» در خیابانهای مملکت دوچرخهسواری کنند و به اسلامیت نظام نیشخند بزنند!
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi