🔻روزی آیت الله شیخ جعفر شوشتری مردم را در مسجد جمع کرد و فرمود:مردم انبیاء آمده اند و فرموده اند: موحد باشید، من آمده ام بگویم: مشرک باشید! قدری هم خدا در کارهایتان باشد انجام همه اعمال برای غیر خدا درست نیست
🌹@kavasayat🌹
🔻آیت الله حاج میرزا جواد آقا تهرانی:
شخصی به منزل آیت الله العظمی سید احمد خوانساری(ره) رفته و به ایشان جسارت کرد و لحظاتی به فحش و ناسزا ادامه داد،تا این که موقع اذان و نماز رسید، آیت الله خوانساری فرمودند: ببخشید آقا، وقت نماز است اجازه می فرمایید به نماز بروم، آن شخص با دیدن این همه صبر و گذشت و اخلاق اسلامی پشیمان شد و از ایشان عذر خواهی کرد
🌹@kavasayat🌹
#امام_زمان
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌹@kavasayat🌹
03-Salgard 97.mp3
17.47M
🔻 حدیثی بسیار زیبا در فضیلت شیعیان
🎙پیر غلام آستان مقدس مهدوی و صاحب سرّ امام زمان " سلام الله علیه " مرحوم حاج قدرت الله #لطیفی_نسب " رضوان الله تعالی علیه و رزقنا الله مقاماته و درجاته من فضله "
#معارف
#مجموعه_بیانات_مرحوم_لطیفینسب
🌹@kavasayat🌹
#معاد_جسمانی
💠 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻 علامه طباطبائی قدس سره میفرمایند: همینکه ما بگوئیم در قیامت انسان دارای جسمی است که غائط ندارد؛ همین مقدار بس است که بدانیم آن جسم با این جسم دنیوی فرق دارد.
🔸 راجع به عذاب جهنمیان در قرآن دارد که: وَ يَوْمَ يَعَضُّ الظَّالِمُ عَلى يَدَيْهِ يَقُولُ يا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبيلاً (فرقان:۲۷) (و به خاطر آور روزى را كه ستمكار دست خود را از شدّت حسرت به دندان مىگزد و مىگويد: اى كاش با رسول خدا راهى برگزيده بودم!)
🔹 یا راجع به خصوصیات جسمی حوریان بهشتی در روایات اوصاف عجیب و غریبی ذکر شده که با این جسم دنیوی فعلی بدون هیچ تغییر و تحولی مناسبت ندارد.
🔸 همچنین خواب در بهشت نیست و حال آنکه لازمه این جسم دنیایی خواب است و حتی انبیاء هم در دنیا نیاز به خواب و غذاخوردن و... داشتند. چنانچه در قرآن ذکر می کند که برخی مردم اعتراض داشتند به حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله که: وَ قَالُواْ مَا لِ هَاذَا الرَّسُولِ يَأْكُلُ الطَّعَام (فرقان:7) (و گفتند: چرا اين پيامبر غذا مىخورد) که مرادشان همان دستشوئی رفتن بوده ولی ادب قرآن اینطور اقتضا می کند که اینچنین بیان کند.
🔹 پس معاد، جسمانی است و منکرین آن کافر هستند؛ أما چه جسمی؟
و آنچه گفته شد جمع بین نظرات فقهاء و فلاسفه است.
🌹@kavasayat🌹
#فاطمیه
🔴 یکی از فضیلت های تسبیح #حضرت_فاطمه صلوات الله علیها
▪️[مَعَانِی الْأَخْبَارِ] عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ وَلِیدٍ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ إِدْرِیسَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ الْأَشْعَرِیِّ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ أَحْمَدَ بْنِ سَعِیدٍ عَنْ عَلِیِّ بْنِ أَسْبَاطٍ عَنْ سَیْفِ بْنِ عَمِیرَةَ عَنْ أَبِی الصَّبَّاحِ بْنِ نُعَیْمٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام: أَنَّهُ سُئِلَ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَ اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثِیراً مَا هَذَا الذِّکْرُ الْکَثِیرُ ؟! قَالَ مَنْ سَبَّحَ تَسْبِیحَ فَاطِمَةَ علیها السلام فَقَدْ ذَکَرَ اللَّهَ الذِّکْرَ الْکَثِیرَ.
▪️از #امام_صادق " سلام الله علیه " در مورد این کلام خداوند عزیز و بزرگوار که فرموده :
«اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثِیراً» «خدا را یاد کنید، یادی بسیار» سؤال شد که منظور از ذکر کثیر چیست ؟! حضرت فرمودند: هر کس تسبیحات حضرت فاطمه سلام الله علیها را بگوید، خدا را بسیار ذکر کرده است.
📚 بحارالأنوار ٫ جلد 82 ٫ صفحه 331
#روایات
🌹@kavasayat🌹
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان مهم آیت الله میلانی در پی هتک حرمت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام:
آیا ما حق داریم که با ادب و علمی نسب بسیاری از صحابه را از کتب خودشان بررسی کنیم؟
🌹@kavasayat🌹
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آیت الله #ناصری:
✨ دستورالعمل برای گرفتاریها و مشکلات در شب جمعه
🌹@kavasayat🌹
🔴 عملی که از تشرف به محضر امام زمان بالاتر است
🔹 آیت الله محمدعلی ناصری :
🔺 امام زمان(عج) در نامه ای به آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی می فرماید «ای سید حوائج مردم بسیار مهم است و حتی از شرف یاب شدن نزد ما بالاتر است، خودت را کوچک بدان و تکبر نداشته باش و همیشه به امور مردم رسیدگی کن».
بنده همیشه طلب خیر برای دانش پژوهان را از خداوند خواستار هستم، معتقدم، حال حاضر زمان کار و اظهار علاقه عموم مردم به ولایت است و این موضوع برای اهل علم دین دو چندان است، زیرا اهل علم سربازان امام زمان (عج) هستند.
سعی و کوشش طلاب باید آنگونه باشد که امام زمان (عج) انتظار آن را دارد.
پدرم در مدرسه صدربازار، دوستی به اسم حاج آقا محمد کوفی داشت که از عالمان آن زمان به حساب می آمد، طبق توصیه پدر نزد حاج محمد کوفی ماندم.
یکی از دلایل معروف بودن حاج محمد کوفی این بود که نامه ای از طرف امام زمان(عج) برای آیت الله سیدابوالحسن اصفهانی آورده بود که شرح آن به این گونه است: «ای سید حوائج مردم بسیار مهم است و حتی از شرف یاب شدن نزد ما بالاتر است، خودت را کوچک بدان و تکبر نداشته باش و همیشه به امور مردم رسیدگی کن».
زمانی که بنده دیدم حاج محمد کوفی چه شخصیت والایی دارند از آن عالم سوال کردم که راه رسیدن خدمت امام زمان(عج) چیست و حاج محمد کوفی پاسخ داد «عمل به تمام مستحبات».
انسان باید تمام کارهایش برای رضای خداوند و امام زمان(عج) انجام دهد؛ «من کان للَّه کان اللَّه له» نشانگر همین معنا و مفهوم است.
سند رشد و تکامل اهل علم، تقوا است و رمز موفقیت در تمام مراحل زندگی و بندگی، جدیت در درس و مطالعه و عبادت است.
امام زمان(عج) ناظر و عالم همه امور است و هرگز از ذکر (یابن الحسن) غافل نشوید، زیرا تمام مشکلات حل خواهد شد.
🌹@kavasayat🌹
🔻اسمِ حضرت زهرا کُشنده است...❗️
◾️آیت الله نصرالله شاه آبادی :محبتِ والد ما آیت الله العظمی محمد علی شاه آبادی به حضرت صدیقه، به حدی بود که وقتی مصائب ایشان را میشنیدند، بسیار منقلب میشدند.
◾️به یاد دارم روزی دایی ما در مسجد مرحوم پدر منبر رفتند و در آخر منبر، روضه حضرت زهرا را خواندند
◾️پدر ما خیلی منقلب شدند و بعد از منبر به ایشان فرمودند:این طور روضه خواندن بر شما حرام است.
◾️اسمِ حضرت زهرا کُشنده است، چرا شما با این همه حاشیه و تفصیل، مصائب را ذکر میکنید؟ دیگر چنین نکنید!
◾️زمانی در محضر آیه الله خویی بودم و شخص دیگری نبود. صحبت از حضرت زهرا شد و من از ارادتِ مرحوم پدر به حضرت زهرا برای ایشان گفتم.
◾️آیه الله خویی خیلی گریه کردند و فرمودند:خدا کند ما هم مثل مادرمان تشییع غریبانه داشته باشیم!
#حکایت
🌹@kavasayat🌹
❇️مرحوم استاد مهدی دشیری
🌹حلال خدا ، حلال خداست. حرام خدا، حرام خداست.🌹
🌹حلالش، حلالت باشد. حرامش، حرامت باشد🌹
شخصی نزد استاد دشیری رسیده و از ایشان پرسید:
برای سیر و سلوک دستور چیست؟ چه اعمالی انجام بدهم که قرب الی الله باشد و مرضی خداوند و اهلبیت علیه السلام باشد؟
استاد دشیری فرمودند:
شما یا مقلد هستید یا مجتهد.
اگر مجتهد هستید که طوبی لَک (خوشا بحالت) و به اجتهاد خودتان عمل میکنید. اگر هم مجتهد نیستید باید که از مجتهد تقلید کنید.
نمیشود که شخص مجتهد نباشد و مقلد هم نباشد!!!
اگر شخصی مجتهد نیست و اهل تقلید هم نیست، این چنین شخصی اعمالش اشکال دارد. نمیشود خود سر به راه افتاد. بعد کسانی می آیند و میگویند سیر و سلوک!!!! این رفتارها بازی است! بیراهه است!!! تمسخر خودتان و شریعت حقه جعفری است. نمیدانم اینها دیگر چه دکانهایی است که باز شده!!!! پناه بر خدا!!!
آن آقا، واجبات و محرماتش را نمیداند و درست عمل نمیکند!!! بعد میگوید سلوک! سلوک در چه؟ در جهل و ظلمات؟؟؟
آقای من! ابتدا باید اعمال را مطابق رساله های عملیه انجام داد. دستور برای شما اینست که حلال خدا، حلال خداست. و حرام خدا، حرام خداست. این بالاترین دستور سلوکی است که میدانم. دستور برای شما عمل به فتوای مرجع تقلید است.
انسان غیر مجتهد، باید که اهل تقلید باشد.
موقع خداحافظی شخص سائل به استاد دشیری عرض کرد:
ببخشید که مزاحم وقت شما شدم. حلالم کنید .
استاد دشیری فرمود: حلالش[خدا]، حلالت باشد. حرامش[خدا] هم حرامت باشد. خدانگهدارت
بعدها شخص سائل اعتراف کرد که اهل تقلید نبوده، و مرجع تقلیدی برای اعمالش نداشته است، که در اثر این ملاقات اعمال خود را اصلاح و اهل تقلید از مجتهد شد.
🌹@kavasayat🌹
امتحان وجود مقدس حضرت زهرا سلامالله علیها، که در زیارتنامهی آن حضرت مطرح شده، عهد هدایت و شفاعت مردم است.
با اینکه، در زیارت حضرت زهرا سلاماللهعلیها حجم عبارات بسیار محدود است لکن مشتمل بر معارف بسیار بلندی است، که سه فراز اساسی دارد:
فراز اول:
بیان کننده این است که حضرت زهرا سلاماللهعلیها قبل از اینکه لباس خلقت بشری بپوشند مورد امتحان قرار گرفتند و در این امتحان، خداوند ایشان را صابره یافته است.
امتحانگیرنده خداوند متعال است که قبل از خلقت در این عوالم، ايشان را در این امتحان پایدار یافته است.
فراز دوم:
نقش مؤمنین را بیان میکند، که ولایت و محبت اهل بیت علیهمالسلام را در دل داشته و بر تمام دینی که پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله و وصی ایشان حضرت امیرالمومنین علیهالسلام آوردهاند استوارند و تبعیض در دین ندارند.
فراز سوم:
زیارت نیز درخواستی است که بعد از این ولایت و تصدیق و پایداری و صبر مؤمنین از حضرت زهرا سلاماللهعلیها دارند و آن هم درخواست الحاق به طهارت نفس است،که به دست صدیقه طاهره سلاماللهعلیها محقق میشود، که حقیقت طهارت همان توحید و پاک شدن از شرک آشکار و خفی است.
"سید محمد مهدی میرباقری"
🌹@kavasayat🌹