📌 #خبر_ویژه
🔹 معاون تامین اجتماعی: مدیر شستا در دوره روحانی 9 بار تغییر کرد!
🔸 یک روزنامه اصلاحطلب در گزارشی اذعان کرد «شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا)» ظرف 5 سال دولت روحانی، 9 بار مدیرعامل جدید به خود دیده است.
روزنامه تعادل نوشت: رئیسجمهور اخیرا سخنانی درباره شرکتهای زیرمجموعه شستا مطرح کرد. محتوای سخنان حسن روحانی این بود که باید سریعتر برای واگذاری این شرکتها اقدام شود. شرکتهایی که در دهه شصت وقتی ایجاد آنها آغاز شد هدف سرمایهگذاری از محل منابع مردمی و بهرهمندی از عواید آن برای تامین هزینههای آینده این صندوق بیمهای بود ولی در عمل اکنون به باری به دوش تامین اجتماعی تبدیل شده. حالا ولی رئیسجمهوری میگوید باید مراتبی را فراهم کرد که به هر ترتیب شرکتها واگذار شود، ولو رایگان!
این البته سخنانی بود که برخی واکنشها را برانگیخت. عمدتاً ناظر بر اینکه تجربه خصوصیسازیهای گذشته درباره شرکتهای دولتی چندان کارنامه موفقی نداشتهاند که دولت بار دیگر به همان راه رود و مواردی دیگر از این دست که راهکارهای بهتری هم برای نجات تامین اجتماعی از ضرر و زیان شستا وجود دارد و آن اصلاح نظام مدیریتی است.
معاون امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با مطرح کردن سه انتقاد به سخنان اخیر رئیسجمهور معتقد است دولت اگر به فکر اصلاح وضعیت موجود باشد راهکار کاهش مداخلهاش در تامین اجتماعی است. مداخلهای که میتوان امروز آن را متهم اصلی بهم ریختن اوضاع شرکتهای زیرمجموعه شستا دانست.
فرشید یزدانی میگوید: به نظر من رئیسجمهوری با ورود به این بحث دچار حداقل سه خطای اساسی شد. ابتدا اینکه رئیسجمهوری با بیان این موضوع از حوزه حاکمیتی به عرصه مدنی وارد شد. به این معنی به عرصه مدنی از سوی دولت تعرضی صورت گرفت. همانطور که میدانید بیمههای اجتماعی به واسطه سه جانبهگرایی آنها، نوعی عرصه مدنی به حساب میآیند.
خطای دوم رئیسجمهوری این بود که به سازوکار آن مجموعه مشخص توجه نکرد. به این ترتیب پیشنهادی که از سوی وی مطرح شد غیرکارشناسی است. باید بحث شود که چرا چنین اتفاقی برای سرمایهگذاریها در شستا افتاده است؟ نقش دولت در این جریان چه بوده است؟ واقعیت این است که دولت در وضعیت نابسامان امروزی صندوقها نقش مهمی دارد. از جمله تاثیرات منفی دولت میتوان به عدم پرداخت به موقع اشاره کرد و مهمتر اینکه اهالی قدرت چه نمایندگان مجلس و چه دولتیان به صورت غیررسمی در اداره صندوقها دخالت میکنند. این دخالتها را میتوان در عزل و نصبها و مداخله مدیریتی و.... جستوجو کرد. این مداخلات بهطورکلی سیستم اداری و سیستم هدایت صندوقها را دچار مشکل کرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156486
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون وزیر کار:
دولت از هدف اشتغالزایی خود عقب مانده است
🔸 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار گفت: با توجه به آنکه هدفگذاری سال 97 حدود یک میلیون شغل بوده، بدیهی است که با ایجاد 609 هزار شغل عملاً تا این هدف فاصله داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، عیسی منصوری درباره برنامه های اشتغالی دولت اظهارداشت: در بخش اشتغال آنچه که هدفگذاری کردیم، بیش از یک میلیون شغل است. ولی برنامههایی که اکنون وزارت کار دنبال میکند، بخشی از آن را میتوانیم پوشش دهیم به شرط آنکه هماهنگی بیندستگاهی وجود داشته باشد و منابع پیشبینی و مصوب شده متفاوت از سالهای قبل در اختیار ما قرار بگیرد.
وی درباره نرخ بیکاری در کشور گفت: نرخ بیکاری متأثر از مشارکت است. وقتی نرخ مشارکت بالا و پایین شود عدد نرخ بیکاری را تحت تأثیر قرار میدهد. لذا پیشنهاد میکنم به تنهایی نرخ بیکاری را ملاک قرار ندهیم. با این حال میزان بیکاران ما اندکی اضافه شده و بر اساس دادههای مرکز آمار 30 هزار نفر بیشتر شده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار افزود: بر اساس دادههای مرکز آمار در یکساله منتهی به پاییز 97، بالغ بر 609 هزار نفر شغل ایجاد شده، ولی بخش قابل توجهی از این رقم اشتغال در کسب و کارهای خرد و در حد قابل توجهی اشتغالهای غیررسمی است.منصوری ادامه داد: در همین یکسالهای که در مورد آن صحبت میکنیم به میزان قابل توجهی در صنعت کارخانهای ریزش نیروی کار داشتیم ولی همزمان در بخش خدمات با افزایش نیروی کار مواجه بودیم. وی با بیان اینکه در حال حاضر نیاز بسیاری به اشتغال جدید داریم، گفت: سالانه به طور متوسط باید 850 هزار شغل ایجاد میکردیم. با توجه به آنکه هدفگذاری سال 97 حدود یک میلیون شغل بوده است، بدیهی است که با 609 هزار شغل عملاً تا این هدف فاصله داریم.معاون وزیر کار گفت: اینکه در شرایط رکود و با رشد کم اقتصادی این میزان شغل ایجاد شده، قابل توجه است. کشور ایتالیا زمانی که نرخ رشد اقتصادی پایین را تجربه میکرد نرخ بیکاری جوانانش42 درصد بود، ولی در مورد ما این عدد اکنون 27 درصد است که نشان میدهد ظرفیت اقتصاد کشور چه در بخش رسمی و چه در بخش غیررسمی بهگونهای است که میتواند تا حدی این مسئله را هضم کند.گفتنی است، از ابتدای امسال یکی از وعدههای دولت که بارها از زبان نوبخت؛ معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به عنوان برنامه مهم دولت اعلام شد، ایجاد یک میلیون و 33 هزار شغل در سال 97 بود.مشاغلی که به گفته نوبخت با اجرای برنامههای سیاستهای فعال بازار کار، طرحهای اشتغالزایی خرد، اشتغال حمایتی، طرحهای بخش کشاورزی، صنایع کوچک و خوشههای صنعتی اشتغالزا، تکمیل طرحهای نیمه تمام صنعتی، حمل و نقل درون شهری، حمل و نقل برون شهری، مسکن و حوزه گردشگری پیشبینی شده بود. اما مطابق آمار در یکساله منتهی به پاییز 97 حدود 609 هزار نفرشغل ایجاد شده است و برخلاف برنامهریزی، اکنون شاهد افزایش 30 هزار نفری تعداد بیکاران هستیم.
http://kayhan.ir/fa/news/156433
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دیگر با «تَکرار میکنم» نمیتوان مردم را فریب داد!
🔸 روزنامه همدلی در گزارشی نوشت: «رئیسدولت اصلاحات در دیدار با اعضای فراکسیون امید از روگردانی مردم از اصلاحطلبان سخن گفت...حالا و در آستانه سال 1398 و پیش آمدن سختترین مشکلات اقتصادی - معیشتی تاریخ معاصر، مجاب کردن مردم به شرکت در انتخابات و ریختن آرایشان به صندوق اصلاحطلبان کار بسیار سختی است که خاتمی هم به آناشاره کرده اما صحنهگردانان رسیدن به این یاس اجتماعی نباید خوشحال باشند، چون آرای ریخته نشده به صندوق اصلاحطلبان به سمت آنان سرازیر نخواهد شد و نگرانی امروز رئیسجمهور پیشین ایران بیش از آنکه به اصلاحطلبان سرایت کند، برای اصولگرایان که فرامین حکومتی را در دست دارند، نگرانکننده خواهد بود.»
گفتنی است در روزهای گذشته، رئیسدولت اصلاحات - از سران فتنه 88 - در دیدار شماری از اعضای فراکسیون امید تصریح کرد «دیگر خیلی سخت است که به مردم بگوییم بیایید رأی بدهید». رئیسدولت اصلاحات اذعان کرده است که دیگر نمیتوان با «تکرار کردن» مردم را فریب داد.
این روزنامه زنجیرهای مشکلات اقتصادی را ناشی از صحنهگردانی منتقدان دولت جا زده است. این در حالی است که وضع موجود نتیجه کارنامه ضعیف دولت و چیدن تمامی تخممرغها در سبد برجام و همچنین نتیجه تکرار کردنهای رئیس دولت اصلاحات است.
http://kayhan.ir/fa/news/156472
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 زندگی همسر دبیرکل حزبالله لبنان منتشر شد
🔸 کتاب «هم قسم» شرح زندگی و خاطرات «ام یاسر»؛ همسر شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزبالله لبنان توسط بهنشر(انتشارات آستان قدس رضوی) منتشر شد.
این اثر در چهار فصل حکایتگر شخصیت واقعی بانویی است که مانند او را در میان همقطارانش به ندرت میتوان یافت، «ام یاسر» زنی که دلداده و عاشق همسرش بود و مادری که به تمام معنا مادری میکرد و همه ویژگیهای مادر فداکار را در خود جای داده بود و همچنین مجاهدی از جان گذشته در مسیر جهاد و شهادت و همگام با شوهرش سید عباس بود.
این شهید بزرگوار هم در همسری و هم در مادری و هم در جهاد و شهادت یکه تاز میدان بود و با همه اینها، نمونه یک بنده مطیع خداوند بود، زنی که حق پیمان خود با پروردگارش را ادا کرد و در این مسیر تا آخر استوار ماند. کسی که با خداوند بزرگ، معاملهای سودمند کرد و جانش را در مسلخ عشق الهی قربانی کرد و سرانجام با شهادتش به وصال محبوب شتافت.
این اثر که برگردان کتاب «الوصول» نوشته «عبدالقدوس الامین» نویسنده لبنانی است در ۳۵۰ صفحه و با ترجمه «احمد نطنزی» روایتگر زندگی این بانوی همراه با جبهه مقاومت اسلامی است.
فصل نخست این اثر یادآور خاطرات این بانوی جهادی است، فصل دوم «جلوههایی از شکلگیری شخصیتی استوار» نام دارد، فصل سوم «پرواز تا اوج» و فصل چهارم و پایانی این اثر «آلبومی از تصاویر» این شهید بزرگوار به همراه خانواده وی ثبت شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/156476
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 تلاش برای برگزاری بازی اول فینال لیگ برتر والیبال در ۲۳ اسفند
🔸 سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال گفت: خواسته مسئولان سایپا منطقی نیست و ما نیز با هیچ تیمی دشمنی نداریم.
فینال لیگ برتر والیبال سال 1398 در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار خواهد شد. این در حالی است که فدراسیون والیبال پیش از این اعلام کرده بود که تبریز میزبان مرحله نهایی لیگ است. منوچهر پورحسن، سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال در این خصوص گفت: پیش از اینکه سرپرستی سازمان لیگ را قبول کنم، صورتجلسهای به امضای تیمهای حاضر در لیگ رسیده بود که مشخص شده بود گزینه نخست میزبانی فینال لیگ برتر، سالن 12 هزار نفری آزادی و در غیر اینصورت شهر تبریز خواهد بود.وی ادامه داد: با توجه به تعدد برنامههایی که قرار بود در سالن آزادی برگزار شود، ما نمیتوانستیم ریسک کنیم و گزینه دوم را در نظر نگیریم. به همین خاطر شهر تبریز را آماده برگزاری فینال لیگ کرده و به تیمها نیز اعلام کردیم که تبریز میزبان فینال است.
پورحسن عنوان کرد: روز پنجشنبه به ما اعلام کردند مسابقات سوارکاری در سالن آزادی به پایان رسیده و سالن از روز جمعه در اختیار فدراسیون والیبال است. ما نیز بلافاصله قرارداد بستیم و مسئولان و دستاندرکاران برای تجهیز پارکت و کفپوش سالن آزادی دست به کار شدند. به تیمها هم بلافاصله اعلام کردیم که میزبانی تبریز منتفی شده است.
سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال اظهار داشت: تلاش ما این است با توجه به برگزاری دیدار تیمهای فوتبال استقلال و العین امارات در روز 21 اسفند ماه، نخستین تمرین تیمها روز 22 اسفند برگزار شود و نخستین بازی فینال را نیز روز 23 اسفند برگزار کنیم.پورحسن گفت: دستاندرکاران شبانهروز در سالن آزادی مشغول کار هستند و سرعت و کیفیت کار آنها به مراتب بیشتر از زمانی است که ما میزبان لیگ جهانی والیبال بودیم.سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال در مورد مخالفت مسئولان باشگاه سایپا برای بازی در تهران تصریح کرد: خواسته مسئولان سایپا منطقی نیست و ما نیز با هیچ تیمی دشمنی و جدال نداریم. ما بعد از دیدار سایپا و کاله به مسئولان سایپا اعلام کردیم که منتظر برنامه ما باشند ولی به آنها قطعاً گفتیم که روز هجدهم اسفند اتفاقی نخواهد افتاد.پورحسن در پایان گفت: سالن آزادی بسیار بزرگ است و امنیت بالایی دارد. علاوهبر این تمام تلاش ما این است که تماشاچیان بیشتری را به سالنها بکشانیم. ما نباید اصل ورزش و تماشاگران ورزشی را به خاطر عده خاصی زیر سؤال ببریم بلکه باید به اصلاح ساختارها و رفتار آنها بپردازیم.
http://kayhan.ir/fa/news/156406
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 آفتاب یزد: اینستکس مبادله غذا و دارو است؛ اما در هوا
🔸 یک روزنامه بزککننده برجام اذعان کرد کانال پیشنهادی موسوم به اینستکس همان نفت مبادله غذاست.
آفتابیزد نوشت: اگر اینستکس عملی هم شود نباید انتظار خاصی از آن داشت. چرا که اولاً اینستکس بیانگر نفت در برابر غذا و دارو و اقلام کشاورزی و پزشکی است. ثانیاً مگر ایران با اتحادیه اروپا چه قدر رابطه تجاری دارد که این ارتباط باعث شود که شما بگویید اروپا با اینستکس خود را به نفع ایران در برابر آمریکا قرارمیدهد.
در تحلیل نهایی اروپا زیر چتر آمریکاست. بنابراین اینکه تصور کنیم اینستکس راه بیافتد وضع مملکت خوب خواهد شد چنین نیست.
از سویی در بحث فنی اینستکس هم خود آقای عراقچی اظهار نظر کرده و گفته است ما خودمان نیز نمیدانیم که این چی است؟ وقتی مذاکرهکننده ایرانی میگوید نمیدانیم سازوکار اینستکس چیست تکلیف مشخص است.
فرانسه، انگلیس و آلمان اکنون نزدیک به وزارت دارایی فرانسه یک مکانی با هزینه سه هزار یورو سرمایه تأسیس کردهاند و نام آن را دفتر اینستکس پاریس گذاشتهاند و یک بازنشسته وزارت دارایی فرانسه و چند نفر کارمند نیز استخدام کردهاند تا اینستکس را راه بیاندازد. از این طرف هم باید بانک مرکزی ایران سازو کاری دراین زمینه راه بیاندازد که معلوم نیست چه زمانی این اتفاق بیافتد. اینستکس هم چیزی نیست که امروز فردا راه بیافتد واگر راه بیافتد قرارنیست کاری کند. فراموش نکنیم در حال حاضر ایتالیا و یونان هم که معافیت داشتند دیگر از ایران نفت نمیخرند.
یادآور میشود کانال موسوم به SPV، مدعی مبادله غذا و دارو با نفت بود. اما در اینستکس، خرید نفت ایران توسط اروپا نیز حذف و استثنا شده است!
http://kayhan.ir/fa/news/156485
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 کارشناس انرژی هشدار داد:
زیان شدید بخش نفت و کشاورزی با اجرای توافقنامه پاریس
🔸 به گفته یک کارشناس انرژی، بخشهای اصلی و استراتژیک اقتصاد کشور یعنی نفت و گاز و کشاورزی با کاهش ۱۵ درصدی ارزش تولیدات در صدر متضررین اصلی اجرای موافقتنامه پاریس قرار خواهند گرفت.
ابراهیم شاه حسینی، کارشناس حوزه انرژی در گفتوگو با خبرگزاری مهر با اشاره به اینکه کارشناسان اقتصادی معتقد هستند که موافقتنامه پاریس، برخلاف ظاهر امر، یک موافقتنامه اقتصادی است، گفت: علت این دیدگاه این است که این موافقتنامه، تمرکز زیادی بر کاهش تولید و مصرف منابع انرژیهای فسیلی مانند نفت و گاز دارد که برای اقتصاد کشورهای درحالتوسعه مانند ایران حیاتی به شمار میروند. در همین راستا نیز سازمان محیطزیست بهعنوان متولی بررسی موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس در گزارش سوم تغییر اقلیم خود تحت عنوان آسیبهای اقتصادی، کاهش 7/2 درصدی حجم کل اقتصاد کشور را پیشبینی کرده است.
وی افزود: این سازمان پیشبینی کرده است که در صورت کاهش ۱۲ درصدی انتشار گازهای گلخانهای، صنعت نفت با کاهش ۱۵ درصدی ارزش تولید و بخش کشاورزی نیز با همین میزان کاهش ارزش تولید روبهرو
خواهند شد.
این کارشناس انرژی اظهار کرد: همانطور که جدول بالا نشان میدهد، بخشهای اصلی و استراتژیک اقتصاد کشور یعنی نفت و گاز و کشاورزی در صدر متضررین اصلی اجرای موافقتنامه پاریس قرار دارند. از سوی دیگر بخشهای پاییندستی صنعت نفت نیز از این کاهش ارزش تولید در امان نخواهد ماند و با کاهش ارزش تولید 7/11 درصدی روبرو خواهد شد.به گفته شاه حسینی، این مسائل علاوه بر هزینههای مستقیم اجرای این تعهدات است. مطابق سند مشارکت ملی (NDC) کشور، برای اجرای کاهش ۱۲ درصدی انتشار گازهای گلخانهای، 52/5 میلیارد دلار هزینه نیاز است که تأمین آن نیز بر عهده منابع داخلی است. اینهمه در حالی است که موافقان پیوستن ایران به موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس، معتقد هستند که پیوستن به این موافقتنامه نهتنها هزینهای برای کشور ندارد بلکه سودآوری نیز به دنبال خواهد داشت.
به گفته این کارشناس انرژی، علیرغم استدلال علمی و محکم مخالفان الحاق، متأسفانه صدای موافقان بلند است به طوری که چندی پیش سومین نشست از هماندیشی ملی موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس برگزار شد و شرکتکنندگان بر الحاق ایران به موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس تاکید داشتند. این در حالی است که منتقدان در این هماندیشی کرسی در اختیار نداشتند و درواقع، این هم اندیشی مصداق ضربالمثل یکطرفه به قاضی رفتن بود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156428
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 خط و نشان پنتاگون علیه ترکیه به دلیل خرید اس-400 از روسیه
🔸 سخنگوی پنتاگون هشدار داده ترکیه با خرید سیستم دفاع راکتی اس-400 از روسیه با «عواقب خطرناکی» روبهرو خواهد شد.
تنش بین ترکیه و آمریکا درباره سامانه دفاع موشکی اس- ۴۰۰ روسیه به مراحل حساسی رسیده است. در این رابطه پنتاگون هشدار داده، در صورتی که ترکیه سامانههای دفاع موشکی اس- ۴۰۰ روسیه را خریداری کند هرگز به جنگندههای اف ۳۵ و سامانه موشکی پاتریوت دست نخواهد یافت.
به گزارش ایسنا، چارلز سامرز، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تاکید کرده، اگر ترکیه اس- ۴۰۰ از روسیه بخرد «عواقب خطرناک و وخیمی» در سطح روابط به صورت کلی و در سطح روابط نظامی به طور خاص در انتظار ترکیه خواهد بود.
http://kayhan.ir/fa/news/156447
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 اخراج دیپلماتهای هلندی؛ اقدامی دیرهنگام
🔸 روزنامه اعتماد دیروز در یادداشتی با عنوان «اخراج دیپلماتهای هلندی اقدامی متقابل اما دیرهنگام» نوشت: «پس از اخراج دو دیپلمات سفارت هلند در تهران به عنوان عنصر نامطلوب و در چارچوب اقدام متقابل، تنش در روابط دو کشور وارد مرحله جدیدی شده است.
این اقدام دیرهنگام وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اخراج دو دیپلمات ایرانی توسط هلند در ماه ژوئن 2018 صورت میگیرد. در هشتم ژانویه 2019 (18 دی 1397) وزرای کشور و امور خارجه هلند در نامهای به پارلمان این کشور، ایران را عامل قتل محمدرضا صمدی کلاهی عامل انفجار 7 تیر 1360 در ساختمان مرکزی حزب جمهوری اسلامی ایران معرفی کردند. انفجاری که در آن بیش از 72 نفر از مقامات ارشد ایران به شهادت رسیده بودند.
وزارت خارجه هلند خردادماه امسال به بهانه دو ترور صورت گرفته در این کشور، دو دیپلمات ایرانی را اخراج کرده بود. ادعای دخالت ایران در این حادثه در حالی مطرح شد که دادستان هلند در جریان برگزاری دادگاه به صراحت اعلام کرده بود هیچ مدرکی دال بر مشارکت ایران در این قتل وجود ندارد... اقدام تهران در حالی انجام شد که با وجود اذعان دادستان کل و وزرای امور خارجه و کشور هلند به عدم مداخله دیپلماتهای کشورمان در حوادث اتفاق افتاده در خاک این کشور، دولت هلند حاضر به تجدیدنظر در تصمیم عجولانه خود نشد.»
گفتنی است، از سوی دیگر، مهرماه امسال دولت فرانسه یک دیپلمات ایرانی مستقر در پاریس را با اتهام واهی و بیپایه تلاش برای حمله به گردهمایی گروهک تروریستی منافقین در پاریس اخراج کرد. یک دیپلمات ایرانی دیگر با نام اسدالله اسدی نیز با ادعای ارتباط با نقشه حمله به تجمع گروهک تروریستی منافقین در محلی در نزدیکی پاریس و براساس اتهامزنی دولت فرانسه، در ۳۰ ژوئیه در آلمان بازداشت و به بلژیک مسترد شد که در آنجا علیه وی اعلام جرم شد. فرانسه پناهگاه منافقینی شده است که 17 هزار نفر از هموطنانمان را ترور کردهاند. دولت فرانسه پای بیشرمی خود را از این هم درازتر میکند و دیپلمات ایرانی را به اتهام حمله به گردهمایی این وحشیهای خونآشام که هممیهنان این دیپلمات را شکنجه و شهید کردهاند، اخراج هم میکند! انتظار میرود وزارت امور خارجه پس از اقدام دیرهنگام اما قابل تقدیر خود در اخراج دیپلماتهای هلندی، براساس اصل عمل متقابل پاسخ رفتار گستاخانه و وقیحانه دولت فرانسه را نیز بدهد.
http://kayhan.ir/fa/news/156472
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper