هدایت شده از کیهـــان آنلاین
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹یک استاد اقلیمشناسی:
پیوستن به توافقنامه پاریس به بهانه تغییر اقلیم اقدامی خسارتآفرین است
🔸یک استاد اقلیم شناسی دانشگاه تهران اعلام کرد: پذیرفتن توافقنامه پاریس بهواسطه تغییر اقلیم و کاهش انتشار دیاکسید کربن کار عاقلانهای نیست.
▫علیاکبر شمسیپور در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره ارتباط سیلابهای اخیر با تغییرات اقلیم گفت: این اتفاقات هیچ ارتباطی با تغییرات اقلیم ندارد. اتفاقات اخیر نیز حاصل بیتدبیریها و دیدگاه مهندسی و اقتصادی به محیطزیست است. از بین بردن جنگلها، ساخت جاده در مناطق نامناسب، این مسائل باعث میشود که یک چرخه تخریبی از انسان به انسان برسد.
وی درباره اهرم فشار قرار دادن این مسائل برای الحاق ایران به موافقتنامه پاریس نیز گفت: شاید موافقتنامه پاریس از جنبه صرفهجویی در مصرف انرژی برای کشور مفید باشد ولی اینکه بهواسطه تغییر اقلیم و کاهش انتشار دیاکسید کربن به آن بپیوندیم کار عاقلانهای نیست و این گزاره و مقدمات غلط هستند.
▪️گفتنی است، موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس در بیست و یکمین اجلاس کنوانسیون تغییرات اقلیم سازمان ملل متحد در پاریس به تائید اولیه کشورهای حاضر رسید. این موافقتنامه گازهای گلخانهای انسانساخت را عامل اصلی گرمایش زمین میداند و کشورهای عضو را موظف به کاهش انتشار این گازها کرده است. ایران نیز این موافقتنامه را مورد تائید اولیه قرار داده است. با این حال، بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که پیوستن ایران به این موافقتنامه میتواند پیامدهای جبرانناپذیر اقتصادی داشته
باشد.
در همین زمینه، بیژن زنگنه، وزیر نفت در پاسخ به سؤالی درباره اینکه باوجود مخالفت رئیسجمهوری برای پیوستن به این توافقنامه علت پیگیری موجدانه این وزارتخانه با وجود بار مالی که متوجه آن است، چیست؟ گفته بود: توافق پاریس یک توافق بینالمللی است و به نظر من از توافق بینالمللی ضرر نمیکنیم....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157427
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹نامزد انتخابات ریاستجمهوری آمریکا:
مشکلات آمریکا کم نیست، تصورش را بکنید/ثروت ۳ نفر بیشتر از نیمی از جمعیت کشور است
🔸«برنی سندرز»، سناتور ارشد دموکرات با انتقاد از وجود نژادپرستی عمیق و شکاف طبقاتی گسترده در آمریکا گفته مشکلات در این کشور آنقدر زیاد است که خواب را از چشمانش گرفته است.
▫به رغم تبلیغاتی که از آمریکا میشود، موضعگیریهای برخی سیاستمداران این کشور نشان میدهد، مشکلات این کشور کم نیست و به عنوان مثال فقر، نژادپرستی و شکاف طبقاتی داد خیلیها را در آمریکا درآورده است. «سندرز»، سناتور ارشد دموکرات که یکی از کاندیداهای این حزب برای انتخابات ۲۰۲۰ ریاستجمهوری آمریکاست از جمله این سیاستمداران است که هر زمان فرصت پیدا میکند انتقادات تند و تیزی نسبت به وضعیت شکاف طبقاتی در جامعه آمریکا اعلام میکند. سندرز چندی پیش در توئیتی نوشته بود: «در ثروتمندترین کشور تاریخ، میلیونها نفر در فقر وحشتناک به سر میبرند، بیمه سلامت ندارند، نمیتوانند داروهایی را که برایشان تجویز میشود بخرند و قادر نیستند مسکنی ارزان قیمت بیابند.»
حالا این پیر دموکرات روز جمعه و در نشست موسوم به «شبکه اقدام ملی آمریکا» گفته: «ما در مسیر مبارزه با نژادپرستی در کشورمان به دستاوردهایی دست یافتهایم اما بیتردید همه ما میدانیم که برای پایان دادن به نژادپرستی نهادینه شده که تقریبا بر همه ابعاد جامعه آمریکا نفوذ دارد، مسیر طولانی پیش روی داریم. همین خبر بد سبب میشود ما شبها نتوانیم بخوابیم. بیان این سخن اصلا برایم خوشایند نیست. این سخنم را صادقانه عرض میکنم. گاهی رسانهها این سخنم را باور نمیکنند.»
▪️میلیونها نفر چند شغلهاند تا از گرسنگی نمیرند
«سندرز» سپس با انتقاد شدید از وضعیت فقر و شکاف طبقاتی در آمریکا افزود: «در آمريکا مشکلی اساسی وجود دارد بطوریکه ثروت سه نفر بیش از نیمی از جمعیت آمریکا است و میلیونها نفر دو یا سه شغل دارند برای اینکه فقط بتوانند زنده بمانند. وقتی ۴۶ درصد کل درآمد جدید (کشور) نصیب یک درصدیها میشود و بالاترین رقم فقر کودکان را در میان تقریبا همه کشورهای بزرگ جهان داریم یا میلیونها دانشجویان جوان ما با بدهی شدید از دانشگاهها خارج میشوند، مشکل جدی داریم.»
http://kayhan.ir/fa/news/157398
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
❗️ #نکته
🔹گاوی که رآکتور می زاید!
#حسین_شریعتمداری
🔸روزنامه انگلیسی گاردین با انتشار تصویر هوایی که از یک رآکتور اتمی در حال ساخت در حومه ریاض برداشته شده است، نوشت؛ «تصاویر ماهوارهای نشان میدهد کار ساخت اولین رآکتور اتمی عربستان سعودی احتمالا تا پایان سال ۲۰۱۹ تکمیل میشود» و توضیح داد که؛ «این رآکتور اتمی در حومه ریاض واقع شده و به گفته مدیر پیشین بازرسیهای هستهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی، یک رآکتور کوچک تحقیقاتی ۳۰ کیلو واتی است که فاصله چندانی تا تکمیل شدن ندارد».
این خبر را در آستانه سال نو باید به فال نیک گرفت و از ژرفای دل دعا کرد که نه فقط ساخت این رآکتور کامل شود بلکه ساخت رآکتورهای دیگر با ظرفیت بیشتر و نیز تاسیسات لازم برای تولید موشکهای بالستیک نیز در سرزمین حجاز با سرعت و بدون اتلاف وقت آغاز شود. میپرسید چرا؟
نیم نگاهی به پیشبینیهای رهبر معظم انقلاب که همگی به واقعیت پیوسته و یا نشانههای تحقق آن آشکار شده است، تردیدی باقی نمیگذارد که پیشبینی اخیر حضرت ایشان درباره سرنوشت حکومت جنایتکار سعودی نیز به تحقق نزدیک است. آنجا که میفرمایند:
«از ساخت مراکز هستهای و موشکی برای حکومت سعودی ناراحت نمیشویم زیرا این مراکز در آینده نه چندان دور به فضل الهی به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد».
رهبر انقلاب در آغاز حمله همهجانبه ائتلاف آمریکا، اروپا، رژیم صهیونیستی و چند کشور عربی به سوریه و در جلسهای که با نگرانی سیدحسن نصرالله همراه بود، با اطمینان فرمودند: نه بشار اسد خواهد رفت و نه سوریه به دست دشمنان خواهد افتاد. و سپس تاکید کردند که خروج آمریکا از سوریه قطعی است. این پیشبینی در حالی بود که تمامی صاحبنظران نظامی و سیاسی سقوط سوریه را قطعی ارزیابی میکردند و شواهد پیرامونی هم اینگونه مینمود!
حضرت آقا در اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ در دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور درباره آینده اروپا فرمودند: «فقط این نیست که در کشورهای شمال آفریقا و منطقه غرب آسیا که امروز ما در آنجا قرار داریم، حرکات بیداریای به وجود آمده باشد، این حرکت بیداری تا قلب اروپا خواهد رفت. آن روزی پیش خواهد آمد که همین ملتهای اروپایی علیه سیاستمداران و زمامداران و قدرتمندانی که آنها را یکسره تسلیم سیاستهای فرهنگی و اقتصادی آمریکا و صهیونیسم کردند، قیام خواهند کرد. این بیداری، حتمی است. حرکت ملت ایران، امتداد و عمقش اینهاست». و امروز این بیداری را در فرانسه، انگلیس و آمریکا شاهد هستیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157456
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️وزیرخارجه آلمان: باید به توافق جدیدی برسیم
اروپا هم برجام را پاره کرد!
🔸وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه مسئله ایران در دستور کار مسائل مورد بررسی نشست گروه هفت در فرانسه قرار دارد گفته لازم است اطمینان حاصل شود ایران اورانیوم تولید نکند!
▫«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان گفت: مسئله ایران در دستور کار نشست گروه هفت در فرانسه قرار خواهد داشت.
وزیر خارجه آلمان اضافه کرد: مطمئن هستیم نیازمند توافق جدیدی هستیم که اطمینان حاصل کنیم ایران اقدام به تولید اورانیوم نخواهد کرد. درباره برنامه موشکی ایران و نقش این کشور در سوریه هم رایزنی خواهیم کرد.
به گزارش تسنیم، آلمان یکی از کشورهای اروپایی طرف توافق هستهای با ایران است که وعده داده این توافق را بعد از خروج آمریکا از آن حفظ کند. کشورهای اروپایی علیرغم این وعده با ادعاهای آمریکا درباره فعالیتهای منطقهای و موشکی ایران همراه شدهاند.
گفتنی است نشست گروه هفت، با حضور وزیران امورخارجه آمریکا، انگلیس، ژاپن، آلمان، فرانسه، ایتالیا، کانادا و مقامات اتحادیه اروپا روز جمعه در فرانسه آغاز شده است.
➖اروپا، بدون نقاب
اروپا پس از امضای برجام هیچگاه به تعهدات خود عمل نکرد. طرف اروپایی در برجام تا پیش از این در نقش «پلیس خوب» در کنار آمریکا- که در نقش «پلیس بد» قرار داشت- فعالیت میکرد. مقامات اروپایی بارها اعلام کردهاند که در موضوع ایران با آمریکا دارای هدف مشترک هستند و تنها در مسیرهای رسیدن به این هدف با یکدیگر اختلاف نظر دارند.
اروپا که پیش از این در نقش پلیس خوب قرار داشت، به دلیل انفعال شدید دولت در مواجهه با بدعهدیهای طرف غربی، نقاب از چهره برداشته و حتی دیگر نیازی به صحنهسازی برای پایبندی به برجام احساس نمیکند و صراحتا از توافق جدید نام برده و با گستاخی از تعمیم برجام به حوزه موشکی و منطقهای دم میزند و به این ترتیب عملاً و آشکارا همان راهی را میرود که یک سال پیش آمریکا رفت.
رهبر معظم انقلاب- اول فروردین ۹۸- در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی فرمودند:«در قضیه برجام که قراردادی میان ایران و شش کشور بود، بعد از خروج طرف آمریکایی، اروپاییها باید در مقابل آمریکا میایستادند و ضمن پایبندی به تعهدات خود، تحریمها را برمیداشتند که تاکنون ایستادگی نکردهاند. آنها دائماً به ایران نیز توصیه میکنند که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157458
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🇮🇷🇮🇶🔹️رئیسجمهور در نشست خبری مشترک با نخستوزیر عراق مطرح کرد
هدفگذاری ۲۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری ایران و عراق
http://kayhan.ir/fa/news/157437
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️دکتر «منوچهر دوایی» جراح دوران دفاع مقدس در مصاحبه اختصاصی با کیهان:
پزشک نمونهای که از آمریکا به خط مقدم رفت
http://kayhan.ir/fa/news/157367
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹️چرا صداوسیما کمکرسانی نیروهای نظامی در سیل را پوشش داد؟!
🔸اصلاحطلبان به دلیل حمایت از روحانی باید پاسخگوی مردم باشند، چرا صداوسیما کمکرسانی نیروهای نظامی در سیل را پوشش داد؟! مردودی برای فریبکاران و گرادهندگان به دشمن است نه نظام، افزایش اعتماد مردم به کمیته امداد را نمیتوانند ببینند و خوش خدمتی برجام بازان برای آمریکا از جمله مطالب دیروز مطبوعات زنجیرهای بود.
▫روز شنبه شرق در گزارشی با عنوان «سیل سیاسی علیه دولت» به حاشیه نگاری از سیل پرداخت. البته این حاشیه گردی در نگاه نخست «مظلومنمایی» به نظر میرسید اما با کمی دقت مشخص میشد که هدف «تخریب» جریان غیرهمسو با این روزنامه است.
در بخشی از این گزارش به این موضوع پرداخته شده که چرا صدا و سیما حضور به موقع نیروهای مسلح را پوشش خبری داده است؟! در این گزارش آمده: «غیبت رئیسجمهور در روزهای نخست سیل گلستان و در عوض حضور نیروهای نظامی این مجال را به برخی کاربران در توئیتر داد تا عملکرد هر یک از این دو نهاد را به مقایسه بنشینند. صدا و سیما هم البته عقب نمانده بود و بخشهای خبری این حضور را به طور چشمگیر پوشش میداد...»
چنانکه خواندید این روزنامه طیف موسوم به اصلاحطلب به ایجاد تقابل میان دولت و نیروهای نظامی پرداخته است و این زشتترین کاری است که در این هنگام میتوان انجام داد. حضور و کمکرسانی نیروهای نظامی اعم از ارتش و سپاه و نیروی انتظامی و بسیج در سیل نوروز ۹۸ عرصه زیبایی از همیاری و کمکرسانی به مردم سیل زده و البته به دولت بود.
قطعا در مواقع بحران دولتها به تنهایی نمیتوانند از پس امدادرسانی آن هم در زمان کوتاه پس از حادثه برآیند؛ به خصوص در بحرانی نظیر سیلهای اخیر که گستره وسیعی از کشور را در بر گرفت. بر همین مبنا است که حضور نیروهای مسلح در حقیقت هم کمک به دولت است که مسئولیت امدادرسانی پس از بحران را به عهدهدارد و هم به مردم سیل زده. این نکته را فرماندهان ارشد ارتش، سپاه و نیروی انتظامی تاکید کرده و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157448
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹مقدمه ای برای مهمانی خدا
http://kayhan.ir/fa/news/157446
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
با ما در فضای مجازی همراه باشید:
✅ایتا
eitaa.com/kayhannewspaper
✅سروش
sapp.ir/kayhannewspaper
✅آی گپ
iGap.net/Kayhannewspaper
✅گپ
Gap.im/kayhannewspaper
✅بله
ble.im/kayhannewspaper
و
✅اینستاگرام
instagram.com/kayhan.ir
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📢 «زن روز» به فضای مجازی آمد
🔷 نشریه «زن روز» اولین مجله فرهنگی اجتماعی زنان ایران را در فضای مجازی دنبال کنید.
✅ ایتا:
https://eitaa.com/zane_ruz
✅ سروش:
https://sapp.ir/zane_ruz
✅ آی گپ:
https://iGap.net/Zane_ruz
و
✅ اینستاگرام:
instagram.com/zaneruoz
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📢 کیهان بچه ها را در فضای مجازی دنبال کنید:
✅ سروش
http://sapp.ir/keyhanbacheha
✅ ایتا
https://eitaa.com/keyhanbacheha
✅ بله
http://ble.im/keyhanbacheha
✅ گپ
http://Gap.im/keyhanbacheha
و
✅ اینستاگرام
http://instagram.com/Keyhanbachehaa
#عناوين
📆 روز دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۸
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
صادرات ایران به عراق ۱۰ برابر صادرات به اروپا تحریمهای آمریکا زیر پا ماند
http://kayhan.ir/fa/news/157506
▫حمایت ۲۵۵ نماینده مجلس از سپاه در مقابل توطئه جدید آمریکا
http://kayhan.ir/fa/news/157543
▫دیلیاستار: تمام مراحل تولید و قاچاق موادمخدر افغانستان زیر نظر سیا صورت میگرفت
http://kayhan.ir/fa/news/157531
🖌 #یادداشت_روز
🔹گمشده مشترک برجام و بازار و سیل
http://kayhan.ir/fa/news/157555
📌 #خبر_ویژه
🔹منتجبنیا: به خاطر حمایت از دولت باید پاسخگوی اعتراض مردم باشیم
▫مؤمنی: دولت روحانی از داشتن برنامه اقتصادی طفره میرود
▫️فرار به جلو افراطیون مدعی اصلاحات پس از سقوط محبوبیت به زیر ۱۰ درصد
▫️قرارداد ملغی با توتال و بلوف ۲۰۰ میلیارد دلاری وزارت نفت
http://kayhan.ir/fa/news/157556
📎🔹️نامه رئیسجمهور به رهبر انقلاب برای برداشت از صندوق توسعه ملی به منظور جبران خسارت سیل
http://kayhan.ir/fa/news/157551
▫سردار سلیمانی به خوزستان رفت
http://kayhan.ir/fa/news/157516
▫گزارش خدمترسانی بنیاد مستضعفان به هموطنان سیلزده
سیمان بازسازی واحدهای مسکونی مناطق سیلزده به صورت رایگان تامین میشود
http://kayhan.ir/fa/news/157514
▫جهانگیری در دیدار با عادل عبدالمهدی:
مسیر زمینی سوریه را از طریق عراق به خلیج فارس متصل میکنیم
http://kayhan.ir/fa/news/157515
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹بر اساس آمار وزارت نیرو مطرح شد
رشد ۷۰ درصدی بارشهای کشور نسبت به میانگین ۱۱ ساله
http://kayhan.ir/fa/news/157505
▫وزیر اقتصاد:
اگر چرخ تولید بچرخد قطعاً چرخ اقتصاد نیز خواهد چرخید
http://kayhan.ir/fa/news/157507
▫️سازمان جنگلها:
خسارت سیل اخیر در مناطق آبخیزداری شده کمتر بوده است
http://kayhan.ir/fa/news/157504
▫️رئیس اتحادیه مشاوران املاک:
رشد نرخ اجاره مسکن امسال بیش از ۳۲ درصد نخواهد بود
http://kayhan.ir/fa/news/157503
▫️دو مسئول خبر دادند
کاهش قیمت مرغ و پیاز در بازار
http://kayhan.ir/fa/news/157502
🌍 #بین_الملل
🔹پاپ: کودکان در یمن، سوریه و افغانستان با سلاحهای آمریکا و اروپا قتلعام میشوند
http://kayhan.ir/fa/news/157527
▫ترامپ: ۵۲ سال بود مشکل جولان حل نشده بود فوراً حلش کردم!
http://kayhan.ir/fa/news/157529
▫عذاب وجدان، میزان خودکشی میان پلیس آمریکا را به مرز هشدار رساند
http://kayhan.ir/fa/news/157530
▫️پمپئو:
تضعیف ریاض یعنی تقویت ایران اگر به فکر یمنیها هستید به سعودی کمک کنید!
http://kayhan.ir/fa/news/157528
▫احیای شورشها در سودان با استعفای بوتفلیقه در الجزایر
http://kayhan.ir/fa/news/157525
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹گمشده مشترک برجام و بازار و سیل
#محمد_ایمانی
🔸۱- در مقابل پیشامدهای مهم میتوان طیفی از رفتارها و رویکردها را تصور کرد: «غافلگیری، پیشبینی و پیشگیری، آیندهنگری و آیندهپردازی و آیندهسازی». ممکن است گفته شود برخی اتفاقات، پیشبینیپذیر نیست. اما آیا امکان تجربهاندوزی و درسآموزی برای اتفاقات مشابه در آینده هم نیست؟ امیرمومنان علی علیهالسلام در نامه ۳۱ نهجالبلاغه به امام حسن علیهالسلام فرمود «برای امور پیش نیامده، به واسطه آنچه واقع شده استدلال کن؛ چرا که امور دنیا شبیه هم هستند».
۲- رهبر انقلاب اسفند ۹۷ در دیدار اعضای مجلس خبرگان، چند دوگانه را درباره نوع مواجهه با چالشها و حوادث برشمردند. اینکه؛ فعّال باشد یا منفعل؟ عکسالعمل باشد یا پیشدستی و ابتکار؟ از سر ناامیدی و ترس یا سرشار از امید و شجاعت؟ توام با تدبیر و حزم یا همراه با سهلانگاری و سهلاندیشی؟ نگاه جامع و توامان به تهدیدها و فرصتها یا بزرگ کردن یکی و غفلت از دیگری؟ رفتاری صرفا احساسی و یا با مهار احساسات در هر دو صورت موفقیت و ناکامی؟ توام با شناخت نقاط قوت خود و ضعفهای دشمن یا فاقد شناخت؟ همراه عبرتآموزی و تجربهاندوزی یا گزیده شدن چند باره از یک سوراخ؟
۳- بارندگی، فرصت است یا تهدید؟ قطعا فرصت است اما همین بارندگی وقتی مدیریت نشود، سیلاب میسازد و بحران میآفریند. مشابه این ماجرا، داستان نقدینگی است. سرمایه مالی به خودی خود تهدید نیست، بلکه فرصت هم هست. چنانکه برخی مدیران ما در پنج سال گذشته به هر دری زدند تا سرمایه خارجی جذب کشور کنند؛ و حال آنکه حجم نقدینگی به عنوان سرمایه داخلی، از ۴۳۰ هزار میلیارد در سال ۹۲ به ۱۷۷۲ هزار میلیارد تومان در پایان پاییز سال گذشته رسید و مانند سیلی ویرانگر، بازار ارز و طلا و خودرو و مایحتاج عمومی را درنوردید. اگر همین سیل نقدینگی مورد اهتمام و مدیریت قرار میگرفت، میتوانست بالغ بر ۸۰ درصد نیاز کشور برای سرمایهگذاری و رونق اقتصاد و تولید را تامین کند. نقدینگی در حالی به اقتصاد ما آسیب زد که برخی عرصههای تولید، تشنه اندک سرمایه برای احیای خود بودند. به بیان دیگر، این مدیریت است که مشخص میکند فرصتها بسوزند و تبدیل به تهدید شوند، و یا مقدمه پیشرفت باشند. قبیل همین بیتدبیریهاست که موجب میشود علی صوفی وزیر دولت اصلاحات و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان، اسفند ۹۷ در گفتوگو با برنامه دستخط تصریح کند «دولت آن اعتباری را که در انتخابات ۹۶ داشت، به سرعت از دست داد. محبوبیت آقای روحانی خیلی پائین آمده و زیر ۱۰ درصد است». (البته که در این میان نباید نقش حاشیهسازی و آدرسهای گمراهکننده افراطیون مدعی اصلاحات در سوء مدیریت پدید آمده را فراموش کرد)...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157555
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹منتجبنیا: به خاطر حمایت از دولت باید پاسخگوی اعتراض مردم باشیم
🔸قائم مقام سابق حزب اعتماد ملی میگوید برخی نابسامانیهای اقتصادی و تورمی به سوءمدیریت دولت مربوط میشود.
▫️رسول منتجبنیا در گفتوگو با روزنامه آرمان گفت: دولت با قدرت و تدبیر بیشتر میتواند مسائل را در همان حدی که در اختیار خودش است حل کند و نگذارد که کار بدینجا بکشد. مثلا فرض کنیم توزیعی که صورت میگیرد وزرا و مسئولان صحبت میکنند و میگویند که همه کالاها از قبیل گوشت، مرغ و میوه فراوان است، اما مردم وقتی نگاه میکنند میبینند یا در بازار وجود ندارد یا باید مدت مدیدی را در صف بایستند تا به تهیه این کالاها بپردازند.
وی میافزاید: این به مدیریت دولت مربوط است و نمیتوان آن را به عوامل دیگر ارتباط دهیم. دولت میتواند تدبیری بیندیشد. در زمان جنگ دولت این کار را انجام میداد و هیچوقت بدین شکل نبود که مردم دسترسی نداشته باشند و یا چند ساعت در صف بمانند، چرا که سیستم توزیع نسبتا عادلانهای بهوجود آمده بود که کارها را انجام میداد. دولت فعلی نیز میتواند این رویکرد را در پیش بگیرد، اما معلوم نیست که چرا اقدام نمیکنند و چرا حتما میخواهند از یک سیستم فلج، فشل و ناتوان پاسخگوی مردم باشند.
منتجبنیا گفت: دولتیون به شکلی کنترل و توزیع کنند که به سهولت به دست مردم برسد. مسئولان نترسند که به آنها گفته شود به سراغ کوپن رفتند. چه اشکالی دارد مگر عار و ننگ است؟ وقتی بحرانی در کشور بهوجود آمده باید به هر نحوی مرتفع شود. کوپن ننگ و عار نیست بلکه این وجود بحران در کشور است که عار و ننگ محسوب میشود. راهحل فعلی دولت پاسخگو نیست و مردم راضی نیستند و نمیتوانند دست پیدا کنند.
▪️منتجبنیا همچنین درباره اظهارات چندی پیش خاتمی مبنی بر اینکه دولت باید متحول شود و دیگر نمیتوانیم به مردم بگوییم بیایید به ما رای دهید، گفت: من گلایهمندم از چنین اظهاراتی... دولت روحانی بالاخره مورد حمایت و پشتیبانی اصلاحطلبان بوده است. من بارها گفتم که درصد بالایی از رأی آقای روحانی مرهون اصلاحطلبان بوده است. گرچه همه این مفهوم را میدانند و کسی نیست که منکر آن باشد و اگر هم کسی انکار کند انکار بدیهیات است. وی گفت: ما نباید از هیچکس حمایت بیچون و چرا داشته باشیم. حمایت ما باید همراه با انتقاد و نظارت باشد. البته این انتقاد به اصلاحطلبان وارد است که زمانی اصلا اجازه انتقاد به دوستان خود را ندادند، اما حال برخی از دوستان برعکس فقط به انتقاد و اعتراض میپردازند که باید تکلیف خود را از دولت جدا کنیم. ما بهدلیل حمایت از این دولت باید پاسخگوی مردم باشیم و مردم از ما انتظار دارند و به هیچوجه از ما نمیپذیرند که بخواهیم خود را از دولت جدا کنیم.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157556
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
📊🔹بر اساس آمار وزارت نیرو مطرح شد
رشد ۷۰ درصدی بارشهای کشور نسبت به میانگین ۱۱ ساله
🔸حجم بارشهای فصل پاییز و زمستان کشور از ابتدای سال آبی ۹۸-۹۷ اول مهرماه تا ۱۷ فروردین ۹۸ به ۲۸۳/۸ میلیمتر رسید که در مقایسه با میانگین ۱۱ ساله اخیر از ۱۶۷/۱ میلیمتر افزایش برخوردار بوده است.
▫بهگزارش خبرگزاری فارس، بر اساس آمار بارندگی تجمعی حوضههای آبریز درجه یک کشور، میزان بارندگیها طی مدت مشابه سال آبی ۹۷-۹۶ در این حوضهها ۱۰۰/۷ میلیمتر گزارش شده است.
این میزان بارش، از سال آبی گذشته ۱۸۲ درصد بیشتر شده و نسبت به میانگین بلندمدت ۵۰ ساله از ۴۴ درصد و در مقایسه با میانگین ۱۱ ساله اخیر (از سال آبی ۸۷-۸۶ تا سال آبی ۹۷-۹۶) از ۷۰ درصد رشد برخوردار بوده است.
در آمار بارش تجمعی از اول مهرماه تا ۱۷ فروردینماه، نسبت به میانگین ۵۰ ساله ۱۹۶/۶ میلیمتر افزایش مشاهده میشود.
بر اساس این گزارش، حوضه آبریز خلیجفارس و دریای عمان با ۴۹۰ میلیمتر بارش و حوضه آبریز مرزی شرق با ۶۸ میلیمتر به ترتیب از بیشترین و کمترین میزان بارندگی حوضههای آبریز درجه یک برخوردار بودهاند.
بر این اساس، میزان بارندگی سال آبی جاری در حوضه مرزی شرق ۱۸ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۵۰ ساله اخیر گزارش شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157505
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️نامه رئیسجمهور به رهبر انقلاب برای برداشت از صندوق توسعه ملی به منظور جبران خسارت سیل
🔸نماینده مجلس از نامه رئیسجمهور به رهبر انقلاب برای برداشت مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به منظور جبران خسارات ناشی از سیل در برخی مناطق کشور خبر داد.
▫یک نماینده تهران که نخواست نامش فاش شود، در گفتوگو با فارس، از نامه رئیسجمهور به رهبر معظم انقلاب خبر داد و اظهار داشت: صبح یکشنبه رئیسجمهور طی نامهای به رهبر معظم انقلاب خواستار برداشت از صندوق توسعه ملی شد.
وی افزود: رئیسجمهور طی این نامه خواستار برداشت ۲ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای جبران خسارات ناشی از سیل شد.
این نماینده مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: بنا بر گزارشی که شنبه شب به ما ارسال شد، خسارات ناشی از سیل در برخی نقاط کشور ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام شده است اما فکر میکنم این مبلغ بیش از این مقدار باشد. اما در هر صورت رئیسجمهور درخواست برداشت
۲ هزار میلیارد تومانی از صندوق توسعه برای جبران خسارات ناشی از سیل را کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157551
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | ۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 مؤمنی: دولت روحانی از داشتن برنامه اقتصادی طفره میرود
🔸 یک کارشناس اقتصادی حامی دولت گفت: من چیزی به عنوان برنامه اقتصادی مشخص در دولت نمیشناسم.
فرشاد مؤمنی در گفتوگو با روزنامه ایران اظهار داشت: در دوره آقای احمدینژاد موضوع واردات به بیسابقهترین سطح تاریخی تجربه شده خودش در تاریخ اقتصادی ایران رسیده بود. بهطوری که از متوسط سالانه 29/5 میلیارد دلار به متوسط سالانه 79/5 میلیارد دلار رسید. با کمال تأسف در دوره آقای روحانی هم این رکورد شکسته شد و شاهد این هستیم که متوسط واردات سالانه در دوره اخیر از مرز ۸۲ میلیارد دلار هم عبور کرده است. آنجایی که این واردات شامل واردات کالاهای لوکس و تجملی شد. متأسفانه واردات این انواع کالاها در دوره اخیر رشد چشمگیری پیدا کرده است، واردات در واقع هم شکاف اجتماعی بین داراها و ندارها را به صورت عریان به نمایش میگذارد و یک سلسله آثار سوء اقتصادی و اجتماعی دارد.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی میافزاید: موضوعی که بسیار حیاتی است این است که دولت برای تصمیمگیریهای خود سبک و سیاق دولت قبل را اتخاذ کرده است. یعنی اول تصمیمات خود را اعلام میکند و بعد کارشناسان واکنش نشان میدهند. در حالی که قاعدهای که انتظار میرفت و باید امیدوار بود که از الان به بعد با دقت بیشتری مورد توجه قرار گیرد این است که تصمیمات کلیدی و مهمی که قرار است اتخاذ شود ابتدا با اهل نظر در میان بگذارند و بعد از اینکه پختهتر و کاملتر شد به اجرا دربیاید. اکنون اول تصمیم گرفته و اجرا میشود و بعد کارشناسان میگویند اگر آن تصمیم ادامه داشته باشد آثار سوء به همراه خواهد داشت. این رویه نادرستی است که باید اصلاح اش کرد که زحمت زیادی ندارد.
(دولت از دیدگاه کارشناسان استفاده نمیکند؟)
برآیند تصمیمها نشاندهنده این است که ضعف بنیه علمی شدیدی وجود دارد.
مومنی همچنین درباره واگذاری ارز ۴۲۰۰ تومانی و ادعای رئیسجمهور مبنی بر اینکه من موافق نبودم، گفت: از روز اول بر سرکار آمدن دولت در سال ۱۳۹۲ بخش بزرگی از کارشناسان به آنها گوشزد کردند که چون تعداد گرفتاریها و مشکلات اقتصادی کشور به طرز غیرمتعارفی زیاد شده است و بین این گرفتاریها تعامل و تأثیرات متقابل وجود دارد امکان حل و فصل جزیرهای و موردی مشکلات وجود ندارد. برای برونرفت از این مشکلات دولت باید یک برنامه داشته باشد چیزی که تا به امروز از آن طفره رفته است. به همین خاطر تمام تلاشهایی که دولت به صورت جزیرهای و انتزاعی در مورد هر مشکلی کرده، با شکست مواجه شده است. آقای رئیسجمهوری به کسانی که ادعاهای مسئولیتگریزانهای دارند باید این نکته را گوشزد کنند که چه کسانی گفتند اگر قیمت ارز افزایش پیدا کند ایران گلستان میشود. با نهایت احترامی که برای رئیسجمهوری قائل هستم ایکاش بهجای استفاده از این عبارت میفرمودند برآیند نظرات دوروبریهای من به ارز ۴۲۰۰ تومانی ختم شد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157547
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper