🎓 #دانشگاه
🔹 در راستای کمک به داوطلبان مناطق سیلزده رخ داد
تعویق در برگزاری آزمونهای کارشناسی ارشد و علوم پزشکی
🔸 سیل در مناطق مختلف ایران باعث شد تا بحثهایی پیرامون تعویق یا تغییر در سهمیههای کنکور ارشد 98 به وجود بیاید. امضای بیش از 20 هزار دانشجو برای به تعویق افتادن آزمون ارشد، اعلام نظر سازمان سنجش مبنی بر عدم امکان به تعویق افتادن این آزمون و یا سهمیه مناطق سیلزده از جمله خبرهایی بود که این مدت پیرامون کنکور ارشد 98 به وجود آمد که در نهایت صبح امروز در جلسه مجلس شورای اسلامی تصمیم گیری در مورد آزمون ارشد 98 به قطعیت رسید و این آزمون تا خردادماه به تعویق افتاد.
در همین رابطه، عضو ناظر مجلس در شورای سنجش و پذیرش دانشجو از تعویق برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سال 98 خبر داد و گفت: در جلسه اخیر این شورا تصمیم گرفته شد که این آزمون به مدت 7 هفته به تعویق بیافتد.
وی با بیان اینکه طی ساعات آینده سازمان سنجش طی اطلاعیهای این موضوع را رسماً اعلام خواهد کرد، افزود: طبق مصوبه امروز شورای سنجش و پذیرش دانشجو، مقرر شد تا آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ 23 و 24 خرداد امسال برگزار شود.
عضو ناظر مجلس در شورای پذیرش دانشجو تصریح کرد:به دلیل اینکه در برخی از استانهای کشور داوطلبان کنکور درگیر مسائل سیل بودند و برخی از داوطلبان نیز برای کمک به آنها مناطق سیلزده اعزام شدهاند، تصمیم بر این شد تا برگزاری این آزمون به تعویق بیفتد.
افزون بر این، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در مورد سهمیه این مناطق گفت: با توجه به اینکه مصوب شد کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸ در خرداد ماه برگزار شود؛ دیگر سهمیهای به داوطلبان مناطق سیل زده تعلق نخواهد گرفت.
در همین راستا اما با توجه به شرایط مناطق سیل زده کشور، آزمونهای علوم پزشکی کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و زبان انگلیسی نیز با تأخیر برگزار خواهد شد.
به نقل از وزارت بهداشت، در اولین نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت در سال ۹۸ ضمن بررسی گزارش عملکرد سال ۹۷ و برنامههای سال ۹۸ این معاونت، مقرر شد تا با توجه به شرایط مناطق سیل زده کشور، آزمونهای علوم پزشکی با تأخیر برگزار شود.
بر این اساس آزمون دکترای تخصصی(PhD) در تاریخ ۳۰ و ۳۱ خرداد ۹۸ و آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ ۲۷ و ۲۸ تیر ۹۸ و آزمون زبان MHLE در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد گردید.
http://kayhan.ir/fa/news/158191
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 واکنش یک کاربر فرانسوی به آتش سوزی کلیسای نوتردام پاریس
از دیدن آنچه برای کلیسای نوتردام اتفاق افتاد متاسفم.
اینجا یکی دیگر از گنجینه های جهانی ثبت شده در یونسکو است که اخیرا تخریب شد. نامش صنعاست و در یمن قرار دارد.
هیچ ابراز احساسات بین المللی [درباره آن] وجود ندارد.
مکرون هیچ تماسی برای مشارکت در بازسازی آن نگرفته.
سلاح های فرانسه برای تخریب آن استفاده می شود.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹چهارشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#عناوين
📆 روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۸
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
تولید چگونه رونق میگیرد؟ دستاندازها و راهکارها
http://kayhan.ir/fa/news/158251
▫بازی «اسم-فامیل» شورای شهر به جای حل مشکلات تهران
http://kayhan.ir/fa/news/158256
▫پس از دیدار با بشار اسد در دمشق
ظریف: همیشه در کنار مردم سوریه هستیم
http://kayhan.ir/fa/news/158276
▫کلیسای تاریخی «نوتردام» پاریس آتش گرفت کسی عقدهگشایی سیاسی نکرد!
http://kayhan.ir/fa/news/158228
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹گام دوم به پرچمداری حضرت علی اکبر(ع)
http://kayhan.ir/fa/news/158288
📌 #خبر_ویژه
🔹دود سوختگی ترامپ از دودکش اینستاگرام بالا زد
▫شما که به خدا پناه برده بودید از بستن دهان منتقدان؟!
▫سهمخواهی وزارتخانهها از اعتبارات مربوط به سیل ممنوع!
▫نقش دوعضو فراکسیون امید در ساخت و سازهای غیرمجاز شمیران؟
http://kayhan.ir/fa/news/158289
📎🔹️روحانی از عدم پرداخت مطالبات سیل ۹۵ خوزستان بیاطلاع بود
چه کسانی و با چه انگیزهای اخبار را به اطلاع رئیسجمهور نمیرسانند؟
http://kayhan.ir/fa/news/158285
▫گمرک اعلام کرد
واردات ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار رژ لب طی ۱۱ ماه گذشته
http://kayhan.ir/fa/news/158250
▫تصویب حق مسکن ۱۰۰ هزار تومانی کارگران در کمیسیون اقتصادی دولت
http://kayhan.ir/fa/news/158252
▫رویای خام و ۴۰ ساله آمریکا
پمپئو : دنبال تغییر ماهیت اصلی جمهوری اسلامی هستیم
http://kayhan.ir/fa/news/158257
🌍 #بین_الملل
🔹بیعرضگی نیروهای ائتلاف سعودی در جنگ یمن به روایت «اینترسپت»
http://kayhan.ir/fa/news/158225
▫آل خلیفه تابعیت ۱۳۸ شیعه بحرینی را به بهانه ارتباط با حزبالله لغو کرد
http://kayhan.ir/fa/news/158231
▫فرجام افتادن به دامن غرب و سعودی
زمزمه تحویل «عمر البشیر» به دادگاه بینالمللی لاهه برای محاکمه بالا گرفت
http://kayhan.ir/fa/news/158227
▫طرح آمریکا علیه مادورو منتشر شد
سیانان: هیچ سرباز آمریکایی وارد ونزوئلا نخواهد شد
http://kayhan.ir/fa/news/158222
▫جزئیات تازه از مکالمه تلفنی ترامپ با کارتر کنگره نیز نگران رشد اقتصادی چین است
http://kayhan.ir/fa/news/158223
▫عقبنشینی رژیم صهیونیستی در برابر اعتصاب غذای اسرای فلسطینی
http://kayhan.ir/fa/news/158229
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
تولید چگونه رونق میگیرد؟ دستاندازها و راهکارها
http://kayhan.ir/fa/news/158251
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹گام دوم به پرچمداری حضرت علی اکبر(ع)
#سید_ابوالحسن_موسوی_طباطبایی
🔸مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به مدیریتهایی اشاره داشتند که در طول چهل سال انقلاب، «بیتوجه به شعارهای انقلاب و غافل از جریان انقلابی»، «گاه رویگردان از ارزشهای دینی» و «غافل از ظرفیتهای کمنظیر طبیعی و انسانی» بودهاند.
این رویکرد که به تعبیر معظمله خسارتبار هم بوده است علاوه بر ایجاد مانع در تحقق آرمانهای انقلاب، باعث به وجود آمدن جریانی خاص در سطح کلان شد که از جایگاه طلبکارانه به ملت و کشور مینگریست و ایام مدیریت را نه فرصتی درخشان برای خدمت بلکه افتخار و منتی بر ملت میدانست. این نگاه خطرناک به جایی رسید که درصدی از خطا و به تبع آن بهرهبرداریهایی از رانت را طبیعی و حق مدیران میدانست!
در طول سالیان پس از انقلاب، مدیریت لیبرالی نگاه خویش را همواره به کارهایی دوخته که انجام داده است و نه انبوه کارهای مغفول و بر زمین مانده. مدیرانِ اینچنینی اگر کلنگی بر زمین زدند یا پروژهای را افتتاح کردند، معمولا با حواشی و هزینههای زیاد و تشریفات فراوان بوده که همه بر گُرده بیتالمال تحمیل شده است.
چرخه بسته مدیران لیبرال پس از گذشت چهار دهه، نه تنها کارنامه درخشانی نداشته که از خامه مقام معظم رهبری به عنوان چالش درونی نظام تراوش نموده: «چالش درونی عبارت است از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریتی» ایشان مهمترین این عیوب را اینچنین برمیشمرند: «وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطه وظایف دولت نیست، نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیت داخلی، استفاده اندک از ظرفیت نیروی انسانی کشور، بودجهبندی معیوب و نامتوازن، عدم ثبات سیاستهای اجرایی اقتصاد، عدم رعایت اولویتها و وجود هزینههای زاید و حتی مسرفانه.» این عیوب که پارهای از آن، روشهای مدیریت لیبرالی و برخی هم معلول این شیوه هستند، نتیجهای جز «مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها، فقر درآمدی در طبقه ضعیف و امثال آن نداشته است.» موضوعی که رهبری به آن اذعان فرمودهاند.
مدیریت لیبرالی با تفکر خاص خود، سعی میکند دوراندیش و پر وسواس امور را در سطح کلان هدایت کند. احتیاط بیش از حد که منجر به خوف و واهمه در تصمیمگیری میشود باعث میگردد که در اِعمال تصمیمات، منفعل و پرحاشیه باشد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158288
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹دود سوختگی ترامپ از دودکش اینستاگرام بالا زد
🔸شبکه اینستاگرام همسو با سیاستهای خصمانه هیئت حاکم آمریکا، صفحات منسوب به برخی شخصیتهای حزباللهی و فرماندهان سپاه پاسداران را بست.
▫صفحات اینستاگرام منسوب به سرلشگر قاسم سلیمانی، سرلشگر باقری، سردار جعفری، سردار پاکپور، سردار کمالی، محمدباقر قالیباف و عزت الله ضرغامی دیروز بهطور همزمان از دسترس خارج و مسدود شد.
صفحه اینستاگرام منسوب به سرلشگر قاسم سلیمانی برای چندمینبار از دسترس خارج شد. از آنجا که برخی صفحات منسوب به او پیشتر نیز بهطور موقت مسدود شده بود، تصور نمیشد اتفاق دیروز، موضوع جدید باشد اما تنها ساعاتی بعد، صفحات اینستاگرامی شمار دیگری از مقامهای نظامی کشور مسدود شد.
صفحه اینستاگرامی سرلشگر عزیز جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران و سرتیپ محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه نیز مسدود شدهاند.
وزارت خارجه آمریکا اخیراً نام سپاه پاسداران را در این فهرست تروریستی خود قرار داد.
یادآور میشود فقط صفحات منسوب به سردار حاج قاسم سلیمانی بالغ بر یکمیلیون بازدیدکننده و دنبالکننده داشت.
سردار سلیمانی از سال ۲۰۰۷ میلادی در فهرستهای تحریمی آمریکا قرار دارد اما او اکنون باوجود همین تحریمها، محبوبیتی منطقهای و آوازهای جهانی یافته است تا آنجا که نشریه آمریکایی نیوزویک، سال گذشته در صفحه اول خود با انتشار عکس این سردار شجاع ایرانی نوشت او ابتدا داعش را خُرد و نابود کرد و حالا با آمریکا میجنگد. روزنامه گاردین هم چندسال پیش از هراس ژنرالهای آمریکایی از قاسم سلیمانی و نفوذ او در عراق به هنگام اشغالگری آمریکا خبر داده بودند.
▪️با این اوصاف باید از هیئت حاکمه صهیونیسم مسیحی در فضاهایی مانند اینستاگرام پرسید آیا با حذف صفحات منسوب به سرداران سپاه پاسداران، میتوانید نفوذ ایران و سپاه قدس در عراق و سوریه و لبنان و... را هم حذف کنید؟! یا کاری کنید که نوبت بعد، ترامپ دزدکی و با هواپیمای چراغ خاموش به عراق سفر نکند؟! و یا اینکه اندکی از ۷ هزار میلیارد دلار هزینه و خسارت شما در منطقه جبران میشود؟
این نکته نیز گفتنی است که اغلب شبکههای اجتماعی منسوب به آمریکا و غرب با وجود ژست آزادی و تحمل، بارها به رفتار ایدئولوژیک و تعصبآمیز و خصمانه مبادرت کردهاند که هویت واقعی این شبکههای کاملاً دارای نقاب اجتماعی را نشان میدهد و ضرورت تحمل راهاندازی شبکههای امن ملی را مجدداً گوشزد میکند.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158289
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper