🖌#یادداشت_روز
🔹آیا روند کاهشی قیمتها دائمی است؟
#جعفر_بلوری
چرا قیمت دلار ریخت؟ چرا قیمتها در حوزههای مهمی مثل مسکن و خودرو و سکه و طلا کاهشی شدند؟ آیا این روند موقتی است یا تا تخلیه کامل «حباب قیمتها»، ادامه خواهد یافت؟ شاید این 3 سؤال، جزو مهمترین سؤالاتی باشد که این روزها در اذهان همه ما شکل گرفته است. اینجا قصد تحلیل صرفا «اقتصادی» این تحولات را نداریم. به عبارتی میخواهیم آن دلایل غیراقتصادی را هم که در بروز این تحولات مثبت اقتصادی نقش داشتهاند، بررسی کنیم.
برای شروع میخواهیم از نظریات ریچارد تیلور، استاد علوم رفتاری و اقتصاد و برنده جایزه نوبل اقتصادی 2017 کمک بگیریم. او در کتاب تلنگر (سقلمه) میگوید، برخی معضلات (چه اقتصادی و چه غیر اقتصادی) هر چقدر هم که بزرگ و پیچیده باشند، راهحلهای سادهای دارند. فقط یک «تلنگر» حساب شده لازم است. حساب شده به این معنی که کافی است «زاویه» و «اندازه» آن تلنگر را پیدا کرد و در «زمان مناسب» نواخت. تیلر فردی را که این زاویه، اندازه و زمان مناسب را پیدا میکند و تلنگر را میزند، «معمار انتخاب»
(Choice Architect) مینامد. این تلنگر یکجا میتواند به شکل یک «تماس تلفنی به موقع و بجا» زده شود و تا به سرازیر شدن واکسن کرونا به کشور و ریشهکن شدن این ویروس منحوس در ایران کمک کند [در حالی که عدهای معتقد بودند که «واکسن کرونا سوهان قم نیست که فراوان باشد» یا «اگر میخواهید واکسن به ایران وارد شود باید مسئله FATF حل شود»] و یک جا هم این تلنگر میتواند به شکل «ناامیدی از غرب و چرخش به سمت سایر کشورهای دنیا» زده شود و نتیجهاش بشود، عضویت در اجلاس شانگهای و خیز برای پیوستن به گروه بریکس و آشتی با طیفی از کشورهای همسایه که در دولت قبل، تبدیل به دشمن خونی کشورمان شده بودند! باور این که در دنیا 195 کشور وجود دارد و آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان فقط 4 کشور هستند، همان تلنگر حساب شده و دقیقی بود که دولت آقای رئیسی در همان چند ماه اول دوران ریاست جمهوریاش به خوبی زد و نتیجهاش را هم گرفت.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266873
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
حشمتاله فلاحتپیشه در گفتوگو با روزنامه هممیهن در ارزیابی بیانات اخیر رهبر انقلاب اظهار داشت: در این سخنان قابلیتها مشخص شده است. این قابلیتها نه براساس برجام بلکه براساس شرایط کنونی تعریف شـده است. طبق سند چشمانداز ۲۰ ساله و سند برنامه توسعه و سیاستهای کلی ابلاغی، ایران در افق ۱۴۰۴ باید به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای برسد و نیروگاههای خود را در این قالب شکل دهد. البته زیرساخت هستهای موجود را باید در حوزههای مختلف فناوری و صنعت به کار بگیرد.»
نماینده سابق مجلس اضافه کرد: «صدها حوزه و رشـته علمی، فناوری و صنعتی با فناوری هستهای به مرحله تکنولوژی برتر میرسند. یعنی ایران تا به حال هزینه تحریم را پرداخته است و به طور طبیعی حاضر نیست آنچه تا امروز به آن رسیده است را واگذار کنـد.» وی با بیان اینکه تاریخ برجام سپری شده است، گفت: «اگر برجام تا یک سال و نیم پیش هم احیا میشد باز هم ثمرات آن به ایران میرسید، اما امروز احیای برجام سودی ندارد. زیرا ایران هزینههای زیادی در این رابطه داده است. از لحاظ دیپلماسی معنای این موضوع آن است که ایران و آمریکا باید به سمت نوعی توافق نانوشته حرکت کنند. توافق نانوشتهای که طبق آن طرفین نسـبت بـه رفتارهای یکدیگر باید نوعی اغماض داشته باشند. یعنی آمریکا عملا چشم خود را بـه روی برخی منافذ صادرات انرژی و نفت ایران و بازگرداندن منابع مسدود شده ایران ببندد و در مقابل نیز ایران غنیسازی هستهای خود را در سطح ۶۰ درصد حفظ کند.» ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266874
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹شرق: گره زدن اقتصاد به تحریم دروغ بزرگی بود
روزنامه شرق با پس گرفتن و ابطال ادعای همیشگی محافل غربگرا تأکید کرد: تحریم و رابطه با آمریکا، عامل تعیین کننده در پسرفت و پیشرفت اقتصادی نیست و اقتصاد کشور در چند سال اخیر با وجود تحریمها، توقف برجام و عدم رابطه با برجام روند رو به رشدی را طی کرده است.
شرق در پژوهشی به قلم سعید لیلاز عضو مرکزیت حزب کارگزاران نوشت: این پژوهش با هدف یافتن پاسخ برای پرسشهایی بسیار رایج در فضای سیاسی-اجتماعی ماهها و سالهای اخیر ایران صورت میگیرد: آیا اقتصاد ایران در حال پسرفتن است؟ آیا در مقیاس با دیگر کشورها بهویژه همسایگان یا رقیبان عقبافتاده است؟ اگر نه، به چه دلیل؟ و اگر آری، چرا؟ آیا با برقراری رابطه با بزرگترین قدرت جهان یعنی ایالات متحده آمریکا -حتی با فرض پذیرش این رابطه از سوی طرف مقابل- مسائل اقتصادی ریز و درشت ایران حل خواهد شد یا دستکم بهبود خواهد یافت؟ بهویژه پس از موج دوم تحریمها در دوران ریاستجمهوری دونالد ترامپ بر ایالات متحده آمریکا، تلاش برای رفع تحریمها و انجام یک مصالحه با ایالات متحده، عملا معنایی جز دستشستن از برنامه هستهای ایران و کوتاهآمدن آن از موضع یک قدرت منطقهای مستقل در جنگل خاورمیانه ندارد.
برای فهم بهتر ریشه سقوط رشد اقتصادی ایران در دهه دوم دوره
2000 ـ2021 در مقایسه با دهه نخست این دوره به یکپنجم، در این گزارش دوره 11ساله 2010 تا 2021 میلادی را به دو بخش پنج و شش ساله تقسیم کردم. مبنای این تقسیمبندی تحولات نرخ رشد اقتصادی ایران در آن است که در پنج سال نخست و از 2011 تا 2015 بیوقفه منفی است و با نرخ سالانه منفی 2.4 درصد و سقوط جمعا 22درصدی، شاید بدترین پنج سال عملکرد پیدرپی تاریخ اقتصاد ایران را حتی در مقایسه با دوران جنگ تحمیلی رقم میزند. برعکس در شش سال بعدی و تاکنون، بیوقفه به رشد مناسب در حد متوسط عملکرد جهانی افتاده و سالانه 2.6 درصد بهطور متوسط بزرگتر میشود. صرف نظر از این آمار شگفتانگیز بانک جهانی، اطلاعات و آمار منتشرشده از سوی مراکز رسمی جمهوری اسلامی ایران مانند بانک مرکزی نیز نشان میدهد که اقتصاد ایران از زمستان سال 1398 و ـلطفا توجه کنیدـ به «قیمت ثابت» و نه «جاری» مدنظر بانک جهانی، بیوقفه و تاکنون در منطقه رشد قرار دارد و از نیمه سال 1400 خورشیدی به بعد، رکورد تاریخی حجم تولید ناخالص داخلی به قیمت ثابت در سال 1396 را پشت سر گذاشته است. مطابق آمار بانک مرکزی، رشد اقتصادی دو سال 1399 و 1400، کاهش حجم اقتصاد ایران در دو سال قبل را پشت سر گذاشت و حجم اقتصاد ایران در سال 1400 معادل 3.2 درصد بزرگتر از بالاترین عملکرد ماقبل آن، یعنی سال 1396 خورشیدی بود. به این ترتیب، گزارش بانک مرکزی از عملکرد اقتصاد ایران، «کموبیش» با آمار بانک جهانی همخوانی نشان میدهد.
شرق میافزاید: در این فرازوفرودهای درخور توجه در یک دوره 21ساله، فقط ایران تحریمزده نیست، بلکه کشورهایی با مسائل و منافع و روابط خارجی کاملا متفاوت با ایران مانند ترکیه، مالزی، مصر، روسیه (قبل از حمله به اوکراین)، آرژانتین، افغانستان، اسرائیل، مراکش و بسیاری دیگر از کشورها نیز با مسئله نوسانات شدید یا نسبتا شدید در رشد اقتصادی خود، بدون کمترین درگیری با مسئله تحریم، روبهرو بودهاند. آنها که سالها هرگونه بهبود بنیادین در اوضاع اقتصادی و معیشتی کشور و مردم را یا به تنهایی یا اساسا یا عمدتا در گرو حل مسئله هستهای ایران، رفع تحریمها و برقراری روابط خارجی با قدرتهای بزرگ و مشخصا ایالات متحده آمریکا دانستهاند، در همه این سالها و به مدد شواهد متقن، بر سر قبری گریستهاند که مردهای در آن دفن نشده است. من نمیگویم تحریم اهمیت ندارد یا حتی کماهمیت است؛ اما اهمیت آن تعیینکننده نیست و رفع آن هم چنانکه یک بار شوک منفی به اقتصاد ملی وارد میآورد، فقط یک بار تحرک بیرونی چشمگیر -مانند تجربه برجام- میآفریند.
بهعلاوه، به نظر میرسد بر پایه همین شواهد، درجه مقاومت اقتصاد ایران در برابر تحریمها به طرزی روشن در حال افزایش است و به موازات کاهش اجباری یا اختیاری سهم نفت در تولید ملی ایران، آسیبپذیری اقتصاد ایران نیز بهشدت در برابر تحریمها کاهش یافته است.
لیلاز ادعای تعیینکننده بودن تحریمها را تکرار یک اشتباه علمی و یک دروغ سیاسی بزرگ عنوان کرد و تأکید کرد که مخالفان جمهوری اسلامی، دنبال مصالحه یکجانبه و از سر وادادگی با آمریکا هستند.
برجام برای ایران تمام شده است
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و از حامیان برجام تصریح کرد برجام به پایان رسیده است و پیشرفتهایی که بر مبنای برنامه هستهای مد نظر دارد، با برجام عملی نمیشود.
🔹گسترش تبادلات اقتصادی با آمریکای لاتین در حوزههای صنعتی،کشاورزی و انرژی
https://kayhan.ir/fa/news/266849
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نا آشنایی با سلاحهای اهدایی غرب چالش بزرگ اوکراینیها در میادین جنگ
https://kayhan.ir/fa/news/266832
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹تشکر رئیس قوه قضائیه از دولت برای اصلاح برخیاشکالات ورود و خروج کالا به بنادر
https://kayhan.ir/fa/news/266856
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹چی نوشتی؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹حقوق پاکبانان شهرداری تهران ۴۰ درصد افزایش یافت
شهردار تهران به وعدهای که در ضیافت افطاری با پاکبانان شهر تهران در اواخر فروردین داده بود، عمل کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گفت: با دستور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حقوق پاکبانان زحمتکش شهر تهران به میزان قابل توجهی افزایش یافت و این مبلغ در حقوق خرداد این عزیزان اعمال خواهدشد.
رضا شرفی افزود: در برج میلاد میزبان تعدادی از پاکبانان عزیز و خانوادههای محترمشان بودیم که در این ضیافت افطاری شهردار تهران برای حمایت از این قشر زحمتکش وعده افزایش حقوق و رسیدگی مناسب به شرایط معیشتی این عزیزان را داد که با اهتمام و حساسیت این مهم به سرانجام رسید.
وی ادامه داد: از این ماه حقوق پاکبانان شهرداری تهران با درج معوقات از ابتدای امسال، ۴۰ درصد افزایش مییابد و در فیش حقوقی آنها در خرداد محاسبه و به حسابشان واریز خواهدشد.
شرفی این را هم گفت که سایر موضوعات اثرگذار در بهبود شرایط معیشتی پاکبانهای عزیز از جمله مسائل درمانی را نیز با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266805
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹رواج مصرف مواد مخدر و ضعف نظامی، چالشهای مهم امروز ارتش رژیم صهیونیستی
استفاده از مواد مخدر در ميان نظاميان صهيونيستي روند پرشتابي گرفته است. موضوعي كه بيش از هرچيز بخشي از بحران روحي و رواني در ميان نظاميان را نشان ميدهد.
يكي از مهمترين چالشهاي دروني ارتش رژيم صهيونيستي، مشكلات و ضعفهايي است كه به مسائل لجستيكي و يا تجهيزات نظامي و فني مربوط نيست، بلكه اين مشكلات بهصورت ساختاري در ميان نيروي انساني ارتش رژيم صهيونيستي وجود دارد. طي چند ماه گذشته نيز گزارشهاي متعددي از رواج افسردگي و خودكشي در ميان نظاميان صهيونيستي منتشر شده است و دو هفته پيش خودکشی دو تن از نظامیان رژیم صهیونیستی به نگراني بسيار زياد رئیس ستاد ارتش این رژیم منجر شد، تا آنجا كه او خواستار جلوگیری از تكرار اين خودكشيها شد. حتي آمار خودكشيها در ميان نظاميان آنقدر زياد شده است كه آنگونه كه شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داده، رئیس ستاد ارتش دستور داده است تا طرحی برای پایان دادن به پدیده خودکشی نظاميان تدوین شود. روز دوشنبه نيز، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از یک مسئول برجسته در ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که استفاده از مواد مخدر در میان نظامیان صهیونیست گسترش پیدا کرده است. گسترش استفاده از مواد مخدر در ميان نظاميان صهيونيستي بارزترين نشانه رواج بيماريهاي مرتبط با مسائل روحي و رواني در ميان نظاميان است و به نظر ميرسد كه با گسترش بحرانهاي روحي و رواني در ميان نظاميان، سربازان ارتش اسرائيل اكنون به مواد افيوني پناه بردهاند.
روند تصاعدي اعتياد به مواد مخدر در ارتش
استفاده از مواد افيوني و مخدر در ميان نظاميان صهيونيستي تازگي ندارد و اين نظاميان سالهاست با مواد مخدر آشنا هستند. مقالهاي در سايت كتابخانه ملي پزشكي آمريكا موجود است كه تاريخ انتشار آن به سال 1993 بازميگردد و در آن گفته شده حداقل 6.1 درصد از سربازان ارتش رژيم صهيونيستي مصرف برخی از مواد مخدر را گزارش دادهاند. براساس اين گزارش تحقيقي، همچنين مصرف الکل در ميان نظاميان حدود 70 درصد است كه آمار بسيار بالايي است. گزارش ديگري كه در سال 2012 توسط يك موسسه انگليسي انجام شد، آمار استفاده از مواد مخدر در ميان نظاميان صهيونيستي...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266827
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹هیچگونه توافق موقتی در دستور کار نیست
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: دولت سیزدهم هم در ارتباط با برجام از ابتدا سیاست اصولی و واضحی را بیان کرده و آن اینکه برجام همه موضوع سیاست خارجی ما نیست بلکه یکی از موضوعات مرتبط با سیاست خارجی است و در ارتباط با توافق اعلام شده که هرگونه توافقی علاوهبر منویات محکم و منطقی رهبر انقلاب و همچنین منافع ملی و قانون اقدام راهبردی مجلس به منظور تأمین منافع حداکثری کشور و عدم عدول از خطوط قرمز مورد توجه تیم مذاکرهکننده است.
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری که صبح دیروز برگزار شد، در پاسخ به این سؤال که تبادل پیامها و مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا آیا برای بازگشت به برجام است یا در چارچوب دیگری است، اظهار داشت: پاسخ ما به این سؤال سخت نیست و در ارتباط با موضوع برجام دیدگاههای اصولی و روشنشدهای داریم.
وی گفت: ایران هیچگاه فرآیندهای دیپلماتیک را متوقف نکرده است. معیار و ملاک ما عملکرد طرفهای مقابل ما بوده نه اظهارات رسانهای که بیان میشود.
سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: دولت سیزدهم هم در ارتباط با برجام از ابتدا سیاست اصولی و واضحی را بیان کرده و آن اینکه برجام همه موضوع سیاست خارجی ما نیست بلکه یکی از موضوعات مرتبط با سیاست خارجی است و در ارتباط با توافق اعلام شده که هرگونه توافقی علاوهبر منویات محکم و منطقی رهبر انقلاب و همچنین منافع ملی و قانون اقدام راهبردی مجلس به منظور تأمین منافع حداکثری کشور و عدم عدول از خطوط قرمز مورد توجه تیم مذاکرهکننده است.
کنعانی در مورد آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران در دیگر کشورها، نیز گفت: پیگیری دریافت این داراییها به عنوان یکی از موضوعات مهم با استفاده از ظرفیتهای دیپلماتیک ادامه دارد. برای تأثیرگذاری بر موضع غیرقانونی آمریکا از طریق واسطهها گفتوگوهایی را ادامه میدهیم لذا گامهای مؤثری در این باره برداشته شده است.
توسعه روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویتهای ماست
وی در مورد روابط ایران و مصر، تصریح کرد: موضع صریح دولت و دستگاه دیپلماسی قبلاً اعلام شده و رهبری در دیدار با سلطان عمان دیدگاه خود را مطرح کردند. توسعه روابط با کشورهای اسلامی در منطقه جزو اولویتهای ماست. در رابطه با مصر هم در صورت تمایل دولت مصر برای از سرگیری روابط با ایران ما نیز استقبال خواهیم کرد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266870
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹شهادت رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان زرنديه
سرگرد رسول مهدویپور، رئیسپلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان زرندیه پس از چند روز قرار داشتن در وضعیت کما به شهادت رسید.
به گزارش پایگاه خبری شهدای فراجا، سرگرد رسول مهدویپور، رئیسپلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان زرندیه، یکشنبه شب در بیمارستان ولیعصر فراجا به شهادت رسید.
شهید مهدویپور چندی پیش در جریان عملیات تعقیب و مراقبت متهمین خودروهای شوتی در اتوبان ساوه به تهران در برخورد عمدی یکی از خودروهای شوتی به شدت مجروح و برای رسیدگی و مداوا به بیمارستان ولیعصر منتقل شد و چند روز در حالت کما ماند و شامگاه یکشنبه به جمع شهدا پیوست.
آیین تشییع شهید رسول مهدویپور سهشنبه ساعت ۹ صبح از ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان زرندیه تا میدان امام حسین(ع) برگزار خواهد شد و برای خاکسپاری به زادگاهش، استان لرستان اعزام میشود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266870
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹سخنی برادرانه با وزیر محترم آموزش و پرورش
حجتالاسلام والمسلمین علی سعیدی شاهرودی
بالاخره نظام آموزش و پرورش هم از وزیر برخوردار شد و وزیر جدید با رأی نمایندگان مجلس به سکان وزارتخانه دست یافت و اکنون که همه نگاهها به نوع ورود وزیر جدید به مسائل تحوّلی راهبردی در جهت قراردادن وزارتخانه در ریل اصلی خود دوخته شده است، مناسب دیده شده به نکاتی به عنوان کمک به وزیر محترم اشاره شود.
در علوم طبیعی همچون فیزیک، شیمی و دیگر رشتههای آن، رابطه مستقیمی بین مرحله سختافزار و نرمافزار وجود دارد یعنی برای ساخت یک اتومبیل دو مرحله وجود دارد: نخست محاسبات و مختصات اتومبیل موردنظر و محاسبه خصوصیات و ویژگیها میباشد که مرحله نرمافزاری است. پس از بررسی و محاسبات همهجانبه، مرحله تبدیل نرمافزار به سختافزار یعنی ساخت قطعات و چیدمان آنها براساس محاسبات پیشبینی شده میباشد. حال اگر در مرحله مطالعات و محاسبات، نقیصهای وجود داشته باشد و یا مرحله نرمافزار دارای محاسبه دقیق باشد اما در سختافزار دقت لازم به عمل نیاید، محصول مطلوبیت لازم را نداشته و قابل بهرهبرداری نخواهد بود. با استفاده از روشهای علوم تجربی، در علوم انسانی هم میتوان گفت رابطه مذکور در علوم انسانی هم قابل تسرّی است. برای نمونه میتوان به نظام آموزش و پرورشاشاره نمود که در مرحله اوّل همان مرحله نرمافزاری یعنی محاسبات دقیق پیرامون رسالت، اهداف، جهتگیریها، روشها و شیوهها و... میباشدکه پس از تکمیل محاسبات همهجانبه نسبت به سختافزار یعنی تبدیل نرمافزار به ساختار و سازمان مناسب در جهت تحقق اهداف مورد نظر میباشد. در این بخش هم اگر محاسبات دقیق، جامع وکامل نباشد قهراً ساختار و سازمان هم ناقص طراحی خواهد شد و یا اگر محاسبات هم کامل شد در مرحله سختافزار دقت لازم به عمل نیاید، اهداف مورد نظر تأمین نخواهد گردید.
حال سؤال این است که در طراحی نظام آموزش و پرورش آیا مرحله نرمافزاری یعنی محاسبات همهجانبه پیرامون رسالت، اهداف، راهبردها، روشها و شیوهها، به طور کامل محاسبه شده و اگر محاسبات به طور دقیق به عمل آمده آیا ساختار و سازمان و الزامات مربوطه براساس محاسبات، مورد توجه قرار گرفته یا نه؟ آیا در نظام آموزش و پرورش رسالت اهداف کاملاً تبیین شده و آیا اهداف آموزش و پرورش مشخص است تربیت محور است یا دانش محور، متن محور است یا معلّم محور، استعداد محور است یا حافظه محور، نخبه محور است یا مدرک و رتبه محور میباشد؟ خروجی نظام آموزش و پرورش و واقعیات فراروی همگان، مبیّن این واقعیت است که در مرحله نرمافزاری و تعیین رسالت اهداف، مقاصد، منظورها، سیاستها و راهبردها، به طور کلی محاسبات کامل نبوده و یا مرحله نرمافزاری کامل بوده، اما در مرحله سختافزاری یعنی تبدیل نرمافزار به سختافزار و تجسم و تبلور رسالت اهداف و مقاصد در قالب ساختار و سازمان و تشکیلات با نقیصه و مشکل مواجه شده و در تبیین شاکله، دقت لازم به عمل نیامده و یا در اجرا و پیاده کردن اهداف و اجرا مقاصد با مشکل مواجه گردیده است؟ اینکه وزیر پیشنهادی ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266797/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper