گزارش خواندنی فارنافرز
🔰 حزبالله جنبشی ریشهدار که با ترور رهبرانش قدرتمندتر میشود
🔸مجله «فارن افرز» که از سوی شورای روابط خارجی آمریکا منتشر میشود، به بررسی میزان تأثیر ترور رهبران حزبالله توسط رژیم صهیونیستی بر قدرت این حزب پرداخته و نوشته است که «حزبالله جنبشی ریشهدار است که با ترور رهبرانش قدرتمندتر نیز میشود.»
🔸 افرز درخصوص میزان تأثیر ترور رهبران حزبالله بر قدرت این تشکیلات نوشته است: «در پیش گرفتن این سیاست باعث افزایش نفوذ حزبالله در طولانیمدت میشود چرا که بررسی تاریخ لبنان بیانگر آن است که اشغال این کشور توسط اسرائیل باعث تقویت گروههای ضد تلآویو و در رأس آنها حزبالله شده است.»
🔸آنطور که مهر از این مجله نقل قول کرده است، بررسی تاریخ حزبالله نیز نشان میدهد که هر زمان رهبران این حزب توسط رژیم اسرائیل ترور شدهاند، قدرت حزبالله و شدت حملات آن افزایش پیدا کرده است؛ «همانطور که بعد از ترور «عباس الموسوی، دبیرکل اسبق حزبالله، شاهد هدف قرار گرفتن مواضع اسرائیل برای نخستینبار بودیم.»
#تیتر_یک
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001G0Q
@Kayhan_online
🔰 عکس یادگاری با تجزیهطلبان حیرتانگیز و نگرانکننده است
🔸کارشناس اقتصادی حامی پزشکیان، از دیدار وی با عناصر تجزیهطلب و ایرانستیز انتقاد کرد و نوشت که این کار نفاق است و نه وفاق.
🔸دکتر موسی غنینژاد در یادداشتی که به عنوان سرمقاله روزنامه دنیای اقتصاد منتشر شده، نوشت: از شعارهای رئیس محترم دولت در جریان مبارزات انتخاباتی وفاق ملی بود. این شعار به دل خیلی از رایدهندگان نشست؛
🔻چون در توضیح آن میگفتند ما با کسی دعوا نداریم و باید اختلافنظرها را با تدبیر و گفتوگوی دوستانه حل کنیم؛ اما نمیتوان انکار کرد که از همان ابتدا ابهامی در مفهوم وفاق ملی وجود داشت که شاید آن زمان که برخی از کاندیداهای ریاستجمهوری اغلب با ادبیاتی خشن و ستیزهجویانه سخن میگفتند چندان مورد توجه قرار نمیگرفت.
🔻 تصور عمومی بر این بود که منظور از وفاق صرفا پرهیز از گفتار و رفتار ستیزهجویانه و خشن در مقابل مخالفان سیاسی است. پس از پیروزی جناب دکتر پزشکیان در انتخابات، هنگام انتخاب اعضای هیئت دولت ابقای برخی مقامات دولت پیشین در مسئولیتهای خود به وفاق ملی تعبیر شد؛ یعنی پذیرفتن مخالفان سیاسی در کنار خود.
🔻اما آنچه در این میان حیرتانگیز و تاسفبار است شائبه همسخنی و همدلی رئیسجمهور محترم با کسانی است که رسما و علنا مُبلغ ایرانستیزی و تحقیر فرهنگ ایرانی و زبان فارسی هستند. عکس یادگاری رئیسجمهور با اینگونه افراد پس از برگزاری جلسه مشترک با آنها حیرتانگیز و نگرانکننده بود. آیا این رفتار را هم میتوان مصداقی از مفهوم وفاق ملی دانست؟
🔸امیدواریم رئیسجمهور محترم و مسئولان دفتر ایشان توضیح قانعکنندهای درباره ملاقات ایشان با برخی عناصر مسئلهدار معروف به ایرانستیزی بدهند و نگرانی افکار عمومی ملت بزرگ ایران را برطرف سازند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G0d
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش ها و کاهش آلودگی هوا در راه است
🔸دمای هوای تهران امروز به ۱۵ درجه خواهد رسید و دمای فعلی تهران در حال حاضر ۸ درجه بالای صفر است.
🔸امروز در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی غلظت آلایندههای جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت پیشبینی میشود.
🔸همچنین در شمال استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و برخی مناطق گیلان و مازندران بارش پراکنده رخ خواهد داد.
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 اصابت منوّر به حیاط خانۀ نتانیاهو 🔸رسانههای عبری از اصابت ۲ منور به سمت خانه نتانیاهو در شهر قی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویر اصابت منور به خانه نتانیاهو
🔸اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونی اصابت منور به نزدیک خانه نتانیاهو در قیساریه را حادثه ای بسیار خطرناک توصیف کرد؛ سه نفر به اتهام پرتاب منور بازداشت شدند.
🔸پایگاه خبری صهیونیستی والا گزارش داد: اصابت دو منور به حیاط خانه نتانیاهو شکست امنیتی دیگری در زمینه محافظت از او محسوب میشود.
@Kayhan_online
ترامپ معتقد بود در این توافق - که درواقع خسارت محض برای جمهوری اسلامی بود - فقط به یک جنبه تهدید ایران که همانا هستهای است، پاسخ داده شده است و بقیه تهدیدات ایران بهویژه منطقهای و موشکی که اساسیتر از هستهای است، نادیده گرفته شده است. اساسا علت اینکه ترامپ بعد از ورود به کاخ سفید در ۲۰۱۶ بلافاصله از برجام خارج نشد و دو سال بعد از برجام خارج شد، به خاطر فرصت برای طراحی یک راهبرد جامع و کلان بود. این بود که استراتژی «فشار کوتاهمدت خردکننده مادون جنگ با هدف ایجاد تهدید موجودیتی ایران» را طراحی، اعلام و اجرا کرد. آنچه دولت اول ترامپ انجام داد فشار کوتاهمدتی بود که جنگی از درون آن بیرون نیاید چرا که جمهوریخواهان جنگطلب همچون دموکراتهای مثلا خواهان مذاکره و صلح، به این جمعبندی رسیده بودند که دیگر با ایران هستهای و موشکی توان ورود به جنگ را ندارند و فقط باید بهگونهای رفتار کنند که مسئولان ایرانی گزینه «تهدید معتبر نظامی» را جدی بگیرند. گزینهای که قرار نیست جنگی در آن رخ دهد بلکه ترس از جنگ، زمینه هر نوع امتیازی را اعم از تعطیلی فعالیتهای موشکی و بیتفاوتی در مناقشات منطقهای در کنار توافق هستهای یکطرفه را برای آنها به ارمغان بیاورد. این بود که میبینیم «محمدجواد ظریف» رئیس دستگاه دیپلماسی دولت روحانی در دانشگاه تهران به صراحت میگوید:«آمریکا با یک «بمب» میتواند سیستم دفاعی ایران را از کار بیندازد!». این همان تهدید معتبر نظامی بود که همواره آمریکاییها نسبت به ایران دنبال میکردند و در برخی مقاطع، تا حدودی هم موفق شده بودند. هر چند سیاست دفاعی کشور همواره بر مدار خودکفایی و تقویت بنیه دفاعی کشور دنبال میشده و از جای دیگری مدیریت میشود و متفاوت از سیاست «ترسیدن» و «ترساندن» برخی دولتها از تهدید آمریکا بوده است.
🔻۵- آنچه در راهبرد کلان ترامپ و همه دولتهای گذشته آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است «تهدید موجودیتی» جمهوری اسلامی ایران است. چیزی که در طول این ۴۵ سال همواره با شکست مواجه بوده است. از نگاه نگارنده، همه مقامات آمریکایی چه جمهوریخواه باشند یا دموکرات، «ترامپ» باشد یا «بایدن»، معتقدند برای توقف برنامههای راهبردی ایران مانند هستهای، موشکی، منطقهای و...، باید رهبری نظام و سیستم حکومتی جمهوری اسلامی ایران را به این جمعبندی برسانیم که این برنامههای راهبردی به جای اینکه موجودیت نظام را تقویت کند، موجودیت آن را تضعیف کند. آمریکایی معتقدند؛ اعتقاد رهبری نظام به مردم واقعی است و از نظر رهبری تنها تهدید موجودیتی معتبر، تهدیدی است که از جانب خود مردم ایجاد شود و بقیه تهدیدات از نگاه آنها نامعتبر است. بنابراین، دولتهای آمریکا معتقدند اگر بتوانیم مردم را علیه حاکمیت بسیج کنیم، قادر خواهیم بود از حاکمیت امتیاز بگیریم. حوادثی همچون فتنه ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ را در همین راستا باید ارزیابی کرد.
🔸با این نگاه، آمدن دوباره ترامپ در کاخ سفید و اظهارات غیرمسئولانه برخی اصلاحطلبان همچون؛ مرعشی، کلانتری، زیدآبادی و...تیترهای روزانه رسانههای آنها در مذاکره با دولت جدید آمریکا و تصویر متفاوت از ترامپ ۲۰۲۴ با ترامپ ۲۰۱۶ را باید در راستای القای دوقطبی و شکاف در درون حاکمیت و ایجاد فضای روانی در کشور آنهم در شرایطی که دشمن تجریه موفق دو عملیات بزرگ وعده صادق ۱ و ۲ را دیده و طعم تلخ آن را چشیده، دانست.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۶ است!
👤 #حسن_رشوند
🔸با پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا و بازگشت او به قدرت، این روزها بخش زیادی از فضای رسانهای حقیقی و مجازی اصلاحطلبان پر شده از اخبار و تحلیلهای متفاوت که غالبا فاقد شناخت از شخصیت ترامپ و رفتار گذشته او و رخدادهای این چند سال، بهویژه یک سال اخیر در منطقه است. برخی از این اخبارها و تحلیلها را مرور میکنیم:
🔻۱- روز چهارشنبه روزنامه «سازندگی» تیتر یک خود را به دیدار رئیسجمهور با وزرای خارجه دولتهای گذشته با نگاه به مشورت درباره مسیر پیشروی سیاست خارجی کشور اختصاص داد و بهطور هدفمند، این جمله از سخنان رئیسجمهور « با دشمنان مدارا» را در این دیدار انتخاب کرده بود. سؤال اینجاست خاستگاه این سخن در کجاست؟ با کدام دشمن و در چه شرایطی باید مدارا کرد؟ کیست که نداند مدارا با دشمن، آن دشمنی است که مغلوب شده است نه دشمنی که هر روز برای شما عربده میکشد. با دشمن عنود و قلدر، مدارا جایز نیست بلکه برخورد همراه با تدبیر و قاطعیت لازم است. فرض کنید امروز که مردم مظلوم غزه در آماج نسلکشی و مردم لبنان با حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی مواجه هستند اگر خواسته شود با چنین دشمنی مدارا شود و حماس، حزبالله، مجاهدین یمن و عراق با نسخه «مدارا» وارد میشدند، باید در این یک سال شاهد اشغال چند کشور منطقه و سیاست از« بحر تا نهر» صهیونیستها بودیم. جسارتا اگر رئیسجمهور محترم با مشورت گرفتن از وزرای گذشته دستگاه دیپلماسی به این نسخه از مدارا با دشمن میخواهند برسند، یقینا به خطا رفتهاند و اگر روزنامه سازندگی با این هدف، جریان سیاسی کشور را به این نسخه از مدارا با دشمن رهنمون میکند که باید گفت این همان نعل وارونهای است که در طول این ۴۵ سال از عمر انقلاب، این جماعت برای وادادگی در برابر دشمن انجام میدهند که هر چند آسیبهایی را به کشور وارد کرده است ولی هیچگاه خواب آنها تعبیر نشده است.
🔻۲- در طول این یک هفته که از پیروزی ترامپ در انتخابات میگذرد برخی زیرخاکیهای سیاسی و غیرسیاسی اصلاحطلب درباره ضرورت مذاکره با آمریکا و تعیین خطوط سیاسی کشور با دولت آینده ترامپ سخن گفتهاند. «حسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی به رئیسجمهور پیشنهاد میدهد: «زمان ترک مخاصمه با آمریکا فرا رسیده است. رئیسجمهور میتواند با پیادهسازی گفتمان وفاق و همراهی حاکمیت با آمریکا در موضوع آتشبس و اولین قدمها را برای ترک مخاصمه بین دو کشور بردارد». این افاضات تا جایی بود که برخی همچون «عیسی کلانتری» معاون محیط زیست دولت روحانی، ۸ سال جنگ با رژیم بعثی صدام که در اصل به دلیل ورود مستقیم و غیرمستقیم آمریکا، اروپا و برخی دولتهای مرتجع عربی که جنگ با بیش از ۴۰ کشور منطقهای و فرامنطقهای بود را اقدام خبیثانه ترامپ در ترور سردار شهید سلیمانی را یکی دانسته و میگوید: «صدام بسیاری از فرزندان و سرداران ما را به شهادت رساند ولی با او مذاکره کردیم، پس با آمریکا هم میشود مذاکره کرد.» آیا اصلاحطلبان فاقد درک این موضوع هستند که جنگ تحمیلی 8 ساله، متفاوت از ترور هدفمند یک مقام بلندپایه نظامی آنهم مقامی که با دعوت مقامات رسمی کشوری انجام شده، بوده است؟
🔻۳- کسانی که امروز نسخه مذاکره با ترامپ را به عنوان نسخه نجاتبخش آینده کشور میدهند بدانند ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۹ است که در ۸ آوریل ۲۰۱۹ (اردیبهشت ۱۳۹۸) از برجام خارج شد. سال ۲۰۱۶ که «ترامپ» جمهوریخواه، قدرت را از «اوبامای» دموکرات تحویل گرفت و وارد کاخ سفید شد، تلاش داشت بر مدار همان سیاستی حرکت کند که اومابا و اسلاف گذشته او در رابطه با ایران دنبال میکردند. اما یک اتفاق در حال رخ دادن بود که هم سیاسیون دولت روحانی نمیتوانستند آن را درک کنند و هم دموکراتهای مثلا صلحطلب نمیدانستند که فقط آنها نیستند که برای ایران راهبرد کلان تحریمی طراحی و اجرا میکنند و ترامپی هم هست که از سیاست جنگطلبانه آشکار، فاصله گرفته و با راهبرد جدید، به دنبال ایجاد سد در مقابل «قدرت فزاینده جمهوری اسلامی» است.
🔻۴- یکی از اصلیترین دغدغههای مقامات آمریکایی بعد از روی کار آمدن ترامپ در ۲۰۱۶ این بود که او در برابر قدرت فزاینده جمهوری اسلامی ایران چگونه رفتار میکند. دولت ترامپ در آن سال با ورود به کاخ سفید در همان گام اول، سیاست خود را آشکار نکرد و از سیاست ابهام پیروی کرد. او معتقد بود تا یک استراتژی جامع و کلان در رابطه با ایران تدوین نشده، نباید در مورد ایران تصمیمی گرفته شود. انتقاد ترامپ به دولت اوباما این بود که دولت اوباما بدون اینکه یک استراتژی جامع درباره ایران داشته باشد، با ایران توافق هستهای امضاء کرده است.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 روند انتصاب افراد ناشایست در سازمان سینمایی ادامه دارد
🔸رئیس سازمان سینمایی دولت چهاردهم، معاونان جدید خود را در بخشهای ارزشیابی و نظارت، توسعه مدیریت و منابع و مؤسسه سینماشهر منصوب کرد که دو نفر از ایشان کارنامه چندان روشنی در زمینه مدیریت فرهنگی ندارند!
🔸بر اساس احکام صادره از سوی رائد فریدزاده- رئیس سازمان سینمایی- روحالله حسینی به عنوان معاون جدید ارزشیابی و نظارت، مهدی شفیعی معاون توسعه مدیریت و منابع و حبیب ایلبیگی مدیرعامل مؤسسه سینماشهر معرفی شدند. علاوهبر این اصغر فارسی نیز به عنوان مشاور راهبردی رئیس سازمان سینمایی معرفی شد.
🔻مهدی شفیعی، مدیریت اداره ارشاد اهواز در دولت به اصطلاح اصلاحات را در کارنامه دارد. برگزاری جشنواره ضداخلاقی تئاتر ایران زمین در سال ۸۳ یکی از ثمرات مدیریت شفیعی در اداره ارشاد اهواز محسوب میشود که به دلیل حاشیههای نامناسب آن جشنواره، مجبور به استعفا شد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001G04
@Kayhan_online
🔰 برخلاف پروژه ترامپهراسی رویترز
ایران تحریم صادرات میعانات گازی را خنثی کرده است
🔸برخلاف پروژه ترامپ هراسی رویترز ایران دیگر نیازی به صادرات میعانات گازی ندارد چرا که مصرف این ماده در پتروشیمیها و پالایشگاههای ایران افزایش یافته است.
🔸رسانه انگلیسی رویترز مدعی شد: «اگر دونالد ترامپ تحریمها علیه تهران را تشدید کند صادرات میعانات گازی ایران به چین و امارات احتمالا کاهش خواهد یافت اما عرضه به ونزوئلا ادامه دارد. بنابر ادعای مؤسسه FGE، ایران در حال حاضر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار بشکه در روز میعانات گازی صادر میکند که عمدتاً به چین، ونزوئلا و امارات متحده عربی میرود».
🔸گفتنی است، هر چند نباید بازگشت ترامپ را کوچکانگاری کرد اما بزرگنمایی آن نیز کار درستی نیست که ظاهراً تبدیل به پروژهای برای فشار به ایران و امتیازدهی به ترامپ شده. طبق اعلام وزارت نفت در مرداد امسال، تحریم میعانات گازی ایران خنثی شده و اکنون حتی تقاضای داخلی مازاد بر عرضه نیز وجود دارد. در نتیجه، با توجه به افزایش ظرفیت تولید در پتروشیمیها، پالایشگاهها و تکمیل ۳۷ پروژه پالایشگاههای کوچکمقیاس، ایران دیگر به صادرات میعانات گازی نیازی ندارد.
🔸ترامپ هراسی در حالی به دستور کار برخی رسانههای غربی و داخلی تبدیل شده که «وحید عبدالمجید»؛ نویسنده برجسته مصری در یادداشتی در روزنامه رسمی امارات تأکید کرد: «با توجه به جایگاه و ظرفیت گروه متشکل از قدرتهای نوظهور اقتصادی بریکس، دولت ترامپ وادار به همکاری با آن خواهد شد.»
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001Fzf
@Kayhan_online
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸از «اشتباه راهبردی فیفا» تا «تسریع افول آمریکا با ترامپ»!
#سرویس_اجتماعی
@kayhan_online
گفتوگوی کیهان با زینب طهرانیمقدم
🔰 شهید حاج حسن طهرانی مقدم پدر موشکی ایران و کمانگیر آسمانی
🔸بنده زینب طهرانی مقدم، ۳۸ ساله نخستین فرزند شهید طهرانی مقدم هستم. از کودکیام همیشه نبودنهای پدرم در ذهنم است. یادم میآید که کلاس اول بودم که نامهای برای ایشان نوشتم. در آن نوشته بودم تو هیچوقت نیستی! نیستی! بعد از جنگ هم ایشان تازه بومیسازی موشک را شروع کردند. یعنی ما آن زمان دیگر موشک گرفته بودیم و موشک داشتیم و خیلیها بعد از جنگ معتقد بودند که دیگر جنگ تمام شده و حالا وقت کارهای دیگری است. ما باید از این تجهیزات فاصله بگیریم و کارهای دیگر انجام دهیم. اما آن چیزی که مهم بود، این بود که پدرم همیشه میگفت:
🔻ما هنوز هم به آن نقطۀ اصلی نرسیدیم. چرا؟ چون هنوز به خودکفایی در صنعت موشکی نرسیدهایم. از این صنعت زمانی خیالمان راحت میشود که به خودکفایی برسیم. هر زمان بومی شد، آن وقت ما عزت داریم، اما اگر بومی نشد هزاران موشک هم داشته باشیم، چون اجازه و دستورالعمل آن را نداریم، اختیاری از خود هم نداریم. میتوانند به ما اجازه استفاده را بدهند و یا ندهند. ما هنوز به آن عزت نرسیدیم.» برای همین ایشان سالیان سال، بعد از جنگ به کشورهای مختلفی میرفتند، رایزنی میکردند، علوم فناوری، هوافضا را آموزش میدیدند و آموزش میدادند تا اینکه حدوداً یکدهه بعد از جنگ توانستند موشکهایی بسازند که علاوهبر اینکه بومی شدهاند، بتواند آن اهدافی که از موشک مدنظر است را تأمین کند.
🔸من در حال حاضرکه فکر میکنم؛ میبینم که زندگی ما پر از فراز و نشیب بود، در واقع نبودنهای پدرم و بعد هم در اواخر دهه هفتاد و هشتاد که وضع موشکی ما در واقع به یک ثباتی رسیده بود، اما باز هم بهخاطر ناامنی زیادی که پدر من برای منافقین ایجاد کرده بود، بعد از شهادت امیر، صیاد شیرازی، پدرم به تهدید زیادی از طریق این منافقین دچار بود، اما باز هم زندگی راحتی نداشتیم. یعنی شبانه از این خانه به آن خانه میرفتیم.
🔸پدرم جزء لیست ترور منافقین بودند و شهید صیاد بعد از عملیات مرصاد و بعد از آن خیلی مؤثر واقع شدند و باعث شدند که هم منافقین از بین بروند و هم اینکه باعث شدند امنیت منافقین در منطقه خیلی به خطر بیفتد.
🔸در مورد شخصیت معمولاً به زهد و عرفان ایشان خیلی توجه نمیشود. چون با صفت پدر موشکی ایران ایشان را میشناسند و برد نظامیاش قوی است. واقعاً وقتی که حضرت آقا میفرمایند: «پارسای بیادعا» چنین مدالی به ایشان دادند یعنی یک زهد حقیقی و واقعی که یک شیعه باید داشته باشد در وجود ایشان بودهاست.
🔸خیلی خوشمشرب بود. وقتی که در خانه بود، ما همیشه فوتبالمان به پا بود. خودم جزء فوتبالیستهای حرفهای بودم که همیشه با برادرم بازی میکردیم. بعدها که ما دیگر بزرگتر شده بودیم، با خواهر کوچکم همیشه قایمباشک بازی داشتیم، پدر همیشه وقتی به خانه میآمدند، پنهان میشدند که بچهها دنبالشان بگردند. خیلی اهل شوخی بود در جمعی که بود همیشه شوخطبعی داشتند.
#فرهنگ_مقاومت
https://kayhan.ir/001FzL
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
📹 ممنونم از شما خانم مهاجرانی!
🔺پرسش و پاسخ مجری برنامه صبحانه ایرانی با فاطمه مهاجرانی؛ سخنگوی دولت که در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.
@Kayhan_online
توسط گروه حنظله اتفاق افتاد
🔰 بزرگترین هک تاریخ رژیم صهیونیستی اطلاعات حساس و مهم مقامات صهیونیست لو رفت
🔸گروه هکری «حنظله» بزرگترین و مهمترین عملیات هکری تاریخ رژیم صهیونیستی را علیه رژیم آپارتاید اسرائیل انجام داد و بخشی از اطلاعات حساس و تصاویر مهم از عناصر ارشد رژیم صهیونیستی را در میان اطلاعات دیگر منتشر کرد.
🔸گروه هکری «حنظله» این روزها به شدت برای این رژیم مشکلساز شده و با حملات مؤثر توانسته است اطلاعات محرمانه زیادی را افشا کند. طبق گزارشهایی که تا دیروز منتشر شده است، بر اثر حملات این گروه هکری، سیستمهای شهرداری، خدمات عمومی و... از کار افتادهاند.
🔸اعضای گروه هکری حنظله موفق شدهاند به حساب شخصی مدیرکل سابق وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز نفوذ و اطلاعات و تصاویری از وی را منتشر کنند. آنها همچنین به اطلاعات و تصاویری درخصوص سفیر کنونی رژیم صهیونیستی در واشنگتن و وابسته سابق ارتش رژیم اسرائیل در آمریکا دست پیدا کردهاند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001G0P
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حاجی دلیگانی: دولت برای آقای ظریف لایحه داد؛ انتظار داشتیم لایحه برای تأمین برق ارائه شود!
🔸نماینده مردم شاهین شهر: بنده تعجب کردم از اینکه یک لایحه برای یک فرد داده میشود یعنی لایحه برای آقای ظریف، دولت برای یک نفر لایحه ارائه داده است این بدعت گذاری جدید در دولت است.
🔸ما انتظار داشتیم که یک لایحه دوفوریتی برای [تأمین] برق ارائه شود.
@Kayhan_online
ضربالاجل ۶ ماهه به مهلت ۵ ساله تبدیل شد!
🔰 عقبنشینی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی از برخورد قاطع با بانکهای ناتراز
🔸در حالی که در دولت قبل و با پیگیری شخص شهید رئیسی، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی درباره برخورد با بانکهای ناتراز جدی بودند، دولت جدید ظاهرا سیاست مماشات با این بانکها را در پیش گرفته است.
🔸محمدرضا فرزین اردیبهشت ۱۴۰۲ گفته بود: بانکهای ناتراز شش ماه فرصت دارند تا معضل ناترازی را که تاثیر نامطلوبی در شاخصهای کلان اقتصادی دارد برطرف کنند، در غیر این صورت به ناچار باید به سمت تعیین تکلیف و انحلال آن بانک پیش برویم.
🔸وزارت اقتصاد هم در این زمینه همراه بود، به طوری که مثلا در مورد بانک بسیار مشکلدار آینده، با پیگیری و شکایتهای صورت گرفته، در مردادماه ۱۴۰۲ حق رای ناشی از ۶۰ درصد سهام مازاد این بانك به وزارت اقتصاد تفویض شد.
🔸 اما اخیرا شنیده شد که وزارت اقتصاد در سکوت خبری، شکایت خود از بانک آینده را پس گرفته است. حمایتهای عبدالناصر همتی از تسهیلات کارکنان بانکها نیز نشان داد نمیتوان به برخورد او با مشکلات اساسی بانکها امیدوار بود.
🔸از طرفی رئیس کل بانک مرکزی علیرغم اینکه تاکنون اقدامات خوبی برای اصلاح نظام بانکی انجام داده، دیروز از ضربالاجل ۶ ماهه خود برای انحلال بانکهای ناتراز عقبنشینی کرد و بازه پنج سالهای برای آن در نظر گرفت!
🔸درباره ادعای تبدیل بنگاهداری بانکها به بنگاهسازی هم خوب است وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی برنامه عملیاتی خود را برای حل مورد ایران مال بیان کنند تا نوبت به سایر موارد برسد.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001Fzc
@Kayhan_online
در نشست نقد و بررسی «عایده» مطرح شد
🔰 شهید در عالم خواب از نگارش کتابش خبر داده بود
🔸نشست نقد و بررسی کتاب «عایده» با حضور محبوبهسادات رضوینیا نویسنده و محمد قاسمیپور منتقد و اجرای میثم رشیدی از فعالان حوزه کتاب برگزار شد.
🔸نشست نقد و بررسی کتاب «عایده» با حضور محبوبهسادات رضوینیا نویسنده و محمد قاسمیپور منتقد و اجرای میثم رشیدی از فعالان حوزه کتاب برگزار شد.
رضوینیا در ابتدای صحبتهایش با اشاره به این موضوع که سعی کرده مقدمهای جامع و کامل برای «عایده» بنویسد، گفت: کتاب مسیر پرفراز و نشیبی را پشتسر گذاشت. زمانی که پیشنهاد نگارش کتاب به من رسید، مهمترین چالش من در اولین برخورد با این موضوع این بود که یک شهید ۱۷ ساله چه ویژگیهایی باید داشته باشد که من بتوانم درباره زندگیاش یک کتاب بنویسم.
🔸رضوینیا درخصوص راوی کتاب، «عایده سرور»، بیان داشت: عایده برای من خاص است. او راوی خوبیست که در کلام شجاع است، از زیادهگویی پرهیز میکند و لبکلام را میگوید. این خصلتها مرا در مسیر نوشتن بسیار کمک کرد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001FzW
@Kayhan_online
🔰 ترامپ قابل پیشبینی نیست ولی ما بدون خط قرمز مذاکره کنیم(!)
🔸پزشـکیان برای مذاکره با آمریکا چانهزنی و تـلاش کند برای مذاکـرات، اختیاراتی بگیرد/ در مذاکره با آمریکا باید از برخی مسائل به سود منافع ملی عبور کرد/ هاشـمی تلاش کرد مسـئله آمریکا را در زمـان حیات امام بـرای همیشـه حل کند.
🔸روزنامه آرمان از قول غلامعلی رجایی فعال اصلاحطلب، مینویسد: موضوع رابطه با آمریکا در سطحی فراتر از دولت تصمیمگیری میشود و دولتها تنها اجراکننده هستند. در ماجرای برجام نیز آقای ظریف به صراحت گفتند که ما تنها مجری بودیم و تصمیمات در جای دیگری گرفته میشد. به همین دلیل در شرایط کنونی تصمیم درباره نحوه مواجهه ایران و آمریکا را باید در چارچوب تصمیماتی در نظر گرفت که در سطح بالاتر از دولت گرفته میشود.
🔸وی میافزاید: به نظر برخی تحلیلگران سرانجام باید زمانی مشکلات بین دو کشور حلوفصل شود. نگاهی که آیتا... هاشمی به آینده داشت، بر همین دیدگاه استوار بود که بالاخره باید زمانی مشکلات را رفع کرد. ایشان به حضرت امام گفتند تا زمانی که شما هستید مشکل با آمریکا را حل کنید. نکته قابل تأملی که در این زمینه وجود دارد این است که مشکلاتی که ما از نظر تاریخی با روسیه داشتهایم به مراتب بیش از مشکلاتی بوده که با آمریکا داریم. اگر نگاه ما به این مقولات مبتنی بر منافع ملی باشد، منافع ملی تعیینکننده ارتباط یا عدم ارتباط با دیگر کشورها خواهد بود و از این نظر نمیتوان موضوعاتی را که در محدوده دیپلماسی قرار میگیرد، خط قرمز همیشگی در نظر گرفت.
🔸رجایی در پاسخ این سؤال که با توجه به این شرایط آیا فکر میکنید اجازه مذاکره با آمریکا به پزشکیان داده خواهد شد؟، گفت: من در حال حاضر چنین شرایطی را نمیبینم اما معتقدم آقای پزشکیان به عنوان کسی که رئیسجمهور کشور است، میتواند از تمام ابزارها و امکانات خود برای شکلدادن به همگرایی در این موضوع خاص استفاده کند.
🔸درباره این اظهارات مغلوط گفتنی است:
۱) دولت آقای روحانی و تیم آقای ظریف هرچند مجوز مذاکره را از رهبری دریافت کردند، اما جگونگی این مذاکره بر عهده آنها بود و در این بخش بود که با وجود تذکرات مکرر رهبر انقلاب و صاحبنظران، برخی رفتارهای ضد کارشناسی اتفاق افتاد و خروجی آن هم کلاهبرداری برجامی آمریکا بود.
۲) تفاوت امروز با آن روز این است که آمریکا نه مرتکب کلاهبرداری در برجام شده و امتیازات نقد را در ازای وعدههای نسیه گرفته و تعهداتش را زیر پا گذاشته بود، نه از توافق خارج شده و حقوق ایران را پایمال کرده بود و بر این امر تجاهر میکرد، و نه مرتکب جنایت ترور شهید سلیمانی شده بود...
۳) عجیب است که مصاحبهشونده، عنوان چانهزنی را نه در مقابل آمریکا بلکه در قبال نظام مطرح میکند! چانهزنی درباره چه؟ ندید انگاشتن خون پاک شهید سلیمانی که ستون امنیت و اقتدار کشور بود؟ یا درباره ندید انگاشتن پایمالشدگی برجام با همه خسارتهایش؟ یا تحقیرهایی که با گذاشتن ۱۳ شرط و گفتن نه مرسی به ظریف روا داشت؟
۵) جدا و مقابل هم انگاشتن رژیم صهیونیستی و ترامپ هم از آن حرفهای پوچ است. گوینده حتی اگر سواد سیاسی نداشت و خبرهای عادی را مرور میکرد، هماهنگی مطلق نتانیاهو و ترامپ را میدید و اینکه تمام انتصابات ترامپ، صهیونیستهای بهشدت ضدایرانی بودهاند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G0U
@Kayhan_online
🔰 پرونده فسادهای اخلاقی وزرای پیشنهادی ترامپ همه حتی جمهوریخواهان را شوکه کرد
🔸پرونده قطور فسادهای اخلاقی گزینههای معرفیشده ترامپ برای دولت جدیدش در آمریکا همه و از جمله خود جمهوریخواهان و اطرافیان ترامپ را نیز شوکه کرده است.
🔸اما پروندههای فساد اخلاقی گزینههای معرفیشده از سوی ترامپ- در کنار افراطی بودن و ضدایرانی بودنشان- به شدت به موضوع بحث رسانههای آمریکا تبدیل شده است.
🔸گزارشها حاکی است اطرافیان ترامپ نیز از حجم فسادهای موجود در این پروندهها و گستردگی این اتهامات شوکه شدهاند. پلیس آمریکا روز جمعه اعلام کرد که گزینه ترامپ برای تصدی وزارت دفاع آمریکا به دلیل داشتن پرونده «تجاوز جنسی» در کالیفرنیا در سال ۲۰۱۷ مورد بازجویی قرار گرفته اما این کهنهسرباز آمریکایی که در جنگهای افغانستان و عراق حضور داشته، هرگز دستگیر نشده و چنین اتهامی را هم گردن نگرفته است.
🔸«سیانان» هم به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد تیم انتقالی ترامپ زمانی که هفته گذشته در میانه اعلام گزینههای خود برای کابینه دولت آتی بود، از ادعاهای تجاوز جنسی در ارتباط با گزینه خود برای ریاست پنتاگون «پیت هگست» مطلع و شگفتزده شد. طبق این گزارش، ترامپ تنها چند روز بعد از در نظر گرفتن این مجری فاکسنیوز برای این سمت، او را بهعنوان گزینه خود معرفی کرد و در عرض ۴۸ساعت بعد مسئولان تیم انتقالیاش شکایتی درباره اتهامات آزار جنسی از سوی هگست را دریافت کردند. طبق تصاویری که در فیسبوک منتشر شده، هگست سخنران کنفرانسی بود که فدراسیون زنان جمهوریخواه کالیفرنیا در یک هتل برگزار کرده بودند و گفته میشود اقدام غیراخلاقی او در همین بازه زمانی رخ داده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001G0N
@Kayhan_online