کیهـــان آنلاین
🔰 زندهباد هرجومرج! (۱) 👤 #سید_محمدعماد_اعرابی 🔸اینکه کسی با ضربات میله بارفیکس یک دختر ۱۹ ساله ر
🔰 زندهباد هرجومرج! (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸منطق شهید رئیسی در این زمینه واضح و روشن بود؛ او در چهارچوب تحقق عدالت نمیخواست مالیات فقط بر دوش کارمندان، کارگران یا فعالان اقتصادی باشد و کلانسرمایهداران با استفاده ازگریزگاههای مالی از پرداخت مالیات شانه خالی کنند. اما باز هم جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی در برابر انضباط و شفافیت مالی ایستاد و با عناوینی مثل «خالی کردن جیب مردم»، «تله مالیاتی»، «سال سخت مالیاتستانی»، «شوک مالیاتها»، «بار سنگین مالیات» و... در رسانههایش به فضاسازی علیه اقدامی پرداخت که ضمن شفافیت و تکمیل نظام اطلاعات مالی کشور، مالیات صاحبان اصناف و مشاغل خُرد را کاهش میداد و با شناسایی کلانسرمایهداران فراری از مالیات به عنوان مؤدیان جدید مالیاتی گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی برمیداشت. شفافیت مالی و مالیاتستانی بر اساس آن نیز اقدامی بود که در بسیاری از کشورهای جهان از جمله اروپا و آمریکا اجرا میشد اما غربزدگان ایرانی در این زمینه هم از غرب پیروی نمیکردند. آنها این بار در حمایت از فراریان مالیاتی علیه قانون به میدان آمده بودند.
🔸تابستان ۱۳۹۹ وقتی ارادهای برای قانونگذاری و ساماندهی فضای مجازی در مجلس شورای اسلامی شکل گرفت یک بار دیگر جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی بود که آن اراده را سرکوب کرد. این بار البته برخی مسئولان نادان وقت وزارت ارتباطات نیز به کمکشان آمدند و مثل همیشه با فضاسازی علیه محتوای طرح، حامیان طرح و هراسافکنی در افکار عمومی از اجرای طرح مسیر قانونگذاری در این حوزه را مسدود کردند. نکته جالب اینجا بود که در این زمینه نیز آمریکا و کشورهای اروپایی پیشرو قانونگذاری برای کاربران و شرکتهای ارائهدهنده خدمات در فضای مجازی بودند اما غربزدگان ایرانی به اندازه قبله آمالشان هم حاضر به نظمدهی فضای مجازی رهای ایران نبودند. در همه این موارد غربزدگان مدعی اصلاحطلبی چیزی که در غرب شاخص پیشرفت و توسعه بود را برای ما جلوهای از پسرفت و تحجر جا میزدند و در عوض نشانههای ابتذال و فرومایگی غرب را برای ما نمادی از آزادی و برابری معرفی میکردند.
آنها همچنان به مسیرخود ادامه میدهند و در این مسیر آخرین نمونه، صفکشیشان علیه قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» است. در این مورد علیرغم تصویب قانون و تأیید آن توسط شورای نگهبان آنها عصیانگرانه دولت مورد حمایتشان را به گردنکشی از قانون تشویق کردند و در اقدامی کمسابقه با به میان کشیدن شورای عالی امنیت ملی، سعی کردند قانون رسمی کشور را دور بزنند.
🔸بحث درباره محتوای این قوانین، موضوع یادداشت ما نیست. تمام این قوانین ممکن است در کنار مزیتهایشان، ضعف و نقایصی داشته باشند که میتوان با مشارکت مؤثر و ارائه نظرات و طرحهای جایگزین برای بهبود آنها تلاش کرد. اما عملکرد جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی نشان میدهد آنها نه به دنبال مشارکت مؤثر و فعال برای برطرف کردن نقاط ضعف و حتی ارائه نسخههای بدیل و جایگزین که خواستار نفی حداکثری «اصل قانونگذاری» در این زمینهها هستند. آنها هیچ طرح جایگزینی برای «مهار سوداگری»، «شناسایی فراریان مالیاتی»، «ساماندهی فضای مجازی»، «حدود پوشش در فضای اجتماعی» و... ارائه نمیدهند و اصرار بر قانونزدایی در همه این حوزهها دارند. آنها با هرگونه انضباط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... مخالفند و با فضاسازی علیه هر شکلی از نظم و قانون؛ جامعه را به سمت «هرجومرج» سوق میدهند. بیجهت نیست که رسانههای این جریان سلطه تروریستهای تحریرالشام بر سوریه و آغاز ناامنی و هرجومرج در این کشور را «لحظه خوش رهایی» مینامند و برای رسیدن به این «لحظه جادویی» ثانیهشماری میکنند. آرزوی آنها «سوریهسازی از ایران» و شعارشان «زندهباد هرجومرج» است که معمولا پشت الفاظ زیبا پنهانش میکنند.
🔸جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی پیشقراول تروریستها برای بیثباتی در ایران است. آنها با تخریب «قانون» و «قانونگذاری» و ایجاد بینظمی و هرجومرج به اسم آزادی راه را برای تخریب کشور به دست تروریستها هموار میکنند. مسئله رد یا تأیید قانون حجاب و یا هر قانون دیگر نیست؛ مسئله اخلال در نظم عمومی و عقیم کردن قانون و ساز و کارهای قانونی برای قفل کردن نظام اجرائی کشور است.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰گروسی: برجام دیگر موضوعیتی ندارد 🔸رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بدر مصاحبهای
🔰واکنش غریبآبادی به اظهارات گروسی: براساس واقعیات صحبت کنید!
🔸معاون حقوقی وزارت خارجه: برنامه غنیسازی ایران اهداف نظامی ندارد. نیتخوانی مبتنی بر سناریوهای فرضی جزو وظایف مدیرکل آژانس نیست و خلاف متن و روح اساسنامه آژانس است.
🔸احترام به تصمیمات و سیاستهای کشورها در استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای شامل چرخه سوخت (غنیسازی) در اسناد مرتبط بینالمللی به رسمیت شناخته شده و این اظهارات مدیرکل که با چاشنی سیاسی درآمیخته، نمیتواند این واقعیات را نادیده بگیرد.
🔸مدیرکل آژانس بینالمللیِ انرژی اتمی دیروز گفته بود: ایران اورانیوم را نزدیک به سطح نظامی غنی میکند و بهسرعت بهسمت هستهایشدن حرکت میکند./تسنیم
@Kayhan_online
🔰 یک کارت زرد در جشنواره سینماحقیقت!
🔸نمایش زرد و سیاستزده «کارت» در اختتامیه هجدهمین جشنواره سینماحقیقت، به فضای تخصصی و معتبر این جشنواره خدشه وارد کرد!
🔸هجدهمین جشنواره فیلم مستند سینماحقیقت که گویا تحت تأثیر برخی سیاستهای القایی و دستوری، در این دوره نسبت به فیلمسازان و هنرمندان متعهد و آثاری با رویکردهای ملی و راهبردی کمتوجه بود، فیلمسازی را هدف توجه قرار داد که از فرصت دریافت جایزه برای یک نمایش زرد و شعارزده سیاسی بهره گرفت.
🔸محمد کارت، که در این دوره از جشنواره سینماحقیقت هم جایزه گرفت و هم بودجه بالایی از مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی دریافت کرده است، ضمن دریافت این جوایز و بودجههای دولتی، در مراسم اختتامیه جشنواره سینماحقیقت به زبان گویای رسانههای معاند تبدیل شد. صحبتهای زرد و حاشیهساز کارت، همراه با گاف و اشتباهات بیانی گویای متظاهرانه بودن نمایش او بود.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001GXf
@Kayhan_online
🔰مقامات ارتش اسرائیل: حماس ۴۰۰۰ نیروی تازهنفس جذب کرده؛ «محمد سنوار» فرمانده حماس در غزه است
🔸پایگاه خبری عبری زبان والا طی گزارشی به نقل از مقامات فرماندهی جنوب در ارتش اسرائیل نوشت حماس در ماههای گذشته دستکم ۴ هزار نیروی جدید برای شاخهٔ نظامیاش در غزه جذب کرده است.
🔸طبق این گزارش «محمد سنوار» (برادر شهید یحیی سنوار) معروف به «ابو ابراهیم» فرماندهی نیروهای داخل نوار غزه را بر عهده دارد و «عزالدین حداد» معروف به «ابو سهیب» فرمانده تیپ خان یونس یکی دیگر از چهره های کلیدی اداره کننده حماس در غزه است.
🔸به نوشته این پایگاه صهیونیستی علی رغم اقدامات ارتش اسرائیل برای کسب اطلاعات و یا ترور این دو نفر؛ آنها از ابتدای جنگ تا کنون توانسته اند خود را پنهان نگه دارند و نیروهای حماس را در جنگ با ارتش رژیم صهیونیستی تطبیق دهند.
🔸روزنامهٔ العربی الجدید هم پیشتر به نقل از یک منبع آگاه در فرماندهی حماس گزارش کرده بود که این جنبش برای دومین بار در طول جنگ با رژیم صهیونیستی اقدام به جذب رزمنده برای تقویت صفوف خود در مقابل اشغالگران کرده است.
والا
@Kayhan_online
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 مسئولان محترم اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدند برای ارزش پول ملی هم فکری کنند!
🔸ارزش پول ملی در روزهای گذشته بر اساس نرخها در بازار آزاد در حال ثبت رکوردهای بیسابقه است، اما مسئولان دولت همچنان درگیر حاشیههایی چون فیلترینگ هستند.
به گزارش خبرنگار کیهان، اسکناس دلار روز گذشته در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران ۶۳هزار و ۴۱۸ تومان و در حواله ۶۱هزار و ۷۵۲ تومان کشف قیمت شد. در میدان فردوسی تهران نیز دلار آزاد توسط دلالان مقابل صرافیها ۷۵هزار و ۸۰۰ تومان قیمتگذاری شد. همچنین قیمت دلار در کانالهای تلگرامی پس از سرک کشیدن به رکورد ۷۷ هزار تومان، در کانال ۷۶هزار تومان نوسان کرد.
🔸نخستین نگرانی مردم از این وضعیت، تأثیر این قیمتها بر بازارهای کالایی، بهویژه اقلامی است که مستقیماً با معیشت مردم ارتباط دارند. به طور سنتی، فروشندگان نیمنگاهی به قیمتها در بازار غیررسمی دارند و با هر افزایشی، سعی میکنند قیمت کالاهای خود را افزایش دهند.
🔸همزمانشدن سیاست دولت برای افزایش سقف نرخها در بازار نیما و رونمایی از بازار ارز تجاری مرکز مبادله با نوسانات آخر سال میلادی و ماههای پایانی سال خورشیدی، در کنار برخی التهابات سیاسی و منطقهای نیز به این نگرانیها افزوده است.
🔸از طرفی، در پی جدیدترین تصمیم دولت چهاردهم، از روز شنبه این هفته بالأخره ارز نیما بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف شد تا سرمایهداران بورسی و صادرکنندگان اتاق بازرگانی خوشحال باشند و مردم نگران افزایش قیمت کالاها.
🔸در این بین، انتظار میرفت دولت، معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، اما به نظر میرسد توجه مسئولان بیشتر معطوف به مسائل حاشیهای است. مجموعه دولت درگیر مسائلی همچون کنسرت و مخالفت با قانون حجاب و... هستند و وزیر اقتصاد نیز دغدغه فیلترینگ دارد.
🔸همتی علاوهبر سخنرانیها، اخیراً در فضای مجازی هم نوشته است: «در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود، شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.» وزیر اقتصاد در حالی از ضرورت حذف فیلترینگ سخن میگوید که به دلیل قطع مکرر برق، دغدغه اول مردم قطعنشدن اینترنت است!
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GXY
@Kayhan_online
🔰 زردنویسی روزنامه سازندگی بدون هیچ مستندات و آماری
🔸این گزارش روزنامه سازندگی را بخوانید، حتی یک نمودار مستند به رفرنس در آن مشاهده نمیکنید و لحن گزارش نیز کاملا سیاسی است.
🔸نویسنده به قدری از فضا دور است که نمیداند ایران از سال ۹۷ گاز بیشتری از میدان پارسجنوبی نسبت به قطر تولید میکند، با وجود اینکه سهمش از میدان تقریبا نصف قطر است (مستندات).
🔸از نظر این روزنامه، اوجی گازوئیل کافی به نیروگاهها نرسانده و سطح ذخایر نصف شده و محرابیان نیز به قاچاق سوخت از نیروگاهها کمک کرده!
🔸اما اگر کمی مستند به آمار صحبت کنیم، سطح ذخایر گازوئیل نیروگاهها در ابتدای شهریورماه امسال ۱.۸ میلیارد لیتر بوده؛ مشابه سالهای گذشته (مستندات).
🔸در سال ۱۴۰۲ نیز به دلیل قطع صادرات گاز به ترکیه، گاز بیشتری تحویل نیروگاهها شد و یک استثنا نسبت به سالهای قبل و بعد رخ داد که نمیتواند مبنای قضاوت قرار گیرد (مستندات).
🔸ضمنا دولت چهاردهم چندی پیش اعلام کرد مشکل خاموشیها برطرف شده و دیگر قطعی برق نداریم. مگر در این فاصله مجددا دولت سیزدهم سر کار آمد که مقصر دور دوم خاموشیهاست!
خط انرژی
@Kayhan_online
🔰 کارنامه منفی دولتهای کارگزارانی و نعل وارونه آقای مرعشی
🔸دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ادعا کرد علت نامطلوب بودن وضعیت کشور، در ساختار قانون اساسی و تفکیک قواست.
🔸به گزارش روزنامه سازندگی، سیدحسین مرعشی گفته است: انقلاب خدماتی در کشور کرده و کارهایی رخ داده است. زیرا ایران مانند هر کشور دیگری، جزئی از جهانی است که تحت تاثیرگذاری و تاثیرپذیری است. ما باید ببینیم جایگاه ما در دنیا چه اتفاقی برایش رخ داده است. این که در داخل کار و خدمت کردهایم و برق و آب و گاز را و دانشگاه را و خیلی مسائل را رسیدگی کردهایم، نقاط مثبتی است. مشکلی که برای ما پیش آمده، این است که یک درصد خشکیهای زمین در اختیار ماست، جمعیت ایران هم از سال ۵۷ که انقلاب پیروز شده همواره یک درصد جمعیت دنیا بوده. اقتصاد ایران در سال ۱۳۵۶، ۱.۲ درصد اقتصاد دنیا بوده. یعنی ما ۲۰درصد از متوسط دنیا جلوتر بودهایم. الان اگر براساس سرانه حساب کنیم، تبدیل شدهایم به چهاردهمین اقتصاد دنیا. یعنی نسبت به سال ۵۶ یکسوم شدهایم. اگر براساس قدرت خرید محاسبه کنیم، شش دهم شدهایم. یعنی نصف.
🔸مرعشی با بیان اینکه نتیجه و کارکرد را مطلوب ارزیابی نمیکنم، گفت: اولین مسئله به ساختار قانون اساسی برمیگردد. در ساختار قانون اساسی برخلاف عرفی که در دنیا وجود دارد، قدرت با مسئولیت همراه نیست. ما اینجا چون تصویر روشنی نداشتیم وقتی قانون اساسی را مینوشتیم، قدرت را در ولایت فقیه نهادینه و تأیید کردیم و دولت را به ریاست کسی به نام رئیسجمهور دادهایم. جدایی قدرت و مسئولیت، اداره کشور را دچار مشکل کرده است.
🔸مرعشی در پایان گفته است: ۱۹ سال است که اقتصاد ایران گروگان پرونده هستهای است. یک سال، دو سال، سه سال یک اقتصاد در تحریم میرود و مقاومت میکند و از گردنههایی عبور میکند. مگر میشود ۱۹ سال اقتصاد این کشور را گروگان هستهای بگیریم و در سوریه موفق از آب دربیاییم و متحدانمان سقوط نکنند؟ اقتصاد مهم است و همه صحنهها را تحت تاثیر قرار میدهد. قبل از اینکه بقیه کارهایمان خراب شود، اقتصاد را درست کنیم. راه دیگری نداریم.
🔸درباره این سخنان گفتنی است که اولاً جمعیت ایران اکنون دو و نیم برابر سال 1357 است و حال آن که صادرات نفت آن روز شش میلیون (چهار برابر وضعیت فعلی) بود. با این وجود، ایران در آستانه انقلاب اسلامی یکی از فقیرترین و تبعیضآمیزترین کشورهای منطقه بود. با همه مشکلاتی که امروز داریم، قطعاً شکاف طبقاتی نسبت به آن روز کاهشی شده و سطح بهرهمندی طبقات متوسط و پایین از امکانات عمومی نسبت به قبل از انقلاب، رشد چشمگیر و غیرقابل مقایسهای داشته است.
🔸در عین حال اگر بعضاً انحرافاتی در مسیر خدمتگزاری و تأمین عدالت و بهرهمندی مردم پدید آمده، پیش از همه در انحرافات پدید آمده در برخی احزاب و دولتها مانند دولت هاشمی و خاتمی است که اتفاقاً حزب اشرافی و غربگرای کارگزاران، تصمیمساز اصلی در همان دولتها بوده است. قبلا روزنامه شرق در گزارشی اذعان کرد که هر وقت دولتهای لیبرال و قائل به تعدیل اقتصادی (مانند هاشمی و خاتمی و روحانی) سر کار آمدهاند، موجب شکاف و تبعیض طبقاتی و نارضایتی مردم شده است. بنابراین در اینجا امثال آقای مرعشی با همه رندی در ادبیات، متهم سوءمدیریتها هستند و نه مدعیالعموم و طلبکار آن.
🔸ثانیاً همین ساختار قانون اساسی، راه خودکامگی و استبداد رأی برخی احزاب پدرخوانده و پدرسالار مانند کارگزاران و حزب منحله مشارکت را در ادوار مختلف بسته است. از یاد نبردهایم که سران کارگزاران در سال 1375 دنبال تغییر قانون اساسی و ادامه ریاست مرحوم هاشمی برای سومینبار (در واقع دائمی شدن سیطره خودشان بر دولت) بودند و رهبری اجازه ندادند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GY7
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 منتظر عذرخواهی شما هم باشیم؟
🔸در ادامه دستاوردسازی دولتیها از «هیچ»؛ پس از دور افتخار با «خاموشی به بهانه عدم مازوتسوزی»، «چراغهای خاموش نهاد ریاستجمهوری»، «روشنایی اتاق آقای قائمپناه با چراغ مطالعه»، «ورود زورخانهای رئیسجمهور به جلسه مدالآوران المپیک» و ... حالا «عذرخواهی رئیسجمهور» در پی تعطیلات اخیر و ضربه به چرخه اقتصاد و صنعت نیز تبدیل به دستاورد جدید دولتیها شده است.
🔸فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گفتوگو با خبرنگاران ضمن تقدیر از این اقدام مسعود پزشکیان گفت: جا دارد تمرین کنیم که هر جایی اشتباه کردیم خیلی صادقانه از مردم عذرخواهی کنیم.
🔸گفتنی است پیش از این خانم مهاجرانی(سخنگوی دولت)؛ علی ربیعی(دستیار رئیس جمهور)، الیاس حضرتی(رئیس شورای اطلاع رسانی دولت) و ... در اظهاراتی خلاف واقع مدعی شدند علت خاموشیهای سراسری توجه دولت به سلامت شهروندان و جلوگیری از مازوتسوزی است.
🔸ادعایی که مدتی بعد مشخص شد کاملا کذب بوده و علت خاموشیها عدم ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها در بازه طلایی شهریور تا آبان ۱۴۰۳ بوده است. حال باید دید این افراد به دلیل اظهارات خلاف واقع خود عذرخواهی میکنند؟
@Kayhan_online
نگاهی به سنت حسنه صلهرحم در شب یلدا-بخش نخست
🔰 انتظار در بلندترین شب سال برای دمیدن افقهای پرامید
👤 #فائقه_بزاز
🔸من معتقدم تمام شادیهای شب بلند یلدا یک طرف، شعف دیدن عزیزان و نزدیکانِ جان طرف دیگر. من میگویم جذابیت این شب طولانی سال، نشستن کنار جانانی است که ریشههای عمیق وجودی با ما دارند. شوق دیدن و با هم بودن یاران خانواده زیر سایه بزرگترهایی که همهشان را از جان عزیزتر داریم و دانیم و این مهم که شب یلدا بلندی یک سیاهی طولانی است که قرار است به صبح امید روشن شود، یلدا شب غم را شکستن است. پس امسال نیز این بلندای تاریک را به انتظار دمیدن حق به انتظار مینشینیم.
🔸غیر از اینکه محققین، پژوهشگران یا روانشناسان بخواهند بگویند، این را با تمام رگ و پوست خود درک کردهایم که نهاد خانواده، پشتوپناه، و مایه دلگرمی و تقویت تمام ابعاد شخصیتی ماست. پدران و مادران ما از همان دوران کودکی، قهرمانان زندگیمان بودهاند و از رفتارها و ارزشهای اخلاقی، اجتماعی آنان الگوبرداری کردهایم.
🔸ضمن اینکه، وقتی ما به دیدار نزدیکان خود میرویم، به لحاظ روانی، خانواده و خویشاوندان خود را حلقهای بزرگتر دانسته، قلمرو برخورداری از تعلق گروهی خویش را قویتر میبینیم و از این طریق احساس اعتمادبهنفس و خویشاوندی، بهتر به ما دست میدهد.
🔸گام بعدی موفقیت روانی ناشی از صلهرحم، ابراز وجود است. انسانها علاقهمندند علائق، تواناییها و اندیشههای خود را ابراز کنند. نداشتن فرصت و ایجاد نشدن بستر برای ابراز وجود، باعث انباشت عقدههای روانی و غم و غصه میشود.
🔸دکتر مهدی اسماعیلتبار، روانشناس و کارشناس مسائل تربیتی در این زمینه به ایرنا میگوید: «دانشآموز، دانشجو، نوجوان ما در شبکههای اجتماعی یک دنیای ساختگی برای خودش ساخته و از آن لذت میبرد، تقویم ملی و مذهبی ما سرشار از بهانهها و دلایل برای خندیدن و گریستن است؛ اما ما نتوانستیم جشنها و مناسبتهایمان را بهدرستی به جوانانمان منتقل کنیم و نتیجه آن این میشود که جشن ایرانی به حاشیه رفته و جشن غربی برای جوانان ما جذاب میشود؛ دلیل آن این است که داستان سنتهای ایرانی برای نسل جدید ما جا نیفتاده و ما در این زمینه سواد رسانهای بسیار پایینی داریم.»
🔸اسماعیلتبار در پاسخ به این سؤال که ما چطور میتوانیم در شبی مثل یلدا که یادآور فرهنگ اصیل ایرانی است جوانانمان را به حضور در جمع تشویق کنیم و آیینها و سنتهای کهن را زنده نگه داریم، میگوید: «ما برای تشویق جوانمان به حضور در جمعهای خانوادگی و فامیلی باید دنیای درون جوانمان را بشناسیم. جوانان امروزی دنیای خاص خودشان را دارند و ما خیلی از مشکلات جوانها را نمیتوانیم حل کنیم؛ اما پدر و مادرها با صحبت کردن و درک کردن جوانشان میتوانند بهراحتی آنها را با خود همراه کنند.»
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001GX9
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی سخنرانی رئیس جمهور آغاز نشده، پایان یافت
🔸آقای پزشکیان در همایش بینالمللی خانواده، آینده و پیوندهای پایدار پس از نمایش تصویری از همسر مرحومه و فرزندانش تحت تاثیر قرار گرفت و نتوانست سخنرانی کند.
@Kayhan_online
🔰 مستندساز معروف هالیوود بیمه سلامت آمریکا را «غیراخلاقی» خواند
🔸مایکل مور، مستندساز برنده جایزه اسکار، پس از کشته شدن مدیرعامل یک شرکت بیمه آمریکایی و بروز خشم گسترده علیه این صنعت، با برحق دانستن انزجار مردم، نظام سلامت این کشور را «غیراخلاقی» خواند و گفت: «کل این سیستم را در سطل زباله بریزید.»
🔸به گزارش فارس، هفته گذشته برایان تامپسون مدیرعامل شرکت بیمه آمریکایی، یونایتد هلثکر، در منهتن به ضرب گلوله کشته شد و در پی آن، خشم مردم این کشور علیه صنعت بیمه فوران کرد. به گفته مور، برخی از افراد سرشناس «پا پیش گذاشتند تا این خشم را محکوم کنند»
🔸این کارگردان ٧٠ ساله در ادامه خواستار اصلاح کامل نظام سلامت شد و گفت: «راهحل ساده است. کل این سیستم را در سطل آشغال بریزید. این تجارت غیراخلاقی را که از جان انسانها سود میبرد و مرگ ما را به کالایی برای پول تبدیل میکند، نابود کنید.» وی تأکید کرد: «به ما همان مراقبت درمانی رایگان و انسانی را بدهید که هر کشور متمدن دیگری در جهان از آن برخوردار است.»
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001GXc
@Kayhan_online