📎🔹️نیویورکر روایت کرد
ماکرون دلالی کرد، ترامپ تلفن زد روحانی جواب نداد
🔸هفتهنامه آمریکایی در مطلبی نوشت: رئیسجمهور ایران به تماس تلفنی ترامپ پاسخ نداد.
▫رابین رایت، روزنامهنگار آمریکایی در هفتهنامه نیویورکر نوشت: عصر سهشنبه ۲۴ سپتامبر (دوم مهر) امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه میخواست با روحانی در هتل «میلنیوم هیلتون» نیویورک دیدار کند.
در ادامه این مطلب آمده است: ماکرون در نظر داشت گفتوگوی تلفنی سه نفره با روحانی و ترامپ برقرار کند.
یک تیم متخصصان فنی وارد هتل شدند تا برای ساعت ۲۱:۳۰ یک خط تماس امن در اتاق ملاقات روحانی ایجاد کنند.
مأموریت ماکرون این بود که از ترامپ و روحانی در رابطه با طرح ۴بندی (فرانسه) برای شروع دیپلماسی و (به زعم خود) اجتناب از جنگ، یک توافق شفاهی را تضمین کند.
در پایان روز سهشنبه روحانی در حالتی نبود که باور کند، ترامپ اولین گام را برخواهد داشت و درباره برداشتن تحریمها قولی بدهد.
وقتی ماکرون وارد (هتل) شد، روحانی پیشتر به اتاق خوابش رفته بود.
ظریف بعدا به من گفت: این فقط یک بازی بود که ما را بدون ارائه تضمینهایی درباره اقدامات ترامپ، به یک دیدار بکشانند.
تماس از طرف خط ترامپ ساعت ۹:۳۰ دقیقه انجام شد. ماکرون گوشی را برداشت اما روحانی هرگز از اتاقش بیرون نیامد.
http://kayhan.ir/fa/news/171342
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👷🔹️فعال حوزه کارگری :
«خانه کارگر» غیر از رسیدگی به امور کارگران همه کاری میکند!
🔸یک فعال حوزه کارگری با انتقاد به عملکرد خانه کارگر، نسبت به فعالیتهای غیرمرتبط این مجموعه انتقاد کرد.
▫حمید حاج اسماعیلی فعال حوزه کارگری در گفتوگو با نود اقتصادی گفت: چرا خانه کارگر برخلاف سایر احزاب فعال در کشور تا این اندازه امکانات، قدرت و ثروت دارد، مگر یک جریان سیاسی چقدر میتواند فعالیت کند؟
وی تصریح کرد: طبق چارچوبها و اساسنامهای که برای جریانهای سیاسی در کشور تعیین شده ، آنها نمیتوانند فعالیت اقتصادی یا فعالیتی غیرمرتبط داشته باشند، چطور این گروه خانه میسازد، امکانات میفروشد، شرکتداری میکند؟ باید نهادهای نظارتی در این رابطه پاسخگو باشند.
این فعال حوزه کارگری ادامه داد: یکی از ناکارآمدیهای دولت، همین جریانهای با نفوذ هستند که در مسیر فعالیت طبیعی کشور سنگاندازی میکنند. شفافیت نباید تنها برای افراد باشد بلکه باید برای جریانها و گروههای سیاسی باشد که به زور در جریانهای مدنی، صنفی و کارگری نفوذ دارند و از منافع آنها سوءاستفاده میکنند.
وی پیش از این نیز با تأکید بر اینکه «خانه کارگر مورد تایید کارگران نیست و جریانات سیاسی مانند خانه کارگر حق ندارند درباره کارگران تصمیم بگیرند» گفته بود: خانه کارگر بخاطر این مسئله درباره مسکن کارگران صحبت میکند تا بتواند شرکتهای خودش را فعال کند!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171300
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️تغییر مرکز فرماندهی مشترک عملیاتهای هوایی آمریکا از قطر به کارولینا
🔸روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که ارتش آمریکا اخیرا به صورت موقت و از بیم ایران، مرکز فرماندهی مشترک عملیاتهای هوایی خود را از پایگاه قطر به پایگاهی در کارولینای جنوبی تغییر داده است.
▫این روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت، آمریکا به مدت بیش از ۱۳ سال از یک ساختمان در کشور کوچک قطر برای فرماندهی جتهای جنگنده، هواپیماهای بدون سرنشین و دیگر تجهیزات نیروی هوایی خود در منطقه غرب آسیا استفاده میکرد. اما روز شنبه، در حالیکه ۳۰۰ هواپیما در مناطق مختلف غرب آسیا از جمله سوریه، افغانستان و خلیجفارس روی هوا بودند، صدها صندلی مربوط به مقر فرماندهی عملیاتهای هوایی «العدید» در قطر خالی بودند.
این روزنامه در ادامه نوشت: در عوض، نیروی هوایی ایالات متحده و متحدانش توسط تیمهایی در پایگاه هوایی «شاو» در کارولینای جنوبی هدایت و کنترل شدند، بیش از ۷ هزار مایل دورتر از خاورمیانه. هرچند که تعطیلی العدید موقتی بود و به مدت ۲۴ ساعت طول کشید اما این تغییر موقت، یک تغییر تاکتیکی بسیار مهم بود. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171330
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 یک سال عهدشکنی آمریکا و اروپا رفتار ایران را تهاجمی کرده است
🔸 یک تحلیلگر فرانسوی گفت: مقامات ایران دنبال مهندسی توازن قدرت در منطقه هستند و نه جنگ.
تیهری کوویل مدیر مؤسسه روابط بینالمللی و راهبردی در گفتوگو با شبکه «الثایی» و درباره اینکه «تنشها و حملات ایران در منطقه افزایش یافته، مقامات ایرانی دنبال چه هستند؟» اظهار داشت: من تغییری راهبردی را در رفتار ایران میبینم. آنها یک سال منتظر ماندند تا ببینند آیا اروپا به توافق هستهای پایبند باقی خواهد ماند یا خیر. نتیجه این بود که ایران تنها بود. در حالی که آمریکا سرگرم اخلال علیه اقتصاد ایران بود. اروپاییان حاضر نشدند ریسک بپذیرند. به گمانم، در مورد اینکه چه پاسخی باید داده شود، بحثهای داغی در درون حاکمیت ایران درگرفت. آنها راهی جز راه مذاکره را در پیش گرفتهاند.
این کارشناس مسائل ایران افزود: ایران به دنبال آن است تا توازن قدرتی در منطقه ایجاد کند که قبلا وجود نداشت. ایران این حس را دارد که تنها طرفی که به توافق هستهای پایبند مانده است. به یاد بیاوریم که آمریکا بارها تاکید کرد که نباید حتی یک قطره نفت از ایران صادر شود.
جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا از تغییر رژیم سخن میگفت. تمام اینها نظام ایران را به اتخاذ موضعی تهاجمیتر سوق داد.
کوویل در ادامه خاطرنشان کرد: آنچه که همگان بر آن واقف هستند این است که ایران روال گذشته را دیگر نمیتوانست ادامه دهد اینک تلاش میکند تا به موضعی قدرتمندتر در منطقه دست یابد. آنها نمیخواهند وارد جنگی جدید شوند اما در نظر دارند توازن قدرت در منطقه را به نفع خود مهندسی کنند. میخواهند بفهمانند که اگر بخواهند میتوانند اختلال ایجاد کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/171339
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 نتیجه بیتوجهی به اصلاح ساختار بودجه
دریافتی برخی مدیران طبق قانون بودجه 40 میلیون تومان است!
🔸 بر اثر بیتوجهی دولت و مجلس به اصلاح ساختار بودجهریزی، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از حقوق 40 میلیون تومانی برخی مدیران بر اساس قانون بودجه خبر داد.
در شرایطی که سال گذشته –به عنوان نخستین سال دور جدید تحریمها- این مطالبه به وجود آمد که دولت نگرش خود را در بودجهریزی تغییر دهد و اصلاحات ساختاری را آغاز کند، با این حال، اتفاق چندانی رخ نداد تا اینکه رهبر معظم انقلاب دولت را مکلف کردند در چهار ماه نخست امسال طرح اصلاح ساختار بودجه را پایه ریزی کنند.
با این وجود، آنچه که دولت در دقیقه 90 به مجلس ارائه کرد، انتظارات را برآورده ننمود و بودجه شرکتها و بانکهای دولتی همچنان از شفاف شدن مصون ماند! این در حالی است که حجم بودجه شرکتها و بانکهای دولتی حدود 1200 هزار میلیارد تومان (سه برابر بودجه عمومی کشور) بوده و تقریبا نظارتی بر روی آن نیست.
یکی از نتایج این عدم نظارت، بروز حقوقهای بالا در دستگاههای دولتی است که به دلیل عدم نظارت در جزئیات آن، زمینه بروز حقوقهای نجومی نیز فراهم شده؛ در حال حاضر نیز یکی از نمایندگان مجلس از حقوق بالای مدیران دولتی طبق قانون بودجه خبر داده است.
سید محمد حسینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت: در قانون بودجه سال ۹۸ تبصرههایی برای کمک به حقوق و دستمزد و معیشت حداقل بگیران
دستگاههای دولتی مصوب شد تا حقوق کارمندانی که کمتر از دو میلیون تومان دریافتی دارند افزایش قابل قبولی داشته باشد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171307
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 چه شد که اصلاحطلبان ژست موافقت با شفافیت گرفتند؟!
🔸 بارها با ذکر مصادیق و مستندات به این نکته پرداختهایم که متأسفانه طیف موسوم به اصلاحطلب با مسایل مطروحه که گاه برخی از آنها با منافع ملی پیوندی تنگاتنگ دارد برخوردی قبیلهگرایانه دارند و بر این مبنا نگاه این جماعت گاهی از حداقلهای کارشناسی نیز تهی شده و یکسره بر مبنای تمایلات حزبی استوار میگردد.
سرویس سیاسی-
برای نمونه کافی است روزنامههای زنجیرهای را در موضوع شفافیت مجلس در بازه زمانی یکسال گذشته مرور کنیم و سپس مواضع یکسال گذشته آنها را با تیترها و گزارشهای دیروزشان بسنجیم. روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «ورود نهادها به اتاق شیشهای» و روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «شفافیت در برابر نفاق» به موضوعی پرداختند که در طول یکساله گذشته با آن مخالفت کرده و توجیهات بیبنیادی را برای مخالفتشان به خورد جامعه دادند.
برای نمونه تیتر آفتاب یزد را در نظر بگیرید که عنوان کرده است: «شفافیت در برابر نفاق». یکی از مصادیق نفاق امضای طرح و عدم رای به آن بود بهطوری که طرح شفافیت حجتالاسلام ذوالنور قریب به 190 امضا داشت اما تنها 69 نفر به آن رای دادند. یکی از نمایندگان اصلاحطلب مجلس (سهیلا جلودارزاده) در گفتوگو با فارس به این حرکت ناپسند پرداخت و برای توجیه آن گفت: «اگر یک مورد مشاهده شده بود که پای طرح شفافیت را امضا کرده بودند اما رای ندادند به این دلیل بود کسانی که امضا گرفتند میخواستند بهعنوان اعمال فشار از آن استفاده کنند و نمایندگان تشخیص دادند که نباید عملی شود[!!]» در طول بازه زمانی مذکور روزنامههای زنجیرهای با بهانههایی مانند استفاده از شفافیت برای رد صلاحیت و یا ایجاد فشار بر نماینده و... بهصورت پیوسته به جریانسازی علیه شفافیت پرداختند، اما وقتی دیدند شفافیت به یک مطالبه عمومی بدل شده اعضای فراکسیون امید دست به کار شدند و به ارائه طرحی برای شفافیت پرداختند!
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 حجتالاسلام پناهیان:
رسانههای غربی از راهپیمایی اربعین وحشت دارند
🔸 گزارش مراسم آغاز به کار شبکه رادیویی اربعین روز گذشته در همین صفحه منتشر شد اما با توجه به محدودیت زمان، فرصت انعکاس سخنرانی حجتالاسلام علیرضا پناهیان که در انتهای این مراسم صحبت کرد نبود.
به گزارش خبرنگار کیهان، حجتالاسلام علیرضا پناهیان در مراسم افتتاح رادیو اربعین گفت: فعالیت رادیو اربعین اقدام خاص و بسیار پسندیده است و این رادیو باید حمایت و تقویت شود و با برنامههای معنوی خود زایران را به یاد امام زمان(عج) بیاندازد.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه راهپیمایی اربعین یک ماجرای جدی و در واقع یک دفاع مقدس است، گفت: کسانی که همت میکنند یقین بدانند این اتفاق بزرگی است و یک تمدن عظیم اسلامی است و نباید غافل از اربعین بشویم اگرچه باید واجبات دین را هم انجام داد اما راهپیمایی اربعین خود به تنهایی شالوده عظمت اسلام است.
وی با بیان اینکه رسانههای دنیا امروز در صددند که این راهپیمایی بزرگ را کم جلوه دهند افزود: آن رسانهها وحشت و ترس از سقوط تمدن غرب داشته و به همین منظور از پرداختن به این حماسه بزرگ جهانی در هراس هستند اما مردم ما از این حماسه عظیم و عشق به امام حسین(ع) لذت میبرند.
http://kayhan.ir/fa/news/171313
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 رد گمکنی اصلاحطلبان با دروغ گل درشت بهزاد نبوی
🔸 سخنان عضو مرکزیت حزب منحله سازمان مجاهدین (انقلاب)، دروغی بزرگ بود که کسی آن را باور نکرد.
روزنامه جوان نوشت: مشکلات به وجود آمده در حوزه اقتصادی به خصوص در دو سال اخیر اعم از گرانی و توسعه فسادهای مرتبط با بدنه دولت طیف اصلاحطلبان را بر آن داشته تا از یک سو به تدریج فاصله خود را از دولت بیشتر کنند و از سوی دیگر با طفره رفتن، مسئولیت کمکاری و اهمال کاریشان را با حمله به نهادهایی که کارنامه بهتری در خدمترسانی به مردم و به ویژه محرومان داشتهاند، پنهان کنند.
زیر سؤال بردن قوه قضائیه در برخورد پرقدرت با پدیده فساد اولین گام آنها بود و سپس به نهادهایی که کارشان خدمترسانی به محرومان یا افزایش تابآوری اقتصاد در مقابل تحریمها است، تاختند.
در سالهای اخیر خاتمالانبیا نهتنها گامهای بلندی در حوزههای عمرانی برداشته است، بلکه توانسته است با تکمیل پروژه ستاره خلیج فارس کشور را از یک واردکننده عمده بنزین به صادرکننده آن بدل کند. این نهاد که عمده فعالیتش اتمام پروژههای عظیم و واگذاری آن به دولتها است، همواره مورد انتقاد بدخواهان انقلاب بوده و هست. همچنین آستان قدس و بنیاد مستضعفان اقدامات عمدهای در حمایت از محرومان و محرومیتزدایی در سراسر کشور انجام دادهاند که وظیفه ذاتی دولتها بوده است. در این میان بهزاد نبوی به دروغ گوبلزی روی آورد و مدعی شد که 60 درصد از داراییهای ملی تنها در اختیار چهار نهاد ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتم، آستان قدس و بنیاد مستضعفان است و نتیجه گرفت که اختیارات دولت حدود 10 الی 20 درصد کل اختیارات اداره کشور است و باید در همین حد از دولت انتظار داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171338
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون وزیر نیرو:
پاییز پربارشی برای کشورپیشبینی شده است
🔸 معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از آغاز حذف قبوض آب از سال آینده خبر داد و گفت: برای پاییز پیشبینی ترسالی شده است و این موضوع باید در بازنگری سدها مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، قاسم تقیزاده خامسی در یک نشست خبری در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه آب و فاضلاب بااشاره به حذف قبوض کاغذی برق، آب و گاز اظهار کرد: بخش آب هم مانند سایر دستگاهها برای حذف قبوض برنامهریزی کرده و این طرح به صورت پایلوت در اصفهان آغاز شده است. قبوض کاغذی آب از سال آینده حذف خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۳۲۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز در کشور وجود دارد اظهار کرد: اگر همین روند وزارت نیرو برای بستن چاههای غیرمجاز ادامه داشته باشد، این چاهها تا ۲۰ سال آینده بسته نخواهد شد؛ به همین دلیل اقدام جدیدی که در این راستا آغاز شده این است که میزان برداشت چاههای غیرمجاز بررسی شود. به طورکلی برداشت
۱۲۰ هزار چاه از ۳۲۰ هزار چاه غیر مجاز زیر ۲۰ متر است که از نظر ما آب سطحی محسوب میشود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با تاکید بر اینکه لایروبی رودخانههای بزرگ مانند کارون باید صورت بگیرد، گفت: حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به وزارت نیرو برای ترمیم خسارت سیل اختصاص داده شده که بخشی از آن برای لایروبی رودخانهها استفاده میشود. البته این میزان کافی نیست و به پنج برابر آن نیاز داریم.
تقیزاده خامسی با تاکید بر اینکه سیلابها در هیچ جای دنیا قابل پیشبینی نیستند گفت: به همین دلیل بیشترین خسارت در حوادث غیرمترقبه به سیل اختصاص دارد. سازمان هواشناسی ابتدای هر سال برای کل سال پیشبینی میکند که اصلا قابل اتکا نیست. پیشبینیهای فصلی ۳۰ تا ۵۰ درصد و پیشبینی که ۴۸ ساعت قبل صورت میگیرد ۸۰ تا ۹۰ درصد قابل اتکا است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171309
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ستیز ارگان دولت با فرهنگ ایثار و شهادت
🔸 روزنامه ایران دیروز مدعی شد: «برقراری سهمیههای ناروا و بر اساس ویژگیهایی انتخابی؛ به منزله محروم کردن بخش مهمی از مردم از حق عمومی آموزش است.»
ارگان دولت در ابتدای این یادداشت، بیانات رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره یکسان بودن حقوق عمومی برای همه مردم آورده شده است؛ «در مورد حقوق عمومی باید نسبت به همه مردم یکسان نگاه کنیم، مذهب و طایفه تأثیری ندارد. نباید اجازه دهیم در کشور ناامنی باشد، نه برای مسلمان، نه برای غیرمسلمان، نه برای کسانیکه به نظام وفادارند، نه برای کسانیکه وفادار نیستند. امنیت و آزادی باید برای همه باشد؛ حفظ حقوق عمومی مال همه مردم است.» حقوق عمومی قواعدی است درباره روابط میان دولت و مردم و دارای شاخههای مختلفی مانند حقوق اساسی، حقوق اداری، حقوق مالیه و حقوق کار. چطور شده که روزنامه دولتی ایران وقتی میخواهد از حقوق عمومی دفاع کند، از میان دامنه وسیع آن، سراغ سهمیههای آموزشی میرود که سهمیه خانواده شهدا، ایثارگران و رزمندگان، از جمله آن است؟ بر این اساس و با توجه به سابقه شهیدستیزی مدعیان اصلاحات و کینه آنها از فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت، تکاپوی آنان برای حمله به این فرهنگ حیات بخش با شعار حقوق عمومی معلوم میشود. آیا حذف عنوان الهامبخش و پرمعنای «شهید» از کوی و برزنها، با نوشته دیروز ارگان دولت ارتباطی دارد؟
علاوه بر این، گفتنی است، شش ماه حقوق نگرفتن کارگران هپکو، بیکاری طیف وسیعی از کارگران، رشد 226 درصدی قیمت مسکن، اجاره بهای افسارگسیخته، واگذاری کارخانهها به ثمن بخس به اسم خصوصیسازی، حقوقهای نجومی، چوب حراج زدن به ذخایر طلا و ارز کشور، معطل گذاشتن ظرفیتهای درونی پای وعدههای پوچ اروپاییها، تورم سرسامآور مواد خوراکی و اقلام اساسی، کاهش قابل توجه ارزش پول ملی، هدایت نکردن نقدینگی 4 برابر شده به سمت تولید و فعالیتهای مولد و... تضییع حقوق عمومی نیست؟! مطلب دیگر اینکه، ارگان دولت مشخص نکرده مقصودش کدام یک از سهمیههای آموزشی است؟ چرا که یکی از انواع سهمیهها، مربوط به فرزندان اعضای هیئت علمی است و از همین رو، این نوشته نوعی فرافکنی بهحساب میآید.
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 در مراسم رونمایی از مستند «مادر جبههها» بیان شد
صدام از مادران ایرانی شکست خورد نه از توپ و تانک!
🔸 یک نویسنده در مراسم رونمایی از مستند «مادر جبههها» گفت: این فیلم نشان میدهد که صدام در دوران دفاع مقدس نه از توپ و تانک بلکه از مادران ایرانی شکست خورد.
مراسم رونمایی از مستند «مادر جبههها» به کارگردانی شهرام میراب اقدم، با موضوع بانو زهرا محمودی از زنان تأثیرگذار در دوران دفاع مقدس، عصر یکشنبه ۷ مهر در حوزه هنری رونمایی شد.
مرتضی سرهنگی، نویسنده ادبیات دفاع مقدس در این مراسم گفت: ذات جنگ و کارهای دفاعی، مردانه است و زنان پشتوانه مردان هستند. وقتی جنگها طولانی میشود مقاومت مردان در خط مقدم مستلزم استقامت زنان در پشتخط است و زنان ما ایستادند تا ما از این هیولا و آتشی که جهان برای ما روشن کرده بود سربلند بیرون بیاییم.
مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری، در ادامه افزود: جنگی تحمیلی، جنگ جهانی سوم در یک جغرافیای محدود بود. در نفرات، ما نسبت به عراق برتری سه برابری داشتیم اما وقتی جنگ شروع شد ۳ میلیون نیروی مصری به عراق تزریق شد. در دوران جنگ ما اسیر از ۱۵ کشور داشتیم که بیشترین آمار برای کشور مصر بود. صدام در زمان جنگ از سوی عربستان سعودی نیز حمایت میشد.
نویسنده کتاب «پا به پای باران» خبر داد: دو سال است که در حال گردآوری خاطرات افسرانی هستیم که نگهبان اسرا عراقی بودند و امسال یک کتاب که شامل۵۰ خاطره از این افسران است منتشر میشود.
در پایان مرتضی سرهنگی از شهرام میراب اقدم برای ساخت این مستند تشکر کرد و در این خصوص گفت: «مادر جبههها» مادران ایرانی را به تصویر کشیده و نشان داد صدام از مادران ایرانی شکست خورد نه از توپ و تانک ما.
http://kayhan.ir/fa/news/171312
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 کاوه: صحبتهای دبیر به خاطر برداشتن فشار از روی یزدانی بود
🔸 مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد با بیان اینکه نباید مدام با توقع کسب طلای المپیک باعث فشار بر حسن یزدانی شویم، گفت: صحبتهای علیرضا دبیر درخصوص یزدانی نیز بهخاطر برداشتن فشار از روی او بود.
محسن کاوه در تازهترین صحبتهای خود درباره صحبتهای علیرضا دبیر رئیسفدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی که باعث ایجاد برخی حواشی طی روزهای اخیر شده بود، اظهار داشت: ابتدا این را بگویم که ارتباط بسیار خوب و دوستانهای بین دبیر و حسن یزدانی وجود دارد. حسن یزدانی علاوهبر مباحث فنی در اخلاق و انضباط نیز سرآمد است. بحثی که درباره حسن یزدانی وجود دارد و اتفاقا بسیار هم خطرناک است این است که نباید همه بار کشتی روی دوش حسن یزدانی باشد چرا که این امر میتواند به او آسیب بزند و عملکردش را تحتالشعاع قرار دهد. در خوب بودن یزدانی اصلا شکی نیست، در اینکه او شانس اصلی کسب مدال طلای ایران در المپیک است هیچ شکی نیست اما اگر مدام به او القا شود که حتما طلا میگیرد به او آسیب میزند. صحبتهای علیرضا دبیر نیز بر این اساس بوده که فشار را از روی یزدانی بردارد تا او در آرامش کارش را دنبال کند. قطعا از او انتظاری جز طلا نمیرود اما نباید با مطرح کردن آن باعث ایجاد فشار و استرس برای او شویم. وی افزود: به نظر من یزدانی در جهانی مجارستان به تیلور باخت چون تدارک خوبی برای او دیده نشده بود، او اگر به یکی دو رویداد خوب اعزام میشد قطعا میتوانست تیلور را شکست دهد. باید برای یزدانی با حساب و کتاب دقیق جلو برویم تا شاهد موفقیت دوبارهاش در المپیک باشیم.
http://kayhan.ir/fa/news/171294
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 سخنرانی روحانی در سازمان ملل امید آمریکاییها را ناامید کرد
🔸 کارشناسان آمریکایی از سخنرانی ضدآمریکایی روحانی در سازمان ملل ابراز ناخرسندی میکنند. روحانی آمریکا را راهزن بینالمللی خواند و تصریح کرد پاسخ ایران به مذاکره با وجود تحریمها «نه» است.
تارنمای شورای روابط خارجی آمریکا در تحلیلی به قلم ری تکیه نوشت: انتظارات و حتی امیدهای بسیاری همزمان با ورود روحانی به نیویورک برای شرکت در نشستهای مجمع عمومی امسال پدید آمد. حملات اخیر به تاسیسات نفتی عربستان که آمریکا و متحدانش، ایران را به انجام آن متهم میکنند، همه را نگران کرد و انگیزه تلاشهای دیپلماتیک را برای جلوگیری از جنگ ایجاد کرد. شاید یکی از فعالترینها در این عرصه «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه بود که نسخه خاص خود را اجرا کرد. اما سخنرانی خشونتآمیز روحانی به همه گمانهزنیها درباره برگزاری چنین نشستی پایان داد.
روحانی، سخنرانی خود را با رد هرگونه صحبت از مذاکره با آمریکا در سطح سران آغاز و تاکید کرد که ایران وقتی با مذاکره با آمریکا موافقت میکند که تحریمها برداشته شوند. سخنان روحانی در سازمان ملل، موضعی آشنا را تقویت کرد؛ لغو تحریمها پیششرط لاینفک هرگونه مذاکره با واشنگتن است.
روحانی، سخنانش در سازمان ملل را با پیامی درباره چگونگی ایجاد ثبات درمنطقه خلیج فارس ادامه داد. او گفت نیروهای آمریکایی باید منطقه را ترک کنند و کشورهای منطقه باید مسئولیت حفاظت از امنیت آبراههای راهبردی این منطقه را برعهده بگیرند.
اما با توجه به وسعت و قدرت ایران، این امر الزاماً هژمونی این کشور بر این منطقه حساس جغرافیایی را تضمین خواهد کرد. حکایت روحانی از این داستان قدیمی، دعوت به یک ترتیبات منطقهای موسوم به «ائتلاف صلح» بود که به نظر میرسد در مقابل درخواست آمریکا برای تشکیل ائتلافی منطقی علیه سیاستهای تهاجمی ایران قرار دارد. شدیدترین اتهامات روحانی علیه عربستان مطرح شد و او گفت: حملات به تاسیسات نفتی عربستان فقط از سوی حوثیها یمن انجام شده است. این موضع جدیدی نیست و حوثیهای اکنون مسئولیت این حمله را برعهده گرفتهاند. موضوع جدید در سخنرانی روحانی این بود که به نظر میرسد وی این اقدام را توجیه میکرد. روحانی با اشاره به ائتلاف سعودی در یمن گفت کسی که بر طبل جنگ میکوبد باید مجازات شود نه این که اتهاماتی علیه افراد بیگناه مطرح شود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171337
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک کارشناس اقتصادی:
مشکل اقتصاد ما رکود و اشتغال است نه تشکیل وزارت بازرگانی
🔸 یک کارشناس اقتصادی گفت: اولویت اقتصادی کشور خروج از رکود و ایجاد اشتغال است نه تشکیل وزارت بازرگانی.
محمود جامساز با بیان اینکه در چند دهه گذشته سیاستهای اقتصادی بر مبنای آزمون و خطا طراحی شد، اظهار داشت: در سالهای گذشته چندین وزارتخانه جدید تاسیس شد و چندین بار هم چند وزارتخانه از هم منفک شدند اما در عمل این اقدامات چون در راستای یک استراتژی درست نبود نتیجه مطلوبی در پی نداشت. برای مثال همین وزارت بازرگانی معلوم نشد آخر چرا از همان ابتدا ادغام شد و بعد دوباره حالا قرار است از وزارت صنعت جدا شود.
وی بااشاره به هزینههایی که ایجاد یک وزارتخانه جدید میتواند برای دولت داشته باشد، بیان کرد: اگر قرار باشد یک وزارتخانه جدید با عنوان وزارت بازرگانی تشکیل شود این وزارتخانه نیاز به کارمندان و مدیران زیادی خواهد داشت که تا بخواهند به کار خود آشنا شوند مدتی طول خواهد کشید که همه اینها هزینهبر خواهد بود.
این کارشناس اقتصادی تشکیل وزارت بازرگانی را یک تغییر شکلی و ظاهری توصیف کرد و گفت: ما در شرایط تحریمی به سر میبریم که باعث فشارهای اقتصادی زیادی شده است، حتی بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی هم تحت تحریم قرار دارند؛ در چنین شرایطی پرداختن به موضوعاتی مانند تشکیل وزارت بازرگانی امری حاشیهای به شمار میرود.
جامساز با بیان اینکه میتوان در این شرایط تمرکز منابع مالی و فکری کشور را روی مسائل مهمتری مانند خروج از رکود و ایجاد اشتغال گذاشت، ادامه داد: تعطیلی کارخانههای ریشهدار، افزایش حجم نقدینگی و گسترش فساد اداری از مهمترین موضوعاتی هستند که دولت میتواند انرژی و توان کارشناسی خود را در این شرایط روی آن بگذارد.
وی در ادامه اولویتبندی خود از مسائل روز اقتصاد ایران به مسئله مالیاتها نیز اشاره کرد و گفت: مالیاتستانی تنها یک منبع درآمد برای دولت نیست بلکه ابزاری برای ایجاد عدالت اقتصادی و اجتماعی هم هست؛ این در حالی است که در سیستم مالیاتی ما از اقشار ضعیف مالیات گرفته میشود اما بنگاههای بزرگ به راحتی میتوانند از زیر بار آن فرار کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/171306
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 فرصتسوزی در نیویورک!
🔸 روزنامه زنجیرهای همدلی در یادداشت صفحه اول خود نوشت: «تا قبل از نشست نیویورک تصور و باور بسیاری از تحلیلگران بر این بود که این نشست میتواند نقطه عطفی از گشایش دیپلماتیک در روابط تهران- واشنگتن باشد، اما با به پایان رسیدن این نشست بهنظر میرسد فرصت نیویورک نیز از دست رفت و حتی مهمترین و درعینحال جدیترین وساطتها هم نتوانست ترکی بر یخ روابط تهران- واشنگتن ایجاد کند. بهواقع شرایطی که در حاشیههای نشست نیویورک به وجود آمد، میتوان آن را آخرین میخ بر تابوت مذاکره دانست».
همدلی افزود: «به این ترتیب و با مجموعه عواملی که در امتناع مذاکره و گشایشهای سیاسی نقش داشتهاند، نشست نیویورک نیز به پایان رسیده است و نگاههای غالب بیشتر متوجه فرصتسوزیهای این نشست برای گشایشهای سیاسی و کاهش تنش در روابط است. حال باید دید که تهران و واشنگتن چگونه میخواهند بهرغم تداوم سیاستهای خود، به بنبستهای موجود در مسیر دیپلماتیک و البته با ابزارهای غیرنظامی پایان دهند؟»
شایان ذکر است که اصرار مدعیان اصلاحات بر مذاکره با آمریکا در حالی است که نظام سلطه درصدد به زانو درآوردن و تسلیم جمهوری اسلامی است نه مذاکره. روشن است که ترامپ در تلاش است تا برجام را برهم زند و آنچه او خواهان آن است به جمهوری اسلامی ایران تحمیل شود. از سوی دیگر انفعال مدعیان اصلاحات در برابر آمریکا در شرایطی است که جمهوری اسلامی دست برتر را دارد؛ مدلول این ادعا آنکه آمریکا طی چند ماه گذشته تاکنون جرأت عرضاندام و تهدید نظامی علیه ایران را نداشته است نه در سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط سپاه، نه در توقیف متقابل کشتی انگلیسی و نه در حوادث مربوط به خلیج فارس. از این رو هنوز هم اصرار اصلاحطلبان برای سازش و انفعال در برابر آمریکا و فرصتسازی برای مذاکره با آمریکا مسئله مشکوکی است که بایستی در تمام زوایای دقیق شد و طینت و نیت واقعی آنها را بررسی کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 اعتراض گروهی از تهیهکنندگان به نمایش غیرقانونی آثار خارجی در سامانههای VOD
🔸 هیئتمدیره انجمن تهیهکنندگان مستقل سینمای ایران اعتراض مجدد خود به نمایش فیلمها و سریالهای خارجی بدون حق پخش و پروانه نمایش در VOD را اعلام کرد.
مرتضی شایسته سخنگوی انجمن تهیهکنندگان مستقل سینمای ایران ضمن اعلام این خبر گفت: علیرغم اعتراضهای مکرر هیئتمدیره انجمن تهیهکنندگان مستقل، همچنان وزارت ارشاد هیچگونه کنترلی بر کار VOD ندارد و اغلب این شرکتها، همچنان به نمایش فیلمها و سریالهای خارجی بدون داشتن امتیاز حق پخش (رایت) و پروانه نمایش از معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد ادامه میدهند.
وی بیان کرد: بهنظر میرسد باید ساماندهی جدیدی برای VOD در نظر گرفته شود. بر اساس قوانین موضوعه کشور، این شبکهها باید تحت کنترل وزارت ارشاد و یا سازمان صدا و سیما باشند. نمایش بدون خرید حق پخش بعید نیست با شکایت صاحبان این فیلمها یا سریالها روبهرو شود و از وجوه ایران در دادگاه لاهه برداشت شود. یعنی سودش را عدهای معدود ببرند ولی دولت از پول مردم، مجبور به پرداخت خسارت صاحبان فیلمها و سریالها شود.
شایسته گفت: این چندمینبار است که ما موضوع را تذکر میدهیم، اما ظاهر گوش شنوایی نیست.
وی هچنین توضیح داد: از سوی دیگر این فیلمها بهدلیل نداشتن امتیاز، حق نمایش (رایت) به معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه نمیشود، تا مجوز و پروانه نمایش صادر گردد. از سوی دیگر دود رفتار این شرکتها به چشم سینمای ایران میرود. این شرکتها اغلب با پرداختهای غیرمتعارف به سازندگان سریالهای خانگی، به افزایش بیرویه قیمتها کمک میکنند و باز دود این رفتارهای غیرحرفهای نیز به چشم سینمای ایران میرود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171311
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 وزیر ورزش: دیگر امکان پرداخت پاداش سکه به قهرمانان وجود ندارد
🔸 وزیر ورزش و جوانان گفت: قرار است آیین نامه جدیدی برای پاداش مدالآوران با توجه به نوسانات سکه و ارز ارائه شود که در این آئین نامه میزان پاداش مدالآوران برای مسابقات آینده تعیین خواهد شد.
مسعود سلطانیفر در حاشیه بازدید از اردوهای ورزشکاران ناشنوای اعزامی به بازیهای آسیایی هنگ کنک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به نوسانات نرخ سکه در سالهای گذشته دیگر امکان پرداخت پاداش به قهرمانان و مدالآوران در تمام رشتهها به صورت سکه وجود ندارد. ما در حال بازنگری آیین نامه پاداش مدال آوران در بازیهای آینده هستیم تا تکلیف را برای تمام ورزشکاران مشخص کنیم که متکی به سکه نباشند. ناشنوایان نیز انتظار دارند که پاداش برابری با سایر ورزشکاران از جمله جانبازان و معلولان داشته باشند اما متاسفانه با توجه به نوسانات نرخ سکه ما با محدودیت منابع مالی مواجه بودیم و دیگر قادر به پرداخت سکه به مدال آوران خود نیستیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید در آیین نامه جدید بررسی کنیم که چقدر امکان پرداخت پاداش به مدال آوران خود داریم و شرایطی ایجاد کنیم که از نظر تامین اعتبارات، پاداش مدال آوران را بتوانیم پرداخت کنیم. اینکه پاداش ناشنوایان نیز در آینده با سایر ورزشکاران یکسان دیده شود یا خیر، در این خصوص پارامترهایی وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد تا ببینیم ورزشکار ناشنوا آیا در این پارامترها قرار میگیرند یا خیر و سپس تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/171295
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اعتراف دردناکی است اما ایران بر منطقه حاکم شده است
🔸 یک نشریه وابسته به ارتجاع عرب نوشت: ایران بر خاورمیانه حاکم شده است. اعتراف به این حقیقت دشوار است اما برای درک چگونگی تعامل با این واقعیت، چارهای جز اعتراف نداریم.
العربیالجدید مینویسد: ایران دستاوردهای سیاسی زیادی در منطقه داشته است؛ چه در مورد پایتختهایی که بر آن نفوذ دارد و چه نسبت به دشمنانش و حتی سیاستهای دولتهای بزرگ.
عوامل مختلفی در افزایش تأثیر ایران در منطقه سهیم بوده است که عبارتند از:
- استفاده از خلأ: ایران نفوذ خود را در محیطهایی افزایش داده است که از خلأ سیاسی رنج میبرد. البته این کشور، همواره هدف خود از گسترش دایره تأثیراتش را حفظ موجودیت دولتها معرفی میکند.
- بهرهبرداری از جنگهای سخت: قدرت ایران، با تواناییاش برای سازگاری با شرایط، متمایز شده است، همانطور که این کشور از قدرت زیادی در منطقه برخوردار است که با کمک نیروهای نیابتی و استفاده از تکنولوژیهای جدید و سلاحهای پیشرفته، آن را افزایش داده است.
- ایران بر محیطهایی تمرکز میکند، که همواره در طول تاریخ اسلام مظلوم واقع شدهاند؛ بنابراین، این کشور حاضر است برای بازپس گرفتن حق آنان، هر هزینهای را پرداخته و تبعات آن را تحمل کند.
- بازی با درگیریهای بینالمللی: ایران میداند چگونه برخی طرفهای بینالمللی را در برابر دشمنان خود قرار دهد؛ همچنانکه در مورد روسیه و چین و دشمنی آنها با آمریکا، موفق عمل کرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171336
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت اعلام کرد
پرداخت 7 هزار میلیارد تومان وام قرضالحسنه به نیازمندان تا پایان سال
🔸 مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت از افراد نیکوکار برای سپردهگذاری در این صندوق و ترویج فرهنگ قرضالحسنه واقعی در کشور دعوت کرد.
به گزارش سایت خبری کمیته امداد، مجید باجلان با حضور در یک برنامه تلویزیونی، بااشاره به اینکه ماموریت اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان تحت حمایت است، گفت: هدف اصلی تاسیس صندوق قرضالحسنه امداد ولایت در کنار ترویج فرهنگ قرضالحسنه واقعی در کشور، پرداخت وامهای قرضالحسنه در سرفصلهای مختلف برای خودکفایی و توانمندی مددجویان است.
باجلان با بیان اینکه کمیته امداد با پرداخت وامهای قرضالحسنه، سال گذشته ۱۴۸ هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد کرد، ادامه داد: امسال از محل منابع صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و ظرفیتهای منابع بودجه حمایتی کمیته امداد، هدفگذاری برای پرداخت هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان و خانوادههای نیازمند پیشبینی شده است.
وی با تاکید بر اینکه سقف وامهایاشتغالزایی به مددجویان ۵۰ میلیون تومان است، افزود: وام ساخت و تعمیر مسکن ۳۰ میلیون تومان، ودیعه مسکن ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان و تسهیلات گرهگشایی، درمان و تحصیلی ۵ تا ۱۰ میلیون تومان است که در وامهای ضروری، هیچگونه کارمزدی دریافت نمیشود.
باجلان گفت: اولویت پرداخت تسهیلات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت به مددجویان است اما به علت مشکلات اقتصادی و مراجعات مردمی، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به سایر اقشار نیازمند از طریق صلاحیتسنجی توسط کمیته امداد انجام میشود.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با دعوت از افراد نیکوکار برای سپردهگذاری در این صندوق اظهارداشت: ترویج واشاعه فرهنگ قرضالحسنه واقعی در جامعه از مهمترین اهداف کمیته امداد در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171289
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper