📷 مالهکشی بیبیسی بر اقدامات ضدانسانی آمریکا
🔸بیبیسی فارسی رسانه وابسته به وزارت خارجه انگلیس خبری درباره یکی از متهمان حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا منتشر کرده است.
🔸طبق خبر بیبیسی مشخص میشود که این متهم بیش از ۲۳ سال است که بدون صدور حکمی مشخص، توسط آمریکا زندانی و تحت شکنجه است.
🔸نکته جالب آنجاست که بیبیسی فارسی در خبر خود «اعتراف اجباری» را «توافق» توصیف کرده و نوشته با این متهم «توافق» شده بود تا در صورت اعتراف، حکم اعدام برایش صادر نشود.
🔸نکته دیگر آنجاست که دولت آمریکا مانع از همین اعتراف اجباری شده و با این استدلال که این اعتراف به مردم آمریکا آسیب میزند؛ متهم را پس از ۲۳ سال همچنان بین مرگ و زندگی معلق نگه داشته است!
🔸در واقع نهادهای نظامی و قضایی آمریکا ابتدا متهم را با تهدید به اعدام وادار به اعتراف اجباری کرده و سپس همین اعتراف اجباری را هم لغو کردهاند تا سرنوشت نامعلوم او پس از ۲۳ سال همچنان ادامه داشته باشد و سایه اعدام را بر سر خود حس کند.
🔸اتفاقی که به وضوح با اصول حقوق بشر غربی هم مغایر است اما هیچ صدایی از نهادهای مدعی حقوق بشر بلند نمیشود!
@Kayhan_Online
آه کودکان غزه گرفت
🔰 کالیفرنیا در محاصره آتش و دود
آمریکا ۱۵۰ میلیارد دلار خسارت دید
🔸آه کودکان و مادران غزه بالاخره دامن آمریکا را گرفت. طی ۴ روز، بزرگترین آتشسوزی تاریخ ایالت کالیفرنیا، شهر «لسآنجلس» را خاکستر کرد. تا لحظه تنظیم این گزارش خسارت ۱۵۰ میلیارد دلاری به این شهر وارد شده است و این در حالی است که آمریکا برای ویرانی غزه ۳۰ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی کمک کرده بود!
🔸ماجرا از سهشنبه گذشته و بروز یک آتشسوزی در مناطق جنگلی این ایالت شروع شد. مقامات و رسانههای آمریکایی ادعا میکنند که شرایط آب و هوائی موجب این آتشسوزی خانمانسوز شده است. برخی گزارشها نیز نشان میدهد که عامل انسانی در این آتشسوزی دخیل بوده است.
🔸آمریکاییها میگویند بادهای قدرتمند و تند موسوم به «سانتا آنا» با سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت در گسترش آتشسوزی و ناتوانی دولت در مهار آتشسوزی مؤثر بوده است. اداره ملی اقیانوسشناسی و شرایط جوی آمریکا هم میگوید: «تغییرات اقلیمی، از جمله افزایش گرما، خشکسالی طولانی و کاهش رطوبت هوا عوامل اصلی در افزایش خطر و گستردگی آتشسوزیهای جنگلی در غرب آمریکا بوده است.» به گفته مقامات آمریکایی، بخش زیادی از این منطقه با خشکسالی شدید روبهروست و گیاهان خشک عامل شکلگیری آتشسوزی مهیب و پیشروی سریع آن است.
🔸 گزارشها تا غروب روز گذشته به وقت تهران نشان میدهد آمریکا ۵ برابر بیش از کمکهای مالی که در طول جنگ غزه به رژیم اسرائیل کرده در آتشسوزیهای کالیفرنیا خسارت دیده است. برآوردهای اولیه از خسارات ناشی از این آتشسوزی بیسابقه بیش از ۱۰۰میلیارد دلار تخمین زده شده بود اما لحظه به لحظه میزان خسارتها افزایش یافت. گزراش بیبیسی از تخمین خسارتها عددی حدود ۱۳۵میلیارد دلار را نشان میدهد. این رقم به اندازه ۸ درصد بودجه سالانه دولت آمریکاست. ساعاتی بعد وبسایت مالی «Investopedia» میزان این خسارت را ۱۵۰ میلیارد دلار تخمین زد.
#تیتر_یک
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Gya
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هواشناسی: از چند ساعت آینده باید آماده ورود سامانه بارشی به کشور باشیم
@Kayhan_online
🔰 کینه شتری دشمن و خوشخیالی دوستان(۱)
👤 #عباس_شمسعلی
🔸چند روز قبل مصاحبهای از یکی از کسانی که سابقه طولانی در سطح وزارت در دولتهای مختلف داشته است منتشر شد که از چند منظر قابل تأمل است؛ توجه کنید: «دنیا با ما دشمنی نداره؛ ۴۶ ساله انقلاب کردیم، ترامپ ۴ سال اومده رفته ۴ سال دیگه هم میاد میره گورشو گم میکنه میره. ما ۴۶ سال سیاست خارجیمون غلطه از زمانی که ریختن سفارت آمریکا رو گرفتن دنیا رو با ما دشمن کردند تا به امروز ما در همون راستا حرکت کردیم. ما اصلا از سیاست خارجیمون تعریف درستی نداریم بله تو تئوری میگن که نمیدونم استقلال و فلان و بهمان، ولی ما دنیا رو با خودمون دشمن کردیم،... آقا دنیا که خودش رو آماده نکرده که با جمهوری اسلامی دشمنی بکنه این سیاستهای ماست که دنیا رو با خودمون دشمن کردیم...»
🔸شاید باور اینکه این اظهارات نسنجیده و بسیار دور از واقعیت را فردی که در دو دولت مرحوم هاشمی و آقای خاتمی وزیر بوده و در دولت آقای روحانی یکی از معاونتهای دولت را در اختیار داشته است بیان کرده، دور از ذهن باشد، اما متاسفانه این نوع مواضع و این سطح نازل از تحلیل از برخی کسانی که سالها در این کشور در مسئولیتهای بالای اجرائی حضور داشتهاند، اولین بار نیست که مطرح میشود.
🔸این نوع اظهارات بدون پشتوانه مستند و بدون تفکر که نشان از محرومیت این طیف و همفکرانشان از قدرت تحلیل و دور بودن از بدیهیات حافظه تاریخی چند دهه کشور دارد در حالی است که امروز یک دانشآموز نوجوان هم با اندک مطالعه کتابهای درسی تاریخ معاصر کشورمان، متوجه میشود که با وجود لیست بلند بالایی از دشمنیهای آمریکا از سالها قبل از انقلاب تا کنون، مسئول دشمنی آمریکا با مردم و کشور ما کیست؟ شاید ذکر چند نمونه از این لیست بلند بالای کینهتوزی و عداوت آمریکا با مردم و کشورمان خالی از لطف نباشد.
🔸از کودتای ۲۸ مرداد و سرنگونی دولت مصدق، تا به شهادت رساندن دانشجویان کشورمان جلوی پای معاون رئیسجمهور آمریکا در ۱۶ آذر ۱۳۳۲، از تحمیل کاپیتولاسیون و تحقیر مردم ایران تا حمایت همهجانبه از جنایات، شکنجهها و کشتار مخالفان به دست رژیم پهلوی، از حمله به کشور در ماجرای طبس، تا طراحی کودتای نقاب(موسوم به کودتای نوژه)، از تحریک، تجهیز و حمایت همهجانبه از صدام در جنگ تحمیلی ۸ ساله علیه مردم ایران تا حمایت از جنایتهای گروهک تروریستی منافقین، از شلیک به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیجفارس و کشتار قریب ۳۰۰ مسافر از جمله دهها زن و کودک تا تحریم داروهای بیماران خاص در کنار انواع تحریمها، از طراحی فتنه ۸۸ و حمایت از متوهمان براندازی و فتنهگران در سالهای اخیر تا به شهادت رساندن سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی و... تنها گوشهای از انواع و اقسام دشمنیهای کینهتوزانه آمریکا علیه مردم ایران در چند دهه اخیر است.
آیا مقصر این جنایتها و دشمنیهای آمریکا با مردم و کشورمان که سابقهای 80-70 ساله دارد، جمهوری اسلامی است؟ آیا تسخیر سفارت آمریکا که این افراد آن را ریشه دشمنی و شروع رفتار خصمانه آمریکا با ایران میدانند و البته امام راحل از آن به عنوان «انقلاب دوم» یاد کردند، مرحمی بر زخمهای تاریخی مردم ایران از آمریکا در زمان پهلوی نبود؟
🔸این افراد مثلاً تحلیلگر که میگویند «این نتیجه سیاستهای ماست که دنیا را با خودمان دشمن کردهایم» (جدای از اینکه دنیا فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست) میتوانند انکار کنند که مگر در تمام این جنایات و دشمنیها که ذکر شد، سردمداران بیشتر کشورهای اروپایی نقش حامی و همفکر و همکار آمریکا را در دشمنی با مردم ایران نداشتهاند؟
🔸افرادی که از لزوم رفتن به سمت آمریکا و غرب و مذاکره و به اصطلاح حسن نیت نشان دادن به دشمن سخن میگویند ظاهراً باز هم فراموش کردهاند در زمان دولت اصلاحات و آن موقع که مدافعان رفتن به سمت غرب و آمریکا در دولت مشغول کمک و خدمترسانی به آمریکا در جنگ علیه طالبان بودند، هنوز چند صباحی نگذشته بود که جرج بوش پسر؛ رئیسجمهور وقت آمریکا حق این ابراز دوستی را ادا کرد و ایران را جزو سه کشور محور شرارت معرفی کرد!
🔸این خوشباوران ظاهراً بدعهدی آمریکا در جریان مذاکرات برجام که به ظن آنها راه درست سیاست خارجی بود و همچنان آن نسخه را تجویز میکنند، نیز فراموش کردهاند که پس از انجام تعهدات ایران به طور کامل، آمریکا نه تنها حاضر به انجام تعهدات خود و لغو تحریمها نشد بلکه برجام را نیز پاره کرد. البته دشمنی و عداوت آمریکا ربطی به این یا آن رئیسجمهور آمریکا ندارد و هیچ کدام از آنها در دشمنی با مردم ایران تردید نداشتهاند.
حال مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی مقصر و باعث دشمنی آمریکا هستند یا این آمریکا است که دست از دشمنی دیرینه بر نمیدارد؟
🔻 ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 کینه شتری دشمن و خوشخیالی دوستان(۲)
👤 #عباس_شمسعلی
🔸بهتر است این افراد که نمیخواهند یا نمیتوانند دشمنی ریشهدار آمریکا با مردم ایران را باور کنند این بخش از بیانات حکمتآموز چند سال قبل رهبر انقلاب را بخوانند و به ذهن بسپارند که فرمودند: «علّت مخالفت با نظام جمهوری اسلامی این است که جمهوری اسلامی آمد دستِ سلطه آمریکایی را از کشور کوتاه کرد؛ همه مسئله این است. آمریکاییها بر یک کشوری با ثروت، با امکانات و در موقعیّت راهبردی حسّاس جغرافیایی مثل ایران، به طور کامل مسلّط بودند؛ انقلاب و جمهوری اسلامی آمدند دست اینها را کوتاه کردند؛ اینها میخواهند انقلاب و جمهوری اسلامی را نابود کنند به خاطر این؛ میخواهند تسلّط داشته باشند؛ همچنان که بر بسیاری از کشورهای منطقه متأسفانه تسلط دارند. آنها میخواهند دستور بدهند «باید این کار را بکنید» و حاکم فلان کشور این منطقه حسّاس، «بایدِ» آنها را روی چشم بگذارد و قبول بکند! آنها این را میخواهند. توجّه بفرمایید! اینها نکته مهمّی است؛ مسئله، مسئله احساسات نیست؛ مسئله، مسئله این نیست که انسان ناگهان بهخاطر یک حادثه دفعی مثلاً فرض کنید موضعگیری بکند؛ مسئله، مسئله اساسی و ریشهای است؛ اینها نوکر لازم دارند؛ جمهوری اسلامی عزت خود را به رخ اینها کشیده و اینها نمیتوانند تحمل کنند. آنها میخواهند حکامی وجود داشته باشند که پولشان را بگیرند، از امکاناتشان استفاده کنند، دستور آنها را اطاعت بکنند، هر وقت هم که آنها میل داشتند اینها عوض بشوند؛ مثل اینکه یک روزی انگلیسها همین نقش را در منطقه داشتند، یک روز رضاخان را آوردند، یک روز هم رضاخان را به دلایلی مایل بودند ببرند و بردند و پسرش را سر جایش گذاشتند؛ آنها این را میخواهند.» (۱۹/۰۲/۱۳۹۷- بیانات در دانشگاه فرهنگیان).
🔸اما تکرار مواضع غلط طیفی که با وجود این همه تجربه تاریخی از دل بستن بیحاصل به آمریکا باز هم بر همان مواضع غلط پافشاری میکنند باعث شد تا رهبر انقلاب در روزهای اخیر یک بار دیگر به بازخوانی علت دشمنی ریشهدار آمریکا با ملت ایران بپردازند. ایشان 19 دی ماه جاری در دیدار با جمعی از مردم قم فرمودند: «خب این کشور، این منبع عظیم راهبردی، از اواسط دهه ۱۳۲۰ شمسی یعنی از حدود هشتاد سال پیش، این منبع ثروت که ایران شما باشد، دهها سال در مشت آمریکا بود، متعلّق به آمریکا بود، [در] دست آمریکا بود؛ انقلاب شما آمد این را از دست آمریکا بیرون کشید؛ تلخکامی آمریکا از این قضیّه فراموششدنی نیست. بعضیها میگویند: شما که نسبت به آمریکا، نه حاضرید مذاکره کنید، نه حاضرید ارتباط برقرار کنید، [پس] چرا با کشورهای اروپایی ارتباط دارید؟ خب آنها هم مثل آمریکایند، چه فرقی میکند؟ خب همانطور که آنها سفارت دارند، این هم داشته باشد. نه، فرق هست [بین اینها]. فرقش این است که آمریکا اینجا تملّک کرده بود، از کف او و قبضه او بیرون کشیده شد؛ کینه او نسبت به کشور و انقلاب، کینه شتری است و به این آسانیها دستبردار نیست. این فرق میکند با فلان کشور اروپایی. بله، آن کشور اروپایی هم دوستِ عزیزکرده ملّت ایران نیست؛ این را ما میدانیم، بلدیم، امّا این با آن خیلی فرق دارد. با انقلاب اسلامی، آمریکا یک ثروت عظیم، یک امکان عظیم سیاسی و اقتصادی را از دست داده، بعد هم در این چهل و چند سال چقدر خرج کرده برای اینکه بتواند مجدداً ایران را از چنگ انقلاب اسلامی بیرون بیاورد و در اختیار خودش قرار بگیرد و نتوانسته. کینه او با جمهوری اسلامی با کینه فلان کشور دیگر فرق دارد؛ خیلی فرق دارد. علّت اینکه ما بین آمریکا و دیگر کشورهای غربی تفاوت قائل میشویم، این است: آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است که این شکست را جبران کند، لذا هر جور بتواند دشمنی میکند.»
🔸بهتر است این دوستان خوشباور یا مرعوب آمریکا که با تحلیل غلط خود به مردم و دولت آدرس غلط میدهند و میخواهند یک بار دیگر به طرق مختلف کشور را معطل لبخند و گوشه چشم دشمنی که کینه شتری دارد نمایند، اندکی تفکر کنند و منافع ملت را قربانی این برداشتها و نسخههای بیسرانجام از سیاست خارجی نکنند.
🔻 ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 کینه شتری دشمن و خوشخیالی دوستان(۳)
👤 #عباس_شمسعلی
🔸رهبر انقلاب در همین دیدار اخیر خطاب به این افراد گفتند: «... مخاطب حرف من، بیشتر، آن کسانی هستند که مرعوب سیاستهای آمریکایند: مرعوب نباشند. آمریکاییها در این چهل و چند سال، در اغلب سیاستهایی که علیه جمهوری اسلامی به کار بردند اشتباه کردند. مثلاً تحریم کردند؛ برای چه تحریم کردند؟ تحریم کردند که اقتصاد ایران را به زانو دربیاورند دیگر؛ ما بیشترین پیشرفت علم و فنّاوری را در همین دورانِ تحریم کردیم؛ بیشترین نفوذ منطقهای را در همین دوران انجام دادیم؛ ما بیشترین جوان آماده به کار در زمینههای گوناگون را، در همین دوران تحریم در مقابل خودمان مشاهده کردیم. محاسبه آمریکا غلط از آب درآمد؛ خواست ایران را فلج کند، ایران فلج [نشد]. بله؛ البتّه تحریم ضررهایی به کشور زد؛ اینجور نبود که ضرر نزند، ضرر زد؛ انشاءالله ملّت ایران به حساب این ضررها هم یک روزی خواهد رسید.»
🔸در این میان انتظار از دولت و رئیسجمهور محترم این است که انرژی و ظرفیتهای کشور را برای رفع مشکلات و موانع به کار گیرند و این فرصت خدمت را مغتنم شمرده و با تجربه گرفتن از دل بستنهای بیحاصل گذشته به مذاکره با دشمنی که با ما کینه شتری دارد و درس گرفتن از خسارتهای معطل کردن ظرفیت عظیم کشور به امید گره گشایی دشمن، زمان و سرمایه و توانمندیهای کشور را پاسداری کنند. این روزها باز هم شاهد گره زدن حل مشکلات کشور از سوی برخی افراد در دولت به FATF هستیم. جدای از اینکه دولت شهید رئیسی نشان داد بدون FATF هم چه کارهای بزرگی میتوان انجام داد، آیا دولتمردان ما میتوانند باور کنند غرب و آمریکایی که تمام تلاشش بستن کوچکترین روزنهها بر روی مردم کشورمان است و با برجام و مذاکره هم تحریمها را لغو نکرد، با پیوستن ایران به FATFبه یکباره با ما مهربان شود؟ آیا غیر از این است که این دام هم پرده دیگری از تلاش دشمن برای تنگ کردن عرصه بر مردم و کشورمان است؟
🔸به گفته رهبر انقلاب، «مسئولین کشور، بایستی مراقب باشند و تسلیم خواسته کسانی نشوند که از بُن دندان با ملّت ایران و با جمهوری اسلامی دشمنند و ایران را ویران میخواهند و آرزو میکنند.»
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 رئیسی، صادرات نفت را بدون FATF از ۶۰۰ هزار بشکه به ۱/۵ میلیون بشکه رساند
🔸نماینده رد صلاحیت شده مجلس مدعی شد: اگر عمر دولت رئیسی کفاف میداد، حتماً FATF تصویب میشد.
🔸حشمتالله فلاحتپیشه با اشاره به تأیید نشدن دو لایحه باقی مانده FATF در مجمع تشخیص مصلحت گفته است: بیش از پنج سال است که از موعد این تصمیم گذشته و اقدامی صورت نگرفته است. طبیعتاً فعالیتهای بیشتری در این دولت برای تصویب این لوایح شکل خواهد گرفت.
🔸وی افزود: جای تاسف است که عدهای هنوز با این موضوع برخوردی جناحی میکنند. البته اگر عمر دولت مرحوم رئیسی کفاف میداد، حتماً FATF تصویب شده بود، این امکان وجود داشت. در حال حاضر نیز شاهد این هستیم که برخی محافل رسانهای و سیاسی دوباره شروع به کارشکنی کردهاند، معتقدم که تنها مانع FATF در ایران برخوردهای جناحی و کاسبی تحریم بوده است.
🔸رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفته است: اقدامی که ما در مجلس برای این اختلافات درخصوص پالرمو یا همان کنوانسیون مقابله با تامین مالی جرایم سازمان یافته و تصویب سی اف تی یا همان کنوانسیون مربوط به مقابله با تأمین مالی و جرایم تروریستی، انجام دادیم این بود که حق شرطهایی گذاشتیم که طبق این شرطها ایران حتی در شرایط تحریم هم میتوانست بدون قرار گرفتن در لیست سیاه، بخش عمدهای از موانع مناسبات بانکی خود را رفع کند و دچار مانع نشود. ولی با این وجود همچنان شاهد این هستیم که این کنوانسیونها تصویب نشده است.
🔸درباره ادعاهای این نماینده سابق مجلس گفتنی است اولاً دولت شهید رئیسی در مدت حدود سه سال فعالیت کاری، پیگیر موضوع الحاق به FATF نشد و برخلاف دولت روحانی تلاش کرد مشکلات بر زمین مانده را حل و فصل کند. واردات ۱۵۰ میلیون دوز واکسن کرونا، افزایش صادرات نفت از ۶۰۰ هزار بشکه به 1 میلیون و پانصد هزار بشکه، گسترش تجارت خارجی، خرید ۶۰ هواپیما، عضویت در پیمانهای شانگهای و بریکس، و آزادسازی 16 میلیارد دلار از پولهای بلوکهشده، از جمله اقدامات مهمی است که در دولت شهید رئیسی، بدون برجام و FATF اتفاق افتاد.
🔸ثانیاً با وجود اجرای ۳۷ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام مد نظر FATF توسط ایران و تصویب دو بند دیگر در مجلس شورای اسلامی، نه تنها از شمار تحریمها کاسته نشد بلکه به دو برابر افزایش یافت. بدین ترتیب، بزک کنندگان برجام نه فقط درباره این توافق پر خسارت شرمنده مردم شدند، بلکه معلوم شد وعدههای داده شده در مورد FATF نیز دروغین بوده است. کار به جایی رسید که آقای ظریف در پاسخ این سؤال که چه تضمینی هست پس از اجرای همه انتظارات FATF، تحریمها لغو شود و روند شیطنتآمیز قبلی ادامه پیدا نکند، اذعان کرد: «هیچ تضمینی وجود ندارد»! با وجود این واقعیتهای تاریخی باید دید نماینده رد صلاحیت شده از کدام اتاق فرمان خارجی دستور میگیرد که همچنان با وقاحت و بلاهت، به بزککاری FATF سرگرم است؟!
🔸ثالثاً تقلای فلاحتپیشه برای جدا سازی FATF از آمریکا و اسرائیل و اروپا در حالی است که FATF به عنوان نهاد گماشته غرب ایفای نقش میکند و به همین علت هم هست که هرگز گریبان رژیمهای غربی به عنوان متهم اول پولشویی و تامین مالی تروریسم در دنیا را نمیگیرد و در جایگاه متهم نمینشاند. بیش از ۷۶ درصد پولشوییهای بزرگ در آمریکا و کانادا و اروپا انجام میشود. آقای فلاحت پیشه میتواند توضیح دهد که چرا هیچیک از این رژیمها تحت تعقیب FATF نیستند بلکه در جایگاه مدعیالعموم هم نشستهاند؟!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Gz2
@Kayhan_online
🔰 جشنواره عمار نماد مقاومت در سینما
👤 #رسول_شمالی_ورزنده
🔸جشنواره مردمی فیلم «عمار» برای پانزدهمین بار برگزار شد؛ جشنوارهای که نشان از مقاومت و ایستادگی در مقابل ظلم و ستم و استکبار جهانی دارد.
🔸از طرفی جشنواره عمار تلاش کرده است که با پرداختن به آثاری که نمایشگر جنایات رژیم کودککش صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن مردم بیگناه فلسطین و غزه و نیز مردم بیپناه جنوب لبنان و جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل علیه مردم یمن است را به نمایش بگذارد تا بگوید که مقاومت همچنان زنده است و نیروهای مقاومت در فلسطین، غزه، لبنان و یمن با همه توان خود در برابر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی ایستادهاند و رژیم کودککش صهیونیستی روز به روز مفلوکتر میشود و در حال نابودی است. در واقع به نوعی بایستی اذعان کرد که جشنواره بینالمللی عمار نماد مقاومت، نمایش ایثار و مبارزات ملتهای مسلمان علیه استکبار جهانی بخصوص رژیم صهیونیستی و آمریکاست.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001Gxu
@Kayhan_online