🌍 #بین_الملل
🔹عفو بینالملل:آلخلیفه از مسابقات فرمول یک برای سرپوش گذاشتن بر جنایاتش بهره میبرد
سازمان عفو بینالملل هم با اشاره به برگزاری مسابقات سالانه «فرمول یک» در بحرین گفته، آل خلیفه برای سرپوش گذاشتن بر جنایاتش و پاک کردن پرونده سیاه حقوق بشری خود این مسابقات را برگزار میکند.
این سازمان ضمن اشاره به وضعیت ناگوار «عبدالهادی الخواجه» از فعالان حقوق بشری و زندانی بحرینی اعلام کرده که بحرین بهدلیل اعمال سیاست شکنجه و بدرفتاری با زندانیان سیاسی پس از محاکمههای غیرمستقل، حقوق بشر را نقض کرده است، همچنین شهروندان را از حق آزادی عقیده و بیان منع میکند که این به معنای نقض منشور و قوانین بینالمللی است. عفو بینالملل برگزاری مسابقات «فرمول یک» در بحرین را هم یک اقدام برای پاک کردن پرونده سیاه آل خلیفه و مخفی کردن تصویر ضدحقوق بشری آل خلیفه علیه مخالفان و حقوقدانان بازداشت شده دانست. پیشتر نیز این سازمان با انتشار بیانیهای نسبت به سلامتی الخواجه ابراز نگرانی و اعلام کرده بود که او در معرض نابینایی قرار دارد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹بزرگترین تظاهرات ضددولتی در تاریخ رژیم صهیونیستی اعتصاب و اعتراض به بدنه ارتش رسید
🔸بزرگترين تظاهرات عليه كابينه نتانياهو در تلآويو و ديگر شهرهاي رژيم صهيونيستي برگزار شد و تقريبا نيمي از جمعيت تلآويو عليه نتانياهو به كف خيابانها آمدند. همزمان بخشی از بدنه ارتش رژيم صهيونيستي در حال نافرماني مدني است و آمادگي نظامي رژيم اسرائيل به حداقل رسيده است.
در آخرين ساعات روز شنبه دهها هزار نفر از ساكنان مناطق اشغالي فلسطيني براي نهمين هفته پياپي به تظاهرات گسترده علیه برنامه نتانياهو برای کاهش اختیارات دادگاه عالی پيوستند. وب سايت آي 24 كه در تلآويو مستقر است، تعداد معترضان ضد نتانياهو را تا 250 هزار نفر اعلام و حضور اين تعداد را بيسابقه عنوان كرده است. منابع ديگري مانند تايمز اسرائيل گفتهاند كه پس از حضور 250 هزار معترض در كف خيابانها، رکورد اعتراضات علیه نتانیاهو جابهجا شده است.
فقط در شهر تلآویو حدود 200 هزار نفر حضور داشتند كه اين تعداد تقريبا نصف جمعيت 436 هزار نفري اين شهر است. همچنين در حیفا حدود 30 هزار نفر و در ديگر شهرهاي مناطق اشغالي از جمله اشدود و هرتزلیا نيز هزاران نفر ديگر در بزرگترين تظاهرات ضدنتانياهو حضور داشتند. تايمز اسرائيل گزارش داده است كه نيروهاي امنيتي در حالی که بهدنبال متفرق کردن تظاهرکنندگان بود، از پلیسهای سوار بر اسب و ماشینهای آبپاش علیه تظاهرکنندگان استفاده کرد و سایت خبری هاآرتص گزارش داد که حداقل چهار نفر بازداشت شد.
اين حجم از اعتراضات حكايت از آن دارد كه اوضاع مناطق اشغالي فلسطين عادي و طبيعي نيست. رويترز به نقل از «اوفیر کوبیتسکی»، معلم 68 ساله يك دبیرستان در تلآويو ميگويد: «خطر بزرگی وجود دارد که ما در حال حركت به سوي دیکتاتوری هستيم.» اين اعتراضات پس از آن شدت گرفت كه از اوایل ژانویه يعني حدود دو ماه پيش، بنیامین نتانیاهو اعلام كرد كه بهدنبال حذف نظارت دادگاه عالی بر پارلمان يا همان كنست است. حذف نظارت بر پارلمان باعث ميشود كه كنست رژيم صهيونيستي كه در حال حاضر در اختيار گروههاي ارتدوكس است، هر قانوني را كه ميخواهد تصويب كند. در اين شرايط كنست ميتواند راي به تبرئه نتانياهو بدهد كه در حال حاضر چهار پرونده قضايي باز از جمله در حوزه فساد و رشوه دارد. براي نتانياهو، عملكرد تندورها مهم نيست، او فقط بهدنبال آن است كه نمايندگان تندرو بدون نظارت دادگاه عالي، پرونده قضايياش را مختومه كنند و در ازاي اين آزادي، نمايندگان ارتودكس و تندرو هر قانوني را كه خودشان ميخواهند تصويب كنند. تندروهاي ارتودكس از جمله بهدنبال تصويب قوانيني براي تعطيلي كار نيروگاههاي برق بهدلايل مذهبي، پرداخت حقوق مادامالعمر به تحصيلكنندگان علوم ديني، جداسازي بيمارستان و مركز درماني يهوديان و اعراب و تغيير مفاهيم درسي هستند تا جامعه فوق مذهبي خود را تشكيل دهند، اما بسياري ديگر در مناطق اشغالي اين اقدامات را تير پايان به شيشه عمر رژيم اسرائيل ميدانند.
هنوز طرح نتانياهو براي تغييرات قضايي تصويب نشده، اما فرار سرمايه از بانكها شروع شده و بسياري از شركتها بهويژه در حوزه فناوري بهدنبال خروج هميشگي از فلسطين اشغالي هستند. وب سايت بي سي كه مرتبط با حوزه بانكداري است، گزارش داده است كه «میر یارون»، رئیس بانک مركزي رژيم صهيونيستي خواستار برگزاري یک جلسه اضطراری شده، زیرا ادامه ناآرامیهای سیاسی اقتصاد و استقلال بانک مرکزی تلآويو را بهشدت تهدید میکند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261410
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹این بحران به نفع همه است!
#جعفر_بلوری
وشنبه شبی که گذشت نهمین تظاهرات هفتگی در تلآویو
و چند شهر دیگر آن برگزار شد. چیزی بین 250 تا 260 هزار نفر در این تظاهرات ضددولتی شرکت کردند و رکورد بزرگترین تظاهرات اعتراضی در تاریخ 75 ساله این رژیم جعلی شکسته شد. آنچه این تظاهرات را از 8 مورد قبلی متمایز کرده، سه رویداد «بیسابقه» است. یکی تعداد بالای مشارکتکنندگان در اعتراضهای خیابانی. دوم، پیوستن بخشی از بدنه اصلی ارتش این رژیم به اعتصابیون (امتناع دهها خلبان
نیروی هوایی رژیم صهیونیستی برای مشارکت در رزمایش) و سوم رویدادی است که دیروز رسانهها به نقل از «نیویورکتایمز» منتشر کردند: «ظهور گروههای مسلح جدید در کرانه باختری همزمان با اوجگیری اعتراضات خیابانی.» این سه رویداد در یک «نقطه» به هم میرسند و آن چیزی نیست جز هُل دادن این رژیم به سوی فروپاشی...
فرجام بحرانی که چند ماهی است دامن صهیونیستها را گرفته و روزبهروز بدتر میشود چه خواهد بود؟ آیا رژیم صهیونیستی واقعا نفسهای آخرش را میکشد؟ تاثیر ادامهدار بودن این بحران روی کشور ما چیست؟ بخوانید:
این یک واقعیت انکارناپذیر است که این روزها، واژههایی مثل «بحران» و «خطر فروپاشی از درون» به طرز کمسابقهای وارد ادبیات سیاسی و رسانهای رژیم اسرائیل شده است. این واژهها که در قالب «هشدار» و از سوی بلندپایهترین مقامات رسمی این رژیم مورد استفاده قرار میگیرد، آمریکا، بهعنوان بزرگترین حامی این رژیم را هم بهشدت نگران کرده طوری که طی روزهای گذشته خبرهایی از ابراز نگرانی جدی مقامات آمریکایی از وضعیت حاکم بر سرزمینهای اشغالی به بیرون درز کرده است. دیروز هم خبر رسید ژنرال «لوید آتسین» وزیر دفاع آمریکا سفر ناگهانیِ منطقهای خود را آغاز کرده و مقصد اصلی او «اسرائیل» است! طبق گزارشهایی که منتشرشده وزیر دفاع آمریکا قرار است پس از دیدار با «عبدالله دوم» شاه اردن و «عبدالفتاح السیسی» رئیسجمهور مصر سراغ «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی برود. این سفری است که عملاً پیش از دومین نشست امنیتی عقبه و دیدار طرفهای مرتبط با مسئله فلسطین در هفتم ماه جاری در شرمالشیخ صورت میگیرد.
برای سنجش عیار، عُمق و ماندگاری این بحران ابتدا باید ریشههای آن را یافت و تبیین کرد. پیش از این در همین ستون نوشتیم ریشه اصلی این بحران، ائتلاف نتانیاهو با یک گروه اقلیت مذهبیِ بهشدت افراطی تحت عنوان «فراارتدوکسها» و خواستههای عجیب و غریب آنها از قدرت در کنار تلاشهای خود نتانیاهو برای تصویب قوانینی[اصلاحات قضایی] است که بتواند او را از مخمصه پروندههای متعدد فسادش نجات دهد. این خواستهها و قوانین آنقدر متحجرانه، و فراارتدوکسها آنقدر در خواستههای عجیبشان مُصِر هستند که، به نظر نمیرسد با مذاکره و تبادل امتیاز به توافق دست یابند. از آن سو دفاع از چنین کابینهای، آنقدر هزینه دارد که حتی غرب نیز نمیخواهد بار سنگین رسوایی آن را به دوش بکشد. روی کار آمدن کابینه فراارتدوکسها در تلآویو، آبرویی برای حامیان غربی این رژیم نگذاشته است. طوری که موجب دعوای علنی «تام نایدز» سفیر آمریکا در تلآویو با «بزالل اسموتریچ»
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی شد. سفیر آمریکا آنقدر عصبانی بود که گفت «اسموتریچ یک احمق است. اگر آنجا بودم او را از پنجره هواپیما به بیرون میانداختم.» وزیر به شدت افراطی رژیم صهیونیستی در تریبونهای رسمی خواستار نابودی شهرک فلسطینی «حراره» و حذف فلسطینیان ساکن آن شده بود! او از جمله حامیان طرح «اعدام اُسرای فلسطینی» نیز هست! دعوای این دو در واقع نَشتیِ دعوای بزرگتری است که پشتپرده در جریان است. دولت آمریکا به هیچ وجه مخالف کشتار فلسطینیان نیست و آنچه باعث خشم آن شده، اعلام رسمی و علنی چنین خواستههای وحشیانه از سوی صهیونیستهاست. نامه سرگشاده رهبران قدرتهای اروپایی در محکومیت وزرای حقیقتا وحشی کابینه نتانیاهو را هم به این دعوا اضافه کنید. آش کابینه نتانیاهو آنقدر شور شده که غربیها رویِ آن را ندارند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261455
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹جشن فرشتهها در رشت هزار دختر دهه نودی لباس تکلیف پوشیدند
https://kayhan.ir/fa/news/261432
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹موافقت رهبر انقلاب با عفو گسترده محکومان دستاویز برای تحریک دیگران را از دشمن گرفت
https://kayhan.ir/fa/news/261444
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نه این و نه اون!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹تصمیمی برای غیرحضوری شدن مدارس گرفته نشده است
وزیر آموزش و پرورش در مورد امکان غیرحضوری شدن مدارس گفت: هنوز تصمیمی برای این موضوع گرفته نشده است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، یوسف نوری در حاشیه همایش «مدرسه ایرانی، معماری ایرانی» که دیروز برگزار شد، در جمع خبرنگاران در مورد مسمومیتها در مدارس و آخرین تصمیمات پیرامون آن اظهارداشت: تاکنون جلسات زیادی در سطوح مختلف برگزار شده است. دستگاههای مختلف روی این موضوعاتی که اخیرا اتفاق افتاد بحث داشتند اما واقعیت این است که نظرات بسیار متفاوت است.
نوری افزود: اکنون در رسانههای بیگانه نیز روی این موضوع کار کردهاند که این مشکل به دلیل مسائل اجتماعی و روانی است، اما برای قطعیت این موضوعات با جدیت پیگیری میشود و هر زمان نتیجه تحقیقات را به ما اعلام کنند، براساس نتایج برای تداوم فعالیتها تصمیمگیری خواهد شد.
وی بیان داشت: از رسانهها میخواهیم با توجه به اینکه اولیا به طور طبیعی نگران این موضوع هستند و حق هم دارند چراکه فرزندان ثمره زندگی آنها هستند، جو غیرعادی ایجاد شده را آرام کنند و همکاران من اطلاعات لازم را براساس دستورالعملها به اولیا و دانشآموزان میرسانند.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سؤالی درمورد تصمیمگیری برای غیبت دانشآموزان در این شرایط عنوان کرد: در این رابطه همکاران در مدارس مراعات میکنند زیرا اولیا بسیار نگران هستند البته ما نمونه تدریسها را داریم که همکاران، دانشآموزان را راهنمایی میکنند.
نوری با بیان اینکه دستورالعملی در این خصوص به مدارس ارسال شده است، گفت: این دستورالعمل کلی است و عنوان شده اگر با چنین پدیدهای
رو به رو شدند بلافاصله مکان را ترک کنند یا اینکه اگر دانشآموزان دچار عارضه شدند، با رعایت شیوهنامههایی که وجود دارد به مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی ادامه داد: معمولا ارجاع به مراکز درمانی بلافاصله صورت گرفته و به سرعت ترخیص شدهاند. فقط یکی دو مورد که بیماری زمینهای داشتند، بیشتر در مرکز درمانی نگهداری شدند و تا شب در مرکز درمانی ماندند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261420
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹طوفان رکود و تورم آمریکا را در مینوردد
گزارش یک نشریه آمریکایی به نقل از یک کارشناس معتبر اقتصادی، مواجهه این کشور با بحرانهایی نظیر تورم، رکود و بحران بدهی در سال جاری را حتمی میداند.
سال گذشته میلادی و در سه ماه پایانی سال، نشانههایی به چشم تحلیلگران و کارشناسان بازار پولی و اقتصادی آمریکا آمد که به قول خودشان فوقالعاده «نگرانکننده» بود. آنها تاکید داشتند که همه شاخصهای اقتصادی در آمریکا بیانگر یک وضعیت کاملا ناپایدار و سختی است که ابعاد آن بهتدریج در سال 2023 آشکار میشود. بهعقیده تحلیلگران تورمی کمنظیر در چهل سال اخیر به انتظار آمریکاییها نشسته که البته توام با رکود هم خواهد بود. در اقتصادهای دنیا معمولا یکی از این دو عارضه اقتصادی یعنی یا رکود یا تورم رخ میدهد اما حالا مشخص شده که آمریکا سال سختی را با وقوع همزمان این دو عارضه تجربه خواهد کرد.
حالا «بیزینس اینسایدر» نشریه معتبر آمریکایی در تازهترین گزارش خود وقوع رکود تورمی طاقتفرسا در این کشور در سال جاری میلادی را تایید و تاکید کرده تورم و رکود آمریکا را درخواهد نوردید. «نوریِل روبینی» اقتصاددان معتبری اخیرا پیشبینی کرده که یک «طوفان تمامعیار» اقتصادی در این کشور در حال وقوع است و رکود، بحران بدهی و تورم خارج از کنترل، امسال به بازارها ضربهای اساسی وارد خواهند کرد. روبینی جزو آن اقتصاددانانی است که خیلی زود توانست رکود سال ۲۰۰۸ میلادی را پیشبینی کند. وی از ماهها پیش درباره یک بحران بدهی رکود تورمی، یعنی وجود همزمان تورم و رکود اقتصادی هشدار داده است. روبینی روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه «اِیبیسی» استرالیا گفت: «معتقدم که امسال یک بحران رکود تورمی ظاهر خواهد شد. تورم مصرفکننده همچنان روی ۶.۴ درصد چسبیده است، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) باید نرخهای معیار را «بسیار بالاتر از» ۶ درصد افزایش دهد تا تورم به هدف ۲ درصدی خود بازگردد».
به عقیده این کارشناس اقتصادی، سیاستهای پولی فعلی کاخ سفید منجر به جرقه رکود شدید و سقوط بازار سهام میشود و در نتیجه فدرال رزرو چارهای غیر از تسلیم در برابر با تورم ندارد. بدین ترتیب است که مارپیچ قیمتها از کنترل خارج خواهد شد. به هر حال، نتیجه یک رکود شدید و بهدنبال آن مشکلات بدهی و تورم بیشتر خواهد شد. روبینی این را هم تاکید کرده که آمریکا اکنون با یک طوفان تمامعیار؛ تورم، رکود تورمی، رکود و بحران بدهی بالقوه روبهرو هست.
با افزایش قیمتها و جدی شدن مسئله تورم در آمریکا، نارضایتی از کارکرد دولت در سال جاری بیشتر هم شده است. بنابر یک نظرسنجی که به تازگی نتایج آن منتشر شده، آمریکاییها عمدتا باور دارند که وضعیت اقتصادی در کشورشان به این زودیها بهبود پیدا نخواهد کرد. مخصوصا به این دلیل که به اعتراف خود دموکراتها، بایدن برنامه مشخصی برای خروج از بحران اقتصادی ندارد. دموکراتها برای اینکه برای وضعیت اقتصادی جاری سرپوش بگذارند و بحران فعلی را گردن نگیرند، مدعیاند که بحران و همهگیری کرونا و پیامدهای منفی آن از جمله مهمترین دلایل شرایط کنونی است. معیوب شدن چرخه اقتصاد و تولید در آن دوره که بواسطه استقراض و پول بدون پشتوانه از بانک مرکزی آمریکا بهظاهر جبران شد حالا تبعات خود را بر اقتصاد آمریکا تحمیل میکند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261409
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹آیین واگذاری ۲۳ هزار واحد مسکونی به خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره)
🔸با حضور رئیسجمهور ۲۳ هزار واحد مسکونی به خانوادههای تحت حمایت کمیته امام خمینی(ره) در سراسر کشور واگذار شد.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر دیروز یکشنبه و همزمان با سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) طی مراسمی و بهصورت ویدئوکنفرانسی دستور واگذاری ۲۳ هزار واحد مسکونی به خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) را در ۳۱ استان کشور صادر کرد.
این واحدهای مسکونی با اهتمام ویژه دولت به مسکن محرومین و به همت کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، ستاد اجرایی فرمان امام، سپاه و بسیج سازندگی و خیرین تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
دولت مصمم به حل مشکل مسکن
بهعنوان یکی از مطالبات اصلی مردم است
رئیسجمهور در آیین واگذاری این واحدهای مسکونی به خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به تاکیدات فراوان در اسلام برای توجه به نیازمندان و محرومین، گفت: امروز کمیته امداد کارنامه درخشانی از کمک به محرومین در زمینه تامین نیازهای مختلف آنها از مسکن تا تحصیل، اشتغال و رفع نگرانیهای دیگر آنان دارد.
رئیسی با قدردانی از همه کسانی که در سالهای گذشته در این نهاد خدمت کردهاند، از جمله مرحوم عسگراولادی، افزود: امروز مردم اعتماد بسیار زیادی به کمیته امداد دارند و از نظر آنها این مجموعه نهادی پرثمر در کشورمان و حتی برای مسلمانان دیگر کشورها شناخته میشود.
وی همچنین با قدردانی از مسئولان کمیته امداد و بهویژه کسانی که به شکل گمنام در این نهاد مشغول خدمت خالصانه و گرهگشایی از زندگی مردم هستند، اظهار داشت: امروز همه نهادهای انقلابی توان خود را بسیج کردهاند تا با همکاری با دولت، مشکل مسکن بهعنوان اصلیترین بخش سبد هزینههای خانوار را رفع کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261435
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹اندیشه مهدویت با رویکرد تمدنی
آموزههای اسلامی دارای ابعاد متعدد هستند و تمام لایههای حیات بشری را در تشریع مورد ملاحظه قرار دادهاند. دستهای از آموزههای اسلام معطوف به جامعه میباشند. یعنی غیر از آموزههای ناظر به انسان به مثابه یک فرد -که به رابطه انسان با خود و خدا مربوط میشوند- این دسته، ناظر به هویت جمعی جامعه صرف نظر از فرد هستند. آموزههای مرتبط با ساختارها و نهادهای اجتماعی از این دستهاند. البته این ساختارها هر چند با وجود افراد محقق میشوند اما از حیث مفهوم با انسانهای تشکیلدهنده آنها متفاوت هستند. مانند خودرو و قطعات آن. به این معنا که آن قطعات باید به شکل خاصی در کنار هم قرار گیرند تا یک خودرو به وجود بیاید. در جامعه انسانی هم وجود انسانهای فرهیخته بدون قوانین مربوط به ساختار اجتماعی، جامعه ایدهآل شکل نمیگیرد.
از این لحاظ، رسالت اصلی دین اسلام ساختن انسان و جامعه است که ازطریق همان آموزهها انجام میگیرد و از این رهگذر به تمدنسازی منجر میشود. چرا که تمدن کلانترین نظام مناسبات انسانی است و گستره آن گستردهتر از حکومت بوده و دارای ابعاد سخت، نرم و نظامات اجتماعی متعددی است؛ نظام گرایشها و تمایلات، نظام اندیشه(بینشها و دانشها) و سبک زندگی و محصولات از ارکان تمدن است. با تربیت انسان و جامعه انسانی متعالی براساس آنها، تمدن شکل میگیرد. به دیگر سخن، تمدن به معنای خروج از جهل و ورود به راه و رسم انسانیت و ترقی است. زیرا ریشهکن شدن هرگونه بیعدالتی و بیعقلی شرط تحقق یک تمدن الهی است. این هدف جز با عمل به آموزههای دینی به عنوان مبنای عقیدتی تمدنسازی حاصل نمیشود.
تمدن اسلامی، تمدنی دینی است که همه مؤلفههای آن بر محور اسلام میگردد... بدین ترتیب، تمدن اسلامی از همه ویژگیهای تمدن الهی در چهارچوب آموزههای قرآنی و متکی بر سنت پیامبر اکرم، برخوردار است و مؤلفههای آن، دین، اخلاق، علم، عدالت، قوانین، مقررات، اصول دینی و غیره است.
با فرض جامعیت شریعت اسلام در پاسخگویی به نیازهای مادی و معنوی جامعه بشری از سویی و سرخوردگی از تمدن مادی غرب از سوی دیگر، ضرورت طرح ساخت تمدن نوین اسلامی روشن میشود. این پدیده به انتقال تمدنی منجر میشود؛ انتقال از تمدن سرمایهداری استثماری به تمدنی عدالت محور و بدینسان زمینه براي ظهور آخرین ذخیرة الهی و برپایی تمدن نهایی و جهانی اسلام بر سراسر جهان فراهم میشود. این رویکرد را میتوان «رویکرد تمدنی به مهدویت» نامید.
تتبع در آیات و روایات مربوط به نشانههاي ظهور و دورة آخرالزمان و تلاش براي استخراج راهبردهای اساسی شیعه در دوران غیبت و نزدیک به ظهور، رویکرد جدیدي را در مطالعات مربوط به مهدویت و آخرالزمان بنیان مینهد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261433
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹موج جدید ریزش در بازار ارز دلار 50 هزار تومانی خریدار ندارد
🔸در موج دوم ریزش قیمتها در بازار ارز طی 10روز اخیر، دلار 50 هزار تومانی خریداری در بازار آزاد ندارد.
تا همین 10 روز قبل بود که نرخ دلار در اتاقهای معاملات فردایی دلالان از 60 هزار تومان هم عبور کرد، اما از هفته گذشته به اینسو، بهویژه پس از راهافتادن بازار مبادله ارز و طلای ایران، روند نرخ دلار تغییر کرد.
موج اول ریزش از یکشنبه هفته قبل آغاز شد و چند روزی در حوالی ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان نوسان کرد.
اما در موج دوم، دلار فردایی دیروز هم مثل 10 روز گذشته مسیر کاهشی خود را دنبال کرد و این بار طی چند ساعت بیش از 2000 تومان دیگر ریخت و تا لحظه تنظیم این گزارش در حوالی 51 هزار و 500 تومان در نوسان بود. البته دیروز از نرخهای دلالان در بازار سلیمانیه هم خبر رسید که دلار به مرز ۵۰ هزار تومان هم رسیده است.
به این ترتیب دلار در بازار غیررسمی طی حدود یک هفته 15 درصد از ارزش خود را از دست داده است.
البته همین قیمتهای نزولی در بازار غیررسمی در حالی مطرح بود که مردم و فعالان اقتصادی میتوانستند نیازهای واقعی خود را با نرخهای بسیار پایینتر در بازار مبادله ایران تأمین کنند. دیروز نرخ اسکناس دلار تالار ارز خدماتی بازار مبادله 43 هزار و 579 تومان و نرخ حواله دلار نیز 38 هزار و 910 تومان بود. همین نرخها نیز باعث تشدید فشار فروش و کاهش قیمت در بازار غیررسمی بود.
بیمحلی خریداران
به دلار 50000 تومانی
با آغاز موج دوم کاهش نرخ ارز، متقاضیان هم از ورود به بازار ترسیدند و حاضر به خرید نشدند. مشاهدات میدانی خبرنگار کیهان از بازار فردوسی تهران نشان میداد که خریداری برای دلار 50 هزار تومانی وجود نداشت.
سایر گزارشهای میدانی از بازار سبزهمیدان و فردوسی تهران هم حاکی از آن بود که با عقب نشستن متقاضیان خرید دلار، برخی از فروشندگان حاضر شدند دلار را با قیمت ۴۹ هزار تومان هم بفروشند، اما صف فروش بهشدت قوی بود، چرا که همه فروشنده بودند.
فروشندگان دلار که از ترس کاهش بیشتر نرخ قصد داشتند به هر قیمتی دلار خود را بفروشند و از ضرر احتمالی به دور باشند، مجبور شدند نرخهای پایینتری را پیشنهاد دهند.
زمزمه دلار 45 هزار تومانی
با غلبه فضای فروش در بازار ارز، فعالان این بازار از احتمال جدی کفشکنیهای پیدرپی و رسیده دلار به میانههای کانال 40 هزار تومان حکایت دارد.
کامران سلطانیزاده؛ دبیرکل کانون صرافان در اینباره به پایگاه خبری تحلیلی ایبِنا گفت: تصمیم روز شنبه بانک مرکزی مبنی بر اینکه خرید ارز صادراتی پتروشیمیها و معدنیها از سوی صرافیهای غیربانکی مجاز شد بهتنهایی توانست روند قیمتی دلار را معکوس کند تا شاهد کاهش قیمت در بازار باشیم.
وی ادامه داد: این اتفاق در کنار افزایش اختیارات بانک مرکزی در مهار ارز میتواند نرخ دلار را بیشتر از این کاهش دهد و حتی شاهد ورود دلار به کانال...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261389
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper