📂 #تیتر_اول
🔹تهـران بنبسـت ندارد با برنامهریزیهای انجامشده به شرایط مطلوب میرسیم
مسعود بهرامیزاده
علی رغم برخی انتقادها به نظر میرسد در دوران مدیریت زاکانی بر کلان شهر تهران چرخ بسیاری از پروژههای بر زمین مانده شهری از قبیل بزرگراهها، پروژههای عمرانی و... به حرکت در آمده است، از طرفی شهر در بعد کارهای فرهنگی و محیط شهری نیز میرود تا رنگ و بوی جدیدی بگیرد. شهردار تهران در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه کیهان به تشریح فراز و فرودهای 21 ماه مدیریت بر کلان شهر تهران پرداخته است، شهری با جمعیت بیش از 10 میلیونی که مشکلات فراوانی را در خود پنهان کرده است. در ادامه مشروح این گفتوگو را میخوانید.
شما در شرایطی به ساختمان شهرداری ورود کردید که عدهای به عدم ارتباط مدرک تحصیلی شما به عنوان یک پزشک با مدیریت شهری معترض بودند؟ اکنون و بعد از گذشت این مدت چه پاسخی برای آنها دارید؟
اینکه اعتراضاتی میشد، به این دلیل بود که بیتوجه به این بودند که شهر تنها سنگ و دیوار و آجر نیست، بلکه زیست بومی است که ابعاد مختلف زندگی را در بر میگیرد؛ همچنین دقت نکردند که ماده 55 قانون شهرداریها که سال 1335 تنظیم شده ناظر بر حوزههای مختلف زندگی شهری، شهرداری را مکلف به کار کرده و توجه دوستان به این بود که شهرداری را در سنگ و آجر و سیمان خلاصه کنند و میگفتند رشته شما تطبیقی ندارد و ما گفتیم این حرف نادرستی است.
این زیستبوم روح و کالبدی دارد و توجه همزمان به یک کل واحد، امکانی ایجاد میکند که کسی که اندیشه و همت تغییر را داشته باشد میتواند تهران را مدیریت کند، امروز پس از 21 ماه از فعالیت، این 21 ماه باید جوابگوی سؤال آنها باشد که آیا تهران، همان تهران 21 ماه پیش است یا تهرانی است که درهای پروژههای مختلف باز شده، جهت پیدا کرده و تلاش و کوششی که انجام میشود سیر تصاعدی و پیشرونده دارد و تمام پروژهها فعال است که عمده این پروژهها کالبدی هستند؛ پروژههایی که کسانی که جنس تخصصی داشتند، آنها را تعطیل کردند و میگفتند نمیتوانیم آنها را فعال نگه داریم.
21 ماه پیش که شهر راتحویل گرفتید شرایط چگونه بود؟
شهرداری که تا پیش از شهریور، دو سال و نیم در تنش مالی بود و برای پرداخت حقوق، پول قرض میگرفتند، ظرف یک هفته از تنش مالی خارج شد. ما در این 21 ماه یک روز با تنش مالی به عنوان گلوگاه رو به رو نبودیم و دو بزرگراه و یک آزادراه و پروژههای عمرانی، فرهنگی و اجتماعی شهر در این مدت فعال شده است؛ چون شهر را ناقص میبینند سؤالات نادرست میکنند لذا در این 21 ماه کارنامه شفافی در حوزه فرهنگی اجتماعی و اقتصادی و کالبدی و سختافزاری وجود دارد.
از زمان آغاز مدیریت شما شاهد شروع به کار مجدد پروژههای شهری معطل مانده هستیم، نظر خودتان چیست؟
ما چهار تحول را تعریف کردیم و برای هر تحول یک ابر پروژه، تعدادی کلانپروژه و پروژه را مشخص کردهایم و بر اساس زمانبندی مشخصی پیش میرویم و توفیقاتی نیز به دست آمده است، سیر ما پیشرونده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266113
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹حجاب، امر به معروف و بیاعتنایی مدنی
#جعفر_بلوری
ما تقریبا همه روزه از مسیر خانه تا محل کارمان، از کنار افراد زیادی میگذریم و تا حدودی رفتارهایشان را رصد میکنیم اما زیاد روی این رفتارها عمیق نمیشویم چرا که اگر مجبور بودیم به همه این روالها و رفتارهای روزمره آگاهانه بیاندیشیم، زندگی برایمان غیر ممکن میشد. اروینگ گافمن، نظریهپرداز مشهور کانادایی به این «آگاهانه نیندیشیدن به رفتارها و روالها» میگوید «بیاعتنایی مدنی» (civil inattention) و آنتونی گیدنز در کتاب «جامعهشناسی» خود این اصطلاح مهم جامعه شناختی را این طور تکمیل میکند که «بیاعتنایی مدنی به معنای نادیده گرفتن طرف مقابل نیست. هرکس نشان میدهد که حضور شخص دیگر را درک و تایید میکند اما از هرگونه حالت یا اطواری که ممکن است به معنای صمیمیت گرفته شود، پرهیز میکند. بیاعتنایی مدنی چیزی است که ما تقریبا هر روز به صورت خودکار انجام میدهیم و محور زندگی روزمره ماست.» بیاعتنایی مدنی تا اینجای کار مشکلی ایجاد نمیکند و لازم هم هست اما این بیاعتنایی وقتی با رفتارها و مسائل حاد و جدی روبهرو میشویم، میتواند به بروز بحران و فاجعه منجر شود. اینجاست که جامعهشناسان میگویند «بیاعتنایی مدنی» در مورد مسائل حاد و جدی، میتواند به افزایش جرم و جنایت و بزهکاری بینجامد.
یک نمونه حاد این بیاعتنایی که به جان باختن یک انسان انجامید، حادثه میدان کاج تهران در سال 89 است که مردم در حال تماشای صحنه یک جنایت بودند و اگر بیاعتنا نبودند و به کمک قربانی میرفتند، چه بسا آن فاجعه ختم به خیر میشد.
2- یکی از مهمترین مسائل اجتماعی این روزهای جامعه ایران که با مطرح شدن موضوع «حجاب و عفاف» دوباره برای افکار عمومی و مسئولین «مهم و جدی» شده، مسئله «امر به معروف و نهی از منکر» است. امر به معروف و نهی از منکر دقیقا چیزی شبیه به همین مسئلهای است که بالا به آن اشاره شد. تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر یعنی همان «بیاعتنایی مدنی در مسائل مهم و جدی» و تبعات فاجعه بار آن نیز به شکل انواع و اقسام معضلات اجتماعی، بیبندوباری و فروپاشی کانونهای خانواده خود را به نمایش خواهد گذاشت (که بعضا نیز گذاشته است) به عنوان فقط یک نمونه و برای اینکه به اهمیت این امر بهتر واقف شویم، سری به پایاننامهها و رسالهها و پژوهشهای علمی و دانشگاهی معتبرترین دانشگاههای کشور با موضوع مثلا «بچههای طلاق» بزنید. به ویژه آنهایی که به روش کیفی و مصاحبههای عمیق انجام شدهاند. مسئله این روزهای «بی حجابی» صرفا مسئلهای سیاسی نیست و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی از دل آن بیرون خواهد آمد. باید توجه داشت که برخی معضلات، صرفا یک «معضل» نیستند بلکه «مادر معضلها» هستند و معضل بیحجابی که برخی در کشور موذیانه با «سادهسازی» در حال «عادیسازی» آن هستند، از جمله این معضلهاست. تبیین و تحلیل دینی مسئله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر کار امثال حقیر نیست و مسئولیت آن بر عهده علمای دینی است و ما اینجا صرفا از دریچه جامعهشناسی و سیاست در حال بررسی آن هستیم.
3- تا اینجا گفتیم ترک «امر به معروف و نهی از منکر» همان «بی اعتنایی مدنی در امور مهم» است و این نوع بیاعتنایی در امور مهمی مثل حجاب و عفاف میتواند به فاجعههای اجتماعی ختم شود. مطالعه رویکرد طیفی که در حال «ساده سازی» این امر هستند نیز نشان میدهد، گسترش بیحجابی و بیعفتی صرفا گام اول از یک «پروژه» است و آنها رویاهای زیادی در سر دارند و تلاشها برای جاانداختن بیعفتی در کشور برای این طیف، صرفا یک شروع است. پس از عادیسازی این امر، رفته رفته تلاشها گسترش و تبدیل این معضل به «فشارهای هنجاری» آغاز خواهد شد تا تنفس برای محجبهها سخت شود! بله درست شنیدید! فرجام شعار «حجاب اختیاری»، «بی حجابی اجباری» است. نباید فراموش کرد که «الزام» یکی از سه ویژگی اصلی هنجارهاست. برای فهم سادهتر این نکته یک مثال میزنیم. تصور کنید در یک دانشگاه، 99 درصد خانمها چادری و با حجاب کامل هستند و هنجارِ غالب در این فضا، رعایت کامل حجاب و عفاف است. وضعیت آن یک درصد چگونه خواهد بود؟ به احتمال قریب به یقین، آن یک درصد ملزم به رعایت حجاب خواهند شد و عکس این مسئله نیز صادق است!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266196
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹وقتی عضو گروهک مطرود امام(ره) به جبهه اصلاحات خط میدهد
روزنامه سازندگی با اذعان به ناکارآمدی جبهه اصلاحات و بیاعتمادی مردم به این جریان، خواستار تشدید سیاسیکاری شد!
روزنامه سازندگی به قلم مهدی معتمدیمهر عضو گروهک نهضت آزادی، مدیریت محمدرضا عارف و بهزاد نبوی در جبهه اصلاحات و شورای سیاستگذاری آن را ناکارآمد معرفی کرد و نوشت: «در شرایطی که چشــمانداز روشنی پیرامون برگزاری یک انتخابات رقابتی در اسفند ۱۴۰۲ وجـود ندارد، جبهه اصلاحات وارد مرحله جدیدی از فعالیتهای خود شـد. آقایان مرعشی، میردامادی، علویتبار، موسوی و صادقی از اعضای حقیقی جبهه اصلاحات کنارهگیری کردند و خانم منصوری و آقایان هاشمی، آرمین، ظریفیان و مقدم جایگزین شدند. صرف این تغییرات مختصر در آرایش نیروهای عضو جبهه اصلاحات نمیتواند حـاوی پیام امیدبخشی برای ارتقای اثرگذاری و رفع ایرادات این جبهه در عرصه عمومی باشد؛ کمااینکه در گذشته هم، کاستی اساسی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان(شعسا) که به ناکامی و بلکه تنزل شدید اعتبار اجتماعی آن انجامید، چندان مرتبط با اعضای آن نبود و این عارضه بیشتر متوجه مدیریت و بلکه ساختار مدیریتی منفعلانه شعسا و اثرات مخربی بود که بر عملکرد آن بهجای میگذاشـت. شورای یادشـده که در دو انتخابات ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ به پیروزی منحصر به فردی دست یافت.
اما افسوس که این سرمایه عظیم اجتماعی به سبب ابتلای شعسا به عدم شفافیت، بوروکراسی و ناکارآمدی مدیریتی در ارزیابی و پایش اخلاقی و عملکردی نمایندگانی که به شوراهای شهر و مجلس وارد شده بودند، در افکار عمومی به «زد و بند» برای کسب قدرت، داوری شد. بروز بیتفاوتی و بلکه مسئولیتگریزی آقای عارف در مواجهه با مسئله «ژن خوب» به تداوم پدیده «آقازادگی» تعبیر شد و سببساز اشاعه افزونتر این برداشت در افکار عمومی را رقم زد که «فسـاد، اصلاحطلب و اصولگرا ندارد.» موج اخباری که هر روزه از فساد سیاسی و اقتصادی نمایندگان بر آمده از «لیست امید» منتشر میشد. نشان از ناتوانی و عدم تعهد شعسا در ارزیابی و پایش نیروهای تحت حمایت خود داشت، افکار عمومی را بهشدت متأثر ساخت و تیر خلاصی بر سرمایه اجتماعی و اعتبار اخلاقی شعسـا وارد کرد. جبهه اصلاحات در دوران ریاست آقای بهزاد نبوی نیز تفاوت معناداری در کارایی این نهاد در عرصه عمومی نشـان نداد. آقای نبوی از تاریخ و نقد تجربه سیاسی خویش آموخته بود که فرآیندهای انقلابی و «تندروی» و «شتابزدگی» هیچ جامعهای را به سرمنزل توسعه و دموکراسی نرسانده است و از اینرو میخواست کاری کند که جبهه اصلاحات از روندهای التهابآفرین و تشنجزا دور بمانـد و در فرآیندی تدریجی، مسالمتآمیز و در چارچوب ظرفیتهای قانونی، نقشآفرین شود.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266197
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹حمایت مجلس از مستأجران و موجران با معافیتهای مالیاتی گسترده و تصویب وام ودیعه 200 میلیونی
🔸نمایندگان مجلس در جریان رسیدگی به طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجاره مسکن، ضمن ارائه تخفیفهای مالیاتی گسترده به موجران، با پرداخت وام کمک ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی به مستأجران موافقت کردند.
به گزارش تسنیم، نمایندگان در جلسه علنی دیروز مجلس در جریان ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی با ماده 11 این طرح موافقت کردند.
براساس ماده 11؛ بانک مرکزی موظف است در صورت تصویب شورای عالی مسکن، از طریق بانکهای عامل نسبت به پرداخت تسهیلات کمکودیعه به گروههای جمعیتی آسیبپذیر در حوزه مسکن بر اساس اولویتبندی که ظرف مدت یک ماه به پیشنهاد مشترک وزارت راه و شهرسازی و وزارت کار به تصویب شورای عالی مسکن میرسد، اقدام کند.
سقف فردی تسهیلات در سال اول اجرای قانون برای شهرهای مختلف براساس مصوبه شورای پول و اعتبار خواهد بود. یعنی در سال اول برای شهر تهران دو میلیارد ریال (200 میلیون تومان)، مراکز استانها یک میلیارد و 500 میلیون ریال (150 میلیون تومان)، سایر شهرها یک میلیارد ریال (100 میلیون تومان) و برای روستاها 400 میلیون ریال (40 میلیون تومان) تعیین میشود.
این تسهیلات در سالهای بعد متناسب با تورم نقطه به نقطه اعلامی بانک مرکزی افزایش مییابد. ضمن اینکه تسهیلات پرداخت شده توسط بانکهای عامل به عنوان تکلیف ماده 4 قانون جهش تولید مسکن محسوب میشود.
تخفیفهای مالیاتی برای موجران
همچنین به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند در صورت اجاره واحد مسکونی به خانوار دارای سه فرزند و بیشتر، خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی یا سه دهک پایین درآمدی، مشمول ۵۰ درصد تخفیف مالیات بر اجاره خواهند شد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266159
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نخور، حرومه!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹جزئیات افزایش ۲۰ درصدی یارانه اعلام شد
🔸وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۸۰ هزار تومانی مبلغ یارانه در صورت استفاده از کالابرگ الکترونیکی برای سه دهک نخست جامعه خبر داد.
به گزارش ایرنا، سید صولت مرتضوی در حاشیه همایش ملی کار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قانون بودجه ١۴٠١ تکلیف کرده بود مابهالتفاوت ارز ترجیحی به صورت کالابرگ و روشهای دیگر اجرایی شود. لازمه اجرای این قانون بسترسازی و فراهم شدن زیرساخت بود که در نهایت در چند استان به صورت آزمایشی اجرا شد و بعد از پاسخ مثبت در چند استان، در سراسر کشور بستر آماده شد اما با اقبال عمومی مواجه نشد و درصد کمی با کالابرگ همراه شدند.
او اضافه کرد: با ایجاد مشوقهای جدید و پیشبینی منابع، مقرر شد میزان یارانه یارانهبگیران در سه دهک اول افزایش ٢٠ درصدی داشته باشد؛ این ۲۰ درصد معادل ۸۰ هزار تومان است که لازمه برخورداری از آن استفاده از کالابرگ است. در صورتی که افراد سه دهک نخست ۷۰ درصد مبلغ یارانه را از طریق کالابرگ الکترونیکی خرید کنند مشمول افزایش ٢٠ درصد میشوند. یک ماه زودتر یارانه در سامانه ملی اعتبار واریز میشود و افراد میتوانند در زمان مشخص از کالابرگ بهرهمند شوند.
وی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره تغییر دستمزد کارگران، گفت: بر اساس قانون تصمیمگیرنده دستمزد، شورای عالی کار است که دستمزد برای سال ۱۴۰۲ تعیین و ابلاغ شده است. تصمیم شورای عالی کار لازمالاجراست و اگر مباحثی مطرح شود در شورای عالی کار تصمیمگیری میشود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266158
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹اروپا: توئیتر یا به قوانین ما گردن مینهد یا اجازه فعالیت نخواهد داشت
وزیر مخابرات و گذار دیجیتال فرانسه هشدار داد، توئیتر در صورت خودداری از پایبندی به قوانین جدید اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات دروغ، در سراسر این اتحادیه ممنوع اعلام خواهد شد.
«ژان نوئل بارو»، وزیر مخابرات و گذار دیجیتال فرانسه، به توئیتر هشدار داد، در صورتی که این رسانه اجتماعی به قوانین جدید اتحادیه اروپا برای مقابله با انتشار اطلاعات دروغ پایبند نباشد در سراسر این اتحادیه ممنوع خواهد شد. این هشدار در حالی صادر شد که از 25 اوت (۳ شهریور) قانون موسوم به قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا به صورت کامل اجرایی خواهد شد.
بارو در مصاحبه با رادیو فرانس اینفو اظهار کرد: «انتشار اطلاعات دروغ یکی از حادترین تهدیدات علیه دموکراسیهای ما است. من امیدوارم که توئیتر تا تاریخ 25 اوت به قوانین اروپا پایبند باشد در غیر این صورت دیگر از آن در اروپا استقبال نخواهد شد. توئیتر چنانچه به کرات از پیروی از قوانین ما سرپیچی کند در اتحادیه اروپا ممنوع خواهد شد.»
به موجبِ قانون خدمات دیجیتال اروپا موتورهای جستوجو و شرکتهای اینترنتی بزرگ مثل توئیتر، یوتیوب و تیکتاک باید تدابیری را برای مقابله با «اطلاعات دروغ، دستکاری در انتخابات، خشونت سایبری علیه زنان یا آسیب رساندن به کودکان در اینترنت» تصویب کنند. کمیسیون اروپا میتواند متخلفان از این قوانین را به میزان 6 درصد از گردش مالی کل جهانی سالانه آنها جریمه کند.
«تییری برتون»، کمیسیونر بازارهای داخلی اتحادیه اروپا چند روز قبل اعلام کرد، توئیتر از آییننامه داوطلبانه مقابله با اطلاعات دروغ این بلوک خارج شده است. برتون گفت: «اما وظایف همچنان پا برجا هستند. میتوانید فرار کنید اما نمیتوانید پنهان شوید. مفاد قانون خدمات دیجیتال اروپا زمانی که ضربالاجل پایبندی به آن در ماه اوت منقضی شود آماده اجرایی شدن خواهد بود.»
گفتنی است، «ایلان ماسک»، مدیرعامل میلیاردر شرکتهای مشهور تسلا و اسپیس ایکس، سال گذشته میلادی توئیتر را مالک شد. او قول داده این شبکه اجتماعی را از شر اطلاعات دروغ و محتواهای مروج نفرت خلاص کرده و در عین حال آزادی بیان را حفظ کرده و شفافیت بیشتری ارائه دهد. ماسک در اوایل ماه مه (اردیبهشت) در توئیتر نوشت: «این رسانه اجتماعی شدیداً به دنبال این است که کمترین اطلاعات غلط را داشته باشد.»
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹ایران و ترکمنستان ۵ سند همکاری امضا کردند
🔸مقامات عالی رتبه ایران و ترکمنستان در حضور رئیسجمهوری اسلامی ایران و رئیسشورای مصلحت خلق ترکمنستان ۵ سند همکاری در زمینههای مختلف امضا کردند.
قربانقلی بردی محمداف رئیسشورای مصلحت خلق ترکمنستان که دیروز سهشنبه، در صدر هیئتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران سفر کرده بود، با آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور کشورمان دیدار و گفتوگو کرد.
وی در این سفر دیدارهایی هم با رئیسمجلس شورای اسلامی و رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام داشت.
در جریان دیدار رئیسشورای مصلحت خلق ترکمنستان و رئیسجمهور کشورمان، مقامات عالیرتبه ایران و ترکمنستان ۵ سند همکاری در زمینههای مختلف امضا کردند.
این سناد همکاری در زمینههای ترانزیت و کریدورهای بینالمللی، انرژی، صادرات محصولات کشاورزی، برق، آموزش و سرمایهگذاری و... است که میان هیئتهای دوکشور در حضور «آیتالله سید ابراهیم رئیسی» و «قربانقلی بردی محمداف» به امضا
رسید.
پس از مراسم امضای سند، رئیسجمهور و رئیسشورای مصلحت خلق ترکمنستان که عالیترین مقام در جمهوری ترکمنستان به شمار میرود، در نشست مطبوعاتی حضور یافتند.
آیتالله رئیسی: سطح روابط ایران و ترکمنستان کافی نیست و میتواند گسترش یابد
آیتالله رئیسی در نشست مطبوعاتی با رئیسشورای مصلحت خلق ترکمنستان، ضمن خوشامدگویی به «بردی محمداف» درباره نتایج مذاکرات دو جانبه، گفت: در این نشست اسنادی را به امضا رساندیم که جلوهای از اراده دو کشور برای توسعه روابط سیاسی اقتصادی و فرهنگی و تمدنی است.
رئیسجمهور با بیان اینکه روابط خوبی با کشور دوست و برادر ترکمنستان داریم، گفت: این میزان از روابط کافی نیست و سطح روابط ایران و ترکمنستان میتواند گسترش یابد و مرز دو کشور فرصتی برای همکاریها تلقی میشود.
با افول یکجانبهگرایی در جهان
کشورهای منطقه آینده را رقم خواهند زد
آیتالله سید ابراهیم رئیسی ظهر دیروز سهشنبه در دیدار آقای «غیرت ساریبای» دبیرکل سازمان کنفرانس همکاری و اعتمادسازی در آسیا (سیکا) با اشاره به ظرفیتهای فراوان و متنوع حوزه منطقهای سیکا برای توسعه تعاملات کشورهای عضو، ابراز امیدواری کرد با حمایت اعضا و فعالیت بیشتر دبیرخانه، جایگاه این سازمان بیش از پیش تقویت شود.
رئیسجمهور ضمن اعلام آمادگی برای انتقال و اشتراک تجربیات جمهوری اسلامی ایران بهویژه در زمینه علم و فناوری، توسعه اقتصادی و مبارزه با تروریسم و جرائم سازمانیافته با کشورهای عضو سیکا، بر ضرورت تقویت کریدورهای بین منطقهای تأکید کرد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266185/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹مجلس به صحرایی برای وزارت آموزش و پرورش اعتماد کرد
🔸روز گذشته جلسه بررسی صلاحیت رضا مراد صحرایی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد و صحرایی با 167 رای موافق از نمایندگان رای اعتماد گرفت.
صبح روز سه شنبه 9 خرداد 1402 جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد و بررسی صلاحیت رضا مراد صحرایی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دستورکار قرار گرفت.
روز دوشنبه علیرضا سلیمی عضو هیئترئیسه مجلس از حضور رئیسجمهور در بهارستان برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود خبر داده بود ولی در جلسه بررسی صلاحیت صحرایی، محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور به جای وی حاضر شد.
سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسجمهور که او نیز در مجلس حضور یافته بود، درباره علت عدم حضور آیتالله رئیسی گفت: رئیسجمهور قرار بود امروز برای تقدیم لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس حضور پیدا کند و در پایان هم از وزیر پیشنهادی خود دفاع کند.
وی بیان کرد: به دلیل آنکه تدوین برنامه هفتم توسعه نهایی نشده و به همین دلیل تقدیم آن به مجلس نیز به تاخیر افتاده است، برنامه حضور آیتالله رئیسی در مجلس شورای اسلامی لغو شد.
تأیید صلاحیت وزیر پیشنهادی
توسط کمیسیون آموزش
رضا حاجی پور، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ابتدا گزارش این کمیسیون را در بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی قرائت کرد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266172
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹آئین بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت حجتالاسلام دعائی برگزار شد
🔸آئین اولین سالگرد درگذشت حجتالاسلام والمسلمین سید محمود دعائی در روزنامه اطلاعات برگزار شد.
آئین بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت حجتالاسلام سید محمود دعائی با حضور خانواده مرحوم دعائی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، حجتالاسلام سید حسن خمینی و جمعی از شخصیتهای فرهنگی، سیاسی و دانشگاهی در سالن همایشهای مؤسسه اطلاعات برگزار
شد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266181
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹چشمداشت به غیر خود نداشته باشید
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper