فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برای بچه هاتون موبایل نخرید!
🔻هیچ وقت برای بچهها موبایل، گوشی، تبلت و کامپیوتر نخرید، بلکه برای خانواده بخرید. مثلاً اگر در این ایام (کرونا) بچهها نیاز دارند با تبلت وارد فضای مجازی شوند، پدر، تبلت میخرد، اما برای مادر و به بچهها میگوید این تبلت برای مادر است و او برای درسهایتان در اختیار شما قرار میدهد. همچنین کامپیوتر برای استفاده شخصی بچهها خریده نمیشود، بلکه برای کل خانواده خریداری میشود و پدر و مادر اختیار دارند آن را هر جای خانه قرار دهند. این کار سبب میشود، بتوانیم استفاده بچهها از این وسایل را مدیریت کنیم.
"حجت الاسلام تراشیون"
#تربیت_نوجوان
#استاد_تراشیون
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 همسرم آرامشم رو تامین نمیکنه!
🔻سهم گذاری در خانواده، یعنی نگاه تکلیفی داشتن، نه نگاه حقوقی. یعنی به این فکر کنیم وظیفه و تکلیف ما در برابر خانوادهمان چیست نه این که حق و سهم ما چیست؟ در گفت و گوی با خانوادهای از آقا پرسیدم، وقتی که به خانه برمیگردید، انتظار شما از همسر و فرزندتان چیست؟ میگفت من خسته از راه میآیم و انتظارم این است که آرامش من در خانه تامین شود. خانم هم متقابلا میگفت من هم از صبح با سه بچه مشغولم و انتظار دارم شوهرم وقتی به خانه میآید، به بچهها برسد و به من انرژی بدهد. یعنی هر دو خستهاند و هر کدام از طرف مقابل انتظار رسیدگی دارند. به آقا گفتم: به این فکر کردهاید وقتی از سر کار برمیگردید، چه کاری میتوانید برای خانواده انجام دهید؟ از الان بیایید به این فکر کنید که شما برای آرامش خانه چه کار میتوانید بکنید. به خانم هم گفتم شما هم ده دقیقه قبل از آمدن پدر یک شور و بازی در خانه ایجاد کنید تا بچهها اسباب بازی هایشان را جمع کنند و همه با هم آماده استقبال از پدر شوید. این نوع نگاه، برخورد ما را تغییر خواهد داد.
"خانم دکتر عسلی/ دوره تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی / ترم یک"
#تربیت_همسرانه
#استاد_عسلی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چیکار کنیم بچه ها احساس شخصیت کنن؟
🔻در سفری پسر نوجوانم را مدیر مالی سفر کردم. قبل از سفر، هزینهها را برآورد کردم و درصدی از آن را در اختیارش قرار دادم و گفتم، مدیریت مالی سفر با شماست. هرچه در مخارج سفر اضافه بیاوری یک چهارم آن مال خودت خواهد بود. این باعث شده بود در امور مختلف از جمله انتخاب غذاها، به قیمتها و انتخابهایش توجه کند و چون خودش وسط کار بود، احساس شخصیت میکرد. علاوه بر این از او خواستم مکانهای دیدنی شهرهایی که در مسیر سفرمان بود را در بیاورد و بر اساس زمانی که در اختیار داریم، برنامه ریزی کن که چه جاهایی را میتوانیم ببینیم. پسر کوچکم را هم مسئول دوربین و انداختن عکس کرده بودم. بچهها در این مسئولیتها میخواهند تصویر موفقی از خود ارائه دهند و ما هم لازم است به نسبت سنشان به آنها مسئولیت بدهیم.
"دکتر ابراهیم نعیمی/ دوره تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی/ ترم ٢"
#تربیت_نوجوان
#استاد_نعیمی
✅ @keraamat_ir
کرامت
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) دکتر سجاد مهدی زاده با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/lives/mahdizade-live.m4v
لایو استاد مهدی زاده.m4a
19.98M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) دکتر سجاد مهدی زاده با صفحه کرامت
#صوت_لایو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دوران نوجوانی یک مسئول توانمند
🔻یک فهم غلطی از انقلابیگری وجود دارد و آن، این است که اگر میخواهیم هویت انقلابی در بچهها ایجاد کنیم دائماً بگوییم اگر رئیس جمهور، وزیر یا وکیل شدی، مثلا برای جهش تولید چه خواهی کرد؟ یعنی مدام حرف از آینده بزنیم، اگرهایی را مطرح کنیم که اصلا نمیدانیم، خواهد آمد یا نه؟! در حالی که کسی هویت انقلابی دارد که همین الان را دریابد. انسانی، اگر رئیس جمهور شود، میتواند خیلی کارها انجام دهد، که همین الان در محله یا مدرسهای که هست بتواند برای همسایه و همکلاسی خود کاری انجام دهد و نسبت به محرومان اطراف خود بی تفاوت نباشد. در غیر این صورت، نوجوان فکر میکند، من که الان نمیخواهم انقلابی باشم و بعداً باید انقلابی باشم و این خطرناک است! نوجوان همین الان، در موقعیتی است که مسئولیتهایی دارد. به اندازه همان ظرفیت و مسئولیتش باید بگذاریم انقلابی عمل کند و فرصت انقلابیگری را از او نگیریم.
🔸 دسترسی به فیلم کامل این جلسه با تخفیف به مدت یک هفته از طریق:
https://www.keraamat.ir/product/hoviate-enghelaby/
"خانم دکتر رقیه فاضل/ دوره تربیت دخترانه/ راهکارهای ایجاد هویت انقلابی در نوجوان"
#تربیت_دخترانه
#استاد_فاضل
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پدر مادرهایی که پیامبر از آنها بیزار است!
🔻پیامبر نسبت به کودکان آخرالزمان هشدار دادند و فرمودند نگران کودکان آخرالزمان از دست پدران و مادرانشان هستم. از ایشان پرسیده شد، آیا منظور شما پدر و مادرهای مشرکین است؟ فرمودند: خیر! از پدران و مادران مومنین! ناراحتی پیامبر از بچههای خانوادههای مذهبی بود! چون معمولاً بچهها را از لحاظ امکانات مادی سیر میکنند اما فرهنگ و شعور دینی در آنها ایجاد نمیکنند و حتی اگر بچه از جایی اموری را یاد میگیرد، پدران و مادران، آنها را از انجام آن منع میکنند. تمام آرزوی آنها در مورد بچه هایشان رسیدن به امور مادی و دنیوی است. پیامبر فرمودند من از آن پدران و مادران بیزارم و آنها هم از من بیزار هستن، شد چون مسیرمان کاملاً مقابل هم است! پیامبر فرمودند من بیزارم از خانوادههایی که بچههایشان را افرادی خوشگذران و با اهداف مادی صِرف، تربیت میکنند. این یعنی ایشان از مدارس و رسانههایی که چنین فرهنگی را ایجاد میکنند نیز بیزارند!
"استاد حسن رحیم پور ازغدی"
#تربیت_فرزند
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آنچه پدرها در مورد تربیت باید بدانند!
🔻وقتی شما به عنوان یک پدر خسته از محل کار برمیگردید، در مقابل تقاضای بازی بچهها و گفتگوی با آنها چه رفتاری دارید؟ ممکن است زمانی که در خانه هم هستیید، ساعتها پای تلفن، اینترنت یا تلویزیون باشید، اما دقایقی را با بچههایتان صرف نکنید! ممکن است پدران، مشاغل مهم و گرهگشاییهایی در جامعه داشته باشند، اما نیازی که بچه ها به پدر خود دارند، قابل مقایسه با آن کارها نیست. باید بیندیشیم، وقتی بچههای ما بزرگ میشوند، ارزیابی ما از موفقیت در زندگی اندوختههای مالی است یا این که فرزندان خوبی تربیت کردهایم؟ اگر جوانی با دینگریزی، فساد اخلاقی یا اعتیاد تربیت کرده باشیم، موفقیت های دیگر نیز به چشم نخواهد آمد. چون مهمترین موضوع را رها کردهایم و به کارهای مهم پرداختهایم. اما اگر فرزندان خوبی تربیت کرده باشیم، همه کارهای دیگر ما نیز کارکرد مثبت پیدا میکند.
"حجت الاسلام اخوی"
#تربیت_فرزند
#استاد_اخوی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چجوری با فرزندمون حرف بزنیم؟
🔻لازم است در ابزارهای ارتباطی خود با بچهها تجدید نظر کنیم. خانوادهها معمولاً وقتی میخواهند چیزی را به بچه ها منتقل کنند از راه توصیه و تذکرات مکرر وارد میشود و هیچ گفتگویی استدلالی با آنها مطرح نمیکنند. این شیوه باید خیلی کم استفاده شود و صحبت با بچهها به صورت دستوری و توصیه و یکجانبه نباشد، بلکه روی فهم و تشخیص بچه ها حتی بیشتر از خودمان حساب باز کنیم. معمولا زیربنای توصیههای ما این است که من بیشتر میفهمم! پس به تو میگویم که چه کارهایی را انجام دهی! اینقدر نباید از بیرون بچهها را کنترل کرد. کنترل باید از درون باشد و لازم نیست که ما کنترل را درون بچه ها ببریم بلکه خداوند این سیستم را در آنها تعبیه کرده است که از درون چیزی نگهدارنده انسان است.
"دکتر علی اصغر احمدی"
#تربیت_نوجوان
#استاد_احمدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روش برخورد با فرزند در هفت سال سوم
🔻در هفت سال سوم بچهها باید در تصمیمگیریها مشارکت داده شوند. مثلاً از پسر نوجوان خود بپرسیم برای مسافرت به کجا برویم؟ اگر بگوید به شیراز برویم، در اینجا لازم است وارد گفت و گوی با او شویم که چرا به شیراز برویم؟ ممکن است بگوید چون خوش میگذرد. با این حساب ممکن است از نظر مادر در اصفهان بیشتر خوش بگذرد و یا خواهر جای دیگری را دوست داشته باشد. علاوه بر این اگر به شیراز برویم، هزینه بیشتری را برای بنزین باید اختصاص دهیم و لازم است، هزینههای سفر را مدیریت کنیم. اما معمولا والدین میگویند چرا بچه ها از این سن وارد مشکلات اقتصادی کنیم؟! اگر این کار را نکنیم بچهها به سن بیست سالگی و ازدواج میرسند و بر فرض جهیزیه ۲۰۰ میلیونی طلب میکنند؟ دلیل آن هم مشخص است! چون در زمانی که باید راجع به مسائل زندگی با او صحبت میکردیم، این کار را نکردهایم!
"دکتر علیرضا لاور"
#تربیت_نوجوان
#استاد_لاور
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مهمترین نیاز بچه ها در هفت سال دوم
🔻اگر در هفت سال دوم آزادی بیش از حد به بچهها داده شود و نیاز عبد بودن آنها تامین نشود، نباید انتظار نتیجه درست در تربیت داشته باشیم. بچه ها در ۷ سال دوم باید متوجه اقتدار پدر شوند. این نیاز بچه است که ببیند پدر خانواده مقتدر و مادر محبوب است، پدر محبوبیت مادر و مادر اقتدار پدر را تثبیت میکند. اینها در تضاد با فهم بچهها نیست بلکه مطالبه درونی آنهاست. بچه در هفت سال دوم نیاز به امر و نهی دارد و آن را طلب میکند. اما لازم است این امر و نهی توسط پدر انجام شود و مادر باید مظهر محبوبیت در خانه باشد و محبت را توسعه دهد.
"استاد اموری/ تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی پیوند/ ترم مقدماتی"
#تربیت_نوجوان
#استاد_اموری
✅@keraamat_ir
🔻 فیلمهای جلسات پخش زنده (لایو) صفحه کرامت، به مناسبت هفته تربیت اسلامی
خانم دکتر ظهیری
http://dl.keraamat.ir/lives/zahiri-live.m4v
آقای دکتر پیغامی
http://dl.keraamat.ir/lives/peyghami-live.m4v
آقای دکتر کریمی
http://dl.keraamat.ir/lives/karimi-live.m4v
حجت الاسلام عباسی ولدی
http://dl.keraamat.ir/lives/abasi-live.m4v
صوت لایو خانم دکتر ظهیری.m4a
17.19M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) خانم دکتر ظهیری با صفحه کرامت
#صوت_لایو
صوت لایو دکتر پیغامی.m4a
23.29M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر پیغامی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
صوت لایو دکتر کریمی.m4a
17.19M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر کریمی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
صوت لایو حجت الاسلام عباسی ولدی.m4a
16.3M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام عباسی ولدی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تجربه ای که تلاش کردن رو به بچه ها آموخت!
🔻یک بار یک اردویی رفتیم و میخواستیم بچهها در آن مفهوم کار کردن در دنیا و تجارت را یاد بگیرند. یک پولی چاپ کردیم به نام "فانی". ابتدای دوره ۲۰ هزار فانی به بچهها وام دادیم و هر روز باید ۷ هزار فانی برمیگرداندند. غذایشان را از این پول باید میخریدند، برای بازی باید زمینه اجاره میکردند، بچه ها با فرغون تاکسی درست کرده بودند و در اردوگاه بچهها را جابهجا میکردند و در ازای آن هزینهای میگرفتند، یک نشریه درست کرده بودیم هر کس مقاله میداد، در ازای ارائه مقاله خود هزینهای دریافت میکرد تا بتوانند روزی 7 هزار فانی خود را بازگردانند. هر روز، کارهایی که در اردو داشتیم را به در بورس اردو، به مزایده میگذاشتیم. ظاهر این اردو این بود که ما برنامه خاصی برای بچهها نداریم و آزاد هستند. اما خودشان باید برای هرکاری فکر میکردند و چون بچهها عادت به فکر کردن نداشتند و همیشه همه چیز برایشان فراهم بود بسیار خسته شده بودند! آخر اردو بچهها گفتند ما فهمیدیم که چیزی در این دنیا به راحتی به دست نمیآید و ما هم همین را میخواستیم.
"حجت الاسلام وافی/ ویژگیهای مربی مطلوب"
#تربیت_نوجوان
#استاد_وافی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دین، برای مشکلات تربیتی بچه ها نسخه ندارد!
🔻دین میگوید اگر ما فرزندمان را توحیدی و ولایی تربیت کنیم، خود به خود دچار خیلی از مشکلات نمیشوند. اساسا چرا ما به دنبال درمان پرخاشگری هستیم؟ دین میگوید، اگر زیر ۷ سال بچه را آزاد بگذاریم که خوب بازی کند، اصلا دچار لجبازی و پرخاشگری نمیشود. حواسمان باشد نسخه دین در تربیت، نسخه خالق برای مخلوق و نسخه غرب برای تربیت، نسخه مخلوق برای مخلوق است. خالق، به انسان اِشراف دارد و از بالا به او نگاه میکند اما مخلوق تازه دارد شروع میکند، تا چیزی از انسان سر در بیاورد. خالق، اِشرافش به جسم و روح است و مخلوق سراسر جهل به روح و جسم است.
"حجت الاسلام عباسی ولدی"
#تربیت_فرزند
#استاد_عباسی_ولدی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تکنیک ایجاد اخلاص بر اساس روایات
🔻در روایت داریم، چه زشت است باطن انسان خراب و ظاهرش زیبا باشد. این معنای ریاست! اکثر ما انسانها میخواهیم ظاهر زیبا را رعایت کنیم تا «آدم خوب» در ذهن دیگران، باقی بمانیم. در روایت است که هر کس برای مردم عمل کند، پاداشش بر عهده مردم است و هر کس برای خدا عمل کند، ثوابش بر خداست.
حالا تکنیک این چیست؟ مثلا اگر یک روز به مدرسه برویم و مطالعه نکرده باشیم، عکس العمل ما چیست؟ میتوان به بچه ها گفت، من امروز فرصت نکردم مطالعه کنم، معذرت میخواهم. اما بیایید راجع به فلان موضوع همه با هم صحبت کنیم. کلاس به این صورت خیلی جذاب میشود! اخلاص یعنی اِقرار همراه با عزت. یعنی من مطالعه نکردهام اما به خاطر شما آمدهام. این همان برای خدا کار انجام دادن است. اما اگر اقرار نمیکردیم و ادای عالِم بودن را در میآوردیم، برای آن بود که مردم بگویند چقدر این فرد باسواد است و عمل برای مردم بود نه خدا. پس لازم است مصلح هر رفتاری را پیدا کنیم.
"حجت الاسلام برمایی/ کرامت۱"
#تربیت_فرزند
#استاد_برمایی
✅ @keraamat_ir
🔻 مجموعه فیلمهای جلسات پخش زنده (لایو) صفحه کرامت تا کنون
شماره 1: آقای دکتر صداقت زاده
http://dl.keraamat.ir/lives/live.sedaghatzade.m4v
شماره2: جناب آقای سید وکیلی
http://dl.keraamat.ir/lives/Seyedvakili-Live.m4v
شماره3: آقای دکتر عزیزی
http://dl.keraamat.ir/lives/Azizi-Live.m4v
شماره4: حجت الاسلام دوست محمدی
https://dl.keraamat.ir/lives/doustmohamadi_live.mp4
شماره5: حجت الاسلام اعلایی
http://dl.keraamat.ir/lives/aalaii-live.m4v
شماره6: جناب آقای زینلی
http://dl.keraamat.ir/lives/zeinali-live.m4v
شماره7: خانم دکتر لواف
https://dl.keraamat.ir/lives/lavaf-live.m4v
شماره8: جناب آقای اقبالی
http://dl.keraamat.ir/lives/eghbaly-live.m4v
شماره9: آقای دکتر لاور
http://dl.keraamat.ir/lives/lavar-live.m4v
شماره10: جناب آقای حافظی نژاد
http://dl.keraamat.ir/lives/hafezinezhad-live.m4v
شماره11: حجت الاسلام اخوی
http://dl.keraamat.ir/lives/akhavi-live.m4v
شماره12: آقای دکتر مهدی زاده
http://dl.keraamat.ir/lives/mahdizade-live.m4v
شماره 13: خانم دکتر ظهیری
http://dl.keraamat.ir/lives/zahiri-live.m4v
شماره 14: آقای دکتر پیغامی
http://dl.keraamat.ir/lives/peyghami-live.m4v
شماره 15: آقای دکتر کریمی
http://dl.keraamat.ir/lives/karimi-live.m4v
شماره 16: حجت الاسلام عباسی ولدی
http://dl.keraamat.ir/lives/abasi-live.m4v
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راه حل کلیدی برای رفع سوء تفاهم بين زن و شوهر!
🔻غیرت نوعی ابراز محبت در مردان است و محبت نسبت به همسر در مردان، خود را در مقام غیرت نشان میدهد. اگر دختران به این فهم برسند که غیرت پدر و شوهر، دخالت در زندگی شخصی آنان نیست، بلکه ابراز محبت آنان است؛ موجب نگاهی مثبت خواهد شد و از اختلافات جلوگیری میکند. در مقابل هم، نگران شدن خانمها نسبت به همسرشان و پرسیدن سوالات جزئی و دقیق از آنها از سر محبت است. اگر درک صحیحی از جنس رفتارهای متقابل در زن و مرد شکل بگیرد، مانع ایجاد سوء تفاهم ها در زندگی خواهد شد.
"دکتر سجاد مهدی زاده"
#تربیت_همسرانه
#استاد_مهدی_زاده
✅@keraamat_ir