مقاومت گوسفند نسبت به میزان سرما ورطوبت در هوای سرد
قابل توجه عزیزانی که می فرمایند شستن گوسفند در زمستان خطرناک است
گویا تصویر مربوط به این چند روز اخیر است در لیقوان تبریز
#میش
#گوسفند
#زمستان
#سرد
@keshavarzan_dam
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاپایا جهت تولید جدا از داشت اسان دارای هزینه کارگری پایین و هزینه جانبی کمتری نسبت به اکثر محصولات گلخانه ای میباشد ولذا برای اکثر تولیدکنندگان و کشاورزان اماتور و حتی برای کارمندانی که دنبال شغل مطمئن و درآمدزا هستند بسیار جذاب خواهد بود
#پاپایا
#فرهنگ_خودکفایی
#اشتغالزایی
@keshavarzan_dam
34.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علل ریزش میوه خرمالو
#خرمالو
@keshavarzan_dam
50.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش صفر تا صد هرس فرم دهی و باردهی گیلاس
دکتر ابراهیم گنجی مقدم
هرس اسپیندل::
این فرم که مشابه روش هرمی است، برای درختان میوه دانه دار (سیب و گلابی) و هسته دار (گیلاس و آلو) مناسب است. تفاوت فرم اسپیندل با روش هرمی در این است که در فرم اسپیندل به درخت اجازه داده نمیشود که از ارتفاع مشخصی (معمولا ارتفاع سه متر) بلندتر شود و هر سال رشد آن کنترل میشود. به این منظور، شاخه مرکزی از کنار شاخه ای ضعیف هرس میشود تا ارتفاع درخت کنترل شود.
هرس قطاعی دوبل::
در زمان تربیت درخت باید دقت نمود شاخه هایی که برای تشکیل اسکلت اصلی درخت انتخاب می شوند، دارای زاویه بسته نباشند. برای باز کردن شاخه های با زاویه بسته از هرس قطاعی دوبل استفاده میشود. به این منظور در اردیبهشت ماه یک سوم شاخه با زاویه بسته را از محل جوانه ای که رو به بیرون است، قطع می کنیم. اردیبهشت سال بعد جوانه انتهایی، شاخه ایی رو به بیرون تولید می کند.از کانال پیام سبز
این شاخه جدید نیز در سال بعد از بالای جوانه رو به بیرون حذف میشود. این عمل سه سال تکرار میشود و منجر به باز شدن زاویه شاخه می گردد. لازم به ذکر است هرس جوانه برداری و هرس قطاعی دوبل در سال دوم رشد نهال و به منظور انجام تربیت صحیح انجام میشود
#هرس
#گیلاس
@keshavarzan_dam