جهت سفارش کتاب "ولایت و امامت از منظر عقل و نقل" به این آی دی پیام بدهید:
.
👇👇👇
@sefaresh_ketab
@sefaresh_ketab
📚نام کتاب: "شب های پیشاور"
🖋نویسنده: سلطان الواعظین شیرازی
📑انتشارات: پیام قدس
📖توضیحات:
کتاب شب های پیشاور مشروح مناظرات عالم توانای شیعه با علمای اهل تسنن است که در سال ۱۳۴۵هجری قمری در شهر پیشاور پاکستان انجام شده و ده شب به طول انجامیده است.
این کتاب از جامع ترین و شیرین ترین کتاب هایی است که در این زمینه نوشته شده است.
کتاب شب های پیشاور (در دفاع از حریم تشیع) اثری ویژه قلمداد می شود، از آن نظر که بسیاری از مباحث مطرح در تشیع را در قالب مناظره برای مخاطبان حاضر در مجالس آن زمان تبیین کرده است.
نویسنده این کتاب در ربیع الاول سال ۱۳۴۵قمری در حالی که بیش از ۳۰ سال نداشت، بعد از تشرف به حج به کراچی و دیگر شهرهای مهم هند و پاکستان رفته و بنا به درخواست دوستان خود و با توجه به شهرتی که داشت، جلسات مناظره متعددی با علمای هند و سایر مذاهب اسلامی برگزار می کند؛ که از جمله آنها جلسه ای بوده که در حضور گاندی برگزار شده و با پیروزی او به اتمام رسیده و در جراید آن روزگار هند چاپ می شود.
البته بعدها خود سلطان الواعظین از روی گزارش های چاپ شده در جراید، این مناظرات را در کتابی به نام "شب های پیشاور" مرتب و چاپ کرد.
#تشیع
📗📘📙
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: "قدرت و شکوه زن"
🖋نویسنده: علیرضا پناهیان
📑انتشارات: بیان معنوی
📖توضیحات:
کتاب قدرت و شکوه زن شامل ناشنیده هایی است از بیانات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری درباره ویژگی ها و برتری های زنان.
این کتاب در هفت فصل ارائه شده است: مادر، پایه بهشتی شدن انسان ها، زن، مبدا همه خیرات، سعادت و شقاوت کشورها به دست زنان، کمبود محبت مادری، منشا فساد عالم، شغل اصلی زن، قدرت زن در مدیریت همسران، اجر زنان بیش از مردان؛ عناوین فصل های کتاب می باشد.
📗📘📙
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: "همپای صاعقه"
🖋نویسنده: حسین بهزاد/گل علی بابایی
📑انتشارات: سوره مهر
📖توضیحات:
این کتاب، کارنامه ای تاریخی و مستند از شکل گیری لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص) است. روایتی از یک مقطع زمانی شش ماهه از جنگ تحمیلی. از ابتدای دی ماه ۱۳۶۰ تا اواخر تیر ماه گرم سال ۱۳۶۱.
نویسندگان کتاب که خود از رزمندگان لشگر بیست و هفتم محمد رسول الله (ص) بوده اند، بی آنکه خود به روایت ماجرا بپردازند، از زبان و بیان فرماندهان مفقود و شهید تیپ به روایتگری قصه جنگ پرداخته اند.
فارغ از وجود مصاحبه و ثبت خاطرات کم تر شنیده شده رزمندگان، مکالمات رودرروی فرماندهان و متن مکالمه شهید همت با حاج احمد متوسلیان، متن مذاکرات و تماس های مخابراتی و بی سیمی، کتاب را جذاب و خواندنی کرده است.
وجه تمایز اصلی کتاب با سایر کتاب های دفاع مقدس که در حوزه مستندنگاری نوشته شده اند این است که در این اثر، شهدا روایتگر اصلی قصه جنگند، نه نویسنده.
#دفاع_مقدس
📗📘📙
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: " آن سوی مرگ "
🖋نویسنده: جمال صادقی
📑انتشارات: نشر معارف
📖توضیحات:
نویسنده در این کتاب کوشیده تا با بهرهگیری از گفتههای افرادی که پیش از این تجربهای نزدیک به مرگ را داشتهاند، تصویری واقعی از عالم پس از مرگ انسان به تصویر بکشد. تلاشی که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان هم از لحاظ ادبیات و قلم موفق بوده و هم از لحاظ محتوایی.
نویسنده در متن یادداشت ابتدای کتاب آورده است: «خیلی از خاطرات، سوای جنبههای شخصی، شباهت زيادی با خاطرات ديگران داشت. اشخاصی که قصه مرگشان را تعريف کردند به سه دسته تقسیم میشوند: گروهی پس از خارج شدن از جسم خود، در تمام مدت، داخل بیمارستان ماندهاند، برخی فراتر از محیط بیمارستان، بین مردم شهر شناور شدهاند، دسته سوم به جهانی ورای جهان زمینی کوچ کردهاند. من از میان تمامی خاطرات، سه خاطره را برگزيدهام و در کتاب آوردهام.»
حسی که در حین مطالعه کتاب به سراغ مخاطب میآید، فرد را دچار چنان تحول عمیقی میکند که احتمالا برای مدتی خود و رفتار خود را دائما واکاوی میکند و آنچه را در این کتاب درباره مرگ خوانده یا نشانههایی از آن را دائما در زندگی جستجو میکند.
جهت سفارش این کتاب به این آی دی پیام بدهید:
.
👇👇👇
@sefaresh_ketab
@sefaresh_ketab
📗📘📙
@ketabe_khoob
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 کتاب «غناء» رونمایی و معرفی شد
👈 آیین معرفی کتاب «درسنامهی غناء و موسیقی» صبح امروز (سهشنبه) با حضور جمعی از طلاب و اساتید و فضلای حوزه علمیه قم و سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین مهدی شبزندهدار از فقهای عضو شورای نگهبان و حجتالاسلام و المسلمین محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در شهر مقدس قم برگزار شد.
🔺️ کتاب «درسنامهی غناء و موسیقی» حاصل ۷۶ جلسه خارج فقه مکاسب محرمه است که توسط حضرت آیتالله خامنهای طی سالهای ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ تدریس شده و به واکاوی مسئلهی «غناء، موسیقی و رقص» پرداختهاند. این سلسله مباحث را میتوان از طولانیترین دروس حوزهها در موضوع خاصّی مانند غناء دانست که ۷۶ جلسهی درسی را به خود اختصاص داده است. درحالیکه معمولاً این بحث در حوزهها با چند جلسه در یکی دو هفته به سرانجام میرسد.
📥گزارش تصویری+متن کامل خبر👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=43100#i
📚نام کتاب: "چگونه زندگی نامه بنویسیم "
🖋نویسنده: برایان.د.آزبورن/ریچارد سایر
✏مترجم: محسن سلیمانی
📑انتشارات: سوره مهر
📖توضیحات:
این کتاب محصول ترجمه دو کتاب است. یکی انگلیسی و دیگری آمریکایی. کتاب «زندگی نامه و شرح حال نویسی» نوشته برایان د. آزبورن و کتاب «چگونه زندگی نامه بنویسیم» نوشته ریچارد سایر.
مترجم در ترجمه این دو کتاب برخی از قسمت ها را که درباره تجارب و مسائل بومی زندگی نامه نویسان در انگلیس و آمریکا بوده را حذف کرده و تنها بخش هایی را که قابل استفاده و در حقیقت جهانی است را نگه داشته است. مترجم به گونه ای عمل کرده که مطالب این دو کتاب تا حدودی مکمل هم بشوند و مطالب کتاب دوم صرفاً نکاتی از کتاب اول را شرح و بسط بدهد. چنانچه بخواهیم خلاصه درباره این کتاب بگوئیم اینطور است که این کتاب می خواهد به مخاطبش کمک کند تا زندگی نامه و شرح حال بنویسد. مترجم کار ترجمه این کتاب را در زمانی انجام داده که تب زندگی نامه نویسی در کشورمان فزونی گرفته و قالبی همچون «زندگی نامه داستانی»؛ قالبی که در هیچ کجای جهان سابقه است.
📗📘📙
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: "دیوان امام"
🖋شاعر: روح الله موسوی خمینی
📑انتشارات: موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)
📖توضیحات:
حضرت امام (ره) از آغاز جوانی تا پایان عمر گاه گاهی شعر می سرودند و نمونه هایی از آن در کتاب ها آمده و یا در حافظه ها هست و بخشی از آنها پس از رحلت حضرت امام به صورت های گوناگون چاپ شد. مجموعه اشعار ایشان دیوانی نسبتاً بزرگ را تشکیل می دهد.
📗📘📙
@ketabe_khoob
کتاب خوب📚
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: "وقتی مهتاب گم شد"
🖋نویسنده: حمید حسام
📑انتشارات: سوره مهر
📖توضیحات:
وقتی مهتاب گم شد قبل از آنکه شرح زندگی علی خوش لفظ باشد، روایتی عینی از یک واقعهی تاریخی است که موجب شد سرنوشت خیل وسیعی از مردمان ایران تغییر کند. علی خوش لفظ که نامش را بخاطر نزدیکی تولدش با ولیعهد پهلوی، جمشید گذاشتهاند، سالها بعد در نوجوانی، همزمان با وقوع انقلاب اسلامی خود نیز دچار تحول و دگرگونی در اهداف و آرمانها میشود. همین انقلاب درونی باعث میشود که او در اولین اعزام به جبهه نام خود را به علی خوش لفظ تغییر دهد و سرانجام زندگیاش هم تغییر کند. علی پانزده ساله در عنفوان جوانی با اصرار فراوان خود به جبهه اعزام میشود و آنجاست که درمییابد شهادت ارمغانی است که با ترک خود بدست میآید، اما گویی قرار است علی خوش لفظ با تنی مجروح و خسته زنده بماند، تا سالها بعد ماجرای وصل حدود هشتصد دوست و برادرش را برای ما روایت کند.
کتاب «وقتی مهتاب گم شد» را میتوان در همان سه شرطی که راوی قبل از انتشار کتاب برای نویسنده گذاشت خلاصه کرد، جایی در مقدمه که نویسنده در وصف علی خوش لفظ مینویسد: «در قید و بند لفظ و تکلف گفتار و آرایههای کلامی نیست و به شدت دور از بزرگنمایی و ریب و ریا و صادق در روایت و دقیق در نقل حوادث. لذا با صاحب این قلم، چند شرط را برای بازنویسی و نگارش خاطراتش گذاشته است. اول اینکه قول بدهم اگر برای خدا نیست ننویسم. دوم اینکه برای تائید مطالب، به ویژه فراز و نشیبها در عملیاتها یا چند و چون گشت و شناساییها مطالب را از چند همرزم دیگر بپرسم و اگر تایید کردند، بنویسم، و سوم اینکه به روایت او چیزی نفزایم که شائبهی تخیل پیدا نکند.»
#دفاع_مقدس
📗📘📙
@ketabe_khoob