📚نام کتاب: کتاب یحیا
🖋نویسنده: امیر حسین معتمد
📑انتشارات: احیاء
📓تعداد صفحات: ۹۵
📖توضیحات:
«کتاب یحیا»، داستانی است بر اساس روزنوشت های یک روحانی که در ایام ماه مبارک رمضان به دیار شهید میرزا کوچک خان سفر کرده است. نویسنده کوشیده ضمن پرورش این روزنوشت ها، براساس ساختاری که متضمن داستان گویی باشد، به اصل متون نوشته شده و توالی داستانی مستتر در آن ها که طرح اصلی داستان را به او ارائه کرده است، وفادار بماند. همین امر، باعث شده است که متنی قوی و استخوان دار از دل این روز نوشت ها آفریده شود.
از سوی دیگر نویسنده، در تلاش است زوایایی ناشناخته از زندگی روحانیونی را به نمایش بگذارد که بدون هیچ چشم داشتی و با عشق به دین و اهل بیت (علیه السلام)، عطر اسلام و مذهب را در اقصا نقاط کشور می پراکنند و نشان می دهد که زندگی و جامعه شناسی مخصوص این قشر بزرگ دینی، تا چه حد می تواند پیچیده ترین مشکلات، چالش ها، اختلافات و سوء تفاهم های مردمان جامعه را در لفافه ای از دعا و متون ناب دینی و مذهبی حل و فصل نماید.
📗📘📙
@ketabe_khoob
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 همرزمان حسین علیهالسلام | امام حسن عسکری و برادران امام...
🔻 آیتالله خامنهای: «امام حسن عسکری(علیهالسلام) حزب طرفدار خود را نزدیک خودش میداند و میفرماید که میان ما و شما خویشاوندی نزدیک است. یعنی قوموخویش درجهی یک هستیم، مثل پدر و فرزند، مثل برادر؛ و مؤمن برادر مؤمن است! یعنی ارتباط میان دو مؤمن، پیوند برادریِ پدر و مادری است، نه برادریِ ناتنی. مراد از مؤمن کیست؟ آن کس که دنبال راه امام عسکری(علیهالسلام) است، این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.»
🔻بیانات حضرت آیتالله خامنهای در جلسات هیات انصارالحسین علیهالسلام تهران در سال ۱۳۵۱؛ کتاب همرزمان حسین علیهالسلام
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام، پوستر «امام حسن عسکری و برادران امام...» را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
🔸️معرفی کتاب جدید از #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
📕"سرمایهداری پلتفرمی"
🖌نویسنده: نیک سِرِنیچک
مترجم: مجید سلیمانی ساسانی
🖊یادداشت مترجم:
🔸بگذارید با طرح چند سؤال شروع کنم: آیا در جهان پلتفرمها و رسانههای اجتماعی، رویکردهای استثماری و پسااستعماریِ نظام جهانی سرمایهداری ادامه خواهد داشت؟ در این صورت، سرمایهداری جهانی چگونه خود را در شکلهای جدید بازتولید میکند؟ و نهایتاً اینکه اقتصاد دیجیتال و پلتفرمها، چگونه بحرانهای سرمایهداری را مرتفع ساختهاند و همزمانْ چه پیامدهایی برای انسانها داشتهاند؟
🔸کتاب سرمایهداری پلتفرمی اثر نیک سِرِنیک سعی کرده است که در پاسخ به این پرسشها تأمل کند و بسیاری از پیشفرضها را به چالش بکشد. قصد من از ترجمه این کتاب نیز شالودهشکنی بسیاری از پیشفرضهایی است که این روزها شنیده میشود و هرگونه مخالفت با آن نیز با عکسالعملهای غیرمنطقی مواجه میشود.
خرید اینترنتی کتاب:
🌐 http://amirkabirpub.ir/product/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%AF
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
♨️ @rcica
🌎 rcica.ir
🚫+18
بهتر است اینطور پرسش را مطرح کنم که اینستاگرام چه بلایی بر سر #عشق میاورد؟
به این جمله دقت کنید: "اطلاعات و فانتزی، نیروهای متضاد هستند."
هرزهنگاری و عریانی مانند نوری هستند که روی نگاتیوهای فیلم میافتند و آنرا از بین میبرند. بیونگ چولهان میگوید انباشت تصاویر هرزهنگاری در ذهن افراد، امکان رویاپردازی را نابود میکند. موسیقی درونی چیزها فقط زمانی به گوش میرسند که شما چشمهایتان را میبندید.
جهان #سرمایه_داری همه چیز از جمله #فانتزی عشق را کالا کرده است تا آن را به نمایش بگذارد و انسان آن را مصرف کند. به این ترتیب رازآلودگی عشق مضمحل شده و بیارج شده است. تصاویر باکیفیت، گُنگی و ابهام را میزداید و با افزایش انتظارات، به جای افزودن لذت، افسردگی و خستگی عصبی ایجاد میکند. آنها که بیشتر به چشم هایشان تصاویر هرزه میخورانند، کمتر از عشق لذت میبرند.
🔸️
کتاب تقلای اروس/ بیونگ چولهان/ترجمه آراز بارسقیان/ نشر کتاب اسم @esmbook_enghelab
🔸️
#کتاب #کتاب_اسم #کتاب_خوب #فلسفه #اینستاگرام #شبکه_های_اجتماعی
🌱🌱🌱
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: روابط متکامل زن و مرد
🖋نویسنده: علی صفایی حائری
📑انتشارات: لیله القدر
📓تعداد صفحات: ۷۱
📖توضیحات:
این کتاب مجموعه دو نوشته و یک سخنرانی است از مرحوم صفایی.
موضوع فصل اول کتاب ازدواج است که در آن به ارزش و آثار ازدواج و وظایف همسران در قبال یکدیگر پرداخته شده است. در فصل دوم در مورد تساوی حقوق مرد و زن بحثهایی شده و به برخی شبهات مربوطه پاسخ داده شده است. فصل سوم به مساله حجاب پرداخته و در نهایت در فصل آخر کتاب بحثی در مورد روابط میان همسران مطرح کرده است.
در مجموع می توان گفت که این کتاب حاوی نکات آموزنده فراوانی است که با ادبیاتی شیوا و جملاتی مختصر و پرمغز بیان شده است؛ نکاتی که نشان دهنده دقت و باریک بینی نویسنده و کثرت تاملات و تجربیات وی بوده است. مبنای قرآنی و روایی نویسنده ، برداشتهای نغز و دقیق از آنها و استفاده از اصطلاحات قرآنی از ویژگی های این کتاب است.
📗📘📙
@ketabe_khoub
کتاب خوب📚
راه مبارکی که با نخلونارنج آغاز شد.
کتاب «نا»، زندگینامه داستانی شهید محمدباقرصدر را تازه تمام کردهام، و الان هم مشغول «شرح صدر» و چند اثر فکری دیگر از ایشان هستم. و بیتعارف، مدهوش و حیران این نابغه بزرگ علمی، اخلاقی و جهادیام.
پیش از این شنیده بودم که ایشان، «شهید مطهری عراق» بودهاند، اما حالا معتقد شدهام باید حقیقتا ایشان را «خمینی عراق» بدانیم.
شخصیتی که به تعبیر رهبری، در هر شاخه از علوم اسلامی که وارد شده( فلسفه، اصول، تاریخ و...) صاحب مکتب است(دقت کنید: صاحب مکتب است!!!) ، پیش از بلوغ اجتهاد ایشان توسط مرجع تقلید بزرگ و سختگیر دوران خود، آیتالله خویی(ره) تایید شده، اسلام انقلابی در عراق، بیشک مولود مجاهدتهای ایشان است و جریانات انقلابی عراق(مجلس اعلی، حشدالشعبی و...) همگی تحت تاثیر ایشان ایجاد شده، تنها شخصی است که امام خمینی در شهادت ایشان سه روز عزای عمومی اعلام میکنند و... و همه این خدمات و توفیقات در عمر کوتاه ۴۵ ساله ایشان اتفاق افتاده است.
زندگی شهید صدر، پر است از برهههای حساس و خواندنی( انتفاضه رجب، انتفاضه صفر، دوران حصر خانگی، دستگیریهای متعدد، تشکیل شبکه مخفی مرتبطین و مبارزین و..) و همین وقایع، داستان زندگی این شهید بزرگوار را خواندنیتر کرده است.
خلاصه اینکه دریای عمیقی از معارف، برای استفاده پیش چشم ماست، و «نا» میتواند برای شناخت این شخصیت بزرگ، اولین قدم باشد.
خوشحالم از اینکه آرامآرام، اسطورههای بزرگ علم و اخلاق و عرفان، در قالب رمانهای پرفروش و مناسب برای مخاطبعام، به جامعه شناسانده میشوند.
این اتفاق مبارک، با «نخلونارنج» وحید یامینپور آغاز شد و امیدوارم با «نا»، باقوت ادامه پیدا کند. ظاهراً رمان زندگی آیتالله قاضی با نام کهکشان نیستی هم بزودی منتشر خواهد شد و منتظریم روایت داستانی دیگر اسطورههای اخلاق و عرفان را هم بزودی بخوانیم.( البته نمونههای دیگری مثل سهدیدار، مردی در تبعید ابدی و... را هم قبلاً داشتهایم که در زمان انتشار، چندان بهعنوان اثر پرفروش معروف نشدند)
هدایت شده از کتاب خوب📚
🍁🍁🍁🍁
درست آن لحظه که سختی و رنج تو را فرا میگیرد، یک پرسش اضطراب آمیز مثل علفی خودرو از دل ناشکیبا سر بر می آورد:
" آیا این انتخاب به رنجی که در پی دارد می ارزد؟"
🍁🍁🍁🍁
@ketabe_khoob