📚نام کتاب: روابط متکامل زن و مرد
🖋نویسنده: علی صفایی حائری
📑انتشارات: لیله القدر
📓تعداد صفحات: ۷۱
📖توضیحات:
این کتاب مجموعه دو نوشته و یک سخنرانی است از مرحوم صفایی.
موضوع فصل اول کتاب ازدواج است که در آن به ارزش و آثار ازدواج و وظایف همسران در قبال یکدیگر پرداخته شده است. در فصل دوم در مورد تساوی حقوق مرد و زن بحثهایی شده و به برخی شبهات مربوطه پاسخ داده شده است. فصل سوم به مساله حجاب پرداخته و در نهایت در فصل آخر کتاب بحثی در مورد روابط میان همسران مطرح کرده است.
در مجموع می توان گفت که این کتاب حاوی نکات آموزنده فراوانی است که با ادبیاتی شیوا و جملاتی مختصر و پرمغز بیان شده است؛ نکاتی که نشان دهنده دقت و باریک بینی نویسنده و کثرت تاملات و تجربیات وی بوده است. مبنای قرآنی و روایی نویسنده ، برداشتهای نغز و دقیق از آنها و استفاده از اصطلاحات قرآنی از ویژگی های این کتاب است.
📗📘📙
@ketabe_khoub
کتاب خوب📚
راه مبارکی که با نخلونارنج آغاز شد.
کتاب «نا»، زندگینامه داستانی شهید محمدباقرصدر را تازه تمام کردهام، و الان هم مشغول «شرح صدر» و چند اثر فکری دیگر از ایشان هستم. و بیتعارف، مدهوش و حیران این نابغه بزرگ علمی، اخلاقی و جهادیام.
پیش از این شنیده بودم که ایشان، «شهید مطهری عراق» بودهاند، اما حالا معتقد شدهام باید حقیقتا ایشان را «خمینی عراق» بدانیم.
شخصیتی که به تعبیر رهبری، در هر شاخه از علوم اسلامی که وارد شده( فلسفه، اصول، تاریخ و...) صاحب مکتب است(دقت کنید: صاحب مکتب است!!!) ، پیش از بلوغ اجتهاد ایشان توسط مرجع تقلید بزرگ و سختگیر دوران خود، آیتالله خویی(ره) تایید شده، اسلام انقلابی در عراق، بیشک مولود مجاهدتهای ایشان است و جریانات انقلابی عراق(مجلس اعلی، حشدالشعبی و...) همگی تحت تاثیر ایشان ایجاد شده، تنها شخصی است که امام خمینی در شهادت ایشان سه روز عزای عمومی اعلام میکنند و... و همه این خدمات و توفیقات در عمر کوتاه ۴۵ ساله ایشان اتفاق افتاده است.
زندگی شهید صدر، پر است از برهههای حساس و خواندنی( انتفاضه رجب، انتفاضه صفر، دوران حصر خانگی، دستگیریهای متعدد، تشکیل شبکه مخفی مرتبطین و مبارزین و..) و همین وقایع، داستان زندگی این شهید بزرگوار را خواندنیتر کرده است.
خلاصه اینکه دریای عمیقی از معارف، برای استفاده پیش چشم ماست، و «نا» میتواند برای شناخت این شخصیت بزرگ، اولین قدم باشد.
خوشحالم از اینکه آرامآرام، اسطورههای بزرگ علم و اخلاق و عرفان، در قالب رمانهای پرفروش و مناسب برای مخاطبعام، به جامعه شناسانده میشوند.
این اتفاق مبارک، با «نخلونارنج» وحید یامینپور آغاز شد و امیدوارم با «نا»، باقوت ادامه پیدا کند. ظاهراً رمان زندگی آیتالله قاضی با نام کهکشان نیستی هم بزودی منتشر خواهد شد و منتظریم روایت داستانی دیگر اسطورههای اخلاق و عرفان را هم بزودی بخوانیم.( البته نمونههای دیگری مثل سهدیدار، مردی در تبعید ابدی و... را هم قبلاً داشتهایم که در زمان انتشار، چندان بهعنوان اثر پرفروش معروف نشدند)
هدایت شده از کتاب خوب📚
🍁🍁🍁🍁
درست آن لحظه که سختی و رنج تو را فرا میگیرد، یک پرسش اضطراب آمیز مثل علفی خودرو از دل ناشکیبا سر بر می آورد:
" آیا این انتخاب به رنجی که در پی دارد می ارزد؟"
🍁🍁🍁🍁
@ketabe_khoob
📚نام کتاب: " محمد، پیامبر بت شکن
🖋نویسنده: سید موسی صدر
📑انتشارات: موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر
📓تعداد صفحات: ۳۰
📖توضیحات:
پیامبر مردم را از یک الوهیت خیالی رهاند. برای نخستین بار در تاریخ اندیشه را به نیکوترین شکل آزاد کرد و از ویرانه بت ها راهی به علم گشود. دیگر دریاها، کوه ها و ستارگان حریم هایی نبودند که فکر فقط با زنجیرهای سنگینی از قداست می توانست به آنها نزدیک شود.
پیامبر مسلمین را به فراگیری علم خواند تا آن را برای خیر آدمی به کار گیرند. آنان را به بازکردن قفل های طبیعت به یاری تامل و تجربه فراخواند و دستور داد تا علم بیاموزند حتی اگر در چین باشد.
📗📘📙
@ketabe_khoub
💐💐💐💐
میلاد رسول اکرم( صلی الله علیه و آله و سلم ) و امام جعفر صادق علیه السلام
مبارک باد.
🍃🍃🍃🍃
@ketabe_khoub
📚نام کتاب: "پیشوای صادق"
🖋نویسنده: متن سخنرانی های حضرت آقا
📑انتشارات: انقلاب اسلامی
📓تعداد صفحات:۱۴۴
📖توضیحات:
در دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی و در زمانی که رهبری جامعه مهم ترین مساله نهضت اسلامی بود، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (دامت برکاته) چند سخنرانی درباره تحلیل زندگانی امام ششم (ع) ایراد کرد که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحت عنوان «پیشوای صادق(ع» با همکاری واحد ایدئولوژی روزنامه جمهوری اسلامی تنظیم و منتشرگردید. تاریخ دقیق انجام سخنرانی معلوم نیست ولیکن بین سال های ۴۵ تا ۵۰ شمسی بوده است.
محتوای کتاب هرچندمختصر است، اما یکی از بهترین تحلیل های سیاسی درباره عملکرد امام صادق (ع) شمرده می شود.
📗📘📙
@ketabe_khoub
🌴🌴🌴🌴
انس با اصالت ها، آب دادن به ریشه های درختی است که به آن تکیه زده و زیر سایه اش نشسته ایم
✅ وحید یامین پور
@ketabe_khoub