47.mp3
2.97M
📚🔊#کتاب_صوتی همسفر دانا
📗#سکوی_پنهان | 🔹شماره 47
🌿انتشارات شهید احمد کاظمی
#حجاب #انتخابات
🌐 @takliffa
🌐 @ketabfa
48.mp3
5.33M
📚🔊#کتاب_صوتی همسفر دانا
📗#سکوی_پنهان | 🔹شماره 48
🌿انتشارات شهید احمد کاظمی
#حجاب #انتخابات
🌐 @takliffa
🌐 @ketabfa
🟦نگاهی گذرا به زندگینامهی حضرت آیتاللهالعظمی سید علی حسینی خامنهای
🔹شماره 36
- دبیر کلی حزب جمهوری اسلامی
پس از آیتالله بهشتی و دکتر باهنر ـ اولین و دومین دبیرکل حزب ـ آیتالله خامنهای در شهریور ۱۳۶۰ از سوی شورای مرکزی حزب به عنوان سومین دبیرکل حزب انتخاب شد. در سالهای پس از پیروزی انقلاب تا زمان تثبیت نظام جمهوری اسلامی در دههی ۱۳۶۰، حزب جمهوری اسلامی به مثابه رکن مهمی از حاکمیت خارج از ساختار سیاسی رسمی فعالیت میکرد و مقوم پایههای نظام جمهوری اسلامی بود.
ایشان حزب جمهوری اسلامی را نهادی ضروری جهت حفاظت از کلیت نظام نوپای جمهوری اسلامی میدانستند. نخستین کنگرهی حزب در اردیبهشت ۱۳۶۲ برگزار و آیتالله خامنهای برای دومین بار به دبیرکلی حزب و عضویت شورای مرکزی و شورای داوری حزب انتخاب شد. وی در طول دوران ریاست جمهوری در جلسههای حزب جمهوری اسلامی در تهران و شهرستانها شرکت میکرد و ضمن تبیین مأموریتها و اهداف حزب، به پرسشهای دفاتر، شعب و اعضای حزب پاسخ میداد.
ایشان همزمان با دورهی دوم ریاست جمهوری نیز دبیرکلی حزب جمهوری اسلامی را بر عهده داشت. در این دوره فعالیتهای حزب به دلایل مختلف، از جمله: رفع بحرانهای سالهای اولیهی انقلاب، تأسیس نهادها و سازمانهای مورد نیاز جمهوری اسلامی که حزب در تأسیس، تقویت و رشد آنها نقش مؤثری داشت، اشتغال شخصیتهای محوری حزب از جمله آیتالله خامنهای و هاشمی رفسنجانی در مشاغل مهم نظام در کنار فقدان برخی از بنیانگذاران مؤثر آن، نارضایتی امام خمینی از تبدیل حزب از عامل وحدتبخش به عامل تفرقه و تشدید جناحبندیها در درون حزب، کاهش یافت و دیگر کارایی سالهای اولیهی خود را نداشت. لذا آیتالله خامنهای و هاشمی رفسنجانی در اوایل خرداد ۱۳۶۶ با نگارش نامهای به امام خمینی و ذکر دلایل یادشده، به ویژه پیدایش و تشدید جناحبندی در درون حزب و خطر آن برای وحدت و انسجام جامعه، خواستار تعطیلی فعالیتهای آن شدند. امام خمینی نیز در ۱۱ خرداد ۱۳۶۶ با این درخواست موافقت کرد و متعاقب آن فعالیتهای حزب تعطیل شد.
#زندگینامه_امام_خامنه_ای
🌐 https://farsi.khamenei.ir/
🌐 https://eitaa.com/takliffa
🌐 https://eitaa.com/ketabfa
49.mp3
2.75M
📚🔊#کتاب_صوتی همسفر دانا
📗#سکوی_پنهان | 🔹شماره 49
🌿انتشارات شهید احمد کاظمی
#حجاب #انتخابات
🌐 @takliffa
🌐 @ketabfa
50.mp3
2.29M
📚🔊#کتاب_صوتی همسفر دانا
📗#سکوی_پنهان | 🔹شماره 50
🌿انتشارات شهید احمد کاظمی
#حجاب #انتخابات
🌐 @takliffa
🌐 @ketabfa
میگه نمیخام رای بدم!
میگم چرا??!!
میگه چون وضع اقتصاد بده
میگم اگه رای ندی وضع اقتصاد خوب میشه?!
میگه نه 🙄 ولی حداقل آبروی مسئولین تو دنیا میره !
میگم پیش کی آبروشون میره? پیش همونایی که تحریممون کردن, مانع واردات چسب های پانسمان بیماران پروانه ای شدن, کسانی که بمبهای شیمیایی در اختیار صدام قرار میدادن, کسانی که مسئول کشتار بچه های غزه هستن و....
رفیق اگه رای ندی قطعا اقتصادمون خوب نمیشه, بلکه بدتر هم میشه, آتو میدیم دست دشمنامون که بیشتر تحریممون کنن و وضعیت اقتصاد بدتر بشه...
#انتخابات
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
تشکیلات فرهنگی، مطالعاتی و جهادی فاطمیون تقدیم می کند.
🌸سوالات دوره پانزدهم مطالعاتی کتاب فاطمیون🌸
👈۱_داستان حوض خون در کجا اتفاق افتاده است؟
👈۲_نویسنده و راویان محترم کتاب حوض خون (حداقل یک نفر) را به ترتیب معرفی بفرمایید.
👈۳_موضوع کتاب حوض خون چیست؟
👈۴_ادامه بخشی از متن کتاب رو کامل بفرمایید: (ننهابراهیم وسط شستن و صدای گریۀ خانمها صدایش را بلند میکرد و میگفت: .................. )
👈۵_کلام زیر در خصوص کتاب حوض خون از چه شخصیتی بزرگواری است؟
«آنچه در این کتاب آمده بخش ناشناخته و ناگفتهئی از ماجرای عظیم دفاع مقدس است.»
والسلام
❄️لطفا پاسخ هاتون را به آی دی کانال کتاب فاطمیون ارسال نمایید.
@Eshq_Agahi_Masouliyat
🍏نفر اول بدون قرعه و چهار نفر بعدی به قید قرعه هدیه ناقابل (کمک هزینه خرید کتاب) دریافت خواهند نمود.
خاک پاتون هستیم و همیشه خادم
و
🇮🇷از همه مردم خوب، فرهیخته و صبور سرزمینمان خواهشمندیم حتماً پای صندوق های رای حاضر شوند🇮🇷
#انتخابات #مسابقه
https://eitaa.com/ketabfa
https://eitaa.com/houzekhoon
🟦نگاهی گذرا به زندگینامهی امام خامنهای عزیز
🔹شماره 37
-امامت جمعهی تهران
امام خمینی در ۲۴ دی ۱۳۵۸ آیتالله خامنهای را با اشاره به حسن سابقه و شایستگی در علم و عمل به امامت جمعه تهران منصوب کردند. ایشان نخستین نماز جمعه را در ۲۸ دی ۱۳۵۸ امامت کردند. از این تاریخ تا واقعهی ۶ تیر۱۳۶۰ که در مسجد ابوذر تهران به ایشان سوء قصد و بر اثر آن به شدت مجروح گردیدند، به جز مقطع ۲۱ بهمن تا ۶ اسفند ۱۳۵۹ که در جریان سفری تبلیغی در هندوستان به سر میبرد، نماز جمعهی تهران را اقامه کردند. پس از آن نیز همواره این سمت را بر عهده داشت.
اقدام مهم و ابتکاری وی در مورد نماز جمعه، پیشنهاد برگزاری سمینارهای ائمهی جمعه به منظور انسجام شبکهی امامان جمعه در داخل کشور و جهان اسلام بود که پس از موافقت امام خمینی، نخستین سمینار در مدرسهی فیضیهی قم برگزار شد و پس از آن سمینارهای متعددی نیز برگزار شد. وی در خطبههای نماز جمعه به عنوان یک تریبون اثرگذار، مهمترین و قاطعترین مواضع اصولی و راهبردی نظام جمهوری اسلامی را ارائه کرده و همچنین، به تعمیق اندیشه دینی و بینش و بصیرت سیاسی جامعه پرداخته است. اهتمام به خطبههای عربی نیز که مخاطب آن مسلمانان جهان اسلام بود، از ویژگیهای خطبههای ایشان بوده است.
#زندگینامه_امام_خامنه_ای
🌐 https://farsi.khamenei.ir/
🌐 https://eitaa.com/takliffa
🌐 https://eitaa.com/ketabfa