کتاب نهجالبلاغه برای کودکان
شاعر خانم سمانه رضایی
توی این کتاب ، چند تا از حکمت های نهجالبلاغه به زبان شعر و جذاب نوشته شده است .
این کتاب را حتماً بخونید 👌🏻👌🏻👌🏻
@ketabkan_nabeghe
امام علی علیه السلام :
یا کُمَیْلُ! اَلْعِلْمُ خَیْرٌ مِنَ اَلْمالِ؛ اَلْعِلمُ یَحْرُسُکَ وَ اَنْتَ تَحْرُسُ الْمالَ. وَ الْمالُ تَنْقُصُهُ النَّفَقَةُ، وَالْعِلْمُ یَزْکو عَلَی الْاِنْفاقِ وَ صَنیعُ ألْمالِ یَزولُ بِزَوالِهِ.
ای کمیل ! علم و دانش از مال و ثروت بهتر است ؛ زیرا علم و دانش انسان را نگه می دارد و از خطرات و ضرر ها حفظ می کند ؛ در حالی که مال و ثروت را انسان باید نگهداری کند . همچنین مال و ثروت با استفاده کردن کم می شود ؛ اما علم و دانش با استفاده کردن رشد می نماید . و چیزی که با مال و ثروت درست شده باشد ، با از بین رفتن مال و ثروت از بین می رود .
گوش کن اینو به دقت علم بهتره ز ثروت
دانش بوَد مددکار تا نشوی گرفتار
اما بیچاره پولدار هست برا پول نگهدار
این رو بدون که بازَم پول خرج که شد می شه کم
علم ولی کم نمی شه مايهی غم نمی شه
تا بر می داری از اون تندی می شه فراوون
@ketabkan_nabeghe
#مطلب_علمی
نهجالبلاغه
کتاب نهجالبلاغه ؛ خطبهها، نامهها و سخنان کوتاه امام علی علیه السلام است که توسط سید رضی در قرن چهارم هجری قمری نوشته شده است .
سخنان حضرت علی بن ابیطالب در این کتاب در سه باب آمدهاست:
باب اول: خطبهها
باب دوم: نامهها
باب سوم: کلمات قصار، حکمتآمیز
نهجالبلاغه تاکنون به ۲۰ زبان زنده دنیا ترجمه شدهاست
@ketabkan_nabeghe
کتاب گرگ طمع کار
نوشته ی آقای مهدی رمضانی
روباه هروز برای گرگ جاسوسی می کرد و غذا برایش می آورد. یک روز روباه گرگ را پیش آغل گوسفندان فرستاد، گرگ یک گوسفند 🐑 آورد . گرگ گوسفند را خورد و گفت « سیر نشدم » باز هم گوسفند بیاور. روباه هم گفت « من نمی روم » گرگ خودش رفت و سه گوسفند 🐑🐑🐑 دیگر آورد صدای گوسفندان خیلی زیاد شد و صاحب گوسفندان به دنبال گرگ رفت . گرگ پشت بوته ها قایم شد . روباه گفت «تو چرا این قدر طمع کار هستی ؟ »
روز بعد خانم روباهه کلوچه 🍪🍪 درست کرد آقا روباهه شش کلوچه برای گرگ برد و شش تا برای روباه نگه داشت . گرگ شش کلوچه ی خود را خورد و از خانه اش 🏠🏠بیرون رفت و بوی کلوچه از خانه ی روباه می آمد گرگ از پنجره دستش را دراز کرد به سمت ظرف کلوچه ها، دست گرگ به ظرف چینی خورد و ظرف کلوچه ها روی زمین افتاد.
خانم روباه گفت « کی بود اگر بگیرمش پا هایش را خواهم شکست » گرگ فرار کرد. آقا روباه آمد و گفت « چرا این قدر طمع کاری؟ نزدیک بود زنم پا هایت را بشکند » روز بعد روباه، گرگ را به معدنی که دو بشکه گوشت خشک 🥩🥩 شده برد ولی باید زمین را سوراخ کنند. گرگ خیلی خورد روباه گفت « بس است ، باز هم می توانیم به این جا بیاییم » گرگ گوش نداد و همه ی گوشت ها را خورد و شکمش از بشکه ها هم گنده تر شده بود معدنچی صدای گرگ و روباه را شنید و به سمت تونلی که گرگ و روباه در آن بودند رفت . روباه سریع از سوراخ فرار کرد ولی گرگ آن قدر گوشت خورده بود که از سوراخ رد نشد معدنچی رسید و دمار از روزگار گرگ در آورد .
بچه ها نباید ما طمع کار باشیم چون طمع کاری کار خوبی نیست
@ketabkan_nabeghe
هدایت شده از ألا بذکر الله تطمئن القلوب
bikalam - boye-mahe-mehr.mp3
4.27M
bikalam - boye-mahe-mehr.mp3
کتاب پسری که می خواست بیشتر بداند
نوشته ی خانم مهر انگیز اشرف پور
این کتاب درباره ی پسری به نام محمد است که با پدرش درباره ی اصول دین صحبت می کنند پدر محمد می گوید : « ما پنج تا اصول داریم؛ اول توحید ، دوم نبوت ، سوم عدل، چهارم امامت و پنجم معاد است . »
پدر محمد می گوید: دین اسلام مثل یک درخت سبز و قشنگ است، این درخت، ریشه و شاخه و میوه و برگ دارد، ما به ریشه های این درخت دین، « اصول دین » می گوییم .
و در ادامه توضیح میدهد که توحید یعنی خدا یکتا ست کسی مثل او نیست .
و نبوت یعنی پیامبران که مثل باغبان های دین و اسلام هستند که پیامبر اول مون حضرت آدم (ع ) و پیامبر آخر حضرت محمد (ص ) هستند .
و عدل یعنی خدا همه چیز را سر جای خودش می گذارد و به کسی ظلم نمی کند و جهانی به این زیبایی و مرتب ساخته است .
و امامت یعنی خدا بعد از آخرین پیامبر مون حضرت محمد (ص )، دوازده امام قرار داده است که امام اول امام علی (ع ) و امام آخر حضرت مهدی (عج ) است که حضرت مهدی (عج ) که با ظهورش همه جا سرسبز می شود و آدم های بد از بین می روند .
و معاد یعنی همه ی انسان ها بعد از مرگ دوباره زنده می شوند و اگر کار خوب کرده بوند پاداشش را می گیرند و اگر کار بد کرده بودند عذاب آن را می کشند » .
ما باید به دین و اسلام مون عمل کنیم تا پیشرفت کنیم و عاقبت به خیر شویم 😊😊😊
@ketabkan_nabeghe
پیامبر اکرم (ص):
إنّ الملائکةَ لَتَضَعُ أجْنِحَتَها لِطالِبِ العلْم.
فرشتگان ، بال های خود را برای جوینده دانش می گسترانند.
@ketabkan_nabeghe