4_295192655577481847.pdf
739.3K
📚 قلمرو دین
✍🏻 عبدالحسین خسروپناه
🎨 اعتقادی ، کلامی
آنچه آدم را پیر میکند نگاه به گذشته و حسرت فرصتهای از دست رفته است.
حساب و کتاب روزهای گذشته آدم را زود پیر میکند و جز، بینیِ تیرکشیده و چشمانِ حریص و بیفروغ، چیزی از او باقی نمیگذارد...!
| کتاب: #دیروزهای_ما | نویسنده: #ناتالیا_گینزبورگ | مترجم : #منوچهر_افسری | انتشارات: #کتاب_خورشید چاپ 2 سال 1392 | برگرفته از نسخه: چاپی |
______________________
ما لذت بهشت را در #آگاهی و آگاهی را در کتاب یافتیم:
جنبش ۱۵ دقیقه مطالعه در روز.
4⃣ قسمت چهارم:
✨موسیقی نشاط انگیز:
موسيقی وقتی از آهنگهای نشاط انگيز و يا نواهای حزن آميز تشكيل شود به خصوص اگر با ارتعاشات عجيب و غريب سمفونيک و جاز همراه گردد، مسلماً تعادل لازم بين اعصاب نباتی را بر هم زده و اين عمل اصول حساس زندگی اعم از هضم، جذب، دفع و ترشحات، ضربان قلب و وضع فشار مايعات بدن و … را مختل ساخته و رفته رفته شخص را به امراضی نزديک میكند كه پزشكی امروز با تمام پيشرفتهای چشمگيرش از معالجه آن عاجر میماند.
مثلاً آهنگهای نشاط انگيز افراطی می تواند باعث نوعی تحريک اعصاب گرديده و به گونه ای آنها را تهييج نمايد كه به تدريج منجر به ناراحتی روانی مانند بيداریهای شبانه (شب بيداری بيش از حد)، فعاليتهای بی موقع، خوشیهای ناگهانی، خندههای بی جا، پرگويی، ادای سخنان مسخره و هذيان گويی، حالت عصبانيت و ناراحتیهای ديگری شده كه تكرار و جلسات موسيقی برای دلباختگان آن پديد میآورد.
البته با ارائه اين وضع ممكن است شخص دچار نوعی جنون به نام مانی گردد و در مواقعی كه با موسيقی سر و كار ندارد آواز بخواند و دست و پايش را حركت داده و با ميز و صندلی ضرب گرفته و حركات مسخره انجام دهد.
در بعضی از مواقع اين نوع جنون شدت پيدا كرده و شخص را به بيماری پارانويا گرفتار مینمايد به صورتی كه ادعاهای بی مورد نموده و خود را شريفتر و بالاتر از همه میداند.
اگر در زندگی كسانی كه علاقه زيادی به شنيدن موسيقی، مخصوصاً موسيقی نشاط انگيز دارند، حوادثی رخ دهد كه باعث نگرانی روحی آنها شود بردباری و تحمل برای آنها مقدور نبوده و در بعضی از مواقع به خاطر سانحه كوچكی اقدام به خودكشی نمايند.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد