کتابخانهمدافعانحریمولایت
📚 ۲۹ خاصیت #کتابخوانی که بر عملکرد زندگی و مغز شما تاثیر میگذارد 🔅 ۱۵- فواید کتاب خواندن بر بهبود
📚 ۲۹ خاصیت #کتابخوانی که بر عملکرد زندگی و مغز شما تاثیر میگذارد
📌 ۱۷- سرگرمی قابل حمل:
کتاب ها قابل حمل و سبک وزن هستند. آنها مانند رایانه های بزرگ و بازی هایی هستند که فضای زیادی دارند. با یک کتاب، می توانید آن را در کیف دستی خود قرار دهید و به راحتی آن را در همه جا حمل کنید. شما می توانید هر جا، در یک هواپیما، اتوبوس یا قطار در هنگام #مسافرت ، در رختخواب خود بخوانید، قبل از اینکه بخوابید، زیر سایه ای که در آن استراحت می کنید و یا حتی در طول تعطیلات خود.
😴 ۱۸- کمک می کند تا بهتر #خواب ببینی:
خواب بد منجر به بهره وری کم می شود. به همین دلیل است که بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند که قبل از اینکه بخوابید برای کمک به #آرامش_ذهن خود کتاب بخوانید.
⏪ ادامه دارد...
#فرهنگ_کتابخوانی
🔰 با ما کتاب بخوانید👇
@ketabkhanehmodafean
#زمستانِ_مؤمن
⛈
⛅️ همه فصلها و روزهای زندگی، هدیهای از سوی خداوند به بندگانش میباشد.
😊
در هر کدام از این تغییرات، حکمتهای نهان و آشکار و فرصتهای ارزشمند وجود دارد.
✨
❣زیرکی انسانها و خلاقیت آنهاست که میتواند از این فرصتها به عنوان پلی برای فردایی بهتر بهرهمند شود یا به تکرار گذشته و لرزش بر روی پل چوبی روزمرهگی ادامه دهد.
❄️
☃در نگاه دینی، زمستان یک فرصت معرفی شده نه یک زحمت که با سرما و بوران همراه شده باشد.
🌨
از جمله در سخنی زمستان بهار مؤمن معرفی شده است؛ چون در شبهای طولانیاش فرصت عبادت و در روزهای کوتاهش فرصت روزهگیری مستحبی برای وی پدید میآید.
🍀
این نگاه تربیتی به فرصتها در دیگر جنبههای این ایام نیز میتواند جریان یابد.
🍂🍃🍂🍃
"المؤمنُ کَیِّس"
┏━━━✨🌼🍃🍂🌼✨━━━┓
@ketabkhanehmodafean
┗━━━✨🌼🍂🍃🌼✨━━━┛
کتابخانهمدافعانحریمولایت
ادامه داره👆
✨صبحتون منوّر به انوار ائمهی بقیع علیهمالسلام ✨
توجه شما سرورانم رو جلب میکنم به شنیدن ادامهی کتاب صوتی #مطلع_عشق
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سهشنبهها و #نکات_خانهداری
😊
#حلوا_کنجد
🍲🍵
آرد گندم ۱ لیوان، کنجد آسیاب شده ۱ لیوان، کره یا روغن جامد 2 ق غ حدودا ۵۰ گرم، روغن مایع نصف کمتر لیوان
شربت:
شکر 1.5 لیوان، آب 2.5 لیوان، زعفران ، گلاب نصف فنجان، هل نصف ق چ
شکر و آب و هل و دارچین رو روی حرارت گذاشته و بعد از حل شدن شکر، خاموش میکنیم .
آرد گندم را کمی تفت میدهیم تا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه، کنجد آسیاب شده رو اضافه و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک رد میکنیم.
با روغن و کره آرد را سرخ کرده. بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد شربت را اضافه میکنیم
بعد گلاب و زعفران را میریزیم و کاملا مخلوط کرده
و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه
در آخر گهواره کنید.
نوش جان😋
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹 @ketabkhanehmodafean
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹