به یقین انسان در هیچ عصر و دوره ای بی نیاز از #قرآن و رهنمودهای قرآنی نبوده
و نخواهد بود ،
آنان که راهی به جز صراط مستقیم را برگزینند و خود را بی
نیاز از این مشعل فروزان بدانند، در ضلالت، گمراهی و سرگردانی خواهند بود.
📚
کتابخانه مجازی مدافعان حریم ولایت
Quran - Joze 19.mp3
6.67M
کتابخانه مجازی مدافعان حریم ولایت
📚
@ketabkhanehmodafean
Quran_-_Joze_19.mp3
6.77M
کتابخانه مجازی مدافعان حریم ولایت
📚
@ketabkhanehmodafean
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... البته چنانچه اشاره كرديم غير از موسيقی، عوامل ديگری نيز در پيشرفت بيماریهای روانی و عصبی مدخليت دارد، امّا طبق آنچه مشاهده می كنيم چيزی كه بيشتر در دسترس مردم قرار دارد امروز سر و صدای موسيقی به وسيله راديوها، [MP۳] و … است كه در راه پديداری بيماریهای عصبی و روحی رل جالبتری را بازی میكند.
اين مطلب نيز مورد تأييد كليه پزشكان و متخصصين بيماری های عصبی و روانی است كه موسيقی و هر نوع صدا برای مبتلايان به ضعف اعصاب زيانبخش است و وقتی طبق گزارش كارشناسان بهداشتی از بيست ميليون، نوزده ميليون آنها دچار امراض عصبی و روحی باشند طبق همين آمار برای ما ديگر جای هيچگونه ترديدی باقی نيست كه موسيقی برای ۱۹ ميليون از افراد اين كشور به طور مسلم زيانبخش است و برای بقيه افراد ديگر كه بايد گفت حتماً در مناطق دوردست هستند و از اين سر و صداها و بلاهای تمدن امروز دورند تا موقعی كه با موسيقی و هر نوع صدای ديگر سر و كار نداشته باشند، لااقل در حفظ بهداشت و سلامت اعصاب و روان آنها به طور مسلم مدخليت دارد.
ای كاش بشر میفهميد كه استعمارگران به منظور تسلط بر اعصاب و نيروی فكری ملتها، چگونه از راه موسيقی و الكل در تخدير و ضعف اعصاب و ايجاد اغتشاشات فكری و بيماری های روانی و انواع امراض فعاليت می كنند و به چه وسايل مؤثری متشبث گرديده اند! و ای كاش انسان عصر اتم به خود میآمد كه برای ساعتی كيف و عيش و نوش چگونه انرژی خلاق خود را با دست خودش در اختيار دشمنان گذاشته است!! …»
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
📚#انسان250ساله
🗯این نمونه ای از چگونگی ارتباطِ امام با یارانِ نزدیک است و نمایانگرِ وجود پیوستگی و رابطه ای محاسبه شده و تشکیلاتی ؛ و نیز نمونه ای است از موضع گیری حکومت در برابر این یاران.
🔺پیداست که ایادی خلافت - که بیش از هرچیز به حفظ و قدرت و استحکام بخشیدن به موقعیت خود می اندیشند - از روابط امام با یاران نزدیک و فعالیت های جمع آنان یکسره بی خبر نمی مانند و کم و بیش بویی از این موضوع می برند و در صدد کشف و مقابله با آن بر می آیند.
♦به تدریج نمای معترضانه در زندگیِ آن حضرت و نیز در جوّ. عمومی تشیع پدید می آید و آغاز فصلِ دیگری را در تاریخِ زندگیِ امامانِ شیعه نوید می دهد.
📁 اگرچه در متون تواریخ اسلامی و نیز در کتب حدیث و غیره به صراحت از فعالیت های تعرض آمیز و باالنّسبة حادّ امام باقر سخنی نیست - و البته این خود ناشی از علل و عواملی چند است که مهم ترین آنها اختناق حاکم بر آن جوّ و ضرورت تقیه برای یاران معاصر امام است که تنها مراجع مطلع از جریاناتِ زندگیِ سیاسیِ امام بوده اند - ولی همواره از عکس العمل های حساب شدهٔ دشمنِ آگاه می توان عمق عملِ هرکس را کشف کرد.
🔻 دستگاهِ مقتدر و مدبری چون دستگاه هشام بن عبدالملک که مورخ ، او را مقتدرترین خلیفه اموی می داند ، اگر با امام باقر یا هرکس دیگر ، با چهره ای خشن روبرو می شود ، بی گمان ناشی از آنست که در روش و عملِ وی تهدیدی برای خود می بیند و وجود او برایش تحمل ناپذیر می گردد .
🔷 تردیدی نمی توان داشت که اگر امام باقر فقط به زندگی علمی - و نه به سازندگی فکری و تشکیلاتی - سرگرم بود ، خلیفه و سرانِ رژیم خلافت به صرفه و صلاح خود نمی دیدند که با سخت گیری و شدت عملی که به خرج می دهند ، اولاً آن حضرت را با مقابله ای تند علیه خود برانگیزند- چنان که در زمانی نزدیک ، نمونه ای از این تجربه را مشاهده می کنیم 👇
از جمله قیام حسین بن علی ( شهید فخ۱) ثانیاً گروه دوستان و معتقدان به امام را - که تعدادشان اندک هم نبوده است - بر خود خشمگین کنند و از دستگاه خود ناراضی سازند.
☀کوتاه سخن اینکه از عکس العمل نسبتا حاد رژیم خلافت در اواخر عمر امام باقر می توان عمل نسبتاً شدید و حادّ آن حضرت را استنباط کرد.
ادامه دارد✏
۱۹۷
۱-از نوادگان امام حسن مجتبی است که در زمان موسی الهادی نوه منصور ، خروج کرد و فخ نام چاهی در یک فرسخی مکه است.
@ketabkhanehmodafean
📚#انسان250ساله
🔰احضار امام باقـر به شام
🔳 در میان جریانات مهم اواخر زندگی امام ، از همه معروف تر ، ماجرای جلب و احضار آن حضرت به شام ، پایتخت حکومتِ اموی است.
برای آگاهی از چگونگی موضع امام در برابرِ دستگاهِ خلافت ، خلیفهٔ اموی دستور می دهد امام باقـر را - و طبق برخی روایات ، امام صادق ، فرزند جوان و یار و همکارِ نزدیکِ پدر را نیز - دستگیر و به شام اعزام کنند.
🏛 امام را به شام و قصر خلیفه می آورند . هشام قبلاً به مجلسیان و حاشیه نشینانِ خود دستورهای لازم را برای هنگامِ روبرو شدن با امام ، دیکته کرده است.
قرار است ابتدا خود خلیفه و سپس حضارِ مجلس - که همه از رجال و سرانند - سیل تهمت و شماتت را بسوی امام سرازیر نمایند.
👆 وی از این کار۲منظور را تعقیب می کند👇
1⃣ نخست اینکه با این تندی ها و دشنام ها روحیهٔ امام را تضعیف کند و زمینه را برای هر کاری که مقتضی به نظر میرسد ، آماده سازد .
2⃣ دیگر آنکه خصم را در دیداری که میان عالی ترین رهبرانِ دو جبههٔ متخاصم تشکیل شده ، محکوم کند و بدین وسیله همهٔ افرادِ جبههٔ او را با نشرِ خبرِ این محکومیت - که به برکتِ بلندگوهای همیشه آمادهٔ خلیفه ، مانند خُطبا و عمّال و جاسوس های شخصِ خلیفه بوده و قابلِ اجراست - خلع سلاح کند.
✳ امام وارد می شود و بر خلاف رسم و سنت معمول که هر تازه واردی باید به خلیفه ، آن هم با ذکرِ لقبِ مخصوصِ «أمیرالمؤمنین » سلام دهد ، به همهٔ حاضران رو می کند و با اشارهٔ دست ، آنان را مخاطب می سازد و می گوید:
السّلامُ علیکم . و آنگاه بی آنکه منتظرِ اجازه بماند ، می نشیند.
👆از این رفتار ، آتشِ کینه و حسد در دلِ هشام زبانه می کشد🔥 و برنامه را شروع می کند ..« شما اولاد علی ، همیشه وحدت مسلمانان را شکسـته و با دعوتِ آنان بسوی خود ، میانِ آنان رخنه و نفاق افکنده اید و از سرِ نابخردی و نادانی ، خود را پیشوا و امام پنداشته اید»
♨ لَختی از این یاوه ها می گوید و ساکت میشود...پس از او ، نوکران و جیره خوارانش هریک سخنی در همین حدود می گویند و هرکدام به زبانی امام را مورد تهمت و ملامت قرار می دهند.
ادامه دارد...✏
۱۹۸
@ketabkhanehmodafean