📚 کتاب : #زنان_زیرک
✍🏻 نویسنده : #شری_آرگو
✨کتاب زنان زیرک یکی از پرفروش ترین و محبوب ترین کتابهای آمریکاست. این کتاب تصویری واقع گرایانه از طرز فکر و خواسته های مردان و رفتار های درست یا نادرست زنان به ما ارائه می دهد و به رقم تعداد کمی از نکاتی که با فرهنگ ما همخوانی ندارد پر است از نکات آموزنده و جالب.
نه تنها در برخورد با مردان بلکه در همه جا این کتاب به خانمها کمک می کند که ازگفتن واژه "نه " نهراسند و اجازه ندهند کسی از سادگی یا مهربانی آنها بهره نادرستی به سود خویش ببرد.
✨✨✨✨✨
@ketabkhanemana
🔵 #درخواستی_شما
📚کتاب : #اکنون
✍🏻 شاعر : #فاضل_نظری
✨بعد از رونمایی از کتاب "اکنون" که در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، استقبال از این کتاب فراتر از انتظار بود، به طوری که با گذشت هفت روز از انتشار این دفتر شعر، چاپ هفتم آن روانه بازار کتاب شد.
"اکنون" به عنوان ششمین دفتر شعری فاضل نظری، شامل ۴۰ غزل با مضامین عاشقانه و عارفانه است که در آستانه ۴۰ سالگی شاعر آن منتشر شده است و حال و هوایی شبیه به اشعار مجموعه های قبلی این شاعر با نام های «گریه های امپراطور» و «ضد» دارد.
پ ن : خیلی ها گفتید کتاب شعر هم بذاریم توی کانال و یه سری ها هم گفتید از فاضل نظری بذاریم، این هم کتاب اکنون و گریه های امپراطور ، تقدیم به نگاه پر مهرتون🌸🥰
#کتاب_شعر #
@ketabkhanemana
روز خوبی را برای خودت خلق کن!
به فکر اومدن روزهای خوب نباش؛ آنها نخواهند آمد.
به فکر ساختن باش؛
روزهای خوب را باید ساخت...
سلام صبح زیباتون بخیر وشادی🌹
@ketabkhanemana
📗 کتاب صوتی "۶۴۱۰ روز"
این کتاب گویای نمایشی، شرح خاطرات و زندگینامهی «سیدالاسراء، شهید امیر سرلشکر خلبان آزاده حسین لشگری» دربارهی ۶۴۱۰ روز اسارت در چنگال رژیم بعثی عراق است.
«حسین لشگری» روز ۲۰ اسفند سال ۱۳۳۱ در شهر «ضیاءآباد» واقع در شهرستان «تاکستان» زاده شد. بعد از دریافت دیپلم، در سال ۱۳۵۰ برای انجام خدمت سربازی وارد لشکر ۷۷ خراسان ارتش شد. در سال ۱۳۵۱ به نیروی هوایی وارد شد و در سال ۱۳۵۶ از دانشگاه خلبانی با درجهی ستواندومی فارغالتحصیل گردید.
با شروع جنگ ایران و عراق، پس از انجام ۱۲ مأموریت، سرانجام مجبور به ترک هواپیمایش شد که مورد اصابت موشک قرار گرفته بود و در خاک عراق به اسارت درآمد. دولت عراق مدعی بود هواپیمای وی ۱۹ شهریور ۵۹ و قبل از حملهی عراق به خاک ایران ساقط شدهاست؛ لذا وی را بهعنوان سند برجستهای که نشانگر آغاز جنگ توسط ایران بود، حتی پس از «قطعنامهی ۵۹۸» نگاه داشت.
لشگری پس از ۱۶ سال اسارت به نیروهای صلیبسرخ معرفی شد و دو سال بعد در ۱۷ فروردین ۱۳۷۷ به ایران بازگشت.
با موافقت فرمانده کل قوا، آیتالله خامنهای، درجهی نظامی وی به سرلشکری ارتقا یافت.
حسین لشگری در بامداد روز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ در بیمارستان لالهی تهران درگذشت.
✍️نویسنده: شهید امیرسرلشکر خلبان آزاده حسین لشگری
⏱259 دقیقه
🔻کاری از ایران صدا
book.iranseda.ir/detailsalbum/?VALID=TRUE&g=512357
#کتابخانه_همراه
#کتاب_صوتی
👇دریافت 9 فصل فایل صوتی