eitaa logo
کانون فرهنگی مسجد جامع کهریزسنگ
624 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
45 فایل
«اطلاع رسانی برنامه های فرهنگی مسجد جامع کهریزسنگ» ✅ مسابقات و برنامه های مناسبتی ✅ صدها محتوای مفید و کاربردی همسایه ها: @mjcomputer @partizanistudio 📬ارتباط با ما: @mesagh110eb سایت مسجد: http://mjkahrizsang.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
#خبر 🔆فوری/ زلزله در استان اصفهان 🔅دقایقی قبل زلزله‌ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر حوالی فریدونشهر اصفهان را لرزاند. بزرگی: 4.1 محل وقوع: استان اصفهان - حوالی فريدون‌شهر عمق زمین‌لرزه: 10 کیلومتر
🔆جاماندگان سبدکالااز ۲۰آذر فرصت اعتراض دارند🔆 🔆رسیدگی در کمترین زمان 🔅جانشین رئیس سازمان بهزیستی: افرادی که در مرحله اول سبد کالا دریافت نکرده و معترض هستند می توانند اعتراض خود را از ۲۰ آذرماه به سازمان بهزیستی اعلام کنند.
🎵 توصیه به خانواده ی پسرها برای مهریه @ghandab
کار خوب دبستان شهید یوسف برای تشویق دانش آموزان برای خواندن نماز اول وقت در مساجد وخانه، واقعا جای تشکر دارد.
کار خوب دبستان شهید یوسف برای تشویق دانش آموزان برای خواندن نماز اول وقت در مساجد وخانه، واقعا جای تشکر دارد.
کار خوب دبستان شهید یوسف برای تشویق دانش آموزان برای خواندن نماز اول وقت در مساجد وخانه، واقعا جای تشکر دارد.
این روزها مصرف گوشت های منجمد برزیلی به دلیل قیمت ارزانی که دارند، افزایش یافته است.بر آنیم تامعایب ومزایای آن وطریقه صحیح مصرف آن را اطلاع رسانی کنیم. . البته تفاوت چندانی بین ارزش غذایی گوشت منجمد و تازه نیست؛ به شرطی که رفع انجماد به درستی انجام شود و خونابه به وجود نیاید. یخ زدایی گوشت به کمک حرارت سبب ایجاد خونابه شده و همراه با این خونابه ویتامین و املاح هم به مقدار زیادی از دست می رود. یادتان باشد که گوشت منجمد هنگام مصرف باید ابتدا از فریزر به یخچال منتقل شده و کم کم در عرض چند ساعت از حالت انجماد خارج شود. در این حالت، خونابه کمتری تشکیل شده و اکثر مواد مغذی گوشت حفظ خواهند شد. به عبارت دیگر، در اثر نگهداری طولانی مدت، آهن افت زیادی نمی کند اما از ویتامین ها تا حدی کاسته می شود. هنگام رفع انجماد اگر این کار به درستی صورت نگیرد، آهن گوشت نیز به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد ولی اگر رفع انجماد صحیح باشد، آهن گوشت منجمد در مقایسه با آهن گوشت تازه چندان فرقی نخواهد داشت. دلیل ارزان تر بودن این گوشت ها هم این است که در برزیل قیمت تمام شده گوشت و سایر موادغذایی نسبت به ایران پایین تر است و بنابراین هیچ مشکلی در پی مصرف آنها سلامت مصرف کننده را تهدید نمی کند. منبع:aftab.ir خطرات خوردن گوشت منجمد قرمز یک محقق طب اسلامی گفت: گوشت منجمد گاو و گوساله هیچ سودی ندارد و مصرف آن می‌تواند در طولانی مدت موجب بروز بیماری‌هایی مانند رماتیسم، ام اس، ناراحتی‌های پوستی مثل تیرگی پوست و سفید شدن زودرس موها ‌شود.  سیدعلی ابوالحبیب در گفت‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا»، اظهار داشت: گوشت‌های منجمد صرفنظر از اینکه چه نوع گوشتی است بر اثر انجماد پروتئین‌هایش دناتوره (خراب) می‌شود و کیفیت آن کاهش پیدا می‌کند. وی گفت: گوشت‌های منجمد نسبت به گوشت‌های تازه دارای طبیعتی سردتر است؛ گوشت گوسفند و شتر دارای طبیعتی گرم و تر است که برای سردمزاجان و افرادی که دارای طبع بلغم و سودا هستند، مفید است. این محقق طب اسلامی ادامه داد: گوشت گاو و گوساله دارای طبیعتی سرد است و انجماد گوشت موجب سردتر شدن طبیعت آن می‌شود که این نوع گوشت برای هیچ نوع مزاجی مناسب نیست و مصرف این نوع گوشت برای گرم مزاجان هیچ سود و زیانی ندارد. ابوالحبیب بیان داشت: میزان مواد معدنی، پروتئین و چربی گوشت‌های منجمد نسبت به گوشت‌های تازه کمتر است. وی تصریح کرد: مصرف گوشت منجمد موجب بروز بیماری‌هایی مانند رماتیسم، ام اس، ناراحتی‌های پوستی مثل تیرگی پوست و سفید شدن زودرس موها می‌شود. فارس گزارش می‌دهدگوشت یخ زده بعد از یکسال تفاله می‌شود/ ماهی بعد از 3 ماه متخصصان تغذیه می‌گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در مواردی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند. پس حتما به تاریخ تولید وانقضای آنها توجه کنید.  از آنجایی که شهروندان ایرانی عادت به ذخیره مواد غذایی در یخچال و فریزر خود دارند، معمولاً گوشت خریداری شده را در بسته بندی‌های مختلف به صورت قیمه‌ای، آبگوشتی و چرخ کرده در فریزر نگهداری می‌کنند.پس به نکات زیر توجه کنید... هرگز گوشتی را که از انجماد خارج شده است برای نگهداری بیشتر مجددا" منجمد نکنید. چون علاوه بر اینکه خیلی زودتر فاسد می شود؛ بلکه چنین گوشتی فاقد ارزش لازم غذائی خواهد بود. - در انتخاب بسته ها دقت نمائید که روکش نایلونی یا سلفون آن سالم باشد و کاملا" به جداره گوشت چسبیده و فاقد هر گونه فضای خالی باشند. بسته های گوشت منجمد فاقد هرگونه خونابه و کریستال های یخ باشد. کریستال های بزرگ یخی، نشانه شرایط نا مناسب انجماد می باشند. - اگر عجله ای در مصرف و پخت گوشت منجمد داشتید، و قبلا" پیش بینی نکرده اید وبسته گوشت را در زمان لازم برای خروج از انجماد در دمای یخچال(4+) قرار نداده اید، می توانید قطعات گوشت منجمد را جهت پخت، در ظرف پخت قرار داده و بپزید. گوشت پخته را می توانید به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. - در نگهداری گوشت منجمد یا برای تقسیم گوشت به اندازه های کوچک تر، هر گز کاری نکنید که انجماد گوشت شل شود تا دوباره در فریزر قرار داده شود.
🔸حضور امام‌جمعه تبریز در مغازه پیرمرد چای‌فروش تبریزی و قدردانی از وی 🔹انتشار تصویری از پیرمرد با انصاف تبریزی در وزن کردن پاکت خالی چای مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. 🆔 @YjcNewsChannel