خیابان انقلاب
حمله به اتوبوس سپاه تازه اول ماجرا است. منتظر اتفاقات دیگر و بدتر باشید.چرا؟ مطلب زیر را بخوانید.
🔹وقتی رژیم صهیونیستی برای اولین بار جنوب لبنان را اشغال کرد گروه های مردمی مقاومت، احزاب مختلف چپ و ملی و فلسطینی علم مقاومت و مبارزه را بر افراشتند. اوایل سربازان صهیونیست پس از اتمام ماموریت، با اتوبوس از لبنان به خانه باز می گشتند. در پی چندین عملیات علیه این اتوبوسها، مجبور شدند کاروانی زرهی برای حمایت از آنها همراهشان کنند. این هم نتیجه نداد و مجبور شدند همه با زرهپوش و در حالت رزمی تردد کنند.
🔹حمله انتحاری به اتوبوس نیروهای مسلح کشورمان عملیاتی بچه گانه و بی ارزش بود که برخلاف تصور آمران و حامیان، باعث تردید و تغییر رفتار نیروهای مسلح نمی شود. ایران کشوری نیست که با چند کیلومتر اشغال مرز یا چند عملیات تروریستی بترسد. حتی حزب الله در ضاحیه به آن کوچکی، با انفجارها ذره ای عقب ننشست و برعکس، با تهدید سید حسن که هر انفجاری بشود ما چند هزار نیروی اضافی به جبهه های سوریه می فرستیم، باعث شد تروریستها عقب نشینی کنند.
🔻اما عوامل این حادثه تروریستی اخیر چیست؟ کم بودن امنیت؟ عدم اشراف اطلاعاتی؟ خیر. این راحت ترین کاری است که هر نفر به تنهایی می تواند انجام دهد.
🔹علت اصلی را باید جای دیگری جست. کم کردن بودجه دفاعی کشور، کاهش ده برابری ارزش همان بودجه به علت افزایش قیمت ارز، هجمه های سیاسی به نیروهای نظامی، و عمل نکردن به تهدیدهای قبلی خصوصا علیه دولتها و رژیم های دشمن که حامی تروریستها بوده و هستند. نتیجه این اقدامات را دیشب دیدید. طی ۱۵ روز سه حمله تروریستی. این تازه اول کار است. این را از من بشنوید.
💢 یک عده ادعا می کردند زبان دنیا را بلدند و دیگران بلد نیستند. اما این تیم تنها یک عده ساده و کم اطلاع بودند. از قانون وحشی جنگل خبر نداشتند. بعد انقلاب و در اوج فعالیت منافقین، چه چیز ترورها را متوقف کرد؟ مذاکره و عقب نشینی؟ خیر. چند انفجار که در فرانسه و اروپا رخ داد، آن هنگام ارباب دستور داد منافقین خفه شوند.
عامل ناامنی های اخیر، آدمهای بی اطلاعی هستند که فکر می کنند با دیو درنده بدسابقه که دستانش تا آرنج غرق در خون بوده، و حالا با کت و شلوار و کراوات شیک جلو آمده، می توان مثل آدم رفتار کرد. این عده نمی فهمند که با تضعیف نیروهای نظامی و امنیتی، اول حملات تروریستی ساده رخ می دهد، بعد کم کم به بیخ گوش خودشان می رسد. اقلا به فک و فامیل خودتان رحم کنید.
📌البته کسی که اجازه هر بازی با مملکت را به دشمن می دهد، (مثل محصولات تراریخته، خروج اطلاعات ژنوم ایرانی ها، دادن اطلاعات زنان، اطلاعات کامل بانکی و ...) این فرد، به زن و بچه خودش هم رحم نکرده و اصرار دارد پروژه خود را پیش ببرد.
@libaniran
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پیام اتفاق امروز "مجمع"؛ استقامت و روشنگری جواب میدهد
📝#محمد_ایمانی
✍ هر چه زمان بیشتری صرف مطالعه درباره ابعاد تاریک کارگروه FATF و ملحقات آن (نظیر کنوانسیون های CFT و پالرمو) می شود، میزان مخالفت تصمیم گیران و مسئولان بیشتر می شود. امروز، آیت الله آملی لاریجانی، مخالفت صریحی ابراز کرده است. گویا محمد صدر و مجید انصاری تنها اعضایی بودند که در جلسه امروز به عنوان موافق تصویب پالرمو حرف زدند.
🔹آقای فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید: "امروز اگر این لایحه پالرمو در مجمع به رای گذاشته میشد قطعا رای نمیاورد و اعضا آن را رد میکردند. چرا که آراء منفی به این لایحه در جلسه امروز نسبت به جلسه قبل حتی بیشتر هم شده بود".
♦️وی که خود از حامیان برجام بوده، می افزاید: "برخی از اعضا این مطالبه را مطرح میکنند که دولت باید در این خصوص ضمانتی برای شرایط پس از پذیرش شروط FATF بدهد، چرا که اساسا این حرف آقای ظریف که بدون این لوایح شرایط قطعا بدتر خواهد شد را به عنوان یک تضمین سلبی قابل پذیرش نمیدانند و اصرار دارند که دولت تضمین ایجابی در این خصوص بدهد".
🔹این پختگی اعضای مجمع، حاصل تجربه پر خسارت اما عبرت آموز برجام است؛ جایی که نمایندگان مجلس، بر خلاف چهل روز رسیدگی کمیسیون ویژه بررسی برجام و هشدار درباره عواقب پذیرش آن (بی قید و شرط و بدون رفع خلل و منافذ)، در کمتر از بیست دقیقه توافق را تصویب کردند و شد آنچه از خسارت اتفاق افتاد و همچنان درگیر آن هستیم.
♦️ظریفی که البته ظریف وزارت خارجه نبود، می گفت اگر نشست مجمع یکی دو جلسه دیگر عقب بیفتد و فرصت روشنگری بیشتر فراهم شود، احتمالا جز دو سه نفر، بقیه اعضای "مجمع" به مخالفان قطعی لایحه الحاق به پالرمو و واگذاری تعهدات یکطرفه به FATF خواهند پیوست و چه بسا حتی ظریف و روحانی هم پس از توجیه بیشتر، در زمره مخالفان درآیند! (البته این هم سوال است که چرا روحانی به مجمع نمی رود تا به پرسش های جدی پاسخ دهد).
🔹از مطایبه که بگذریم، باید شهادت داد که تعمیق آگاهی عمومی و به ویژه مسئولان نسبت به نقشه فریبکارانه غرب، حاصل خون دل خوردن و صبوری مقتدای حکیم انقلاب و جوانان ژرف اندیش و با پشتکاری است که اغلب آتش به اختیار و بر اساس منظومه راهبردی امام و رهبری به میدان آمدند و مرعوب و مسحور جادوی هیاهوی تبلیغاتی نشدند.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اقتصاد ایرانِ بعد از انقلاب از زاویهای دیگر
تصویر فوق از گزارش مارس ۲۰۱۸ صندوق بینالمللی پول پیرامون اقتصاد ایران، استخراج شده است.
این تصویر آماری از میزان تولید، مصرف و صادرات(رنگ آبی) نفت خام در ایران در طی زمان را نشان میدهد.
به سالهای مشخص شده دقت کنید، بویژه ۱۹۷۷ سال پیروزی انقلاب(۵۷)، سال ۱۹۸۷ سال آغاز جنگ (۶۷).
👈 در سالهای قبل از انقلاب تولید و صادرات نفت ایران تا مرز ۶ میلیون بشکه در روز هم رسیده است، زمانی که جمعیت ایران تنها ۳۰ میلیون نفر بود.
〽️ برداشت؛ ۴۰ سال از انقلاب یک ملت گذشته است، ملتی که یکی از طولانیترین جنگهای تحمیلی تاریخ را با آن هزینههای سرسام آور پشت سر گذاشت، ملتی که یکی از بیسابقهترین تحریمهایی که در طول تاریخ، بشر میتوانسته علیه بشری دیگر وضع کند را تجریه کرده (که وارد هشتمین سال خود میشود)، با همین اوصاف امروز با وجود جمعیت ۸۵ میلیون نفری ایران، تنها با صادرات میانگین ۲ میلیون بشکهای کشور را اداره میکند.
👈 یعنی جمعیت حدود سه برابر شده، و صادرات نفت حدود یک سوم ... در کنار همه ضعفها این قوتها را هم ببینیم.
📝 #ارسلان_ظاهری
➖➖➖➖
@enqelab_st
خیابان انقلاب
📸قابی که تکرار شد از ۳۷۰ لاله ۲۵ آبان ۶۱ تا ۲۷ لاله ۲۷ بهمن ۹۷ @enqelab_st
🔴 عجایب شهریست اصفهان!
📝 #حجت_عدالت
اصفهان را با زاینده رود و پل های تاریخی قشنگش, با میدان نقش جهانش و صنایع دستی اش میشناسند.
اما برای من اصفهان چیز دیگریست, پنج سال از بهترین دوران زندگی ام را در بین مردمان عجیب ترش زیسته ام.
از خوراسگان و جی و احمدآباد و بزرگمهر و دروازه شیراز و سبزه میدون و تخچی و ناژنونش گرفته تا رهنون و درچه اش را کوچه به کوچه رفته ام و زیسته ام.
عصاره این شهر دوست داشتنی را در تخت فولاد و گلزار شهدایش یافته ام!
چه انرژی عجیبی داره آن قطعه از شهر. باید برید ببینید و تجربه کنید نفس کشیدن در بین آنهمه قبور یک شکل و نزدیک هم چقدر خوبه.
وقتی که تنهای تنهای از همه قیل و قالها و فراز و فرود های زندگی شخصی و اجتماعی خود را رها میکردم و میسپردم به خرازی و ردانی و کاظمی و طاهری و افشار و... ساعت و زمان از دستم خارج میشد. چه حال قشنگی بود.
و حالا هم که ندیده و نشناخته با جهان مبارز شهیدش جیهانی! رازها دارم!
وقتی خیل عجیب و موج خروشان مردم اصفهان در تشییع جنازه شهدای تروریستی زاهدان را میبینید تعجب نکنید! من با این مردم زیسته ام تاریخشان را خوانده ام. شاید باورتان نیاید که این مردم روی دوش خود در یک روز در ۲۵ آبان سال۶۱ سیصد و هفتاد شهید را تشییع کردند و حماسه آفریدند. خم به ابرو نیاوردند و بلکه بر روی زخم هایشان جوانه زدند و نه تنها در سالهای جنگ و دوشادوش فرماندهان نامی شان که بلکه در مقاطع حساس و پر التهاب دیگر نیز خوش درخشیدند.
من همیشه میگویم اصفهانی ها به گردن ایران و ایرانی ها حق بزرگی دارند.
مردمان مومن و مقاوم و حماسه آفرین صفتی است که براستی برازنده آنهاست.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴فرار مغزها، واقعیتی بحرانی یا تصویرسازی رسانهای
📝 #سیدمهدی_حاجیآبادی
🔹مسأله مهاجرت نخبگان (یا به عبارت دیگر «فرار مغزها») یکی از مسائلی است که در رسانه ها بسیار به آن پرداخته می شود. با این وجود، طبق گزارش های معتبر بین المللی، ایران جزء کشورهای اصلی مهاجرفرست دنیا محسوب نمی شود. یك درصد از دانشجویان ایرانی به رغم بزرگنمایی ها، تقریبا در خارج از کشور تحصیل می کنند که در مقایسه با نرم بینالمللی 3 درصد، رقم پایینی است. یعنی 99 درصد از مهاجرت به خارج هیچ ارتباطی با نخبگان نداشته و به دلایل دیگری صورت میگیرد.
🔸پیش از انقلاب اسلامی، ایران رتبه اول در سال 1979 را از نظر تعداد دانشجویان خارجی در آمریکا داشت، در حالی که اکنون با حدود 12 هزار دانشجو، رتبه دوازدهم را داراست.
🔹کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، تاکنون میزبان بیش از 90 درصد مهاجران متخصص و تحصیلکرده دنیا بودهاند، و اصلی ترین مقصد مهاجرت ایرانیان را نیز تشکیل دادهاند.
🔸ایران در گزارش سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (2015) جزء 20 کشور اول و در گزارش بانك جهانی (2016) جزء 30 کشور اول مهاجرفرست دنیا قرار ندارد. نرخ مهاجرت به صورت تجمعی ایران به کل جمعیت تا سال 2013، یک و نیم درصد بوده است که از میانگین جهانی (3/2 درصد) و نیز از اکثر کشورهای مشابه پایینتر است.
🔹 گرچه بیش از نیمی از مهاجران ایرانی به کشورهای OECD دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، اما بر اساس آمار، هم تعداد مهاجران ایرانی با مدرک دانشگاهی و هم نسبت این افراد به کل افراد دارای تحصیلات دانشگاهی کشور، در مقایسه با سایر کشورها بسیار پایین است. طبق گزارش مشترک سازمان ملل و OECD، ایران با حضور در پایینترین سطح طبقهبندی جهانی از نظر این شاخص، در زمره کشورهایی است که نرخ مهاجرت افراد تحصیلکرده به کل جمعیت تحصیلکرده در آن، در طبقه کمتر از 5 درصد قرار دارد. در واقع این نرخ برای ایران (حدود 4 درصد)، از بسیاری از کشورها با وضعیت توسعه مشابه کمتر است.
🔸از سویی طی سالیان اخیر بیش از 1000 نفر از نخبگان از 400 دانشگاه برتر جهان که 135 نفر آنها از محصلین 20 دانشگاه برتر جهان هستند، به ایران بازگشتند.
💢 بدیهی است که حتی نرخهای مهاجرت به مراتب کمتر از این رقم برای ایران باز هم مناسب نیست، منتها گاهی حتی دلسوزان انقلابی بدون اطلاع در زمین بازی که دشمن طراحی کرده گیر افتاده و تسلیم تصویرسازی آنان از انقلاب اسلامی میشوند.
📌نخستین جهاد ما در بیانیه «گام دوم انقلاب» این بود: پرورش بذر امید و مقابله با تصویرسازی سخت دشمن از انقلاب کبیر اسلامی
➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 عمران خان، "نماینده قم" یا ریاض؟
📝 #صابر_گلعنبری
🔹اگر از منظر "نزاع ایرانی عربستانی" به سفر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به پاکستان نگاه کنیم، بار دیگر روابط ریاض و اسلام آباد و تاثیرات آن بر روابط تهران و اسلام آباد را در سایه تنشهای روزهای اخیر در کانون توجه قرار میدهد.
🔹قبلا هم با پیروزی حرکت انصاف در انتخابات پارلمانی ژوئیه 2018 و انتخاب رهبرش عمران خان به نخست وزیری پاکستان پرسشهای جدی درباره آینده روابط ریاض و اسلام آباد مطرح شد. علت آن هم مواضع عمران خان در مخالفت با سیاستهای عربستان به ویژه در جنگ یمن و تاکید وی بر ضرورت تقویت روابط با ایران بود. به همین دلیل، عربستان از سالها پیش عمران خان را وابسته به ایران میدانست و همین اتهام وی را آماج حملات رسانههای محلی و منطقهای ریاض قرار داده بود؛ تا جایی که شاهزاده خالد بن عبدالله آل سعود در مصاحبه با روزنامه عکاظ عربستان، عمران خان را "نماینده قم در اسلام آباد" نامید.
🔻اما بعد از نخست وزیر شدن عمران خان همه چیز یکباره تغییر کرد. یک ماه نگذشته بود که ریاض را به عنوان نخستین مقصد خارجی خود انتخاب کرد و در جریان بحران ترور جمال خاشقچی با انجام دومین سفر خود به ریاض در کنفرانس "داووس صحرا" شرکت و از محمد بن سلمان حمایت کرد.
⁉️ پرسش این است که چطور عمران خان یک شبه متحول شد و "نماینده ریاض" شد؟ چند دلیل مهم در پس این تحول ناگهانی نهفته است؛ نخست سرعت عمل سریع عربستان و امارات در جذب و مهار عمران خان و تا حدودی فرصتسوزی ایران و دیگری واقعیتهایی است که عمران خان پس از رسیدن به قدرت با آنها مواجه شد.
🔹وی با وعده بهبود وضعیت اقتصادی و مبارزه با فساد نخست وزیر شد و در نخستین سخنرانی خود پس از عهدهدار شدن این مسئولیت اوضاع اقتصادی کشورش را بسیار بد توصیف کرد و گفت: "پاکستان در تاریخ خود با چنین شرایط اقتصادی بدی روبرو نشده است." رسیدن کسری بودجه در ژوئن گذشته به 6.6 درصد تولید ناخالص داخلی و حجم بدهیهای خارجی به 95 میلیارد دلار تاییدی بر این مدعای نخست وزیر جدید پاکستان است. در کنار آن هم اقدام دولت آمریکا در قطع کمک امنیتی 300 میلیون دلاری به این کشور مزید بر علت بود.
🔹از این رو، اقتصاد به عنوان مهمترین فاکتور این چرخش عمران خان ارزیابی میشود و این نکتهای است که خود وی با گفتن این که به سرمایه گذاری و اموال عربستان نیاز مبرم دارد، بر آن تاکید کرده است. پاکستان همیشه به ویژه در ایام بحرانهای اقتصادی با کمکهای مالی عربستان از شرایط سخت اقتصادی عبور کرده است.
🔹عمران خان در دو سفر خود به ریاض وعده دریافت 6 میلیارد دلار کمک را گرفت و قرار است ولی عهد عربستان هم در جریان سفر خود 7 میلیارد دلار در پاکستان سرمایه گذاری و پالایشگاه بزرگی در بندر گوادر رقیب منطقهای بندر چابهار احداث کند. برخی منابع، این رقم را تا 15 میلیارد دلار اعلان و روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا نیز قبلا نوشته بود که ریاض و ابوظبی پیشنهاد سرمایهگذاری و وام به ارزش 30 میلیارد دلار به دولت عمران خان دادهاند.
در همین حال هم، حضور و اشتغال حدود 4 میلیون نفر پاکستانی در عربستان و امارات منبع ارزی قابل توجهی (نزدیک به 10 میلیارد دلار) برای دولت پاکستان است که نمیتوان از آن به راحتی گذشت.
💢 واقعیت دیگر این است که عمران خان با میراث سنگین روابط راهبردی شش دهه کشورش با عربستان مواجه است که به این راحتی قابل چشم پوشی و عبور نیست. پاکستان به گفته ترکی فیصل همواره مهمترین همپیمان اسلامی عربستان در شش دهه گذشته بوده است و بر اساس معاهده نظامی میان دو طرف در دهه شصت قرن بیستم، ارتش پاکستان چند بار از جمله در سال 1969 و در جنگ دوم خلیج فارس به عربستان نیرو فرستاده است. ریاض هم جدا از کمکهای مالی فراوان از جمله برای ساخت بمب اتمی، در مسائل منطقهای و در راس آنها مساله کشمیر همواره در کنار اسلام آباد بوده است و انتخاب ارتشبد پاکستانی راحیل شریف به ریاست "ائتلاف نظامی اسلامی" که عربستان تشکیل داده است، با وجود عدم همراهی کامل اسلام آباد در جنگ یمن جلوه دیگری از اهمیت و جایگاه پاکستان در سیاستهای عربستان است.
📌در پایان ذکر این نکته هم مهم است که تلاش اسلام آباد در سالهای گذشته در عدم ورود جدی به صفبندیهای منطقهای ریاض به ویژه علیه تهران به این معنا نیست که اسلام آباد در روابط با ریاض و تهران اصل را بر توازن گذاشته است، بلکه این سیاست اعلامی پاکستان نتیجه جبر همسایگی است، والا منافع این کشور با عربستان در سطوح مختلف در هم تنیده است که روابطش با تهران را تحت الشعاع قرار میدهد.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔹 در هیاهوی جنگ ۲۲روزه غزه دانشجو بودم. هر روز جلوی سفارتخانهها تجمع بود؛ مصر از همه بیشتر.
غزه در محاصره بود. بسیج دانشجوی و جنبش عدالتخواه بنای تحصن در فرودگاه مهرآباد برای اعزام به غزه برداشت.
تحصن ۱۰ دی۸۷ آغاز شد.
شور عجیبی حاکم بود. شخصیتهای سیاسی و فرهنگی از تحصن حمایت میکردند. برخی واقعا عزم رفتن داشتند. برخی دیگر در پی پاسپورت بودن. من نیز!
تحصن پس از ۶ روز در نهایت با نقل قولی از رهبری پایان یافت. رهبری چند روز بعد متحصنین را با جوانان نسل کربلای ۵ مقایسه کرد اما گفت دست ما برای رفتن به غزه بسته است و امکانش نیست!
برخی از حرف رهبری مکدر بودند. برخی حتی لب به شکایت گشودند که یعنی چه که بسته است؟! مگر امام نگفت اسراییل باید محو شود و فلان...
برخیشان را چند سال بعد بالای دیوار سفارت انگلیس دیدم! برخی دیگر بهاریهایی شدند که ولایت را بیعدالت میدانند!
بگذریم...
✅ سال ۹۱ رهبری از آن نقل خود رمزگشایی کردند:
«اینجا بین آرمانگرایی و بین آن واقعیت و دستوری که حالا از قول رهبری نقل کردند، که نباید بروید غزه، یک تعارضی در ذهن این جوان به وجود میآید. نه، هیچ تعارضی وجود ندارد. آن احساس، احساس خوبی است؛ اما تصمیمی که بر اساس یک احساس گرفته بشود، یک مطالعه دقیق، موشکافانه و عالمانه پشت سرش نباشد، آن تصمیم، لزوما تصمیم درستی نیست.گاهی اوقات تصمیم، تصمیم غلطی است.
بنابراین آرمانگرایی بههیچوجه به معنای در همه زمینهها پرخاشگری کردن، برخی از واقعیات لازم و مصلحتهای لازم را ندیده گرفتن، نیست...
مصلحت هم شده یک اسم منفور؛ آقا مصلحتگراییی میکنند! خب، اصلا باید ملاحظه مصلحت بشود. هیچ وقت نباید گفت که آقا حقیقت با مصلحت همیشه منافات دارد؛ نه، خود حقیقت یکی از مصلحتهاست، خود مصلحت هم یکی از حقایق است. اگر مصلحتاندیشىِ درست باشد، باید رعایت مصلحت را کرد؛ چرا نباید رعایت مصلحت را کرد؟ باید مصالح را دید»
📌 پینوشت:
۱-درکمان از ولایتفقیه ضعف تئوریک دارد. باید اصلاحش کنیم. وگرنه در میانه عدم درک آرمانگرایی، مصلحتاندیشی و انقلابیگری به جاده انحراف کشیده خواهیم شد.
۲-کسب بصیرت دشوار و بسیار پیچیده است و نیازمند سواد سیاسی تاریخی.
۳-معتقدم باید رفتارهای اجتماعیمان را تغییر دهیم تا در اذهان به بیمنطقی، پرخاشگری و افراطیگری متهم نشویم.
۴-حس و شور انقلابیگری باید با تعقل همراه شود. ولایتپذیری نیز بدون تفکر به افراط منجر خواهد شد.
📝 #جواد_موگویی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسن روحانی | نمره دولت من بیست(20) است_ رب گوجه و ماکارونی به روایت روحانی
@enqelab_st
خیابان انقلاب
حسن روحانی | نمره دولت من بیست(20) است_ رب گوجه و ماکارونی به روایت روحانی @enqelab_st
🔴عزت ملت یا کارآمدی دولت؟!
🔹حسن روحانی در مراسم بهرهبرداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس که توسط قرارگاه خاتمالانبیای سپاه ساخته شده، گفته که «کسی نمیتواند عزت ملت را به خاطر قیمت رب گوجه فرنگی و ماکارونی زیر سؤال برد و دستاوردهای مثبت دیگر را فراموش کند که این کار نه انصاف و نه مروت و نه وطندوستی و نه اخلاق اسلامی و عشق به انقلاب اسلامی است.» رب گوجه فرنگی و ماکارونی البته در خبر تنظیم شده توسط سایت نهاد ریاست جمهوری وجود ندارد و تشخیص داده شده در متن خبر آورده نشود.
🔸عزت و عظمت ملت ایران موضوعی جدا از رب گوجه فرنگی و ماکارونی است، اما در مورد ارتباطشان با کارآمدی یک دولت نمیتوان اینقدر مطمئن بود. دولت موظف به تهیه مایحتاج زندگی مردم است و نمیتوان با این شعارهای شیک از بار این مسئولیت و پاسخگویی در مورد نحوه انجام آن فرار کرد.
🔹از سویی مشکل کشور مگر فقط رب گوجه و ماکارونی است؟ بازار مسکن و خودرو رها شده است و خرید گوشت و مرغ برای مردم سخت شده و لوازم خانگی تا دو برابر افزایش قیمت داشته است. ملت ایران عزیز است و به رغم همه کارشکنیها عزیز هم میماند. اما این ملت عزیز را دولت کاری کرده که برای تأمین مایحتاج اولیهاش به سختی افتاده است و اینکه قرارگاه خاتمالانبیای سپاه پالایشگاه میسازد و رئیس جمهور افتتاحش میکند، ربطی به ضعف شدید دولت در تأمین مایحتاج مردم ندارد.
💢 از قضا ایراد اصلی به دولت روحانی در این زمینه همین است که چطور ملتی با عزت و عظمت را که برای کارهای بزرگی همچون ساخت پالایشگاه، موشکهای بالستیک، انواع پهپاد، انرژی هستهای و ... روی پا خود ایستاده، اینگونه برای تأمین مایحتاج اولیه خود به مشقت انداخته است؟!
📝 #روزنامه_جوان
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
⭕️ تکمیل ظرفیت پیشفروش فوری محصولات سایپا در 45 دقیقه و ایرانخودرو در 30 دقیقه! @enqelab_st
🔹یه زمانی تو ارشاد بودیم سهمیه بلیت فیلم جشنواره، کنسرت و...داشتیم، معمولا بلیت کنسرت رو میدادیم به دوست و آشنا و...
به طرف زنگ میزدیم التماس میکردیم آی عزیز بیا بلیط مفت بدم برو کنسرت، میگفت حیف وقت نیست؟ حوصله داری ها...
ولی دم انتخابات ملاک رای دهیش شده بود کنسرت!(چون تحت تاثیر سلبریتی ها اولویت خودشو گم کرده بود فکر میکرد دفاع از کنسرت روشنفکریه و خیلی کلاس داره!)
🔸طرف کل عمرش چند روز روزه گرفته اونم کله گنجکشی
ماه رمضون به ماه رمضون سر و گوش زخم معده ش می جنبه و دکترش میگه روزه بر تو واجب نیست و باید کل روز در حال لمباندن باشه
ولی دم افطار صدای ربنای شجریان رو نشنوه هیچی از گلوش پایین نمیره!
🔹پراید ۷ میلیون بود ۴۰۵_ ۱۲ میلیون، پرشیا ۱۴ میلیون دهه فجر و عیدنوروز و ...سایپا و ایرانخودرو طرح میذاشتن با کلی تخفیف و مزایا، اقساط و... تمسخر میکردن که آدم فرغون و گاری بخره بهتر از اینه اینقد پول بده اینا رو بخره الان پیش فروش پراید ۵۰ میلیونی پژو ۸۰ میلیونی و پرشیا ۱۰۰ میلیونی چند دقیقه ای پر میشه...
🔸دم عید قربان که میشه همه پستهای گوسفند درونمان را قربانی کنیم این بع بعی گناه داره لایک میکنن حرفم بزنی خودشونو شرحه شرحه میکنن تو رو شقه شقه ولی روزانه چندتن گوشت وارد میشه باز جوابگو نیست! حتی هنگام گشودن دربهای محل پخش گوشت یخی اووون چنان هجوم میبرن که نزدیکه تو صف همدیگرو بکشن!
💢 کلا ملت عجیبی هستیم!
@Buh_LOL
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 #گام_دوم_انقلاب، تقابل نگاهی واقعبینانه به گذشته و امیدوار به آینده در برابر نگاه منفعل و ایستای غربگرایان به مفهوم انقلاب
🎥 #محمد_عبدالهی
@enqelab_st
🔴 بگذار کعبه بسوزد!
▪️فشار عجیب اقتصادی بر توده های مردم و ضربهای که در حال حاضر به اعتماد و اعتقاد مردم وارد شده است، قابل انکار نیست. اما مهمتر از این بحران این است که راههای اصلاح وضعیت تقریبا بسته شده و مطالبه مردمی استعفاء روحانی یا #عزل قانونی وی، با مانع رو به رو میشود. در اين بين جداي از مجلس بي تفاوت و ساكت و منفعل در #عزل روحاني دردناكتر نگاه بسياري از نیروهای به اصطلاح ارزشی و انقلابی است كه کنار زدن روحانی را تکمیل پازل دشمن عنوان ميكنند! و صراحتا با اذعان به وضعیت سخت اقتصاد و معیشت مردم، میگویند روحانی باید تا ۱۴۰۰ بماند تا هم به رای اکثریت مردم احترام گذاشته شود! و هم مردم نتیجه انتخاب خودشان را ببینند!
🔸اما درباره احترام به رای مردم باید توجه داشت که اولا حسن روحانی، انتخاب اکثریت واجدان حق رای نبوده چرا که از ۵۶ میلیون واجد حق رای در انتخابات ۹۶، ۲۳ میلیون به وی رای دادهاند و او واجد اکثریت رای شرکت کنندگان در انتخابات بوده ((نه منتخب اکثریت مردم کشور!)) و ثانیا نقش نهادی مثل شورای نگهبان که شهادت به امانت، تقوا، و مدیریت روحانی داده و برخی از رقباء مهم او را به بهانه فقدان این اوصاف ردصلاحیت کرده، نادیده گرفته میشود. ثالثا در قانون اساسی که اتفاقا پشتوانه اش رای مردم است، دو راه برای عزل رییس جمهور وجود دارد؛ مطابق اصل ۱۱۰ قانون اساسی یک راه این است که مجلس، رای به عدم کفایت رییس جمهور دهد و راه دیگر این است که رهبری بعد از حکم دیوان عالی کشور بر تخلف رییس جمهور، وی را از سمتش عزل کند. و رابعا آیا این گروه در دیگر مسائل به نظر و رای مردم احترام میگذارند که حالا دغدغه احترام نظر مردم را دارند؟!
🔹جالب است که این گروه از نيروهاي به اصطلاح ارزشي انقلابي به بهانه غیرصادقانه رای مردم، راضی به کنار رفتن دولتی که حجم آسیبهایش قابل انکار نیست، نمیشوند. گویا همان طور که معتقدند کنار رفتن روحانی تکمیل پازل دشمن است، باور دارند که ماندنش تکمیل پازل خداست!
🔸اما نکته حیرت انگیز این است که میگویند روحانی باید بماند تا مردم به بلوغ فکری برسند! فارغ از اینکه این نگاه تا چه حد فریبکارانه و توهین آمیز است، انسان را به یاد منطق عبدالله بن زبیر میاندازد! در تاریخ نقل شده که هنگامی که کعبه در اثر حمله امویان در آتش میسوخت، عبدالله به زبیر مانع خاموش شدن آتش میشد به این بهانه که بگذارید چهره یزید بیشتر آشکار شود! مطابق منطق دین، کرامت مومن از کعبه نیز بالاتر است اما این گروه حاضرند به خاطر سیاسی کاریهایشان، کرامت مردم در آتش بسوزد تا منافع سیاسی آنها تامین شود تا به خیال خودشان، دور بعدی به آسانی قوه مجریه را تصاحب کنند!!
💬 #gera
📌 انتشار مطالب در #خیابان_انقلاب به معنای تایید آنها نیست. نظرات مخالف، موافق و یا تکمیلی خود را در مورد این یادداشت برای ما بفرستید:
@enqelabst_admin
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔹بیشتر از ۲۵ میلیون ایرانی عضو اینستاگرامند. شهری شگفتانگیز که در آن داوود هزینه دلبری میکند، اکستنش تهرانی عشوه می ریزد، بهادر وحشی میکس هشت پا با تخممرغ گندیده میبلعد، تتلو آواز میخواند، وحید خزایی فحش میدهد و ... به قول مشهدیا: جنگل مولایه!
🔹اینها شاخها و پلنگهای اینستاگرام هستند. یعنی وقتی وسط این جنگل راه میروی باید مواظب باشی آنها و هوادارانشان تکه پارهات نکنند
🎥 این یکی سحر تبر است. دختری که با این شمایل تقریباً ۲۰۰ هزار نفر بیشتر از کل مردم کشور ایسلند دنبال کننده دارد! ترسناک نیست؟
🔺چند روز است این ویدئو را دوستی فرستاده. با دیدنش انبوهی از حسهای مختلف روی سر آدم آوار میشود:
ترحم، طنز تلخ، بغض برای مادربزرگی که در رفتارش «عجب گیری کردم» خاصی پیداست، درآمد، سیرک، فلاکت اجتماعی و ...
🔹 لابد کسانی آماده اند بگویند که ما اینو نمیشناختیم، شما تبلیغش کردی حالا!
🔺اگر نمیشناسید شما در شهری زندگی می کنید که رهبران اثرگذارش را نمیشناسید. مواظب باشید یک وقت پلنگی، شاخی خفتتان نکند! این شاخها و پلنگها دارند سبک زندگی ما را عوض میکنند.
🔹اینها؟ اصلاً تو این حد و اندازه ها نیستند!
🔺همین اینها بازار را دستشان گرفتهاند. با تبلیغ یک کالا، فروش آن را تضمینی میکنند. گاهی برای تبلیغ یک محصول بیشتر از ۵۰ میلیون تومان میگیرند. فکر میکنید اهل بازار مغز گنجشک خوردهاند که چنین پولی را محض رضای خدا بدهند به اینها؟
🔺همین اینها، روی فروش پوشاک، لوازم آرایش، مواد غذایی و حتی کالاهای فرهنگی مثل موسیقی آنقدر عمیق اثرگذارند که ذائقه را هم تغییر داده اند. همین ویدئو برای تبلیغ یک ترانه است! خیلی از خوانندهها پول میدهند که همین «اینها»، رویش قر بدهند و دابسمشاش را بسازند و هزاران نفر ببیند و فروش و محبوبیت بیشتر...
🔹اگر حال این دختر رقتانگیز به نظر میرسد، در شکلگیری این اتفاق هرکدام از ما که او و امثال او را با فالو کردن به رسمیت میشناسیم، اعتبار میدهیم و تشویقش میکنیم، مقصریم. ما تکثیرشان می کنیم و آنها ذائقه فرهنگی ایجاد میکنند.
💢وقتی غر میزنیم که فرهنگ و شعور از این مملکت رفته، مغزها فرار کردهاند و ببوها ماندهاند، یادمان نرود که خودمان هم با میدان دادن به افراد کممایه، بیسواد و بی هنر مقصریم. فقط تقصیر حکومت نیست. تقصیر ماست که با لایک و فالو کردن به بقیه می گوییم این راه دیده شدن و موفقیت است.
📝 #احسان_محمدی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 بگذار کعبه بسوزد! ▪️فشار عجیب اقتصادی بر توده های مردم و ضربهای که در حال حاضر به اعتماد و اعتقا
🔴 #نظرات_مخاطبان
⏪ سلام علیکم وخداقوت. این مطلب اخیر مطلب پر اشکالی است. کشور ما کشور معمولی نیست. هزار گرگ درنده خیز برداشته اند که کمی ناامنی ببینند تا حمله کنند و بدرند...
امیرالمونین 25 سال حالش را تشبیه کرد به خار در چشم استخوان در گلو! اما صبر کرد... چون می دانست اگر حکومت متزلزل شود آسیبش بیشتر است..
هرگز ماندن دولت فاسد روحانی به علت اثبات به مردم که نتیجه رایشان را ببیند نیست...علت در موقعیت خاص کشور ایران است، که اگر دولتش فروپاشی شود هزار صاحب پیدا می کند...
احتمال آشوب و تظاهرات و ریختن خیلی ها با حمایت بیرونی ها به کف خیابان زیاد می شود...
💬 مهاجر
⏪ سلام بر شما خدا خیرتان بدهد حرفما هم همین است تا کی مماشات با فتنه تا کی تحمل جرثومه ی فساد و تباهی و دروغ به نام استا حسن.
ضمنا تا جایی که من اطلاع دارم در شورای نگهبان صلاحیت حسن تایید نشده بود شورای نگهبان از مراجع نظر خواستند .
یا علی خطتان را ادامه بدهید که راهتان راه حق است.که همانا باطل رفتنی است.
💬 Ababill... 313
➖➖➖➖
رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
https://t.me/enqelab_st
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ریشه مشکلات اقتصادی و فرهنگی امروز ما در چیست؟
آیا پیش از انقلاب دشواری اقتصادی نداشتیم؟
آیا مشکلات اقتصادی ما بخاطر مقاومت و استقلالطلبی ماست؟
دو رویکرد مدیریتی موجود چیست و کدام راهحل مشکلات کشور است؟
🎥 دکتر #شهریار_زرشناس
@enqelab_st
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
#کاریکاتور | جهانگیری: عدهای حسود دنبال زمین زدن ثروتمندان هستند!
🔺 واقعا چرا یه عده حسود نمیتونن ببینند یه کارمند ساده دولت به اسم مهدی جهانگیری، یک شبه مالک بانگ گردشگری و یکی از بزرگترین هلدینگهای اقتصادی کشور بشه!؟ 😏
@Afsaran_ir
خیابان انقلاب
#کاریکاتور | جهانگیری: عدهای حسود دنبال زمین زدن ثروتمندان هستند! 🔺 واقعا چرا یه عده حسود نمیتونن
🔴 مارادونا را ول کنید!
📝 #داریوش_سجادی
🔹سفیهی هنگام خروج از فرودگاه مورد پرسش مامور گمرک قرار گرفت که شما چه ارزی همراه تان است؟ و پاسخ گفت:
بنده هیچ عرضی، فرمایشی ندارم!!!
مامور متحیر شد و گفت: منظورم اینه که با چه ارزی از کشور خارج می شوید و سفیه پاسخ داد: با عرض پوزش!!!
مامور که از پاسخ سفیه عصبانی شد فریاد زد: ما رو بگو گیر چه آدم خری افتادیم! و سفیه نیز عصبانی شد و در واکنش به طعنه گفت:
چی چی رو ما رو بگو گیر چه آدم خری افتادیم؟ خودت رو بگو گیر چه آدم خری افتادی!!!
🔹فون هایک اقتصاددان لیبرال آلمانی معتقد بود «عدالت» اسم مستعار و شعار فقیران برای استتار و اختفای «حسادت» ایشان نسبت به ثروت و مُکنت غنیان است. در حالی که عدالت قبل از آنکه شعار فقیران باشد شعور اخلاقگرایان است.
عدالت اسم مستعار «انسانیت» است که انگشت اشاره طالبانش ناظر بر «فقر مالی» فقرا و «فقر اخلاقی» اغنیا است.
محل نزاع هم افزائی «فقر پول» و «فقر شعور» نزد فقیر و غنی است!
🔻 برخلاف توهم هایک، عدالتطلبان در حسرت دارائی و توانائی دارایان و توانمندان نیستند. مناقشه بر سر مناسبات کثیف پول سالارانه و تبعات سرمایهداری بیاخلاقانه است که پولدار را «بیشعور» و فقیر را «معسور» میکند و آنچه در این میان ذبح میشود انسانیتی است که هم زمان و توامان فقیر و غنی را از مدارج زیست اخلاقی دور می کند.
💢 امروز و با کمال حیرت متوجه شدم:
هایک رو ول کنید و ما رو بگو گیر چه جهانگیری افتادیم!
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
درک این خیانت اینقدر سخت است؟
✍ #امید_نیکو
🔺در بیانیهای جدید،FATF بار دیگر فرصت ۴ماهه ایران را تمدید کرد:
1⃣ اولا از آنجا که رأی گیری مجمع عمومی این نهاد بصورت اجماعی است فلذا این تمدید نشان میدهد کشورهای حاشیه خلیج، آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز با اعطای این فرصت به ایران موافق بودهاند و با توجه به دشمنی آشکار اینان که رسما میگویند دنبال فروپاشی اقتصاد ایران هستند، اگر قرار بود سودی به اقتصاد ایران از طریق FATF برسد یقینا اینها اجازه آنرا نمیدادند اما آنها میدانند که تعهد ایران به FATF یعنی پذیرش بستن راه دور زدن تحریمها و اجرای خودتحریمی، فلذا اگر ایران اجرایش کند که از ترس مرگ خودکشی کرده و اگر اجرا نکند هم بهانهای بینالمللی برای تحریمهای شدیدتر فراهم میشود و ایران هم دیگر راهی برای دور زدنش ندارد!
2⃣ ثانیا جریان واداده داخلی در حالی با تمام توان بر تصویب #پالرمو و #CFT تاکید میکند و رد شدن آنها را به بدتر شدن اقتصاد گره میزنند که تنها یکی از ۷ شرط FATF، تصویب پالرمو و CFT است که حتی اگر فرضا مجمع خطای مهلکی کند و این خیانتنامه ها را بپذیرد؛ غربگراها با ۶ شرط دیگر باقی مانده برای FATF چه میخواهند بکنند؟
🔸در شرط اول FATF تأکید کرده ایران استثناهای خاصی که برای گروههای مبارز با اشغال خارجی، استعمار و نژادپرستی درنظر گرفته را باید حذف کند؛ این درخواست بخاطر تبصرهای در قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم است که بر حق مبارزه ملتها و سازمانهای آزادیبخش با سلطه و اشغال خارجی و استعمار و نژادپرستی تأکید کرده و خود آن نیز برگرفته از اصل ۱۵۴ قانون اساسی است که گفته جمهوری اسلامی از "مبارزه حقطلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه از جهان حمایت میکند." اما حال FATF میخواهد ایران آنرا حذف کند! این یعنی ایران باید بخاطر رضایت FATF دست از قانون اساسی و آرمانهای انقلابی و اسلامی خود بکشد و حمایت از فلسطین، حزبالله و محور مقاومت را فراموش کند! خیانت از این بالاتر؟
🔹در شرط دوم FATF خواسته ایران شناسایی تروریستها را مطابق با قطعنامههای شورای امنیت انجام دهد؛ یعنی تعریف تروریست در ایران بدست کشورهای استکباری حاضر در شورای امنیت میافتد! و چهبسا در راستای فشارهای موشکی و منطقهای غرب قطعنامهای علیه سپاه یا برخی افراد و نهادهای انقلابی در شورای امنیت علیه ایران صادر شود و آنوقت با این تعهد، ما اجبار به اجرای آن خودتحریمی را پذیرفتهایم! خیانت از این بالاتر؟
🔸در ۲ شرط دیگر، FATF خواستار استقلال کامل واحد اطلاعات مالی و گزارش معاملات مشکوک (STR) شده و تحریم ارائه دهندگان خدمات غیرقانونی انتقال پول را طلب میکند! یعنی واحدی که در قانون مبارزه با پولشویی زیر نظر وزارت اقتصاد آمده باید استقلال کامل داشته و تراکنشهای مشکوک و مبدأ آنرا گزارش کند! هرچند همین حالا هم مشخص شد رئیس این واحد چندی پیش با کنسول آمریکا در دبی مرتبط شده اما تغییر آن به نحوی که اطلاعات محرمانه تراکنشها در ایران به اطلاع FATF برسد، دقیقا همان نکته ای است که درباره بسته شدن راههای دور زدن تحریمها گفته میشود و FATF خواستار تحریم آنان توسط ایران هم شده یعنی دور زنندگان تحریم که در نظر FATF کار غیرقانونی میکنند باید توسط ایران تحریم شوند تا هیچ راهی برای فرار از تحریمها برای ایران نمانده و نقشه آمریکا برای در دست گرفتن افسار اقتصاد ایران اجرا شود. خیانت از این بالاتر؟
🔹در ۲ شرط آخر هم گفته شده موسسات مالی باید اصالت و مفید بودن اطلاعاتی که داده میشود را تایید کنند و مشتریان تضمین کافی و قابل اجرا بگیرند؛ این هم شرطی کیفی است که عملا قابل اندازهگیری نیست و بقولا ایران باید موسسات و شرکتهای بینالمللی که عمدتا تحت نفوذ استکبار و صهیونیستها هستند را راضی کند! وگرنه بهانهای برای عدم تایید اجرای شروط توسط ایران فراهم میشود! این دو بند هم سوپاپ اطمینان است که اگر همه شروط بالا انجام شد باز هم دست FATF از بهانه خالی نماند!
3⃣ ثالثا بیانیههای FATF نشان میدهد که آنها ابتدائا ۷ شرط را تعیین کردهاند و پس از اجرای کامل آنهم البته تعهدی ندارند که ایران را از لیست سیاه خارج کنند بلکه آنرا به "قدم بعدی" موکول کردهاند که FATF تعیینش میکند و قطعا باید مورد رضایت اعضای FATF از جمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و مرتجعین منطقهای باشد و احتمالا به مثابه کره شمالی که با پذیرش CFT و پالرمو هنوز در لیست سیاه است، ایران هم به بهانه موشکی و ... از لیست سیاه خارج نخواهد شد و در بهترین حالت بازی تعلیق و هشدار به شرکتها و بانکها درباره همکاری با ایران و امتیازگیری با فشار بر ایران ادامه مییابد.
🔺آیا واقعا درک این خیانت اینقدر سخت است یا برخی چنان خودفروختهاند که حدی در کاسهلیسیشان برای غرب قائل نیستند؟
➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/enqelab_st
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 دلیل اصلی وجود مشکل اقتصادی در دولتهای مختلف چیست؟
سکانداران مشترک اقتصاد کشور پس از انقلاب چه کسانی بودهاند؟
نسخه جایگزین اقتصاد لیبرال چیست؟
🎥 #حسین_زمانی_میقان
@enqelab_st
🔴 احمدی نژاد؛ جلوتر از سایر منتقدین!
📝 #داود_مدرسییان
🔹درنبود یه منتقد جدی دولت،معلومه منتقدین و مخالفین وضعیت فعلی جذب احمدی نژاد میشن.
وقتی این دولت باهمه افتضاحاتش،منتقد با بنیه، با ریشه، صاحب رأی، توان اجرایی، مردمی، کاریزما و غیره نداره، معلومه مردم مجدداً جذب احمدی نژاد میشن.
🔸یادمه سالهای 91-92 احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور هرجایی می رفت استقبال آنچنانی از وی نمیشد. استقبال هایی که سالای 84 تا 90 از ایشون میشد در دوسال آخر واقعاً اومد پائین. بحث جریان انحرافی، گوش ندادن به رهبری، حذف بچه های انقلابی از دولت و حاشیه سازی های نابجا و فدا کردن همه به پای مشایی و بقایی، عدم تعامل صحیح با سایر قوا و دستگاه ها و غیره باعث شد که مردم واقعا ازش استقبال نکنن.
🔹اما در ماه های اخیر مجدداً استقبال ها از احمدی نژاد بیشتر شده. البته نه به اندازه استقبال سالهای 84 تا 90. موج جدیدی شروع شده و هیچ چیزی هم جلودار این موج نیست. موافق تحلیل های غلط من درآوردی برخی از دوستان عزیزم نیستم که میگن احمدی نژاد مرده! اینا همون جماعت تحلیلگری هستن که سال ها متمادی میگفتن هاشمی مرده، خاتمی مرده، اصلاحات مرده؛ و با این تحلیلهای متوهمانه باعث غفلت بچه های انقلابی شدن.
⭕️ علت رجوع مردم به احمدی نژاد؛ چه متوسط چه ضعیف، هم فقط دو نکته است:
1⃣ وضعیت فجیع و از هم گسیختگی اقتصاد، بازار و کوچک شدن سفره قشر متوسط و محروم جامعه.
2⃣ نبود یک منتقد جدی و کاریزما و مردمی در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی.
🔸جلیلی، قالیباف، رئیسی، زاکانی، ضرغامی، میرکاظمی، نیکزاد، باقری لنکرانی، فتاح و غیره در جایگاه یک منتقد جامع نیستن. صرفاً از دولت انتقاد میکنن. تازه حتی برخی مث میرکاظمی، لنکرانی و غیره در کمای سیاسی هستن و هیچ خبری ازشون نیست. اما احمدی نژاد همزمان از مجلس، از دستگاه قضا، از دولت، از نهادهای زیرنظر رهبری مثل بنیاد مستضعفان با حواشی جدیدش انتقاد میکند. همین باعث شده که مردم به کسی رجوع کنن که منتقد همه جانبه است منتقد جامع هس.
🔹دقت کنید من کاری به درستی یا نادرستی یا بجا بودن انتقادات ندارم. اون یه بحث دیگه است. منتقد جامع یعنی کسی که هیچ دستگاه و مسئولی رو خط قرمز در انتقاد نمیشناسه.
💢 اما معتقدم اگه کسی از جریان اصولگرا که خودش رو جریان انقلابی میدونه، میخواد مورد رجوع همه مردم با هر تفکر و سلیقه ای قرار بگیره باید در کنار انتقاد از دولت، از مجلس انتقاد کنه، از دستگاه قضا انتقاد کنه، از بنیاد مستضعفان انتقاد کنه، از صداوسیما انتقاد کنه، از برخی نمایندگان ولی فقیه در استان ها، از برخی ائمه جمعه انتقاد کنه. وگرنه با انتقاد کاریکاتوری از دولت، اون هم صرفاً از برجام و گرانی های اخیر، باز هم آرای مردمی رو بدست نمیارن.
📌پ.ن:
1⃣ برخی الان میگن مگه انتقاد کردن اصله؟ بله یه کنشگر سیاسی میدونه که برای تغییر وضعیت موجود و برای اینکه مردم رو به یه شعاری(چه حق چه باطل) دعوت کنی باید منتقد وضعیت موجود باشی.
2⃣ بله این افراد میتونن برا اینکه انتقاداتشون از دستگاه قضا، از نهادهای زیر نظر رهبری و غیره در چارچوب صحیح باشه، از خطوط قرمز حقیقی(نه خطوط قرمز غلط و خودساخته) عبور نکنه، میتونن مشاورین جوان انقلابی بگیرن و نظرات کارشناسی دقیق رو ارائه کنن تا مث احمدی نژاد از جاده انصاف و عدالت و تقوا خارج نشن. ولی سکوتشون در برابر ضعف های مجلس و دستگاه قضا و صداوسیما و حقوق های نجومی بنیاد مستضعفین و ضعف های قرارگاه های کشور باعث میشه بخش مهمی از مردم به اونا هیچوقت رجوع نکنن.
3⃣ انتقاد ازنهادهای زیر نظری رهبری و منصوبین حضرت آقا، خلاف مصلحت، خلاف شرع،خلاف قانون،خلاف بصیرت، خلاف ولایت فقیه، خلاف عقل و خلاف اخلاق نیست. کاش برخی دوستان جریان خودی اینو متوجه باشن. حضرت آقا صریحاً فرمودند که: «انتقاد از منصوبین رهبری، ضدیت با ولایت فقیه نیست و گاه این انتقادات، انتقادات خود من هم هست».
4⃣ بصیرت داشتن وفهم مصلحت حقیقی، صرفا به عدم انتقاد از برخی نهادها نیست به اینه که اگر انتقاد شما به دولت موجب تضعیف نظام میشودبه دولت هم انتقاد نکنی. اینجور نیست که برخی فکر میکنن مصلحت یعنی عدم انتقاد از دستگاه های حاکمیتی. خیر مصلحت عمومیه. اما بصورت کلی انتقاد از دستگاه های دولتی و غیردولتی باید بشود مگر در یک موضوعی که مصالحی تعریف بشه. نه تعریف من درآوردی و خودساخته. یادمه سالهای 88 و 89 که کرسی های آزاداندیشی رو در دانشگاه پیگیری میکردم برخی از مسئولین دولت قبلی میگفتن که "نه نباید برگزار بشه.امکان داره کسی به نظام به رهبری به سپاه به حوزه یا به مراجع انتقاد کنه". میگفتم ولی رهبری گفتن اشکالی نداره.بذارید همه حرف بزنن تا هم مردم و جوونا تخلیه بشن و این انتقادات به کف خیابون نریزه، هم حق شفاف بشه. نباید از هوچی گری ترسید.
➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز👇
@enqelab_st
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظرهی حسن روحانی با جهانگیری و خودش درباره فعالیتهای اقتصادی نیروهای مسلح!
@enqelab_st