14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقش مردم در ۸ سال دفــــــاع مقــــــدس
👤 #عزیزجعفری
✅ آقای بنیصدر مردم را مزاحم میدانست! به مردم میدان نمیداد. آنها را مزاحم میدانست، امکانات ندهند، اتکایش به تجهیزات بود.
🔸️ باید مردم نقشآفرینی کنند... باید...
💢 نگاه غیرانقلابی و لیبرالی را هنوز داریم! باید مردم با این مبارزه کنند چون مانع نقش آفرینی مردم است، این تفکر!
#فرهنگی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
خیابان انقلاب
🔴 نقش مردم در ۸ سال دفــــــاع مقــــــدس 👤 #عزیزجعفری ✅ آقای بنیصدر مردم را مزاحم میدانست! به م
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مخاطب این بایدها کیست؟!
✅ به تعبیر حضرت آقا: باید این کار بشه، باید این کار بشه، مخاطب این بایدها کیست؟ خود ایشان هستند، اینها واقعیته!
https://farsi.khamenei.ir/newspart-print?id=2647&nt=2&year=1371&tid=1276
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ببینید | شرح حدیثی از پیامبر اعظم(ص) درباره مؤمنانی که مرتبهشان از صحابه بالاتر است
✅ مطرح شده در ابتدای جلسه درس خارج فقه حضرت آیتالله خامنهای. ۱۳۹۸/۱۰/۰۱
#فرهنگی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت رهبرمعظم انقلاب از اتفاقی که اندکی قبل از شهادت پیامبر اکرم (ص) پیش آمد.
✅ پیامبر اکرم(ص): رسوایی پیش خدا سختتر از پیش مردم است! جدی میگوید و شوخی نمیکند!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روشن شدن ابعاد جدیدی از نقش حزب کومله در فوت مهسا امینی!
✅ گروه هکری موسوم به "عدل علی" با انتشار فیلمی مدعی شده در حمله هکری به حزب کومله به اسنادی دسترسی پیدا کرده است که نشان میدهد مهسا امینی، بازیچه این حزب شده و جان خود را از دست داده است! عدل علی عنوان کرده اسناد بیشتری دارد که قصد دارد به مرور منتشر کند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
🔴 مثلث جنگ شناختی در ماجرای مهسا امینی و فرایند کلان مدیریت بحران
👤 #علیرضا_محمدلو
🔹 بعد از حادثه فوت تاسف برانگیز خانم مهسا امینی، دومینویی از حوادث در حال رقم خوردن است که شناسایی اضلاع ماجرا را ضروری می نماید. چرا این ماجرا ضریب اضافی خورده و پرونده حقوقی تبدیل به مساله امنیتی شده است؟
🔸 اینکه گشت ارشاد و نحوه مدیریت و راهبری حجاب و عفاف در کشور چه مکانیسمی باید داشته باشد به حاشیه رفته و یک مساله فرهنگی بدلیل گفتمان داخلی ضعیف و پروپاگاندای خارجی قوی، از فرم فرهنگی اش خارج شده و تسویه حساب های سیاسی و امنیتی به میدان آمده است.
✅ فرایند اغتشاشات اخیر از حادثه ای احساسات برانگیر استارت میخورد. با دروغ و شایعه همراه می شود و در فضای مجازی ضریب میخورد. هشتگ سازی و کمپین آفرینی ها به اعتبار و تعمیق منفی ماجرا می انجامد و فراخوان هایی با اسپانسرهای خارجی به اغتشاش و خیابان نوردی و آشوب ختم میشود.
🔹️ اما چرایی ماجرا و فرایند این قصه را چگونه میتوان صورت بندی کرد؟ حادثه ای که به جنگی ترکیبی بدل شده و از آمریکا و انگلیس و اقلیم کردستان و شبکه های خبری ماهوارهای، تغذیه حیاتی میکند.
1⃣ اِلیت ها و فضای ذهنی ماجرا: اعتراضاتی که صورت اغتشاش به خود گرفته اند، در ابتدای امر، ضلع ذهنی دارند. الیت ها و روشنفکران سهم بسزایی در شکل گیری ذهنیت های مخالف و شبهه پذیر دارند.
🔸️ وقتی اندیشمندان و تئوریسین های یک تفکر را به مناظره و مجادله معقول نکشانیم(ولو اینکه قبولشان نداریم و استدلال آنچنانی نداشته باشند و اهل شانتاژ باشند)، بایستی پیامدش را در کف خیابان ها و در لابلای ذهنیت های عمومی درو کنیم که گاهی کار از کار گذشته و بدلیل رسوب یافتگی و تهنشین شدن شبهات، پذیرش پاسخ به حداقل رسیده و به خشونت نزدیک میشود.
2⃣ سلبریتی ها و فضای مجازی ماجرا: ضلع دوم ماجرا حکم فراگیری یک ذهنیت و تبدیل شدن آن به فرهنگ و افکار عمومی را دارد. وقتی کتاب ها و الیت ها و کرسیهای دانشی و منابر بینشی مسموم شد، استارت وایرال شدن مسمومیت در فضای مجازی رقم میخورد و سلبریتی ها و بلاگرها، به مهره موثر و بازیگر اصلی این فضا تبدیل میشوند.
✅ از این به بعد فلان فوتبالیست یا هنرمند و بازیگر تعیین میکنند که چه چیزی یا چه کسی خوب یا بد هستند. از طرفی با توجه به حاکمیت سایبری بیگانه، bbc و VOA و maonto و...تعیین می کنند که دستور روز چیست و اولویت نخست کشور کدام است؟
3⃣ لمپن ها و فضای میدانی ماجرا: وقتی فضای ذهنی و مجازی با شبهه و شایعه تسخیر شد، ضلع سوم ماجرا که در انتظار جرقه ای است، با یافتن بهانه ای وارد فاز عملیاتی و میدانی میشود.
🔹 لمپن ها، قلچماق و اوباش، بازیگران موثر این فاز از فتنه هستند و ذهنیت هایی که به موقع رسوب زدایی نشده و بخشی از افکار عمومی که از اطلاعات گمراهکننده و فابینگ رنج میبرند نیز با اقدامات لیدرهای اراذل همراهی میکنند.
🔸 مهندس و صحنه گردان بیگانه ماجرا نیز با اتصال محیطی این سه لایه و سیاست گذاری حرفه ای در بستر رسانه ای و با رویکرد جنگشناختی، اهداف سه گانه اختلال ذهنی، گسل اجتماعی و فلج سیستمی را به بهانه حجاب و آزادی و حقوق زنان دنبال میکند.
✅ مدیریت بحران نیز با واکنش بموقع و درست و همزمان در نسبت با هر سه لایه محقق میشود:
1⃣ گفتگو و مجادله منطقی با لایه اول در رسانه رسمی که آتش ماجرا را زمین های فکری بازگرداند.
2⃣ اقناع و تبیین و سواد انتقادی رسانه در لایه دوم(بررسی دقیق و سریع متن اتفاق،علل حادثه و نتایج واقعه) که سیاهی لشگر خیابانی را دچار تردید و ریزش کند.
3⃣ برخورد قانونی و هوشمندانه با پیوست رسانه ای در لایه سوم که منجر به هزینه مضاف نشود.
💢 قائل به نظریه آشوب و اثر پروانه ای در جامعه شناسی نیستیم ولی وقایع را تک خطی و بسیط هم نمیدانیم. ضروری است که پیچیدگی های ماجرا را بطور کامل در نظر داشته و نسبت به هر لایه با اشراف محیطی و موثر وارد کارزار شویم تا از جزییات مغفول، آسیب نبینیم و سیستم را به هزینه بیشتر وادار نکرده و به مخاطره نیندازیم که این هیاهو گذراست.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شریعتمداری: اینبار براندازها خیلی زود به سراغ اصل ماجرا رفتند
✅ مدیر مسئول روزنامه کیهان: در فتنه سال ۸۸ چند ماه طول کشید تا فتنهگران بگویند انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است اما اینبار خیلی زود رفتند سر اصل ماجرا و به بهانه فوت خانوم امینی قرآن و مسجد آتش زدند و شعار دادند که اصل نظام هدف است.
💢 یک خانمی فوت کرده، تمامی شواهد و قرائن و اسناد موجود که در اختیار همه است و سند سری نیست که دانستن آن نیازی به دسترسی به اسناد محرمانه داشته باشه. و موضوع پیچیدهای هم نیست که فقط اذهان ژرفاندیش بتوانند آن را درک کنند!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
🔴 در جریان فتنه ۸۸، پندار طراحان انقلاب رنگی این بود که میتوان با رنگ، در عین قلت، توهم کثرت ایجاد کرد و کار نظام را ساخت.
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹️ امروز پندارشان این بود که میتوانند با لشکر فیک مجازی، این توهم کثرت را ایجاد کنند. این حضور سوم مهر لازم بود تا چون نهم دیماه ۸۸، سیل خروشان واقعیت ملت، باطلالسحر توهم کثرت ضدانقلاب باشد.
🔸️ ملت بصیر ایران میداند دشمن، نه درد زن دارد و نه مسئلهاش گشت ارشاد است؛ در جای دیگر متواتر نشان داده است که مجرم بزرگ جنایت در حق زن است.
✅ درباره درستی یا نادرستی سیاستهای فرهنگی، در جای خود بحث خواهیم کرد، اما امروز، نباید اشتباه کرد، نباید دچار خطای محاسباتی شد، گناه همراهی و سکوت امروز در برابر فتنه، اگر بیشتر از گناه سکوت و همراهی با فتنه ۸۸ نباشد، کمتر نیست.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
🔴 باطلالسحر فتنهگری دشمنان حضور مردم است
👤 «مقدمفر» کارشناس مسائل سیاسی:
🔹 در حادثهای که در مورد خانم امینی رخ داد، اولین مدعی نیروی انتظامی و مسئولان و رئیسجمهور بودند که دستور پیگیری دادند، این ماجرا بهانهای بود برای افرادی که می خواستند کشور را دچار آشوب کنند.
🔸️ امروز ما تبدیل به قدرت جهانی شدیم و دشمنان برای مقابله با ما راهی جز برهم زدن افکار عمومی و ایجاد جنگ ادراکی و شناختی و روایت غلط از رویداداها و فریب دادن افراد برای آمدن به خیابان ندارند که البته بازهم موفق نشدند و مردم استقبال نکردند.
✅ این روزها در کشور قیامی علیه آشوبگران شد که در استانهای مختلف شاهد آن بودیم. ما در جنگ نرم و جنگ شناختی باطلالسحر این ماجراها را حضور مردم و پیام مردم میدانیم.
💢 برخی از آقایان اصلاح طلب در جریان فتنه ۸۸ دچار شرمندگی تاریخی شدند چراکه تهمتی به نظام زدند و ۸ ماه کشور را درگیر یکسری حوادث کردند؛ در این اتفاقات اخیر بازهم رسانههایشان با رسانههای خارجی همچون بی بیسی و اینترنشنال همراه شدند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
🔴 رسانههای صهیونیست: ایران موفق به مهار آشوب شد/ تلاشهای آمریکا جواب نداد.
🔹️ رسانههای رژیم صهیونیستی با اظهار تاسف از بازگشت آرامش کامل به تهران اعلام کردند که ایران در مهار کردن آشوبهای اخیر موفق بوده و کمک آمریکا به آشوبگران بینتیجه مانده است.
🔸️ رسانههای صهیونیست ضمن ابراز تاسف از بازگشت آرامش کامل به تهران اعلام کردند که ایران در مهار کردن آشوبهای اخیر موفق بوده و تلاشهای آمریکا در جهت افزایش اغتشاشات بینتیجه مانده است.
✅ طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، رسانههای اسرائیلی روز گذشته (شنبه) ضمن این گزارش که «مقامات ایران موفق شدند موج آشوبها را خاموش کنند؛ زیرا حجم فعالیت و قدرت اغتشاشگران بسیار کاهش یافته است»، خاطرنشان کردند «تلاشهای آمریکا جواب نداد».
🔹️ «ایهود یعاری» تحلیلگر مسائل عربی در «شبکه۱۲ اسرائیل» گفت: متاسفانه مقامات ایران موفق شدند پتوی سنگینی بر موج اغتشاشاتی که شهرهای ایران را در بر گرفته بود (به معنی خاموشکردن آنها)، بیاندازند؛ آشوبهایی که شامل حمله به مراکز دولتی بود اما نیروهای بسیجی موفق شدند شرکتکنندگان در این آشوبها را متفرق کنند.
💢 این تحلیلگر صهیونیست افزود: «آمریکاییها تلاش کردند اینترنت را که توسط مقامات ایرانی در شبکههای اجتماعی بسته شده بود، برای ایجاد اختلال در این کشور باز کنند، اما این هم کمکی نکرد و شاهد کاهش بسیار روشنی در ابعاد و قدرت این تظاهرات و همچنین جنبه خشونتآمیز آنها هستیم».
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫ مستقلِ پیروز
✔ کلیپی از بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره عصبانیت نظام سلطه از جمهوری اسلامی و علت آغاز #دفاع_مقدس.
#اجتماعی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
🔴 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار جنبش لمپنها
👤 #محسن_مهدیان
🔹 جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔸 دو تفاوت اولیه:
1️⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2️⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
✅ اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3️⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹 در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔹 و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab