7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 برگی از #روایت_رهبری
🔹خاطره آیت الله خامنهای از جلسه عزل آقای منتظری که برای اولین بار در کتاب روایت رهبری منتشر شد
#سیدیاسر_جبرائیلی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کشمیرِ مظلوم....
🔻ابتداییترین حقوق مردم کشمیر توسط حکومت راستگرای دهلی زیر پا گذاشته شده. حکومت سنگین نظامی در کنار قطع اکثر شبکههای رادیویی و تلویزیونی و خطوط تلفن ثابت و موبایل باعث شده تا خبر تلخ لغو قانون ۳۷۰ حتی به گوش خیلی از کشمیریها نرسد.
🔻اخبار جسته و گریخته از کشمیر توسط کسانی به بیرون منتقل شده شخصا این دو روز کشمیر را ترک کردهاند. همین اخبار از درگیریهای متعدد در کشمیر گزارش میکند که مشخص نیست تلفات احتمالیاش چه باشد.
🔻در شبکههای مجازی رنگ قرمز به رنگ خون نمادی از اعتراض به شرایط کشمیر شده است. گروههای مخالف دولت در دهلی این اقدام را نقض ساختار فدرال حکومت هند میدانند و تظاهراتهای پراکندهی اعتراضی داشتهاند.
🔻در سطح بینالمللی بجز تحرکات وزارت خارجه پاکستان هیچ موضعگیری رسمی گزارش نشده است.
🔻شبکهی خبری الجزیره چند گزارش از اوضاع حساس کشمیر گزارش کرده و بجز آن دیگر خبری بازتاب نیافته. انگار که دنیای اسلام از ترکیه و سعودی گرفته تا ایران و عراق و مصر به زبان بیزبانی به کشمیر رو کرده و میگوید: "خودمان بقدر کافی مساله داریم، خواهشمند است شما دیگر از ما توقع حمایت و اقدام نداشته باشید."
💢و من امشب شکایت امت محمد را به خانهی خدای محمد خواهم بُرد.
✍ #سربازروحالله_رضوی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سالروز تحریم داماتو
🔺 روز گذشته در حالی رئیسجمهور از افتخاراتی که با یک پاسخ به تماس تلفنی اوباما در #برجام نسیب ما شد، یاد میکرد که دو سال پیش درست در همین روز یعنی ششم آگوست ( ۱۵ مرداد)، پدر تحریمها علیه ایران توسط اوباما تمدید شد!
🔰 ایسا ( #ISA ) یا #داماتو ، پدر تحریمها در منع سرمایهگذاری داخلی در ایران است که:
1️⃣ در سال ۷۵ تصویب شد
2️⃣ در سال ۸۵ تمدید شد
3️⃣ برجام، موجب لغو آن نشد!!
4️⃣ در سال ۹۵ دوباره تمدید شد
🔺 مطابق قانون #ایسا به مدت ۱۰ سال هرکس در صنایع ایران و بخصوص صنایع نفت و گاز بیش از ۴۰ میلیون دلار سرمایهگذاری کند آمریکا او را محاکمه خواهد کرد.
💢 دولت ۸ سالهی آقای خاتمی با آن همه مجیزگویی غرب، سبب نشد تا آمریکاییها به لغو این تحریم اقدام کنند. و در سال ۹۵ نیز وجود #برجام نه تنها سبب حذف این قانون نشد که حتی کنگرهی آمریکا با وقاحت تمام به تمدید این تحریم رأی داد. و اوبامای مؤدب و باهوش هم آن را وتو نکرد!
✍ #اندیشهجویان_استادحسن_عباسی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 کریخوانی یک بازنده
🔹 قرار نیست همه موفق باشند؛ گاهی یک سیاستمدار هر چقدر هم انگلیس درسخوانده و آشنا به روش غربیها باشد، ممکن است از آنان رودست بخورد و مملکتی را چندین و چند سال معطل کند. حتما اعتقاد داریم بنای دولتمردان به موفقیت و پیشرفت کشور بوده است، اما آنان را به مثابه جوانانی میدانیم که هر چند مو سپید کردهاند اما تجربه نبرد با گرگ را نداشتهاند. از قضا گوش استماع هم نداشتند و رهنمود پیر طریق را به جای آویزه گوش کردن، پشت گوش انداختند.
🔺 رئیس جمهور در دیدار با وزیر، معاونان و مدیران ارشد وزارت امور خارجه صحبتهایی کرده است که نمیشد از آنها به سادگی گذشت و به حساب خدا قوت به تیم دیپلماسی نوشت؛ فلذا برای جلوگیری از تحریف تاریخ باید نکاتی بنویسیم تا مثل ماجرای شهید و جلاد، غالب و مغلوب مذاکرات هم جابه جا نشود.
🔹 آقای روحانی گفتند: «دوست و دشمن نتوانستند بگویند برجام به ضرر ملت ایران بوده است.» نمیدانم جناب رئیسجمهور، ما را در کدام دسته قرار میدهند ولی ما هیچگاه برجام را نهتنها به نفع ملت ایران ندانستیم که مایه عبرت و به تعبیر رهبری تجربه تلخ میدانیم.
🔺 ایشان در ادامه بیان داشتهاند: «وقتی نظام به تصمیمی رسید باز هم باید امانتدار بوده و همان تصمیم را با امانتداری کامل به طرف خارجی منتقل کنیم.» این هم متأسفانه رخ نداد و رهبری صریحا فرمودند «از خطوط قرمز نظام عبور شد».
🔹 آقای روحانی افزوده است: «اگر وزیر خارجه کشورمان در نیویورک با وزیر خارجه آمریکا از نزدیک گفتوگو نمیکرد و من به تلفن آقای اوباما جواب نمیدادم، شاید روند رسیدن به توافق به کندی صورت میگرفت. اینکه توانستیم در طول کمتر از ۱۰۰ روز با ۶ قدرت جهانی به توافق ژنو برسیم…»
🔺 ای کاش هیچوقت وزیر خارجه کشوری که علمدار مقاومت است کنار یک آدمکش بیشرف قدم نمیزد تا دل رزمندگان مقاومت، آزرده شود. ای کاش رئیس جمهور ایران اسلامی اینقدر خود را عزیز میدانست که آمریکاییها را شایسته مبادله پیام نداند؛ نه اینکه بعد از مدتها از مکالمه تلفنی با اوباما ذوق کند.
🔹 ای کاش شما هم هشت سال مذاکره میکردید و به توافق خسارتبار نمیرسیدید که درس عبرت برای تاریخ شوید. در پایان جناب روحانی گفته است: «دنیا فهمید اگر ایران عهد و پیمانی را ببندد، پای آن میایستد و این یک امتیاز جاودانه برای ملت ایران است و امروز بعد یک سال صبر به عنوان ملتی که به عهد و قول خود وفادار هستیم، در تاریخ ثبت شد.»
💢 برای بار هزارم! برجام قرار بود تحریمها را به قول شما بالمره بردارد نه اینکه به دنیا درس اخلاق دهد، نه اینکه حسن نیت ایران ثابت شود و نه اینکه ابزاری شود که ناکارآمدی دولت را بپوشاند، چرا که خود برجام را اگر از ما میشنوید به نحوی بپوشانید و هر روز به مداحی آن اقدام نکنید.
✍🏻 #مسعود_پیرهادی در #رسالت نوشت
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴چه کسانی پشتپرده شایعه قهر و هجرت آملی لاریجانی هستند؟
🔺انتشار گسترده و فرآگیر شدن، شایعه ارسال نامه رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام به مقام معظم رهبری درباره برخی متهمان و یا عزیمت به نجف اشرف بسیار قابل تامل بود.
🔰سوال اول این است که این خبر عجیب چرا اینقدر سریع منتشر و حتی اهالی حرفهای رسانه را نیز دچار تردید کرد؟ و سوال دوم نیز این است که چه کسانی و یا دقیقتر چه جریاناتی در پشت پرده انتشار و تکثیر این خبر بودند؟
1️⃣ در پاسخ به سوال اول باید این اصل روانشناسی درباره افکار عمومی را اشاره کرد که فرآگیر شدن برخی اخبار ریشه در زمینهها و ذهنیت های ایجاد شده اجتماعی است که اعتماد به خبر دروغ را تقویت میکند.
🔺 بنابراین در فرآگیر شدن خبر ناراحتی آقای آملی لاریجانی بابت دستگیری برخی مفسدین و نامه وی به رهبری و قهر کردن و رفتن به نجف، زمینههای قبلی اجتماعی را می توان یافت که باور به این دروغها را تقویت کرده است.
🔹 به عنوان نمونه واکنش شتابزده اولیه دفتر آقای آملی لاریجانی درباره اتهامات و مفاسد آقای طبری، و تایید نسبی او این زمینه را در افکار عمومی ایجاد میکند که در ادامه تشکیل پرونده قضایی و بازشدن ابعاد جدیدی از اقدامات این چهره مفسد اقتصادی، شتاب ناراحتی و عصبانیت آقای آملی لاریجانی بالاتر خواهد رفت.
🔺 این را کنار این بگذاریید که برخی پیش از این به کم بودن سعه صدر آقای آملی لاریجانی در مواجه با مخالفین و یا منتقدین نیز نقدهای داشته باشند. در این صورت خبر دروغ با سوار شدن بر این ذهنیتها، به سرعت قابلیت بازنشر و باورپذیری پیدا میکند.
2️⃣اما سوال مهم دیگر این است که چه جریاناتی در پشت صحنه و مهمتر از آن تقویت بازنشر این خبر بودهاند؟!
🔺1️⃣ضدانقلاب و یک جریان مفسد اقتصادی! شاید در ابتدا این سادهترین پاسخ باشد ولی در واقع بسیار درست است. عموما بسیاری از پروژههای رسانهای و عملیات روانی توسط ضدانقلاب بر اساس همان زمینههای اجتماعی که در بالا اشاره شد، شکل می گیرد.
🔹ضمن اینکه ضربه زدن به شخصیت گرانقدر آقای آملی لاریجانی که اینک در جایگاه بسیار مهم ریاست تشخیص مصلحت نظام و همچنین عضویت شورای نگهبان هستند، همواره مدنظر ضدانقلاب بوده و خواهد بود.
🔺این را هم اضافه کنید که ضدانقلاب به ظن باطل خود، به دنبال شبیهسازی و یا حداقل ایجاد زمینههای برای تکرار مدلهای رفتاری همچون مرحوم منتظری پس از فتنه مهدی هاشمی و منافقین و همچنین هاشمی رفسنجانی پس از فتنه 88 و حتی احمدی نژاد پس از برخورد قضایی با مشایی و بقایی است.
🔹ساده تر آنکه چرا ضدانقلاب -به ظن باطل خود- از اجرای پروژه های که تکرار و یا زمینه های ایجاد رفتارهای مخرب سیاسی افرادی در سطح مرحوم منتظری و هاشمی و حتی احمدی نژاد باشد، دریغ بورزد؟! شاید جناب آملی لاریجانی از این بند و مشابهتسازی دلگیر شوند ولی بیان این جملات بیشتر برای یادآوری محاسبات و طمع ضدانقلاب است که قبل از این توانستهاند از فرصت تعصب بیجا برخی بزرگان بر یک و یا چند مهره مفسد سیاسی و یا اقتصادی، مسیر جدایی آنها را از جاده مستقیم نظام ، فرآهم کنند.
🔺همچنانکه یک فرض بسیار مهم نیز این را میگوید که همان جریان مفسدی که اینک با دستگیری طبری میخواهد برای نجاتش، جایگاه و البته آبروی آقای آملی لاریجانی را خرج خود کند، پشت پرده این خبرسازی دروغین باشد.
🔻2️⃣ مخالفین سیاسی آقای آملی لاریجانی؛ این طیف البته میتواند بسیار وسیع باشد و حتی شامل برخی منتقدین انقلابی کم تقوای ایشان هم شود. ولی به صورت فرآگیرتر پای جریان احمدینژادیها و برخی اهال فتنه 88 در فضای مجازی در اینباره پررنگتر است. انگیزه اصلی و غیرصادقانه طیف احمدینژادی ها و اصلاحطلبان تندرو فعال در فضای مجازی از بازنشر این اخبار دروغ، بیشک انتقام از عملکرد آملی لاریجانی برای مقابله با جریان انحرافی و فتنه در دوران ریاست قوه قضاییه است.
🔻3️⃣ اما خطرناکترین جریان پشت پرده انتشار گسترده خبر هجرت آقای لاریجانی به نجف، ائتلافی مرموزی است که یک سر آن به یک جریان به ظاهر مذهبی در قم و یک سر دیگر آن به یک جریان سیاسی در تهران برمیگردد.
🔺 این ائتلاف به صورت مشخصتر شامل جریان سکولار فعال در حوزه علمیه قم و جریان سکولار سیاسی در تهران است. ضمن اینکه ائتلاف مذکور چند سال است که پروژه برجستهسازی تفرقه آمیز حوزه علمیه نجف در برابر حوزه قم را کلید زده است.
🔹طیف به ظاهر مذهبی این جریان، به دنبال منزویسازی جریان انقلابی حوزه علمیه قم و طیف سیاسی آن نیز به دنبال جدایی نهاد حوزه از قدرت سیاسی و انقلابی در کشور است. تلاش برای جدا کردن عناصر سابقهدار حوزوی و سیاسی از انقلاب و نظام یکی از اهداف مشترک این ائتلاف است.
✍🏻 #مهدی_جهانتیغی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 هوشمندی تهران در مدیریت ماجرای ۱۵ جولای
🔺 مطالعه روایت رند پال سناتور آمریکای از دیدار خود با آقای ظریف، که توسط وزارت خارجه تکذیب نشده است، نشان میدهد وزیر امور خارجه ما همچنان با این تصور که مسئله آمریکا با ملت ایران، سلاح هستهای است، پیشنهاداتی برای رفع نگرانی طرف آمریکایی ارائه و انتظاراتی مطرح میکند. از جمله اینکه لغو تحریمها به تصویب کنگره برسد؛ کاری که اوباما نتوانست انجام داد.
🔹 رند پال اما با علم به اینکه این پیشنهاد هرگز از سوی ترامپ پذیرفته نخواهد شد، از آقای ظریف میخواهد خودش این پیشنهاد را در کاخ سفید به ترامپ بدهد. حضور آقای ظریف در کاخ سفید به قدری برای ترامپ مهم بوده که حتی وی به تحریم تهدید می شود.
🔻 آقای ظریف مسئله را با تهران در میان میگذارد و آنگونه که پیداست، اجازه ملاقات با ترامپ به او داده نمیشود. این هوشمندی در منع آقای ظریف از ملاقات با ترامپ، یک توطئه بزرگ را خنثی میکند.
🔹 ترامپ قصد داشت عکس یادگاری با وزیر خارجه جمهوری اسلامی گرفته و ضمن علنی کردن پیشنهادات آقای ظریف، گشوده شدن باب مذاکره را اعلام کرده و بلافاصله با وعده و وعیدهای دروغین، بگوید این کم است و ایرانیها باید امتیازات بیشتری بدهند. در اینصورت، مسیری باز میشد که انتهایش، کاملا روشن است.
🔹 ترامپ تصور میکند همان کاری را که با کره شمالی کرد، می تواند با ایران نیز انجام دهد. غافل از اینکه در ایران، حکیمی رهبری میکند که نمیتوان در دیپلماسی حریفش شد.
💢 تحریم آقای ظریف، عصبانیت ترامپ از نیفتادن تهران در دامی بود که در ۱۵ جولای پهن شد.
✍🏻 #سیدیاسر_جبرائیلی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴چرا رهبری با خبرنگارها دیدار نمی کنند؟
🔸رهبرانقلاب با بسیاری از صنوف دیدار عمومی دارند. صنعت کارها و تجار و بازاری ها و هنرمندان و شاعران و مداحان و دانشجوها و غیره. اما چرا طی سالهای گذشته با خبرنگاران دیدار عمومی نداشته اند؟
🔹من برداشت شخصی ام را می نویسم؛ برداشتی شاید سخت گیرانه. شما هم حق دارید نپذیرید.
رهبری با خبرنگاران دیدار نمی کنند چون ما را خبرنگار نمی دانند. خبرنگار کیست؟ کسی که "خبر" می دهد. کسی که از "واقع" خبر می دهد. کسی که نقش "چشم مردم" را بازی می کند تا حاق واقع را ادراک کنند.
اما ما "واقع" را "خبر" نمی دهیم. پس خبرنگار نیستیم.
🔺چرا خبرنگار نیستیم؟ با کدام دلیل و حجت؟ رهبری از کجا می داند ما خبرنگار نیستیم؟ ساده است؛ از اثر خبر ما.
🔹مختصری تامل فرمائید. نسبت خبری که من و شما از "صحنه" می دهیم با آنچه رهبری می بیند چگونه است؟ رهبری واقع را چطور می بیند و روایت می کند که روایت او "امیدوارانه" است و نتیجه گزارش ما سیاهی محض و ناامیدی است؟ چه کسی اشتباه می کند؟ ما یا رهبری؟
🔸اگر معتقدید سخنان رهبری انقلاب درباره پیشرفت و امیدواری به آینده و توفیق انقلاب به جهت اینست که ایشان وظیفه دارند مردم را، ولو واهی امیدوار کنند، این مطلب به کارتان نمی آید. ولایت را نفهمیدیم. هدایت امت با نگه داشتن آنها در جهل میسر نیست.
🔺اما اگر فهم درست درباره ولایت فقیه و عدالت رهبری دارید صادقانه و در خلوت تان به این سوال جواب دهید: "چرا رهبری امیدوار است و بخشی از جامعه نه؟" دیگر اینکه: "رهبری صحنه واقع را چطور می بیند که عده ای نمی بینند؟"
🔹مردم آنچه را می بینند که رسانه ها می سازند. مردم با چشم خبرنگاران می بینند. امید و ناامیدی مردم وابسته به روایت ما از صحنه است. اگر جامعه، امروز را تلخ و سیاه می بیند، مقصر مائیم.
روایت رهبری از واقعیت های امروز ملت ایران، با روایت رسانه ای ما نمی خواند. پس ما هر چه هستیم، خبرنگار نیستیم چون از واقع خبر نمی دهیم.
🔸اما رهبری همین واقع را میبیند و امید دارد و پیشبینی میکند و نویدش محقق می شود.
روز خبرنگار را باید تبریک گفت. اما مبارک، روزی است که ارتقا یابیم. بیائید صحنه را درست روایت کنیم. نمیبینیم آنچه باید ببینیم. تنها ارزش خبری و عنصر جذابیت در استثنا نیست که متوقف به تلخی و سیاهی شدیم.
💢دارائی های انقلاب را نبینیم و روایت نکنیم، نه تنها "خبر"نگار نیستیم که سیاهه رسانه ای خناسان را مشق کردیم. عرض اعتذار اگر تند بود. ...شاید هم دلیل این نیست؛ اصراری ندارم.شاید هم روزی دیدار برقرار شد. انشالله
✍🏻 #محسن_مهدیان
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هدف مهم روحانی
🔺هدف مهم حسن روحانی از تحمیل برجام چه بود؟ کدام ادعایش را باور کنیم؟
🔹اینکه حسن روحانی اینقدر راحت دروغ میگوید آن هم در روزگاری که هر کس یک موبایل در دست دارد و عضو شبکههای مختلف اجتماعی است و به راحتی میتواند فیلم مواضع قبلی و فعلی او را در کنار هم قرار دهد، واقعا عجیب است.
🔺تا به حال با خود فکر کردهاید مهمترین عاملی که چنین فردی میتواند اینقدر متناقض باشد، چیست؟ بله، جهل مردم، فراموشی مردم، لجاجت مردم و به دنبال آن گزیده شدن از سوراخی که یک بار از آن گزیده شدهاند.
✍ #حمید_رسایی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 برجام را باید خواند
1️⃣دیروز تصادفا نوشتار خبرنگار محترمی را دیدم که استدلال کرده بودند «سیاسیون موافق برجام نباید در مقابل سوال:” برجام را خوانده اید؟” به لاک دفاعی فروبروند و چه بسیار مسلمانان که کل قرآن را نخوانده اند و مسلمانند پس می شود به خوبی برجام معتقد بود ولی آن را نخواند.»
2️⃣ناگفته پیداست که من نگارنده با چنین نوع استدلالی موافق نیستم. نه از باب ضرر و نفعش برای گروههای سیاسی. بلکه از باب اعتقاد به لزوم تعمیق تجربه ملی.
برجام( خوب یا بد) یک تجربه مکتوب است. تجربه مکتوبی که ضعف و قوت آن نقش مهمی حتی در ضعف و قدرت معیشت ایرانیان داشته است. همچنین اولین تجربه مذاکره ایجابی ایران با گروهی از کشورهای قدرتمند جهانی است که مفصلا در رسانه ها پیش چشم مخاطب آمده.( فارغ از ان که اساسا مذاکره ایجابی با گروهی از کشورهای قدرتمند و نه تک تک آن ها تا چه حد معقول است)
3️⃣ممکن است این دوست خبرنگار یا سایر مدافعان احتمالی برجام( فارغ از ان که معنای موافق برجام هنوز تعریف مشخصی ندارد و گاه بین موافقین ذات انجام معامله در ۱۳۹۴و موافقین برجام خلط رخ می دهد.) نگران ان باشند که با خوانش عمومی برجام اشتباهات موجود در آن بیش از قبل برای افکار عمومی روشن گردد. اشتباهاتی که انصافا کم نیست و به وضوح بر کارکرد اقتصادی برجام سایه انداخت تا جایی که ناگهان بخشی از هیئت دولت محترم یکصدا گفتند هدف برجام اصلا اقتصادی نبوده است. اما اگر مسئولین یا حتی مردم این تجربه مکتوب را نخوانند چگونه متوجه اشتباهات آن بشوند تا بعدتر بتوانند جلوی تکرار این آیتم های اشتباه را در مقام سیاستگذار یا مطالبه گر بگیرند؟
4️⃣مع الاسف این نخواندن برجام گاه منجر به خلق لحظاتی کمیک/ تراژیک شده که اعتبار سیاستگذار ایرانی را بیش از حد تضعیف می کند. به عنوان مثال یک مقام ارشد نظامی بلافاصله پس از برجام بیانیه تبریک صادر کرد و چند ماه بعد پس از مطرح شدن خواست طرف مقابل برای نوع جدیدی از بازرسی ها آن را در مصاحبه شدیداللحنی خلاف برجام دانست که نشان می داد از محتوای امر مورد تبریک ابدا اطلاعی ندارد.
5️⃣در کنار اشتباهات راهبردی قابل تشخیص در متن برجام، چه بسیار مواردی که تیم مذاکره کننده به وضوح برای آن زحمت کشیده و در وضع فعلی بسیار مغتنم است. از جمله عبارت ( و/یا) در بند کاهش تعهدات ایران. اگر برجام خوانده نشود چگونه این نقاط قوت( گیرم کم و ناکافی) بعدتر در مواقع مشابه مورد تاکید و پافشاری قرار گیرد؟
6️⃣برجام را باید خواند و حتی به قول رییس جمهور محترم باید در کلاس ها تدریس کرد نه بخاطر ان که موافقت یا مخالفت با متن آن اکنون دستاورد واقعی ای (جدای از دعواهای سیاسی کم ارزش) به همراه دارد بلکه با این هدف که با تجمیع تجربه ملی بتوانیم در لحظات مشابه کارآیی به مراتب بهتر نشان دهیم. تا بفهمیم اساسا فارغ از ان که رییس تیم مذاکره کننده دکتر جلیلی هستندیا دکتر ظریف، فرستادن تیمی تا این حد کم تعداد و خالی از حداقل تخصص های لازم اولیه، و تا این حد بی ارتباط به برنامه توسعه و تا این حد دارای نگاه بقا محور به اقتصاد احتمالا هرگز نتیجه ای بهتر از انچه پشت سر گذاشتیم نخواهد داشت.
📝 #اقتصاد_سیاسی
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴نقد رسانه ای آستان قدس رضوی در روز خبرنگار
🔹روز خبرنگار فرصتی است برای نقد و به چالش کشیدن فضاهای خبری کشور و امروز ظرفیت بزرگی که در اختیار آستان قدس است و سالها مورد غفلت بود را زیر ذره بین می بریم.
ظرفیتی که با آمدن آیت الله رئیسی بالاخره دیده شد ولی این روزها حال خوبی ندارد.
🔺پس از مرحوم آیت الله واعظ، با آمدن آیت الله رئیسی، پای اهالی رسانه به مشهد و آستان قدس باز شد و دست آخر یکی از چهره های خبری و مطرح کشور به معاونت ارتباطات و رسانه آستان رسید ولی به دلیل عدم آشنایی با آستان و اتمسفر کاری این شهر در نیمه راه خیلی زود به تهران بازگشت و مدیران قبل از او و همکاران رسانهای وی که طی این مدت به آستان آمده بودند هم متاسفانه به همین سرنوشت دچار شده و در حال رفتنند.
🔹البته به عقیده خیلی از صاحب نظران این افراد نیامده بودند که بلند مدت بمانند. به همین دلیل قصد درگیری با ساختار فرتوت آستان را نداشتند.
🔺در گام اول در دوره انتقال تولیت قبل به جدید (در سال ۹۸) معاونت ارتباطات و رسانه به سطح مرکز تنزل پیدا کرد و عجیب تر اینکه آستان قدس پس از یک مدیر پرسابقه و چهره خبری به یک مدیر محلی و بی سابقه در حوزه رسانه بسنده کرد و مدیریت مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس را به او سپرد.
🔹درحالی مهدی رضوی کیا به عنوان مدیر مرکز ارتباطات و رسانه آستان منصوب شد که وی در شهرداری مشهد دوره کوتاه تصدی روابط عمومی را برعهده داشت و به دلیل ضعف در حوزه ارتباطات و رسانه موجب شکست اصولگرایان در شهرداری و شورای قبلی شهر مشهد شد و پس از آن از شهرداری نیز کنار گذاشته شد، به گونه ای که برای صاحب نظران نیز انتخاب وی در آن مقطع سوال برانگیز بود.
🔺از مولفه های شخصیتی برخی مدیران ناآشنا به مقوله تخصصی رسانه این است که با پایداری ها پایداری می شوند، با اصلاح طلبان اصلاح طلبند و با سنتی ها به شدت سنتی!
چه بسا سوگمندانه این موضوع در روزنامه های خراسان و شهرآرا به گونه ای دیگر درجریان است.
🔹جمع بندی اینکه پس از انقلاب بجز مقاطعی کوتاه محافظه کاری، سایه ای سنگین بر رسانه های آستان افکنده و این ظرفیت بی نظیر در کشور را بی حاصل کرده است.
بلایی که برخی مجموعه های داخلی آستان قدس هم نازل شده و در تکرار برگزاری مراسم های مناسبتی، محافظه کارانه هیچ خلاقیتی از خود برای نشر فرهنگ ناب رضوی بروز نمی دهند.
💢حال در ماه های آغازین خدمت حجت الاسلام و المسلمین مروی انتظار است برای فائق آمدن برمشکلات، از اشتباهات گذشته آستان قدس در مقوله رسانه به سادگی عبور نکنند و از مدیران جوان و متخصص و دغدغه مند انقلابی برای تحول در این حوزه بهره گیرند.
قضاوت در مورد حجتالاسلام مروی و عملکرد او زود بوده و فعلا زمانبر است.
✍🏻 #علی_مختارزاده
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 مجلس جوان حزب اللهی پیش زمینه دولت جوان حزب اللهی
🔸مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی دانشجویان فرمودند: "جوانان از ۲۲ ساله تا ۴۰ ساله می توانند در نظام مدیریت کشور تحول ایجاد کنند" و نیز خطاب به جوانان گفتند: "زمینه را برای روی کار آمدن دولت جوان و حزب اللهی فراهم کنید". البته معظم له در تذکری درباره معنای حقیقی جوانگرایی، در دیدار اعضای خبرگان رهبری فرمودند : برخی گفته اند تأکید اینجانب بر «جوانگرایی» به معنای «پیرزدایی» است اما این برداشت غلط است و باید درباره معنای جوانگرایی فکر و تعمق کرد."
🔹انتخابات مجلس شورای اسلامی در پایان سال ۹۸ از جهاتی #دماسنج انتخابات ریاست جمهوری است. بر اساس یک قاعده نانوشته احزابی که بیشترین کرسی های پارلمان را در اختیار بگیرند معمولا راهشان برای رسیدن به پاستور هموارتر است.
🔺انتخابات مجلس نمایانگر رویکردها و جلوه ای از خواسته های مردم است و علاقمندان کرسی ریاست جمهوری با برنامه ریزی میتوانند از این موج بهره برداری یا بر آن سوار شوند.
💢براساس قاعده ی فوق، پیش زمینه دولت جوان، مجلس جوانِ حزب اللهی است. جبهه انقلاب اسلامی اگر دغدغه تشکیل دولت جوان حزب اللهی دارد میبایست با درک این مهم و به دور از امیال شخصی با درک مشترکی از جوان گرایی زمینه را برای حضور جوانان در مجلس شورای اسلامی فراهم کند.
📝 #موسی_سلیمانی در #زمانه نوشت
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f