خیابان انقلاب
🔴 چهار اقدام ضروری در راستای رسیدن به هدف جهش تولید و رونق بازار سرمایه
💬 #محمدباقر_قالیباف
🔹 «از مصائب اقتصاد ایران، برخی تناقض هاست مانند آنکه در عین وجود اقیانوس نقدینگی در بازارهای غیر مولد، در حوزه تولید و کسبوکار قحطی و تشنگی بیداد می کند.
🔸 این وظیفۀ سیاستگذار، قانونگذار و مجری است که تلاش کنند این دو حوزه را به هم متصل کند. اکنون که ظرفیت خوبی در بازار سرمایه برای تامین مالی بخش تولید پدید آمده باید از این فرصت استفاده کرد.
✅ با چهار اقدام ضروری میتوان به هدف جهش تولید و رونق بازار سرمایه رسید:
1️⃣ ترغیب و تسهیل افزایش سرمایۀ شرکتها به ویژه از طریق آوردۀ نقدی و صرف سهام، تا در کنار رونق بازار سهام و بهرهمندی سهامداران از رشد قیمت سهام، شرکتها نیز این این رونق بهرهمند شوند و در فضای تورمی موجود، بتوانند به تامین سرمایه در گردش و هزینههای طرحهای توسعۀ خود مبادرت نمایند.
2️⃣ تعمیق بازار بدهی و توسعۀ تامین مالی از طریق بازار سرمایه با تسهیل انتشار اوراق به ویژه با اتکا به رتبهبندی اعتباری شرکتها، همزمان با بازارگردانی قابل اتکای این اوراق
3️⃣ عمق بخشی به بازار سرمایه از طریق افزایش «درصد شناوری سهام»، که این مهم با ترغیب شرکتهای دولتی و یا با مدیریت دولتی به عرضۀ بیشتر سهام بصورت خرد و همچنین تصویب سیاستها و قوانینی که شناوری سهام را ترغیب نماید ممکن است.
4️⃣ تسهیل فرایند پذیرش شرکتهای جدید در بازار سرمایه و کاهش مراحل اداری سختگیرانه در هیات پذیرش بورسها و افزایش اختیارات بورسها در این زمینه و افزایش هماهنگی سایر سازمانهای موثر در طی فرآیندهای پذیرش، از جمله ادارۀ ثبت شرکتها در ثبت تغییرات شرکتها در این راستا.»
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 مبنای امیدواری به مجلس یازدهم چیست؟!
✍️ #مهدی_مبارز(قاجار)
🔹 در بازخوردی که از یادداشتهای اخیر گرفتم، احساس کردم موجی از ناامیدی نسبت به مجلس یازدهم شکل گرفته و بر خود لازم دیدم چند خطی پیرامون آن بنویسم.
🔸 در گذشته نیز نوشته بودم به آینده امیدوارم، اما امید مبنا میخواهد، امید بی مبنا چیزی جز توهم و خوشخیالی خام نیست!
✅ ممکن است عدهای کیفیت نمایندگان مجلس فعلی را مبنای امید بدانند. پُر بیراهم نیست! به هر حال حضور افرادی نظیر ایزدخواه، سید نظامالدین، زاکانی،مالک شریعتی، خاندوزی، نجابت، نادری و ... دلگرم کننده و در ادوار اخیر بی سابقه است، اما من خانهی امید خود را در زمین محکمتری ساختهام، زمین مردم!
🔹 من به حضور و مطالبهی مردمی دلبستهام که همانند قوم موسی کنار ننشسته تا موسی و خدایش به تنهایی رهسپار جنگ شوند. مردمی که پیوسته حضوری فعال داشته و در صورت احتمال یا بروز خطا، صدای اعتراض خود را به مسئولانشان رسانده و مجلسی که گوشی شنوا دارد و درصورت ارتکاب خطا در صدد جبران آن بر میآید.
🔸 دو واقعه را در مجلس یازدهم با هم مرور کنیم:
1️⃣ نماینده چناران در نطق علنی خود به مجیزگویی رییسمجلس میپردازد، مردم خشمگین شده و اعتراض خود را بیان میکنند، رییسمجلس این نقد را وارد دانسته و ابتدا در توییتر و سپس در صحن علنی تذکر داده و خواهان اتمام این روند میشود!
2️⃣ اعتبارنامه تاجگردون در شعبه دوازده تایید میشود، هیئت رئیسه به تنهایی اقدام به تفسیر آییننامه میکند و مردم با یادآوری خاطرات تلخ دورهی گذشته به این امر معترض شده و روز بعد نماینده مردم در این رابطه متذکر می شود. رییسمجلس تذکر را وارد دانسته و به رای میگذارد!
✅ بله، من به آینده مجلس امیدوارم چون رشد فرهنگ سیاسی مردم، امیدبخش است. در دل هر مطالبهی صحیح از سوی مردم یک امید نهفته وجود دارد که با نقدپذیری مسئولان تحقق می یابد.
💢 پ.ن: مطالبهگری غلط و توجیهکردن مسائل دو لبهی یک قیچی هستند و هر دو مذموم!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 لازم است رئیس پیشین قوه قضائیه موضع رسمی شان مشخص شود!
✍️ #امیر_زاهد
🔹 امروز کسی با پیراهن راه راه و دستبند روبروی قاضی نشسته که اتاق کار او نزدیک دفتر رئیس قوه بود و در دستگاه قضایی چنان نفوذ داشت که طبق یک قانون نانوشته، حرف او در حکم دستور رئیس قوه قضائیه بود.
🔸 اما شگفت ان است که در دوران ریاست آملی لاریجانی، کسی از او نپرسیدند که این ثروت نجومی اش را از کجا آورده است و به عنوان مثال همین پنت هاوس صدها میلیاردی را چگونه با حقوق کارمندی قوه قضائیه خریده است؟! آیا رئیس او و دیگران حتی یک بار هم به او شک نکردند یا ترجیح شان چیز دیگری بود؟!
✅ و باز شگفت اور اینکه وقتی علیرضا زاکانی «پیرامون آقای طبری و نقش مخرب آن در قوه قضائیه صحبت میکند از دفتر آیه الله لاریجانی تکذیب شده و تأکید میکند که ایشان برخی موارد را بررسی کرده و حکم به سلامت آقای طبری دادهاند» گویا قاضی القضات وقت تمام پرونده ها را اینگونه بررسی میکرده است که فساد تا زیر عبای ایشان تسری پیدا کرده است.
🔹 و باز جالبتر انکه وقتی علیرضا زاکانی، از طبری به عنوان «بیچارهکننده دو رئیس قوه قضائیه» و «مایه بدنامی» و «زد و بند» نام میبرد و رسانه ها به این موضوع میپردازند دفتر صادق لاریجانی به اخبار رسانهها درباره فساد طبری واکنش نشان داده و این موضوع را «پروژه بزرگ تخریب رئیس پیشین قوه قضاییه و غلیان احقاد بدریه و حنینیه» توصیف میکند.
🔸 عبارت «احقاد بدریه و حنینیه» یک شبیهسازی تاریخی مربوط به صدر اسلام است. که براین اساس ، دشمنان پیامبر که در جنگهای بدر و حنین شکست خورده بودند، کینه مشترک داشتند و همراه یکدیگر علیه پیامبر توطئه میکردند.
✅ در این شبیهسازی تاریخی، صادق لاریجانی خودش را جای پیامبر اسلام نشانده و اکبر طبری هم از نظر لاریجانی حتما نقش یک صحابی پاکدامن را برعهده داشته ولی حالا او در جایگاه اتهام به کارچاق کنی و فساد است و املی هم سکوت اختیار کرده!
🔹 اصلا چگونه فردی سالها بیخ گوش رئیس قوه متهم به فساد بوده و او سکوت کرده!
💢 توقع افکار عمومی از رئیس مجمع تشخیص مصلحت و قاضی القضات سابق اینست که در بیانیهای ضمن تمکین به رأی و نظر قوه قضائیه در قبال طبری، موضع خود را به طور شفاف بیان کرده و اگر حتی المقدور امکان دارد از سمتهای مدیریتی خویش استعفا دهد
#سیاسی / متنکامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی ۴۲
2️⃣ تفکّر و برداشتن پردههای مانع آن
🔹 اینکه پردههای جهل و غرور و پندار و هر آن چیزی که گوهر بینش و خرد او را در حجاب ظلمانی میپیچد و نیروی دیدن و فهمیدن را از او میگیرد، از بین ببرد. خیلی چیزها نمیگذارد انسان بفهمد:
🔸 غرور، جهالت، پندارها و خرافات، نظامهای جائرانه، ( عدم صبر در یاد گرفتن )
✅ یکی از ارکان خوشبختی انسان و از عناصر سعادت انسان، این است که از این ظلمتها، از هر آنچه برای او ظلمت میآفریند، نجات پیدا کند و به نور و فروغ حقیقت راه پیدا کند.
🎧 صوت جلسه ششم
➖➖➖➖➖
خیابان انقلاب، تجلی تعامل آزاد افکار و اندیشهها
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
🔴 مدعیان چندآتشه و گونهشناسی مدیران در جمهوری اسلامی
✍️ #سیدمحسن_فرجادی
🔸 شناسايي و دسته بندي مديران اين امكان را فراهم مي كند تا در مواجهه با كج روي ها و بي راهه پيمايي هاي برخي مديران كه در اين سالها آنها را با عناويني همچون نفوذی، مفسد سياسي و مفسد اقتصادي مي شناسيم همه تقصيرها را بر گردن انقلاب اسلامي نیاندازیم.
✅ در يك دسته بندي ساده براي گونه شناسي مديران جمهوري اسلامي با سه گروه زير مواجهيم.
1️⃣ مديران متخصص، با تجربه و معتقد به مباني انقلاب اسلامي هستند که اگر انقلاب اسلامي به وقوع نمي پيوست اين گروه حداقل يا معلم و استاد دانشگاه بودند و يا مدير ارشد بخش خصوصي كه يك كارگاه و كارخانه را در طراز استانداردهاي بين المللي اداره مي كردند.
2️⃣ مدیران فنسالاری (تکنوکرات) هستند که برایشان فرقی نمی کند در چه نظام سیاسی فعالیت می کنند. هدف آنها انجام وظایف مصرح اداری و ابلاغی است. همان کارهایی که در دوره نظام سیاسی قبل از انقلاب انجام می دادند را در دوره انقلاب اسلامی هم انجام می دهند؛
✅ فقط لباس پوشیدن آنها در دو دوره فرق می کند. در این دسته افراد با رفتارهای متظاهرانه دنبال پیشبرد منافع شخصی خود هستند و به اصول بدیهی رفتار فن سالارانه متعهد نیستند؛ برای این گروه منافع شخصی تعیین کننده است. خیلی از اوقات بسیاری از این افراد مدعیان چند آتشه نظام و انقلاب اسلامی می شوند و خود را معیار و محک سنجش حق و باطل هم می دانند.
3️⃣ مدیران نیز نیروهای فاقد تخصص، مهارت و تجربه ولی معتقد به انقلاب اسلامی هستند که اگر انقلاب نمی شد حداکثر کارمندانی جزء بودند که توانایی ارتقا نداشتند. این دسته با توجه به نقایص و ناتوانی هایشان برای ماندن باید رفتارهای متظاهرانه داشته باشند تا در فقدان مهارت های تخصصی و علمی فقط پست ها را اشغال و از مواهب آن استفاده کنند.
🔸 در این گونه شناسی دسته اول در اقلیتی قرار دارد که هر روز از جمعیت محدود آن کاسته می شود؛ افرادی که تخصص و تعهد را همراه با هم دارند و بر خلاف دسته دوم و سوم برای ماندن رفتارهای متظاهرانه ای ندارند؛ در این میان دسته دوم و سوم با پیمانی ناخواسته مدعیان چندآتشه ای شده اند که از منافع مشترک خود حفظ و صیانت می کنند و با هر گونه تغییری که حیات آنها را به مخاطره بیاندازد به اسم اسلام و انقلاب به نبرد بر می خیزند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 اغتشاشات آمریکا پایانی بر قداست پرچم آمریکا برای ساده لوحان ایرانی
✍️ #سیدمحسن_هاشمی
🔹 یکی از ایرادات همیشگی عده ای ساده لوح و مخالف سیاسی درون کشور زیر سوال بردن اقدامات علیه پرچم آمریکا و اسرائیل است. آنجا که ایراد می گیرند علت دشمنی آنها با ما توهین به پرچم این کشورها و آتش زدن آن می باشد.
1️⃣ این تعصب به پرچم آمریکا و اسرائیل آنقدر زیاد می شود که عده ای روشنفکرنما در کشور حتی از خود غربی ها نسبت به این امر غیرتمند تر شده و حاضر به رد شدن از روی پرچم این دو کشور نمی شوند و احترام آنرا بیش از خود غربی ها نگه می دارند.
2️⃣ آنها علی رغم همه ادعای سواد سیاسی و حتی استادی دانشگاه نمی دانند که پرچم آمریکا نماد ساختار سیاسی این کشور است و نشان از یک دولتی دارد که در سایه آن به ظلم و ستم به جهانیان و حتی مردم خود اقدام می ورزد.
🔸 و پرچم اسرائیل نیز آنقدر گستاخانه طراحی شده که اگر محقق شود دیگر کشوری بنام مصر، اردن، فلسطین، سوریه و عراق وجود ندارد و این رژیم از نیل تا فرات و تا هم مرزی ایران درازا خواهد داشت و این یعنی تضعیف ایران و حتی تاریخ ایران باستان که نه یک فرد انقلابی بلکه هر ایرانی غیرتمند نیز باید جلوی آن به ایستد.
3️⃣ اما اغتشاشات آمریکا نشان داد که دشمنی آمریکا و اسرائیل با ما نه برای آتش زدن پرچم آنهاست، بلکه این آتش زدن حتی سبب دوستی با مردم آمریکا نیز خواهد شد. مردمی که روزانه پرچم کشورشان را به نشانه اعتراض به ظلم و ستمی که ما سالهاست در حال تحمل آن هستیم، بر خیابان انداخته و روی آن رژه اعتراضی می روند و سپس با افتخار آتشش می زنند.
✅ آری دیگر قداست پرچم آمریکا تمام شد و باید به آنها که حامی این پرچم بودند گفت که اگر درست می گویید، لطفاً بر علیه مردم آمریکا نیز بیانیه داد و اقدامشان در آتش زدن پرچم خودشان را محکوم کنید!!
💢 و یا اینکه دیگر ژست دایه ی مهربانتر از مادر نداشته باشید و کاری که آنها در حق خود می کنند را ببینید و کمتر ایراد به مردم کشورتان گرفته و بدانید که ریشه این دشمنی نه در سوزاندن پرچم، بلکه در یک حق طلبی و ظلم ستیزی است که ایرانیان در حال نشان دادن آن هستند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f