🔴 روایتی از چگونگی ربایش چهار دیپلمات ایرانی در سال 1361
💬 #سعید_غفاری
🔹 در صبح روز چهاردهم تیر ماه، سید محسن موسوی، کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت به محل استقرار نیروهای ایرانی در پادگان زبدانی آمد و خواستارملاقات فوری با فرماندهی نیروهای اعزامی ایران شد.
🔸 موسوی به متوسلیان گفت:
«نیروهای فالانژ و اسرائیلیها، سفارت کشورمان را در بیروت محاصره کردهاند. اگر داخل ساختمان سفارت بشوند، تمام اسناد محرمانه به دستشان میافتد.»
✅ حاج احمد بلافاصله درخواست آقای موسوی برای رفتن به بیروت محاصره شده و آوردن اسناد و پروندههای موجود در سفارتخانه را قبول کرد.
🔹 به پیشنهاد حاج احمد و موافقت آقای موسوی، قرار شد تقی رستگار مقدم، مسئول واحد آموزش تیپ 27 که معمولا در ایران مسئولیت رانندگی خودروی حاج احمد را به عهده داشت، هدایت اتومبیل سفارت را در سفر به بیروت جنگزده بر عهده بگیرد. همچنین کاظم اخوان عکاس و خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی برای تهیه عکس و گزارش برای رسانههای گروهی ایران همراه ایشان باشد.
🔸 در ساعت 12:30 ظهر روز چهاردهم تیر ماه 61، اتومبیل سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان حين عزیمت به بیروت در یک پست ایست و بازرسی متعلق به شبه نظامیان مارونی حزب كتائب، (به فاصله 40 کیلومتری بیروت در جاده طرابلس - بیروت) متوقف شد و 4 سرنشین خودروی مزبور به رغم مصونیت دیپلماتیک، به همراه گارد لبنانی سفارت ایران دستگیر و توسط تروریستهای تحت امر رژیم تلآویو به گروگان گرفته شدند.
✅ 26 ساعت پس از این واقعه، فالانژها اعضای گارد لبنانی سفارت ایران را آزاد و چهار گروگان عضو دیپلماتیک سیاسی - نظامی ایران را به نقطه نامعلومی منتقل کردند.
💢 این تعرض تروریستی و راهزنانه نسبت به اعضای یک گروه دیپلماتیک خارجی، طویلالمدتترین گروگانگیری سیاسی در تاریخ معاصر جهان به شمار میرود. هیچ کدام از مجامع جهانی و به اصطلاح مدافع حقوق بشر، واکنشی نسبت به این تعرض دیپلماتیک نکردند.
#سیاسی #تاریخی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 هشدار سالها پیش رهبر معظم انقلاب درمورد کمبود برق
✅ صنعت هستهای نیاز قطعی فردای کشور برای تولید برق است و امروز باید به فکر فردا باشیم.
💢 #پ_ن: مسائل کلان کشوری را رهبری بخوبی سیاست گذاری میکنند ولی یک عده افراد معلوم الحال بجای اجرای دستورات رهبری به فکر برجام بودند تا مشکل برق و آب مردم حل شود! براستی مقصر کیست؟ #انتخاب_صحیح داشته باشیم. آثار انتخابات 92 و 96 مردم ریاست جمهوری الان برای مردم قابل مشاهده است!
#سیاسی #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 بخشی از صحبت های اردکانیان وزیر نیرو در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو در سال نود و هشت:
🔸 در سال 57 هفت هزار و 24 مگاوات ظرفیت نیروگاهی کشور بود که در سال 92 به 69 هزار و 134 مگاوات و اکنون به 82 هزار و 908 مگاوات افزایش یافته است.
✅ اردکانیان افزود:
🔹 در سال 1400 ظرفیت نیروگاهی کشور به بیش از 88 هزار مگاوات میرسد.»
🔸 سخنگوی صنعت برق، دیروز سیزده تیر 1400 در تلویزیون: «امروز میزان مصرف برق در کشور 65 هزار مگاوات بود اما مجموع نیروگاههای کشور بیشتر از 55 هزار مگاوات نمیتوانند برق تولید کنند»
✅ پ.ن: بقیه 33 هزار مگاوات کو؟
🔹 55 کجا و 88 مگاوات کجا؟
🔸 وعده های توخالی و غیرعملی فقط مخصوص وزیر بهداشت و زیرمجموعه ایشان در دولت روحانی نیست.
✅ داده سازی و ارائه آمار غیر واقعی در بدنه دولت تدبیر و امید ، ادامه دارد.
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 چند توئیت پیرامون خاموشی های برق
🔹 آقای روحانی ضربات مهلکی به اقتصادایران زده (و امیدوارم محاکمه بشه) اما گرمای غیرعادی که مصرف برق را جهش داده، دیگه تقصیر ایشون نیست
✅ بجای لعن و نفرین، فکرکنید چطور آستانه تحملها را بالاببریم؟
💬 #سیدامیر_سیاح
🔹 راهکار حل بحران قطعی برق مشخص است:
1️⃣ کوتاه مدت: مدیریت مصرف با افزایش قابل توجه نرخ مشترکین پرمصرف
2️⃣ میان مدت: اقتصادی کردن تولید برق از طریق افزایش ضریب بار و اصلاح نظام قیمتی تولید
3️⃣ بلندمدت: توسعه نیروگاهها
✅ هر سه باید همزمان انجام شود و این سالها بارها گفتیم اما گوش نکردند
💬 #محمد_امینی_رعیا، مدیر اندیشکده اقتصاد مقاومتی:
🔹 شبکه برق به گونه ایست که علاوه بر خاموشیهای برنامه ریزی شده اگر فشار به شبکه به حدی باشد که احتمال فروپاشی باشد به طور خودکار فرمان قطعی میدهد. اگر فروپاشی اتفاق بیفتد حدود7روز خاموشی خواهیم داشت.تهران در معرض چنین وضعی بود و با 600مگاوات خاموشی از 4500مگاوات برق تهران خطر رفع شد.
💬 #هادی_محمدی، روزنامه نگار:
🔹 در واکنش به توییتی که نوشته بود "هر صنعتی با پول جلو میره و پول هم وابسته به دلار نفتی است، [...] اما هرگز نشه فراموش که تحریم نعمت است." نوشت:
✅ ولى خوشبختانه براي دائمى سازي همسان سازي بازنشستگان و رشد 75 درصدي رديف جبران خدمات كاركنان دولت پول هست. به پرداخت مطالبات نيروگاهها كه ميرسيم يكهو يادمان مى افتد كه تحريم هم در كار است.
💬 #مجید_شاکری، اقتصاددان
🔹 قرار بود تا پایان چشمانداز به ظرفیت صدوبیستهزار مگاواتی تولید برق برسیم بخش قابلتوجهی هم هستهای. آنکه در برجام تعطیل شد، بهانه جلو نرفتن باقی و اصلاح نکردن شبکه فرسوده توزیع هم مشکل سرمایهگذاری در شرایط تحریم.
✅ سههزارهزارمیلیارد نقدینگی دست مردم، اگر با شیوههای تامین مالی جدید به کارگرفته شده بود انهم در چنین سرمایهگذاری تضمینشدهای وضع چنین نبود و ان نقدینگی هم بلا و عامل تورم نمیشد. همه اینها را هم نمیتوانستند انجام دهند، نمیتوانستند الگوی مصرف مردم، صنعت و بالاتر نهادهای دولتی و غیره را مدیریت کنند؟
💬 #محمدصادق_شهبازی
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 اتاق فرمان خاموشیها
💬 #نوداقتصادی
🔹 رکوردشکنی دوباره کسری برق به خاموشیهای گسترده و البته متفاوت در سراسر کشور منجر شد. فاز اول قطعی برق که به «خاموشیهای زودهنگام» موسوم شده بود، با اعلام جداول برنامهریزیشده در بهار امسال کلید خورد که ریشه آن عدم توازن در تولید و مصرف بهواسطه کاهش شدید سرمایهگذاریها در این صنعت استراتژیک بود.
🔸 فعالان بخش خصوصی، واقعی نبودن قیمت حاملهای انرژی را عاملی در کاهش انگیزه برای سرمایهگذاری عنوان میکنند.
✅ ارزیابیها نشان میدهد سرمایهگذاری در صنعت برق از 5/ 6میلیارد دلار در سال 87 به 630میلیون دلار در سال 99رسیده است.
🔹 اما در فاز دوم خاموشیها که از ابتدای هفته جاری شروع شد، اتاق فرمان قطع برق تحت کنترل «رلههای فرکانسی» قرار گرفته که به شکل خودکار فارغ از جداول اعلامی، خاموشی را به مناطق مختلف تحمیل میکند.
🔸 شاهد خاموشیهای خودکار، قطعیهای مکرر (سه بار) در طول یک شبانهروز و بعضا بیش از بازه زمانی دو ساعته است. علت آن را در گرمای بیسابقه در تهران و سایر کلانشهرها در کنار چالشهای قبلی میتوان جست.
💢 ممکن است فاز سوم هم در راه باشد. فاز سوم بدترین بخش داستان است. جایی که مشخص نیست خاموشیها چه سرانجامی خواهند داشت؟ ...
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 از برجام تا توافق پاریس؛ پیش به سوی تاریکی و خاموشی!
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 دقت کرده اید؟ غربی ها از یک طرف با توافق آب و هوایی پاریس، به ما ها می گویند پالایشگاه و نیروگاه نسازید؛ و از طرف دیگر، با توافق برجام، دنبال آن هستند که به مدت 10 تا 15 سال نتوانیم از فناوری هسته ای در مقیاس صنعتی بهره مند باشیم و نتوانیم انرژی هسته ای تولید کنیم.
🔸 مراد آنها از آرایش این "حصار کشی و خود تحریمی" چیست؟ منابع طبیعی و انسانی متنوع داشته باشید، اما به عصر حجر برگردید و در تاریکی غار ها زندگی کنید!
✅ اگر هم محتاج شدید -که حتما می شوید- از ما التماس کنید، شاید به قیمت خون تان، با شما حساب کردیم و منابع خودتان را با فرآوری و بی فرآوری، چند برابر قیمت، به خودتان فروختیم! اگر هم میل مان نکشید، نمی دهیم؛ چنان که درباره بنزین و سوخت 20 درصد و دارو و غذا کردیم!
🔹 استثنای این قاعده چیست؟ صادرات همین نفت و گاز سایر منابع طبیعی انرژی به غرب، نه تنها آزاد، بلکه واجب است! جریان پایدار منابع انرژی به غرب، آن هم به قیمت تقریبا مفت، باید به طور دائمی تضمین شود! "چگونه مصرف شدنش و این که توافق پاریس چه می شود؟". این دیگر ربطی به شما ندارد!
🔸 در چنین جنگلی، به اسم "نظم مدرن جهانی" زندگی می کنیم؛ اگر به مذاکره و با خواسته های شان، بی چون و چرا تن دادید، عضو جامعه جهانی و "شهروند نُرمال" آن -در همین وضعیت زیست عهد حجری- محسوب می شوید؛
✅ آب و برق شما را هم با چاپیدن منابع و پول خودتان، تا حدودی که پر رو نشوید، تامین می کنند! در این حالت، شما می توانید رژیم جنایتکار سعودی باشید و عضو شورای حقوق بشر هم بشوید.
🔹 اما اگر در همین نظم ظالمانه و احمق ساز، چون و چرا کردید، عقب افتاده و نا آشنا به هنجارهای رایج محسوب می شوید؛ به خاطر این که شعور و عزت دارید و می خواهید نان خود را سر سفره خود بخورید و منت زورگویان را نکشید، بایکوت خواهید شد!
💢 در این صورت، تهمت های متحجر و فناتیک و ضد حقوق بشر، ارزانی تان باد؛ چرا که نمی خواهید در تاریکی استبداد و استکبار زندگی کنید، و نفت تان را یک رژیم مستکبر، و گاز و آب و خاک تان را یک رژیم زورگوی دیگر غارت کند!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 مقصر قطعی برق؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 جناب آقای اردکانیان وزیر محترم نیروی دولت تدبیر و امید بهمنماه 1396 یعنی قریب به چهار سال پیش فرمودند که زیربار "مافیای نیروگاهسازی" نمیروند و استدلال کردند که "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به 200 ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
🔸 ما نمیدانیم تولیدکنندگان برق از چه زمانی و طی چه فرآیندی در کسوت "مافیا" درآمدهاند، اما چنانکه در جاهای دیگر مبسوط بحث کرده و مستندات را مرور کردهام، نیک میدانیم که عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوختهای فسیلی، ناشی از اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس است.
✅ با دقت در استدلالهای ارائه شده برای پوشش این سیاست نیز، نکات جالبی عایدمان میشود. آقای اردکانیان میگویند "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به 200 ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
🔹 این سخن در شرایطی درست است که شما سیاست صادرات برق نداشته باشید و بخواهید ظرفیت نیروگاهی را صرفا با مصرف داخلی تراز کنید. اما اگر سیاست شما افزایش صادرات برق باشد، فلسفه ساخت نیروگاه دیگر جوابگویی به 200 ساعت مصرف پیک نخواهد بود، بلکه نیروگاهسازی با هدف اجتناب از خامفروشی نفت و گاز و البته مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز صورت خواهد گرفت که تکلیف بند 12 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است. در این صورت و به تبع ظرفیت بالای تولید برق، در ساعات پیک مصرف داخلی نیز فجایعی که امروز شاهد آن هستیم، رخ نخواهد داد.
🔸 متاسفانه از آنجائیکه سیاست دولت عدم افزایش تولید برق از محل سوختهای فسیلی بوده، روند روبه رشد خالص صادرات برق کشور نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رو به نزول گذاشته و خالص صادرات ما از 7879 مگاوات در سال 92 به 2723 مگاوات در سال 99 رسیده است. یعنی خسارات وارد شده به کشور از ناحیه اجرای توافق پاریس، صادرات برق کشور ما را نیز متاثر کرده است.
💢 با شرایط ایجاد شده و با توجه به مدت زمان لازم برای احداث نیروگاه، معالاسف چارهای نیست جز اینکه تابستان سال جاری را با خاموشیها سپری کنیم. از ابتدای روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی انشاءالله سیاست توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از سر گرفته خواهد شد تا سالهای آینده این روزهای تاریک تَکرار نشود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 واگذاری 6 هزار معدن به روش پیش فروش خودرو!/معدن پاشی در پایان دولت
💬 #فرهیختگان
🔹 جمعی از معدنکاران در نامهای به رئیس مجلس نسبت به شائبه تخلف و رانت در واگذاری این 6هزار معدن هشدار و تاکید کردند:
🔸 «برگزاری مزایده با این حجم بزرگی از معادن در زمان اتمام دولت یک نوع معدنپاشی به افراد خاص است و همچنین با توجه به دسترسی بعضی افراد خاص به سامانه کاداستر کشور (کارمندان خاص وزارتخانه)، امکان مدیریت ثبت محدودهها براساس تغییر یا دستکاری زمانبندی ثبت وجود دارد.» اما حالا چندین ابهام به موارد مذکور اضافه شده است.
✅ از واگذاری 6هزار معدن که بگذریم، مساله بعدی، قرار گرفتن نقاط جدید برای آزادسازی است که طبق نقشههای کاداستر وزارت صمت، این نقاط جدید بیش از 30درصد از مساحت محدودههای معدنی کشور را دربرمیگیرد. این مناطق قرار است 13، 15، 16، 20 و 22تیرماه و برخلاف قوانین دولتی و بدون برگزاری مزایده از طریق یک وبسایت آزادسازی شوند.
🔹 با این حساب بیش از 30درصد از مساحت محدودههای معدنی کشور را اولین نفراتی تصاحب خواهند کرد که موفق شدهاند در اولین ثانیههای باز شدن سایت، ثبتنام کنند. فعالان بخش معدن میگویند این ترک مزایده رانتزا و فسادزاست.
💢 اسماعیلی، معاون مستعفی امور معادن و صنایع معدنی وزاررت صمت گفته بود: «برخی شنیدهها حاکی از آن است تخلفاتی در روند آزادسازی 6 هزار محدوده نیز رخ داده است، مثلا محدودهای که سرب و روی بوده، با عنوان آهک به مزایده گذاشتهاند. یعنی کسانی که اطلاع دارند آن محدوده سرب و روی است، حتما متفاوت برخورد خواهند کرد.»
#اقتصادی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 آقای روحانی خداقوت
💬 #ارسالی_مخاطب(جعفری)
🔹 کمتر از یک ماه مانده تا جناب روحانی مسئولیت 8 ساله ای که با رای مردم به دست گرفته بود را تحویل دهد.
🔸 یادمان بیاید زمانی که ایشان میخواستند دولت را از احمدی نژاد تحویل بگیرد با تعابیر خزانه خالی و ویرانه کار خود را شروع کرد.
✅ حالا از آن 8 سال مدت کمی مانده و قضاوت مردم و انتخابشان گویای این نکته بود که مردم از بی عملی و بی برنامگی خسته شده اند.
🔹 در این سال های مسئولیت دولت تدبیر اعتراض و آشوب کم نبود. خیلی به سال های گذشته برنگردیم، همین سال 98 که جنابشان با خندهی ... گفت که من هم خودم صبح جمعه فهمیدم که یادتان هست؟
🔸 آن زمان بود که صدای اعتراض مردم بلند شد و البته اعتراضی که عده ای جیره خور غرب آن را تبدیل به آشوب کردند و خسارت های زیان باری را به وجود آوردند.
✅ جناب روحانی از آن دسته افرادی است که امنیتی بوده و روی این مسائل آگاهی کافی را دارد،اطرافیان او هم تجربه امنیتی دارند ولی میبینیم که در موضوع بنزین چنان سهل انگاری کردند که کشور را دوباره در باتلاق آشوب و خسارت انداختند.با این عقبه ای که از دولت گفته شد ایا میتوان این اقدامات را به پای ساده لوحی و کم تجربگی زد؟ یا هدف نارضایتی در بین مردم و کشاندن آنها در خیابان است؟
🔹 همین چند روز قطعی برق ،درصد نارضایت سازی در مردم را به بالای 90 درصد میرساند.وقتی اقتصاد را به مذاکره و تخم مرغ هایت را در سبد مذاکرات خارجی بگذاری نتیجه آن می شود که نه چرخ زندگی مردم بچرخد و نه بتوانی برق مورد نیازشان را تامین کنی که بتوانند به کسب و کارشان بپردازند.
🔸 رئیس جمهور چند وقت پیش گفت که هرچه لعنت دارید بر واشنگتن دی سی بفرستید ولی ما علاوه بر لعنت به کاخ سفید آن را به مدیرانی میفرستیم که مردم برایشان ابزاری است که در مواقع لزوم از آنها استفاده کنند، و این برخلاف روحیه و منش امام خمینی (ره) و حضرتاقا می باشد. مردم در اندیشه امام و رهبری ولی نعمتانی هستند که وجودشان مایه ی برکت و رحمت است.مشکل هم همینجاست که مردم در اندیشه و تفکر این افراد جای ندارند، البته به جز اندکی سرمایه دار که آنها را بالای سرشان میگذارند.
💢 جناب روحانی خداقوت بابت این 8 سال و بابت این همه اتفاق امنیتی که در دولت شما گذشت و خدا اقای رئیسی را در این راه سخت کمک کند زیرا دولت بی تدبیر چنان زمین سوخته و بیابانی رو تحویل دولت بعد خواهد داد که اعضای کابینه بعدی نه 12 ساعته بلکه باید 24 ساعته کارکنند تا بتوانند وضعیت را در ثبات قرار بدهند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو 🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو
🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش میگذارد.
💬 #شهید_آوینی
⏰ هر شب رأس ساعت 21 در کانال خیابان انقلاب
🎬 #قسمت_دوم | #شمارهی_15
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرکت حلزونی واکسیناسیون همزمان با سبقت در خبررسانی!
💬 #تسنیم
🔹 چرا دستگاهها به تولید بیشتر واکسنهای ایرانی کمک نمیکنند؟
🔸 در حالی که هر روز مسئولان کشور برای انتشار خبر واردات چند میلیونی واکسن خارجی و تولید واکسن داخلی از یکدیگر سبقت میگیرند اما در عمل اتفاق خاصی نمیافتد، مردم حق دارند که نسبت به روند واکسیناسیون و عملکرد ستاد مقابله با کرونا به شدت ناراضی باشند.
✅ انتشار خبرهای پیدرپی در خصوص واردات واکسن خارجی و همچنین تحویل واکسنهای داخلی که حتی 10 درصد آن هم محقق نشده، نهتنها امیدآفرینی نمیکند که باعث میشود مردم نسبت به تلاشهای انجام شده نیز بدبین شوند.
💢 شاید الان هم خیلی دیر باشد اما باید دستگاههای مختلف حاکمیتی و دولتی بجای تولید واکسنهای جدید تمرکز خود را روی تولید انبوه واکسنهای مجوز گرفته بگذارند.
#اجتماعی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 قطعیهای برق ادامه دار خواهد بود مگر اینکه برق از خارج وارد کنیم/ احتمالا بزودی منتظر قطعی آب هم خواهیم بود
💬 #فریدون_عباسی، عضو کمیسیون انرژی
🔹 این روند قابل پیش بینی بود و ما بروز چنین وضعیتی را هشدار داده بودیم.
🔸 در چند سال گذشته پول زیادی به وزارت نیرو داده نشده، وزارت نیرو 50 هزار میلیارد تومان بدهی دارد و در وضع خوبی به سر نمیبرد.
✅ قطعیهای برق ادامه دار خواهد بود مگر اینکه برق از خارج وارد کنیم. در دولت جدید به احیای نیروگاههای هستهای توجه جدی شود، چرا که در دولتهای یازدهم و دوازدهم نیروگاههای هستهای تعطیل شدند و یکی از دلایل کمبود برق همین مسئله است. اگر انشالله در دولت آینده به مسئله نیروگاههای هستهای توجه ویژه شود میتوان تولید برق را افزایش داد و دیگر شاهد خاموشی نبود.
💢 با وضعیت پیش آمده در صنعت برق، بزودی باید منتظر قطعی آب هم باشیم!
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab