خیابان انقلاب
۸ توصیه اخیر رهبر انقلاب برای تحول دستگاه عدالت @kh_enghelab
🔴 مزیتهای خاص رئیسی و چالشهای پیش روی او
✍ #رامین_مجنون_پیلهرود
🔸 ابراهیم رئیسی نسبت به روسای قبلی قوه قضاییه سه خصوصیت دارد:
1⃣- اولین خصوصیت این است که ایشان حقوق خواندند و در دانشگاه درس خوانده است ؛ هیچ یک از روسای قوه از زمان حضرت امام (ره) تا امروز حقوق نخوانده بودند ؛ در نتیجه با قانون ، زیاد آشنا نبودند و فقط مجتهد بودند و این موضوع یکی از چالش های عمده دستگاه قضایی بود که عالی ترین مقامات قوه قضاییه خودشان قانونمدار نبود.
2⃣ - ایشان چهل سال در قوه قضاییه بودهاند و به همه مسائل آشنا هستند و همه آدمها را نیز می شناسد و کسی نمی تواند ایشان را اداره کند بلکه ایشان هستند که همه را اداره خواهند کرد و این نکته مهمی است.
3⃣ - سومین مزیت وی پاکدستی او است ؛ هیچ کسی حتی از دشمنان آقای رئیسی شائبه ای در خصوص مسائل مالی و اخلاقی وی مطرح نکردند و نمی کنند ؛ یکی از مشکلات عمده ای که نظام با آن مواجه است فساد است ، لذا یک آدم پاکدست می تواند با فساد مبارزه کند ، به خصوص در فساد مسئولان عالی رتبه من فکر می کنم ایشان اگر در این زمینه بتواند موفق عمل کند بزرگترین برد را دارد.
🔸اما چالشهایی نیز پیش روی رئیسی در قوه قضاییه وجود دارد:
1⃣ - فساد مسئولان از دید مردم ممکن است پنهان بماند اما از دید ماموران امنیتی پنهان نمی ماند. فساد مسئولان سبب فساد کارشناسان امنیتی شده است و فساد کارشناسان امنیتی سبب نفوذ دشمن شده است. برای مثال در فاجعه کهریزک که پیش آمد ، بخاطر این بود که توانستند نیرو های امنیتی را بخرند و یکی از چالش های عمده ای که آقای رئیسی با آن مواجه است همین موضوع است.
2⃣ - از دیگر چالش هایی که در قوه قضاییه وجود دارد می توان به ۱۶ میلیون پرونده در سال ، یک میلیون ورودی زندان ها اشاره کرد. وضعیت زندان ها فاجعه بار است ؛ باید در صورت وجود فساد در بالاترین مقامات قضایی فعلی یا قبلی به آن رسیدگی شود و این رسیدگی علنی باشد و برای سلامت قوه قضاییه این کار باید انجام شود.
3⃣ - برای خود تشکیلات قضایی ، باید نظارتی بر آرا باشد و دیوان عالی کشور به جایگاه اصلی خود برگردد و به این حجم از پرونده رسیدگی نکند و قضات آموزش ببینند و برای ارزیابی آن ها ملاک وجود داشته باشد.
💢 امیدواریم آقای رئیسی بتواند بخشی از این چالشها را در مدتی که در راس قوه قضاییه است، حل کند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️روحانی (دیشب): "رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران گرفته بودیم، مردم به شما رای دادن، تصمیم ما عوض شد."
⭕️امام خامنهای (اردیبهشت ۹۶): "گاهی میشنویم بعضیها گفتهاند ما که مسئولیت گرفتیم، سایه جنگ را از کشور دور کردیم. این درست نیست. آنچه سایه جنگ را از سر این کشور رفع کرده است، حضور مردم بوده است."
@Afsaran_ir
خیابان انقلاب
⛔️روحانی (دیشب): "رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران گرفته بودیم، مردم ب
🔴 آقای روحانی این اظهارات افتخار ندارد، خجالت دارد!
📝 #حمید_رسایی
🔹حتما ضرب المثل «آمدند ابرو درست کنند، زدند چشم را کور کردند» را شنیدهاید. حالا مصداق این حکایت، جملات دیروز رئیس جمهور در گیلان است. او که میخواست ابروی ننگنامه برجام را درست کند، ناخواسته اعترافی کرده است که از صد ننگ، بدتر است.
🔻روحانی در جلسه اداری استان گیلان با آب و تاب و افتخار میگوید: «علاوه بر اینکه یکی از مقامات (اروپایی) دیگر در جلسه خصوصی به من گفت، رییس جمهور فرانسه هم خصوصی و هم در مصاحبه مطبوعاتی علنی در حضور من گفت که در سال ۹۱ ما پنج کشور به اتفاق هم تصمیم به حمله و جنگ با ایران گرفته بودیم فقط درباره زمانش بحث میکردیم اما وقتی شما رییس جمهور شدید، دیدیم شرایط عوض شده ما هم دست نگه داشتیم.» البته قبلا مجید انصاری هم این روایت ننگ آور را به نقل از روحانی به عنوان محسنات توافق برجام با افتخار گفته بود!
🔹ظاهراً حالا که حنای حسن روحانی در برداشتن تحریمها به واسطه برجام بی رنگ شده، تیم عملیات روانی دولت به سمت دستاورد تراشی برای برجام رفته؛ آن هم با ادعای تکراری و توخالی «برجام سایه جنگ را از سر ملت برداشت» و «اگر برجام نبود، حتما به ایران حمله نظامی میشد!»
🔻اولا : ظاهرا آقای روحانی در برابر این سخنان توهین آمیز رییس جمهور فرانسه هیچ نگفته اند! قاعدتا اگر آقای روحانی در برابر این سخنان توهین آمیز، پاسخ دندان شکنی داده بود، می بایست به پاسخ خودش نیز اشاره میکرد. اما همانطور که شنیدید، روحانی در گیلان و قبل از او مجید انصاری، سخنان توهین آمیز رییس جمهور فرانسه را با آب و تاب نقل میکنند و هیچ اشاره ای هم به پاسخ نمی کنند. ظاهرا بر حسب قاعده حاکم بر این دولت، آقای روحانی از آنها تشکر هم کرده که منت گذاشتهاند و به ما حمله نکردهاند!
🔹ثانیاً : اگر این ادعا درست باشد؛ جا داشت رییس جمهور این ملت افتخار آفرین، همچون رهبر معظم انقلاب پاسخ دندان شکنی به او بدهد. امام خامنه ای در نماز عید فطر سال ۹۴ در واکنش به تهدیدات نظامی آمریکایی ها، فرمودند: «این آقا گفته است میتواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمیهای ما این جور حرفها را لاف در غریبی میگفتند...اگر میخواهند از تجربههای خود درست استفاده کنند، بدانند اگر جنگی اینجا اتفاق بیفتد، آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد، آمریکای متجاوز و جنایتکار است.»
🔻ثالثاً : این سخنان رئیس جمهور بی نزاکت فرانسه توهین به شخص روحانی بوده است. معنای این ادعای دروغ این است: دشمنی که قصد داشته با صرف هزینه های نظامی، انسانی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی برای سرنگونی این نظام اقدام کند، وقتی آقای روحانی رئیس جمهور میشود، هدف را در دسترس دیده و از پرداخت چنین هزینههای گزافی منصرف شده. آنها آن نتیجه را با انتخاب روحانی نزدیکتر دیدهاند! آقای روحانی آیا توهینی بیشرمانه تر از این نسبت به یک رئیس جمهور ممکن بود؟ چطور متوجه نشده اید که شما را سخره گرفته؟ چطور به این ادبیات توهین آمیز رییس دولت فرانسه افتخار میکنید؟
🔹رابعاً : ادعای حمله نظامی لاف در غریبی است، چون بر اساس اسناد مختلف، موضوع استمرار تحریمها و حمله نظامی از برنامه عملیاتیاش یانکیها و دوستانش، خارج شده بود. همانطور که سناتور دموکرات «جف مرکلی» در مخالفت با طرح نمایندگان دیگر که معتقد بودند نباید به همین میزان اندک هم در مذاکرات هسته ای به ایران امتیاز داد، میگوید: «سه راهکار اصلی پیش روی آمریکا برای تقابل با ایران هستهای قرار دارد: حمله نظامی، تشدید تحریمها، مذاکره و توافق دیپلماتیک.» وی سپس با استناد به گزارش «منابع امنیتی آمریکا» از غیرقابل کنترل بودن حمله نظامی گفته و آن را غیر ممکن اعلام میکند و میگوید: «بنابراین اجازه دهید از گزینه استفاده از زور کنار برویم.»
🔺مرکلی همچنین با اشاره به پیام اروپایی ها میگوید: «تحریمهای آمریکا در شدیدترین حالت ممکن قرار دارد و اگر تحریمها افزایش یابد، شرکای اروپایی و دیگر کشورها قادر به همراهی نیستند و عملا نظام تحریمهای بینالمللی علیه ایران فرو خواهد پاشید. اما با پذیرش توافق از سوی ایران، میتوانیم به مطالبه تحریمهای بیشتر برای نتیجه گیری نهایی امیدوار باشیم.»
💢خامساً: وقتی میبینم حسن روحانی اینطور به این ننگ افتخار میکند، تازه میفهمم که شاگرد روح الله به چه کسانی درس دیپلماسی و عزت میدهد و میفرماید: «وقتی مقابل دشمن از نشان دادن قدرت بترسیم، دشمن پررو میشود، میگویند ایران در خلیج فارس رزمایش نداشته باشد؛ چه غلطها. از آن طرف دنیا میآید رزمایش برگزار میکند، خب بروید همان خلیج خوکها اینجا چه میکنید؟ خلیج فارس خانه ماست، جای حضور ملت ایران است. اینطور باید با قدرتهای زیادهخواه مواجه شد» (۹۵/۲/۱۳)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/kh_enghelab
🔴 آقای وزیر! شما به یک چالش دعوتید!
✍ آقای آذری جهرمی پیش از آن که وزیر ارتباطات شود، فعالیت اطلاعاتی می کرده است. و اقدام اخیر او در فضا سازی علیه صد ا و سیما، بیش از هر چیز، عملیات روانی ارزیابی می شود. اما بیایید خوش بین باشیم و او را به یک کمپین (چالش) در خدمت مردم و نظام دعوت کنیم.
♦️آیا بر اساس داده های دقیق موجود در دولت، بانک مرکزی و وزارت خانه های اقتصاد و صمت و جهاد کشاورزی و کار و رفاه، نمی شد مشخص کرد که چه کسانی از رانت واگذاری 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی بهره مند شدند و یا کالا وارد کشور نکردند و یا کالای وارداتی رابه نرخ ارز 15 هزار تومان فروختند؟!
🔹یا مثلا چه کسانی در بازار های ارز و سکه و طلا و خودرو و مسکن و گوشت و شکر و دارو، ایجاد احتکار و انسداد و تورم های 200- 300 درصدی می کنند؟!
📝 #محمد_ایمانی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ جنسیِ بسیار سخیف یک شکلات، نشانه استفاده ابزاری از زنان ایرانی
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
تبلیغ جنسیِ بسیار سخیف یک شکلات، نشانه استفاده ابزاری از زنان ایرانی @kh_enghelab
🔴 به خاطر این زن، شکلات بخرید!
📝 #نعیمه_موحد
🔹 با انتشار تبلیغی از یک کارخانه شکلاتسازی در روز گذشته، میشود مطمئن بود که مدعیان پرسروصدای حقوق زن در ایران، در سیاره دیگری زندگی میکنند. سیارهای که در آن دور هم نشستهاند و فقط صدای خودشان را می شوند. مدام از حقوق زن، گرامی داشته شدن نقش زن، توجه به خواستههای زنان و این دست عنوانهای دهن پرکن صحبت میکنند. آنقدر هم سر و صدای تاییدی که از هم می گیرند زیاد است که اگر زنی با لباسی مختص یک مهمانی زنانه، چهرهای تمام آرایشکرده و قاب بسته دوربین که تجدید رژلبش را نشان میدهد جلوی دوربینها «کت واک» برود فقط با آرزوی اینکه از او عکس بگیرند، یک لحظه فکر نمیکنند که گویا این کار خلاف همه شخصیت و هویتی است که برای زن دم از آن می زنند!
🔸زن ویدئوی مذکور وقتی میبیند لباس و آرایش روشنش توجه عکاسان را جلب نکرده، در کادر بسته صورت با رژلبی قرمز شکلات مورد نظر را میخورد، لباس مشکی میپوشد و این بار عکاسها به دنبال او کشیده میشوند! یعنی میشود همینقدر بیارتباط، از جاذبههای ظاهری و جنسی یک زن برای تبلیغ شکلات استفاده کرد و صدای هیچ مدعی حقوق زنی هم درنیاید.
🔺و البته این تبلیغ شکلات اولین نمونه از این تناقض نیست. اهالی شبکههای اجتماعی بهخوبی احساس میکنند که موجی به راه افتاده که در آن از زنان سلبریتی اینستاگرام که چهرهای جذاب دارند و بعضاً در صفحات خود عکسهای نامناسب شخصی هم به اشتراک میگذارند، برای تبلیغ محصولاتی که در مغازهها و فروشگاهها دست به دست میشود استفاده میکنند.
◀️ ماجرای استفاده از جذابیتهای زنانه در تبلیغات مجازی دو سر دارد. یکسر آن شرکتهایی هستند که انگار در خلاقیتهای تبلیغاتی به ته خط رسیدهاند. پس چهبهتر که درجایی که نظارت درست و درمانی روی آن وجود ندارد محصول خود را پشت چهره و اندام چند زن قایم کنند تا بلکه در سایه جذابیتهای آنها فروشی بیشتر نصیبشان بشود و اگر این تعریف استفاده ابزاری از زن نیست، پس چیست؟
◀️ سمت دیگران زنان و دخترانی هستند که حاضر میشوند سوژه این سوءاستفادهها باشند. زنانی که خود را مدرن، مستقل، برابر با مردان و تصمیمگیرنده برای زندگی خودشان میدانند اما اجازه میدهند آن چیزی که آنها را به بقیه معرفی میکند صرفا صورت آرایشکرده و کمر باریکشان باشد. این دسته از زنان و حامیان رسانهای و فرهنگی آنها هرروز دم از حقوق بربادرفته زنان ایرانی میزنند. صدایشان بلند است که حق و حقوق زنان در این کشور رعایت نمیشود. دغدغهشان این است که به زن مثل مرد بها و حق انتخاب داده نمیشود و سطح مطالبات زنان را به مسائلی مثل برداشتن روسری از سر یا نمایش پد بهداشتی تقلیل میدهند. اما پای عمل که میرسد خودشان را به سطحیترین و جنسیتزدهترین شکل ممکن به جامعه عرضه میکنند.
🔺یک شرکت قرار است شکلات بفروشد و زن مدرن طالب استقلال امروز داوطلب میشود تا در برابر احتمالاً چند میلیون تومان پول، نه فقط جذابیتهای زنانهاش که تمام هویت خود را در اختیار فروش او قرار بدهد؛ «ببینید من چقدر جذاب و زیبا هستم، پس از شکلاتهای این شرکت بخرید!»
🔹شده است تا به حال یکی از این زنان، سوژه ترغیب مخاطب به کسب آگاهی بیشتر در یک حوزه علمی بشود؟ شده است که از زن برای تبلیغی که در آن درخواست توجه به دغدغههای زنانهای مثل داشتن فعالیت اجتماعی و شغل موردعلاقه و مناسب، داشتن سهم برابر از امکانات شهری، امکان پرداختن به تفریح در محیط امن و... بدون تمرکز بر جاذبههای جنسی آن زن، استفاده بشود؟ یا قرار است زن فقط وقتی به کار بیاید که بخواهیم از آن برای منافع مالی و جنسی عدهای خاص و صاحب سرمایه استفاده ببریم؟ به تن او لباس جذب و جذاب بپوشانیم، بگوییم تن صدایت را نازک کن و خلاصه هرچه در آستین داری رو کن تا به وسیله زنانگی تو من به هدفم برسم.
🔸اینکه چرا محصولی که در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی تولید میشود و طبیعتاً در چارچوب همین کشور با تمام تقیدات و ملاحظاتش میتواند تبلیغ کند، از آشفتهبازار فضای مجازی استفاده میکند و عرف و شرع را زیر سؤال میبرد و برخوردی هم با او نمیشود موضوع جداگانهای است که مثنوی صد من کاغذ میطلبد. اما روی صحبت این نوشته با زنان و دخترانی است که در حرف، برای جنس زن بهترینها را میخواهند اما در عمل خودشان بدترینها و سطحیترینها را از زن بودن به نمایش میگذارند.
💢 تبلیغ مبتذل این شکلات بنا به هر دلیلی امروز از صفحه اینستاگرام این شرکت حذف شد. اما اینکه از جایگاه زن سوءاستفاده شد تا با نمایش جذابیتهای زنانه، فقط باعث فروش بیشتر یک کالا بشود و صدای اعتراض هیچ طرفدار حقوق زنی هم این وسط شنیده نشد، موضوعی است که از حافظه تاریخی زنان ما پاک نخواهد شد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 مثلث «فساد»، «ناکارآمدی دیوانسالاری» و «روحیهی امنیتگرایی» روبروی «عدالت»
🔰چگونه یک «سرویسگیرنده» با کمک «سرویسدهندهها» توانست ظرف چندماه، بدون آنکه ریالی از جیبش بپردازد سهامدار چند بنگاه بزرگ اقتصادی شود؟! / ۵ قاضی و ۱۵۰ مدیر دولتی سرویسدهندههای یک سرویسگیرنده!
🔰کدام وزیر از دستگیری بدهکاران کلان بانکی گلایهمند شد؟!
🎥 #میلاد_گودرزی
➖➖➖➖
کانال تحلیلی خیابان انقلاب 👇
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
🔴 عملیات فریب با اسم رمز اختلاس
📝 #مهدی_پورصفا
🔹«فساد ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی». این جمله تیتر یکی از پر تیراژترین روزنامههای صبح ایران است که از پرونده شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران به عنوان بزرگترین پرونده اختلاس در تاریخ ایران یاد میکند. اغلب روزنامههای اصلاح طلب نیز رویکردی مشابه نسبت به این پرونده داشتند. همزمان در شبکههای اجتماعی برخی از اکانتها و کاربران این فساد را نتیجه تلاش برای دور زدن تحریمها دانستهاند!
🔻به عنوان مثال پدرام سلطانی، نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی در توئیتی با پیوند زدن این پرونده به ماجرای تصویب کنوانسیونهای FATF نوشت: از نظر اندازه و تواتر فسادهاى اقتصادى بزرگ، رتبه نخست دنیا شدیم. این تازه نوک کوه یخ فساد است که از دریاى پنهانکارى جرائم اقتصادى و پولشویى بیرون زده. سالها طول خواهد کشید که بفهمیم تحریم چه تاراج ثروتى در ایران به وجود آورد. به مخالفتتان با FATF ادامه دهید.
🔹نگاهی به اخبار اینچنینی نشان میدهد که یک جریان رسانهای با سوءاستفاده از این پرونده به دنبال برآورده کردن چندین هدف است. هدف اصلی زیانبار نشان دادن هر گونه تلاش برای دور زدن تحریمها است. طبیعی است که در شرایط جنگی و محاصره کامل اقتصادی نمیتوان از راههای عادی اقدام به فروش نفت و مشتقات نفتی کرد. با توجه به اینکه بر اساس قانون کاهش تهدید ایران و سوریه و همچنین دو فرمان اجرایی صادر شده توسط اوباما در سال ۲۰۱۲ هر گونه خرید محصولات پتروشمی از ایران ممنوع است، تنها راه برای ایران استفاده از روشهای غیرمتعارف خواهد بود.
🔻حالا که ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، بار دیگر از برجام خارج شده و تحریمهای ثانویه علیه ایران وضع شده، برای مقاومت چارهای جز دور زدن تحریمها وجود ندارد، در غیراین صورت راه حل بعدی تسلیم بدون قید و شرط در مقابل آمریکا و شروع دوباره مذاکرات در شرایط غیرمتوازن است. طبیعی است که مفسدآمیز نشان دادن تمام اقدامات صورت گرفته برای دور زدن تحریم به نوعی حرکت در مسیر تسلیم بدون قید و شرط ایران در مقابل فشارهای اقتصادی امریکا است. این اتفاق هم اکنون با بزرگنمایی در خصوص رقم فساد این پرونده، در خال روی دادن است.
🔹مطرح کردن رقمهایی همچون فساد ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی در حالی که قاضی دادگاه به صراحت رقم اختلاس شده را بسیار کمتر از مبالغ فوق بیان میکند، نشان دهنده چیزی جز استفاده سیاسی از این ماجرا نیست. البته طبیعی است که اگر قرار بر انفعال کامل در مقابل تحریمهای موجود باشد، چیزی جز شرایط فعلی برای معیشت مردم حاصل نخواهد شد. فضایی که تنها سبب گسترش نارضایتی از نظام و دولت خواهد شد.
🔻نکته دیگری که در ماجرای این پرونده به چشم میخورد، تلاش برای پیوند زدن آن با بحث بررسی پیوستن به کنوانسیونهای پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام است. طی هفتههای گذشته مخالفان تصویب این دو لایحه به دلیل افشای اطلاعات مالی کشور در شرایط تحریمی بر موافقان آن غلبه کرده است. حالا سوء استفادههای صورت گرفته در این پرونده سبب شده تا حامیان اجرای دستورات گروه ویژه اقدام، بهانه تازهای به دست بیاورند. بهانهای که کوچکترین ارتباطی با شرایط تحریمی کشور ندارد.
🔹واقعیت این است که ایران به رغم اجرای تمام تعهدات خود تحت تحریمهای یکجانبه امریکا قرار گرفته شود. امریکاییها بارها صراحتاً اعلام کردهاند که به دنبال قطع تمامی ارتباطات بانکی ایران با سایر کشورها هستند. در حقیقت استدلال حامیان FATF تنها منجر به این مسئله خواهد شد که ما تمام راههای دور زدن تحریم خود را به طور کامل برای امریکاییها افشا کنیم و این یعنی محاصره کامل اقتصادی ایران.
🔻طبق اظهارات قاضی، مبلغ ۵/۶ میلیارد یورو که در کیفرخواست ارائه شده شامل تمام تراکنشهای مالی این پرونده است و مبالغ اختلاس شده در مجموع به ۴۰ میلیون یورو میرسد. بخش زیادی از مبالغ فوق نیز قابل پس گرفتن از متهمان است و تنها ۷ میلیون یورو از ایران خارج شده است.
💢این اطلاعات زمانی که در مقابل موجهای خبری کنونی قرار میگیرد به خوبی نیت اصلی بانیان آن آشکار میشود. تئوریزه کردن تسلیم شدن در مقابل امریکا به بهانه مبارزه با فساد روندی است که به صورت پنهان از سوی برخی جریانها در حال پیگیری است. آدرس غلطی که در قالب یک عملیات فریب بزرگ در حال انجام است. اما باید به یاد داشته باشیم که مسیر مبارزه با فساد از طریق غوغاسالاری عبور نمیکند و این مسئله تنها منجر به غبار آلود شدن فضا میشود.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
✍ از کسی که افسار بردگی تفکر غربی را به گردن خود آویخته بیش از این انتظار نمیرود که برای خودتحریمی کشور به وسیلهی FATF یقه چاک کند و با ارائهی آمارهای دروغین دست به خودتحقیری ملی بزند.
1⃣ طبق گفتههای احمد صفری (نماینده مجلس) 80 درصد خواستههای FATF در کشور اجرا شده اما هیچ تغییری در نرخ ارز، بهبود روابط بانکی و رفع تحریمها حاصل نشده است. آقای سلطانی! چرا علیرغم اجرای مخفیانهی FATF توسط دولت هیچ بهبودی در وضعیت اقتصاد حاصل نشده و تحریمها همچنان باقیست؟
🔺آقای سلطانی FATF نه تنها هیچ تاثیری بر رفع تحریمها ندارد بلکه خود به عاملی برای اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران تبدیل خواهد شد. معادله بسیار آسان است. بین FATF (و CFT) و فهرست SDN (تحریمهای امریکا) رابطهی تنگاتنگی است. اگر FATF پایبندی ایران به مفاد و بندهای خواسته شده را رد کند عملا نه تنها فهرست تحریم SDN سر جای خود میماند بلکه لیست جدیدی از تحریمها علیه ایران وضع خواهد شد.
2⃣ علاوه بر این مبتنی بر مکانیزمی که در FATF تعریف شده صورتهای مالی مبادلات بانکی و تجاری ایران به راحتی در اختیار اعضای FATF قرار میگیرد. و این یعنی افشا شدن روشهای دور زدن تحریم برای دشمنان ایران! لذا بدینوسیله ما با دست خود در مسیرهای دور زدن تحریمها بتون میریزیم.
3⃣ بر اساس گزارش رویترز، بزرگترین پولشویی تاریخ توسط یکی از اصلیترین اعضای FATF یعنی دانمارک اتفاق افتاده است.
آقای سلطانی! اگر FATF مانع از پولشویی میشود چرا نتوانسته مانع از بزرگترین پولشویی تاریخ دنیا در دانمارک شود؟ آیا دانمارک به سبب این پولشویی توسط FATF محاکمه شد؟!
4⃣ بر اساس تجمیع گزارشهای مرتبط با پولشویی در دنیا حدود 70 درصد از پولشوییها در اروپا و امریکا اتفاق میافتد. آقای سلطانی بر چه اساسی ایران را دارای رتبهی یک فساد معرفی میکنید در حالی که 70 درصد پولشویی در غرب اتفاق میافتد؟ جایگاه FATF در این فاجعه کجاست؟
5⃣ آقای سلطانی! بنا به گفتهی آقای راغفر (اقتصاددان اصلاحطلب) تاثیر تحریمها بر کشور تنها 5 درصد است. یعنی حداقل بالای 90 درصد مشکلات اقتصادی به دلیل نقصهای مدیریتی و سیاستهای مالی و پولی است و ربطی به تحریمها ندارد. چرا عوامفریبی میکنید. حال چه کسی کاسب تحریم است؟
6⃣ آقای سلطانی! اگر امروز فسادی مشاهده میشود ناشی از تفکرات امثال شماست. شما و همفکرانتان با دامن زدن به نئولیبرالیسم و کپیتالیسم اقتصادی کار را به جایی کشاندید که فاصلهی طبقاتی در کشور افزایش پیدا کند و قدرت خرید مردم رو به کاهش بگذارد و بورژواها همچون زالو به جان مردم بیفتند.
💢 آقای سلطانی! وضعیت کنونی اقتصاد کشور مولود ترکیبی از مکاتب اقتصادی لیبرالی است؛ از مکتب شیکاگو و نئوکلاسیک گرفته تا مکتب نهادگرایان و کینزینهای جدید! این بوی تعفن مکتب اصالت بازار است که فضای اقتصادی کشور را آلوده ساخته است. #شکست_لیبرالیسم را بپذیرید.
💬 رشته توییت از #لیبرالستیز
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سخنی با فرمانده جنگ اقتصادی
📝 #سید_مسعود_علوی
🔻رئیس جمهور چهارشنبه گذشته در لاهیجان، گفته بود: «به رهبری گفتم فرماندهی جنگ اقتصادی با حضرتعالی باشد، فرمودند فرمانده این جنگ باید رئیس جمهور باشد.»
🔹این بیان رئیس جمهور نشان می دهد او قبول دارد کشور دچار یک جنگ اقتصادی است، اما وی و هیئت وزیران طی پنج سال گذشته هیچ نوع آرایشی که نشان دهنده ادراک وضعیت جنگی باشد، نگرفته اند. این جنگ علیه ملت ایران توسط غرب، به ویژه سال های مذاکره برای توافق برجام حتی برای حفظ ظاهر در مذاکرات نشان نداد که ما در حال جنگ با آنها هستیم.
🔻تیم دیپلماتیک کشور در مذاکرات اصلاً متوجه این جنگ نبود، چرا که در توافقات، میلیاردها دلار نقد به طرف غربی بخشید و یک نمونه آن اکسید کردن اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد بود که در بازار همان روز توافقات نزدیک به ۱۸ میلیارد دلار ارزش داشت. آنها برای جنگیدن نرفته بودند اما لحن طرف مقابل مشخص بود جز جنگ پیام دیگری ندارد.
🔹رئیس جمهور با خبر خلاف واقع خزانه خالی، مذاکرات را کلید زد. همین کلید باعث شد قفل روی قفل بیاید، تحریم ها برداشته نشود، دلار از سه هزار تومان به ۱۸ هزار تومان و گوشت از ۲۶ هزار تومان به ۱۲۰ هزار تومان برسد و اخلال در بازار هجدهمین اقتصاد جهان پدید آید.
🔻رئیس جمهور اگر از شرح وظایف خود در قانون اساسی به ویژه اصل ۱۲۶ قانون اساسی مطلع بود، به رهبری پیشنهاد نمیکرد فرماندهی جنگ اقتصادی را به عهده گیرد. چون اصل ۱۲۶ قانون اساسی میگوید مسئولیت امور «برنامه» و «بودجه» و «امور اداری استخدامی» کشور مستقیماً به عهده رئیس جمهور است.
🔸اصل ۱۲۷ قانون اساسی می گوید؛ «رئیس جمهور می تواند در موارد خاص بر حسب ضرورت با تصویب هیئت وزیران نماینده یا نمایندگان ویژه با اختیارات مشخص تعیین نماید. در این موارد تصمیمات نماینده یا نمایندگان مذکور در حکم تصمیمات رئیس جمهور و هیئت وزیران است.» این اصل نشان می دهد رئیس جمهور با تکثیر خود در تمام زوایا و مشکلات اقتصادی با اعزام نماینده ویژه، بسیاری از گره های کور در امر تولید، صادرات و اخلال در نظام اقتصادی را قبل از ورود دستگاه قضا، باز کند و از اختیارات وسیع و گسترده خود استفاده کند.
🔹 ۸۰درصد اقتصاد کشور دست دولت است. یکی دو بنگاه اقتصادی کشور به تنهایی دو برابر بودجه عمومی دولت، منابع مالی در اختیار دارند. در بودجه عمومی دولت میلیاردها تومان اعتبار با عنوان کمک، در اختیار رئیس جمهور است که با یک امضای گیرنده وجه بدون هیچ حسابرسی قابل پرداخت است. رئیس جمهور در اداره اقتصاد کشور قدرت مطلقه دارد. چطور با این قدرت مطلقه از پس مشکلات پیش پا افتاده ای مثل تنظیم بازار برنمی آید؟
🔻رئیس جمهور در برخورد با فساد؛ سازمان حسابرسی و تعزیرات را در اختیار دارد. او پس از رهبری، عالی ترین مقام رسمی کشور است. چرا از این مقام قانونی خود برای حل و فصل مشکلات مردم استفاده نمیکند؟
🔸حجم مراودات و مبادلات اقتصادی ایران با افغانستان به تنهایی برابر کل مبادلات اقتصادی کشور با ۲۸ کشور اروپایی است. چرا رئیس جمهور یک نماینده ویژه برای رتق و فتق و توسعه روابط با افغانستان، علاوه بر تشویق دستگاه دیپلماسی در این باره تعیین نمی کند تا مشکل حقابه رود هیرمند را حل کند؟ مبادلات اقتصادی با عراق بیش از هشت میلیارد دلار در سال است، تازه رئیس جمهور به فکر این افتاده است سفری به بغداد کند. چرا دولت معطل INSTEX، SPV اروپایی است؟ چرا از ترس اف FATF، می خواهد خودکشی در کانال مالی آنها کند؟
🔹چین، هند و روسیه فریاد می زنند ما می خواهیم روابط راهبردی با شما داشته باشیم، با برجام یا بی برجام در کنار شما هستیم. چرا پاسخ در خور نمی شنوند؟ سستی و کاهلی در رویکرد به شرق دیده می شود. این سه کشور بیش از نیمی از جمعیت جهان را در خود جا داده اند. چه چیز مانع است دولت به سرعت به سمت شرق برود و از بی مهری و ستم غرب انتقام بگیرد؟
🔸سیاست های اقتصاد مقاومتی و سیاست های کلی اقتصاد از سوی رهبری اعلام شده است. اگر رئیس دولت در واگذاری فرماندهی اقتصادی کشور به رهبری، صادق است چرا در اجرای این سیاست ها تعلل می کند؟ اگر این سیاست ها عملی شود اصلاً ما نیازی به غرب نداریم و با شرق هم به صورت شرافتمندانه می توانیم تعامل اقتصادی داشته باشیم. پیروزی در جنگ اقتصادی، تکیه بر تولید ملی است.
💢زیرساخت های تولید در سراسر کشور مهیاست. مردم زیر سقف کارخانجات و روی زمین های زراعی شبانه روز کار میکنند و در صف اول نبرد اقتصادی قرار دارند. چرا از کارآفرینان و زحمتکشان عرصه تولید، با این همه ابزارهای خارق العاده در دولت، حمایت جدی نمی شود؟ چرا در برخورد با فساد و نفوذی های دشمن، تعلل صورت می گیرد؟ این معرکه، بخشی از نبرد اقتصادی است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔸سال های طولانی ادعای لیبرال ها در ایران این بوده که اقتصاد در حال یارانه دادن به سیاست خارجی است. منظورشان هم این بوده که به دلیل رفتار ایدئولوژیک ایران در سیاست خارجی بویژه برنامه منطقه ای، ایران در حال متحمل شدن هزینه هایی است که بر دوش اقتصاد کشور سنگینی می کند. راه حل این گروه همواره این بوده که باید دست و پای ایران را در منطقه جمع کرد و هزینه های ادعایی را صرف جلب توجه امریکایی ها و اروپایی ها نمود.
🔸اما تحولات پس از خروج امریکا از برجام به خوبی نشان داد که این دگم لیبرالی هم مانند بسیاری ادعاهای دیگر آنها نه تنها پایه و اساسی نداشته بلکه اساسا ضد پیشرفت و توسعه اقتصادی ایران عمل کرده است. اکنون امریکا از برجام خارج شده و تحریم ها را بازگردانده، اروپا هم همگام با امریکا در حال افزایش فشار بر ایران از مسیرهایی دیگر است؛ لیکن در این شرایط دشوار آنکه به داد اقتصاد کشور رسیده اتفاقا محصول استراتژی مقاومتی است که ایران در منطقه تعقیب کرده است.
💢 سفر جهانگیری به سوریه و روحانی به عراق، در حالی که اروپا و امریکا درها را بسته اند، نشان می دهد اتفاقا این مقاومت است که در حال یارانه دادن به اقتصاد ملی است و سیاست خارجی لیبرالی نه در حوزه روابط خارجی و نه اقتصاد، گرهی از کار کشور نگشوده است.
📝 #مهدی_محمدی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 حجتالاسلام یا آیتالله !؟
🔹 اخیرا دوباره بحث حجتالاسلام و آیتالله درباره آقای #رئیسی مطرح شد، لازم دیدم نکاتی رو بگم:
1⃣ در تاریخ شیعه تقریبا هیچ (شما بخوانید هیچ) قاعدهای برای این القاب وجود نداشته. بزرگترین علمای اسلام به اسم شیخ و سید و شهید و ... مطرح بودن. مثل شیخ طوسی، شیخ انصاری، سیدمرتضی و شهید اول و ثانی. بعضی القاب تقریبا اختصاصی بودن؛ مثلا وقتی توی فقه میگن «آیتالله»، مخصوص علامه حلی است یا «شیخالطائفه» مخصوص شیخ طوسی و «شیخ اعظم» مخصوص شیخ انصاری است.
2⃣ تا قبل از 60-70 سال پیش هنوز القاب به همین صورت به کار میرفت. مثلا موسس حوزه آشیخ عبدالکریم بود و فقیه تهران شیخ فضلالله نوری یا سیدضیاء عراقی و آسیدابوالحسن اصفهانی که مرجع عام شیعیان نیز بود.از حدود 60 سال پیش و به صورت عرفی این رویه به وجود آمد که به مراجع آیتالله العظمی، به افراد مجتهد و مدرس درس خارج جاافتاده در حوزه علمیه، آیتالله، به طلاب درس خارج، حجتالاسلام و المسلمین و به طلاب سطح، حجتالاسلام گفته شود.
3⃣ در بین این رویهها نکات دیگری هم وجود داشت: مثلا اینکه یک مرجع تقلید، مرجع تقلید دیگر را آیتالله العظمی نمیخواند یا از به کار بردن یک عبارت نمیتوان دریافت که فردی مجتهد است یا نه.
🔺 از عبارات امام خمینی و رهبر انقلاب مشخص است که ایشان مراجع و علمای بزرگ حوزه را آیتالله و غیر آن را حجتالاسلام میخواندهاند. مثلا با اینکه شرط ریاست دیوانعالی کشور و دادستانی کل کشور، اجتهاد بوده، اما امام خمینی شهید بهشتی و آقای موسوی اردبیلی را حجتالاسلام خطاب کردهاست.
4⃣ متاسفانه این القاب در برخی موارد رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است. مثل علامه خواندن سیدحسن خمینی توسط هاشمی یا تلاش برخی افراد برای آیتالله شدن در رسانهها به جای آیتالله شدن در حوزه!
💢 برخی تلاش کردند از عبارت حجتالاسلام رئیسی در حکم رهبری برداشت کنند ایشان مجتهد نیست که این حرف اشتباه است: زیرا آقای رئیسی سمتهایی داشتهاند که شرط آن اجتهاد بوده، مثل دادستانی کل کشور یا عضویت در خبرگان و همچنین شرط ریاست قوه قضاییه بر اساس اصل 157 قانون اساسی اجتهاد است.
💬 رشته توییت از #رضا_آزاد
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔹 پرده اول
در نوامبر سال ۱۹۴۳ آقایان فرانکلین روزولت، وینستون چرچیل و ژوزف استالین به عنوان سران سه قدرت برتر جهانی و پیروز در کارزار جنگ بینالملل دوم - آمریکا، انگلستان و اتحاد جماهیر شوروی - در تهران گرد هم آمدند تا پیش از فرونشستن لهیب شعلههای جنگ و در شرایطی که نشانههای احتضار آلمان هویدا شده بود، بر سر ماهیت و چگونگی نظم جهانیِ پساجنگ و نحوه توزیع قدرت میان خود تصمیم بگیرند.
🔻جالب اینجاست که دولت حاکم ایران در زمان محمدرضا پهلوی که کشورش علیرغم اعلام بیطرفی رسمی به اشغال قوای متفق درآمده بود، کمترین نقشی در بحثها و برنامههای این میهمانان خودخوانده ایفا نمیکرد و کاملاً در محاق قرار داشت. پس از این کنفرانس فرآیند تقسیم حوزههای نفوذ میان ابرقدرتها آغاز شد و هریک بخشی از جهان را به زیر چتر سلطه غیرمستقیم خود کشیدند.
🔻وینستون چرچیل در کتاب خاطراتش ضمن اشاره به جلسهای که با استالین داشته و در آن تکلیف نحوه توزیع حوزههای نفوذ را روی یک برگه کاغذ مشخص کردهاند، مینویسد: «آنگاه کاغذ را به طرف استالین دراز کردم، وی اندکی تأمل کرد بعد مداد آبیاش را برداشت و یک علامت بزرگ موافقت روی آن گذاشت و کاغذ را به ما رد کرد و مسئله به همین سادگی حل شد... پس از آن سکوتی طولانی درگرفت؛ سرانجام به استالین گفتم فکر نمیکنید کاری که ما کردیم و در چند خط سرنوشت میلیونها انسان را تعیین نمودیم قدری بیرحمانه باشد؟ بهتر نیست کاغذ را بسوزانیم؟ استالین در جواب گفت: نه نگهش دارید.»
🔹 پرده دوم
در شهریور سال جاری (دسامبر ۲۰۱۸) آقایان روحانی، پوتین و اردوغان بهعنوان سران سه قدرت برتر منطقهای و تعیینکننده در سرنوشت کارزار سوریه ـ ایران، روسیه و ترکیه ـ در تهران گرد هم آمدند تا در شرایطی که اکثر نقاط قلمرو شام از لوث تروریسم تکفیری پاک و نشانههای احتضار داعش و دیگر گروههای مسلح هویدا شده است، بر سر چگونگی مواجهه با بقایای تروریستها و آغاز فرآیند سیاسی برای اعاده ثبات و امنیت در این کشور جنگزده تصمیم بگیرند.
🔻جالب اینجاست که دولت آمریکا بهعنوان یکی از اصلی-ترین حامیان تروریستها که از آغاز بحران سوریه سیاست راهبردی خود را سرنگونی بشار اسد اعلام کرده بود، پس از ناکامی آشکار در نیل به اهداف از پیش طراحیشده، کمترین نقشی در بحثها و برنامههای نشست سهجانبه تهران ایفا نمیکرد و کاملاً در محاق قرار داشت.
🔻مقایسه این دو پرده از رخدادهای دیروز و امروز سیاست جهانی، پژوهشگران را به یک نتیجه روشن و مُبرهن میرساند و آن اینکه نظامات عالم دگرگون شده است.
💢در نتیجه اکنون در قرن ۲۱ تحولی در هندسه و قطببندی ساختار قدرت جهانی و گذاری از نظم تکقطبیِ پساجنگ سرد به نظم یک - چند قطبی رخ داده که در جریان آن نقش گذشته آمریکا از «رهبری» و «هژمونی» به «ابرقدرتی» تنزل یافته است. بر اساس مدل یک - چند قطبی، یک ابرقدرت و چند قدرت بزرگ در سیستم حضور دارند و ابرقدرت (آمریکا) به تنهایی قادر به اداره و تمشیت امور نیست بلکه مجبور است نقشآفرینی کنشگران دیگر مانند اروپا، روسیه و چین را در سطح جهانی و کنشگرانی چون برزیل، هند، ترکیه و ایران را در سطح منطقهای بپذیرد و برای آنها وزن و نفوذ قائل شود.
📝 #روحالامین_سعیدی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آقای روحانی کدام امام حسین(ع) را زیارت میکنید؟
📝 #محمدامین_فرجاللهی
🔹برای مردم معتقد و دینداری که از کودکی برای امام حسینی گریه کردهاند که "سر داد و نداد دست در دست یزید" سخت بود وقتی شنیدند رئیس جمهور عمامه به سرشان سی مهر 93 برای توجیه مذاکره با آمریکا گفت:
"درس کربلا هم درس تعامل سازنده و مذاکره در چارچوب منطق و موازین میباشد. در شب تاسوعایی که شما مردم زنجان بزرگترین مراسم گرامیداشت را برای آن برگزار میکنید به طوری که مایه افتخار و غرور همه ایرانیان است، امام حسین(ع) خیمهای برپا کرد و عمر سعد را به مذاکره دعوت نمود."
🔹خوب یادم هست وقتی رفتم کربلا این حرف حسن روحانی یادم میآمد و چقدر اذیتم میکرد. و خدا میداند چقدر رحمت فرستادم به روح شاعر این بیت که در جواب تحریف عاشورا توسط روحانی سروده بود"سری به نیزه بلند است تا نشان بدهد، که درسِ کرب و بلا بیگمان مذاکره نیست"
🔻تصور کنید همان شیخی که گفت کربلا درس مذاکره است 5مهرماه 96 که ترامپ به جای اوبامای "مودب و باهوش" نشسته میگوید:
"عاشورا تجلی مبارزه حق در برابر باطل، با آن شکوه بزرگ تاریخی بود که امام حسین(ع) را تبدیل به مظهر استقامت، ایستادگی، شهامت و شجاعت در برابر قدرتهای ستمگر کرد."
💢حالا اسفند 97 وقتی عکس های زیارت کربلای حسن روحانی را دیدم یاد وقاحت آن روزهایش در تحریف امام حسین افتادم. نمیدانم دارد برای کدام امام حسین میگرید، امام حسینِ مهر 93 یا مهر 96
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سوء استفاده سیاسی از پرونده فساد پتروشیمی برای تحمیل FATF
🔻اینکه رقم فساد اخیر پتروشیمی 65 میلیارد بوده نه 100هزار میلیارد ( که مورد ادعای اصلاح طلبان و دشمن است) دلیلی بر این امر نیست که نباید با فساد مبارزه کرد و یا این رقم را کوچک شمرد. اما باید توجه داشت صف طولانی صفرهای ساختگی برای این فساد و نامگذاری آن به نام اختلاس بدون دلیل نیست.
🔹اینکه رسانه دولتی ایرنا با تیتر «پتروشیمی، رکوردار فساد در زمان تحریم می شود» حتی فسادهای دیگر همچون پرونده نجومی کرسنت را نادیده میگرد یک منطق بیشتر ندارد و آن نیز این است که رسانه های زنجیره ای دولتی به دنبال کاسبی سیاسی از یک فساد اقتصادی هستند.
🔻اتاق فکر دولتی ها گویا با بازی نخ نما شدهی «کاسب تحریم» به دنبال این است که راه از بین بردن فساد را رفع تحریم و راه برداشته شدن تحریم را مذاکره و نوشتن برجام های دو و سه معرفی کند. این بازی سیاسی قبلا در پروژه برجام منجر به کاسبی سیاسی اصلاح طلبان و نجومی شدن قیمت ها و هزینه زندگی مردم شده است.
اما آیا دور زدن تحریم ذاتا فساد دارد؟
🔹آمریکایی ها به دنبال کاهش درآمد نفتی ایران در سال 90 و 91 بوند، به همین دلیل تحریم ایران را انتخاب کردند. اما ایران توانست علاوه بر فروش یک میلیون بشکه نفت خود به صورت رسمی، حجم قابل توجهی از محصولات خود را هم از طریق دور زدن تحریم ها به فروش برساند و درآمد ناشی از آن را وارد کشور کند. درآمدی که اگر نبود می توانست وضعیت را برای مردم ایران سخت تر کند.
🔺آمریکا و اروپا که از دور زدن تحریم ها توسط ایران اطلاع پیدا کردند حالا با هوشمند کردن تحریم درصدد هستند تا از طریق گروه اقدام مالی موسوم به FATF مانع از فروش نفت و محصولات پتروشمی و وارد کردن پول آن به ایران شوند و آن را جرم معرفی کنند.
🔹فاقد تجربه بودن و هراس از احتمال لورفتن اطلاعات ایران در دور زدن تحریمها باعث شد تا بسیاری از قراردادهای وزارت نفت با واسطه ها به صورت مخفی و غیرشفاف انجام شود. همین وضعیت منجر به سواستفاده تعداد بسیار معدودی از واسطه ها از روند دور زدن تحریم ها شده است. اما حجم پول های وارد شده به خزانه کشور و هزینه شدن آن برای معیشت مردم واقعیت مهم دیگری را هم نشان میدهد.
🔻به عنوان مثال باید نگاهی دوباره به پرونده پتروشیمی کرد. این پرونده ارزشی 100هزار میلیاردی دارد که 60میلیارد از آن به صورت غیرمستقیم در دست مفسدان اقتصادی است. به بیان بهتر عملیات دور زدن تحریم در پرونده پتروشیمی مبلغ 100هزار میلیارد یعنی چیزی حدود یک چهارم بودجه کشور را تامین کرده است و البته در کنار آن فساد 60 میلیارد تومانی ناشی از مابه التفاوت ارز دولتی و آزاد نیز در آن اتفاق افتاده است که چیزی حدود نیم درصد کل پرونده را تشکیل میدهد.
🔹در نتیجه دور زدن تحریم فقط در یک پرونده نشان میدهد که این عملیات با موفقیت99و نیم درصدی انجام شده است و در آینده می توان با رفع خلاهای موجود نه تنها فساد در این نوع معاملات را به صفر رساند بلکه با تجربه گذشته، موفقیت در خنثی کردن توطئه آمریکایی ها در تحریم را به صد درصد رساند.
💢اما پروپاگاندای رسانه های اصلاح طلب و دشمن درصدد است تا تمامی دور زدن تحریم ها را فسادزا معرفی کنند و با مانع ایجاد کردن در دور زدن تحریم ها زندگی را بر مردم سخت کنند. حامیان دولت که منافع ملی را برای جناح سیاسی مورد نظر خود ذبح میکنند حاضر نیستند به صورت واقع بینانه دولت روحانی را ملزم کنند با تجربه گرفتن از دور زدن تحریم در دولت قبل اشکالات آن را برطرف کند و نقاط قوت اش را هم تقویت کند.
📝 #رجانیوز
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 محورهای اقتصادی بیانیه گام دوم انقلاب، موتور پیشران حرکت به سوی تمدن اسلامی
📝 دکتر #حجتالله_عبدالملکی
🔹 چهل سالگی یک تمدن مانند دوران گذر از نوجوانی است که تازه از مخاطرات عبور کرده و از آب و گل درآمده است. انقلاب اسلامی ما، در این مقطع قرار دارد و آمادهی جهشی بسیار جدی است. مقام معظم رهبری چهل سال دوم را با این پیام شروع میکنند که اکنون بایستی اوج بگیریم.
🔻 از نظر موضوعی نیز رهبر انقلاب به تمامی مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... پرداختند و از این میان شاید از نظر مردم ما، مسئلهی اقتصاد اهمیت بیشتری داشته باشد. چرا که متناسب با وضعیتی استکه طی میکنیم:
🔸 مهمترین گلایهی مردم در حوزهی اقتصادی و معیشتی است. رهبری تأکید بسیار مهم و بهجایی دارند که اگر رویکردهای انقلاب در زمینههای مختلف از جمله اقتصاد رعایت میشد و مسئولین به آن پایبند بودند و حتی گله میکنند که مسئولین در مقاطعی پایبندی لازم را نداشتند در غیر اینصورت دستاورد جدیتری اتفاق میافتاد. اگر در بُعد اقتصادی این سه مولفهی اصلی مورد توجه قرار میگرفت و محقق میشد، قطعا شرایط بهتری را میگذراندیم:
1⃣ اولین مولفهی اقتصادی بحث استقلال در سیاستگذاری اقتصادی است. رهبری قبلا نیز با عناوینی چون الگوی اسلامی اقتصادی پیشرفته و با نام اقتصاد مقاومتی به آن پرداختند. اقتصاد مقاومتی همان رویکرد مستقل از سیاستگذاری اقتصادی است فارغ از چارچوبهای فکری اقتصاددانان غربی که متأسفانه میبینیم برخی هنوز از آن تفکرات در حوزهی اقتصاد استفاده میکنند.
2⃣ دومین محور در بحث اقتصاد مسئلهی احترام و ایمان به ظرفیتهای داخلی استکه در این مورد هم متأسفانه برخی از افرادی که بهنوعی نمایندگان جریان غربی در داخل کشور هستند دائما این ظرفیتها را نهی کرده و به تمسخر میگیرند.
3⃣ سومین مؤلفه بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای عدالت است. رهبری این موضوع را به عنوان محوری جداگانه مطرح کردند. این مورد ارتباط مستقیم و تنگاتنگ با مسئلهی اقتصاد دارد. رهبر انقلاب اسلامی تأکید بر عدالت و طهارت اقتصادی را شرط مشروعیت تمام مسئولین درنظر گرفتهاند که بایستی برقرار باشد و به آن توجه شود. این مورد در ارتقای وضعیت معیشت مردم بسیار موثر است.
💢 و در آخر اینکه رهبری چندین بار در این بیانیه مطرح کردند که جوانان مؤمن و دانا و مسلط بایستی در موضوعات مختلفی چون اقتصاد شرکت داشته باشند و تاکید رهبری بر این موضوع است که مواردی که بیان میشود در قالب سیاستهای کلی، قوانین و مسائل راهبردی قانون اساسی مطرح شده اما در مرحلهی اجرایی باقی مانده و برای این بحث بایستی جوانان کار را به دست بگیرند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
تفاوت بکار بردن واژه «حمله تروریستی»و «تلفات قابل توجه» در تیتر اخبار BBC با توجه به اینکه قربانی این چنین حملاتی مسلمانان یا اروپاییان باشند!
@Kh_enghelab
خیابان انقلاب
تفاوت بکار بردن واژه «حمله تروریستی»و «تلفات قابل توجه» در تیتر اخبار BBC با توجه به اینکه قربانی ا
.انالله وانا الیه راجعون حسبی الله و نعم الوکیل
🔹 تصاویر دردناک #کشتار_کریستچرچ نیوزیلند، همانقدری که دل ما را بدرد آورد، برای عدهای در دنیای امروز دلپذیر و خوشایند است.
🔸راستگرایان دنیا از ایالات تفرقهافکن متحدهی آمریکا گرفته تا قلب سیاه قارهی سبز، از فاشیستهای فرانسهی دموکرات گرفته تا صهیونیستهای آنتیغیرسمیتیسم، از نارنجیپوشان آراِساِس هندو گرفته تا ساطوربدستان بودیست راخین، همگی بارها و بارها تصاویر قتلعام مسجد کریستچرچ را خواهند دید و قاهقاه به مسلمانانی خواهند خندید که احمقانه بر طبل عرب و عجم، کُرد و ترک، سنی و شیعه میکوبند تا به خیال خام خود گلیم نیمسوختهای را از آب بیرون بکشند که جایی برای نشستن نخواهد داشت.
🔹در این بحبوحه البته موج نفرت علیه مسلمانان بدست خود مسلمین گسترده شد، هنگامیکه گفتمان رسانهای آمریکایی #جنگ_علیه_تروریسم بر فضای فکری و ذهنی ما نیز سایه افکند؛ گفتمانیکه در واقع هر مسلمان را یک تروریست بالقوه میدانست اما ما سادهلوحانه خیال کردیم با اطلاق واژگان تروریست بر گروه و دسته و فکر مقابل از مسلمین، خواهیم توانست خود را از اطلاق این عنوان بر خویش رهایی ببخشیم و پیش روی افکار عمومی دنیا وجهای کسب کنیم.
🔸موج خشونت علیه مسلمانان دنیا تابعی از هژمونی گفتمانی جنگ علیه تروریسم است که هیچ کشوری در دنیای اسلام (از جمله ایران) را نمیتوان یافت که متاثر از آن نشده باشد؛ چه آنکه همه، مخالفین خود را، با صفت و نام و عنوان #تروریست خطاب میکردند و بر بسامد این واژگان در افکار و اذهان دنیای پیرامون ما میافزودند.
💢 شاید خون بیگناهان نمازگزار در مسجد شهر کریستچرچ، سران و رهبران کشورهای مسلمان را به این فکر وادارد که وقت آن فرارسیده اقلا ما مسلمین، چرخدندهای از سامانهی بازتولید کنندهی خشونت علیه مسلمین نباشیم و حتی اگر بناست در برابر افراطیگری مذهبی برخی جریانات منحرف بایستیم، فضای گفتمانی خود را برایش رقم بزنیم.
📝 #سربازروحالله_رضوی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب
📝 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹حضرت آیتالله خامنهای در بیانیه «گام دوم انقلاب» یک تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب ارائه کردهاند که اجزای این تصویر با وجود اهمیت زیادی که دارند، هرگز نمیتوانستند به تنهایی نمایشگرِ «برکات بزرگ» انقلاب باشند.
🔺 مولفهها و متغیرهایی چون ثبات و امنیت کشور، زیرساختهای حیاتی و اقتصادی، مشارکت مردمی، ارتقای بینش سیاسی مردم، سنگینتر شدن کفهی عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور، افزایش عیار معنویت و اخلاق، ایستادگی در برابر قُلدران و مستکبران بینالمللی و... در کنار هم نماد باشکوهی ساختهاند که اگر هر یک به صورت مجزا ارائه میشد، میتوانست پرسشی دربارهی وضعیت دیگری، در ذهن مخاطب ایجاد کند.
🔹ویژگی دیگر این تصویر کلان این است که درهمتنیدگی ساحتهای مختلف و تاثیر و تاثرات آنها بر یکدیگر را به نمایش میگذارد. فیالمثل، ایستادگی در مقابل قُلدران بینالمللی، بدون تکیهی جمعی بر قدرتی فوق مادی، ثبات و امنیت داخلی، حضور موثر مردم در صحنه یا داشتن زیرساختهای حیاتی نمی تواند ممکن باشد، هرچند طبیعتا میزان نقشآفرینی مولفههای گوناگون، متفاوت است. هر دستاوردی که در یک حوزه حاصل میشود، به حوزههای دیگر سرریز میکند و روی شکلگیری دستاوردی در ساحتی دیگر، تاثیر میگذارد.
♦️ ندیدن این تصویر بزرگ و کلان، انسان را گرفتار جزئینگری و بخشینگری میکند و نخستین آفت ویرانگر این نگاه آنست که وقتی اشکالی و ضعفی در یک بخش و جزء ظاهر شد، تبدیل به مسئلهی اصلی و بلکه تنها مسئلهی ذهنِ بخشینگر میشودو صاحبش، اگر به خاطر یک دستمال قیصریه را به آتش نکشد، حتما در پرتگاه ناامیدی و بیتحرکی میغلطد. انسان کلاننگر اما با دیدن قصورها و تقصیرها و ناملایمات و حتی شکستها و ناکامیها در یک بخش، به بنبست نمیرسد. موفقیتها و پیشرفتها و تحرکها را در سایر اجزاء سیستم میبیند و از تجربهی همان ناکامیهایی که ذهن بخشینگر را به بنبست میرساند، برای ساختن موفقیت بهره میبرد.
♦️ آفت دیگر جزئینگری، غفلت از تأثیر و تأثرات بخشهای گوناگون بر یکدیگر است که هم میتواند به پیشرفت کاریکاتوری در یک حوزه و عقبماندگی در حوزهای دیگر منجر شده و هم مانع سرریز توانمندیها، دستاوردها و ظرفیتها از حوزهای به حوزهی دیگر شود. انسان جزئینگر، از یک پیکر صرفا یک عضو را میبیند و فقط برای پرورش آن عضو برنامهریزی میکند. نگاه بخشی نمیتواند برای حل مسئله و نقصی که در یک حوزه پیدا میشود، از ابزارهای موجود در بخشهای دیگر بهره ببرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 "ابراهیم بتشکن"؟!
📝 #حسین_قدیانی
🔷 این درست که #رئیسی متکی به حمایت ۱۶ میلیونی است و از این منظر، جلوتر از روسای قبلی قضائیه اما اقلا یک عدد قابل توجه ۲۴ میلیونی همین سال گذشته #حسن_روحانی را به او ترجیح دادند! این شکاف میتواند برای جانشین آملی خطرناک باشد و #قضاوت دربارهی او را ببرد در فاز حب و بغض!
🔶 معالاسف رفتار و گفتار بعضی از هواداران رئیسی مقوم این شکاف است؛ آنجا که در مدح او مایه از عبارات عجیبغریب میگذارند! مداحیهایی از قبیل "ابراهیم بتشکن" یا "بهشتی ثانی" و یا "سید محرومان" همانقدر لایتچسبک است که تهمت "دیوارکشی در پیادهروها" که روزگاری ورد زبان مخالفان رئیسی شد!
🔷 بگذار حرفم را صریح بزنم! جای جناب رئیسی بودم، همین الان در یک بیانیهی واضح و عمومی، از علاقمندان دوآتشهی خود میخواستم که هرگز در مدحم غلو نکنند! آری! رئیسی به این مرزبندی نیاز مبرم دارد! رئیسی باید به این جماعت نادان، عجول و کجفهم بفهماند که القابی چون "ابراهیم بتشکن"، "بهشتی ثانی" و "سید محرومان" رسما چرت و پرت است! و مصداق دوستی خالهخرسه! بالاتر حتی! رئیسی باید بر دهان تملقگویانش بکوبد! واقعا "ابراهیم بتشکن" یعنی چه؟! رئیسی اگر همین اول کار، تکلیف خود را با هوچیهای هوادار خود روشن نکند، قطعا کارش سختتر هم خواهد شد! اینها همان ولنگارهای ظاهرا خیرخواهی هستند که باری #تتلو را در دامن او گذاشتند! و آن آبروریزیها!
🔶 هم رئیسی و هم علمالهدی احتیاج وافر دارند به مرمت و بلکه تعویض تیم مشورتیشان! اگر اطرافیان امامجمعهی مشهد دلسوز او بودند و اندکی قائل به عقل و کمی آشنا به رسانه، هرگز آن سوتی وحشتناک عکس همافرها رخ نمیداد! "شما که میبینی در مظان اتهام "خلیفهی مشهد"ی و یک "ولیفقیه مجزا"! لطفا بفرمایید آن گوشه بنشینید که نتوانند عکس را دست بگیرند! در ثانی، پرده را هم عوض کن!"
🔻 الغرض! داماد و پدرزن، از سویی گیر دوستان افراطی افتادهاند و از سویی گیر دشمنان افراطی! لیکن با دوستان خنگ که قادرند تکلیف را مشخص کنند! "دوستان خنگ" یعنی همان ابلهانی که با تعابیر درشتی چون "ابراهیم بتشکن" توقعات از رئیسی را تا نوک آنتن برج میلاد بالا میبرند! رئیسی تا بر دهان این یاوهگویان نزند، نخواهد توانست مانع دانهدرشتها شود!
💢 بله جناب رئیسی! پیش چشم خود شما قالیباف مدعی شد که ملک روحانی مشکل دارد! گمانم اقدام دومتان باید این باشد؛ یا باقر را به جرم تهمت به حسن، محاکمه کنید یا شیخ را به جرم مسکن رانتی! "بیملاحظه" یعنی همینها! یعنی ایستادن علیه حرف مفت "ابراهیم بتشکن" و باقر یا حسن!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
پرونده #گام_دوم_انقلاب
🔴 جبران اشتباه در همان ریل انقلاب
💬 #دکتر_عبدالله_گنجی
1⃣ اولین نکتهای که با توجه به درک و تجربهی دوران امام رحمهالله و انقلاب دریافتم این بود که بیانیهی گام دوم انقلاب بسیار شبیه به پیام استقامت امام در سال ۶۷ است؛ با این تفاوت که این پیام صرفاً برای استقامت نیست بلکه حرکت را نیز شامل میشود. در حقیقت حرکت مکمل استقامت است. دیگر خبری از پذیرش قطعنامههای آن دوره نیست و این جریان بدین معنی است که ما به درخت تنومندی تبدیل شدهایم و رهبر انقلاب اسلامی این تنومندی را که ما از کجا به کجا آمدهایم را در پیامشان ترسیم کردهاند.
2⃣نکتهی دوم و بسیار مهم این است که روی این سخنان با جوانان است که بایستی جایگزین نسل امروز شده و آینده را پیش ببرند. در حقیقت مخاطبان اصلی این نامه جوانان هستند که گام دوم را بایستی برداشته و مبتنی بر آن حرکت کنند تا به قلهای که آرمانهای انقلاب است، برسند.
3⃣نکتهی سوم، صداقت رهبران انقلاب است. شاید از یک نظر بسیاری از هزینههایی که پرداخت کردهایم به خاطر همین صداقت و یکرنگی بوده است و هیچگاه اهل سیاستبازی نبودهایم. این مورد در کلام امام رحمهالله نیز تجلی یافته و ایشان در سال ۶۷ فرمودند: «تصور نکنید که ما راه سازش با جهانخواران را نمیدانیم ولی هیهات که خادمان اسلام به ملت خود خیانت کنند.» ما در واقع افرادی نبودیم که از طریق انقلاب دکانی درست کرده و شعارهایی بدهیم تا از این شعارها به عنوان ابزاری برای تکیه زدن بر کرسی خود استفاده کنیم. اینها آرمانهایی بود که صادقانه بر آن پافشاری کرده و ایستادیم و توفیق یافتیم.
4⃣نکتهی چهارم، پیامی مهم برای نخبگان داخلی است. رهبر انقلاب فرمودند ما اصلاحگری را در نظاممان پذیرفته و نقد را گوش میکنیم و این سیرهی ما است اما این به معنی تجدیدنظر نیست. ما تجدیدنظرطلب نیستیم اما اشتباهاتی که در مسیر اصلی داشتیم را اصلاح میکنیم. در همین ریل انقلاب اسلامی خواهیم ماند و به ریلی که به جهت گفتمانی در مقابل جمهوری اسلامی است برنخواهیم گشت و این مورد تفسیری است از اصلاحطلبی در دهههای بعد از چهلسالگی انقلاب که اصلاح طلبی به معنای تجدیدنظر طلبی تلقی نمیشود.
5⃣نکتهی پنجم تصویر مظلومیت ملت ایران در این پیام است که ما در سالهای گذشته تنها از خود دفاع کردیم. امام نیز در پیامی مشابه فرمودند:" ما ملت مظلوم ایران تنها از خود دفاع کردیم." در این چهل سال ابتدا به ساکن هیچگاه ما گلولهای به سمت کسی شلیک نکردیم که این خود نشاندهندهی منطق توام با اقتدار نظام است. با مظلومیت و شجاعت از خودمان دفاع کردیم و آغازگر جنگی نبودیم.
6⃣نکتهی ششم افق تمدنی این پیام است. چشماندازی که ترسیم میشود و دشمنانی که امروز و فردا برای نابودی ما طراحی میکنند، چشم شان کور میشود چراکه این افق تمدنی مبتنی بر شاخصهای عقلانیِ مشخصی است و توام با صداقت، عقلانیت، معنویت و استدلال است. چشماندازی که مبتنی بر یک معرفت بومی است و به سمت آن حرکت خواهیم کرد.
7⃣نکتهی هفتم این است که ما از یک فضای بیتجربگی ابتدا به ساکن به این نقطه رسیدهایم. ترتیب نظامسازی ما مبتنی بر یک آوردهی بومی است. رهاورد غرب را در نظامسازی و مهندسی ساختار حقوقی جمهوری اسلامی به کار نگرفتیم. در حقیقت از نقطهای شروع کردیم که هیچ تجربهی پیشینی نداشتیم و با این که تجربه نداشتیم با جمهوریت و اسلامیت که در واقع شاه کلید این نظام سازی است، موفقیتها را بدست آوردیم.
8⃣نکتهی هشتم این مسئله است که ما در پیشرفت نظام جمهوری اسلامی جامعیتی را قائلیم و در توسعهی کشور مثل نظام طاغوت به صورت کاریکاتوری رشد نکردهایم یا صرفا رشد را در یک حوزهی عینی و مالی که البته آن هم بسیار لازم است، نمیبینیم. یعنی در کنار رشد مادی و شاخصهای توسعه ابعاد دیگر توسعه را مثل معنویت، اخلاق، عدالت و ... پروراندهایم. نقطهی اساسی دستگاه معرفتی جمهوری اسلامی این است که ما انسان را موجودی تکبعدی نمیبینیم تا صرفا به مسائل اقتصادی توجه کنیم. در نظام دینی؛ اخلاق، معنویت، علم، کمال و رشد در کنار زندگی مادی دیده میشود.
💢نکتهی نهم این است که گذشتهای ترسیم شده است و بسیاری از نخبگان انقلاب این گذشته را دیدهاند -این موضوع توسط نسل اول و دوم انقلاب که برخی در قید حیات هستند، نقل شده است- این گذشته در پیوند نسلی به راحتی با چراغی که از آینده توسط رهبر انقلاب روشن شده، قادر است تا جوانان را در این مسیر با همان مبانی معرفتی پیش ببرد. نسل دوم و سوم انقلاب میتوانند با همین گذشتهای که ترسیم شده جوانان همطراز انقلاب اسلامی را برای قرارگرفتن در گام دوم انقلاب تربیت کنند تا با همان هیبت و عظمت آینده را بسازند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f