همگان را توصیه به خواندن این دعاها کنیم تا کار بیشتر از این از دست نرفته ...
✅قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری – علیه السلام –: عَلامَهُ الاْیمانِ خَمْسٌ: التَّخَتُّمُ بِالْیَمینِ، وَ صَلاهُ الإحْدی وَ خَمْسینَ، وَالْجَهْرُ بِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم، وَ تَعْفیرُ الْجَبین، وَ زِیارَهُ الاْرْبَعینَ.
بحار الانوار ،ج101،ص329
🔲امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: علامت و نشانه ایمان پنج چیز است: انگشتر به دست راست داشتن، خواندن پنجاه و یک رکعت نماز (واجب و مستحبّ)، خواندن «بسم الله الرّحمن الرّحیم» را (در نماز ظهر و عصر) با صدای بلند، پیشانی را در حال سجده روی خاک نهادن، زیارت اربعین امام حسین – علیه السلام – انجام دادن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این روزهای وانفسا
تو این روزهایی که کرونا و تعطیلی کسب و کار امان خیلی ها رو بریده....
راهتون که از کنار دستفروشهای کنار خیابون میگذره.... یه چیزی ازشون بخرید...
زندگی برای عده کثیری تلخ شده.... خیلی تلخ..... 😔😔
بدون تردید، اندک دگرگونی در حروف و کلمات فرمايشات پيشوايان معصوم(ع)، فهم مقصود اصلی ايشان را دچار اختلال خواهد کرد و ما را از رسیدن به معنایی درست و پذيرفته، ناکام مـیگذارد. ازایـنرو، توجه به پدیده تسامح و سهلانگاری در نقل دقيق حديث، به عنوان یکی از آسیبهای مهم، از اهمیت شايانی برخوردار است.
اين اهميت سبب شد تا در نوشتاری بدون آنکه به شخص خاصی گمان و يا نسبت تسامح و سهلانگاری داده شود با بررسی شماری از روايات مهدوی در پارهاي از منابع در دست، پديده سهلانگاری در نقل روايات مهدوي بازنمايی شود تا پژوهشگران اين گستره با اهتمام هرچه بيشتر به نقل روايات معتبر در اين زمينه بپردازند.
حاصل آن بررسیها شد، کتاب "آسيبشناسي تسامح در نقل روايات مهدويت با تأکيد بر آثار روايي معاصر".
در اين اثر نگارنده حجت الاسلام والمسلين خدامراد سليميان عضو هيئت علمی پژوهشکده مهدویت و آينده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، کتابی را در 232 صفحه و در سه بخش سامان داده است.
وی در توجيه اين اثر که به سفارش قطب بنيادهای نظری و نظام متقن علوم اسلامی و انسانی، ميز توسعه و توانمدسازی علوم اسلامی، شکل گرفته، میگويد: احاديث و آموزههای مهدويّت نيز بسان ديگر آموزههاي اسلامی ـ بهويژه به جهت جايگاه بلند و نقش ويژه و مؤثرش، ـ همواره در دورههای تاريخ خود، دستخوش برخی دگرگونیها شده است. به گونهای که هر چه از گاه صدور روايات مهدويت و از زمان زندگی معصومين(ع) دور میشويم، بر دامنه اين دگرگونیها افزوده شده است.
بیترديد نگرانی بر پديدآمدن اين تغييرات در نقل روايات و آموزههای اين باور، امری خردمندانه مینمايد و بیتوجهی و رواج سادهگيری در نقل حديث، پیآمدها و آسيبهايی جدّی در پی خواهد داشت. از برجستهترين پیآمدهای اين سهلانگاری، به: چنگزدن مدعيان دروغين به اين روايات، نبود انسجام بايسته ميان روايات همسو، پديدآمدن ناهماهنگی در برخی آموزههای مهدوی و سرانجام، کمشدن اعتقاد و اعتماد به روايات مهدوی، میتوان، اشاره کرد.
وی با تأکيد بر اين نکته که نگارشهای هر عصر نماياننده نيازمندیها و انديشهورزیهای زمانه خويش است، افزود بررسی روايات نقلشده و نيز منابع روايی، بهويژه نگاشتهشده در دو سه قرن گذشته، برای بازنمايی دگرگونیهای احتمالی، ضرورتی بنيادين است که در اين اثر به اجمال به آن پرداخته شده است. و البته اين سرآغازی است بر آثار بهتر و بيشتر.
سخنی تکان دهنده از آیة الله بروجردی در آخرین واپسین عمر خویش 🤔🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بوسه حاج قاسم بر کف پای مادر خود///
ستون 1407 یعنی السلام علیک یا اباالفضل العباس علیه السلام ادرکنا
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#معرفی_آثار
#تازههای_نشر
📚 کتاب «نشانیهای پایان پریشانی»
🔻 نشانههای ظهور امام زمان(عج)
✍🏼 اثر #خدامراد_سلیمیان
🔷 #کانون_اندیشه_جوان
🆔 @iictchannel