فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشاگری رئیس پیشین ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل از پشت پرده برکناری «گالانت»
گادی آیزنکوت:
🔹دلیل برکناری گالانت، وزیر دفاع اعتراف وی به شکست اهداف جنگ در جلسه هیئت دولت با حضور نتانیاهو بود؛ او نتانیاهو را مسئول این شکست و ناکامی برای بازگرداندن گروگانها دانست! اساسا برکناری گالانت با انگیزه شخصی و سیاسی صورت پذیرفت!
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گوی و این میدان
ببینیم چیکار میکنین
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
🖋یادداشت
🔴حزبالله در حال ایجاد معادلات نظامی جدید
🔻خلیل نصرالله کارشناس لبنانی نوشت با رصد حقایق میدانی میتوان دید حزبالله در این مرحله، موشکباران شهرکهای شمالی که از قبل برای تخلیه آنها هشدار داده بود را افزایش داده است که شاید پاسخی به حملات دشمن به روستاهای نزدیک مرز باشد.
همچنین هنگامی که دشمن شهر و روستاهای خارج از منطقه مرزی و مناطق بقاع را هدف قرار میدهد، در مقابل حیفا و عکا هدف قرار میگیرند.
از همه مهم تر اینکه پس از حملات ارتش اشغالگر به ضاحیه جنوب بیروت، حزبالله اهدافی در شمال، جنوب و شرق تل آویو را هدف قرار میدهد.
شاید این نحوه پاسخ برای تقویت معادلات جنگ باشد و در مرحله پس از جنگ مورد استفاده قرار گیرد.
(در پست تحلیلی قبلی عرض کردم پاشنه آشیل حزب الله فتنه داخلی و آوارگان است)
🔻علاوه بر این باید بدانیم در چند روز قبل، برخلاف یکسال گذشته که عمدتا فقط از کاتیوشا برای حملات استفاده میشد، طیف گستردهای از موشکهای بزرگتر و قویتر و نقطه زن وارد سازمان نبرد شده است.
حزبالله تازه گرم شده و با مدیریتی دقیق و در نظر داشتن میزان امکاناتش و مدت احتمالی جنگ، به استفاده از سلاحهای جدیدتر خود روی آورده است.
#حزب_الله #وعده_صادق #سید_حسن_نصرالله
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
May 11
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زندگی تو خاورمیانه این همه سخت گرفتن نداره که.
ویدیو منتشر شده از دعوا و کتککاری امروز تو پارلمان ترکیه رو داشته باشید.
#جمعه
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
🔴فاصله تبادلات آتش میان ایران و رژیم صهیونیستی چند روز بوده؟
#ایران_قوی #ایران_همدل #وعده_صادق
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
🖋یادداشت
🔺صفِ زدن مخ ترامپ!
از لحظهای که تقریبا پیروزی ترامپ قطعی شد، سیل تماسها و پیامهای تبریک روانه او شد. اما جالب توجه و قابل تامل اینجاست که خیلی از رهبران جهان از روسای جمهور چین و روسیه گرفته تا رهبران ترکیه، کشورهای عربی به ویژه حوزه خلیج فارس گوی سبقت را از متحدان سنتی آمریکا در اروپا ربودند. اکثرا هم به پیام تبریک اکتفا نکرده و شخصا با ترامپ تماس گرفتند تا پیروزی او را تبریک بگویند.
حتی طالبان هم پس از نزدیک به سه دهه جنگ با آمریکا، هر چند تبریک نگفت، اما طی پیامی «دیپلماتیک» خواستار «پیشرفت ملموس» در روابط با واشنگتن و گشودن «فصل جدیدی» شد. در بین سطور پیام طالبان به دلایلی خرسندی از بازگشت ترامپ به قدرت نهفته است.
اما رهبران شرق قبلا پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا با چنین سرعت و رقابتی برای تبریک به برنده آن عمل نمیکردند. علت چیست؟
واقعیت این است که قبلا این پیامهای تبریک بیشتر جنبه تعارف دیپلماتیک داشت و رهبران منطقه و جهان آن را واجد اهمیت امروزی پس از پیروزی ترامپ نمیدانستند؛ به این دلیل که باور غالب این بود که با آمدن و رفتن روسای جمهور آمریکا سیاست خارجی آن تغییر خاصی نمیکند و همان راهبردهای کلان جهت دهنده اساسی آن است.
اما امروزه شخصیت متفاوت و خاص ترامپ تا حدودی این باور قدیمی را مخدوش کرده است و رهبران منطقه و دنیا به این جمعبندی رسیدهاند که عامل جدید و مهم دیگری ظهور کرده که موجب تمایز قابل توجه سیاست خارجی آمریکا در دوره ترامپ شده است.
اما این عامل همان خلقیات و تفکرات خاص خود ترامپ است. دیگر بر کسی پوشیده نیست که ترامپ تا چه اندازه خودشیفته و برونگرا و زبان او اقتصاد و پول است. به همین علت هم رهبران منطقه و جهان شرق معطوف به درکی روانشناختی از او، نهایت تلاش خود را میکنند تا سریعتر دل ترامپ را به دست آورند و به عبارتی دیگر «مخش را بزنند».
به عنوان مثال، همین شی جین پینگ رئیس جمهور چین در حالی که پیروزی بایدن در سال 2020 را پس از سه هفته تبریک گفت، اما این بار سریعا روز بعد از پیروزی با ارسال پیامی به ترامپ تبریک گفت؛ ترامپی که در ۶ ژوئیه ۲۰۱۸ با اعمال ۳۴ میلیارد دلار تعرفه گمرکی بر واردات کالاهای چینی، جنگی تجاری علیه چین به راه انداخته بود.
پیام سریع شی به ترامپ به این معنا نیست که او چون پوتین برای بازگشتش به قدرت لحظه شماری میکرده؛ بلکه خواسته است که سریع دلش را به دست بیاورد تا شاید شرش کمتر شود.
خود ترامپ هم اخیرا در گفتگو با روزنامه والاستریت ژورنال گفته بود «چین به من احترام میگذارد چون «شی» میداند که من حسابی دیوانهام».
در واقع غالب سیاستمداران منطقه و جهان با تجربهای که از دور اول ریاست جمهوری ترامپ به دست آوردهاند، میدانند که همین الگوی رفتاری ترامپ تا چه اندازه میتواند جهت دهنده سیاستها و رویکرد او له یا علیه کشورها باشد.
به همین خاطر در کنار سرعت و سبقت در تبریک به ترامپ، ادبیات دلبرانه و مغازلهگونه در برخی پیامها و تماسها دقیقا شخصیت خودشیفته او را قلقک میدهد.
اما به نظر میرسد که رقابت در تبریک به ترامپ و سرمایهگذاری بر شخصیت خودشیفته او، معطوف به این انگیزه و نگرانی نیز هست که اگر او به حال خود رها شود، ممکن است دیگر طرفها و رقبا بتوانند بر او به ضررشان اثر گذاشته و منافعشان بیشتر به خطر بیفتد.
این مساله بیشتر در گفتگوی تلفنی دیروز محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با ترامپ مشهود بود که نخستین تماس از سال 2017 با وی بود.
گویا این تماس مولود این برآورد جدید ابومازن است که قهرش با ترامپ در دوره نخست ریاست جمهوریاش پس از اقدامات «بیسابقه» علیه فلسطین و به نفع اسرائیل، مجال را برای تاثیرگذاری نتانیاهو بازتر کرد و از بیم تشدید آن در دوره جدید تلاش دارد که با زدن پلی ارتباطی مانع آن شود.
در مجموع با وجود ترامپ در راس قدرت در آمریکا، دیگر گزاره نبود تفاوت میان روسای جمهور این کشور تا حدودی رنگ میبازد و اکنون میتوان گفت که سه مولفه اصول و راهبردهای سنتی، خلقیات ترامپ و اقتصاد جهت دهنده سیاست خارجی آمریکا در چهار سال آینده خواهد بود.
#ترامپ_دیوانه #ایران #ایران_همدل
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 مجری مصری:
🇮🇷 کشورهای عربی مایه ننگ منطقهاند، بگذارید از این تعبیر استفاده کنم، اسرائیل مرتب به روی آنها ادرار میکند، در همین حال ایران در قضیه بکارگیری جاسوس، کاری با اسرائیل کرده که اینگونه صدایشان در رسانههای عبری بلند شده است...
#وعده_صادق
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴افسر ارشد سابق موساد:
میدونی! یکی از بهترین رفیق های من جاسوس ایران بوده!؟ اون وزیر کشورمون بود!
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar