💐💐میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و هفته مادر و زن مبارک باد 💐💐
🌺🌺 جشن بزرگ و باشکوه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و گرامیداشت مقام مادر و زن با حضور پرشور خانواده ها در سالن اجتماعات حضرت زینب(سلام الله علیها)با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین صانعی(استاد حوزه و دانشگاه و کارشناس خانواده )
و با مداحی کربلایی حسین رجبی چهارشنبه ۲۱ دی ماه برگزار گردید.
🔶حوزه مقاومت بسیج فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)
🌺 به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/khabar_basij_mahallat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️قبل از آنکه دیر شود، این کلیپ را ۱۰۰بار ببینیم و دست به کار شویم
#جهاد_تبیین
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️خیانت کردند...
📍هدفشان نقاط قوت کشور بود...
🎙به روایت رهبر معظم انقلاب
✍این کلیپ را حتما ببینید و بفرستید برای کسانی که دست آشکار دشمن را نمیبینند و هنوز در این توهماند که اغتشاشات اخیر، صرفا ناشی از مشکلات اقتصادی و ضعفهای کشور بوده است...
🌺اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است👇
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
https://eitaa.com/khabar_basij_mahallat
جنگ آمیخته یا جنگ ترکیبی (به انگلیسی: Hybrid warfare) به یک راهبرد نظامی گفته میشود که آمیختهای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماسی، جنگ دادگاهی، مداخله در انتخابات کشورهای خارجی، برهم زدن بافت جمعیتی، مهاجرپذیری، یورش فرهنگی، ایجاد تضاد دینی و اینگونه موارد ساخته شده باشد. سازندهٔ این راهبرد تلاش میکند با آمیختن روشهای گوناگون، بیشترین آسیب را به کشور میزبان وارد نماید.
عطرلاله محلات
جنگ آمیخته یا جنگ ترکیبی (به انگلیسی: Hybrid warfare) به یک راهبرد نظامی گفته میشود که آمیختهای از
🔴هفت اصل جنگ ترکیبی
جنگ هیبریدی را میتوان بهطورکلی بر اساس این هفت اصل تشریح کرد: اولین اصل: ترکیب ظرفیتها و اثرات جنگ هیبریدی در بستر زمانی و مقطع خاص مربوط به آن نیرو، منحصربهفرد است. این بسترها شامل مقطع زمانی، جغرافیایی، اجتماعی، فرهنگی و تاریخی است که در آن مقطع جنگ رخ میدهد.
اصل دوم: یک ایدئولوژی در جنگ هیبریدی وجود دارد که باعث تشکیل یک گفتمان درون سازمانی میشود. این ایدئولوژی بهطور معمول، به زمینه استراتژیک مرتبط است و ریشه در هویت اجتماعی، فرهنگی و دینی نیروی هیبریدی دارد. گفتمان حاصل به نیروی هیبریدی کمک میکند تا قوانین موجود در آن زمینه استراتژیک را بهطور مجدد تعریف کند.
اصل سوم: نیروی هیبریدی، معتقد است رقبای بالقوه در پی از بین بردن آن هستند. این احساس خطر باعث میشود نیروی هیبریدی از دانش نظامی متداول دست کشیده، تا بتواند هر چه بیشتر به بقای خود ادامه دهد.
اصل چهارم: همیشه یک اختلاف ظرفیت بین نیروی هیبریدی و دشمنان بالقوه آن وجود دارد. نیروی هیبریدی ظرفیت نظامی متداول کمتری در مقایسه با دشمن خود داشته و در نتیجه باید به دنبال راهی باشد که بتواند امتیازات رقیب را جبران کند.
اصل پنجم: نیروی هیبریدی هم دارای اجزای متداول و هم غیرمتداول است. این اجزا بهطور معمول شامل فناوریهای نظامی و فناوری پارتیزانی غیرنظامی است. همچنین ممکن است تاکتیکهای مجرمانه یا تروریستی در اجزای آن وجود داشته باشد. این ظرفیتهای ترکیبی یک امتیاز غیرمتقارن را برای نیروی هیبریدی ایجاد میکنند.
اصل ششم: سازمانهای هیبریدی وابسته به عملیاتهایی هستند که ماهیت دفاعی دارند. نیروی هیبریدی تلاش میکند که از موجودیت خود دفاع کند و استراتژی کلی مبتنی بر عملیاتهای دفاعی دارد. این عملیاتها چندین جزء هجومی نیز دارند اما گرایش اصلی آن دفاعی است.
اصل هفتم: سازمانهای هیبریدی از تاکتیکهایی استفاده میکنند که فرسودگی دشمن را بهدنبال داشته باشد. این تاکتیکها هم بهصورت فیزیکی و هم بهصورت شناختی خود را نشان میدهد تا تمایل رقیب را در استفاده از نیروهایش کاهش دهد.
🔴شش ویژگی نبرد هیبریدی بر اساس یافتههای پژوهشگران به شرح زیر تعریف شدهاند:
(۱) ترکیب، قابلیتها، و تأثیرات یک نیروی هیبریدی، در محیط پیرامون آن، بیهمتا هستند. (۲) هر نیروی هیبریدی یک ایدئولوژی منحصر به فرد دارد که منجر به ایجاد نوعی روایت درونی برای سازمان میشود. (۳) یک نیروی هیبریدی همواره متوجه تهدیدی نسبت به بقای خودش است. (۴) در جنگ هیبریدی نوعی برتری قابلیتی میان طرفین جنگ وجود دارد. (۵) یک نیروی هیبریدی هم اجزاء متداول و هم اجزاء غیرمتداول را شامل میشود. (۶) نیروهای هیبریدی به دنبال استفاده از عملیات دفاعی هستند.
🔴اصطلاح جنگ ترکیبی که برای نخستین بار توسط فرانک هافمن مشاور ارشد ارتش آمریکامطرح شد به یک روش نظامی گفته میشود که مرکب از جنگ های کلاسیک، نامنظم، مجازی، رسانه ای، قضایی و دیپلماتیک است.
🔴اهداف جنگ ترکیبی مداخله در امور داخلی کشورهای خارجی بخصوص در زمان انتخابات، ایجاد انقلاب های مخملی، تهاجم فرهنگی و بهره گیری از اختلافات دینی و نارضایتی های موجود برای تامین منافع آمریکا است.
🔴مقدمه ورود در جنگ ترکیبی، بهره برداری از اتفاقات جاری مانند یک تجمع اعتراض آمیز در کشور هدف است. در این مقطع، عوامل خارجی در چند عرصه وارد مبارزه می شوند و بطور همزمان یا متناوب از حربه های اقتصادی، شبه نظامی، دیپلماتیک، اطلاعاتی،سایبری و رسانه ای استفاده کرده و نابسامانیهای ایجاد شده را تبدیل به شورشهای نامنظم و مخرب می کنند.
🔴هدف اصلی جنگ ترکیبی نهادینه کردن نارضایتی در کشور هدف و زنده نگه داشتن آشوب و ناامنی است و در این مسیر حتی از غیرانسانی ترین روش ها مثل تحریم دارویی و اقدامات تروریستی استفاده می شود.
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاه کاری حماسی از حاج احمد واعظی به مناسبت ولادت حضرت صدیقه طاهره، فاطمه الزهراء سلام الله علیها در حسینیه امام خمینی (ره)
#کلام_امیر
❀ ﴾﷽﴿ ❀
📓فراز چهارم از خطبه ی144نهج البلاغه
🔻اشاره به دنیاپرستان
💠کجايند آن عقلها که از چراغ هدايت نور مى گيرند، و آن چشمها که به مناره ها و نشانه هاى تقوا دوخته شده اند ؟
💠 کجايند آن دل ها که به خدا بخشيده شده، و با يکديگر پيمان اطاعت خدا را بسته اند.
💠ولى آنها (دنياپرستان) گرد متاع پست دنيا ازدحام کرده اند، و براى به دست آوردن حرام به نزاع با يکديگر برخاسته اند
💠 پرچم بهشت و دوزخ در برابر آنها بر افراشته شده، اما از بهشت روى برگردانده و با اعمال خود به آتش دوزخ روى آورده اند !
💠(آرى) پروردگارشان آنها را فراخوانده، اما رويگردان شده و پشت کرده اند
💠 (ولى) شيطان آنها را به سوى خود دعوت کرده، دعوتش را پذيرفته و به او روى آورده اند !
🗓پنج شنبه 22دی1401
اینجا گذری بر قدمگاه شهیدان است
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچه داریم از دعای مادر است
همخوانی سرود مداحان اهلبیت در دیدار امروز با رهبر انقلاب