🔴 اسرائیل بخاطر #واکسیناسیون علیه فلج اطفال، با وقفه چندروزه جنگ موافقت کرد!
🔹 این توافق، بخاطر یک مورد ابتلای کودک دهماهه و معلولیت نسبی آن است!
🔹 اسرائیل ۱۵هزار کودک غزه را سلاخی کرده؛ واکسیناسیون با همکاری سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی خواهد بود؛ اهداف بشردوستانه دارند یا قصد عقیمسازی و نسلکشی؟!
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
⭕️🔺تحلیل فرمانده سابق ناتو از آینده منطقه در بحبوحه جنگ غزه
🔹فرمانده اسبق ناتو: هیچ طرف، نه اسرائیل و نه ایران، در حال حاضر خواهان یک جنگ گسترده نیستند. هیچ طرفی آماده چنین چیزی نیست.
🔸مصاحبه فرمانده اسبق ناتو در شرایطی مطرح شده است که حدود ۱۱ ماه از جنگ غزه میگذرد و بسیاری نگران هستند که اقدامات تروریستی و تحریکآمیز رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان ارشد حزبالله و رهبر ارشد حماس اسماعیل هنیه به گسترش تنشها میان رژیم صهیونیستی و ایران و حزبالله در منطقه غرب آسیا منجر شود.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انگار آمریکا در ایران بمب اتمی منفجر کرده است!
✍ یک نفر در آمریکا اراده میکند که در ایران یک برنامه از تلفن همراه مردم حذف شود
⁉️ آیا فضای مجازی تحت مدیریت دشمن، مکان امنی برای رشد و رفاه مردم ایران است؟!
#شبکه_ملی_اطلاعات
#شبکه_های_اجتماعی_داخلی
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موسسۀ زبان «گوته» یا مرکز پوششی دولت آلمان؟
🔹روزنامۀ تهرانتایمز نوشته: مؤسسه آموزش زبان آلمانی (DSIT) که دفاتر آن مرداد امسال توسط پلیس در تهران پلمب شد، مرکزی پوششی برای دولت آلمان عمل میکرد.
🔹فعالیتهای این مرکز زبان که مستقیماً تحت نظارت انستیتو گوتۀ آلمان بود شامل حمایت مالی از گروههای زیرزمینی موسیقی، رقص و فیلم میشد. محتوای تولیدی این گروهها خلاف عرف و موازین قانونی و اخلاقی کشور بود.
🔹دولت آلمان در پوشش این مؤسسۀ زبان سالانه حدود نیم میلیون یورو به گروههای مذکور کمک مالی میکرده است. این مؤسسه همچنین با شناسایی افراد مستعد به دولت آلمان کمک میکرد شبکههای نفوذ گسترده در داخل ایران ایجاد کند.
🔹گردش مالی مؤسسۀ DSIT سالانه چیزی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است. با این وجود این مرکز بهدلیل فقدان مجوزهای لازم برای فعالیت، تقریباً هیچ مالیاتی در ازای درآمدی که سالیانه از پرداختیهای حداقل ۱۰ هزار زبانآموز کسب میکرده پرداخت نکرده است.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
22.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍 اهمیت حجاب در نظام دین
🔹پیشران فرهنگی تمدن غرب، برهنگی است ...
سنگر اوّل هم برداشتن حجاب است ...
امروز اصلی ترین جنگ با خدا همین برهنگی است.
🔻حجاب امروز به مثابه تنباکو در زمان میرزای شیرازی است!.
🔹در یک شرایط تنباکو در اولویت اول مسائل دین قرار گرفت
مگر هیچ چیز مهمتر از تنباکو نبود؟!
مگر ربا مهمتر از تنباکو نبود؟!
🔹اما مرحوم میرزای شیرازی فتوی دادند:
«الیوم استعمال توتون و تنباکو در حکم محاربه با امام زمان(عجل الله فرجه) است!.»
🔹حجاب را نباید «تنها و بریده » در مسائل دین اولویت یابی کرد، بلکه آن را باید در نسبت زمانه و تهاجم فرهنگی و نقشه استعماری غرب فهم کرد.
🎙 حجة الاسلام قنبریان
#حجاب
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ثبت در تاریخ!
تاسف بابت این شیوه خطرناگ !
بابت این دستپخت!
بابت این فهم نارسا !
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
🟠با تعارض دیدگاههای کارشناسان چه باید کرد؟!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️روشن است که در هیچ موضوع مهمی از موضوعات اجتماعی و انسانی، نمیتوان گفت همه کارشناسان و متخصصان یک نظر واحد دارند. افزون بر «علایق و سلایق» مختلف، و افزون بر «اخلاقیات» مختلف کارشناسان که بر رأی آنان اثر میگذارد، «مبانی فکری» کارشناسان نیز متفاوت است. فیالمثل، هیچگاه نظرات اقتصاددانان لیبرالی و سرمایهداری با نظرات اقتصاددانان سوسیالیستی و نظرات اینان با نظرات اقتصاددانان اسلامی یکسان نخواهد بود.
یا در «مسائل سیاسی»، هیچگاه نظر کارشناسانی که «وظیفه غایی» دولت اسلامی را «شکلدهی به زندگی توحیدی» و «زمینهسازی برای عروج آدمی به مرتبت قرب خدا»، میدانند با نظر کارشناسانی که وظیفه غایی دولت را «تأمین رفاه مادی» و امثال آن میدانند، یکسان نخواهد بود.
و یا در «مسائل تربیتی» هیچگاه نظرات کارشناسانی که وظیفه نظام تعلیم و تربیت را «تربیت شهروند خوب» میدانند با نظرات کارشناسانی که وظیفه نظام تعلیم و تربیت را «تربیت انسان خوب» میدانند، یکسان نخواهد بود.
🔹اینجاست که انتخاب کارشناسان مناسب، نیازمند آن است که خود مدیران، متخصص در «کارشناسشناسی» باشند. و الا مراجعه به کارشناسان نه تنها فایدهای نخواهد داشت؛ بلکه میتواند مخرب هم باشد.
🔸یک نمونه و مصداق قابل مطالعه اختلافاتی است که این روزها در موضوع «درصد رشد اقتصادی کشور» در میان اقتصاددانان مطرح است.
کارشناسان تهیه کننده #برنامه_هفتم پیشرفت، با ملاحظه همه فرصتها و تهدیدها و ضعفها و قوتهای اقتصادی کشور، و با لحاظ اینکه در دولت سهساله شهید رئیسی، بر اساس آمار رسمی کشور، به طور میانگین رشد اقتصادی کشور ۵ و ۴ دهم درصد بوده است، تکلیف الزامی ایجاد رشد اقتصادی ۸ درصدی را در طول برنامه هفتم دیدهاند.
اما جناب دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری در مصاحبه تلویزیونی خود به نقل از کارشناسان و اقتصاددانان، چنین رشدی را ناممکن و محال دانسته و فرمودند:
«آنچه کارشناسان و اقتصاددانان میگویند این است که برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی، به رقمی در حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز داریم، ... اما، همه سرمایه موجود در کشور بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار نیست، یعنی اگر همه پولهایی موجود را سرمایهگذاری کنیم، تازه ۱۰۰ میلیارد دلار میتوانیم سرمایهگذاری کنیم. از اینرو، ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی نیاز داریم تا به رشد اقتصادی ۸ درصدی برسیم»
🔷اکنون مسأله این است که
🔻کدام کارشناس یا کارشناسان درست میگویند؟!
🔻چه کس یا کسانی باید میان آنها قضاوت کند؟!
🔻آیا فیالمثل، کارشناسان قبلی و تدوینکنندگان برنامه هفتم، واقعاً کارشناس نبودند و خیالاندیشی کردهاند؟! یا کارشناسانی که به رئيس محترم جمهور جناب دکتر پزشکیان مشورت دادهاند، خطا کردهاند؟
🔻معیار داوری و سنجش عملکرد در اینجا چیست؟!
🔻آیا باید معیار را کارهای کارشناسیای دانست که منجر به تدوین قانون (اعم از قوانین اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی و ...) و به طور کلی اسناد بالادستی و آییننامههای اجرایی شده است؟ یا نظرات کارشناسانی که مخالف آن قوانین و اسناد و آییننامهها بوده و هستند؟
🔸اینجاست که حکمت سخنان رهبر فرزانه انقلاب را در نخستین دیدار خود با هیئت دولت چهاردهم در موضوع کار کارشناسی بیشتر متوجه میشویم. ایشان ضمن تأکید بر کار کارشناسی، بر یک نکته مهم انگشت گذاشتند و آن اینکه مسئولان باید مواظب باشند که «گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند.»
#کارشناسی
#حکمرانی
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
🌍 چطور ممکنه توی فضای مجازی، این دورهمیهای بیحجابی و بیعفتی به راحتی برگزار بشه و نیروی انتظامی و قوه قضائیه هم فقط نگاه کنند؟
🔹 این یعنی غیرت دینی توی این کشور دیگه جایی نداره؟ چطور میتونید این همه بیتفاوتی رو تحمل کنید؟
🔹به کجا داریم میریم که بیحیایی اینقدر عادی شده؟ چرا کسی جلوشون رو نمیگیره؟ این همون سقوط اخلاقیه که ازش میترسیدیم. اگر این بیغیرتی نیست، پس چیه؟
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
🌍 مسکن را اینقدر گران میکنیم که به ۱۰ متر هم راضی باشید!
🔹صبح دیروز طرح مسکن اقتصادی در متراژهای ۲۵ تا ۸۰ مترمربع در ماهدشت کرج کلنگزنی شد. خشایار باقرپور گفت واحدها در قالب تعاونی با هزینه متقاضیان ساخته میشود و ۴۸ ماه آینده تحویل داده خواهد شد.
🔹به گزارش ایسنا، صبح دیروز عملیات اجرای طرح مسکن اقتصادی به تعداد ۳۳۰۰ واحد بهصورت مجتمع هوشمند در واحدهایی با متراژهای ۲۵ تا ۸۰ مترمربع در منطقه ماهدشت کرج آغاز شد.
🔹پن: زمین رو آزاد نمیکنیم، زیرساختهای لازم برای گسترش افقی شهرها را فراهم نمیکنیم، در عوض خانه ۲۵متری میسازیم، اسمش رو هم میذاریم خانه اقتصادی برای حمایت از مردم و مستضعفین، به همین سادگی به همین خوشمزگی،
🔹چند سال بعد هم انشاءالله قراره آقایان خانه ۵متری اقتصادیتر مانند خانههای چینی برای مردم بسازند، آن هم جهت حال بهتر مردم، چقدر این عزیزان به فکر مردم هستند واقعا.
🔹فقط یک سوال آقای خشایار باقرپور خودتان در خانه چند متری زندگی میکنید؟
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگن شاه که رفت هیچی با خودش نَبُرد، نه طلا نه پول نه دلار...
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw