♨️راهکار مرحوم هاشمی برای زنان بد حجاب: اردوگاه کار اجباری!
🔻ما الآن افرادی را میبینیم و هرقدر نصیحت میکنیم هنوز یک مقاومتهای منفی هست و خانمهایی متأسفانه پس از ۷سال از انقلاب هنوز به این راضیاند که مقداری از مویشان بیرون باشد؛ تابهحال با اینطور افراد خیلی با نصیحت برخورد کردهایم فکر میکنم که پس از ۷سال تحملمان هم تمام بشود، حزبالله چند بار طغیان کردند و دیدید که در خیابانها ریختند، به آنها وعده دادیم که اینها خودشان آدم میشوند، مثل اینکه اینها یک مقدار احتیاج به خشونت دارند.
🔻شورایعالی قضایی پیش نویس لایحهای را تهیه کرده و ما قبلا به حزب الله وعده داده بودیم که عمل میکنیم، این لایحه در نظر گرفته است که اردوگاههایی در مناطقی در نظر بگیرند برای بازسازی خانمها و آقایانی که دچار مرحلهای از فساد اخلاقی هستند؛ تعیین هم میکنند ۳ماه، ۲ ماه، ۵ماه، یک سال، ۲هفته آنجا بماند درس بخوانند و کار هم بکنند. خرجشان را هم باید خودشان در آنجا بدهند، اینها نوعا از قشر مرفه هستند و با پولهایی که یا شوهرشان دزدیده یا خودشان، اینجوری بار آمده اند.
خطبه های نماز جمعه، ۱۲اردبیهشت ۶۵
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻مدیرکل برنامه، بودجه و ارزیابی حوزههای علمیه خواهران:
⭕️ هیچ یک از نهادهای آموزش عالی با سرانه حوزههای خواهران امکان ادامه حیات نخواهند داشت
◻️ حداقل سرانه آموزشی در دانشگاه دولتی ۱۴ میلیون تومان است، در حالی که آن دانشگاه دارای پراکندگی واحد در کشور نیز نمیباشد و طبیعتاً هزینه سربار پراکندگی نیز ندارد؛ اما این سرانه در بودجه حوزه بر اساس مثلاً پیشنهاد در لایحه بودجه نزدیک ۶ میلیون تومان میباشد که در صورت بررسی بر اساس تخصیص دریافتی کمتر از ۴ میلیون تومان میشود.
◻️ هم اکنون بودجه ناچیز نهاد حوزه منجر به محرومیتهای پایداری در بخشهای مختلف این مجموعه شده است، به گونهای که حقالزحمه پرداختی به کادر واحدهای علمی تربیتی از حداقل حقوق هم بسیار پایینتر است و قطعاً انگیرههای مادی، امکان نگهداشت سرمایه انسانی را در چنین شرایطی ناممکن میسازد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام على عليه السلام: كَفاكَ مِن عُيوبِ الدُّنيا ألاّ تَبقى
از عيب هاى دنيا، همين تو را بس كه نمى مانَد
المواعظ العدديّة صفحه60
☀️رهبر معظم انقلاب
ادای تکلیف در اندیشه امام
به همين خاطر، در كلمات امام بزرگوارمان - كه مرد حكيمى بود و صرفاً يك روحانى متخصص در امر فقه و اصول و حكمت و فلسفه نبود و شخصاً و روحاً يك انسان بزرگانديش و بلندانديشى بود - اداى تكليف خيلى مهم شمرده مىشد. ما آدمهاى بزرگ زياد ديدهايم و شرح حال بعضى از آنان را در كتابها خواندهايم و با انواع و اقسام شخصيتهاى روحانى و علماى دينى و اساتيد، زياد برخورد كردهايم؛ ولى امام(ره) يك انسان نمونه و فوقالعاده بود و از نوع ساير كسانى كه در همان كسوت و با آن هدفها بودند، نبود. انصافاً او انسان والايى بود.ايشان مكرر مىگفتند كه ما براى اداى تكليف حركت مىكنيم، حتّى براى پيروزى هم تلاش نمىكنيم. البته، پيروزى را دوست مىداريم، هيچ كس نيست كه از پيروزى بدش بيايد، هيچكس نيست كه براى پيروزى كار نكند؛ اما هدف نهايى چيزى است كه حتّى از پيروزى هم بالاتر مىباشد و آن جلب رضاى خدا و اداى تكليف است. اگر من پيروز شدم، اما از خدا دور گشتم، مغلوب شدهام. اگر من - خداى نكرده - به هدفم دست نيافتم، اما تكليفم را انجام دادم، اين پيروزى و پيشرفت است./بیانات در ديدار فرماندهان يگانهاى عمدهى عملياتى نيروى زمينى و هوانيروز ۱۳۶۸/۱۲/۰۵
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️ناراحتی مهدی جمشیدی از برخورد دگم حوزویان با او
🔻«غیرت دینی» برای «اصول انقلابی»:
تغییر موضعِ آیتالله خامنهای دربارۀ «مذاکره با دشمن»؟!
مهدی جمشیدی
[1]. خدا را شکر میکنم که در گفتگو، «سعۀ صدر» دارم و با هیچ حاشیهای، باب «گفتگو» را مسدود نمیکنم و از «آزاداندیشی» و «مناظره» دفاع میکنم. هفتۀ پیش، با یکی از نیروهای ملیمذهبی که محکوم امنیتی و سیاسی بوده، مناظرۀ زنده داشتم، امّا بهواقع مشاهده کردم او از بسیاری از اهل پژوهشِ اینجایی، «گشودگی» و «وسعتنظرِ» بیشتری دارد. او به تمام پیشفرضهای من حمله کرد و من نیز به تمام پیشفرضهای او حمله کردم. گفتیم و مخاطب نیز شنید و آنچه را که درست میانگاشت، برگرفت و رفت. این را گفتم برای آنکه از مواجهۀ حوزویان با خویش در آن ماجرای طرّاحیشده سخن بگویم که همچنان طعنهها و ملامتهایشان ادامه دارد.
[2]. آن بزرگوار گفته بودند: اوّلاً «جمهوری اسلامی با بسیاری از کشورها قهر است» و ثانیاً «بسیاری از مشکلات اقتصادی با ارتباطات خارجی، برطرف خواهد شد». در مقابل باید گفت: جملۀ نخست ایشان، خلافواقع و تخریب چهرۀ نظام است؛ و جملۀ دوّم نیز، به معنی برونگرایی است. یکی «نظریۀ انزوای سیاسی» است و دیگری «نظریۀ وابستگی». گرۀ معیشت مردم، نه با «هضمشدن در هاضمۀ نئولیبرالیسمِ جهانی» گشوده میشود، نه با «تبدیلشدن به اقتصادِ پیرامونی و اقماری». هشت سال در این «بیراهه» روان بودیم و دستوپا زدیم که اینچنین گرفتار و سرگشته شدیم. اکنون دوباره به همان «نسخۀ مجعول و معیوب» بازگردیم و دست گدایی به سوی «کدخدای جهان» دراز کنیم؟! هشت سال «عزّتفروشی» و «حقارت» و «ذلّت» کافی نبود؟! چه شد جز آنکه «وعدههای کاغذی» خریدند و به مردم فروختند؟!
[3]. ده روز، تمامیّتِ حوزه برخاست و ادبیّاتِ غلیظِ مرا به تعارض با دین و روحانیّت و مرجعیّت پیوند داد و از یک «نقدِ تند»، «نفیِ بنیاد» را نتیجه گرفت و بیرحمانه و خصمانه، بر اعتبار و دیانتِ من تاخت. امّا در این میان، یک «منصفِ شجاع» در حوزه نیافتم که بگوید «مادّۀ سخن» آن بزرگ، خطا بود و «صورتِ سخن» این کوچک؛ و بر این قیاس، باید به گونهای دیگری موضع گرفت و از آن بزرگ گلایه کرد. این «تعصّبِ صنفی»، مرا بهشدّت به حوزه، بدبین ساخت. در این غوغاهای مستبدانه، نه انصاف دیدم و نه اخلاق. دافعۀ عجیبی داشتند. البتّه من از فضای غالب و مسلّط سخن میگویم و نه از همۀ افراد؛ چنانکه از بدنه، آن نشنیدم که از رأس دیدم.
[4]. عذرخواهی من از «الفاظ» بود و نه از «استدلال». بر سر سخنم هستم و بههیچرو، عقبنشینی نمیکنم. در محکمه هم همین را خواهم گفت. نه دنیایی دارم که برای حفظ آن، «حقایق انقلاب» را نگویم و نطلبم و «غیرت دینی» نورزم؛ نه صنفی دارم که به حمایت برخیزند و با تقسیمکارِ پیشینی، روزانه دهها بیانیه بدهند و خطابه بخوانند و حکم فسق و فساد بدهند. تعیّنِ حقیقت در متنِ تاریخی که در راه است، روشنگر و رسواکننده خواهد بود.
[5]. عملگرایی عبارت است از «آرمانها/ ارزشهای انقلابی» را در هنگامۀ تزاحم و تعارض، فدای «منافعِ مادّی/ محسوس» کردن، و یعنی سیّال/ ژلهای/ بیاصول بودن و خود را در نسبت با موقعیّتها تعریفکردن. آیتالله خامنهای میگوید «عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر»، جزو اصول انقلاب است، و «زورگویی» دشمن را نباید تحمّل کرد، اما اینکه با دشمن «مذاکره/ صحبت/ تعامل» کنیم، یک حرف دیگر است؛ درحالیکه کسانی این اصل را تضعیف میکنند و میگویند تسلیم شدن چه اشکالی دارد؟ پس اصل انقلابی از نظر ایشان، «تسلیمنشدن در برابر دشمن مستکبر» است، نه «مذاکرهنکردن با دشمن مستکبر». به بیان دیگر، ذات «مذاکره»، تسلیمشدن نیست بلکه ممکن است مذاکره نیز صورت مطلوب و مشروع داشته باشد. پس محل اختلاف، «مقاومت» است نه «مذاکره»، و مذاکره بهصورت ذاتی، نافیِ مقاومت نیست. اعتراض آیتالله خامنهای به کسانی نیست که دعوت به مذاکره میکنند، بلکه ایشان میگوید کسانی معتقد به عبور از اصلِ انقلابیِ «عدمتسلیم در برابر دشمن مستکبر» هستند. این توصیه، عملگرایی است.
[6]. انتقادهای نیروهای انقلابی به جریان مذاکره در دولت اعتدالگرا، به چند دلیل بود: اوّلاً، مذاکره از «موضع ضعف و عجز» بود، نه «موضعِ عزّتمندانه و مقتدرانه»؛ ثانیاً، مذاکره مبتنی بر «اعتماد» به دشمن و «تکیه بر وعدههای کاغذیِ» او بود؛ ثالثاً، مذاکره به معنی «راهحل اصلیِ گشایشِ معیشتی» مطرح شد و از «ظرفیّتهای داخلی»، غفلت گردید؛ رابعاً، مذاکره از «مسألۀ هستهای» فراتر رفت و به تعبیر حاجقاسم، «سه ضلعی» شد و «برجامِ منطقهای» و «برجامِ موشکی» نیز مطرح شد.
@sedgh_mahdijamshidi
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️استناد وهابیت به بدعتهای فرقه منحرف صرخی
اخیرا کلیپی در انکار شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها از عده ای عراقی توسط شبکه های وهابی در حال پخش است و آنها با تکیه بر این کلیپ مدعی هستند که شیعیان عراق بیدار شده و متوجه شده اند که شهادت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها افسانه است!
اما حقیقت ماجرا و دروغ وهابیت در اینجاست که این افراد شیعه نیستند، بلکه فرقه ای منحرف و ضاله از عناصر بعثی می باشند که رهبر آنان شخص خودفروخته ای به نام "محمود صرخی" می باشد و این فرقه هم به مانند گروهک "یمانی بصری" فرقه ای ضاله و برخاسته از دل یهود و آل سعود و عامل دست آنهاست تا بتوانند از این گونه فرقه ها علیه شیعه سوء استفاده کنند و تشیع را تخریب نمایند!
در واقع این فرقه ها و فتنه ها برادر ناتنی یا فرزند همان گروهک منحرف وهابیت هستند که سالهاست انحرافات و بدعتهایشان برای همه بیان گردیده و دستشان رو شده است!
یکی از بزرگترین اهداف تاسیس این "فرقه بعثی سعودی" دشمنی با ایران و ایرانیان است، به عنوان نمونه این جریان در تمامی حملات به کنسولگریهای ایران در عراق نقش مهمی داشته است، بیخود نیست که حتی در همین کلیپ هم ایرانیان را "مجوس" معرفی می کند!!
این کلیپ و حمایت وهابیت از این فرقه های تشکیل یافته از عناصر بعثی، بهترین مدرک در اثبات توطئه های گوناگون آنان علیه دوستداران اهلبیت علیهم السلام و سعی در ایجاد انشعاب در تشيع است!!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تفاوتهای نگاه امام خمینی و هاشمی رفسنجانی به تحریم
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فایلی نایاب از تهمتهای هاشمی رفسنجانی به رهبری
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️دیدار چند روحانی با اینفلوئنسرهای اینستاگرامی
البته این خبر که با عنوان دیدار وحید یامین پور ، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، با اینفلوئنسرهای اینستاگرامی دست به دست می شود، سر و صدای زیادی در فضای مجازی به پا کرده است.
ماجرا از انتشار تصاویر جلسه ای با حضور تعدادی از اینفلوئنسرهای زن اینستاگرامی آغاز شده که دیروز در ساختمان شماره دو وزارت ورزش و جوانان برگزار شده بود.
طولی نکشید که این خبر واکنش گسترده کاربران شبکه های اجتماعی را به دنبال داشت. آن ها که وحید یامین پور را از طیفی می دانند که همواره مخالفت خود را با اینستاگرام و شبکه های اجتماعی خارجی ابراز کرده، به انتقاد از او پرداخته اند و می گویند چنین جلسه ای اگر در دولت قبل برگزار شده بود معلوم نبود چه عواقبی در انتظار برگزارکنندگانش می بود.
وحید یامین پور اما حضور خود در این جلسه را تکذیب کرده است. او در پاسخ به توییت انتقادی یکی از کاربران نوشته در این دیدار حضور نداشته و این جلسه مربوط به نهادی غیر دولتی به نام مجمع خیرین ازدواج بوده که سال ها است به دلیل نداشتن جای مناسب جلسات خود را در این ساختمان برگزار می کند.
با این حال، این صحبت یامین پور هم بی جواب نمانده و از او درباره ی حضور مدیرکل دفترش در این جلسه سؤال شده است.
🔻از حاشیه های جالب این گفتگو اینکه بعضی از دعوت شدگان قبل از در سعادت آباد دنبال مقنعه بوده اند
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
بیداری طلاب
♨️استناد وهابیت به بدعتهای فرقه منحرف صرخی اخیرا کلیپی در انکار شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها از
♨️اهانت سازمانیافته به ساحت حضرت فاطمه(س) در سایه سکوت حوزه هزارساله نجف
❌مدینه فاضله سکولارهای حوزوی همین بود؟!
با برافتادن رژیم سفاک صدام و برآمدن شبهدولتهای وابسته به آمریکا، فضای فرهنگی و مذهبی عراق با دگرگونیهای سریع و عجیب همراه شد.
نزجگیری نحلههای انحرافی یکی از عوارض منفی ولنگاری فرهنگی عراق پس از صدام بود.
مدتهاست سرویسهای جاسوسی کشورهای مختلف به سرمایهگذاری در عراق پرداختهاند و حالا مدتی است که نتایج آن برنامهریزیها و صرف هزینههای گزاف، نمود اجتماعی یافته است.
انحراف در آئینهای عزاداری از حیث شکل و محتوا، تنها یکی از بروندادهای ولنگاری فرهنگی/مذهبی در عراق است که قبل از این در ایام عزاداری محرم شیوع یافت و معالاسف مدتی است از تحریف تاریخ صدر اسلام گذشته و به مرز اهانت علنی به ساحت مقدس حضرت فاطمه زهرا علیها سلام رسیده است.
عجیب آنکه در تمام این سالها، متولیان حوزه علمیه نجف، برنامهای برای مدیریت فضای فتنهگون عراق نداشته و بلکه به تئوریزه کردن این بیتفاوتی و بیعملی پرداخته است!
عجیبتر آنکه برخی #سکولارهایحوزوی، همصدا با بعضی #سکولارهایعرفی، حوزه فعلی نجف را مدینه فاضله و الگوی تمام حوزههای علمیه شیعی _حتی قم_ برشماردهاند!
از نگاه سکولارها، مزیت نسبی حوزه نجف، سیاستپرهیزی و بلکه سیاستستیزی بوده و همین موجب شده این حوزه در امر تبلیغ دین توفیق حداکثری یابد!
اما ورای این تحلیلهای آبکی و انتزاعی، واقعیتهای عینی حکایت دیگری دارد!
واقعیت آن است که سکولار شدن حوزه نجف موجب شده بزرگ مرجع عراق یعنی آیتالله العظمی سیستانی نیز در میان این جماعت، غریب افتد و قدرش ناشناخته بماند.
واقعیت آن است که هر عنصر نامطلوبی امروز می تواند به نام دین علم مرجعیت و راهبری بلند کند و دکان دونبش برای فریب مردم باز کند!
واقعیت آن است که سیاستگریزی عارضی نجف، نه فقط حیثیت و هویت این حوزه مقدسه، که دیانت مردم عراق را نیز شدیدا به مخاطره انداخته و عراق را بیش از هر زمان دیگری به بستر نزجگیری #فتنههایمذهبی مبدل سازد.
پرسش آن است که سوداگران سکولاريسم حوزوی که در قم به ادنی بهانهای تا مرز شهرآشوبی پیش میروند، چگونه است از یک طرف حوزه نجف را در مقابل قم بعنوان مدینه فاضله معرفی میکنند و همزمان در مقابل انفعال و سکوت و انزوای این حوزه در مقابل #هتاکانشبهدینیبهساحتاهلبیت(ع)، زبان در کام درکشیدهاند؟!
برخلاف پروپاگاندای رسانهای سکولارها، سرشت حوزه هزارساله نجف همواره با سیاست و مبارزه و قیام گره خورده است و از آن جمله، اگر زمانی آن حوزه با همت شیخالطائفه و دیگر اعاظم به تولید تراث حدیثی و سایر میراث معنوی، از جمله احیای شعائر حسینی، موفق میشود یکی از عوامل مهم آن مسئله حکمرانی و به طور مشخص حکومت بویهیان شیعی ایرانی است.
در طول تاریخ آنچه نشانگر #حیات و عامل جهانیشدن آوازه و دامنه تاثیر حوزه مقدسه نجف بوده، همانا #غیرتدینی و مجاهدت سازمانیافته در امر تحقق دین است. از این رو به هر میزان که در اقامه امر دین توفیق داشته، در میان شیعیان و مسلمانان و بلکه جهانیان اعتبار و آبرو داشته و در تحولات اجتماعی، محل اعتنا قرار گرفته است.
سکولارهای حوزوی که نجف را منفعل و بیعمل میخواهند در بهترین حالت، مصداق دوست جاهل هستند که مسیره انزوای بیشتر و حذف این حوزه مقدسه را پیش گرفتهاند!
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
@roozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام على عليه السلام:
كَفاكَ مِن عُيوبِ الدُّنيا ألاّ تَبقى
از عيب هاى دنيا، همين تو را بس كه نمى مانَد
المواعظ العدديّة صفحه60
☀️رهبر معظم انقلاب:
ایجاد نگرش جدید در فقه شیعه توسط امام خمینی
هفتمين كار بزرگ او، نگرشى جديد در فقه شيعه بود. فقاهت ما پايههاى بسيار مستحكمى داشته و دارد. فقاهت شيعه، يكى از محكمترين فقاهتها و متكى به قواعد و اصول و مبانى بسيار مستحكمى است. امام عزيزمان اين فقه مستحكم را در گسترهى وسيع و با نگرشى جهانى و حكومتى مورد توجه قرار داد و ابعادى از فقه را براى ما روشن كرد كه قبل از آن روشن نبود.
خطبههاى نمازجمعهى تهران ۱۳۶۸/۰۴/۲۳
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هیچ وقت وارد حزب و گروهی نشدم و همیشه قائل بودم طلبه باید فراجناحی باشد و تنها دغدغه او حفظ تشیع و ارکان اصلی نظام باشد و هیچوقت به خانواده خودم هم نگفته ام به چه کسی رای بدهید ولی امروز #رئیسی را مظلومترین رییس جمهور بعد انقلاب میدانم؛ قطعا نقدهایی به عملکرد چندماهه ایشان وارد است ولی هیچ رئیس جمهوری در ابتدای کار چنین مورد انتقاد خودی و غیرخودی واقع نشده بود. هر کاری میکند یک عده نقد میکنند. دولت ویرانه با خزانه خالی تحویل گرفته است و شب و روز در حال فعالیت هست ولی ظاهرا هیچ کس قصد همراهی ندارد و همه میخواهند او را نقد کنند. آخرین نقد هم قصه #علی_عسگری است؛ شاید افراد شایسته تری هم برای این مقام وجود دارد ولی حرف من این است کسی که تحصیلات برق، صنایع و مدیریت از بهترین دانشگاههای کشور را دارد چه تفاوتی با آقای #ربیعی مدیر عامل سابق دارد که تحصیلات او هم صنایع و مدیریت است. چرا کسی به انتصاب جعفر ربیعی انتقاد نکرد درحالیکه تحصیلات او مانند علی عسگری است. باید بگویم رئیسی مظلوم است اگرچه نقدهایی هم به او وارد است. گاهی این موج ها توسط #سلبریتی های رسانه ای که سهمی از دولت به آنها نرسیده است ایجاد میشود و افراد عادی هم بدون اطلاع وارد این موج رسانه ای میشوند. قصه #سهم_خواهی در این دولت جدی است. مراقب باشیم. یاعلی
@islam_kade
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨برخی دلسوزان نظام که فکر میکنند امروز دلسوزی نظام یعنی دفاع از علی عسگری، این مطلب را بعنوان رزومه علی عسگری نوشته و منتشر کردند
۱/ نمیتوانیم فرض کنیم که علی عسگری رئیس صداوسیما نبوده! چرا باید همچی فرضی داشته باشیم؟! مگه عقلمون را از دست دادیم؟ عملکرد فاجعه بار وی در صداوسیما و همراهی و همسویی با حسن روحانی در وضعیت فعلی کشور را چگونه فراموش کنیم؟ سیاست محافظهکاری صداوسیما و بدبین کردن دهها میلیون نفر به نظام اسلامی را چگونه در نظر نگیریم؟! بماند عملکرد غیرشفاف اقتصادی وی و آقازادهاش! بزودی مطلبی درباره تخلفات ذیل صداوسیما و نقش آقازاده اش محمدرضا علی عسگری منتشر خواهم کرد!
۲/ نوشته در جنگ یکی از بزرگترین پروژههای صنعتی، موشکی و دریایی! خب این پروژه چه بوده؟کجا بوده؟
😅چرا مردم را ... فرض میکنید؟!
۳/ سیستم اقتصادی گردشگری بعد از ۴۰ سال هنوز احیا نشده و هیچ دولتی دراین زمینه طرح و برنامهای تا حالا نداشته.
آنوقت علی عسگری کجا و در چه مقطعی آن را احیا کرده؟!😅
۴/ پایهگذاری پتروشیمی کرمانشاه و مسجدسلیمان توسط علی عسگری؟😳😳
وی چه مسئولیتی کلان، ارشد یا میانی در حوزه صنعت تاکنون داشته؟ صندوق بازنشستگی صداوسیما پتروشیمی ایجاد کرده؟😳کجا؟!! صندوق بازنشستگی مبلغی را در پتروشیمی ارغوان عسلویه که خیلی سال است ایجاد شده، سرمایه گذاری کرده! فقط همین!
برادران بزرگواری که از اینگونه متنها مینویسید برای انحراف افکار عمومی؛ والله مسئولید.
در آخرت مسئولید! انتصاب آقای علی عسگری کاملاً سیاسی و رانتی است.ما را خسته نکنید!
داودمدرسییان
@modaresian
♨️اخبار داغ روحانیت
♨@khabarehowzeh
🔻امروزاجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه در قم با پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی شروع شد
🔻حضرت آیت الله مکارم در اجلاسیه جامعه مدرسین:
❇️ معارف اسلام برای همگان در همه سنین گفته شود
🔻مساجد باید مراکزی برای نشر معارف اسلام باشد
◻️مردم در مساجد تعلیمات را فرا می گرفتند و سپس در اختیار دیگران قرار می دادند، بنابراین مساجد باید زنده نگاه داشته شود، معارف اسلام برای همگان در همه سنین گفته شود، مساجد باید مراکزی برای نشر معارف اسلام باشد و این مساله باعث تقویت ارکان انقلاب می شود.
🔻حضرت آیتالله سبحانی تاکید کردند:
❇️ نباید محصل مادامالعمر در حوزه داشته باشیم
➖ از لحاظ تربیت خطیب فقیریم
◻️ باید به محتوای آیه شریفه نفر عمل کنیم، معنا ندارد که مادم العمر افرادی مشغول تحصیل باشند، باید افرادی که شایستگی دارند مقدمات هجرتشان فراهم شود این مسئله به تقویت پایههای ایمانی جامعه و انقلاب کمک میکند.
◻️ حوزه علمیه باید برای مسائل نوپدید و نوظهور گروهی را تشکیل دهد. البته از خارج نیز چشم امید و نیاز به سمت ماست و باید برای رفع نیازهای آنها نیز برنامهریزی داشته باشیم.
◻️ ما فقه اسلام داریم نه معاصر، باید تعبیر دقیق به کار ببریم و بگویم فقه مسائل معاصر، یک سلسله مسائل نو ایجاد میشود که به صورت فردی از سوی بزرگان پاسخ داده میشود که البته در جای خود قابل تقدیر است، باید اینها جمع شود و به صورت فکر جمعی پاسخ داده شود. البته از خارج نیز چشم امید و نیاز به سمت ماست و باید برای رفع نیازهای آنها نیز برنامهریزی داشته باشیم.
🔻 رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه در دوازدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد:
❇️ حوزه بدون توجه به نغمههای حاشیه ساز در مسیر ایستاده است
◻️ اولین توصیه این اجلاسیه این است که روحانیتی که با همه سختیها، زندانها و تبعیدها در صحنه بوده، همچنان در صحنه است؛ ما به این باور رسیده ایم که دین از سیاست جدا نیست، سیاست در متن دین ماست، دین با سیاست همراه است، نمیشود تنها در امور فردی برای احیای ارزشها تلاش کنیم.
🔻 عضو شورای عالی حوزههای علمیه:
❇️ حوزه فراتر از جناحها و گروهها است
◻️ اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر و امیرالمؤمنین(ع) را تکذیب کرده است
حجت الاسلام و المسلمین خاتمی با اشاره به نشستی که اخیراً در تهران برگزار شده و برخی از سخنرانان آن خط جدایی حوزه از سیاست را دنبال کرده اند، گفت: اینها رویشان نمیشود که بگویند جدایی دین از سیاست، میگویند جدایی حوزه از سیاست، اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر اکرم و امیرالمؤمنین(ع) را تکذیب کرده است.
🔻رئیس جمهور در ارتباط زنده با اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد:
❇️ دولت به کمک علما و حوزههای علمیه نیاز مبرم دارد/ سیر نزولی تورم آغاز شده است
◻️ تورمی که تجربه میکنیم در هفتاد سال گذشته بی سابقه بوده، اما بحمدالله سیر نزولی تورم آغاز شده است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیریت جدید #خانه_طلاب_جوان
🔻با حضور:
حجتالاسلام و المسلمین #ملکی "قائم مقام حوزههای علمیه"
- حجت الاسلام و المسلمین #عباسی "مدیر سابق خانه طلاب جوان"
- حجت الاسلام و المسلمین #عصاره "مدیر فعلی خانه طلاب جوان"
✅تقدیر و تشکر از زحمات حجتالاسلام و المسلمین #عباسی "مدیر سابق خانه طلاب" و معارفه حجتالاسلام و المسلمين #عصاره "مدیر فعلی خانه طلاب" با حضور حجتالاسلام و المسلمین #ملکی "قائم مقام حوزههای علمیه"
🌀خانه طلاب جوان
@Khanetolab
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️نشست چالشی و صریح بعضی فعالین رسانه ای قم با حجت الاسلام و المسلمین سعیدی
🔹 در این نشست چالشی و صریح، مدیران رسانههای قم و فعالین رسانه ای با آیتالله سعیدی، دغدغههای فرهنگی و اجتماعی خود را بهصورت صریح و بدون تعارف مطرح کردند و تولیت آستان مقدس بانوی کرامت نیز ضمن شنیدن این دغدغهها از راهکارهای اصحاب رسانه برای حل و رفع آن استقبال کرد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امیرالمؤمنین عليه السلام:
از خشم بپرهيز كه آغاز آن، ديوانگى و پایان آن، پشيمانى است.
إيّاكَ وَالغَضَبَ؛ فَأَوَّلُهُ جُنونٌ وآخِرُهُ نَدَمٌ
غررالحكم حدیث 2635
☀️رهبر معظم انقلاب
عجباً للمؤمن لایقضی اللّه علیه قضاءً إلا کان خیراً له، سرّه او ساءه. إن ابتلاه کان کفّارةً لذنبه، وإن اعطاه وأکرمه کان قد حباه.
(تحف العقول صفحه 48)
هرچه را خداوند برای مؤمن، مقدّر فرماید، خیر او است، خواه حوادثی که او را ناراحت میکند مثل بیماری و خواه اموری که او را خوشحال میکند.
حوادث محزون کننده، کفاره گناهان و حوادث خوشحال کننده عطایای الهی است.
این مضمون در اشعار حافظ هم آمده «در طریقت هرچه پیش سالک آید خیر او است» لکن حافظ این معنا را مختص به سالک دانسته ولی این روایت، آن را درباره مطلق مؤمن بیان فرموده است. 1378/8/30
#اخلاقی
#خیر
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️جامعه مدرسین علیه سکولاريسم حوزوی
🔻گزیده سخنان جناب آقای #حسینیبوشهری در دوازدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد:
انقلاب اسلامی از دل حوزه های علمیه نشأت گرفته است.
حوزه کاری کرده کارستان، حوزه های علمیه، مراجع و علما و در راس آن حضرت امام قدم در وادی گذاشتند که به خوبی از عهده آن برآمدند.
اهداف ما گرایش به معنویت بود، ما احساس میکردیم اگر مساله به همین صورت پیش رود چیزی باقی نخواهد ماند، امام فریاد برآوردند، نهضت را مردمی اعلام کردند؛ وعده عدالت اجتماعی و ارزش های دینی به مردم دادند، روحانیتی که این فاکتورها مدنظرش بود احساس کرد در سایه تشکیل حکومت اسلامی، جمهوری اسلامی قابل تحقق است.
اولین توصیه این اجلاسیه این است که روحانیتی که با همه سختیها، زندانها و تبعیدها در صحنه بوده، همچنان در صحنه است؛ ما به این باور رسیده ایم که دین از سیاست جدانیست، سیاست در متن دین ماست، دین با سیاست همراه است، نمیشود تنها در امور فردی برای احیای ارزشها تلاش کنیم.
پیام اجلاسیه این است نکند برخی از روحانیون با عدهای همنوایی کنند یا به خاطر فشارهایی که دیده می شود منفعلانه برخورد کنند و ریشه را بزنند و بگویند دین از سیاست جداست، این که عده ای که خودشان در ایامی در مصدر امور بودند، اگر بخواهند نغمههایی سر دهند، این درست نیست.
این که عده ای شعار مسجد و محراب برای حوزه و روحانیت سر دهند، با فلسفه حوزه های علمیه و رسالت علما که دنباله روی انبیا و اولیای الهی هستند، سازگار نیست، اگر این گونه بود که این همه جنگ ها بر مولا علی(ع) تحمیل نمی شد.
پیام اجلاسیه این است که روحانیت بر سر عهد و پیمان خود بماند تا بتوانیم به مسیر ادامه دهیم، رسیدن به عدالت اجتماعی و رضایت مندی مردم کار ساده ای نیست، اما روحانیت با همان استواری در صحنه می ماند تا رسیدن به مرز نهایی که تمدن اسلامی است.
روحانیت در کنار مردم با هدایت و رهبری رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید تا رسیدن به افق ها این مسیر را ادامه خواهد داد و این پرچم را به دست حضرت ولیعصر(عج) خواهد سپرد.
🔘روزنه
@roozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر اکرم(ص) و امیرالمؤمنین(ع) را تکذیب کرده است!
🔻برخی به دنبال احیای تز رضاخانی جدایی دین از سیاست هستند!
🔻پاسخ صریح حجت الاسلام و المسلمین #سیداحمد_خاتمی به اظهارات اخیر آقای #مصطفی_محقق_داماد در باب جدایی حوزه از سیاست
🔻گزیده سخنان حجت الاسلام و المسلمین #سیداحمد_خاتمی (نایب رییس جامعه مدرسین) در دوازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد:
▫️ مقام معظم رهبری اهمیت جهاد تبیین را به خوبی تبیین کردند، البته در اینجا نکات زیادی وجود دارد، از جمله جهاد تبیین در قرآن، روایات و سیره و روش امامان که اعزه محترم باید به تبیین ابعاد مختلف آن بپردازند.
▫️علما و روحانیت را طلایه داران و پیشگامان نهضت جهاد تبیین هستند.
جهاد تبیین دو بخش ایجابی و سلبی دارد؛ رسالت تبیینی که انبیای الهی و اولیا داشتند هم نفی داشت و هم اثبات، نمی شود ما اثبات را داشته باشیم اما نفی را نه.
▫️تبری جلوه سلبی جهاد تبیین است؛ اساسا لااله الا الله از تبری شروع می شود، امام هم از تبری از رژیم شاه و آمریکاییها شروع کرد، با این کار نظام اسلامی شکل گرفت.
▫️از ابتدای انقلاب اسلامی، انقلاب ما گرفتار #التقاط_اعتقادی شد.
شهید مطهری به جنگ این التقاط رفت و با این نگاه آثار زیادی را به چاپ رساند، منافقین به صحنه آمدند و همه چیز دین را هدف قرار دادند؛ پرورشدهندگان فرقان که شهید مطهری را به شهادت رساندند، هنوز در حال خط دهی هستند.
▫️[بازخوانی بخشهایی از فرمایشات حضرت امام و رهبری درباره مروجان اسلام آمریکایی و التقاطی].
این تفکر امروز هم هست، البته مردم به صحنه آمدند و زیربنای تفکرات اینها که تفکرات همان جریانی است که امام در صحیفه در رابطه با نهضت آزادی گفتند، قصه جهاد تبیین تنها قصه یک جریانی که نه ماه بود و رفت نیست.
▫️[در پاسخ به اظهارات سخنرانان نشست صد سالگی حوزه، از جمله آقای مصطفی محققداماد، که برخی از سخنرانان آن خط جدایی حوزه از سیاست را دنبال کردهاند] اینها روی شان نمیشود که بگویند جدای دین از سیاست، می گویند جدایی حوزه از سیاست، اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر اکرم و امیرالمؤمنین را تکذیب کرده است، این جهاد تبیین بسیار مهم است.
▫️کسانی در پی احیای تز رضا خانی جدایی دین از سیاست هستند، ما معتقدیم حوزه فراتر از جناح ها و گروه ها است، اما چه کسی گفت حاج شیخ عبدالکریم در سیاست نبود، سیاست تنها درگیری نیست، مؤسس حوزه علمیه قم در دل سیاست بود و مدبرانه عمل کرد.
▫️اینها می خواهند حوزه را نظام جدا کنند، طلبه خوب، خطیب خوب و امام جماعت خوب را افرادی می دانند که در حمایت از انقلاب تقیه کند، هدف این است، ما به همراه امام عظیم الشان همراه علمی که ایشان برافراشتند خواهیم ماند.
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻سایه اشرافیگری بر روی غیرت دینی!
#رسوایی
🔰سنگ بنای مدیریت اشرافی و فیشهای حقوقی نجومی در دولت سازندگی گذاشته شد و این اتفاق در دولت روحانی نیز تکرار شد.
⭕️به نظر میرسد که اولین نشانههای تجملگرایی، اشرافی گری و مدیریت پرهزینه از بیتالمال به دولت هاشمی رفسنجانی برمیگردد.
مهدی نصیری که در آن سالها سابقه مدیرمسئولی کیهان و صبح را در کارنامه داشته، دراینباره میگوید: تأثیر منفی این نگاه بیش از هرکس متوجه مسئولین و خواص شد و آنها تحت تأثیر رئیس دولت که یک روحانی بود و لابد حرفهایش مستند شرعی! هم داشت، مسابقه در امر تجملگرایی و ثروتاندوزی را آغاز کردند. در چنین فضایی بود که ماشینهای لوکس زیر پای مسئولان قرار گرفت و سکونت در خانههای مجلل شمال شهر برای مسئولان رفتهرفته عادی شد و گروهی از عناصر سابقاً انقلابی چرب و شیرین دنیا بهشدت زیر زبانشان مزه کرد.
⛔️مانور تجمل در نماز جمعه
آبان ماه 1369 حجتالاسلاموالمسلمین هاشمی رفسنجانی، رئیسجمهور وقت و امام جمعه موقت تهران، در خطبههای نماز جمعه، از «مانور تجمل» میگوید.
🔸مقصود هاشمی از این بیان، برشمردن اهمیت به ظاهر، بخصوص از سوی منتسبان به حکومت بود. او در آن روز از «زهد فروشی» نیز گفت و کسانی را که با ظاهر نامناسب خود، ادعای ساده زیستی میکردند، به باد انتقاد گرفته و تلویحاً از حزباللهیها خواست تا اندکی به وضع ظاهر خود برسند. منطق هاشمی در این فقره این بود که ایران به عنوان ام القرای ممالک اسلامی و جمهوری اسلامی به عنوان یگانه نظام دینی، نباید اثری از فقر و فلاکت در خود داشته باشند.
🚫زندگی تجملی هاشمی و خانواده
با مرور خاطرات روزنوشت هاشمی که طی سالهای گذشته منتشر شده است، بر ما ثابت میشود که نوع مدیریت هاشمی در دوران ریاست جمهوری و قبل از آن به صورت تجملی و بسیار پرهزینه بوده است. بارها و بارها مشاهده میکنیم که به خاطر بهانههای سطحی به افراد سکههای طلا اهدا میشود و موارد دیگری که در ادامه مشاهده میکنید:
1️⃣ساخت سونا برای رفع کمر درد و خستگی هاشمی:
در ساختمان نهاد [ریاست جمهوری] یک حمام کوچک سونا و بهداشتی برای معالجه درد کمر و رفع خستگی درست کردهاند. بخشی از آن برای استفاده آماده شده است. بیاثر نیست.
2️⃣سفر به کیش در دوره جنگ برای اغفال دشمن!
برای رد گم کردن و اغفال دشمن قرار شده به کیش و بندرعباس برویم. هواپیمای 707 تانکر نیروی هوایی از تهران آمده بود. فاطی، فائزه و بچههایشان و خانواده دائیشان هم آمده بودند. بهسوی جزیره کیش پرواز کردیم و ناهار را در هواپیما خوردیم. ساعت چهار و نیم وارد کیش شدیم. استقبال رسمی انجام شد و مصاحبه مختصری کردم و به ویلای اقامتگاه آمدم.
3️⃣حاتمبخشی از بیتالمال به فرزند جهانگیری:
هاشمی رفسنجانی در سفراستانی خود به اصفهان در دیماه 1371 اینگونه از هدیهاش به فرزندان اسحاق جهانگیری یاد میکند): خانواده استاندار آمدند. احوالپرسی کردم و به بچههایش سکهای دادم. برای سفرم، آینه و قرآن گرفتند.
❌آنچه مشخص است و اکثر کارشناسان سیاسی، اقتصادی و حتی مردم به آن اذعان دارند، شروع دوران اشرافی گری و مدیریت پرهزینه در دولت هاشمی
رفسنجانی است.
دکتر کوشکی با اشاره به تأمین حقوق مدیران دولتی هاشمی از راه دور زدن قانون، میافزاید: و این تاختنها نیازمند این است که مدیر داشته باشیم؛ و مدیری که از صبح تا شب زحمت میکشد باید زندگیاش تأمین باشد. این مدیر در دولت به او ماهی ۲۵ هزار تومان میدهند، .... باید مدیری را که اینجا دارد کار میکند تشویق کرد. ما هم میآییم حقوقش را بالا میبریم. ولی از لحاظ دولتی که نمیشود حقوقش را بالا برد. به او پاداش میدهیم.
❗️این اظهارات دکتر کوشکی نشان میدهد که سنگ بنای مدیریت اشرافی و فیشهای حقوقی نجومی در دولت سازندگی گذاشته شد و این اتفاق در دولت روحانی نیز تکرار شد، شاید علت تکرار این وضعیت در دولت روحانی، یکسان بودن مدیران و تفکر روحانی و هاشمی است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️نتیجه پیگیری یک روحانی انقلابی؛ زندان آماده استقبال از مفسدان پرونده فولادمبارکه است
🔻حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان:
🔹گزارش نهایی تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه امروز در کمیسیون صنایع مجلس مصوب شد . علیرغم فشارهای همه جانبه و تلاش برخی رسانه نماهای حق العمل کار ، بررسی فساد عظیم ، تخلف مالی 92 هزار میلیارد تومانی در این بنگاه بزرگ را اثبات کرد. زندان آماده استقبال از مفسدان این پرونده است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh