🔻انتقاد تند مولوی شهنوازی از مولوی عبدالحمید
🔸مولوی شهنوازی، امام جمعه اهل سنت خاش در بخشی از یک مصاحبه پیرامون صحبت های اخیر مولوی عبدالحمید و حمایت او از رژیم غاصب صهیونیستی، گفت: ما ایرانی هستیم و ایران خانه ما است و هرکسی که برخلاف مبانی نظام اسلامی سخنی بگوید ما آن را نمی پذیریم.
🔸او میافزاید: من امام جمعه خاش هستم و از اوایل انقلاب به عنوان یک بسیجی به نظام اسلامی خدمت کردم و دوبار هم توفیق حضور در جبهه و دفاع مقدس را داشتهام لذا پذیرش چنین سخنانی برای بنده سنگین و آن را به هیچ وجه نمی پذیرم.
🔸مولوی شهنوازی همچنین تصریح میکند: خطاب به کسانی که علیه مسلمانان مظلوم فلسطین، وحدت بین شیعه و سنی و انقلاب اسلامی یاوه گویی می کنند، می گویم که اظهارات شما نزد اهل سنت محکوم است.
🔺صحبتهای مولوی شهنوازی از مصادیق "جهاد تبیین" است.
🔺چه اینکه بایستی این مسئله بیش از پیش برای همه ایرانیان مسجّل شود که فتنهگری مذهب نمیشناسد و کسی که در خلاف جهت آرمانهای عقلانی اسلام و انقلاب حرکت کند؛ خواه منتظری شیعه باشد و خواه عبدالحمید سنی؛ جایی در دل مردم ایران نخواهد داشت.
🔺عبدالحمید اسماعیلزهی، امام جمعه مسجد مکی زاهدان اخیراً در اظهاراتی با مزاج به رسمیت شناختن اسرائیل گفته است: مردم ایران در فلسطین هم خواهان صلح هستند و معتقدند حکومت اسرائیل و مردم فلسطین باید صلح کنند و فلسطینیها به یک حکومت مستقل برسند!
🔺تأکید میشود که حفاظت ویژه از جان مولوی شهنوازی یک ضرورت است و قضیه ترور مولوی عبدالواحد ریگی نباید تکرار شود.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️ده نکته از رفتار رهبر معظم انقلاب درباره اغتشاشات اخیر بقلم نکته سنج محسن مهدیان
عفو رهبری خبرساز بود؛ آنهم بلافاصله بعد از عکسهای دلنشین جشن تکلیف با فرشته های کوچک و پاک. ایندو را باید با هم دید. هردو پدرانه است. هم خندههای صمیمانه و هم گذشت آموزنده.
محبت پدر برای همه فرزندان است و البته جلوتر از اخمش. چه بسا اخمش نیز از سر محبت است و همه اش نیز از ابتدا تا انتهای دستگیری.
اشتباه نشود؛ رفتار پدرانه را نباید تنها به عفو و گذشت دید. از روز اول اغتشاشات چنین است، همه اش از همین جنس است.
یکم: روز اول بها ندادند و هیچ نگفتند. عبور کردند و چشم پوشیدند. خطایی بود که نباید برجسته می شد.
خلاصه اولین پدرانه بی اعتنایی به خطای فرزند بود.
دوم: از سخنرانی دوم به بعد انگشت را سمت خناسان و شیاطین اصلی بردند. حتی به بداخلاقی چهره ها نیز توجه نکردند. تاکید کردند این جماعت نیز با مردم اند و انقلاب.
دومین پدرانه شان بی اعتنایی به اختلافهای داخلی و انگشت اشاره به بیرون از خانه بود.
سوم: تلاش کردند تحلیل فرزندان را نسبت به وقایع اصلاح کنند. اصرار داشتند که این اغتشاشات ثمره پیشرفت شماست نه ضعفها. نخواستند تلخیهای آن ایام باعث شود، واقعیتها دیده نشود و اعتماد به نفس ملی لطمه ببیند.
سومین پدرانه تصویر و ترسیم قدرت ملی بود؛ نشاندادن حرکت و پیشرفت در زیر آتش کین ها.
چهارم: تصریح داشتند به سطح بندی خطاها. مدام هم تکرار کردند؛ «نکند همه را با یک چوب قضاوت کنید.» اینکه بین جاهل و غافل و مجرم تفاوت است. بین هیجانزده و دشمن فاصله است.
چهارمین پدرانه تفکیک میان خطاها بود.
پنجم: اجازه رفتار تحکم آمیز به نظمیه و امنیه ندادند. سیاست «کشته دهیم اما نکشیم» برای چنین مرشدانهای بود. گویی میدانستند این اغتشاشات ثمره جهل مجازی است و راهش خونریختن نیست.
پنجمین پدرانه این بود که هزینه دهیم، اما فرصت دهیم تا آگاهی رشد کند و دیگران بههوش شوند.
ششم: مانع ظاهرگرایی شدند. فرمودند چه بسا دختران شلحجابی که دلشان با انقلاب و اسلام است: «همینها مشت محکم بر دهان دشمن زدند.»
ششمین پدرانه عبور از ظاهر و دیدن باطن فرزندانش بود.
هفتم: انقلابی ها را دعوت به خویشتنداری کردند. اینکه صبوری بهخرج دهید و اجازه ندهید از سر خشم و ناراحتی گرفتار قانون شکنی شوید.
هفتمین پدرانه دعوت به صبر انقلابی بود.
هشتم: دیگری صداقت در اوج اغتشاش بود. وقتی از خودیها خطا دیدند، بلافاصله واکنش نشان دادند و دلجویی کردند. ماجرای اعزام سفرای شفقت به زاهدان از این جهت، الگو بود.
هشتمین پدرانه درس حریت و صداقت در پذیرش خطا بود؛ آنهم خطای دیگران.
نهم: خونخواهی برای فرزندان مظلومش بود؛ لاله های پرپری که به نام انقلاب و اسلام جاودانه شدند تا بیرق «آرمان» بالا بماند. از روحالله تا دانیال و حسین و ... را به آغوش کشیدند و سر مزارشان سلام دادند تا نام شان ثبت بر تاریخ شود.
نهمین پدرانه خونخواهی از سر غیرت مقابل شیاطین بود.
و دهم عفو...
گذشتند چون احساس کردند تلنگری بس است؛ چون غرض نهایی، دستگیری است نه مچگیری. هدایت است نه صرفا مجازات. فرماندهی کل قوا اول معلم است و راهبر.
واپسین پدرانه، انتقال محبت به فرزندان خطا کار بود تا بدانند دوستدار و دلسوز نهایی آنها اسلام است و انقلاب.
روزهای تلخ اغتشاش گذشت؛ اما باید سالها نوشت و نوشت. یکی اش پدرانه های رهبری... .
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️در عالم رسانه تقریباً هیچ چیز اتفاقی نیست!
خیلی دوست دارم حسن ظن داشته باشم؛ ولی شما این چند مؤلفه را کنار هم بگذارید:
🔸️تاریخ: یکی از روزهای دهه فجر انقلاب اسلامی
🔸️مناسبت زمینهای: اعتراضها و اغتشاشهای چندماهه در کشور و بازداشت شمار فراوانی از خرابکاران
🔸️تیترِ یک: عفو گسترده در آستانه ۲۲بهمن
🔸️عکس اصلی صفحه اول: تصویر رهبر انقلاب در کسوت یک معترض سیاسی در زندان کمیته مشترک ضد خرابکاری رژیم طاغوت
🔰تعجب نکنید؛ اینها صفحه اول یک روزنامه منتشرشده در جمهوری اسلامی ایران به رهبری همین به قول اینها #خطیب_تبعیدی است که با یارانه و حمایتهای وزارت ارشاد دولت همین جمهوری اسلامی چاپ شده است!
⁉️فقط چند سؤال:
🔹️این روزنامه با این کار میخواسته چه چیزی را به چه کسی یادآوری کند؟!
🔹️مثلاً میخواسته به رهبر انقلاب و هوادارانش یادآوری کند که خود ایشان زمانی معترض سیاسی بوده و خرابکار به شمار میآمده و انقلاب کرده است؟!
🔹️یا میخواسته بگوید او و دیگران هم زمانی از سوی اعلیحضرت همایونی عفو شدهاند و از زندان بیرون آمدهاند؟!
🔹️یعنی به نظر اهالی این روزنامه، فرقی بین آن رژیم و این نظام، بین آن مبارزه و این خرابکاری، بین آن آزادسازی زندانیان و این عفو وجود ندارد؟!
🔰فقط خواهش میکنم نگویید: سخت نگیرید، قصدی در کار نبوده؛ چون باورش سخت است.
راستش باورش سخت است که این روزنامه هم میهن ما باشد؛ که اگر بود، در میانه جشنهای دهه فجر انقلاب اینطور کام هم میهن هایش را تلخ نمیکرد!
تاریخ ثبت میکند احوال این #مقتدر_مظلوم را...
@rajaaei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رابرت کاپلان از بزرگ ترین تحلیلگران در حوزه ی ژئوپلیتیک یا جغرافیای سیاسی حال حاضر دنیا
🔹آیت الله ها شاید خیلی مذهبی باشند، ولی آنها هم یک مؤلفه و رفتاری از امپریالیسم ایرانی در عملکردشان در خاورمیانه بزرگ بروز می دهند
🔹امپراطوری فقط با حمله به دیگر کشورها نیست، بلکه به پرورش هواداران نظامی در آن کشور است. انگلیس ها همین کار را کردن، فرانسوی ها هم همینطور، آمریکایی ها این کار را به عنوان " دفاع داخلی در خارج " انجام می دهند، ایرانی ها در این زمینه عالی هستند!
@sheikh_farhad_fathi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
*fateme*:
سلام وخداقوت
لطفا راجع به من درآوردیهای حوزه علمیه هم صبت کنید
زمانی که ماواردحوزه شدیم(سال89)
جوری باهامون رفتارمیکردن که انگار
شلوارلی حرااااامه چرا چون لباس کارگرای معدن توفلان کشور بوده،
جوراب سفید وروسری رنگی حرااااامه چرا چون جلب توجه میکنه، بعد طرف توجایی که واقعاجاش نبود پوشیه میزد وقتی میگفتیم خب اینم که الان جلب توجه میکنه میگفتن اشکال نداره به چی میخادبرسه اون نامحرم؟
بعدمیگفتیم خب باجوراب سفید وروسری رنگیم کسی اگه توجهش جلب بشه به چیزی نمیرسه، میگفتن نه دیگه این بااون فرق میکنه😐😒
اصلاح صورت که دیگه واااای واویلا
حتی داخل خابگاه هم محدودیت غیرمعقول تو پوشش داشتیم
وقتی طلبه ازلحاظ فکری واعتقادی اغنا نشده باشه چه انتظاری از عوام میشه داشت
من یادمه همون سال اول حوزه بحث لیسیتین سویا افتادبین بچه ها، انقدر براطلبه ها مهم شده بود که اگه کسی کاکائو یاشکلات یامحصولات دیگه ی کاکائویی میخورد انگار کارحرام کرده🤦♀😒
استاد آورده بودن که راجع بهش صبت کنه😏
یایه دفه ی دیگه استاد آوردن که دخترارو مجاب کنه صورتشونو اصلاح نکنن، جالبه استدلالشم این بود که ضرربه پوستتون میرسه😂
به مرغ پخته میگفتی غش میکرد
خلاصه که وقتی واسه ی رفتارای سلیقه ایه خودمون میخایم به زور استدلال بتراشیم وبزور فروکنیم تومغزمردم وجوونا معلومه که وضع اینه
ببخشید پرحرفی شد
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام صادق عليه السلام:
لاَ تَثِقْ بِأَخِيكَ كُلَّ اَلثِّقَةِ فَإِنَّ صَرْعَةَ اَلاِسْتِرْسَالِ لَنْ تُسْتَقَالَ
به برادرت اعتماد مطلق نداشته باش؛ زيرا زمين خوردن بر اثر اعتماد، قابل جبران نيست
📚[تحف العقول ص۳۵۷]
✍مقام معظم رهبری آیت الله #خامنه_ای
#توبه یعنی بازگشت از یک راه غلط، از یک فکر غلط. انابه یعنی رجوع الی الله، بازگشت به سمت خدا. این توبه و انابه، به طور طبیعی یک معنائی را در خودش مندرج دارد. وقتی میگوئیم از راه خطا برگردیم، معنایش این است که نقطهی خطا را، راه خطا را شناسائی کنیم؛ این خیلی مهم است.
ما همین طور که داریم حرکت میکنیم، غالباً اینجور هستیم که از کار خودمان، از خطای خودمان، از تقصیری که میکنیم، غفلت میکنیم؛ توجه نمیکنیم به اشکالی که در کار خودمان وجود دارد. این خود، هم خود شخصی است، هم خود جماعی؛ ملت خودمان، حزب خودمان، جریان خودمان، جناح خودمان. هرچه که به خود انسان ارتباط پیدا میکند، عیوب آن غالباً مورد غفلت قرار میگیرد؛ لذا دیگران عیب ما را باید به ما بگویند.
اگر خودمان میفهمیدیم و اصلاح میکردیم، نوبت نمیرسید به دیگران؛ احتیاج نبود که دیگران به ما بگویند. این توبه و انابه که فرمودند، قدم اوّلش این است که به عیب کار توجه کنیم، بفهمیم کجای کار ما اشکال دارد؛ خطامان کجاست، گناهمان کجاست، تقصیرمان کجاست.
از شخص خودمان هم شروع کنیم، تا بعد برسیم به دایرههای جماعی وسیعتر. اول شخص خود را محاسبه کنیم، ببینیم کجا اشتباه کردیم؛ این وظیفهی همه است. از ما آدمهای معمولی که تقصیر و گناه و خطا در کارمان زیاد است، بگیرید تا انسانهای برجسته، تا بندگان صالح خدا، حتّی تا اولیاءاللَّه؛ آنها هم همین جورند، آنها هم احتیاج به استغفار دارند، آنها هم احتیاج به توبه دارند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
#مظلوم_اما_مقتدر
🖋 مهدی جمشیدی
🔹بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراوانند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
🔹آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
@sedgh_mahdijamshidi
♨️ @khabarehowzeh ♨️
🔻«نذر حجاب»؛ ابتکار آستان مقدس قم برای ارتقای حجاب و عفاف جامعه
▫️معاون فرهنگی حرم مطهر کریمه اهلبیت(س) با اشاره به آغاز فعالیت خیاط خانه و فروشگاه عرضه محصولات حجاب و عفاف گفت: عموم مردم با هر توان مالی میتوانند با شرکت در پویش نذر حجاب در تهیه چادر زائران، تامین لباس مناسب برای بانوان نیازمند و کاهش قیمت محصولات مرتبط با حجاب و عفاف مشارکت کنند.
▫️حجتالاسلام احمدی عنوان کرد: از کمکهای مردمی در قالب پویش نذر حجاب برای تولید محصولات مورد نیاز این عرصه استفاده میشود تا این محصولات با قیمت مناسبتر به دست مصرف کنندگان برسد.
✍طرح بسیار خوبیست ولی مشکل اکثر مردم نداشتن پول برای چادر نیست. بلکه توجیه نشدن افراد نسبت به مساله حجاب است.
حال چرا از وجود چندین هزار خانم طلبه در قم برای کار فرهنگی در محدوده حرم مطهر استفاده نمیشود، ظاهرا جز ناتوانی تولیت، در اجرای اقل کارهای فرهنگی در محدوده حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها دلیلی ندارد.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ادعاهای شیخ قمی خوراک رسانههای اصلاح طلب
🔻آقای هاشمی آلزایمر گرفته بود
🔹️زمانی که حسن روحانی در نیشابور سرباز بوده بهش اجازه میدانند و ساواک هم تبلیغش را میکرد که سخنرانی کند
🔹️آقای هاشمی آلزایمر گرفته بود، فیلمهایش است برای همین در برابر رد صلاحیتش سکوت کرد
🔹️سال 88 که میرحسین موسوی رای نداشت کشور را آتش زد. سال 92 که اینها جریان اجتماعی داشتند مگر میشد این ها را رد کرد؟ شورای نگهبان باید یکی از این ها را که کم شرتر بود قبول میکرد.
🔹️اگر جهاد تبیین نکنیم رئیسی 1404 اولین رئیس جمهور تک دورهای است.
🔹️اینها به سلبریتیهاشان 500 میلیون و یک میلیارد تومان پول میدهند اسنادش است
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
💎 برنامۀ دوران 10 انقلاب مهم تاریخ معاصر
🌐 AEOS.IR/post/76
👆 اطلاعات + دانلود
🔺 ویژه برنامۀ دوران کاری با اجرا و کارشناسی دکتر مجید شاهحسینی و جمعی از پژوهشگران جوان و همچنین چند تیم حرفهای رسانهای است که در یکی از پروژههای خود و در 27 قسمت حدوداً 1 ساعته به بررسی دقیق و کارشناسی 10 انقلاب مهم تاریخ معاصر پرداخته است. این برنامه همراه با ارائه مختصر و مفید پژوهشگران جوان و همچنین مستندات ویدئویی و تصویری جذاب یک مجموعۀ علمی_تاریخی بسیار مناسب برای علاقمندان تاریخ و سیاست میباشد.
🔺 تاریخ شناسنامه بشریت است و انقلاب، مؤثرترین رخداد تاریخ. در فصل اول، به سراغ ۱۰ انقلاب بزرگ تاریخ با خوانشی پژوهشگرانه و مستدل رفتیم تا سفری داشته باشیم به هزارتوی تاریخ و از دل آن سرگذشت انسانهای پیشین را مطالعه کنیم. باشد که از همراهی خیل گسترده علاقمندان به تاریخ بهرهمند شویم. فصل اول به ترتیب شامل بررسی انقلابهای؛ صنعتی، انگلستان، آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، کُره، کوبا، الجزایر و انقلاب اسلامی ایران میباشد.
@AEOSIR عضو شوید 👈
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امیرالمؤمنین علی علیه السلام
🔹أَعْظَمُ البَلاَءِ اِنْقِطَاعُ الرَّجَاءِ
🔸بزرگترین بلا، قطع امید است
📚(غرر الحكم، ح 2860)
🔻ملّت؛ پرچمدار ایران
🔸در دهه ی فجر بر سردر هر خانهای پرچم بزنید، پرچم جمهوریاسلامی را در سطح شهر ها و روستا ها به اهتزاز در بیاورید.
نشان بدهید که ملّت این خاطره را گرامی می دارد.
مقام معظم رهبری - ۹۵/۱۱/۱۷
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️چاقو کشی علیه یکی از طلاب تهران
یکی از طلاب تهران در خیابون با چاقو از ناحیه سر و گردنش زخمی شد.
برای سلامتیش دعا کنید
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار فرماندهان شجاع نیروی هوایی:
📩 حادثه ۱۹ بهمن ۵۷ پیشدرآمد موثری برای پیروزی انقلاب اسلامی بود
🔻این حادثه، بدلیل انعکاس سریع، موجآفرینی کرد و مردم با آن روحیه گرفتند و طرف مقابل نیز روحیهاش باخته شد
🔻 رهبر انقلاب: حادثه ۱۹ بهمن ۵۷ یک پیشدرآمد موثری بود برای پیروزی نهضت، برای پدیدآمدن عملی و واقعی انقلاب. این حادثه صرفاً این نبود که حالا یک جمعی جوان مثلاً از نیروی هوایی بیایند به رهبر انقلاب مهم آن روز سلام بدهند. نه، این یک حرکتی بود که در خود پیروزی انقلاب اثر داشت. چرا؟ چون موجآفرینی کرد. این حرکت موجآفرینی کرد. علت موجآفرینیاش هم انعکاس سریع آن بود. به فاصلهی دو سه ساعت، سه چهار ساعت بعد از آن که این حادثه اتفاق افتاد، روزنامهِی عصر آن روز تهران تصویر حادثه را منتشر کرد و یکباره اوضاع مبالغ زیادی تغییر پیدا کرد. از طرفی مردم روحیه گرفتند، احساس کردند که ارتش در مقابلشان نیست. چون تنها ابزار رژیم حقیر و ظالم پهلوی فقط همین بود دیگر که به وسیلهی ارتش مردم را سرکوب کنند. مردم دیدند نه، ارتش در جهت آنها، در جهت مردم است، در جهت انقلاب است. روحیه گرفتند. در طرف مقابل روحیهها باخته شد.
📩 حرکت شجاعانه جوانان نیروی هوایی در ۱۹ بهمن ۵۷ نشان داد که ارتش آینده خطرپذیر است
🔻این حرکت، یک الگوی ارتش جدید شد
🔻ارتش بنا بود کنار مردم بایستد و ایستاد و انقلابی ماند
🔻امروز ارتش ما به مراتب از آن روزهای اول، انقلابیتر، مؤمنتر، معتقدتر و آمادهتر است
🔻در هنگام حادثه ۱۹ بهمن هیچ روشن نبود که نتیجه چه خواهد شد؛ ممکن بود تا یک ماه دیگر دو ماه دیگر قضایا طول بکشد پدر اینها را درمیآوردند در آن صورت. این جوانان نیروی هوایی ارتش نمیدانستند چه اتفاقی بناست بیفتد، خطرپذیری کردند، شجاعت به خرج دادند آمدند. این نشان داد که ارتش آینده خطرپذیر است و ارتش خطرپذیری کرد انصافاً در طول این سالهای متمادی. اینها نشان دادند که ارتش مشت گره کردهای است در مقابل متجاوز. متجاوز آن روز البته عوامل آمریکا بودند و عوامل حکومت پهلوی بودند بعدها متجاوزین دیگری هم پیدا شدند ارتش در مقابل همهی اینها سینه سپر کرد.
🔹 آن تصویری که از آن روز در روزنامهها منتشر شد و همه دیدند در طول این سالهای متمادی آن تصویر را، امام، آنجا، مظهر قدرت، مظهر عزّت، مظهر ایمان تزلزلناپذیر کاملاً پیداست، مثل یک کوه، مثل قلهی دماوند این امام است آنجا. همین انسان بزرگ و با عزّت و با اقتدار نگاهش به این جوانهای متعلق به ارتش دوران پادشاهی است؛ آن نگاه مهربانانه و پدرانه دارد نگاه میکند به آن. آن روز هنوز اینها جزو ارتش بودند دیگر، ارتش پهلوی. امام نگاهش به این جوانها نگاه پدرانه است، همراه با عطوفت کامل، همراه با اعتماد کامل. آن روز یک نفر حتی تصور نکرد که ممکن است که در این جمع کسی باشد که یک سوءِ نیتی داشته باشد نه، اعتماد کامل، اطمینان کامل امام با اینها نگاه کرد از اینها به شکلی سان دید و با اینها حرف زد. خب، این یک الگوی ارتش جدید شد یعنی معلوم شد که ارتش جدید اینجوری تشکیل خواهد شد.
🔹 ارتش بنا بود کنار مردم بایستد و ایستاد و انقلابی ماند. یکی از چیزهای مهمی که بنده همیشه روی آن تکیه میکنم انقلابی ماندن است؛ بعضیها انقلابیاند ولی انقلابی نمیمانند. انقلابی میشوند ولی انقلابی نمیمانند. ارتش انقلابی ماند. من به شما عرض کنم من از روز اول در ارتش بودم، اول انقلاب تقریباً از همان روزهای اول انقلاب من در ارتش بودم در بخشهای مختلف ارتش رفت و آمد داشتم با همه ارتباط داشتم. امروز ارتش ما ــ ارتش جمهوری اسلامی ــ به مراتب از آن روزهای اول انقلابیتر است، از روزهای هیجان مؤمنتر است، معتقدتر است، آمادهتر است.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
@khamenei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز:
📩 مقایسهی ارتش جمهوری اسلامی با ارتش دوران پهلوی یکی از معرفههای حقیقت و هویت انقلاب ماست
🔻 فرمانده کل قوا صبح امروز در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش: مقایسهی ارتش جمهوری اسلامی با ارتش دوران پهلوی یکی از معرفههای حقیقت و هویت انقلاب ماست.
ارتش پیش از انقلاب، ارتش دوران پهلوی خب پرطمطراق بود. حالا شماها اغلبتان یادتان نیست، حالا شاید بعضیها دیدهاید آن روزها را؛ یک چیز پرطمطراق و پر خرج پر ادعایی بود ارتش. اما همین ارتش پر ادعا در قضیهی شهریور ۱۳۲۰ که کشور مورد تهاجم قرار گرفت چند ساعت بیشتر نتوانست مقاومت کند، اصلاً متلاشی شد. ارتش متلاشی شد با آن همه طمطراق. این در حالی است که قبل از آن کسی در رأس ارتش بود که خودش ارتشی بود. رضاخان خب ارتشی بود دیگر یعنی نظامی بود و هر چه هم میتوانست روی ارتش کار میکرد تلاش میکرد اعمال قدرت میکرد همین ارتشی که زیر نظر دست رضاخان بود در شهریور ۱۳۲۰ چند ساعت بیشتر نتوانست مقاومت کند.
بعد در دورهی محمدرضا مجدداً دست زدند به ساختمان ارتش و بسازند و تقویت کنند. ارتشی درست کردند که در بیست و هشتم مرداد سال ۳۲ این ارتش در کنار جواسیس آمریکایی و انگلیسی علیه حکومت قیام کرد و علیه مردم؛ مردم را سرکوب کرد. آن ارتش آن روز این جوری بود. ارتش بیهویت، ارتش مغلوب سیطرهی بیگانگان.
🔹 امروز ارتش به جای اینکه حق نداشته باشد به قطعهی هواپیمای جنگندهی خریداری شدهی با پول گزاف از آمریکاییها، نگاه کند و دست بزند، امروز خودش آن هواپیما را میسازد. بلد است بسازد. امروز ارتش در قطعهسازی، در ساخت کارهای بزرگ، در ساخت کارهای شگفتآور، مثل همان چیزی که دیروز نشان دادند -آقای سرلشکر موسوی و دیگران آنجا حضور داشتند، در تلویزیون نشان دادند- این جور کارهایی که امروز ارتش میکند، مایهی خرسندی و احساس عزت مردم است. وضع ارتش امروز سازنده است، مبتکر است، دارای ابتکار است.
📩 انقلاب زنده باید بتواند نیازهایش را تامین کند
🔻یکی از نیازهای مهم امروز ما اتحاد ملی است
🔻اتحاد ملی سدّ و دیوارهی محکم سر به فلک کشیده است در مقابل دشمن
🔻 انقلاب زنده آن انقلابی است که بتواند خودش را از این آفتها مصون نگه دارد. انقلاب خودش را مصون نگه داشت. بله، ما هم مشکلاتی داشتیم.
اما حرکت، حرکت مستمر به سمت قله بود و حرکت به سمت پیشرفت بود. هم پیشرفت مادی هم پیشرفت معنوی. دیدید راجع به دههی هشتادیها چقدر برای مردم لطیفههای مسخرهآمیز بیان کردند. در آمارها و گزارشها آمده که در اعتکاف امسال دههی هشتادیها حدود هفتاد درصد جمعیتی بودند که اعتکاف کردند. اینجوری است دیگر. پیشرفت کرده ملت پیشرفت کرده؛ هم از لحاظ معنوی هم از لحاظ مادی. حالا من ارتش را اشاره کردم چند دهبرابر این هم در غیر ارتش در دستگاههای مختلف دیگر پیشرفت کردند. پیشرفتهایی ابتکار، پیشرفت، نوآوری، دست پر، منطق قوی، در همهجا گسترده است. این پیشرفت انقلاب است. انقلاب زنده این است. لازمهی زنده بودن این است که بتواند این نیازها را تأمین کند و تحقق ببخشد.
🔹 یکی از نیازهای مهم امروز ما اتحاد ملی است. اتحاد ملی سدّ است، دیوارهی محکم سر به فلک کشیده است در مقابل دشمن. اتحاد ملی؛ اتحاد ملی همان چیزی است که نقش بسیار عظیمی در پیشرفت در پیروزی انقلاب و بعد هم در پیشرفت انقلاب داشت، اتحاد ملی. امروز ما نیاز داریم به اینکه این اتحاد را هرچه ممکن است بیشتر کنیم.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
@khamenei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز:
📩هدف دشمن به زانو درآوردن جمهوری اسلامی با راهبرد ایجاد اختلاف و بیاعتمادی است
🔻نباید اختلافات تبدیل به گسل شود
🔻 هدف دشمن به زانو درآوردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است. البته خلاف این را میگویند. رئیسجمهور آمریکا به بنده نامه نوشت صریحاً در نامهاش ده پانزده سال پیش گفت؛ که ما قصد تغییر نظام شما را نداریم. همان وقتها ما گزارش داشتیم که در مراکز خصوصیشان بحثشان این است که چه جور میشود نظام اسلامی را جمهوری اسلامی را واژگون کرد و از بین برد. دروغ میگویند دیگر.
🔹 چرا میخواهند جمهوری اسلامی را به زانو در بیاورند و نابود بکنند؛ خب علل مختلفی دارد بالاخره جمهوری اسلامی آمده این منطقهی مهم و راهبردی و پرمنفعت و پرمعدن طبیعی و انسانی را از دست اینها خارج کرده یک علتش این است. اما یک علت دیگرش هم این است که این جمهوری اسلامی ندای استقلال و ندادن باج را بلند کرده.
🔹 راهبرد به زانو درآوردن جمهوری اسلامی چیست؟ ایجاد اختلاف، ایجاد بیاعتمادی. وقتی بیاعتمادی به وجود آمد، امید و امید به آینده هم از بین خواهد رفت. بیاعتمادی دستجات سیاسی نسبت به همدیگر، گروههای مردمی نسبت به همدیگر، بیاعتمادی مردم با حکومت، بیاعتمادی حکومت به مردم، بیاعتمادی این به آن، این سازمان با آن سازمان به هم بیاعتماد باشند، به هم بدبین باشند.
🔹 خب یک اختلافاتی قهراً وجود دارد. این اختلافات را نباید تبدیل کرد به گسل. یک وقت زن را مطرح میکنند، یک وقت بحث شیعه و سنی را مطرح میکنند، یک وقت مسائل گوناگون دیگر، یک وقت اختلاف نسلی را مطرح میکنند برای اینکه اختلاف ایجاد کنند.
📩 بیست و دوم بهمن امسال باید مظهر اتحاد ملی قرار بگیرد
🔻 وقتی که ما میبینیم دشمن وحدت را آماج حملههای خودش قرار داد، وظیفهمان چیست؟ وظیفه این است که این اتحاد را، این وحدت را حفظ کنیم. نگذاریم دشمن در این خواستهی پلید خودش پیروز بشود.
🔹 بیست و دوم بهمن امسال انشاءاللّه به توفیق الهی مظهر حضور مردم، مظهر عزت مردم، مظهر اعتماد مردم به یکدیگر است، مظهر اتحاد ملی است. من توصیهام هم این است به همهی آحاد مردم عزیزمان که سعی کنند این راهپیمایی را، این روز بزرگ را، این حرکت پرشکوه را مظهر اتحاد ملی و وحدت ملی قرار بدهند.
🔹 این پیام را به طور صریح به دشمن برسانند که تلاش او برای از بین بردن اتحاد ملی، تلاش خنثی شدهای است و نمیتوانند مردم را از هم جدا کنند، نمیتوانند مردم را از نظام جدا کنند، نمیتوانند نظام را به مردم بدبین کنند، نمیتوانند گروههای مختلف مردم را به جنگ با یکدیگر وادار کنند.
برای برادران مصیبتزدهمان در دو کشور سوریه و ترکیه متأسف هستیم. از خدای متعال برای درگذشتگانشان طلب رحمت میکنیم، برای صاحبعزاهایشان طلب صبر میکنیم. ما خودمان هم مبتلا شدهایم، میدانیم، وقتی زلزله میآید، وقتی عزیزان خانوادههایی از بین میروند، چه قدر سنگین است، چه قدر تلخ است، درد آنها را احساس میکنیم و برایشان از خدای متعال صبر و آرامش روحی طلب میکنیم. خب مسئولین هم بحمداللّه کمکهایی کردند و باز هم خواهند کرد.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
@khamenei_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔺دشمن تلاش میکند پیروزیها و دستاوردهای انقلاب را از حافظه ملت پاک کند
🔻آیتالله حسینی بوشهری، در مراسم بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در جامعهالمصطفی العالمیه برگزار شد، انقلاب اسلامی را زنده و پیشرونده خواند و تأکید کرد: انقلاب اسلامی مرحله به مرحله بالندهتر میشود و سیر تکاملی خود را در پیش گرفته است. امروز انقلاب هم دوست و هم دشمن را به خوبی میشناسد و با انواع و اقسام فتنهها و توطئهها آشنا شده است و میداند چگونه به همه نقشههایی که دشمن علیه این ملت در نظر گرفته است، پاسخ دندانشکن دهد.
🔹 دبیر شورای عالی حوزههای علمیه، درادامه سخنان خود با تأکید بر تهاجم و ناتوی فرهنگی و جنگ شناختی، روانی و رسانهای دشمن علیه انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون، تصریح کرد: در جریانات اخیر شاهد بودیم که دشمن تمام امکانات خود را به صحنه آورد، اما خداوند به ما وعده میدهد که در برابر این توطئهها ترس و نگرانی به خود راه ندهیم.
🔸 وی خطاب به مردم و مسئولان، گفت: وظیفه طرفداران انقلاب اسلامی و روحانیت بازگو کردن حقایق است. دشمن تلاش میکند پیروزیها و دستاوردهای انقلاب را از حافظه تاریخی ملت پاک کند، اما وظیفه ما تبیین این دستاوردها در جهان است.
✍قطعا دشمن میخواهد دستاوردهای انقلاب را از حافظه مردم پاک کند اما جامعه مدرسین و شما به عنوان رئیس محترم آن با در اختیار داشتن این امکانات مالی و انسانی و این همه طلبه برای این برنامه دشمن جز بیانیه دادن چه برنامه ای دارید⁉️
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️اولین تحلیلهای عجیب رهبر انقلاب درباره اینترنت در سال ۱۳۷۰
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام صادق عليه السلام
🔹مَنْ تَعَلَّمَ اَلْعِلْمَ وَ عَمِلَ بِهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ، دُعِيَ فِي مَلَكُوتِ اَلسَّمَاوَاتِ عَظِيماً، فَقِيلَ: تَعَلَّمَ لِلَّهِ وَ عَمِلَ لِلَّهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ!
🔸هر كه براى خدا علم بياموزد و براى خدا [به آن] عمل كند و براى خدا به ديگران آموزش دهد، در ملكـوت آسمانها از او به بزرگى ياد شود و گفته شـود: براى خـدا آموخت، براى خـدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد!
📚(الکافي ج1 ص35)
رهبر انقلاب: نباید اختلافات تبدیل به گسل شود
🔹هدف دشمن به زانو درآوردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است. البته خلاف این را میگویند. رئیسجمهور آمریکا به بنده نامه نوشت صریحاً در نامهاش ده پانزده سال پیش گفت؛ که ما قصد تغییر نظام شما را نداریم. همان وقتها ما گزارش داشتیم که در مراکز خصوصیشان بحثشان این است که چه جور میشود نظام اسلامی را جمهوری اسلامی را واژگون کرد و از بین برد. دروغ میگویند دیگر.
🔹چرا میخواهند جمهوری اسلامی را به زانو در بیاورند و نابود بکنند؛ خب علل مختلفی دارد بالاخره جمهوری اسلامی آمده این منطقهی مهم و راهبردی و پرمنفعت و پرمعدن طبیعی و انسانی را از دست اینها خارج کرده یک علتش این است. اما یک علت دیگرش هم این است که این جمهوری اسلامی ندای استقلال و ندادن باج را بلند کرده.
🔹راهبرد به زانو درآوردن جمهوری اسلامی چیست؟ ایجاد اختلاف، ایجاد بیاعتمادی. وقتی بیاعتمادی به وجود آمد، امید و امید به آینده هم از بین خواهد رفت. بیاعتمادی دستجات سیاسی نسبت به همدیگر، گروههای مردمی نسبت به همدیگر، بیاعتمادی مردم با حکومت، بیاعتمادی حکومت به مردم، بیاعتمادی این به آن، این سازمان با آن سازمان به هم بیاعتماد باشند، به هم بدبین باشند.
🔹خب یک اختلافاتی قهراً وجود دارد. این اختلافات را نباید تبدیل کرد به گسل. یک وقت زن را مطرح میکنند، یک وقت بحث شیعه و سنی را مطرح میکنند، یک وقت مسائل گوناگون دیگر، یک وقت اختلاف نسلی را مطرح میکنند برای اینکه اختلاف ایجاد کنند.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️روایتی از ویلای اعیانی حسن روحانی در پاسداران
♨️وقتی روحانی اجاره ملک بیتالمال را پرداخت نمیکرد!
🔺این روزها یکی از کلیدواژههای اساسی حسن روحانی در جلسات محرمانه و گاه نیمه رسمی آن است که باید جناح چپ و میانهرو به صحنه آمده و حقوق مردم را احقاق کند؛ عملیات سنگین چپها روی طرح مولدسازی را باید در همین راستا ارزیابی کرد، اما قاعده سیاسی آن است که افرادی میتوانند چنین ادعایی بزرگ را طرح کنند که حداقل در عمل تا حدودی به حقوق مردم اعتقاد داشته باشند.
🔺طهماسب مظاهری رئیس سابق بانک مرکزی، در کتاب جدید خود با نام «لحظهای از تاریخ» که به مجموع خاطرات این مدیر سابق برمیگردد، روایتی جالب از روحیات حسن روحانی را بیان میکند. مظاهری بین سالهای ۶۳ تا ۶۸ معاون نخستوزیر و رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی بوده است و برای همین موضوع با بسیاری از مدیران سیاسی وقت ارتباط نزدیک داشته است، ایشان در کتاب خاطرات خود در صفحات ۸۷و ۸۸ درباره روحانی نوشته است:
🔺یکی از خانههای ویلایی بنیاد در خیابان پاسداران در دوران حضور آقای روحانی در مجلس در اختیار ایشان قرار گرفته بود، در آن زمان به ایشان ابلاغ شد یا خانه را بخرند یا اجاره آن را پرداخت کنند؛ برای اجرای آن کار به مدت دو ماه با ایشان بحث شد، اما کار جلو نمیرفت! روزی از آقای کرباسیان که نماینده بنیاد در این امر بود پرسیدم که چرا این موضوع اینقدر طول کشید! ایشان پاسخ داد که چندبار برای بررسی، مشاهده و ارزیابی به دم منزل ایشان رفتیم اما روحانی در را به روی ما باز نکرد!
🔺در ادامه این روایت جالب توجه آمده است:
سرانجام کارشناس، همراه با مامور دادستانی به درب منزل ایشان فرستاده بودند تا بتوانند ارزیابی لازم را از منزل آن منزل انجام دهند، این اتفاق در حالی روی داد که همه افرادی که آن زمان از خانههای بنیاد استفاده میکردند حاضر بودند اجاره آن راپرداخت کنند، تا جایی که آقای هاشمی میگفت تا زمانی که اجاره آن منزل را نداده بودم در مجلس نماز میخواندم! اما روحانی از پرداخت اجاره منزلی که متعلق به بیتالمال بود سرباز میزد! اگرچه فرستادن ضابط قضایی به درب منزل روحانی باعث دلخوری ایشان شد اما من از کار معاون خود در بنیاد حمایت کردم.
🔺قیمت آن خانه در آن زمان حدود سیزدهم و نیم میلیون تومان بود اما آقای روحانی ادعا میکرد که کارشناس قیمت را بالا زده و این خانه حدود هشت میلیون تومان ارزش دارد! برای رفع اختلاف کارشناس دیگری را فرستادم و به آقای روحانی اعلام کردم که اگر کارشناس جدید قیمت کمتری را اعلام کند؛ من نظر دومی را اعمال میکنم، اما کارشناس دوم قیمتی در حدود چهارده و نیم میلیون تومان برای این خانه برآورد کرد. من به روحانی گفتم شما همین مبلغ ۱۳ میلیون و پانصد را بدهید و طق قانون ما میتوانیم تا ده درصد نیز به شما تخفیف بدهیم، اما در کمال تعجب روحانی خواستار چهل درصد تخفیف بود!
🔺من به ایشان اعلام کردم که نمیتوانم خلاف آییننامه عمل کنم اما روحانی در جواب گفت آییننامه را خودتان نوشتهاید پس میتوانید به من تخفیف بیشتری بدهید، در نهایت به ایشان گفتم پس معامله کنسل است و شما بهتر است این ملک را اجاره کنید که روحانی از من دلخور شده و با اوقات تلخی از دفترم خارج شد.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
✍موجآفرینی، نیازمند حمایت است.
🔻سه روز رفتند اعتکاف؛ دو روزش را سحری ندادند! یکروز را هم، تُنِ ماهیِ نجوشیده دادند! خداقوّت عرض میکنیم به مسئولین محترم فرهنگی بودجهبگیر. گاهی فکر میکنم یکعده عمداً درصدد متنفر ساختن مردم نسبت به همه چیز هستند.
هر کشوری، سرمایهای مثل امامحسین (علیهالسلام) داشت، بهراحتی با نسلهای متعدد خود، میتوانست موج ایجاد کند؛ اما برخی مسئولین ما، نسبت به بچههایی که بدون هیچ چشمداشتی، پای کار هستند از حمایتهای حداقلی هم، دریغ میکنند. صبح تا شب، در پی یافتن راهکار برای حل مسائل جامعه هستند؛ اما از سرمایه هیأت و جلسات و محافل دینی، غافلاند. عمده راهکار و راهحل، همین است: احیای همه مناسبتها، اعم از ایام شهادت و میلاد.
در همه مناسبتهای کل سال میشود موج ایجاد کرد. چون خودم این کار را تجربه کردهام، لذا میدانم که میشود.
گویا مسئولین ما، مثل ماجرای حجاب، زمانی بیدار خواهند شد که با جمعیت میلیونی اتئیست روبرو شوند؛ یعنی آنوقت که دیگر نمیشود هیچ کاری کرد، جز اینکه شعار انجام کار فرهنگی داده شود.
این هشدار ما، دلسوزانه است. اگر شما این نسل را، مثل نسل ما رها کنید، اینها دیگر مثل ما نخواهند بود و از اساس همه چیز را رها خواهند کرد.
گفتیم و خواهیم گفت، بلکه شاید به گوش آنها که باید، برسد و یا لااقل در تاریخ ثبت شود و به یادگار بماند.
@sheikh_farhad_fathi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻رئیس سازمان تبلیغات: تحریمکردن جایی در فرهنگ ایرانی ندارد
🔻آنهایی که جشنواره را تحریم کردند هموطن ما هستند
🔹حجتالاسلام قمی که همراه با دو فرزند خود و تعدادی از کودکان و نوجوانان در پردیس سینمایی آزادی به تماشای فیلم انیمیشن سینمایی بچه زرنگ نشسته بود، گفت: هرکس در مسیر فرهنگ و هنر کشور گام برداشته جزو خانواده بزرگ ایران است.
🔹حتی بعضاً آن شخصی هم که گفته من جشنواره یا سینمای ایران را تحریم میکنم هم در دل خودش از اینکه میخواهد از خانواده بزرگ سینمای ایران فاصله بگیرد راضی نیست. اصلش هم تحریم کار خزانهداری آمریکاست و شباهتی به فرهنگ ما ایرانیها ندارد.
🔹این کشور متعلق به همه ماست، حتی آنهایی که نگاهی قهری به جشنواره فجر داشتند و در جشنواره امسال حضور پیدا نکردند هموطن ما هستند و عضوی از خانواده فرهنگ و هنر این کشور.
🔹در بین اشخاصی هم که قدری به هر دلیل موجه و ناموجهی صحبتهای تندوتیزی کردند یا در این محفل حضور نیافتند، مطمئناً خیلی زود به این نتیجه میرسند که تحریم کردن ارتباطی به ما و فرهنگ ایرانی ندارد و ما مشکلاتمان را در خانه خودمان حل میکنیم.
✍البته حجت الاسلام قمی اشاره نکرد که برای پرورش و جذب افراد مستعد و ایجاد بدنه مناسب انقلاب در سینمای ایران از ظرفیت حوزه هنری سازمان تبلیغات چه استفاده ای شده است.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🎉 فروش ویژهی ۱۰ عنوان از کتب #انتشارات_انقلاب_اسلامی با ۲۲٪ تخفیف به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
◀️ مهلت ثبت سفارش:
۲۰ الی ۲۲ بهمن ماه
📌 این تخفیف شامل عناوین زیر میباشد:
📚 کتاب «جهاد تبیین»:
https://shop.khameneibook.ir/جهاد-تبیین-در-اندیشه-ی-حضرت-آیت-الله-العظمی-خامنه-ای
📚 کتاب «خون دلی که لعل شد» (خاطرات حضرت آیتاللهالعظمی سیّد علی خامنهای (مدّظلّهالعالی) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی):
https://shop.khameneibook.ir/خون-دلی-که-لعل-شد
📚 کتاب «متولد چهل و دو» (خاطرات مرحوم حاج علی آقا شمقدری از سالهای همنشینی و مصاحبت با رهبر معظم انقلاب):
https://shop.khameneibook.ir/کتاب-متولد-چهل-و-دو
📚 کتاب «دوباره فردوس» (روایتی از اولین اردوی جهادی جوانان انقلابی در شهریور 1347):
https://shop.khameneibook.ir/کتاب-دوباره-فردوس
📚 کتاب «روش تحلیل سیاسی»:
https://shop.khameneibook.ir/روش-تحلیل-سیاسی
📚 کتاب «روشنای آینده»:
https://shop.khameneibook.ir/روشنای-آینده
📚 کتاب «معارف انقلاب»:
https://shop.khameneibook.ir/معارف-انقلاب
📚 کتاب «دوران جدید عالم»:
https://shop.khameneibook.ir/دوران-جدید-عالم
📚 کتاب «صورت و سیرت انقلاب اسلامی»:
https://shop.khameneibook.ir/صورت-و-سیرت-انقلاب-اسلامی
📚 کتاب «منشور معارف انقلاب اسلامی»:
https://shop.khameneibook.ir/منشور-معارف-انقلاب-اسلامی
@KhameneiBook
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام صادق عليه السّلام فرمودند:
فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آنها را ترك گويد، احساس ترس مى كند، بلكه آنها را به راستگويى و امانتدارى بيازماييد.
لا تَغْتَرّوا بِصَلاتِهِمْ وَلا بِصيامِهِمْ، فَإِنَّ الرَّجُلَ رُبَما لَهِجَ بِالصَّلاةِ وَالصَّوْمِ حَتّى لَوْ تَرَكَهُ اسْتَوْحَشَ ، وَلكِنِ اخْتَبِروهُمْ عِنْدَ صِدْقِ الْحَديثِ وَأداءُ الأمانَةِ؛
📚(كافى، ج2، ص 104، ح2)
✍ رهبر انقلاب: بیست و دوم بهمن امسال انشاءالله به توفیق الهی مظهر حضور مردم، مظهر عزت مردم، مظهر اعتماد مردم به یکدیگر است، مظهر اتحاد ملی است. من توصیهام هم این است به همهی آحاد مردم عزیزمان که سعی کنند این راهپیمایی را، این روز بزرگ را، این حرکت پرشکوه را مظهر اتحاد ملی و وحدت ملی قرار بدهند.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
حجت الاسلام قنبرزاده.mp3
22.89M
♨️چشم انداز اقتصادی جمهوری اسلامی با توجه به چالش ها و ظرفیت ها
🔸حجت الاسلام استاد قنبرزاده
▫️مدیر مرکز جامع علوم اسلامی ولیامر
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷توصیه آیتالله جاودان پیرامون حضور حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱
🔻برشی از سخنرانی جلسه اخلاق پنج شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۱
@javedan_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh