♨️نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت:
♦️باید خون گریست؛ از ۷۵ هزار مسجد، درب ۵۰ هزار مسجد بسته است
🔹حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم دولابی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت با اشاره به اوضاع نامناسب زیرساختهای دینی و فرهنگی در کشور و خلوت و خالی شدن برخی از مساجد در کشور اظهار داشت: متاسفانه دولتهای ما در گذشته کارنامه خوبی در حمایت از نهادهای دینی بر جای نگذاشته اند و امروزه از بین حدود ۷۵ هزار مسجد در کشور، درب تعداد ۵۰ هزار مسجد بسته است که این فاجعهای است که باید بر آن خون گریست.
✍بفرمایید به جای گفتن درد فکر درمان باشید سازمان تبلیغات مسئول اصلی مساجد کشور است و بودجه دولتی هم دست رئیس جمهوری که شما نماینده اش هستید.
🔻ضمنا پای ده نهاد مزاحم را از سر مسجد کم کنید تا طلاب به مسجد داری رغبت پیدا کنند
🔻گزارش اسف بار وضع مساجد را اینجا بخوانید
https://eitaa.com/119188/66881
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻دیدار عمار حکیم با احمد الطیب شیخ الازهر
🔹رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار شیخ الازهر، بر اهمیت همزیستی برادرانه میان دو جناح امت اسلامی و ضرورت پذیرش یکدیگر تاکید کرد.
🔸عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق که در مصر به سر می برد در ادامه رایزنی های خود با مقامات و شخصیت های مصری با شیخ الازهر دیدار و گفتگو کرد. وی در دیدار «احمد الطیب»، شیخ الازهر، بر اهمیت همزیستی برادرانه میان دو جناح امت اسلامی و ضرورت پذیرش یکدیگر، تأکید کرد.
🔹حکیم در این دیدار، شیخ الازهر را در جریان تحولات مثبت عراق قرار داد و به تلاشهای دولت عراق در تسریع روند بازسازی و ارائه خدمات به ملت عراق اشاره بر اهتمام جدی عراق به گسترش روابط و تقویت اعتماد میان عراق و مصر و هماهنگی در پروندههای گوناگون منطقهای و فرامنطقهای تأکید کرد.
🔸در این دیدار همچنین اقدامات لازم برای نزدیک کردن دیدگاهها میان مذاهب اسلامی بررسی شد و رهبر جریان حکمت ملی عراق تأکید کرد که دین اسلام جامع همه ماست و تلاش برای ایجاد شکاف و فتنهافکنی هیچ دستاوردی برای امت اسلام نخواهد داشت.
وی افزود که تحولات بینالمللی جاری لازم میسازد که مسلمانان به فکر جایگاه مناسب امت اسلامی در نقشه حوادث جهانی باشند و تأکید کرد که فرصتها از دل چالشها برمیآیند و امت اسلامی میتواند عزت و جایگاه والای خود را با همبستگی پیروانش و توافقشان بر مبانی استوار آیین اسلام بازیابد.
حکیم تأکید کرد که مبنای اصلی دراینباره پیروی از اخلاق والای پیامبر اکرم ص است.
وی پیش از این هم با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور و سامح شکری وزیر خارجه مصر دیدار و گفتگو کرده بود.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در جمع نخبگان عراقی در مصر هم حضور پیدا کرده بود.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻رسول اعظم صلی الله علیه و آله:
اِنَّ اَحَبَّ الاَْعْمالِ اِلَى اللّهَ اِدْخالُ السُّرُورِ عَلَى الْمُؤْمِنينَ؛
محبوب ترين اعمال پيش خدا خوشحال نمودن مؤمنين است
📗[بحار الانوار: ج74، ص 289 ]
امام خامنه ای :
«شهید ناصر باغانی، وصیّتنامه دارد. او یک جوانِ در سنین
حدود ۲۰ سال است. جا دارد که انسان آن وصیّتنامهاش را ۱۰ بار بخواند، ۲۰ بار بخواند! بنده مکرّر خواندهام؛ او یک جوان است»
✅وصیت نامه شهید باغانی:
اینجانب ناصرالدین باغانی بنده ی حقیر درگاه خداوندی ام. چند جمله ای را به رسم وصیت می نگارم. سخنم را درباره ی عشق آغاز می کنم. ما را به جرم عشق مواخذه می کنند. گویا نمی دانند که عشق گناه ما نیست. اما کدام عشق؟ خداوندا! معبودا! عاشقا! مرا که آفریدی عشق پستان مادر را به من یاد دادی ... پس عشق به پدر و مادر را به من ودیعت نهادی...! به دنیا عشق ورزیدم... اما همه ی این ها بعد از مدتی جای خود را به عشق حقیقی و اصیل داد یعنی عشق به تو. یعنی فهمیدم که «لا یَنْفَعُ مالٌ وَ لا بَنون» فهمیدم وقتی شرایط عوض شود «یَفِرُّ الْمَرءُ مِن اخیهِ وَ اُمِّهِ وَ اَبیهِ وَ صاحِبَتِهِ وَ بَنیهِ» ... پس به عشق تو دل بستم. بعد از مدتی که با تو معاشقه کردم یکباره به خود آمدم و دیدم که من کوچکتر از آنم که عاشق تو شوم و تو بزرگتر از آنی که معشوق من قرار بگیری. فهمیدم که در این مدت که فکر می کردم عاشق تو هستم اشتباه می کردم. این تو بودی که عاشق من بوده ای ومرا می کِشاندی. آری تو عاشق من بودی و هر شب مرا بیدار می کردی و به انتظار یک صدا از جانب معشوقت می نشستی. اما من بدبخت ناز می کردم و شب خلوت را از دست می دادم و می خوابیدم. اما تو دست برنداشتی و این قدر به این کار ادامه دادی تا بالاخره گریز پای مرا به چنگ آوردی و من فکر می کردم که با پای خود آمده ام! وه چه خیال باطلی!
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
💢 دولت انگلیس یکی از بزرگترین مساجد شیعیان در لندن را بست
🔻 دولت انگلیس با منصوب کردن مدیر غیر مسلمان بر بزرگترین مسجد شیعیان لندن باعث تعطیلی این مسجد شد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️در ظاهر نزدیک به حضرت آقا هستند ولی در واقع فرسنگ ها دور تر از حضرت آقا قرار دارند
🔹 رهبر معظم انقلاب وقتی در بیمارستان بستری بودند خیلی ها را به حضور پذیرفتند جز سید محمد خاتمی، حتی وقتی دو نفر از نزدیکان سید محمد خاتمی فوت کردند، رهبر معظم انقلاب حاضر نشدند به شخص او پیام تسلیت بدهند و به دیگران پیام تسلیت دادند، آن وقت حداد عادل میگه من به خاتمی سلام دادم کار اخلاقی کردم !!!
🔻 پیام تسلیت رهبر انقلاب برای فوت خواهر خاتمی به مادر خاتمی:
بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار بانوی مکرّم همسر گرامی مرحوم آیةالله خاتمی اعلیاللهمقامه
مصیبت درگذشت صبیهی محترمه امالشهید خانم خلیلی رحمةاللهعلیها را تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای جنابعالی و دیگر بازماندگان صبر و اجر مسألت مینمایم. خداوند آن مخدّره را با اولیائش محشور فرماید و مشمول رحمت و مغفرت قرار دهد.
سیدعلی خامنهای
۳ اسفند۱۳۹۳
🔻 پیام تسلیت به مردم اردکان برای فوت مادر خاتمی:
بسم الله الرحمن الرحیم
اطلاع یافتم که بانوی با فضیلت مرحومه بانو سکینهی ضیائی همسر مرحوم مغفور آیتالله آقای حاج سیّد روح الله خاتمی رحمةالله علیهما پس از مدتی بیماری و تحمل مصائب و مشکلات جسمی و روحی، دار فانی را وداع گفتهاند. اینجانب ضمن تسلیت به ارادتمندان آیتالله خاتمی و عموم مردم اردکان و بویژه خانوادههای عزادار از خداوند متعال رحمت و مغفرت واسعه برای آن مرحومه مسألت مینمایم.
سیّد علی خامنهای
۱۶/ فروردین/ ۱۳۹۴
✍ پیام بالایی که کاملاً بی اعتنایی رهبر انقلاب به سید محمد خاتمی بود که برای فوت مادرش به مردم اردکان پیام تسلیت دادند ولی به خود سید محمد خاتمی هیچ پیام تسلیت ندادند.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
⭕️ دولت مالزی اختیارات دادگاه شریعت را افزایش میدهد
ارائه طرحی از سوی دولت انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی برای افزایش قدرت دادگاه شریعت (Syariah Court) برخی انتقادها را برانگیخته است، از جمله انجمن چینی مالزی (MCA) به دلیل نگرانی از تحت تأثیر قرار گرفتن غیرمسلمانان از این طرح انتقاد کرده است.
دادگاه شریعت دادگاهی است در مالزی که به قوانین منحصراً اسلامی میپردازد. این دادگاه یکی از دو سیستم قضایی مستقل است که در سیستم حقوقی عمومی مالزی وجود دارد.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/20110
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
⭕️ بحران گوشت حلال چالش جدیدی برای مسلمانان انگلیس
شبستان: بحران اقتصادی در انگلیس چالش جدیدی را برای مسلمانان برای دسترسی به غذای حلال ایجاد کرده است.
«کیت کرتوس» مسئول بانک غذای Love Works در جنوب شرقی لندن در گفتگو با الجزیره گفت: تعداد دریافت کنندگان بسته های غذایی از 741 بسته در سال 2019 به 2590 بسته در سال 2022 رسید.
کیت می گوید تقاضا برای بسته های غذایی در فصل زمستان به دلیل قبض های گرمایشی افزایش می یابد، بنابراین گزینه پیش روی تعدادی از خانواده ها یکی از این دو مورد است: قبض گرمایش یا غذا.
بانک غذای Love Works تماس های متعددی در خصوص تهیه غذاهای ویژه از جمله غذاهای دیابتی و غذای حلال دریافت کرده است.
این بانک غذا به کمکهای غیرنقدی متکی است، نه کمکهای مادی. باوجود تماسهای مستمر آن برای دریافت انواع کمکها، کمکهایی که بانک دریافت میکند، پاسخگوی درخواست گروههای استثنایی نیست.
گوشت حلال چالشی بی سابقه برای خانواده های مسلمان ایجاد می کند، زیرا بانک های رسمی بسته هایی از موادغذایی خشک، کنسرو، مواد شوینده، سبزیجات و میوه جات و شیرینی های تازه را که توسط رستوران های منطقه تهیه می شود، ارایه می دهد. هزینه سوسیس حلال به 10 پوند استرلینگ رسیده که 10 برابر هزینه سوسیس غیر حلال در منطقه است.
خانوادههای مسلمان دو سال گوشت نخوردند!
برهمین اساس، الجزیره نت با برخی از خانواده های مسلمان که از بانک های مواد غذایی در منطقه "رد هیل ساری" حمایت می شوند، تماس گرفت. این خانوادهها، مسلمان پناهجو هستند و در خانههای موقت اقامت دارند که در آنجا هزینه های اسکان و صورتحساب ها تامین می شود، پناهجویان مبالغی بین 9 تا 45 پوند استرلینگ در هفته به همراه وعده های غذایی یا کوپن های غذایی را دریافت می کنند.
یکی از پناهجویان به الجزیره می گوید: دو سال یا بیشتر طعم گوشت را نچشیده است. دقیقاً از زمانی که به طور موقت در محل اقامت دیگری بودم که غذای آماده سرو می کرد. یکی از زنان پناهجوی دیگر می گوید: من سال گذشته در عید قربان گوشت خوردم، وقتی که برخی از مسلمانان به ما گوشت قربانی هدیه دادند.
خانواده های ساکن در محل زندگی پناهجویان از موقعیت حقوقی خود در این کشور رنج می برند، زیرا اعضای این خانوادهها به الجزیره نت گفته اند که بیش از سه سال است که در این مرحله (درخواست پناهندگی) گیر افتاده اند و برخی از آنها اخیراً مجوز کار گرفتند. در حالی که درخواست پناهندگی آنها هنوز معلق است.
این درحالی است که جامعه از برقراری ارتباط با پناهجویان، به دلیل انتشار اخباری در مورد عواقب ارتباط با آنها می ترسند.
تعداد مسلمانان در بریتانیا در حال افزایش است و بسیاری از مسلمانان در شهرهای خاصی مانند منچستر و بیرمنگام متمرکز شدهاند، همچنین بسیاری از خانوادههای مسلمان به دلیل جمعیت کم با کمبود شدید خدمات به ویژه غذای حلال مواجه می شوند.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
❌♨️ ۱۰ راز شروع کسب و کار♨️❌
⛔️ معرفی تله های خطرناک در مسیر موفقیت های بزرگ
👈کار با#گوشی درخانه باروزی ۳ساعت و رسیدن به درآمد هنگفت🕊💜😍
●شروع کسب و کار #بدون سرمایه💰
‼️مشاوره، صوت و کلیپ های آموزشی #رایگان،رسیدن به درآمدنجومی و ادمین شدن 😍@Alirezayazd54
دریافت #رایگان صوت فضای مجازی، با ارسال عدد5️⃣ وکسب و کار خانگی2️⃣ به ادمین کانال معیشت و معنویت
🟡 راز سود۶۰۰ میلیونی از آموزش😍
https://eitaa.com/joinchat/1989017825C84aa15e59d
تا#مشاوره وآموزش ها رایگان هست👆 حتما عضو شوید
🔻امام علی علیه السلام:
اِعْمَلُوا بِالْعِلْمِ تَسْعَدُوا
به علم عمل كنيد تا سعادتمند شويد.
📗[شرح غررالحكم: ج2، ص239 ]
💢بعد از معصومین مانند امام خمینی رحمهالله علیه سراغ نداریم
🔻امام خامنه ای :
🔻حقیقتاً خدا میداند که آن بزرگوار [امام خمینی (ره)] در این دنیای تاریک ظلمانی، مثل یک خورشید، چند صباحی آمد درخشید و رفت، تا مردم بدانند که خورشیدی هم هست. دیگر بعد از ائمه معصومین، ما و دیگران هم مثل آن آدم سراغ نداریم.
اگر کسی هم بگوید، به نظر من بیانصافی کرده است. انسانیت باید بفهمد که این گوهر در خزانهی الهی وجود دارد. آن مرد، اگر میفهمید که [کاری]تکلیف است عمل میکرد.
۱۳۶۹/۱۰/۱۰
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
👓 اتمام چالش #دست_الهی و نتیجه گیری مهم از این چالش:
🔹 به لطف خدا و پس از استقبال گسترده طلاب از این چالش و پیامهایی که برخی از آنها نیز به علت کثرت پیامها و همچنین مشکلات رسانهای منتشر نشد، کانال حوزه توییت جمع بندی زیر را از این چالش مهم ارائه میکند:
❗️ علل میل و رغبت طلاب به حوزه و دلیل ورود آنان به حوزه، به ترتیب تعداد پیامهای ارسالی موارد زیر هستند (دلایل باهم قابل جمع است و به ترتیب از بیشترین موارد به کمترین موارد) :
1⃣ ارتباط یا دیدن عالمی مهذب و با تقوا (اعم از مراجعی مثل ایتالله بهجت، یا امامجماعت محل یا روحانی که در جلسات هیئت و طرح ولایت و... دیده و یا با آنان ارتباط گرفتند)
2⃣ دوست یا رفیق طلبه که آنان را تشویق به حوزه کرده است.
3⃣ میل به دانستن و عطش دانستن مسائل دینی و آشنایی با قرآن و اهل بیت
4⃣ بدی محیطهای دیگر و خوبی محیط حوزه برای تهذیب نفس
5⃣ رفتن راههای دیگر و رسیدن به پوچی
6⃣ داشتن خانواده روحانی یا تاکید پدر و مادر
7⃣ بدون دلیل منطقی یا صرفا با خواب یا کنجکاوی یا فرار از سربازی و...
❌ با توجه به دلایل بالا ۵دلیل ابتدایی که بیشترین طیف را شامل میشود همه آنها نیاز به کار جدی در حوزه دارد؛ اگر امروز پذیرش کم شده است این راه ها را دنبال کنید و ببینید چرا برخی طلاب با اینکه خودشان از راه آمده پشیمان نیستند، ولی باز جرات دعوت نزدیکان را به حوزه ندارند!
چرا پس از پایه ده این مقدار افسردگی علمی و عملی و تهذیبی بین طلاب بیشتر میشود و فقط تعداد انگشت شماری به خوبی طلبگی را ادامه میدهند؟!
اینها پرسشهایی است که بدون تامل به آنها و کار جدی روی آنها مرور زمان فقط سبب تشدید آنها خواهد شد، نه سبب پاسخ به آنها!
#شورای_عالی
@HozeTwit
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️جذب و ماندگاری در حوزه و دو مانع بزرگ!
🖋هادی مصریپور
🔸 این روزها که بحثهای مربوط به پذیرش و #جذب_حوزه داغ است به نظرم رسید نکاتی را برای افرادی که میخواهند وارد حوزه شوند بیان کنم:
✅ حوزه علمیه یکی از بهترین پایگاهها برای خدمت به دین، امام زمان، نظام اسلامی و مردم است؛
اما کسی میتواند وارد این عرصه شود که استعدادها و توانمندی آن را داشته باشد.
🔻 سوای نکته فوق، دو مانع بزرگ عموما بر سر راه طلبگی وجود دارد:
1️⃣ موانع درونی و پیرامونی
موانعی نظیر هجوم ترسهای مختلف ناشی از نشناختن حوزه و طلبگی، سرزنش نزدیکان، ترس از آینده و معیشت و ...؛
که اگر فرد به خوبی مسیرش را شناخته باشد، حتما عزم جزم خود را برای انتخاب درست نشان خواهد داد.
2️⃣ بیبرنامگی نهادهای حوزه برای نیروسازی و تربیت طلبه جامع
اگر کسی در رویارویی با مانع اول پیروز شد، یعنی به همه آرزوهای مادی دور و نزدیک خود پشت پا زده و تازه یک طلبه و سرباز صفر برای امام زمان ارواحنا فداه شده است.
طلبهی تازهواردی که اگر مختصات رشد طلبگی را نداند، به خیال آنکه بزرگترین مبارزهاش همان سختی ورود به حوزه بوده است، از مانع دوم و بزرگتر غافل شده و روزی به خود میآید که نه راه برگشت دارد و نه انگیزهای برای ماندن!
🔺 برخی فکر میکنند همین که وارد حوزه شوند و خود را به برنامههای حوزه بسپارند، صرفا با چاشنی اراده و بیخوابی و تکاپوی بسیار میتوانند لااقل تا حدودی به جامعیت و قوت علمی و ایمانی آیات عظام خمینی و خامنهای و بهجت و طباطبایی نزدیک شوند، حال آنکه حوزه -علی رغم خواست امام حوزه- هنوز نتوانسته به برنامهریزی دقیقی طبق استعدادهای متنوع و نیازهای مختلف جامعه و نظام برسد.
🔻 گرچه آنچه در حوزه به عنوان برنامه درسی است لازم است؛ اما به هیچ وجه کافی نیست. و همین یعنی لزوم مبارزه با بیبرنامگیهای نهادهای حوزوی و قوانین شبه دانشگاهی که بویی از اعتبار سنن حوزوی برای رسیدن به جامعیت نبردهاند.
✅ اگر کسی توانست با این دو مانع به صورت جدی مبارزه کند و در این مسیر طولانی و پرفراز و فرود، ناامید و بیهویت نشود آن وقت است که راه را از چاه تشخیص داده و از سطح طلبگی به عمق آن راه یافته است.
#شورای_عالی
#مرکز_مدیریت
@Manahejj
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️اسلامستیزی دولت اتیوپی و تخریب مساجد
از آغاز ماه رمضان امسال، دولت اتیوپی به بهانه توسعه منطقه «ارومیا» و ساخت یک مرکز تجاری بزرگ، 19 مسجد را در این منطقه تخریب کرده است. به دنبال این اقدامات، مسلمانان اتیوپی پس از نماز جمعه 26 مه 2023 دست به تظاهرات زدند که پلیس آنها را سرکوب کرد و دو تن را به قتل رساند. این درگیری در دو مسجد «الانوار» و «النور العظیم» روی داد.
این اولین بار نیست که در اتیوپی به مساجد حمله میشود، پیشتر در سال 2019، گروههای مسیحی افراطی با حمله به مساجد برخی از آنها را سوزانده و تخریب کردند. اسلامستیزی در اتیوپی تا کنون دهها تن را به کام مرگ کشانده است.
براساس آمار رسمی، مسلمانان 36 میلیون نفر از جمعیت 113 میلیون نفری (یعنی 33 درصد از کل جمعیت) اتیوپی را تشکیل میدهند.
🔻ادامه مطلب
syaaq.com/20130
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔔 امتیاز تمامخوانی رسائل و مکاسب و تمهیدی فقه معاصر اعلام شد
📚 برای تشویق طلاب به تمامخوانی، رسائل و مکاسب و تمهیدی فقه معاصر، امتیاز آن اعلام شد.
🔻امتیاز تمامخوانی:
◻️ سؤالات امتحانات کتبی رسائل و مکاسب سطوح عالی در تیر و مردادماه به میزان ۲۰ نمره از محدودههای الزامی و علاوه بر آن ۲ نمره اضافی از محدودههای اختیاری طراحی خواهد شد
🔻امتیاز دروس تمهیدی فقه معاصر
◻️طلاب پایه ۹ و ۱۰ که در یک درس تمهیدی فقه معاصر شرکت کرده و در امتحان دو نیمسال آن قبول شوند به کمترین نمره مکاسب ایشان، ۱.۵ نمره به نمره شفاهی و ۱.۵ نمره به نمره کتبی به شرط کسب حداقل نمره ۱۲ اضافه خواهد شد.
◻️ طلاب درس خارج که در یک درس تمهیدی فقه معاصر شرکت کرده و در امتحان دو نیم سال آن قبول شوند به کمترین نمره آنان ۲ نمره تشویقی به یک مصاحبه درس خارج فقه ایشان به شرط کسب نمره حداقل ۱۲ اضافه خواهد شد.
📎 جزئیات بیشتر
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
فِرّوا مِن فُضولِ الدُّنيا كَما تَفِرّونَ مِنَ الحَرامِ، وهَوِّنوا عَلى أنفُسِكُمُ الدُّنيا كَما تَتَهَوَّنُ الجيفَةُ، ونَوِّروا قُلوبَكُم بِتَفَكُّرِ الآخِرَةِ، وتوبوا إلَى اللّهِ مِن فُضولِ الدُّنيا وسَيِّئاتِ أعمالِكُم؛ حَتّى تَنجوا مِن شِدَّةِ يَومِ القِيامَةِ؛
همچنان كه از حرام مى گريزيد، از فزونى هاى دنيا نيز بگريزيد، و همچنان كه مردار را خوار مى شماريد، دنيا را نيز در نظرتان خوار گردانيد، و با انديشيدن درباره آخرت، دلهايتان را نورانى كنيد، و از فزونى هاى دنيا و كردارهاى بدتان، به درگاه خدا توبه بريد تا از سختى روز قيامت برَهيد
📗[مستدرك الوسائل : ج 12 ، ص 54 ، ح 1396]
⚫️ سالروز رحلت معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی ره تسلیت باد.
امام خامنه ای می فرمایند:
«اگر ملّت ایران بخواهد به هدفهای بزرگ خود برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند، که تحریف شخصیّت امام، تحریف راه امام و منحرف کردن مسیر صراط مستقیم ملّت ایران است.»
(14 خرداد 1394)
💠فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) تسلیت و تعزیت باد...🖤
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻رهبر معظم انقلاب در حرم امام خمینی ره: نسلهای جدید این کشور به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمند است
🔻رهبر انقلاب: امام از سرآمدان تاریخ ما است
🔻سرآمدان تاریخ را نه میشود حذف کرد و نه تحریف کرد
🔻رهبر انقلاب: امام بزرگوار ما ابعاد شخصیتش از ابن سینا و شیخ طوسی متنوعتر است
🔻امام خمینی سرآمد همهجانبه است
🔻چهره درخشان امام با صدای رسا خود را به همه معرفی میکند
🔻رهبر انقلاب: امام در سه سطح ایران، اسلام و جهان تحول ایجاد کرد
🔻امام ساخت سیاسی سلطنتی را در هم شکست و مردمسالاری را جایگزین کرد
🔻رهبر انقلاب: این انقلاب، استبداد را به آزادی تبدیل کرد
🔻رهبر انقلاب: انقلاب، روحیه "ما میتوانیم" را به وجود آورد
🔻رهبر انقلاب: با حرکت امام، مسئله فلسطین به مسئله اول جهان اسلام تبدیل شد
🔻رهبر انقلاب: امام را نمیتوان از حافظه تاریخ حذف کرد
🔻عامل کمک کننده به امام، "ایمان" و "امید" بود
🔻رهبر انقلاب: شهید مطهری پس از دیدار با امام(ره) در پاریس، از ایمانِ امام اظهار حیرت میکرد
🔻امام از سرآمدان تاریخ ماست؛ سرآمدان را نه میشود حذف کرد نه میشود تحریف کرد
✏️امام از سرآمدان تاریخ ماست نه فقط از سرآمدان روزگار ما.
✏️سرآمدان را نمیشود از حافظهی تاریخ حذف کرد. این نکتهی مهم مورد توجه ما این است. سرآمدان را نه میشود حذف کرد نه میشود تحریف کرد.
✏️امام بزرگوار ما ابعاد شخصیتش از ابن سینا و شیخ طوسی وسیعتر است، متنوعتر است.
✏️امام یک سرآمد همه جانبه است. هم در دانشهای دینی سرآمد است، در فقه، در فلسفه، در عرفان نظری امام سرآمد است. هم در ایمان و تقوا و رفتارهای پرهیزگارانه سرآمد است. هم در استحکام شخصیت و قوت اراده سرآمد است. هم در قیام للّه و سیاست ورزی انقلابی و ایجاد تحول در نظام بشری سرآمد است.
✏️این خصوصیات در هیچ کدام از سرامدان تاریخ ما باهم جمع نشده است؛ در امام بزرگوار این خصوصیات با هم جمع است.
🔻اعتماد به وعده الهی است که گام مستحکم امام را به حرکت در میآورد
🔻امام در فهم و تبیین اسلام، نظرات روشنفکرانه و اسلام متحجر را قبول نمیکند
🔻رهبر انقلاب: یؤمن للمؤمنین یعنی اعتقاد و اعتماد به مردم
🔻رهبر انقلاب: امام کسی نبود که به خاطر رودربایستی، مردمسالاری را مطرح کند. جمهوری اسلامی ناشی از اعتماد امام به مردم بود
🔻امام از دهه بیست از "قیام للّه" سخن می گویند
🔻رهبر انقلاب: امید و ایمان روی هم اثر میگذارد
🔻رهبر انقلاب: آرزو کردن بدون حرکت و تلاش، در ادبیات دینی مذمت شده است
🔻امام زنده است و با ما حرف میزند. ما راه طولانی در پیش داریم
🔻رهبر انقلاب: بزرگترین توصیه امام نگهبانی از میراث اوست
🔻ابزارها تغییر پیدا خواهد کرد اما هدفها و جبههبندیها تغییر نمیکند
🔻اصلاح کار ملت ایران وابسته به دنبال کردن تحولات امام است. تحولات امام دشمنان سرسختی دارد
🔻دشمنی استکبار با ملت ایران با عقب نشینی های موضعی از بین نمیرود
🔻هرکه ایران و منافع ملی را دوست دارد، باید برای ترویج ایمان و امید تلاش کند
🔻ایمان و امید، آماج دشمن است
🔻دشمن برای از بین بردن ایمان و امید مردم تلاش میکند
🔻رهبر انقلاب: پشتیبانی مالی، تسلیحاتی و رسانهای در اغتشاشات توسط دستگاههای امنیتی غربی انجام شد
🔻طراحی دشمن در اغتشاشات به گونهای بود که فکر میکردند کار جمهوری اسلامی تمام شده است. احمقها باز هم اشتباه کردند
🔻رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش مردم در شکست نقشه دشمن در اغتشاشات: جوانهای متعهد در خیابانها و دانشگاهها کارهای بزرگی انجام دادند
🔻دشمن نمیخواهد بگذارد پدیدههای امید آفرین را ببینیم
🔻ببینید جوان ایرانی چه عظمتی از خود نشان میدهد. هزاران هسته مقاومت در مساجد داریم
رهبر انقلاب به استقامت دانشجویان و طلاب انقلابی اشاره کردند
🔻این انتخابات بسیار مهمی است. دشمن از همین حالا، توپخانههای خود را به سمت انتخابات روشن کرده است
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد حجت الاسلام حسینی قمی به ماجرای وام های نجومی به بانکیها؛
📽 امام (ره) چطور در دلها نفوذ کرد؟! / اگر روزی همه داشتند شما مسئولین هم داشته باشید!
حسینی قمی ضمن تقدیر از رئیس جمهور بابت پیگیری مسأله وام های کلان به کارمندان بانکی:
🔹آقای رئیسی ۵۰۰ هزار خانه خالی در اختیار بانک ها را هم پیگیری کنید!
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️نخستین دیدار رهبر طالبان در سطح بین الملل
🔻روزنامه گاردین فاش کرد: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر قطر با هبت الله آخندزاده رهبر پرده نشین طالبان در تاریخ ۱۲ می در قندهار دیداری محرمانه داشته است.
🔸این اولین دیدار عالی ترین مقام طالبان با یک مقام عالی رتبه خارجی است.
🔹قطر جزئیات این نشست را به اطلاع دولت آمریکا رساند تا تلاش کند تا در مورد چگونگی انجام گفتگوی آینده با امارات اسلامی طالبان هماهنگ شود.
🔸در این دیدار قطر نیز خواستار لغو تصمیم ممنوعیت تحصیل دختران و نزدیک شدن امارت به جامعه جهانی شد.
🔹نخست وزیر قطر (که سمت وزیر امور خارجه قطر را نیز بر عهده دارد) با همراهی رئیس سازمان اطلاعات قطر، در همان روز با ملا حسن آخوند نخست وزیر طالبان دیدار کرد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
⭕️ دارالافتای مصر فتوای منع تخریب و جابجایی قبور را برای جلب رضایت سیسی حذف کرد
همزمان با عملیات تخریب قبرستانها در مصر برای ساخت پروژههای مختلف همچون جاده و پل که توسط دولت عبدالفتاح السیسی در حال اجرا است، فتوای منسوب به دارالافتای مصر در مورد «حکم انتقال قبرستانهای واقع در داخل قاهره به حومه یا خارج از آن»، جنجال جدیدی ایجاد کرد.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/20206
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🟩برای تبلیغات در بزرگترین
⬜️کانالخبریتحلیلیحوزهبا
🟥۹۵۰۰۰جمعیترویکلمهتبلیغات بزنید
❌تبلیغات ۱۰صبحتمامخواهدشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨کانال محبوب «جهاد تبیین» با محتوای بسیار جذاب در ایتا تاسیس شد
👈انتشار محتوای صحیح و مطالب ناب در راستای #روشنگری و ارتقا #سواد_رسانه_ای مخاطبان👌
🔥 در برابر جنگ روانی دشمن، #جهاد_تبیین پیش بگیرید
♨️ برای عضویت در کانال جهاد تبیین به لینک زیر مراجعه فرمایید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/863436966Cf69e52cb78
کانال جذابیه 👆☝️
🔻امام على عليه السلام:
اِيّاكُمْ وَ الْكَسَلَ فَإِنَّهُ مَنْ كَسَلَ لَمْ يُؤَدِّ حَقَّ الله؛
از تنبلى بپرهيزيد كه تنبل حق خداى را ادا نكند.
📗[تحف العقول ، ص 112 ]
آخرین وصیت؛ بگویید همه بیایند!
🔹خاطره آیتالله مصباح یزدی از آخرین ساعات عمرِ امام خمینیقدسسرهما
بعضى از بستگان حضرت امام، خاطرات واپسین روز حیات ایشان را اینگونه گفتند: عصر همان روز (ارتحال) امام فرمود: به تمام اهل خانواده بگویید كه جمع شوند! همسر ایشان، فرزندان و نوهها كه آنجا حضور داشتند، اطراف تخت وى حلقه زدند و اطراف او جمع شدند.
امام به زحمت چشم خود را باز كرد. سخن گفتن برایش خیلى دشوار بود. اهلبیت خود را مخاطب قرار داد و فرمود: «یك جمله وصیت براى شما دارم». همه چشمها خیره و گوشها تیز شده بودند كه امام در لحظههاى واپسین عمر و با این روز و حال، چه وصیتى دارد؟! امام گفت: «وصیت من به شما این است كه بكوشید نافرمانى خدا نكنید!» بعد فرمود: «بروید؛ من خستهام و مىخواهم بخوابم.»
پارچه را روى صورتش كشید؛ خوابید و دیگر چیزى نگفت. هنگام نماز مغرب و عشا ایشان را صدا زدند. او به نماز اوّل وقت مقیّد بود. احساس كردم كه فقط، انگشتان و لبهایش اندكى حركت مىكنند؛ با اشاره انگشتانش، ركوع و سجود مىكرد و با حركت لبانش، نماز پایانى را خواند.
این چه شخصیتى دارد و چه روحى است كه در واپسین لحظههاى عمر، توجّهش فقط به خدا و انجام وظیفه است و بس؟! بهترین سرمایه و هدیهاى كه براى فرزندان خویش بر جا مىگذارد، این است كه «نافرمانى خدا و گناه نكنید.»
تأكید و تكیه كلامش در تمام عمر، این بود كه خدا از او چه خواسته است؛ مىكوشید آن را انجام دهد تا به تكلیف عمل كرده باشد. در اوایل جوانى، امام را ندیده بودیم؛ ولى در حدود سى و پنج سال از نزدیك ایشان را درك كردیم. از همان روز اوّل در سال ۱۳۳۱ ه.ش كه به قم آمدم، در درس ایشان شركت كردم. پس از تبعید او، كم و بیش با وى در ارتباط بودم. پس از مراجعت ایشان، بارها به خدمتش مشرف مىشدم.
...از نزدیك، غرق تماشاى حركات، درسها و بحثها، معاشرتها و منشهاى او بودم. با این وصف، هرگز در زندگى او، لحظهاى را به یاد ندارم كه ایشان به فكر منافع دنیوى خود باشد؛ درباره چیزى فكر بكند یا مطلبى بگوید یا نكتهاى بنویسد كه انگیزهاش از این گفتن و شنیدن و نوشتنـ جلب منفعت دنیوى براى خویش باشد.
گویا كه در ذهن این مرد، جز اطاعت خدا و خدمت به بندگان خدا، چیز دیگرى نمىگذشت. من جز اطاعت حق و خدمت به خلق، چیز دیگرى از این مرد سراغ ندارم. او دریاى متلاطمى بود؛ ولى آرام و بىكرانه!
📚سیری در ساحل، صفحه ۸۵-۸۷
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️اگر دو دهه بعد متدینین در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم!
✍️ سید محمد صادق کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه
🔹در مورد نماهنگهای موسیقی محور مذهبی
1️⃣ مطلوب شرعی چیست؟
2️⃣ آثار اجتماعی این حجم از تولید موسیقی چیست؟
▪️پاسخ پرسش اول:
🔹موسیقی چه به نحو مطلق حرام باشد و چه تنها برخی از انواع آن، هیچگاه مورد تجویز فقهای شیعه نبوده است.
🔹فقیهی یافت نمیشود که موسیقی را خصوصا برای تبلیغ دین تجویز کرده باشد.
🔹موسیقی حلال هم باشد در نظر فقها مقرِّب( قرب دهنده به سوی خدا) نیست. بسیاری از فقها آن را در ردیف مُبعِّدهایی( دور کننده از خدا) دانسته اند که نهایتا حرام نیست. شاهد هم فرمایش حضرت امام خمینی است که: موسیقی از اموری است که انسان را از جدّ بیرون میبرد به یک مطلب هزل. (صحیفه، ج9 ص201)
🔹حال: آنچه مقرب نیست و حتی در ردیف مبعدین است آیا میتواند نقش انتقال مفاهیم دینی را داشته باشد؟ پاسخ مثبت نیست.
🔹آثار ایجاد شده در این موسیقیها خیال معنویت است و یا معنویت دینی؟
🔹حال خواندن این موسیقی ها میان دهها دختر تازه بالغ شده و یا نوجوان را به آن اضافه کنیم.
▪️پاسخ به پرسش دوم:
🔹این موسیقیها چه وظیفه ای دارند؟ پاسخ احتمالی: «انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید».
🔹این نسل اگر در خانواده مذهبی است که تا چندی پیش این خانواده موسیقی محور نبود و کار انتقال مفاهیم را نیز بدون موسیقی انجام میداد اما اکنون با حجم زیاد تولیدات نماهنگهای مذهبی، موسیقی محور شده است.
🔹پس برای این خانوادهها، نتیجه این تولیدات جایگزین شدن موسیقی به جای مداحی است. در نتیجه نسل بعد هیأت را محور فعالیت فرهنگی نخواهد دانست بلکه جایی محور است که با موسیقی بتواند جشن بگیرد و یا حتی عزاداری کند.
🔹اگر دو دهه بعد متدینین جمع شوند و در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم، آن موقع هیأت های امروز تنها برای محاسن سفیدها خواهد بود.
🔹و اگر مخاطب خانوادههای غیر مذهبی است که اصلا مشکل ایشان در دریافت پیام های مذهبی با موسیقی حل نخواهد شد.
🔹این تولیدات تنها خانواده های مذهبی را نسبت به این مقوله غیر مقرب سست میکند.
🔹در پایان: این مسیر قدم گذاشتن در راه #استراتژی_حلال_تدریجی است
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️بیحجابی و سلامت روان اجتماع!
✍حجت الاسلام احمدحسین شریفی
🔻چند روزی است که کلیپی از سخنرانی جناب دکتر خدایاریفرد، در دفاع روانشناسانه از بیحجابی در حال پخش است.
همه سخن وی این است:
«تا زمانی که کسی با چادر و روسری میآید، این خودش است و کسی که بدون چادر و بدون حجاب میآید این هم «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع بیشتر به نفع جامعه است تا اینکه یک چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم.»
روح استدلال این استاد محترم این است که حکومت باید اجازه دهد مردم آنگونه که هستند در انظار عمومی ظاهر شوند و الا اگر آنها را بر غیر خواستهشان اجبار کند، نه تنها هرگز موفق نخواهد شد، سلامت روان اجتماع را نیز به خطر خواهد انداخت!
🔸در این رابطه چند سؤال از این استاد محترم میپرسم:
1⃣به چه دلیل اگر هر کس آنگونه که شخصاً دوست دارد، در انظار عمومی ظاهر شود، سلامت روان «جامعه» تأمین میشود؟ آیا اگر کسی صرفاً بر اساس خواستههای شخصی خود در جامعه ظاهر شود و هیچ احترامی برای دیگران و هنجارهای آنان قائل نباشد، اساساً جامعهای باقی میماند که شما از سلامت روان آن سخن بگویید؟
2⃣انسانها را تا کجا مجاز میدانید «همانگونه که هستند» در اجتماع ظاهر شوند؟ آیا جنابعالی به عنوان یک روانشناس، برای این خودگرایی و فردگرایی در عرصه زیست اجتماعی حد و مرزی قائل هستید؟ آیا در همه عرصهها، توصیه روانشناختی جنابعالی این است که برای تأمین سلامت روان جامعه، افراد لازم است آنگونه که هستند ظاهر شوند؟ مثلا در رانندگی، در عمل به مقررات اجتماعی، قوانین مدنی، جزایی، کیفری و امثال آنها نیز همین توصیه را دارید؟ اگر خیر، چرا؟ چه تفاوتی میان آن قوانین و هنجارها با قانون حجاب وجود دارد؟
3⃣این مبنای روانشناختی جنابعالی چه نسبتی با توصیههای اخلاقی و هنجارهای اجتماعی اسلام دارد؟
4⃣آیا اگر هر کسی همانگونه که هست و همانگونه که دوست دارد در اجتماع ظاهر شود، نظم و انضباط و حقوق اجتماعی تأمین میشود؟ اگر خواست کسی با خواست شما در تعارض بود، حق تقدم با کدامیک است؟ اگر کسی دوست داشت که به هنگام رانندگی مرتب بوق ماشین خود را آن هم با صدایی گوشخراش به صدا درآورد، آیا دیگران حق دارند که جلوی او را بگیرند یا خیر؟ آیا اگر جلوی او گرفته شود، سلامت روان او به خطر نمیافتد؟ اگر فی المثل دانشجوی شما دوست داشت با رکابی و شلوارک و قلیان در کلاس شما حاضر شود، آیا شما به او اجازه میدهید؟
5⃣آیا از منظر روانشناسی جنابعالی، انسانها هیچ وظیفهای نسبت به دیگران و نسبت به جامعه ندارند؟ فقط و فقط باید «آنگونه که هستند» ظاهر شوند؛ حتی اگر به قیمت ایجاد بیثباتی خانوادگی دیگران تمام شود؟ آیا آدمیان نسبت به هنجارهای اجتماعی هیچ مسئولیتی ندارند؟
6⃣اگر خواستههای فردی کسی، نه تنها هیچ سود و منفعتی برای جامعه نداشته باشد؛ بلکه آسیبهای جنسی و جسمی هم بر جامعه وارد کند باز هم سلامت روان اجتماع را در آن میبینید که هر کس خودش باشد؟
🔹و دهها پرسش دیگری که «این زمان بگذار تا وقت دگر.»
@ahmadhoseinsharifi
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️درباره سرودهای دینی
▫️تولید سرودهای دینی یکی از کارهای فرهنگیست که اخیرا در کشور توجه به آن ها بیشتر شده و تعداد آن ها افزایش یافته است و از طرفی هم این سرودها توانسته اند مخاطبان زیادی از نوجوان و جوانان را به خود جذب کنند که #سلام_فرمانده و #جشن_فرشته_ها از بارزترین این سرود ها هستند.
اما به دو نکته باید توجه داشت:
🔹اول #محتوای_مناسبی باید در قالب این سرود ها به مخاطب منتقل شود گاهی دیده شده که صرف توجه به قالب و آهنگ باعث شده که توجه به محتوا کم شود و محتوای ضعیفی به مخاطب انتقال داده شود.
🔸دوم تولید سرود های دینی نباید موجب حذف پخش #مولودی_مادحین از صدا و سیما شود. چراکه این مسئله باعث تغییر #ذائقه مخاطب مذهبی می شود و مخاطب به محتوای دینیِ همراه با موسیقی عادت می کند و از آنجا که اجرای همراه با موسیقی در مساجد و هیأت ها ممکن نیست، قشر مذهبی کم کم از فضای مسجد و هیأت دور می شود و این مسئله ضرری جبران ناپذیر را در پی خواهد داشت.
➖پس بهتر آن است که مثل هر موضوعی، در باب تولید و پخش سرود های دینی از افراط و تفریط بپرهیزیم.
✍سینا ناصری
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب