✍امام على علیه السلام:
آن كه خردمند است، از خواب غفلت بيدار مى شود و براى سفر آخرت مهيّا مى گردد و خانه هميشگى خود را آباد مى كند.
📚غررالحكم حدیث 8918
💠: 🌷
@yekjoremarefat
✅فرو بردن خشم و عصبانیت
✍️حجت الاسلام والمسلمین رنجبر: شما مغازههای کیف فروشی زنانه را دیدهاید که چقدر قشنگ کیفها در آنجا آویزان شدهاند، اما در آن را که باز میکنید، میبینید داخل آن پر از کاغذ و روزنامه باطله است. وقتی شما کاغذهای باطله را بیرون میریزید، کیفها هم از آن قواره و شکلی که دارند میافتند.
ولی وقتی که همین کاغذهای باطله را مچاله میکنید و در کیف فرو میبرید، کیف شکل میگیرد. خشم و عصبانیت هم زباله زندگی است، وقتی آن را بیرون میریزیم و بروز میدهیم خودمان زشت میشویم و از قیافه انسانی میافتیم، دیدهاید کسی که عصبانی میشود چهرهاش زشت میشود ولی وقتی همین خشم را به خاطر خدا فرو میبرید شمایل انسانی پیدا میکنید.
@yekjoremarefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍پیامبر مهربانیها (ص)
همنشین خوب بهتر از تنهایی است و تنهایی بهتر از همنشین بد!
📚بحارالانوار،ج74، ص84
🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍امام علی علیه السلام
گذشتۀ امروزت سپری شد
و آیندهاش مورد تردید است
و زمان حال غنیمت است.
📚غررالحکم، حدیث ۹۸۴۰
🌷
#نوکر_دلشکستتو_دریاب 💔
همين كه چشمِ به راهم به بارگاه افتاد
دگر ز چشم تر من وقار ماه افتاد
حسين نام تو عين شروع باران است
به حا و سين نرسيديم و سيل راه افتاد
صبحتون حسینی🌸✋
✅چه با خودت آوردی؟
✍آیت الله جوادی آملی: خداوند در قرآن میفرماید «من جاء بالحسنه فله عشر امثالها» نفرمود کسی که در دنیا کار خوب بکند یا کسی که در دنیا ایمان بیاورد اهل نجات است، در هیچ جای قرآن نداریم که فرموده باشد «من فعل الحسنه» بلکه فرمود: «من جاء بالحسنه» این یعنی انسان باید یک قدرتی داشته باشد که بتواند این اعمال حسنه را با خود ببرد. یعنی اعمالش در دستش نقد باشد. اینطور نباشد که در دستش کار خیر بگذارد بعد گناه کند، غیبت کند و... که با این کارها افعال خیرش بریزد. این مصداق همان «من فعل الحسنه» است که مورد نظر قرآن نیست بلکه انسان باید آنطور باشد که بتواند همهی افعال نیک و خوب خودش را به همراه خود ببرد. لذا در صحنهی قیامت نمیگویند تو در دنیا چه کردی؟ بلکه میگویند چه با خودت آوردی؟
📝 درس تفسیر ۹۳/۰۹/۰۳
✅راهی برای استجابت دعا
✍آیتالله بهجت می فرمود : یکی از چاره جویی های شرعی برای استجابت دعا این است که شخصی که حاجت یا گرفتاری دارد دعا کند که خدا تمام گرفتاریهای مشابه گرفتاری او را از تمام مؤمنین و مؤمناتی که گرفتار هستند برطرف کند زیرا در این صورت مَلَک برای خود انسان دعا میکند و دعای مَلَک مستجاب میشود.
📚در محضر بهجت، ج۳، ص۶۰